Voetbalshop.nl
Ontvang net als ik 17,50 CashCoins bij Fiets-Fun.

Cashback bij Fiets-Fun

Boek met korting de leukste fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië waarbij je kampeert in compleet ingerichte tenten

Fiets-Fun organiseert actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud in Nederland, Denemarken, Zweden, Frankrijk en Italië. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte tenten die al zijn opgezet. Je kiest een bepaald land en daarna een route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings en in 1 of in 2 weken fiets je langs deze campings. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen kun je zelf meenemen, maar kunnen ook gehuurd worden. Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de campings behoort tot de mogelijkheden.
Categorieën
CashCoins
  • Online boeking 17,50
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Fiets-Fun

Geen resultaten gevonden

Fiets-Fun Beoordelingen

Siedo Henstra  | 30/04/16   21:08:21 | Winkelbeoordeling :
Als uitlaatklep is fietsen een hobby. Heb inmiddels deze site bekeken en denk binnenkort een vakantie op de fiets te boeken. Fantastische ervaring hele mooie site en reisen. Genieten en sportief bezig zijn.

Populaire webshops:

 

Footer-Banner
Close
7,50% CashCoins
Ontvang €10,- korting op je eerste bestelling bij Groupon Shopping!
Code:SAVE10
Side-Banner Holland & Barrett
visit register