ICI PARIS XL Body & Fitshop
Ontvang net als ik 25,00 CashCoins bij HEMA Autoverzekering.

Cashback en Korting bij HEMA Autoverzekering

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Korting op je Autoverzekering bij HEMA. Echt HEMA!

Sluit nu je Autoverzekering af bij HEMA en ben verzekerd van een lage premie, makkelijk online af te sluiten, no-claimkorting mee nemen en goede schade service. HEMA is de winkel waar je leuke en betaalbare producten haalt. Nergens anders vindt je de opvallende combinatie van de beste artikelen voor het dagelijkse leven met een eigen bijzondere vormgeving en natuurlijk lekker voordelig. Bij HEMA staan ze altijd voor je klaar en daarom sluit je er nu ook heel makkelijke je autoverzekering af!
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:6.94 snel met 6.94 dagen
  • Betrouwbaarheid: 89% 89
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor HEMA Autoverzekering

25,00 CashCoins
banner
Wanneer je dit jaar nog een Volledig Casco Autoverzekering van HEMA afsluit, ontvang je gratis 4 all season Maxxis banden inclusief montage. Kies daarom voor een HEMA Autoverzekering en pak dit, grote, cadeau uit!
Geldig t/m: 31-12-2018 Naar de actie

HEMA Autoverzekering Beoordelingen 3 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Janny Sterling  | 03/09/18   09:01:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn autoverzekering via internet afgesloten bij de HEMA en dat ging zeer eenvoudig en makkelijk, zeker niet duur maar ik blijf het echter wel raar vinden dat ik voor bepaalde vragen niet naar de klantenservice kan bellen(!) dat zouden ze eigenlijk toch wel mogen veranderen!
Pieta Bambergen  | 09/06/18   06:28:22 | Winkelbeoordeling :
Mijn HEMA autoverzekering is goed en goedkoop. Ik heb een paar jaar ervaring ermee en ben tevreden klant! De verzekering was toen snel en gemakkelijk af te sluiten, ik hoop dat eventuele afhandeling bij "schade" ook zo soepel verloopt maar hopelijk hoef ik er nooit gebruik van te maken!
Harrie Knarrie  | 30/04/18   10:10:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorig jaar flinke hagelschade gehad aan mijn auto en dat is perfect zonder poespas snel allemaal geregeld door mijn HEMA autoverzekering! Je kunt overal wel een verzekering afsluiten maar het gaat erom wat de verzekering doet, als je ook echt iets is overkomen.
  PLUS
GoEuro Blokker
visit register click click