Greetz.nl
Ontvang net als ik 15,00 CashCoins bij NHA.

Cashback en Korting bij NHA

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 2 acties

Start een thuisstudie met korting bij NHA!

NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in de Benelux. NHA heeft een aanbod van ruim 250 voordelige opleidingen en cursussen: beroeps- en vakopleidingen, taalcursussen, MBO- & HBO-opleidingen, hobbycursussen en meer. Met de thuisstudies van NHA bepaal je altijd zelf je studietempo en je kan studeren wanneer en waar het jou uitkomt. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach en ontvangt een officieel erkend diploma bij het afronden van de cursus of opleiding. Start vandaag nog met een studie bij NHA en breng je carrière in een stroomversnelling!
Categorieën
CashCoins
15,00
0,50
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:8.84 snel met 8.84 dagen
  • Betrouwbaarheid: 97% 97
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor NHA

tot 15,00 CashCoins
banner
Schrijf je nu in voor een cursus of opleiding bij NHA en kies jouw eigen cadeau. Ga jij voor een tablet of een activity tracker + gratis basiscurcus Fit en Gezond Leven?
Geldig t/m: 30-04-2019 Naar de actie
tot 15,00 CashCoins
banner
Studeer in je eigen tempo met NHA en behaal een erkend diploma. Kies je cursus of opleiding uit meer dan 450 thuisstudies. Niet geslaagd? Lesgeld terug.
Geldig t/m: 29-04-2019 Naar de actie

NHA Beoordelingen 172 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
 | 07/04/19   13:43:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met mijn thuiskapper opleiding . Nog een maand en kan ik beginnen met werken, goede en professioneel materiaal, er zit alles wat je nodig hebt. huiswerk wordt snel nagekeken. Helemaal tevreden.
Amba Booy  | 09/08/18   23:27:29 | Winkelbeoordeling :
In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd via NHA. De service is duidelijk. De site is overzichtelijk en het aanbod is groot. Ik vind de diversiteit en flexibiliteit in hoe je je studie wilt volgen super. Heb de cursus Kinder Psychologie gedaan. De basis cursus boekhouden en de Yoga cursus. Superleuk en betaalbaar. De klantenservice en studie begeleiding zijn altijd bereikbaar. Absolute aanrader om een opleiding of cursus te volgen.
Annette Van Eijk  | 29/07/18   23:57:12 | Winkelbeoordeling :
Goed dit met compleet aanbod. Goede zoekfunctionaliteit. Soms zijn de details wat algemeen en de info over acties wat onduidelijk prijzen zijn duidelijk. Dit vin ik persoonlijk wel wat druk maar het doet niets af aan het overzicht
Close
tot 3,50% CashCoins
Ontvang 15% korting op alles bij Body & Fitshop
Code:CRAZY
NLE Alles In 1 Pakket
visit register click click