ONTVANG TOT 7,50% CASHCOINS ABOUT YOU NordVPN
Ontvang net als ik 15,00 CashCoins bij NHA.

Cashback en Korting bij NHA

Start een thuisstudie met korting bij NHA!

NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in de Benelux. NHA heeft een aanbod van ruim 250 voordelige opleidingen en cursussen: beroeps- en vakopleidingen, taalcursussen, MBO- & HBO-opleidingen, hobbycursussen en meer. Met de thuisstudies van NHA bepaal je altijd zelf je studietempo en je kan studeren wanneer en waar het jou uitkomt. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach en ontvangt een officieel erkend diploma bij het afronden van de cursus of opleiding. Start vandaag nog met een studie bij NHA en breng je carrière in een stroomversnelling!
Categorieën
CashCoins
15,00
0,50
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:8.95 snel met 8.95 dagen
  • Betrouwbaarheid: 98% 98
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor NHA

Geen resultaten gevonden

Blog NHA

NHA Beoordelingen 172 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Joost Sluiter  | 07/08/19   17:14:42 | Winkelbeoordeling :
NHA heeft veel keuze aan cursussen en studies. Ze zijn ook goedkoper dan hun concurrenten. Als je een opleiding volgt kun je gebruik maken van de studieplaza om je huiswerk op te sturen. Je krijgt dan meestal binnen een aantal werkdagen een reactie.
Anne Smit  | 29/06/19   09:49:23 | Winkelbeoordeling :
NHA is werkelijk een fantastisch podium om hogerop te komen hier kan je opleidingen volgen hogere beroepsopleidingen middelbaar en tevens allerlei cursussen waar je ook aan het einde en officieel certificaat /diploma haalt! Tevens zijn er opleiding voor mensen die een eigen bedrijf willen volgen en deze daarmee op weg willen helpen. nha staat er om bekend dat ze een hoog slagingspercentage hebben en mensen met een nha certificaat / diploma krijgen voorrang bij bedrijven. ga er voor !!!
Amba Booy  | 09/08/18   23:27:29 | Winkelbeoordeling :
In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd via NHA. De service is duidelijk. De site is overzichtelijk en het aanbod is groot. Ik vind de diversiteit en flexibiliteit in hoe je je studie wilt volgen super. Heb de cursus Kinder Psychologie gedaan. De basis cursus boekhouden en de Yoga cursus. Superleuk en betaalbaar. De klantenservice en studie begeleiding zijn altijd bereikbaar. Absolute aanrader om een opleiding of cursus te volgen.
Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG TOT 7,50% CASHCOINS ABOUT YOU Van Beekum Specerijen
visit register click click