ONTVANG 1,25% CASHCOINS reBuy nowGo Doorlopende reisverzekering
Ontvang net als ik 42,50 CashCoins bij OHRA Autoverzekering.

Cashback en Korting bij OHRA Autoverzekering

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

De OHRA Autoverzekering, waarbij u zelf bepaalt en dus minder betaalt!

"Goedendag, ik moest uitwijken voor een eend en ik heb een boom geraakt..." "U heeft een boom geraakt met uw eend?" Met een OHRA Autoverzekering kun je rekenen op direct de juiste hulp ter plaatse na een ongeval. Geen omslachtige helpdesk, maar meteen de juiste hulp op de juiste plaats. Met de OHRA Autoverzekering ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week in binnen- én buitenland verzekerd van directe hulp. Als je auto gerepareerd moet worden wordt er vervangend vervoer geregeld, zodat je meteen weer op weg kunt. Ook heb je recht op sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage, in Nederland en in het buitenland. Profiteer maximaal van je schadevrije jaren met een no-claimkorting tot 80%! De WA-verzekering kun je gemakkelijk uitbreiden met een WA plus, of All risk autoverzekering. Met de aanvullende modules Diefstal, Ruit, Aanrijding, Ongeval, Schade en meer ben je optimaal verzekerd, tegen elk denkbare probleem.
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:8.18 snel met 8.18 dagen
  • Betrouwbaarheid: 98% 98
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor OHRA Autoverzekering

tot 42,50 CashCoins
banner
Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Zonder onnodig gedoe. En zonder dat je teveel betaalt. Met de autoverzekering van OHRA verzeker jij je auto zoals jij dat wilt, of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt je verzekering eenvoudig zelf samen.
Geldig t/m: 31-01-2020 Naar de actie

Blog OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering Beoordelingen 149 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Ibra Mizorai  | 29/11/19   06:23:15 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar een ongeluk gemaakt, gelijk gebeld. Werd door de medewerkster goed geholpen, afhandeling werd door ze uitgelegd. Ook financieel geen problemen mee, betalingen allemaal op tijd. Auto rijd inmiddels weer als een zonnetje! Super service.
remond reichwein  | 23/11/19   19:30:04 | Winkelbeoordeling :
zeker een aanrader deze auto verzekering ze zijn zeer behulpzaam en zeer vriendelijk met al je auto vragen kun je bij hun terecht ze bieden de juiste hulp en ze zijn snel met resultaten zeker de moeite waard
Minakshi Soekhoe  | 24/09/19   19:17:34 | Winkelbeoordeling :
een van de beste auto verzekering van nl. beste prijs beste kwalitiet en altijd een persoonlijk assistent. de regelt alles van top tot teen. altijd de beste oplossing en nooit teleurgesteld in hun manier van werken.
ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren Leen Bakker
visit register click click