GoEuro Energiedirect.nl
Ontvang net als ik 15,00 CashCoins bij OHRA Huisdierenverzekering.

Cashback en Korting bij OHRA Huisdierenverzekering

Kies voor de OHRA Huisdierenverzekering. Je huisdier is toch een gedeelte van je gezin?

Huisdieren zijn onderdeel van ons dagelijks bestaan. 's Morgens de hond uitlaten, de kat te eten geven, het hok van de cavia schoonmaken. Je bent verzekerd, je partner en je kinderen zijn verzekerd. Waarom zijn je huisdieren dan niet verzekerd? De huisdierenverzekering van OHRA biedt het beste voor je hond of kat. Een groot aantal medische behandelingen die flink in de kosten kunnen lopen valt onder de basisdekking. Onverwachte hoge kosten zijn hierdoor verleden tijd. Je hond of kat krijgt de beste medische zorg dankzij de speciale honden- of kattenverzekering. Net als bij jou: een verzekering die past bij je huisdier.
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:11.71 snel met 11.71 dagen
  • Betrouwbaarheid: 96% 96
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor OHRA Huisdierenverzekering

Geen resultaten gevonden

OHRA Huisdierenverzekering Beoordelingen 11 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Natascha Luiten  | 02/07/18   21:26:03 | Winkelbeoordeling :
we hebben een hond en twee katten. voor onze hond hebben we een verzekering bij ohra afgesloten en dat is maar goed ook. ze bleek al met 4 jaar artrose te hebben en hoewel de pijnstillers niet worden vergoed is door de verzekering een operatie financieel mogelijk. ook de jaarlijkse controle en vaccinatie zijn gedekt. natuurlijk heb je altijd kosten met huisdieren maar door ohra hoeven we niet te wikken en wegen welke behandeling wel of niet mogelijk is maar kunnen we gewoon altijd het beste doen voor onze hond
Adri Veltman  | 08/02/18   20:37:15 | Winkelbeoordeling :
Een ziektekostenverzekering voor onszelf kiezen we met zorg. Wel of geen tandarts, fysio, noem maar op. Ook voor de huisdieren is dat mogelijk bij de huisdierenverzekering bij Ohra. Vooral onverwachte hoge kosten worden vergoed.
ryanne jansen  | 20/10/17   22:11:47 | Winkelbeoordeling :
slechte verzekering. deze moet je nooit nemen. vergoed niets en komt telkens met excuses waarom niet. nu blijkt dat ik het ook niet zomaar stop kan zetten....achterlijk bedrijf, geniepig en alleen maar uit op geld. bah.

Vergelijkbare shops

  Amac
ICI PARIS XL Amac
visit register click click