ONTVANG TOT 0,88% CASHCOINS ah.nl Tix.nl
Ontvang net als ik 2,50% CashCoins bij Plantje.nl.

Cashback en Korting bij Plantje.nl

Plantje.nl heeft het grootste online assortiment binnen -en buitenplanten tegen aantrekkelijke prijzen!

Doe eens een plant cadeau in plaats van het standaard bosje bloemen! Een fleurige kamerplant blijft veel langer mooi en is uitermate geschikt als duurzaam groencadeau of relatiegeschenk. Ook als je jezelf wil verwennen heeft Plantje.nl meer dan genoeg keuze. Van bijzondere arrangementen tot Funky Ficussen en exotische geschenkmanden. Laat je adviseren over de buitenplanten die bij jouw tuin passen en schaf coniferen, heesters, bodembedekkers en siergrassen eenvoudig online aan. Ook de binnenplanten zijn goed vertegenwoordigd. Met een enorm aanbod bamboe, bonsai, hangplanten, orchideeën en begonia's zit er altijd wat voor jou tussen.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid registratie CashCoins:1.9 snel met 1.9 dagen
  • Betrouwbaarheid: 88% 88
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Plantje.nl

Geen resultaten gevonden

Blog Plantje.nl

  • Je kent het wel: je koopt leuke nieuwe bloemen of planten voor in de woonkamer en na een maand kan je ze weer weggooien omdat...

    Lees verder

Plantje.nl Beoordelingen 10 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Veronika Kalou  | 14/07/20   16:09:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de groene kneusjes box besteld en ik ben er onwijs blij mee. De levering was een dag eerder dan gepland. En de doos zat vol met leuke planten! Sommige planten zien er erg goed uit en anderen hebben wat afgebroken blaadjes maar zijn prima te redden, al met al ben ik ontzettend tevreden!
Gerry van der wens  | 02/01/19   03:51:27 | Winkelbeoordeling :
Pantje .nl wie wil er nu geen planten in huis of in zijn tuin ? Iedereen heeft wel eens een plant nodig in huis of voor de tuin ze hebben er van alles zo'n grote keuze . Leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen een enorm assortiment hebben ze .
Jeroen  | 15/11/17   09:05:57 | Winkelbeoordeling :
Het mooie aan plantje.nl is dat je direct verse planten thuis krijgt. Het is weer eens wat anders dan een bloemetje, maar met planten heb je iets wat veel langer staat en ook heel mooi kan zijn. Best een slimme zet!
ONTVANG 2,50% CASHCOINS TomTom NordVPN
visit register click click