ONTVANG 6,00% CASHCOINS Bongo OHRA Inboedelverzekering
Besparen op een nieuwe telefoon
Besparen op een nieuwe telefoon
28/10/2019

besparen telefoon

Loopt jouw contract bijna af en wil je een nieuwe smartphone kopen? Of kan jij gewoon niet wachten om de nieuwe iPhone 11 of Samsung Galaxy S9 in je bezit te hebben? Dit zijn geen goedkope toestellen, dus voordat je besluit is het altijd verstandig om te kijken hoe je kunt besparen op de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Vergelijk smartphones en combinatiedeals
Voordat je jouw keuze maakt, doe je het beste eerst wat onderzoek. Door te kijken wat je opties zijn, kun je iedere maand geld besparen. Is het bijvoorbeeld goedkoper om de telefoon die je wilt hebben te kopen of te krijgen in combinatie met een abonnement? Zijn er nog goede aanbiedingen of cashbackacties voor jouw toestel? En welk abonnement neem je? Betaal alleen voor wat je nodig hebt? Als jij jouw smartphone alleen gebruikt om op social media te zitten, te appen en online muziek te luisteren en series te kijken, heb je weinig aan een uitgebreide belbundel. Zoek dus naar een aanbieding die aansluit bij jouw behoeften. Het kan voordelig zijn om bij je huidige aanbieder te blijven. Misschien doen ze je wel een mooie aanbieding als je contract eindigt of kun je hierom vragen.

Alleen betalen voor je abonnement met sim only
Met een sim only-abonnement betaal je alleen voor je data, belminuten en sms’jes. Dit abonnement is een stuk goedkoper per maand dan wanneer je gaat voor een combinatiedeal met toestel. Wel moet je zelf nog los een telefoon aanschaffen. Als je voor het nieuwste model gaat moet je hier wel honderden (tot meer dan duizend) euro's voor over hebben. Je kunt ook besluiten om voor een ouder model te gaan, dat waarschijnlijk is afgeprijsd door de komst van nieuwere modellen. Daarnaast is iedere oude smartphone geld waard. Als je toestel nog in goede staat is, kun je deze bijvoorbeeld verkopen via Marktplaats. Toestellen die in minder goede staat zijn kun je doorgaans inleveren bij de telefoonwinkel voor een kleine korting op je nieuwe toestel. Alle kleine beetjes zijn mooi meegenomen.

Sluit je een telefoonverzekering af?
Smartphones zijn kostbare apparaten. Je kunt er voor kiezen om je telefoon te verzekeren als je mogelijke schade aan je telefoon zelf niet kunt betalen. Hierdoor ben je maandelijks wel wat duurder uit. Baseer je keuze voor een verzekering op verschillende dingen. Wat is bijvoorbeeld de waarde van je telefoon en wat kost het om deze te vervangen als de telefoon stuk gaat? Kun je dit betalen? Heb je een combinatiecontract waarbij je door moet blijven betalen voor het toestel, zelfs als deze stuk is? En ook niet onbelangrijk: hoe lang kun jij zonder telefoon als deze kapot gaat en je hem niet direct kunt laten repareren of vervangen?

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
PriceWise Internet vergelijker 11,75 CashCoins

PriceWise Internet vergelijker

PriceWise is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, tv, internet, telefonie en verzekeringen. Hoe meer klanten via PriseWise overstappen, hoe hoger de korting die PriseWise kan realiseren bij de diverse aanbieders.

Naar de actie
Close
Tot 8,75% CashCoins
Nu als welkomstcadeautje een gratis postzegel bij greetz.nl
Code:NIEUW
ONTVANG 6,00% CASHCOINS Bongo Tix.nl
visit register click click