ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Dit is je állerlaatste kans…
Dit is je állerlaatste kans…
30/12/2019

laatste kans

... om over te stappen van zorgverzekering! Heb jij je zorgverzekering voor 31 december 2019 opgezegd, maar nog geen nieuwe aangevraagd? Dan mag je nu een beetje haast gaan maken, want je kunt nog tot en met 31 januari 2020 overstappen. Wij laten je snel een paar goede opties zien. Lees mee en stap over!

OHRA + 25,00 CashCoins
Liever niet te veel betalen voor je zorgverzekering? Kies voor OHRA Zorgverzekering. OHRA helpt je op weg met de adviesmodule waarmee je het juiste pakket kiest en de vergoedingenwijzer waarin je ziet waar je recht op hebt. Daarnaast kun je op elk moment je zorgverzekering inzien en aanpassen met de online mogelijkheden. En houd je fysiobehandelingen over? Dan neem je ze gewoon mee naar 2020! 

Besured Zorgverzekering+ 15,00 CashCoins
Besured is de zorgverzekeraar voor studenten en young professionals. Ook niet-studenten kunnen profiteren van een zeer scherpe premie, zonder extra eigen risico. Declareer eenvoudig online en ontvang je geld razendsnel op je rekening. Stap nu nog over en ontvang15,00 CashCoins!

Independer zorgverzekering + 13,75 CashCoins
Zit jouw zorgverzekering er niet tussen of wil je nog vergelijken? Bij Independer vergelijk je eenvoudig online alle zorgverzekeringen van Nederland. Independer onderhandelt met alle verzekeraars om voor jou de beste deals te regelen. Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en bespaar fors op je zorgverzekering. Daarnaast ontvang je een gratis tandongevallen-verzekering bij Independer!

>> Kijk ook op deze pagina om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en ontvang CashCoins bij je overstap! 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
OHRA Zorgverzekering 10,00 CashCoins

OHRA Zorgverzekering

Met de OHRA Zorgverzekering heb je volledige vrijheid in de keuze van je zorgverlener.

Naar de actie
Independer Zorgverzekering 13,50 CashCoins

Independer Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen van Nederland bij Independer.nl! Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en ontvang extra korting

Naar de actie
ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS
visit register click click