ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zo verandert internet online wedden
Zo verandert internet online wedden
03/11/2021

Online wedden gaat al jaren niet meer met een wedstrookje dat je op een fysieke plaats moet inleveren, zoals een wedkantoor. Net zoals veel andere zaken vindt wedden op sport nu vrijwel helemaal online plaats. Deze overgang naar de online wereld heeft ook gezorgd voor een hoop veranderingen in de manier waarop we online wedden, zeker nu online wedden in Nederland helemaal legaal is geworden. Ontdek op welke drie manieren het internet wedden veranderd heeft.

Online bonussen

Als je op zoek bent naar een goede bookmaker om sportweddenschappen te plaatsen, zal het je opvallen dat veel bookmakers aantrekkelijke bonussen aanbieden aan nieuwe spelers. Net als in een gewoon online casino bieden bookmakers welkomstbonussen aan. Dat zijn bonussen waarbij de bookmaker je inleg verhoogt met een percentage tot een bepaald maximaal bedrag. Dus stel, je zet € 10 in en de welkomstbonus is 50%, dan kun je  5 euro extra krijgen op je winst. Andere bonussen die bookmakers aanbieden zijn bijvoorbeeld Free Bets, waarmee je na je eerste inzet gratis weddenschappen kunt plaatsen. Ook bieden bookmakers vaak leuke acties op speciale wedstrijden met scherpe quoteringen (Enhanced odds) aan. Dat betekent dat je meer kunt winnen als een team of speler wint die de favoriet is.

Wedden op je mobiel

Net zoals veel andere websites en webshops zorgen bookmakers op de eerste plaats dat  online wedden goed werkt op de mobiele telefoon. Vrijwel altijd door de desktopversie geschikt te maken voor het kleine scherm van een mobieltje, maar vaak biedt de bookmaker ook een mobiele app op zowel Android als iOS. Meestal zorgen de bookmakers er ook voor dat wedden op een mobiel sneller gaat dan via de desktop. Door te wedden op je mobiel, zou je in principe overal waar je maar bent geld kunnen inzetten op jouw favoriete sport, speler of team.

Live wedden

Streaming heeft ons leven totaal veranderd, maar het heeft ook de manier waarop we wedden op sporten compleet op z’n kop gezet. Het kan gebeuren dat je een weddenschap hebt ingezet op een sporter of team en je graag wilt weten hoe zij het er op het veld vanaf brengen. Je streamt de wedstrijd,maar komt er al vrij snel achter dat de vorm compleet ontbreekt bij de sporters. In dat geval kun je ervoor kiezen om ook tijdens het kijken van de wedstrijd je weddenschappen aan te passen. Op die manier kun je veel beter inspelen op de gebeurtenissen op het veld en krijgt het streamen van een wedstrijd een tweede scherm, omdat je naast het volgen van het duel ook de quoteringen volgt die op de site voor sportweddenschappen staan. Om het live wedden nog aantrekkelijker en makkelijker te maken, bieden sommige bookmakers zelf de streams van wedstrijden aan. In de toekomst kan zelfs de VR-bril ingezet worden om live wedden nog spannender te maken. De iGaming-gigant Entain ontwikkelt namelijk een VR-bril om jezelf helemaal onder te dompelen in de wedstrijden en alles live en bijna tastbaar te volgen.

Maak kans op cashcoins bij CasbackKorting!

Bij CasbackKorting kun je ook regelmatig wedden op sportwedstrijden en evenementen om zo kans te maken op leuke kortingen en CashCoins.


   
Close
1,00 CashCoins
€2 korting op accessoires bij VignetBestellen.nl
Code:TRDAFBL
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click