ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zo bereid jij je kinderen voor op de basisschool
Zo bereid jij je kinderen voor op de basisschool

Als jouw kleine bijna naar de basisschool gaat, is dat altijd spannend. Hoe zullen ze het gaan doen op school, gaan ze het überhaupt leuk vinden? Om je kind zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op zijn of haar schoolcarrière zijn er verschillende mogelijkheden. Eén daarvan is een educatieve laptop. Heb je geen idee wat dit is, of ben je gewoon nieuwsgierig? Lees dan verder.

Educatie voor kinderen

Bij educatie wordt er al snel aan het reguliere onderwijs gedacht, waar kinderen heen gaan wanneer ze de leeftijd daarvoor bereiken. Maar er is zoveel meer op de markt om jouw kind te stimuleren, en dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Vandaag de dag besteden kinderen ontzettend veel tijd aan televisie kijken, computergames spelen en internetten. Wat nou als dat stukje educatie nou zou kunnen combineren met een spel? Dat doen educatieve laptops!

Waarom?
Al in 1940 toonden studies aan hoe belangrijk een juiste stimulans is voor de ontwikkeling van een kind, het IQ van mensen staat namelijk niet vast: deze kan verhoogt worden wanneer men op de juiste manier gestimuleerd wordt. Het IQ van een kind kan dan ook met meer dan 50 punten vergroot worden, door een goede stimulatie in de eerste 6 jaar van het leven van een kind.

De mensen waar een kind, vooral in de beginjaren, het meest door wordt gestimuleerd zijn uiteraard zijn of haar ouders. Als ouder heb je dus grote invloed op de vaardigheden die je kind ontwikkelt. Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te doen en bestaat er genoeg educatief speelgoed om je kind te helpen bij het trainen van zijn of haar geheugen, leesvaardigheid, oog-hand coördinatie, taalkunde en rekenkundige- en wiskundige vaardigheden.

Maar voor welk speelgoed kan je dan het beste gaan? Hierbij is het het allerbelangrijkste om te kijken naar de specifieke situatie van jouw kind, geen enkel kind is tenslotte hetzelfde. Op welk niveau zit jouw kind, hoe oud is hij of zij nu? Ook kan het nuttig zijn om je kind te ondersteunen bij het spelenderwijs leren, wanneer het speelgoed eenmaal in huis is gehaald.

Waar het wordt verkocht
Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van educatief speelgoed, zo kan je erg goed terecht bij bol.com. Zij bieden de VTech PreSchool Color Tablet Qwerty – Leercomputer, welke speciaal ontwikkelt is om jouw kind voor te bereiden op de basisschool! Is jouw dochter een echt meisje-meisje, en wil ze het liefst alles in het roze hebben? Ook hier heeft bol.com aan gedacht, door de VTech Pre-School Sofia\'s Koninklijke Tablet – Leercomputer aan te bieden. Laatstgenoemde is volledig roze, en is gebaseerd op Prinses Sofia. Samen met haar en haar dierenvriendjes gaat je kind op avontuur tijdens leerzame activiteiten. Kortom; voor elk kind is er wel een passende educatieve laptop!
   
ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS ONTVANG TOT 10,00% CASHCOINS
visit register click click