ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren Zooplus

123tijdschrift.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over 123tijdschrift.nl

Krijg korting op een tijdschrift abonnement van 123tijdschrift.nl

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of wil je jezelf eens verwennen met een tijdschrift abonnement? 123tijdschrift.nl heeft een grote collectie tijdschrift abonnementen van diverse dagbladen, weekbladen, maandbladen en vakbladen. Je kunt kiezen uit meer dan 300 tijdschrift aanbiedingen. Verras je vriend met een echt mannenblad, doe wooninspiratie op in vt wonen of neem een flair abonnement.

123tijdschrift.nl Beoordelingen

 | 19/01/19  15:17:43 | Winkelbeoordeling :
heel been keus uit tijdschriften. mijn favoriet blijft toch wel de Margriet want daar staan zulke gepassioneerde verhalen in. net als een abboneent leveren ze altijd snel en netjes in e'en plastic verpakking zat get niet doorweektis
Kim Panne  | 08/03/17  14:47:46 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke site als je van lezen houdt!
jolanda sandbergen  | 27/02/17  16:30:03 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel nu al een tijdje bij 123 tijdschrift. nl En ik vind het een heel fijn systeem. Als er iets mis is dan kan je altijd bellen of contact opnemen. En de producten zijn van 123tijdschrift.nl van zeer goede kwaliteit!
Sea Janssen  | 27/01/17  16:48:48 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd heb ik er nog nooit besteld, maar ken het wel van naam., lijkt me een snelle site.
Martin Dijkhuizen  | 27/01/17  17:38:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke site
 | 27/11/16  00:12:32 | Winkelbeoordeling :
Goeie site
Martijn van Ginkel  | 06/11/16  23:33:05 | Winkelbeoordeling :
Prima
Bemvindo Massamba  | 14/10/16  16:59:37 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift heeft een mooi aanbod en een zeer hoge kwaliteit
Karen van Rossum  | 16/08/16  00:15:25 | Winkelbeoordeling :
Online via 123tijdschrift.nl bestellen gaat makkelijk, kan op ieder moment van de dag en is leuk snuffelen op de website! Doen dus!
Olivier la Porte  | 12/06/16  19:22:54 | Winkelbeoordeling :
De Donald duck op de iPad lezen is chill
Elly Stöver  | 09/06/16  09:32:01 | Winkelbeoordeling :
Via de site een proefabonnement besteld voor mijn man op truckstars. Alles verliep keurig en we hebben hem al voor de eerste keer ontvangen. Snelle regeling van het abonnement en ook de bevestiging. Ook prettig dat hij automatisch stopt.
Siedo Henstra  | 08/06/16  19:20:01 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk thuis een kado uitzoeken die altijd in de smaak valt en gewaardeerd wordt. Veel keuze goede prijs en kwaliteit en service. Ik maak hier vaker gebruik van en dus aan te bevelen. Bonus via deze site!
Frank Davidse  | 12/05/16  07:05:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ga nooit meer naar de winkel voor mijn tijdschrift. Op deze site vind ik alles wat ik zoek en tegen een goede prijs.
Jitte Hoogenboom  | 20/04/16  17:24:37 | Winkelbeoordeling :
Ik zocht een leuk goedkoop tijdschrift en kwam op 123tijdschrift.nl. Leuke verfrissende site, makkelijk te vinden wat je zoekt. En leuke goedkope aanbiedingen. Daarom goed aan te bevelen, koop een tijdschrift via 123tijdschrift.nl
Anne Bronder  | 15/04/16  12:08:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben er blij met deze website. Ik kijk er vaak voor nieuwe tijdschriften en bestel ook regelmatig. Site werkt goed op mijn ipad en ziet er mooi uit.
Johan Wijngaarden  | 18/10/15  21:38:52 | Winkelbeoordeling :
Soepel lopende website met een zeer uitgebreid assortiment tijdschriften. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie aanbiedingen, dito abonnementen. Gemak dienst de mens, lezen scherpt de geest, je blijft actueel!
Gijs Engels  | 13/10/15  16:25:41 | Winkelbeoordeling :
Prima website, met wel een heel uitgebreid assortiment. Overzichtelijk gerangschikt. Vaak leuke aanbieden en kort lopende abonnementsvormen. Altijd via deze ff kijken, vaak is dit voordeliger dan bij het tijdschrift zelf.
Maritha Goedhart  | 07/10/15  08:29:06 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met een goede service! Ook qua prijs zijn ze goed te doen, met vaak kortingen en leuke acties. Een aanrader voor iedereen. Ook is er een erg groot assortiment aan tijdschriften en dus kun je voor alles wat je nodig hebt daar terecht. Jong of oud.
Patrick De Bie  | 01/10/15  15:30:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben hier zo tevreden over ik had nooit verwacht dat het zo ongelooflijk leuk was om 123 Tijdschrift.nl te lezen en daar zou iemand te kunnen genieten samen met het hele gezinIk had geen andere keuze kunnen maken die beter was geweestWat gelezen en ook & gezond voor de geest
George Westerhof  | 22/09/15  16:09:54 | Winkelbeoordeling :
Hou je van lezen ? Wil je bij de tijd blijven ? Er is volop keus bij 123tijdschrift.nl. Ga je op vakantie, neem een paar tijdschriften mee ! En wil je een abonnement opzeggen ? Geen probleem ! Is het niks voor jou, geef het een ander kado !!
marieke elemans  | 19/09/15  09:15:01 | Winkelbeoordeling :
Op deze site vind je tijdschriften in allerlei categorieën, van vrouwenbladen tot wandelbladen, hobbybladen of jeugdbladen. Ook hebben ze veel aanbieden van korte abonnementen met hoge kortingen. Dus ben je op zoek naar een leuk tijdschriftabonnement, kijk dan eens op 123tijdschrift.nl!
Arnold Witjes  | 07/09/15  10:08:56 | Winkelbeoordeling :
geweldige site, werk prima, en duidelijk. Vooral zo doorgaan en affilate wil ik ook wel worden om uw product goed te promoten.veel succes gewenst namens ons team, geweldig en een echte aanrader kopen
Guido Marchal  | 06/09/15  08:24:27 | Winkelbeoordeling :
Goede en betrouwbare service had een vraag en die werd meteen naar tevredenheid afgehandeld top service!!
Leike Wijnands  | 18/08/15  17:01:08 | Winkelbeoordeling :
goede site alles duidelijk overzichtelijk en mooi ingedeeld. een aanrader voor iedereen. zal deze zeker aanprijzen bij vrienden en familie. top zeker zo door gaan met deze site. de service is ook super en levering dik te vrede over.
Samuel Boersma  | 17/08/15  15:45:48 | Winkelbeoordeling :
Super goed! Leuke tijdschriften en snel in huis!
Fijko Vos  | 10/08/15  21:40:57 | Winkelbeoordeling :
1223tijdschrift.nl is een website met supervoordelige en leuke aanbiedingen voor vele tijdschriften. Ik kende het eerst niet, maar ik moet zeggen het is een absolute aanrader om een abonnement via deze site te regelen!
Suzanne van Kooten  | 04/08/15  20:53:28 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop
M.e Bezuijen  | 03/08/15  13:41:10 | Winkelbeoordeling :
Super leuke website met heel veel aanbodn ik ben fan! Snelle levering en een oneindige keuze
Gedion Nemeth  | 03/08/15  00:47:56 | Winkelbeoordeling :
top egt een uitstekende webshop ze hebben egt het proberen waard dus ga nu snel naar de website om het te checken want voor je het weet heb je alle sgekocht wat je nodig hebt dus ga ervoor en druk de link
Erik Geldermann  | 28/07/15  08:09:35 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Lena Rasker  | 18/07/15  15:46:50 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschrift is een hele fijne winkel en site. alle tijdschriften die je maar kan bedenken zijn er, de service is heel goed, verzending heel snel en de kwaliteit is altijd goed. ik heb veel goede tips en advies gekregen.
Roos van Wijk  | 14/07/15  20:51:56 | Winkelbeoordeling :
Bij hier pas zelf een abonnenment afgesloten ik vond de site erg overzichtelijk je kan een rubriek kiezen als je het tijdschrift aanklikt staat er heel duidelijk de prijs en voor hoeveel nummers en ook of het abonnement doorlopend is of dat het automatisch afloopt na aangegeven aantal tijdschriften.
Ruben Warmerdam  | 08/07/15  20:31:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer groot assortiment om uit te kiezen en vaak geen verzendkosten! Zelf ben ik een tevreden en vaste lezer van Quest Brain Entertainment, en ben ik dus zeer blij als 123 tijdschrift dit blad vaak met korting verkoopt dus ik ben zeer tevreden.
joey hopmans  | 23/06/15  15:55:36 | Winkelbeoordeling :
bij 123tijdschrift.nl Kan je de goedkoopste tijdschriften. Vinden, ook word het snel thuis geleverd En krijg je flinke korting.
Arnold Treep  | 23/06/15  10:33:11 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn Vaderdag een tijdschrift gekregen van 123 tijdschrift erg leuk en nuttig gebaar ik zou het iedereen aanraden ,het is gemakkelijk en leuk om te geven/krijgen en je hebt volop keuze dus er is voor iedereen wel een leuk of interessant blad te vinden.
nida pasaoglu  | 22/06/15  10:39:23 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit is erg goed je krijg je bestelling altijd mooi optijd, de klantenservice is uitstekend. Ze helpen je met alles en je komt nooit in moeilijkheden omdat ze altijd een oplossing voor je hebben.
Johan van de Put  | 10/06/15  09:47:50 | Winkelbeoordeling :
Ik maak gebruik van 123tijdschrift.nl omdat het naast goede kortingen ook een enorme collectie tijdschriften aanbiedt, ook kan je hier tijdschrift- en dagblad abonnementen tegen de laagste prijs verkrijgen.
Merel Huizenga  | 07/06/15  11:59:15 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is erg duidelijk en overzichtelijk. Ik heb er vaak tijdschriften gekocht en abonnementen afgesloten en altijd goede service en als je vragen hebt worden die snel beantwoord voor je online.
Wim Speelberg  | 31/05/15  17:48:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Tessa van der Velde  | 24/05/15  16:11:53 | Winkelbeoordeling :
Hartstikke handig, dat 123tijdschrift. Ze hebben een bijzonder uitgebreide collectie om uit te kiezen en je kan je gemakkelijk en aanmelden bij het tijdschrift waar je een abonnement op wil. Nu maar hopen dat afmelden ook zo gemakkelijk gaat.
Gerton Bouma  | 24/05/15  19:24:00 | Winkelbeoordeling :
leuke tijdschriften altijd op de hoogte van de leukste aanbiedingen en wat er is gebeurt.en dit voor een vast maand bedrag in de maand probeer het nu en misschien zit er ook nog wel een leuk welkoms cadeautje bij
Jeroen Van Lieshout  | 19/05/15  17:05:07 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft een groot assortiment van tijdschriften. Er wordt onderscheid gemaakt in categorieën voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook hebben ze verschillende aanbiedingen. Je krijgt bijvoorbeeld korting als je meerdere nummers bestelt.
Jeroen van Lieshout  | 08/05/15  17:34:22 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft een groot assortiment van tijdschriften. Er wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt in categorieën voor kinderen, mannen en vrouwen. Ook kun je korting krijgen als je meerdere nummers bestelt.
Alma Selimovic  | 08/05/15  11:33:13 | Winkelbeoordeling :
duurt erg lang dat je abbonnement geleverd is.waar je een klacht neer moet leggen is moeilijk te vinden....een familielid heeft een abbonement kado gekregen..moet ernog achteraan bellen omdat ze niet alles heeft gehad....leuk kado..maar wel balen zo..je wil dat een kado goed loopt.
Radoslav Dobrev  | 02/05/15  07:43:33 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift offers a wide range of magazines and newspapers subscriptions nice gift for each and every moment! A magazine subscription is an original gift and a choice of over 350 titles and 500 subscriptions have something for everyone.
Rob Dumernit  | 01/05/15  09:05:59 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een geode site om je tijdschriften te bestellen. Helaas ben ik niet zo van het lezen, maar als ik mensen hoor praten over tijdschriften, zal ik ze zeker naar deze site gaan verwijzen!
purple koopmans  | 28/04/15  04:57:21 | Winkelbeoordeling :
heb een tijdschrift aangevraagt via 123 tijdschrift,is mij heel erg goed bevallen,zou het iedereen kunnen aanraden.ga het ook eens als verjaardags kado geven kunnen ze zelf een blad kiezen er is genoeg keuze.
Petra Jansen  | 24/04/15  15:08:39 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift Geweldig wat een keus! En een snelle afhandeling van een bestelling! En weet u wat ook leuk is? Om iemand een tijdschrift cadeau te doen óf cadeau te vragen voor uw verjaardag! Kijk ook eens op hun site of er iets voor u bijzit!
Hans V trigt  | 19/04/15  21:05:02 | Winkelbeoordeling :
als u een blad via deze site bestel is het altijd veel duurder dan via andere bladen sites . Dit is erg jammer als je een cadeau bon heb gekregen en deze zo erg weinig waard is .er is wel veel keus op de site
Joyce van der Hart  | 19/04/15  15:54:05 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of voor iemand anders? Ga dan eens naar 123tijdschrift.nl want daar vind je zeker iets.Van de Linda tot de Donald Duck of van de Grazia tot aan de Story.
Love Hartje  | 18/04/15  14:59:59 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site waarop je heel veel verschillende tijdschriften kunt kopen! er is voor iedereen wel wat bij! van opvoeding tot buitenleven en van psygologie tot autobladen! er is enorm veel keus dus zo kan iedereen iets leuks vinden!
Nosa Oreavbiere  | 17/04/15  15:35:41 | Winkelbeoordeling :
Mij mening over 123tijdschrijf is goed want ik wou de net zeggen ze houden u op de hoogte' van de niuwe producte'en dat vind ik fine zolaag ze doorgaan met mensen verassen met nieuw ontwinkeling' naar buiten
Henriet van Wieren  | 09/04/15  21:37:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de kwaliteit bij 123tijdschrift.nl erg goed, ik ben er zeer tevreden over. Ik vind dat ze er ook een goede service hebben, ik zou 123tijdschrift.nl dus ook zeker aan andere mensen aanraden, ik heb er geen spijt van
Karin gerritsen  | 08/04/15  19:28:29 | Winkelbeoordeling :
Een tijdje lid geweest van 123 tijdschrift en als het financiel mogelijk was zou ik het blijven doen. Bezorging is op tijd, betalen gaat prima en het is ook erg leuk om iemand een cadeaubon te geven, is eens wat anders!
Marc D. Van der Marel  | 07/04/15  19:20:09 | Winkelbeoordeling :
Geweldige prijzen! Geweldige acties! Geweldige klanten service! In andere woorden deze website is echt een aanrader voor iedereen! Ik had ooit een tijdschrift besteld en ik kreeg hem binnen de voorspelde tijd thuis! Top!
Luigi Pinna  | 02/04/15  10:51:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen goede ervaring met de service 123 tijdschrift.nl Site werkt slecht, telefoniste zeker niet klant vriendelijk en service gericht. De prijzen trokken me aan die zijn verder okay maar dat is het dan ook.
Gerrit Vink  | 01/04/15  20:29:36 | Winkelbeoordeling :
Bij 123 tijdschrift kan je allerlei tijdschriften bestellen. Het aanbod aan tijdschriften is zeer uitgebreid. Alle zaken lopen via de web shop van deze organisatie. Dit gaat allemaal heel vlot. De kwaliteit van het geleverde is goed. Ook de service is goed.
Leo Paans  | 29/03/15  05:33:43 | Winkelbeoordeling :
Bij 123 tijdschrift kun je alle dag- week- en maandbladen bestellen en levering binnen 1 dag. Ook voor combi abonnementen kun je terecht en op de site zijn alle categorieen heel duidelijk aangegeven waardoor je snel een keuze kunt maken
Angel de Wit  | 23/03/15  13:45:51 | Winkelbeoordeling :
Op 123tijdschrift.nl kan je tegen een leuke prijs een abonnement afsluiten op je favoriete tijdschriften. De meeste lopen automatisch af dus je hebt geen omkijken naar het op moeten zeggen. Vaak hebben ze ook leuke aanbiedingen zoals laatst dat je een Nationale Tijdschriftenbon cadeau kreeg.
Tanja Toonen  | 15/03/15  16:59:01 | Winkelbeoordeling :
Goede en gewoon duidelijke site. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. De bestellingen die ik bij ze heb gedaan zijn elke keer keurig netjes en op tijd bezorgd. Totaal geen klachten (in ieder geval Nog niet)!
Michael  | 12/03/15  22:54:42 | Winkelbeoordeling :
Dit is een fantastische site en ik kijk er altijd met lezer op. Ik vind ook dat jullie leuke tijdschriften hebben daar ben ik heel blij mee. En ben al 20 jaar lid en dat is een hele goede prestatie vind ik zelf haha :)
Debora Cossu  | 12/03/15  07:01:10 | Winkelbeoordeling :
Groot en goed aanbod, goede aanbiedingen, altijd direct en heel duidelijk aangeven of het een doorlopend abbonnement betreft of automatisch stopt. Super snel,duidelijke website, accuraat, leuke webshop!
wil koster  | 10/03/15  20:13:05 | Winkelbeoordeling :
Wil je ook goedkoop de tijdschriften lezen die je interessant vindt? Neem dan nu een abonnement op 123tijdschrift.nl. Hier vindt je allerlei leuke aanbiedingen om abonnementen af te sluiten. Als je je verveelt is dat zeker een aanrader!
Sanne Scheeres  | 08/03/15  09:43:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je werkelijk van allerlei tijdschriften kan vinden. Het zijn aflopende abonnementen dus ideaal om te kijken of een tijdschrift je bevalt of om cadeau te geven. Snelle service dus zeker een aanrader.
Laura Visscher  | 07/03/15  14:24:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne site , veel keuze uit alle tijschrijften / bladen . Je betaald geen verzendkosten ! Ook de prijzen van de tijdschriften zijn goed betaalbaar en sommige nog goed koper dan in de winkel ! Snel bezorgd en binnen voordat het in de winkel ligt !
Jacqueline Goris  | 07/03/15  13:23:34 | Winkelbeoordeling :
Al twee keer heb ik bij 123tijdschrift een abonnement op een blad afgesloten voor bepaalde tijd en tot mijn tevredenheid hielden de abonnementen ook echt op ! Zonder addertjes onder het gras , dus ik ben echt zeer tevreden !
annie deinum  | 04/03/15  15:12:42 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft de grootste collectie tijdschriften tegen de laagste prijzen. Met de kortingskode 123actie krijg je momenteel 3,50 euro korting op je favourite tijdschrift. Toch weer mooi meegenomen.
Sultan Mohammad Taj Zai  | 27/02/15  00:24:24 | Winkelbeoordeling :
Dit is gewoon de site als je eens alle tijdschriften goed wilt bekijken en vergelijken omdat je zo'n tijdschriftlezer bent als mijn jongste kind. We hebben zelf al een paar abonnementen gehad en door middel van deze website kun je kieskeurig gaan beslissen.
Stephanie van der Hart  | 26/02/15  16:14:06 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een leuk tijdschrift of een leuk abbonoment? Voor je kinderen,zus,moeder,vader,neefje,nichtje of gewoon voor jezelf? Ga dan naar 123tijdschrift.nl want daar vind je zeer zeker iets leuks!
Anke van der Werf  | 26/02/15  12:15:16 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een tijdschrift? Kijk dan op 123tijdschrift.nl! Het is een top website. Het heeft veel verschillende tijdschriften met een snelle levering! Je vindt op de website bladen voor alle leeftijden!
Chrystel Kamphof  | 25/02/15  14:52:31 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een ideale site om een abonnement af te sluiten bij een van de vele tijdschriften die er te verkrijgen zijn. Ook is de site ideaal voor het geven van cadeaus in de vorm van een tijdschrift.
Samantha Van de merbel  | 25/02/15  14:05:55 | Winkelbeoordeling :
Bij 123tijdschrift heb je een ruime keuze in het assortiment. Het is ook duidelijk op de webshop te zien. Zelf koop ik wel altijd een tijdschrift in de winkel, maar ben er nu over aan het nadenken om een "abbonement" aan te schaffen.
Arienne van Yperen  | 24/02/15  12:04:15 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen bij 123tijdschrift.nl . Maar ook de collectie is groot en goed aanwezig, voor ieder wel wat te vinden. Bestellen en snel in huis. Ook leuk om iemand anders een abonnement van een blad cadeau te doen.
Nicole L'Espoir  | 24/02/15  06:39:33 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschriften uw online kiosk ze bieden de grootste collectie tijdschriften en dagblad abonnementen tegen de laagste prijs,maar ook tv gidsen heeft altijd wel korting goede kwaliteit je kunt er ook n abonnement cadeau doen
Vera Westland  | 23/02/15  14:42:39 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, snelle levering en snel handelen . Duidelijk in de informatie op de site.Kwaliteit is niks mis mee. Mag wat mij betrefd blijven en uitbreiden met hun assortirment. Welk tijdschrift je ook wil hebben, ze hebben hem voor je
Margo de Wit  | 22/02/15  12:51:24 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk tijdschriften bestellen bij 123tijdschrift.nl. Geen gezeur over doorlopende abonnementen, je neemt een tijdschrift voor een bepaalde periode en hierna stopt 123tijdschrift.nl automatisch je abonnement.
Branko Gurbaj  | 19/02/15  18:25:55 | Winkelbeoordeling :
Op 123tijdschrift.nl kan ik altijd goed terecht als ik iets zoek. Soms zie ik een tijdschrift in de winkel liggen en dan vergeet ik de naam. Dan ga ik naar 123tijdschrift.nl en dan vind ik dat tijdschrift ook.
Marianne Hiemstra  | 15/02/15  08:14:03 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische site. Ik had op mijn werk een tijdschriftenbon gekregen en werd naar deze site gestuurd. Wat een grote keuze en ik kreeg ook zo maar zo'n 30 % korting op een abonnement. Het stopt ook vanzelf. Leuk cadeau!
Huub Stolle  | 01/02/15  10:32:47 | Winkelbeoordeling :
De Nationale postcode loterij is bekend van TV en hun kanjers van miljoenen. Ik geef toe de winst kans is niet erg groot. Maar je steunt er ongelooflijk veel goede doelen mee. Voor die paar centen kan je toch zomaar ineens in de prijzen vallen. Gewoon doen!
Roos van den IJssel  | 30/01/15  16:56:41 | Winkelbeoordeling :
Goede site, verder niet veel over te zeggen. Het enige is dus dat het een goede site. Niet echt veel aanvullingen. Ik ben dus niet razend enthousiast over de site, maar het is een goede site, dus daar hou ik het bij.
Agnes Appelman  | 27/01/15  12:13:37 | Winkelbeoordeling :
Leuk om cadeau te geven als je echt niet weet wat je moet kopen. Kies een leuk abonnement uit. Je kunt ook een tijdschriften bon cadeau geven. De ontvanger kan dan zelf kiezen welk abonnement hij/zij wil afsluiten.
Xavier Sewcharan  | 17/01/15  15:38:15 | Winkelbeoordeling :
Helen leuke site met veel bezienswaardigheden leuke kortingen mooi en duidelijk ingedeeld makkelijk en gebruiksvriendelijk heb d'r van genoten een echte aanrader voor lezers ben er zelf ook lid van voor iedereen wel wat
Daphne Palen  | 16/01/15  11:35:00 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschrift is een overzichtelijke webshop met heel veel keuze uit verschillende tijdschriften. Het afsluiten gaat eenvoudig en het abonnement stopt automatisch. Jammer dat het alleen niet op mijn surface werkt, een digitaal tijdschrift.
Jan Martin van Wolferen  | 11/01/15  00:05:38 | Winkelbeoordeling :
Een prettige website, overzichtelijk. Je kunt heel makkelijk door de website heen navigeren. De presentatie van de homepage is duidelijk, met genoeg witruimte waardoor het niet te druk wordt. De aanbiedingen op de homepage zijn een echte trekker waardoor je verder wilt kijken.
Ate Tijtsma  | 10/01/15  19:54:53 | Winkelbeoordeling :
leuke site als je bijvoorbeeld op zoek bent voor een mooi tijdschrift. Ik heb voor mijn vrouw de libelle en margriet als tijdelijke abonnement gegeven. 123tijdschriften.nl heeft leuke aanbiedingen ook als je een krant zoekt
Wysocki Wieslaw  | 08/01/15  14:16:01 | Winkelbeoordeling :
Bij 123tijdschrift.nl bestelling meteen geregeld en veel keuze. Zeer overzichtelijk en zeker als je het kado geeft een automatisch stop. Voor een tijdschriftenbon is het mooi. Altijd direct en heel duidelijk aangeven of het een doorlopend abbonnement betreft of automatisch stopt.
Jeffrey Gouw  | 08/01/15  11:03:12 | Winkelbeoordeling :
zeer goede lay-out van website. zeer tevreden met hoe website eruit ziet. website is makkelijk overzichtbaar. en bezorging is supersnel. de service is ook uitmuntend kan niks slechts zeggen over deze webwinkel. ik ben helemaal verkocht
Nel Koopmans  | 05/01/15  19:57:15 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Het is prettig dat de tijdschriften per groep worden aangeboden. Je kan gelijk naar je interesse gebied gaan zonder de hele site door te werken. De cadeau tip is prima.
Kitty Oostenbrink  | 05/01/15  17:28:40 | Winkelbeoordeling :
Had er nog nooit van gehoord, maar net even een kijkje genomen en ziet er zeker uit als een betrouwbare en makkelijke website om tijdschriften en kranten te bestellen! er staan veel mogelijkheden op! Binnenkort maar eens bestellen!
Jolanda den Engelse  | 04/01/15  08:44:14 | Winkelbeoordeling :
Als je eens wat anders wilt lezen dan een boek of je wilt een origineel cadeau voor iemand, kijk dan eens op 123tijdschrift.nl. Alle tijdschriften staan onderverdeeld in categorieën, voor elk wat wils. Het zoekt makkelijk en er zijn leuke cadeauabonnementen.
Wesly Halberstadt  | 04/01/15  00:59:43 | Winkelbeoordeling :
leuke website met een leuke layout, website niet moeilijk in gebruik. op de website staat veel aanbod en eigenlijk voor ieder wat wils dus hiermee wil ik zeggen een top site voor iedereen. ook het betalen is makkelijk via je bankrekening online.
Paardenpaginas Reclame  | 04/01/15  00:53:53 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ik gebruik amper nog andere mediums om mijn tijdschriften bij uit te kiezen. Dankzij de website vind ik ook vaak tijdschriften die ik nog nooit in de winkel vond en zelfs het bestaan niet van af wist ! Enorm handig !
Anja van vessem  | 03/01/15  11:14:07 | Winkelbeoordeling :
al een aantal keer een proefabonnement gehad voor een zeer aantrekkelijk prijsje,altijd op tijd bezorgd en veel lees plezier!als ik mijzelf opnieuw een abonnement kado wilt doen kijk ik eerst bij 123 tijdschrift
Jordy Schouts  | 30/12/14  17:14:59 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en makkelijke website op je gemak rondkijken en kunnen kiezen, zeer uitgebreid. en het bekijken van de afbeeldingen op 123tijdschrift.nl maakt het gemakkelijk voor dat je een keuze kunt maken.
Foeke Kuiper  | 28/12/14  14:43:34 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site met allerhande tijdschriften voor iedereen die een abonnement met korting op een favoriet tijdschrift zoekt. Je vindt er autobladen, computerbladen, modebladen enzovoort. Globaal is bijna alles onderverdeeld in mannen, vrouwen en jeugdbladen.
The Fonzzz  | 27/12/14  09:52:12 | Winkelbeoordeling :
Lekker gemakkelijk het tijdschrift van je wens bestellen, Geen gezeur over doorlopende abonnementen, het stopt vanzelf. Een goede overzichtelijke website met héél veel titels van vrouwenbladen tot vakbladen.
Marco alexander Remijnse  | 27/12/14  12:07:37 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschrift is een zeer goede website het geeft mij een duidelijk en goed overzicht van de prijzen van abonnementen en de inhoud van tijdschriften zodat ik een goede keuze kan maken ook heb ik het bijj mijn vrienden aangeraden
Arjen Arends  | 27/12/14  12:23:52 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft een zeer ruime keuze uit (proef) abonnementen op diverse tijdschriften. Voor ieder wat wils. Ik heb zelf een aantal keer gebruik gemaakt van een proef abonnement. Kijk zelf even goed hoe lang je ergens aan vast zit..dat is je eigen verantwoordelijkheid!
Maria van der Velden  | 13/12/14  12:34:29 | Winkelbeoordeling :
Site met dezelfde kortingen die de bladen zelf geven, dus erg handig! Ik ontdekte wel een klein minpuntje bij het aanvragen van een abonnement als cadeau voor een ander. Dat kon namelijk niet ingevuld worden als optie bij het blad Delicious. Klein beetje onhandig, maar verder snel en duidelijk!
Adje Meijers  | 31/08/14  09:22:15 | Winkelbeoordeling :
Op 123tijdschrift kan je kiezen uit tal van tijdschriften waar je tegen een zeer voordelige prijs een abonnement op kan nemen. Meestal lopen ze gewoon af dus je hebt geen omkijken naar het op moeten zeggen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 8,75% CashCoins
Alle kaarten 2+1 gratis bij Greetz.nl
Code:2PLUS1
ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren Hennepolie.nl
visit register click click