ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen nowGo Inboedelverzekering

adidas Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over adidas

Sportschoenen, sportkleding en accessoires van adidas shop je voordelig in de adidas webshop

adidas bestaat al meer dan 70 jaar en je kan het gehele adidas assortiment nu ook online kopen in de webwinkel van adidas. De producten van adidas worden gekenmerkt door kwaliteit, technologie en innovatie. Naast de adidas Originals 'classic en authentieke' lijn heeft adidas in haar webshop ook de Sport Performance lijn. Dit zijn de meest functionele en best presterende producten in alle takken van sport, voor echte atleten. Schoenen, sportkleding en accessoires van adidas voor mannen, vrouwen en kinderen bestel je eenvoudig online.

adidas Beoordelingen

Mitch  | 25/08/19  10:45:56 | Winkelbeoordeling :
Groot merk met veel diverse producten. Daarnaast vind ik een van de beste merken van de wereld. Ook hebben ze een webshop en kunnen ze je altijd helpen als je niet tevreden bent met een product dus dat is een goede service
Peter Voogt  | 21/08/19  10:23:00 | Winkelbeoordeling :
Als je sportspullen bestel je nu ook makkelijk in de webshop van Adidas. Als je voor meer dan 50 euro bestelt wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. De meeste bestellingen zijn binnen twee dagen in huis.
Johan Schoofs  | 14/08/19  22:06:10 | Winkelbeoordeling :
Overbekend merk met een super fijne uitgebreide webshop. Makkelijk menu om snel te vinden wat je zoekt. Heb er hardloopschoenen gekocht, snelle levering en precies wat ik besteld heb. En gewoon waar voor je geld. Aanrader!
Wilfred Bakx  | 13/08/19  13:41:49 | Winkelbeoordeling :
Heb er voor een goede prijs en zeer simpel goede loop schoenen gevonden. Ook kun je andere producten kopen voor sporten en vrije tijd. betalen is ook zeer simpel via pay pal kun je simpel betalen. De volgen de dag heb je het in huis.
lion van der wens  | 14/08/19  02:48:33 | Winkelbeoordeling :
Adidas De bekende trainingspakken die al jaren aan de top staan of het nu voor de kinderen is of voor volwassene de nieuwste pakken zijn verkrijgbaar . De trainingsschoenen en sneekers in de modernste kleuren.
Jan Van Nood  | 07/04/19  14:29:45 | Winkelbeoordeling :
Adidas is echt het merk op sportgebied van schoenen tot een kledingsoutfit. De prijs is iets duurder dan de middelmaat op sportgebied, maar de kwaliteit maakt alles goed. Ik heb nog steeds schoenen van 10 jaar oud en die lopen zalig!
Wim Speelberg  | 07/04/19  08:03:22 | Winkelbeoordeling :
Mooie, leuke, interessante, nette en verzorgde site. Zeker een aanrader voor jong en oud en het bekijken de moeite waard. Zal zeker in 2019 regelmatig eens een kijkje nemen. Ik zeg niet afwachten maar vooral doen.
Melanie Klok  | 05/04/19  09:49:10 | Winkelbeoordeling :
Adidas is ons merk kijk vaak door de site of er weer nieuwe trainingpakken zijn voor ons die bij ons past. We trainen 6x per week meer sport dan gewone kleding in huis. Makkelijke site lekker om doorheen te scrollen en klik weer een pakkie besteld heerlijk.
Ilonka  | 04/04/19  11:58:00 | Winkelbeoordeling :
Mijn favourite sportmerk, Bij Adidas scoor je leuke sportkleding die je ook overdag kan dragen zonder te sporten. Snelle levering, leuke prijzen, maar vooral zeer goede kwaliteit schoenen & kleding, echt een aanrader!
ton wels  | 04/04/19  01:28:09 | Winkelbeoordeling :
goed netjes optijd geleverd.wie kent adidas niet?eendegelijk merk en goedkoper dan nike!merk met de dire stripes vooral de trainings pakken zijn goed!en veel keuze.schoenen zijn ok .beter dan nike vind ik zelf.
Harm Raspe  | 03/04/19  10:28:20 | Winkelbeoordeling :
Prima website, die alles duidelijk aangeeft en ook nog snellaad Voor de sportschoenen kan je hier terecht en ze hebben vele modellen voor iedereen. Ik kan je aanraden om deze website te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Petronella Smit  | 02/04/19  13:29:17 | Winkelbeoordeling :
Adidas is voor mij zowel sportkleding als fashion. Adidas draag ik al heel wat jaren met heel veel plezier. Ook Adidas sneakers hebben mijn absolute voorkeur, ze lopen heerlijk en zijn ook modieus. Adidas is top!
Aya Zohra Salah  | 01/04/19  21:25:59 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en goed geholpen bij de klantenservice over een vraag van mijn product. 2 maal 3 paar schoenen bestelt eerste 3 paar schoenen na 2 dagen ontvangen van Duitsland naar Nederland. Sterk aanteraden deze site dus!
Christini Induzzi Lopes  | 01/04/19  17:59:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb Adidas-producten tot mijn kindertijd gekocht. Ik kocht mijn eerste Adidas-product voor mijn school. Het was een paar sneakers. en raad dit merk aan. is een merk van zeer goede kwaliteit. grote garanties. geweldige service.
Shontell Pos  | 14/07/16  20:35:46 | Winkelbeoordeling :
De adidaswinkel is superleuk en ook online werkt de site goed. De bestelling die ik had geplaatst kwam wel wat later dan verwacht aan bij mij thuis. De kwaliteit van de schoenen is goed, dus dan doe je er ook lang mee.
sara levoux  | 13/01/16  09:43:44 | Winkelbeoordeling :
Superleuke winkel, haal er al mijn sportkleding! Pasvorm is uitstekend en heerlijk om in te sporten. Prijs is soms wel iets hoger, maar kwaliteit is heel erg goed dus je kan het lang dragen.
Agnieszka Starzomska  | 23/11/15  17:45:03 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik op 2-jarige leeftijd mijn eerste Adidas schoenen kreeg, weet ik het merk op waarde te schatten. Nu koop ik het vaakst voetbalkleding voor mijn zoon. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website maakt het heel makkelijk.
Anke Plomp  | 19/03/15  21:06:28 | Winkelbeoordeling :
Adidas is natuurlijk een geweldig bekend merk. Ik koop er graag onze sportkleding,van zeer goede kwaliteit uiteraard. De verzending is altijd erg snel,en de service goed. Zeker een aanrader om er eens een kijkje te nemen.
Lena Terra  | 17/03/15  12:47:21 | Winkelbeoordeling :
Ben je een echte sportman/vrouw, dan kun je bij de Adidas webshop terecht voor alle kleding, schoenen, ballen. Er is volop keuze en alles is van zeer goede kwaliteit. Je krijgt korting en de levering is snel.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Fletcher Hotels
visit register click click