ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Groupon Shopping
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Albelli Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Albelli

Leg je foto's met korting vast in een fotoalbum van Albelli!

Leg je mooiste foto's vast in een prachtig fotoalbum, kalender, agenda, op canvas of maak er een originele wenskaart van. Het gratis programma van Albelli is gebruiksvriendelijk en iedereen kan eenvoudig de mooiste herinneringen laten vastleggen op een fotoproduct en deze professioneel laten afdrukken. Het is ook erg leuk om familie of vrienden te verrassen met een persoonlijk fotocadeau.

Albelli Beoordelingen

Ada de Jong  | 28/01/15  12:14:35 | Winkelbeoordeling :
Via albelli.nl heb ik pas een fotoboek gemaakt van mijn kleinzoon. Super leuk je kan zelfs de kaft maken. Ook kan je mooie fotos op canvas of plexiglas laten afdrukken en zelf de juiste afmeting zoeken die jij nodig hebt
Jeroen Peters  | 20/11/14  12:15:56 | Winkelbeoordeling :
Met Albelli maak je in een handomdraai de mooiste albums. De software die ze beschikbaar stellen is goed (met hier en daar wat onhandige puntjes, maar dat hebben al die bedrijven). Producten die je thuis krijgt zijn mooi en goed van kwaliteit. Prijs is oke.
Fijko Vos  | 19/07/15  10:33:33 | Winkelbeoordeling :
Albelli is superhandig en levert conform afspraak vlot de fotoboeken. Het systeem is eenvoudig en binnen de kortste keren heb je een onvergetelijke herinnering voor een eerlijke prijs. Kortom een echte aanrader!
Sander Baadjou  | 09/10/15  23:54:31 | Winkelbeoordeling :
geweldige ervaringen mee. heb al vele malen een fotoalbum besteld bij deze firma. altijd perfect in orde,netjes op tijd. en ook eens contact moeten hebben en heel erg netjes geholpen. alles was zo opgelost zonder problemen
Geert Kolks  | 09/02/16  13:13:09 | Winkelbeoordeling :
Zojuist van Albelli een prachtige kalender ontvangen. Even foto's aanleveren en zij maken er een heel mooi product van. Aaan het eind van vorig jaar was het daar natuurlijk erg druk, maar dat belette niet dat de kalender op tijd wed afgeleverd.
Siedo Henstra  | 16/05/16  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
De dagelijkse maar zeker ook de speciale momenten in het leven vastleggen op digitaal beeld en deze laten afdrukken in groot of boek formaat voor later of aan de wand. Bij deze site in goede handen qua prijs en kwaliteit!
Marijke Boersma  | 20/08/14  08:32:31 | Winkelbeoordeling :
Albelli is een van de beste sites waar je een fotoboek kunt bestellen.Goede kwaliteit papier en kaft. Maar tegenover goede kwalitiet staat natuurlijk wel een prijs, dus ik bestel alleen wanneer er een kortingscode is en natuurlijk via de link van nucash.
max van schooten  | 26/05/15  12:31:36 | Winkelbeoordeling :
Al vele foto albums uit onze kast komen bij Albelli vandaan. De service is goed en je foto album is zeer snel gedrukt en thuis bezorgd. Het programma waarmee je zelf je album maakt is makkelijk in gebruik!
Marianne Hiemstra  | 19/07/15  08:28:21 | Winkelbeoordeling :
Het is alweer een paar maanden geleden, maar ik geniet er nog elke dag van. Na onze reis naar Egypte lieten wij door Albelli een foto-album maken. Wat een mooi boek, prachtige kleuren en wat een snelle service. 200% tevreden!
Marjolein Mooren  | 05/10/15  18:01:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site! Je kunt een mooi fotoboek samenstellen, precies zoals jij het wil! Hiervoor kun je een gemakkelijk programma downloaden (gratis via de site) en heel snel en makkelijk jouw fotoboek maken. Ook snelle levering, leuke acties en goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Anke Plomp  | 13/10/14  07:26:38 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere malen bij Alibelli online een fotoboek gemaakt. Is echt heel leuk en heel makkelijk om te doen. Ze hebben mooie achtergronden, en lettertypes enz. Ik kan het iedereen aaanraden, de service is goed, en het boekje is best sel bij je in huis.
mariska sylvana  | 16/09/15  13:14:28 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een fotoboek besteld bij Albelli. Deze werd super snel geleverd en de foto`s hebben echt hele mooie kwaliteit! Bestel via deze webshop en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook.
Helena van Seters  | 07/05/15  10:09:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de site van Albelli een echte aanrader. Je kunt er hele mooie fotoboeken zelf op samenstellen. Of een mooi canvas. Je kunt zelfs een fotomok maken of een telefoonhoesje met jou favoriete foto!
Romy Bovendeert  | 06/08/15  10:47:45 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk fotoboeken maken en zo al je fotos fijn bewaren Ik bestel er al jaren en ben zeer tevreden. Inmiddels al meer dan 5 vakanties verwerkt in een mooi boek. Dit jaar weer! Ook de canvassen die ze maken zijn van goede kwaliteit.
Nicole L Espoir  | 11/04/15  10:24:18 | Winkelbeoordeling :
leg je mooiste foto's vast in n album,kalender of maak er n mooie wenskaart van betrouwbaar op de site weet je precies waar je aan toe bent,want t prijzen staan erbij vermeld en ook de verzendkosten goede kawilteit
sabrina van Seters  | 09/01/16  20:45:36 | Winkelbeoordeling :
Maak en bestel je eigen fotoboek bij Albelli. Erg leuk om herrineringen vast te zetten in een fotoboek. Ook kun je wanddecoratie bestellen bij albelli. Een hele mooie foto op bijvoorbeeld canvas of plexie.
Tilly de Vries  | 17/07/15  08:28:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Alibelli kun je mooie betaalbare fotoboeken laten maken, het werkt eenvoudig, met vele mogelijkheden en de service is prima met een vlotte verzending. Zeker de moeite waard om er eens een onvergetelijk fotoboek te laten maken.
Arjan Bouman  | 02/12/15  15:50:31 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen vrijdag een fotoboek afgemaakt en opgestuurd. Vandaag ontvangen via DHL. Fotoboek ziet er netjes uit. Doordat we met rentepunten van ING een bon konden inleveren was de uiteindelijke prijs niet hoog. Onze cashback was echter nog sneller bijgeschreven dan dat we ons fotoboek in huis hadden.
Marianne Gommers  | 26/03/16  11:13:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Albelli kan je hele mooie fotoboeken bestellen je kan zoveel verschillende maten foto's in een fotoboek laten drukken voor een goede prijs in vele kleuren kaft.en is altijd leuk om nog Cashback gelijk te verdienen echt een aanbeveling
Samantha Van de merbel  | 02/12/19  13:00:16 | Winkelbeoordeling :
Bij Albelli kan je heel gemakkelijk een fotoboek maken. Dit heb ik gedaan voor de oma van mijn man. Die kan nu makkelijk de achterkleinkinderen laten zien. Het boekje is erg mooi geworden en kwalitatief goed.
ilse bleekman  | 24/11/19  21:12:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie en goede kwaliteit foto boeken met heel veel mooie extra opties. Ook keuze uit verschillende soorten kaften. Heel veel opties met foto's. De hoeveelheid foto's op 1 pagina kan je zelf instellen
Adri Veltman  | 12/04/18  18:12:02 | Winkelbeoordeling :
Er zijn legio momenten in het jaar die een mooi fotoboek of zo verdienen. Na een leuke vakantie doe ik het ook steeds vaker. En vorig jaar na het overlijden van mijn hond heb ik ook een mooi boekje samengesteld.
Annette Van Eijk  | 18/08/18  08:46:49 | Winkelbeoordeling :
Handige site, begrijpelijk ook voor mensen met weinig pc ervaring. Jammer dat hij zo nu en dan bij de afronding vastloopt. Telefonische support is erg goed en klantvriendelijk. Producten zijn realistisch op de site weergegeven
SPME Goessens-Toonen  | 10/05/14  09:01:15 | Winkelbeoordeling :
Al jaren maak ik gebruik van Albelli. Gewoon super!!!!
boeki  | 10/08/16  19:32:59 | Winkelbeoordeling :
De website van albert heijn is super overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ook erg handig dat je alles bonusaanbiedingen zo goed op een rijtje hebt. Erg prettig dat je nu ook je boodschappen online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen!
Rijkerd  | 23/02/17  18:17:04 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Albelli kun je prachtige fotoboeken laten maken. De website is heel overzichtelijk en werkt eenvoudig. Heel veel mogelijkheden, prettig geprijsd en snelle verzending. Zeker een aanrader!
Adri Veltman  | 28/08/17  16:10:41 | Winkelbeoordeling :
Bijna niemand laat tegenwoordig nog foto's van bijvoorbeeld een vakantie afdrukken. Maar toen ik laatst problemen kreeg met mijn computer (waar alles op staat) sloeg de schrik om mijn hart. Gelukkig hebben we de foto's kunnen redden. Ik ga nu snel fotoboeken maken.
Yvonne  | 29/10/17  07:21:48 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Albelli kun je prachtige fotoboeken laten maken. De website is heel overzichtelijk en werkt eenvoudig. Heel veel mogelijkheden, prettig geprijsd en snelle verzending. Zeker een aanrader!
Ron Veltman  | 28/11/17  20:43:30 | Winkelbeoordeling :
Juist voor speciale gelegenheden vind ik het beter om mijn foto's in een boek te hebben dan alleen op de PC of de telefoon. Het is fijn om ze regelmatig in handen te hebben en met Albelli kan iedereen het.
Snapte Patrick Van Schaijk  | 17/12/17  11:42:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke, mooie en onvergetelijke momenten in een mooi TASTBAAR boek i.p.v. in een digitaal bestand dat je nooit meer bekijkt! In een mum van tijd én voor een meer dan mooie prijs al je mooie, tedere, lieve en anderszins onvergetelijke momenten en ervaringen netjes bij elkaar
Johan van Uffelen  | 01/02/18  07:09:07 | Winkelbeoordeling :
Albelli levert snel diverse formaten fotoboeken, kalenders, etc. met een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. De software is gemakkelijk en intuïtief in gebruik.Al met al ben ik zeer content met mijn keuze voor Albelli.
klazien vd meer  | 19/03/18  12:53:17 | Winkelbeoordeling :
het is erg makkelijk om hier een foto boek in elkaar te zetten (handig programma) , en ziet er ook goed uit. binnenkort een babyfotoboek laten maken, hopelijk word die hetzelfde als onze vorige fotoboek is! goede service
jacq zwiers  | 19/06/18  00:12:34 | Winkelbeoordeling :
Albelli zorgt er elk jaar voor dat mijn vakantie nooit meer vergeten wordt. Ik vind het heerlijk om de boekjes er weer bij te pakken en de vakantie nogmaals te kunnen beleven. Er is veel keuze uit kleuren, plaatjes en sjablonen. Echt een aanrader.
Tilly  | 20/01/18  09:16:58 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk een leuk foto boek bestellen, verschillende formaten leverbaar. Snelle levering. Kan deze site aanraden. Boek ziet er erg mooi uit, ook leuk om aan iemand te geven bij speciale gelegenheden.
Gerry van der wens  | 24/09/18  15:15:02 | Winkelbeoordeling :
Albelli Je kunt er prachtige foto's in een boek laten zetten . Je kiest zelf welke foto's je wilt en hoe je het boek wilt samenstellen . Een leuke herinnering van je vakantie om dikwijls terug te kijken .
lion van der wens  | 23/01/19  05:11:33 | Winkelbeoordeling :
Albelli is een fijne winkel . Het is zo leuk om fotoboeken aan te maken . Je kunt ze zo leuk indelen . Ook heb ik een keer kleine fotoboekjes laten maken met leuke foto's gewoon gepersonaliseerd per persoon of gezin . Een leuk cadeau .
Cindy Cornelisse  | 05/02/19  12:54:09 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuk en betaalbaar fotoboek of iets aan de muur ga ik naar Albelli. Veel keuze. De prijs is erg scherp, maar daar merk je niets aan bij de kwaliteit. Deze is erg goed. De bestelling is heel makkelijk op de site.
Manuela V Renswoude  | 11/02/20  05:14:49 | Winkelbeoordeling :
albelli heb ik niet echt veel ervaring mee t was alleen maar ervaring door tv en facebookreclames maar heb nu ook n fotoalbumboek bij hun besteld en de prijzen zijn mooi en absoluut niet duur en hopelijk is t fotoboek in t echt net zo mooi als op hun site
Cor Veltman  | 13/04/20  18:30:12 | Winkelbeoordeling :
een hele leuke en makkelijken website.Maak van je foto,s een kalender zo kijk je elke dag naar foto,s van je kleinkindren.Het werkt heel makkelijk,een kind kan de was doen.En voor de prijs hoef je het niet te laten.
Rolf Rolink  | 22/06/20  11:36:46 | Winkelbeoordeling :
Deze week mijn prachtig fotoalbum ontvangen. De kwaliteit is goed, de foto's zijn scherp. Het gratis programma van Albelli was makkelijk om te gebruiken en hierdoor kon ik eenvoudig de beste foto's selecteren. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Albelli! Groetjes!
Ingrid Boer  | 15/02/21  10:45:51 | Winkelbeoordeling :
Super kwaliteit foto boeken. We hebben al verschillende gemaakt en besteld. Er zullen zeker nog meer volgen.
Marieke Meerkerk  | 21/06/14  22:52:54 | Winkelbeoordeling :
De site van Albelli is een echte aanrader vind ik, je kan er veel producten bestellen. Ik heb onlangs een fotoboek gemaakt; makkelijk en snel programma met veel leuke opties om je album mooi te maken. De kwaliteit is prima en levertijd snel. kortom ik ben erg tevreden
Lena Terra  | 27/07/14  11:04:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Albelli maak je de mooiste fotoboeken. Van je vakantie, geboortefotos en van allerlei leuke activiteiten. Het is makkelijk een album te maken op het internet en dan zo af laten drukken. Het gaat vanzelf
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
TOT 10,00% CashCoins
Profiteer van 2e halve prijs aanbiedingen bij Elemis
Code:ROOSDUO
ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click