ONTVANG 5,00% CASHCOINS Lenovo Expedia.nl

Albelli Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Albelli

Leg je foto's met korting vast in een fotoalbum van Albelli!

Leg je mooiste foto's vast in een prachtig fotoalbum, kalender, agenda, op canvas of maak er een originele wenskaart van. Het gratis programma van Albelli is gebruiksvriendelijk en iedereen kan eenvoudig de mooiste herinneringen laten vastleggen op een fotoproduct en deze professioneel laten afdrukken. Het is ook erg leuk om familie of vrienden te verrassen met een persoonlijk fotocadeau.

Albelli Beoordelingen

lion van der wens  | 20/02/19  05:13:03 | Winkelbeoordeling :
Albelli ben je op vakantie geweest gezellig maar je wilt ook wel een leuke herinnering . Je kunt daar mooie boeken zelf samenstellen die je naderhand regelmatig kunt bekijken . De prijs valt ook wel mee regelmatig leuke aanbiedingen .
Cindy Cornelisse  | 05/02/19  12:54:09 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuk en betaalbaar fotoboek of iets aan de muur ga ik naar Albelli. Veel keuze. De prijs is erg scherp, maar daar merk je niets aan bij de kwaliteit. Deze is erg goed. De bestelling is heel makkelijk op de site.
Gerry van der wens  | 24/09/18  15:15:02 | Winkelbeoordeling :
Albelli Je kunt er prachtige foto's in een boek laten zetten . Je kiest zelf welke foto's je wilt en hoe je het boek wilt samenstellen . Een leuke herinnering van je vakantie om dikwijls terug te kijken .
Annette Van Eijk  | 18/08/18  08:46:49 | Winkelbeoordeling :
Handige site, begrijpelijk ook voor mensen met weinig pc ervaring. Jammer dat hij zo nu en dan bij de afronding vastloopt. Telefonische support is erg goed en klantvriendelijk. Producten zijn realistisch op de site weergegeven
jacq zwiers  | 19/06/18  00:12:34 | Winkelbeoordeling :
Albelli zorgt er elk jaar voor dat mijn vakantie nooit meer vergeten wordt. Ik vind het heerlijk om de boekjes er weer bij te pakken en de vakantie nogmaals te kunnen beleven. Er is veel keuze uit kleuren, plaatjes en sjablonen. Echt een aanrader.
Adri Veltman  | 12/04/18  18:12:02 | Winkelbeoordeling :
Er zijn legio momenten in het jaar die een mooi fotoboek of zo verdienen. Na een leuke vakantie doe ik het ook steeds vaker. En vorig jaar na het overlijden van mijn hond heb ik ook een mooi boekje samengesteld.
klazien vd meer  | 19/03/18  12:53:17 | Winkelbeoordeling :
het is erg makkelijk om hier een foto boek in elkaar te zetten (handig programma) , en ziet er ook goed uit. binnenkort een babyfotoboek laten maken, hopelijk word die hetzelfde als onze vorige fotoboek is! goede service
Johan van Uffelen  | 01/02/18  07:09:07 | Winkelbeoordeling :
Albelli levert snel diverse formaten fotoboeken, kalenders, etc. met een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. De software is gemakkelijk en intuïtief in gebruik.Al met al ben ik zeer content met mijn keuze voor Albelli.
Ron Veltman  | 25/01/18  12:26:32 | Winkelbeoordeling :
Binnenkort word mijn vriendin 50 jaar. Maar wat geef je aan iemand die alles al heeft en niets geeft om tierelantijntjes. Ik heb haar mooiste foto's achterhaald en daar laat ik een mooi fotoboek van maken bij Albelli.
Tilly  | 20/01/18  09:16:58 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk een leuk foto boek bestellen, verschillende formaten leverbaar. Snelle levering. Kan deze site aanraden. Boek ziet er erg mooi uit, ook leuk om aan iemand te geven bij speciale gelegenheden.
Snapte Patrick Van Schaijk  | 17/12/17  11:42:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke, mooie en onvergetelijke momenten in een mooi TASTBAAR boek i.p.v. in een digitaal bestand dat je nooit meer bekijkt! In een mum van tijd én voor een meer dan mooie prijs al je mooie, tedere, lieve en anderszins onvergetelijke momenten en ervaringen netjes bij elkaar
Adri Veltman  | 10/12/17  11:19:13 | Winkelbeoordeling :
Albelli is echt een specialist op het gebied van fotoboeken. Ik heb nog nooit iemand gesproken die ontevreden was. Ik kreeg de tip van een vriend om elk jaar een boek te maken met je mooiste foto's. Daar ga ik volgende maand mee beginnen.
Yvonne  | 05/11/17  16:17:28 | Winkelbeoordeling :
Mooie en handige webshop! Ik kan heel eenvoudig mijn fotoboek bestellen zoals ik hem wil hebben. Gratis programma downloaden en de rest is kinderspel. Ik heb erg veel plezier van Albelli. Snelle levering en zeker niet te duur.
Rijkerd  | 23/02/17  18:17:04 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Albelli kun je prachtige fotoboeken laten maken. De website is heel overzichtelijk en werkt eenvoudig. Heel veel mogelijkheden, prettig geprijsd en snelle verzending. Zeker een aanrader!
Noe Kia  | 31/08/16  09:57:54 | Winkelbeoordeling :
Fotoboeken van albelli zijn van goede en hoge kwaliteit! Het is je geld helemaal waard. Het is een hele mooie manier om je herinneringen vast te leggen in dit digitale tijdperk. Het is echt een aanrader voor als je een mooi fotoboek wil maken. Het is ook een mooi idee voor een cadeau.
Siedo Henstra  | 16/05/16  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
De dagelijkse maar zeker ook de speciale momenten in het leven vastleggen op digitaal beeld en deze laten afdrukken in groot of boek formaat voor later of aan de wand. Bij deze site in goede handen qua prijs en kwaliteit!
Marianne Gommers  | 26/03/16  11:13:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Albelli kan je hele mooie fotoboeken bestellen je kan zoveel verschillende maten foto's in een fotoboek laten drukken voor een goede prijs in vele kleuren kaft.en is altijd leuk om nog cashbacks gelijk te verdienen echt een aanbeveling
Geert Kolks  | 09/02/16  13:13:09 | Winkelbeoordeling :
Zojuist van Albelli een prachtige kalender ontvangen. Even foto's aanleveren en zij maken er een heel mooi product van. Aaan het eind van vorig jaar was het daar natuurlijk erg druk, maar dat belette niet dat de kalender op tijd wed afgeleverd.
sabrina van Seters  | 09/01/16  20:45:36 | Winkelbeoordeling :
Maak en bestel je eigen fotoboek bij Albelli. Erg leuk om herrineringen vast te zetten in een fotoboek. Ook kun je wanddecoratie bestellen bij albelli. Een hele mooie foto op bijvoorbeeld canvas of plexie.
Arjan Bouman  | 02/12/15  15:50:31 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen vrijdag een fotoboek afgemaakt en opgestuurd. Vandaag ontvangen via DHL. Fotoboek ziet er netjes uit. Doordat we met rentepunten van ING een bon konden inleveren was de uiteindelijke prijs niet hoog. Onze cashback was echter nog sneller bijgeschreven dan dat we ons fotoboek in huis hadden.
Sander Baadjou  | 09/10/15  23:54:31 | Winkelbeoordeling :
geweldige ervaringen mee. heb al vele malen een fotoalbum besteld bij deze firma. altijd perfect in orde,netjes op tijd. en ook eens contact moeten hebben en heel erg netjes geholpen. alles was zo opgelost zonder problemen
Marjolein Mooren  | 05/10/15  18:01:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site! Je kunt een mooi fotoboek samenstellen, precies zoals jij het wil! Hiervoor kun je een gemakkelijk programma downloaden (gratis via de site) en heel snel en makkelijk jouw fotoboek maken. Ook snelle levering, leuke acties en goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Mariska Sylvana  | 16/09/15  13:13:57 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een fotoboek besteld bij Albelli. Deze werd super snel geleverd en de foto`s hebben echt hele mooie kwaliteit! Bestel via deze webshop en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook.
Romy Bovendeert  | 06/08/15  10:47:45 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk fotoboeken maken en zo al je fotos fijn bewaren Ik bestel er al jaren en ben zeer tevreden. Inmiddels al meer dan 5 vakanties verwerkt in een mooi boek. Dit jaar weer! Ook de canvassen die ze maken zijn van goede kwaliteit.
Fijko Vos  | 19/07/15  10:33:33 | Winkelbeoordeling :
Albelli is superhandig en levert conform afspraak vlot de fotoboeken. Het systeem is eenvoudig en binnen de kortste keren heb je een onvergetelijke herinnering voor een eerlijke prijs. Kortom een echte aanrader!
Marianne Hiemstra  | 19/07/15  08:28:21 | Winkelbeoordeling :
Het is alweer een paar maanden geleden, maar ik geniet er nog elke dag van. Na onze reis naar Egypte lieten wij door Albelli een foto-album maken. Wat een mooi boek, prachtige kleuren en wat een snelle service. 200% tevreden!
Tilly de Vries  | 17/07/15  08:28:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Alibelli kun je mooie betaalbare fotoboeken laten maken, het werkt eenvoudig, met vele mogelijkheden en de service is prima met een vlotte verzending. Zeker de moeite waard om er eens een onvergetelijk fotoboek te laten maken.
anke  | 12/06/15  10:08:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vele malen een fotoalbum bij Albelli gemaakt, en dat is zeer goed bevallen. Het is heel erg makkelijk om te doen, het word goed uitgelegd. hun service is goed,en de verzending is altijd keurig verzorgd en snel.
max van schooten  | 26/05/15  12:31:36 | Winkelbeoordeling :
Al vele foto albums uit onze kast komen bij Albelli vandaan. De service is goed en je foto album is zeer snel gedrukt en thuis bezorgd. Het programma waarmee je zelf je album maakt is makkelijk in gebruik!
Helena van Seters  | 07/05/15  10:09:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de site van Albelli een echte aanrader. Je kunt er hele mooie fotoboeken zelf op samenstellen. Of een mooi canvas. Je kunt zelfs een fotomok maken of een telefoonhoesje met jou favoriete foto!
Nicole L Espoir  | 11/04/15  10:24:18 | Winkelbeoordeling :
leg je mooiste foto's vast in n album,kalender of maak er n mooie wenskaart van betrouwbaar op de site weet je precies waar je aan toe bent,want t prijzen staan erbij vermeld en ook de verzendkosten goede kawilteit
Ada de Jong  | 28/01/15  12:14:35 | Winkelbeoordeling :
Via albelli.nl heb ik pas een fotoboek gemaakt van mijn kleinzoon. Super leuk je kan zelfs de kaft maken. Ook kan je mooie fotos op canvas of plexiglas laten afdrukken en zelf de juiste afmeting zoeken die jij nodig hebt
Jeroen Peters  | 20/11/14  12:15:56 | Winkelbeoordeling :
Met Albelli maak je in een handomdraai de mooiste albums. De software die ze beschikbaar stellen is goed (met hier en daar wat onhandige puntjes, maar dat hebben al die bedrijven). Producten die je thuis krijgt zijn mooi en goed van kwaliteit. Prijs is oke.
Marijke Boersma  | 20/08/14  08:32:31 | Winkelbeoordeling :
Albelli is een van de beste sites waar je een fotoboek kunt bestellen.Goede kwaliteit papier en kaft. Maar tegenover goede kwalitiet staat natuurlijk wel een prijs, dus ik bestel alleen wanneer er een kortingscode is en natuurlijk via de link van nucash.
Lena Terra  | 27/07/14  11:04:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Albelli maak je de mooiste fotoboeken. Van je vakantie, geboortefotos en van allerlei leuke activiteiten. Het is makkelijk een album te maken op het internet en dan zo af laten drukken. Het gaat vanzelf
Marieke Meerkerk  | 21/06/14  22:52:54 | Winkelbeoordeling :
De site van Albelli is een echte aanrader vind ik, je kan er veel producten bestellen. Ik heb onlangs een fotoboek gemaakt; makkelijk en snel programma met veel leuke opties om je album mooi te maken. De kwaliteit is prima en levertijd snel. kortom ik ben erg tevreden
SPME Goessens-Toonen  | 10/05/14  09:01:15 | Winkelbeoordeling :
Al jaren maak ik gebruik van Albelli. Gewoon super!!!!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl EasySwitch.nl
visit register click click