ONTVANG 3,00% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Carine Steenbergen  | 07/05/22  10:48:41 | Winkelbeoordeling :
De Ali express Ik ben zeer tevreden over AliExpress Je kunt er hele leuke artikelen kopen voor weinig geld. Je kan zo gek niet prakeseren of je kunt het by Ali wel kopen. Ze hebben ook hele leuke spulletjes voor huisdieren met name katten. Jaaa erg leuk
Cindy  | 04/05/22  14:06:52 | Winkelbeoordeling :
Als je het geduld hebt om te wachten kun je hier soms best leuke dingen scoren. Van de kwaliteit moet je niet al te veel verwachten, maar soms heb je geluk en vind je iets van goede kwaliteit wat óók nog eens snel wordt bezorgd.
Lisa van der Wal  | 03/05/22  14:54:54 | Winkelbeoordeling :
veel verschillende vaak voor een veel goedkopere prijs dan als je het in nederland zou willen kopen. de verzending duurt meestal wel eventjes maar de verzendkosten zijn super laag. meestal is de service ook goed
Hadi Ghorbanpoor  | 30/04/22  17:50:24 | Winkelbeoordeling :
Ik keek een tijdje geleden naar de advertenties van deze winkel. Een maand geleden vond ik het product dat ik zocht en bestelde het. Ik wacht tot het nu geleverd wordt. Producten kunnen worden gevolgd. Prijzen zijn goedkoop.
danielle Leppink  | 25/04/22  08:48:27 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische webshop, het aanbod is zo ongelooflijk groot en uiterst gevarieerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of aliexpress verkoopt het wel. Levertijden zijn wat langer dan ik gewend ben maar daar zijn de prijzen ook naar.
Pepijn Bostelaar  | 25/04/22  05:52:19 | Winkelbeoordeling :
Alie expres, een alles wat je zoekt is te bestellen online. Snelle levering, een uitstekende nummer 1 voor t hebben van goedkope en voor een prikkie. Wat willen we als consument tegenwoordig nog meer??
Hans Webber  | 20/04/22  17:48:18 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, ik heb nog nooit problemen gehad met bestellingen van AliExpress (75+ bestellingen). Soms lange levertijden maar daar kunnen de verkopers op ali niets aan doen. Slechte reviews mbt levertijden negeer ik dan ook altijd.
Henk Gesink  | 17/04/22  09:55:08 | Winkelbeoordeling :
Tot mijn verbazing had ik mijn product binnen een paar dagen op de mat! Niet fantastische kwaliteit maar wat wil je voor die prijs, persoonlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met de webshop van AliExpress, aanrader!
sandra Vanhaeren  | 11/04/22  05:39:58 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spulletjes om te kopen en zeker ook een breed assortiment; Zeer lage prijzen maar de kwaliteit is niet altijd even goed. Levering duurt soms wel heel lang. Altijd correct in hun afhandeling.
Mirjam Engels  | 18/03/22  12:57:24 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van AliExpress. Ik kan er alles vinden van hobby spullen tot baby speelgoed , zelfs mijn favoriete jurkjes komen van AliExpress en de kwaliteit is zelfs super. Door de 10 dagen verzending komt het ook nog eens super snel
Bert Friedrichs  | 25/02/22  09:43:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de hulp van AliExpress. Bij de verzending ging iets fout waardoor maar de helft toekwam. Via de betreffende webshop en AliExpress werd een oplossing snel beslist en ik kreeg de geleden schade direct terugbetaald, super service!
Mandy van Eldik  | 21/02/22  06:39:18 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt één van mijn lievelingssite’s. Scheelt een hoop geld met Nederland. Meeste spullen binnen 2 a 3 wkn in huis. Wanneer iets beschadigd aankomt of je het nooit ontvangt krijg je netjes je geld terug.
Diana Van norden  | 11/02/22  17:52:16 | Winkelbeoordeling :
voor echt goedkoop shoppen ben je op deze site aan t goede adres. de verzendtijd is vaak wel lang maar ook wel het wachten waard. jammer dat de btw over de goedkopere aankopen zo hoog geworden is met verzenden. verder een hele goede site, vind ik!
priscilla baelemans  | 05/02/22  07:56:07 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig iets bij aliexpres En bevalt me nog steeds erg goed! Doe het al jaren! De meeste pakketjes komen snel aan En als ze niet aankomen krijg je ook netjes je geld terug top! Ben erg blij met aliexpres
Frans van Dusschoten  | 05/02/22  08:49:48 | Winkelbeoordeling :
Fantastische service van AliExpress. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Alle 10 producten die ik had besteld zijn ook allemaal aangekomen, het duurt dan wel wat langer maar dat weet je van te voren, AliExpress is gewoon een topwinkel!
George Westerhof  | 28/01/22  15:12:51 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerbeste deals ga je naar AliExpress. Zoveel te kiezen en ook een prima service. Wil jij ook besparen op jouw aankoop, doe dat dan bij AliExpress. De grootste online winkel, waar voordeel standaard is !
Frank Smid  | 19/01/22  19:08:26 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort koop ik dus bij aluexpress en dat is een supere4varing moet ik heel erg eerlijk toegeven. Niet gedacht dat ik het zou doen, maar 3cht waar, het is supergoedkoop en makkelijk. Enige nadeel is dat het lang duurt.
Istrelia Winklaar  | 05/01/22  10:55:09 | Winkelbeoordeling :
Laatst nog hier een bril besteld, hele goede bril en mijn sterkte was perfect. Jammer dat er belasting erbij komt kijken en zo duur maakt. Ik ga binnenkort weer eentje bestellen. Ik hoop dat het snel in huis is.
Dirk Kamminga  | 02/01/22  13:01:45 | Winkelbeoordeling :
Er is veel veranderd afgelopen jaar en dat zie je ook terug bij AliExpress, maar ze blijven goedkoop en er zijn veel producten die binnen tien dagen vaak al aankomen. Ook is mooi dat je voor je eigen boekhouding nu een factuur kunt uitdraaien. Alles met alles top en daarom geef ik 5 sterren
Anna Kournikova  | 27/12/21  10:17:20 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak iets bij AliExpress. Nog nooit problemen mee gehad. Alles wat ik bestel komt gewoon binnen, ook de service is uitstekend je moet wel weten hoe AliExpress werkt, ik ben heel tevreden over AliExpress!
Tom Dumoulin  | 26/12/21  14:24:57 | Winkelbeoordeling :
Bij de laatste verzending ging iets fout waardoor maar de helft mij toekwam. Via de betreffende webshop en AliExpress werd een oplossing snel gemaakt en ik kreeg de geleden schade gewoon terugbetaald, prima opgelost dus!
Susimuis  | 24/12/21  06:05:45 | Winkelbeoordeling :
Dit is de voordeligste webshop die er bestaat! Bij elk artikel staat de maximale levertijd, maar je ontvangt pakketjes meestal veel eerder, met track en trace service. Het assortiment is enorm, dus als de bestelling geen haast heeft, ben je hier het voordeligst uit.
Sascha Huizinga  | 14/12/21  14:33:35 | Winkelbeoordeling :
Goed contact met verkopers, fijne site overzichtelijk en geordend. Weet altijd te slagen, alles wat je kan bedenken word verkocht. Geweldig! Ik ben helemaal fan. Bijna dagelijks bezoek ik de site wel.
Hans Bazoer  | 05/12/21  08:52:36 | Winkelbeoordeling :
Superfijne site! Ik gebruik Aliexpress al enkele jaren, het komt van China dus het is best een risico als blijkt dat het kapot aankomt of niet goed werkt.Ze hebben bijna alles! Vaak voor een lage prijs en als de kwaliteit niet zo heel best is, heb je er in ieder geval niet te veel voor betaald.
Stasja Delfgou  | 16/11/21  14:22:35 | Winkelbeoordeling :
Super goede winkel met super leuke spullen die je niet gauw kan vinden! Mooi goedkoop en snelle verzending. Kwaliteit verschilt per winkeltje, maar is vaak goed! Sinds de invoer kostten is het wel wat duurder maar de verzending is daardoor wel sneller! Ik hou van deze winkel. Top!
Rijka Druijf  | 13/11/21  14:27:56 | Winkelbeoordeling :
hallo ik besteel wel heel veel bij AliExpress en het zijn best goede spullen leveren. Er zijn ook spullen die zijn ook gouw kapot gaan. Tegoed koop spullen verkopen . dus kijk uit wat je koop.
Xantippe de Wit  | 10/11/21  15:57:53 | Winkelbeoordeling :
Van de bijna 100 keer dat ik iets besteld heb bij AliExpress, 2 keer niets ontvangen en 3 keer iets kapot ontvangen. Alle keren heel snel opgelost door de klantenservice van AliExpress en bij alle problemen snel het totale bedrag terug gekregen, prima geregeld!
Samantha Willems  | 09/11/21  15:13:53 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress heeft altijd hele leuke spulletjes, je kunt het zo gek niet bedenken en aliexpress heeft het wel. Aliexpress is lekker goedkoop Ik vind het alleen erg jammer dat je zolang moet wachten totdat je een artikel ontvangen hebt. (2-4 weken)
Miranda Bolk  | 02/11/21  07:00:55 | Winkelbeoordeling :
Super shop en ze hebben super leuke spulletjes en vooral diamond painting en tools maar ook leuke accessoires voor je zelf maar ook voor je huis ik zou deze zeker aanraden
jet kientz  | 01/11/21  09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Alie express is een prachtige online winkel website.ze hebben bijna alles en het is heel goedkoop.je moet soms wat langer wachten voordat het artikel in huis is maar ik vind het het wachten wel waard heb al aantal artikelen besteld kleding verzorgingsproducten kleden en spreien voor op mijn bed
jelke rooks  | 28/10/21  19:37:38 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is niet een webwinkel van snelle bezorging dat kan gezien de afstand natuurlijk ook niet. Maar gelet op de prijzen is het die paar dagen langer wachten wel waard. Een verrassend groot aanbod van artikelen en lage prijzen
Debbie Grimberg  | 26/10/21  10:40:25 | Winkelbeoordeling :
Super leuk, betaalbaar, koop er veel. Vaak snelle leveringen, ook na invoer douanekosten blijft het gewoon leuk om er te shoppen. Zal er voorlopig ook lekker blijven rondneuzen en dus ook blijven kopen
Tim Valk  | 22/10/21  22:55:59 | Winkelbeoordeling :
Het duurt wel een tijdje voor je het hebt, maar je kunt hier wel leuke hebbedingetjes oppikken voor een prikkie. Het scheelt toch een hoop geld in vergelijking met soortgelijke producten die je bij andere webwinkels kan bestellen
JANS HORST  | 22/10/21  06:40:32 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel en goedkoop wel geduld hebben voor het binnen krijgen. Maar dat is de moeite waard. Zeker aan te raden. het scheelt zo veel geld. Ga er regelmatig wat kopen en voor de feestdagen moet wel ruim op tijd bestellen om het op tijd binnen te krijgen.
Yvonne IJperlaan  | 18/10/21  13:10:27 | Winkelbeoordeling :
Deze Chineze aanbieder heeft wel verschrikkelijk veel artikelen voor spotprijzen. Verzendkosten is niet bij alles gratis, wat ik zelf vervelend vind dat je bij meerdere van het zelfde artikel ook meer verzendkosten betaal, dus niet 1x verzendkosten ongeacht het aantal wat je van hetzelde bestel.
Geert Van Der Woude  | 15/10/21  09:57:54 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Ali Express nu twee jaar en alles wat ik er gekocht heb ben ik supertevreden over van laser apparatuur tot distilleer apparatuur van fotocamera accessoires tot frees van lagers tot spindels een 10 met een griffel
Bianca Knooren  | 15/10/21  02:58:54 | Winkelbeoordeling :
Echt een te leuke webshop. Laag in prijs en zulke leuke dingen allemaal. Alleen wel jammer dat nu als je biven een bepaalde prijs zit dat meer kosten gaat maken / betalen. Maar zelf dat houd mij niet tegen om te bestellen bij alie
Jeffrey Salawan bessie  | 13/10/21  03:56:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met erg veel keuze voor jong en oud. Leuke prijzen voor aparte spullen. En goede kwaliteit prijs verhouding. De levertijd is wat minder maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ik ben fan en blijf zeker bestellen en krijg meteen cashback terug!
Harry Bellafonte  | 11/10/21  15:25:58 | Winkelbeoordeling :
Als je weet waarop je moet letten kan je er echt veel geld mee besparen, na vele jaren via AliExpress te hebben gekocht heb ik hier in totaal zelf op verdiend. Een misverstand kan altijd gebeuren en daar is AliExpress over mijn mening heel fair over, voor mij een top-site!
kim brink  | 12/10/21  08:50:47 | Winkelbeoordeling :
aliExpress is een leuke site om veel dingen voor goedkoop te shoppen. alleen verzendkosten worden wel steeds duurder door de invoerrechten vanuit het buitenland, dat is wel jammer. ook duurt de verzending erg lang je moet vaak al 4 weken wachten tot je pakketje binnen is.
Monique Van Os  | 11/10/21  02:01:17 | Winkelbeoordeling :
Goeie goedkope en een vertrouwbaren site om leuk spullen en soorten kleding schoenen en huis houdelijke producten te gaan kopen ook een snelle leveringen van de producten heb nooit problemen mee gehad
Rob Lisman  | 03/10/21  09:17:37 | Winkelbeoordeling :
Onlangs bij AliExpress een artikel besteld. De levering van dit artikel was sneller dan oorspronkelijk was aangegeven. Dit vond ik bijzonder prettig en positief. Het artikel was inclusief de verplichte BTW nog steeds goedkoper dan wanneer ik het bij een Nederlandse webwinkel besteld zou hebben.
sylvia de groot  | 26/09/21  21:03:18 | Winkelbeoordeling :
super veel keuze en mooie prijzen en levering gaat ook best snel, als er problemen zijn wordt het ook snel opgelost en je kan ook altijd een vraag stellen aan de winkel en die helpen je dan verder, je kunt er ook leuke inspiraties opdoen
Pieter Nell  | 24/09/21  20:01:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen slechte ervaring qua het niet ontvangen en dan geen geld krijgen bij AliExpress. Ik betaal met Klarna en dit gaat altijd goed. Als ik een dispuut open, heb ik al snel mijn geld terug. Ook vind ik dat de pakketjes op dit moment erg snel worden geleverd!
Aad Snieder  | 25/09/21  19:41:33 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Duidelijk en overzichtelijk ook op de hoofd groepen. Duidelijke berichtgeving ook van de winkeliers
Henkjeanet Easyrider  | 09/09/21  10:16:40 | Winkelbeoordeling :
lekker goedkoop en leuke dingen voor elk wat wils en betere prijzen voor alle producten. Alle dingen die je besteld kun je hier ook voor weinig kopen en meerdere per bestelling Hoopdat dit altijd zo blijft om leuke dingen te bestellen daar
Pascal Vermeule  | 09/09/21  12:36:11 | Winkelbeoordeling :
uitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan dikke 10 uitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan dikke 10 en mocht er wat mis zijn wordt het netjes opgelost kan niet meer wensenuitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan di
Hennie Mentink-hoksbergen  | 05/09/21  09:51:08 | Winkelbeoordeling :
heb alleen maar respect voor deze winkel leuke artikelen en redelijke prijzen als je iets niet hebt ontvangen word het geld teruggestort zonder problemen het is een superleuke site waar ik veel op zit te kijken en al heel veel gekocht heb
Anita Emmelot  | 27/08/21  22:00:29 | Winkelbeoordeling :
Alles voor spotgoedkope spullen, nu wel import kosten maar weegt niet op tegen de prijzen hier. Krijg korting met deze app en koop wat je leuk vind. Uitbetaling korting iets traag maar toch kopen erb
Else Huitema  | 29/08/21  17:35:13 | Winkelbeoordeling :
Koptelefoon gekocht. Betere kwaliteit dan verwacht. Zit heerlijk. De Koptelefoon heeft een goed geluid. Wel is de muziek helaas te horen door anderen. De geluidsdemping is van mindere kwaliteit. Levering was prima.
Kelly Mans  | 24/08/21  16:30:48 | Winkelbeoordeling :
super allemaal alles binnen gekregen wat er ik besteld heb, dus bestelde er wel vaker daardoor en vind dat alles best snel binnen kwam en erg goedkoop ook, verzendkosten vaak was dat gratis top daardoor!
Marieke Brakel  | 11/08/21  05:15:16 | Winkelbeoordeling :
vind dit super je moet er soms lang op wachten maar meestal is het t wachten waard zoveel leuke babykleding daar besteld beetje groter bestellen zodat het niet al te klein is voor het binnen is maar zo lief
Nusca Rosa  | 07/08/21  23:23:36 | Winkelbeoordeling :
Een goed winkel in mijn ogen koop er heel lang spullen daar en goedkoop tegenwoordig valt het best niet mee plotseling moet je belasting betalen over de spullen dat je koopt voor begin een beetje te duur te worden. Bedankt
Rose Smits  | 31/07/21  11:01:40 | Winkelbeoordeling :
Als ik opzoek ben naar goede goedkope producten, dan kijk ik als eerste op de website van AliExpress. Want ik vind hier leuke producten tegen een zeer goede prijs. de producten worden snel thuisbezorgd en de aangeboden service is erg goed. En ze hebben de meeste aangeboden producten.
Christini Induzzi Lopes  | 01/08/21  21:53:32 | Winkelbeoordeling :
Ik had nog nooit online gewinkeld in deze winkel. En het was tijdens de coronaviruspandemie dat ik het voor het eerst kocht. Het is betrouwbaar en heeft een geweldige klantenservice. Het is veilig en hun producten zijn van kwaliteit.
Mara Nannings  | 17/07/21  18:20:25 | Winkelbeoordeling :
Super leuke plek om hebbedingen te bestellen, maar ook knutsel spullen etc. Ook wel eens kinderkleding besteld en ook prima kwaliteit, maar wel goed kijken bij de maattabel, want die vallen nog wel eens anders.
charlotte kuiper  | 15/07/21  16:24:44 | Winkelbeoordeling :
alie express is een goedkope website waar je van alles kunt kopen en gewoonb via online met kan gewoon met een kopje koffie rustig op uw tijd rond kijken en u vind echter wel iets voor het hele gezin
Toon Gesink  | 09/07/21  09:31:56 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is gewoon goed! Meestal gaat het bestellen goed, als dit een keer niet zo is krijg je binnen een aantal dagen je geld dan ook gewoon teruggestort zonder moeilijke vragen, daar kunnen sommige Nederlandse webshop zeker nog iets van leren.
Vero Nica  | 07/07/21  08:51:51 | Winkelbeoordeling :
Bij 2 Aliexpress webshops bestellingen gedaan welke binnen de beloofde tijd binnengekomen zijn. Het valt wel op dat de keuze voor winkels binnen Europa weg zijn gehaald, alles komt nu van uit China en daar komt nu 21% btw bij. Binnen Europa natuurlijk niet maar blijft mijn favoriete webwinkel!
 | 02/07/21  12:52:01 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig iets besteld via AliExpress. Het zijn meestal goede producten voor een zeer lage prijs. Behalve de kleding, die komt niet overeen met de afbeeldingen. Over het algemeen vallen de bezorgtijden wel mee.
Ronald Grootveld  | 02/07/21  06:28:19 | Winkelbeoordeling :
Ondanks de nieuwe BTW maatregelen van de EU, is AliExpress nog steeds goedkoop. De BTW (is helaas wel + 21%) wordt al berekend bij het afrekenen, of je kunt soms kiezen om het uit een EU land te laten verstiuren.
Bianca Zuijdam  | 17/06/21  12:02:10 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, alles wat je maar kan bedenken aliexpress heeft het. Snellere opties van 7-10 dagen levertijd die netjes geleverd worden voor die tijd. De uitbetaling via Enqueteclub is heel kort, staat al heel snel in het account en het wordt ook redelijk snel gestort.
Kim Boënne  | 14/06/21  20:57:15 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is natuurlijk mijn favoriete webshop vanaf het eerste uur! Alle aankopen die ik er heb gedaan zijn tot nu toe geslaagd en ik ben er zeer tevreden over. Soms is het snel in huis een andere keer moet je wat meer geduld hebben.
Jim Deuker  | 08/06/21  21:53:31 | Winkelbeoordeling :
Enorm goedkoop en haast zonder verzendkosten in nederland ontvangen. De producten komen uit China, dus houd rekening met lange levertijden. Als je geen haast hebt kan er zeker niks tegen deze prijzen op!
Bor de Wolf  | 04/06/21  13:45:03 | Winkelbeoordeling :
Heb al veel bij AliExpress gekocht. Meestal komt het bestelde na een week of 2, 3. Als het verkeerd is of stuk krijg ik mijn geld terug. De website is ook in het Nederlands, je moet hem wel op Nederlandse en euro zetten, anders krijg je standaard Engels, prima overzichtelijke site.
Yousra Abidy  | 06/06/21  00:33:32 | Winkelbeoordeling :
In april heb ik frozen verjaardag spullen gehaald. Ik was bang dat ze niet op tijd bezorgd zouden zijn, maar gelukkig zijn ze ruim van te voren bezorgd. Ze zijn ook allemaal netjes bezorgd, geen schade. Geen zorgen, geen stress
Carla de Roos  | 31/05/21  06:41:16 | Winkelbeoordeling :
een bedrijf waar je echt van alles kunt kopen voor een redelijke prijs. sommige producten vallen erg tegen maar als je even tijd neemt om goed op producten te zoeken vind je er echt wel goede producten.. De service is ook wel oke terug storten van betalingen verloopt redelijk soepel.
Amba Booy  | 22/05/21  19:46:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig spulletjes bij Ali Express en ben altijd blij wanneer mijn bestelling gearriveerd is. Je kunt voor weinig geld leuke dingen aanschaffen en alles via de app. Vaak wel even wachten op je pakket naar dat is niet erg.
Harmen Duine  | 20/05/21  02:26:02 | Winkelbeoordeling :
Ondanks berichten dat ze zogenaamd veel rommel zouden verkopen ben ik niet echt spullen van slechte kwaliteit tegen gekomen, het is zelfs zo dat artikelen van een bepaald voetverzorging merk bij AliExpress voor een paar euro te koop zijn terwijl het hier in Nederland 10 tot 20 maal zo duur is,
Roksanne Damen  | 16/05/21  20:50:35 | Winkelbeoordeling :
Een leuke goedkope webshop waar je vanalles kunt vinden. Vooral heel veel leuke babykleding voor de kleine meid van ons. niet duur en items die je niet zo snel in Nederlandse sites kunt vinden. Dus erg leuk dat dit bestaat. H
Carla Rooijakkers  | 15/05/21  20:33:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met heel veel spullen. Wisselend of materialen goed zijn of niet maar vaak zijn het prima spullen. Verzending is ook per bedrijf wisselend. Maar als je er rekening mee houdt dat t even duurt is dat ook geen probleem.
joey tez  | 17/05/21  07:30:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg blij met Aliexpress, daar kun werkelijk alles vinden wat je ook maar zoekt . Ik heb zelf nog nooit enig scam of oplichting ervaren. . Het enige minpunt wat je kan ervaren is dat de levertijd lang kan duren . Maar dat weet je als je op Aliexpress besteld . Maar ik blijf bestellen.
Victoria  | 13/05/21  16:00:06 | Winkelbeoordeling :
Fijn voor kleine handzame dingen. Verzending kan wel enige tijd duren omdat het vanuit het buitenland komt. Houd rekening met invoer rechten. Dit veranderd ook vanaf juli, dan vervalt de vrijstelling van onder de 22€.
Vincent Van Beek  | 12/05/21  12:52:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over het aanbod in producten die AliExpress heeft. De prijzen meestal lager dan waar dan ook. Dat is natuurlijk erg fijn. De gerelateerde producten die jullie laten zien zijn ook erg nuttig! De levertijd is soms echter wel wat lang.
Cristina Petersen  | 08/05/21  10:38:34 | Winkelbeoordeling :
Kopen graag hier. Verzendingen altijd binnen de afgesproken tijd ontvangen. Prijzen zijn natuurlijk ook goed.
jacqueline brekelmans  | 06/05/21  22:18:12 | Winkelbeoordeling :
De meeste dingen vooral diamondpainting van foto's die ik bestel zijn binnen 10 dagen bezorgd, heb nu 1x iets niet ontvangen en na dat gemeld te hebben kreeg ik mijn geld binnen een paar dagen teruggestort
sandra de roeck  | 05/05/21  21:32:23 | Winkelbeoordeling :
Fijne website waar je bijna alles op kan vinden. je kan het zo gek niet bedenken. Vaak even verder zoeken voor goede deals. Indien er problemen zijn om levering enz wordt je ook altijd heel snel geholpen.
Nathalie Buttiens  | 29/04/21  17:24:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor mijn zuster een paar cadeautjes gekocht bij AliEpress. Alle cadeautjes, behalve eentje waren snel geleverd. Helaas was een cadeau door de douane tegengehouden en terug gestuurd. Ik moet nu al maanden wachten op een teruggave van mijn geld. Ik vind de klantenservice slecht bereikbaar.
Chantal Jansen  | 02/05/21  19:01:38 | Winkelbeoordeling :
Blijft ideaal voor koopjes. Soms valt de kwaliteit tegen soms heb je wel top kwaliteit, zowel qua kleding als gebruiksvoorwerpen. Zaden vallen standaard tegen, 9 van de 10 keer ontvang je iets anders dan besteld, soms zelfs wiet, meestal tref je zaden van klaversoorten.
Alexandra  | 02/05/21  05:36:19 | Winkelbeoordeling :
Fijne site waar je veel verschillende spullen kunt krijgen. Makkelijk is het om te kijken naar recensies ( vaak met foto's) en frequentie bestellingen om te zien hoe kwalitatief het product is wat je wilt kopen. De cashback wordt ook snel toegevoegd aan het account.
Mirjam van der Walle  | 27/04/21  10:31:32 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je maar denkt nodig te hebben kun je vinden op AliExpress. Van kleding tot speelgoed en schoenen en zelfs speeltjes voor je papegaai. Ik heb al zoveel besteld. Super leuke dingen voor weinig geld.
rene van zijl  | 23/04/21  13:33:40 | Winkelbeoordeling :
ik mijn vrouw en dochter bestelen regelmatig bij ali express leuke dingen voor weinig geld een app op de telefoon en zoeken maar helemaal leuk en toch redelijk snel in huis aanrader voor iedereen en de keuze is heel groot voor ieder wat wils mvgr
Ellis  | 16/04/21  11:16:39 | Winkelbeoordeling :
Ali express heeft voor een goedkope prijs goede producten. Als je hier iets wilt bestellen is het wel handig om goed de recensies te lezen en kijken of er goede beoordeling is, want soms klopt het product niet met wat je denkt dat het is.
Tanja Dubbeld  | 12/04/21  10:09:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke site Altijd goedkope en leuke spulletjes re vinden met een goed systeem vanterug betaling eerlijke mensen over het algemeen en mijn spullen redelijk op tijd om huis in de meeste gevallen dan top
Sandra Messchendorp  | 09/04/21  07:54:45 | Winkelbeoordeling :
Echt alles te vinden! Tip: wel goed de reviews bij de producten lezen. Voorkom je eventuele miskoop.
Marianne Kieft  | 08/04/21  10:28:53 | Winkelbeoordeling :
sinds kort bestelling gedaan via ali express top verzending zeer tevreden met de af handeling. aanrader. .
Veronica Veronica  | 07/04/21  09:25:04 | Winkelbeoordeling :
95% van mijn aankopen doe ik via AliExpress. Nergens vind je betere service en oordeel over disputen dan bij AliExpress. Na meer dan 900 orders weet ik waarover ik schrijf. Natuurlijk vertegenwoordigen zij ontelbare kleine en grote bedrijven en ja, er zitten ook rotte appels tussen.
johan ellenbroek  | 05/04/21  14:19:27 | Winkelbeoordeling :
goede site echt heel veel spullen voor heel erg weinig geld wordt meestal netjes op tijd thuis bezorgd zonder schade hier vind ik zelf echt alles wat ik maar nodig heb ik bestel hier al jaren en nog nooit problemen mee gehad
Ron Veltman  | 02/04/21  21:01:02 | Winkelbeoordeling :
Je zou denken dat die aller laagste prijzen nooit iets goeds kunnen voortbrengen. Maar wel bij AliExpress. Leuke hebbedingetjes en mooie accesoires. Te veel om op te noemen. En nooit ergens anders goedkoper.
Marìs van den Bovenkamp  | 04/04/21  08:06:45 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop zijn heel veel leuke goedkope hebbedingetjes te vinden. Hun assortiment is breed, dus er is genoeg keuze. Ook handig voor cadeautjes. Wordt netjes verstuurd, dus deze webshop is zeker een aanrader!
Rifka Nooijen  | 30/03/21  16:13:25 | Winkelbeoordeling :
De levertijd is erg lang, maar meestal is het het wachten waard. Soms is de kwaliteit wat slechter, maar als je goed oplet welk product je koopt en de reviews doorleest, kom je zeker bij een goed product uit. De prijzen zijn verrassend laag en de producten werk prima.
illona van der boon  | 31/03/21  10:22:03 | Winkelbeoordeling :
ze hebben ook echt van alles voor verbazende lage prijzen. maten vallen wel altijd klein en kwaliteit is soms ook minder. de site is vrij makkelijk in gebruik. zoekfunctie werkt ook prima in het Nederlands gelukkig
Hettie Giethoorn  | 24/03/21  09:38:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een erg duidelijke en overzichtelijke website waarbij je echt van alles kan bestellen. ook kan je heel makkelijk zien hoeveel je moet betalen en of er verzendkosten aan verbonden zijn. nadeel zijn dat je niet weet wanneer je pakketje geleverd word.
Vladimir Bepnikov  | 22/03/21  10:11:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb regelmatig bij Aliexpress goederen besteld en nog nooit is het me tegen gevallen, Ben zeer tevreden en heb van te voren de levertijd voor lief genomen. Bij een geschil werd het geld terug op mijn rekening gestort. Bleek een probleem bij PostNL te zijn. Achteraf gezien een faire afhandeling.
Ingrid Boer de Boer  | 19/03/21  20:22:28 | Winkelbeoordeling :
fijne website, erg veel keuze voor iedereen in allerlei dagelijkse maar ook luxe artikelen. voor ieder wat wils. voor het bedrag hoef je het niet te laten kijk wel uit soms heb je hoge verzendt kosten. veel waard voor je geld.
L.U.C.I.A. Roof  | 20/03/21  16:29:44 | Winkelbeoordeling :
Wat kun je er niet kopen? Ik denk haast alles, en voor mini mini prijsjes. zo hou ik geld over voor andere dingen. Hoe gaaf is dat? En het iets langere wachten, dat heb ik er graag voor over. Goede service ook, kunnen anderen nog iets van leren
Daley van Gaal  | 14/03/21  10:23:32 | Winkelbeoordeling :
Hier vindt je werkelijk waar alles. De prijzen zijn dan ook nog eens echt goed. Je moet eventjes wachten voordat je je producten ontvangt maar dat is geen probleem als je de prijzen ziet. De klantenservice is makkelijk te bereiken en behulpzaam.
Rob Schooten  | 11/03/21  10:23:34 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden over AliExpress. De prijzen zijn super laag, al zul je wel geduld moeten hebben om het in huis te krijgen, het komt natuurlijk niet om de hoek vandaan gestuurd. Nog wel even een tip let goed op de beschrijving hoe groot iets is
Anoniem  | 06/03/21  08:03:32 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze voor allerlei sullen en goedkoop. Maar verwacht niet te veel met de kwaliteit van de producten. Wel begrijpelijk dat voor zo'n goedkope prijzen dan ook mindere kwaliteit. Door de corona, duurt nu echt heel lang met de bezorging.
s soerie  | 02/03/21  14:32:33 | Winkelbeoordeling :
goed webshop. heeft bijna alles, de producten zijn altijd van goede kwaliteit. als er iets mis met je aankoop is, wordt er altijd snel gereageerd en komen ze met een oplossing. informatie staat er altijd duidelijk bij en de site ziet er mooi uit.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 3,32% CASHCOINS Pearle
visit register click click