ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Greetz.nl

Belvilla Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Belvilla

Met korting op vakantie bij Belvilla!

Met Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. De vakantiehuizen zijn gevestigd op de mooiste locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen gevestigd. Via Belvilla.nl kun je eenvoudig een vakantiehuis zoeken en boeken. Veel vakantiehuizen hebben flexibele aankomstdata en verblijfsduren, waardoor voor iedereen een geschikt verblijf te vinden is.

Belvilla Beoordelingen

Francine Storms  | 13/07/20  10:48:12 | Winkelbeoordeling :
Elk jaar boeken mijn dochter, haar man en kinderen bij Belvilla. Zijn heel tevreden van de goede service. Wij gaan dan ook eens een dagje op bezoek. Het is altijd heel mooi en gezellig. Denken er dit jaar ook aan om er eens te boeken.
Leo Paans  | 07/11/15  06:30:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Marianne Hiemstra  | 13/09/15  21:55:46 | Winkelbeoordeling :
Belvilla is altijd een succes. Er zijn zoveel andere organisaties op dit gebied, maar bij Belvilla heb je altijd het beste van het beste. Wij zijn al twee keer naar een villa geweest, in Spanje en in Belgie. Alle twee een groot succes.
Leo Paans  | 07/11/15  06:41:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Leona Paans  | 07/11/15  06:38:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Bhakti Dharma  | 14/12/17  07:19:23 | Winkelbeoordeling :
Mooie vakantiehuizen voor zomer en winter aangeboden. Van de betere kwaliteit categorie voornamelijk. Ook op de Nederlandse Antillen (Curacao en Bonaire). Sommige zijn stijlvol, andere weer gezellig te noemen.
Adri Veltman  | 01/02/18  14:37:47 | Winkelbeoordeling :
Reclame op tv vind ik geen straf. Zeker niet als er een beetje humor in zit. Dat zie je in de spotjes van belvilla. En ieder woord dat ze zeggen is waar. Ik heb het al eens geprobeerd en het werd een bijzonder fijne vakantie.
Ron Veltman  | 17/03/18  20:38:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind een bungalow tijdens de vakantie het fijnste. Ook omdat we vaak de hond meenemen. Bij de meeste ketens kom je dan terecht bij de massale parken. Bij Belvilla is dat gelukkig anders. Wij hadden in Tsechie een leuk huis aan de rand van het dorp en het was Geweldig!
Adri Veltman  | 09/01/18  15:13:55 | Winkelbeoordeling :
Als je zoekt naar een appartement of bungalow bij een reisorganisatie kom je al snel in de grote massa terecht. Gelukkig is dat bij Belvilla wel anders. In Tsechie boekten wij een vrijstaand huis aan de rand van het dorp. Schitterend.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Essent
visit register click click