ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Belvilla Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Belvilla

Met korting op vakantie bij Belvilla!

Met Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. De vakantiehuizen zijn gevestigd op de mooiste locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen gevestigd. Via Belvilla.nl kun je eenvoudig een vakantiehuis zoeken en boeken. Veel vakantiehuizen hebben flexibele aankomstdata en verblijfsduren, waardoor voor iedereen een geschikt verblijf te vinden is.

Belvilla Beoordelingen

Serkan Bulut  | 17/06/22  14:44:28 | Winkelbeoordeling :
Het surfen en boeken van de vakantie woning ging makkelijk en handig. De website van Belvilla zelf geeft duidelijke informatie over de huizen. De foto's geven een goede indruk van buiten en binnen. Ik had nog een vraag en die werd online binnen een uur beantwoord. Alles gewoon zoals het hoort!
Tom Dumoulin  | 29/05/22  09:45:00 | Winkelbeoordeling :
Het was erg eenvoudig boeken op de site van Belvilla, duidelijk, overzichtelijk en simpel, altijd makkelijk zoeken en boeken. Fijn ook dat je Belvillageld kunt sparen en toepassen en leuke extraatjes. Alles perfect geregeld! Wij zijn zeer tevreden over Belvilla!
Ferry Bouman  | 29/03/22  09:05:12 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig boeken wij bij Belvilla een weekje weg, vlotte boeking, goede informatie en zeker betrouwbaar. Net vakantiehuis! Erg leuk met de kids. Super fijn terras. Alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg is beschikbaar, super!
Nander Veltman  | 26/03/22  11:58:17 | Winkelbeoordeling :
Later dit jaar wil ik met mijn gezin en mijn ouders op vakantie. Maar ik weet nog niet precies waar. Wie kan mij daar beter bij helpen dan belvilla. In het verleden mooie vakanties geboekt in fijne huizen. Zal nu ook weer lukken denk ik.
Bert Friedrichs  | 04/02/22  17:14:30 | Winkelbeoordeling :
Boeken ging erg makkelijk bij Belvilla, alleen de extra's hebben we later bijgeboekt en verder ging alles erg soepel. Mooi chalet, heeft alles wat je nodig hebt op vakantie, met als extra een sauna. We werden heel vriendelijk ontvangen door de eigenaars, geweldig!
Sjaak Swart  | 19/11/21  16:47:25 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een wintersport geboekt naar Oostenrijk maar vanwege Corona-perikkelen kunnen we daar niet meer naar toe dus moesten we om boeken bij Belvilla, nu naar Frankrijk en dit ging allemaal vloeiend zonder problemen, dus super geregeld!
Stoffel van Doorn  | 21/11/21  08:39:40 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken al jaren regelmatig bij Belvilla voor onze lange of korte vakanties. Leuke huisjes en huizen gevonden op deze manier. Vaak in een verrassende omgeving. Service is altijd goed geweest, daarom blijven wij dan ook gebruik maken van Belvilla!
John Wayn  | 11/11/21  08:47:02 | Winkelbeoordeling :
Wij maken al jaren gebruik van Belvilla en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen. De vakantie mogelijkheden zijn oneindig en de vakantie huizen zijn prettig om in te verblijven. De boekingen zijn snel en eenvoudig te maken op de website van Belvilla.
Bor de Wolf  | 14/05/21  11:48:44 | Winkelbeoordeling :
Zoeken naar vakantie adressen ging goed. Boeken was duidelijk. Holidu was opeens aanwezig toen ik moest betalen, dat was onduidelijk. Respons -een betalingsbericht- van Belvilla via mail was snel en correct en ook de beloofde korting is toegepast.
Francine Storms  | 13/07/20  10:48:12 | Winkelbeoordeling :
Elk jaar boeken mijn dochter, haar man en kinderen bij Belvilla. Zijn heel tevreden van de goede service. Wij gaan dan ook eens een dagje op bezoek. Het is altijd heel mooi en gezellig. Denken er dit jaar ook aan om er eens te boeken.
Leo Paans  | 07/11/15  06:22:23 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Leo Paans  | 07/11/15  06:27:40 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Bhakti Dharma  | 14/12/17  07:19:23 | Winkelbeoordeling :
Mooie vakantiehuizen voor zomer en winter aangeboden. Van de betere kwaliteit categorie voornamelijk. Ook op de Nederlandse Antillen (Curacao en Bonaire). Sommige zijn stijlvol, andere weer gezellig te noemen.
Adri Veltman  | 01/02/18  14:37:47 | Winkelbeoordeling :
Reclame op tv vind ik geen straf. Zeker niet als er een beetje humor in zit. Dat zie je in de spotjes van belvilla. En ieder woord dat ze zeggen is waar. Ik heb het al eens geprobeerd en het werd een bijzonder fijne vakantie.
Ron Veltman  | 17/03/18  20:38:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind een bungalow tijdens de vakantie het fijnste. Ook omdat we vaak de hond meenemen. Bij de meeste ketens kom je dan terecht bij de massale parken. Bij Belvilla is dat gelukkig anders. Wij hadden in Tsechie een leuk huis aan de rand van het dorp en het was Geweldig!
Leo Paans  | 07/11/15  06:41:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Belvilla kun je in 20 landen in Europa bungalows boeken voor een lekkere vakantie. Mooie site met veel informatie en mooie foto's. Boeken gaat makkelijk en snel en je kunt zelf je aankomst en vertrek bepalen.
Marianne Hiemstra  | 13/09/15  21:55:46 | Winkelbeoordeling :
Belvilla is altijd een succes. Er zijn zoveel andere organisaties op dit gebied, maar bij Belvilla heb je altijd het beste van het beste. Wij zijn al twee keer naar een villa geweest, in Spanje en in Belgie. Alle twee een groot succes.
Adri Veltman  | 09/01/18  15:13:55 | Winkelbeoordeling :
Als je zoekt naar een appartement of bungalow bij een reisorganisatie kom je al snel in de grote massa terecht. Gelukkig is dat bij Belvilla wel anders. In Tsechie boekten wij een vrijstaand huis aan de rand van het dorp. Schitterend.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS
visit register click click