Schuurman Schoenen

BEN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BEN

Een goedkoop Sim-only abonnement van BEN met korting

Bij een BEN abonnement krijg je geen nieuwe mobiele telefoon, maar kun je veel voordeliger bellen en sms'en met het toestel dat je al hebt. BEN biedt namelijk prepaid simkaarten en abonnementen die geldig zijn zolang jij dat wilt. Je kunt altijd op elk moment weer opzeggen, zonder dat je er maanden of zelfs een jaar aan vast zit. Daarnaast kun je bij BEN gemakkelijk je bundel aanpassen en bel je altijd tegen een voordelig tarief. BEN beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk, waardoor je vrijwel overal uitstekend bereik hebt.

BEN Beoordelingen

Cees Van Dijk  | 04/06/19  16:02:47 | Winkelbeoordeling :
Ben is een prima en betrouwbare telecom aanbieder. Alleen heb ik mijn abonnement niet verlengt bij Ben zelf maar via een andere abonnement aanbieder, maar wel weer bij Ben. Leuke aanbiedingen en goed
Jan Metaal  | 15/03/19  08:39:31 | Winkelbeoordeling :
Fantastische service van BEN, Telefoniste/klantenservice jonge dame hielp mij erg goed. Dacht met mij mee, gaf advies en regelde alles voor mij. Bezorger was een aardige man, op tijd, alles goed uitgelegd. Ik ben dik tevreden! Ga zo door BEN! Goed toestel, strakke prijs, tenminste betaalbaar!
Arnold Smit  | 17/02/19  12:26:31 | Winkelbeoordeling :
Ben is in mijn ogen de beste mobiele aanbieder er met een van Nederlands beste landelijke dekking! en daarbij ook super goedkoop! Het is gewoon een genot om met deze mobiele aanbieder in zee te gaan! ik zweer bij ben en kan ik ook echt iedereen aanraden!
Eveline Kersten  | 03/02/19  14:35:18 | Winkelbeoordeling :
ik heb Ben gehad en heb mijn bestelling voor sim only toen online gedaan. dat ging helemaal goed, conform verwachting. ze geven een duidelijke planning waar ze zich ook nog eens aan houden. tevreden klant dus
Veronique Bam  | 21/09/18  09:08:06 | Winkelbeoordeling :
Ik zit al bijna 10 jaar bij BEN en het bevalt mij nog steeds prima. De app is zeer duidelijk en met het mb plafond ingesteld betaal ik dus nooit meer als je zelf wilt. BEN is tenminste eerlijk en wat mij betreft een echte aanrader!
Steelo Brim  | 04/05/18  07:47:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds 2008 klant bij BEN en ik heb 1 keer iets recht moeten zetten over een betaling dat goed werd opgelost. Ook met de klantenservice van Ben wordt ik netjes geholpen. Dat was vroeger met T-Mobile een stuk minder.
Kim Kimi  | 13/04/18  09:02:24 | Winkelbeoordeling :
Voor iemand die een goedkoop abonnement wil hebben en niet de nieuwste telefoon moet hebben is BEN een aanrader! Sinds enige tijd bieden ze aan om een extra bundel aan te schaffen. waar ik eerst gigantisch over mijn abonnement heen ging qua MB's kon ik extra MB's inkopen wat prima werkt!
Harrie Knarrie  | 09/04/18  20:31:34 | Winkelbeoordeling :
BEN is een leuk en spontaan bedrijf. Goede tarieven, al zijn ze niet 100% de goedkoopste. Geen klachten, goed netwerk (T-Mobile) en een goede klantenservice (zowel online als telefonisch). Ik sta op het punt om na een abonnement van 2 jaren opnieuw te verlengen.
Cindy Kalou  | 06/04/18  08:56:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles duidelijk, goed werkende app, netjes aanbod, altijd data en minuten kunnen veranderen per maand, vriendelijke klantenservice, geen rare onverwachte kosten, duidelijke mailtjes met uitleg, bovenal goedkoop. Al jaren (zeker 7 jaar) een tevreden abonnementhouder van Ben!
Rijkerd  | 02/04/18  06:51:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het belangrijk om bereikbaar te zijn, maar verder wil ik weinig geld uitgeven aan mijn mobiele telefoonkosten. Daardoor kan ik prima uit de voeten met mijn huidige abonnement van BEN. Veel belminuten, ruime internetbundel voor nog geen 12 EURO per maand. Ik ben zeer te spreken over BEN !!!
henry vrugteveen  | 18/03/18  17:09:08 | Winkelbeoordeling :
ik ben helemasl tevreden met mijn abbonement 2.5gb internet, 4g en 100belminuten per maand voor maar 11euro das helemaal perfect voor mij omdat ik niet veel te besteden heb maar wel veel internet het enige is dat ik op sommige plekken (buiten het bos) geen bereik heb maar dat is niet heel erg
Lady Gaga  | 09/02/18  07:21:21 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles duidelijk, goed werkende app, netjes aanbod, altijd data en minuten kunnen veranderen per maand, vriendelijke klantenservice, geen rare onverwachte kosten, duidelijke mailtjes met uitleg, bovenal goedkoop. Al jaren (zeker 7 jaar) een tevreden abonnementhouder van Ben.
Mike Kattenberg  | 09/12/17  11:37:45 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en overzichtelijk. Zoekscherm is ook goed. Makkelijk te vinden om contact te zoeken met de beheerder! Geen opmerkingen en geen aanmerkingen verder om de site te verbeteren! Ga zo door en keep up the good work. Al met al geen vervelende site om te bezoeken.
Nk Aukema  | 15/11/17  15:09:58 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, ze lever goede producten, goede kwaltiteitsverhouding. Alles is makkelijk te vinden op hun webshop. Goede klantservice, ik zou ben echt aan raden. Ze moeten wel hun cachback regels Vernieuwen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

NLE
visit register click click