ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN Robin Mobile

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Manuela V Renswoude  | 06/09/19  18:54:19 | Winkelbeoordeling :
erg fijne onlineshop goede produkten en snelle levering en de prijs/produktverhouding is ook goed..ik heb hier al vaak produkten besteld en ben zeer tevreden en zou deze online shop dan ook aan iedereen aanraden!
Fred Bonaparte  | 09/09/19  06:55:40 | Winkelbeoordeling :
Meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Christini Induzzi Lopes  | 09/09/19  20:00:29 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag in deze winkel. Ik hou van de biologische en natuurlijke producten. Alles voor mijn dieet vind ik in deze winkel. Ik koop online. en bevelen de kwaliteit aan. ik vind super leuk. hart bedankt.
Esmee de Bruijn  | 04/09/19  19:40:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel!, supersnelle levering van mijn producten. Ruilen geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als je op zoek bent naar supplementen voor een gezonde levensstijl. Prima prijs en kwaliteits verhouding.
Jolanda Schuitemaker  | 24/08/19  12:53:57 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit velen goede kwaliteits producten, voor iedereen is er wel wat, snelle levering. goede prijzen en je merkt dat hetgene je koopt ook echt help, dat kun je niet van veel supplementen zeggen.
Reinno Booij Flokstra  | 24/08/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Body en Fit ruime keuze in Low carb eten, heerlijke repen en pannenkoeken met proteïnen om af te vallen of op gewicht te blijven. Ruime keuze in verschillende merken vitamines en mineralen in verschillende prijs klasses. Daarnaast is er snelle levering voor 22.00 besteld de volgende dag in huis
gerry van dinther  | 14/08/19  02:34:38 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop allerlei soorten granen en voedingsstoffen die je nodig hebt om een gezonde levenswijze te kunnen naleven . Verschillende soorten pitten en noten om koolhydraatarm brood en lekkere cake te bakken . Bestellen en de volgende dag in huis .
Wim Speelberg  | 10/08/19  09:23:30 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, interessante en verzorgde site met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een website waar ik regelmatig eens een kijkje ga nemen in 2019. Ik zeg dus een aanrader en vooral ga eens kijken.
Bert Visser  | 07/08/19  07:20:59 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van Body&Fit heb je meestal al een dag later binnen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Veronika Kalou  | 05/08/19  20:56:50 | Winkelbeoordeling :
Wat je nodig hebt voor een goede leefstijl kun je bij Body&Fitshop kopen, Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties bij, ik ben erg tevreden over Body&Fitshop!
Adri Veltman  | 04/08/19  19:04:57 | Winkelbeoordeling :
Ik kan natuurlijk naar de drogist of de apotheek gaan voor mijn voedingssupplementen. Maar ik bestel liever bij de Body en Fitshop. Uitstekende kwaliteit en een prima prijs en ook nog thuis bezorgd. Wat wil je nog meer.
Peter Voogt  | 05/08/19  10:25:05 | Winkelbeoordeling :
Voor al jou lifestyle producten ga je snel naar Body&Fitshop. Als je voor 22 uur bestelt heb je morgen je producten al in huis. En als je voor meer dan 40 euro bestelt krijg je ook nog eens een gratis cadeau.
Chanel West Coast  | 04/08/19  08:24:08 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super!
Hans Kazan  | 02/08/19  19:26:28 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop is mijn winkel. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Miriam piccini  | 31/07/19  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind deze website helemaal geweldig. Je vind er talloze producten die goed zijn voor lichaam en geest, Wil je een topconditie neem een kijkje op de website,ik kan het zeer aanbevelen ,helemaal top.
Myrthe Reek  | 28/07/19  12:39:30 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels een aantal producten bij deze shop gekocht. De producten zitten altijd netjes verpakt en zijn snel binnen. Daarnaast doen dr producten waarvan er beloofd wordt wat ze moeten doen. Kort samengevat: topsite!
mevr jacobs  | 27/07/19  02:46:49 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site en als je jezelf registreert onthoud je aankopen.dat is makkelijk voor de volgende keer dan vind je je produkten snel. Maar ook het bestellen gaat makkelijk en voor 22 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis.
 | 14/07/19  21:57:58 | Winkelbeoordeling :
body&fit is een betrouwbare webwinkel met goede producten. Ze leveren de bestelde producten snel en op het moment dat ze beloofd hadden. Ook antwoorden ze snel op eventuele vragen die je hebt over een bepaald product. Een aanrader dus!
Elisabeth de Jong  | 30/06/19  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Af en toe plaats ik een bestelling bij Bodyenfitshop mijn favoriet is de Egg White Powder deze bevat alleen pure eiwitten heb tot nu toe deze nergens anders kunnen vinden, ideale start van de dag ik meng deze met wat Ultra Fine Oats, spirulina, tarwegras, water en amandelmelk.
Jacks Teller  | 27/06/19  16:07:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al enkele keren besteld bij Body&Fit en bij elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Yvonne Douwenga  | 27/06/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering, als je vandaag besteld is het morgen binnen, goed verpakt en heerlijke producten. Wij gebruiken vooral de eiwit shakes en vinden de cook & creamy, aardbei, banaan en chocola het lekkerst. Dikke dikke prima !!
Sophie S Steijvers  | 19/06/19  11:27:23 | Winkelbeoordeling :
Veel en ruim keuze in assortiment. Kwalitatief goede producten! Zeer snelle levering van bestelling en altijd netjes verpakt! Ook leuk dat er altijd 1 of 2 ‘cadeautjes’ bij gegeven worden, waar je wat aan hebt!
Nirmala Vredenburg  | 17/06/19  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie uitgebreide webshop met een heel ruim assortiment. Body en fit is écht van alle markten thuis op het gebied van sport en gezonde life style. Ook zijn er geregeld aantrekkelijke kortingsacties. De levering is altijd snel. Wij zijn al jaren klant
Henriette  | 09/06/19  06:14:16 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je een produkt nodig hebt om je huid te verzorgen biedt deze webshop je de mogelijkheid daartoe. Er is namelijk keuzemogelijkheid genoeg dus daarvoor hoef je het niet te laten. Het bestellen is ook niet moeilijk.
Henrie Nak  | 07/06/19  20:33:54 | Winkelbeoordeling :
Geregeld al besteld bij Body&Fit en elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Remco  | 11/06/19  10:47:11 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in veel merken. De order wordt altijd de volgende dag geleverd. Heel handig is dat Body&Fit ook aflevert aan de Pakettenautomaat van Postnl. Ook altijd leuk extraatje aan het einde van de bestelling.
Maurice Remy  | 04/06/19  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site ziet er zeer professioneel en fris uit, de artikelen zijn zodanig op de site gepresenteerd dat het de bezoekers een uitnodiging geeft om de artikelen te gaan proberen en de winkelwagen te gaan vullen.
emma govers  | 02/06/19  08:58:08 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Fred Gasselich  | 29/05/19  10:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Esther Roodenburg  | 29/05/19  10:38:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik al zeker meer dan 5 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
emma govers  | 23/05/19  05:52:31 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Bianca  | 13/05/19  11:22:06 | Winkelbeoordeling :
Soms kan het handig zijn om van deze webshop gebruik te maken. Wil je op je gemak thuis een product van deze webshop uitzoeken dan biedt deze webshop de mogelijkheid daartoe. Geen gedoe om naar een winkel te gaan, en dat bespaart weer de nodige tijd voor leukere zaken.
Ilonka  | 09/05/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeker een aanrader als je gezonde voeding en supplementen wil kopen. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en je krijgt vaak goodies bij. Dit is mijn go-to website en kan het zeker aanraden om te bestellen!
J.A. Oijen  | 09/05/19  08:51:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerkprodukten zijn ook van heel gede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service,
Roelfiena Aukema  | 25/04/19  21:23:45 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop heeft goede producten tegen goede prijzen. Ook leuke acties met leuke kortingen erbij. er is een ruim assortiment. Ik koop graag voedingssuplementen via body&fitshop en kan het zeker aanbevelen!
Freddy Maertens  | 24/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Hennie Loriaux  | 09/04/19  18:07:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body&Fitshop Zij zijn al vanaf 1995 werkzaam op het gebied van sport en voedingssupplementen en dieetprodukten , ze hebben een van de grootste assortimenten met alleen topproducten.
Celine Rusch  | 08/04/19  04:28:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een uitstekend overzichtelijke webshop. Ik bestel hier vaak mijn producten. Het is mij altijd erg goed bevallen. Hier weinig tot niks op aan te merken. Goede kwaliteit, en goede service
Ria van delen  | 06/04/19  21:24:47 | Winkelbeoordeling :
op deze webshop heb ik zelf al meerdere malen een bestelling gedaan hun assortiment is reuze uitgebreid , ook hebben ze geregeld super spetterende acties ,ga zo door zal zeker in de nabije toekomst weer een bestelling doen.
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:00:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede site als je productenzoekt voor het sporten of wilt afvallen snelle levering en goede producten, heel veel keus pillen, maaltijd vervangers sport drinks enz. betaalbare producten. vaak leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt,
Secoiya Haagen  | 02/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering! Alle producten waren goed ook verpakt. De website biedt de mogelijkheid om online een chatgesprek te starten met een medewerker, dit is fijn, de medewerker heeft veel kennis van de producten en kan een goed advies geven.
Berry Stevens  | 22/03/19  15:26:22 | Winkelbeoordeling :
Pas weer opnieuw een bestelling geplaatst bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht, met een spoedig antwoord.
L.U.C.I.A. Roof  | 18/03/19  18:49:10 | Winkelbeoordeling :
top shop goede producten, veel ook van wat ik nodig heb. Dat zijn extra eiwitten. Goede klantenservice ook, snel en correct. Vaak ook leuke acties, kortom.. Kijk daar ook eens. Vitamines, afvallen, spier opbouw. Zelfs vegan producten hebben ze.
Jacqueline M  | 16/03/19  20:25:05 | Winkelbeoordeling :
super webshop!! goeie produkten voor scherpe prijzen!super snelle verzending!! vaak mooie acties altijd een presentje bij elke bestelling!! vriendelijk contact ook met vragen word je vakkundig geholpen
Rink Mink  | 14/03/19  21:04:04 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop heeft ruime keuze aan allerlei voeding supplementen waar ik altijd wel kan vinden naar waar ik op zoek ben. Proteïne indiverse smaken, vooral chocolade smaakt er goed. Ik heb verschillende producten gekocht via de website waaronder creatine, altijd direct effect als ik dit gebruik veel beter dan de creatines dan van een jaar of 5 terug. De pre workout en testo boosters zijn ook top Tevreden klant, zou iedereen aanbevelen om hier eens te kijken voor voedings supplementen
Richard Storm  | 13/03/19  13:02:18 | Winkelbeoordeling :
Body&fit shop is precies wat ik zocht. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Ferry Swinkels  | 13/03/19  15:30:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Body & Fitshop, altijd een snelle levering, helemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen, die bestelde k voorheen in de USA, ik blijf bestellen bij Body & Fitshop. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Marianne Hiemstra  | 12/03/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd mijn Omega 3 bij de Body & Fitshop. Een gezonde aanvulling voor mijn lichaam en bij de Body & Fitshop ook nog eens goedkoop voor mijn portemonnee! Heel snel en ook nog eens een cadeau bij elke bestelling
Arnold Smit  | 12/03/19  20:50:57 | Winkelbeoordeling :
Body and Fitshop is the way to go!!!! lekker sporten voor een goedkope prijs met alle denkbare moderne apparatuur wat je maar kan verzinnen en daarnaast ook een zeer relaxen omgeving en dat voor die prijs !!! ik ben al jaren trouw lid en kan ik ook iedereen aanbevelen
Harry Webber  | 11/03/19  20:02:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best wel veel artikelen besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Jeroen  | 10/03/19  09:46:12 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier al jaren. Geven goed advies bij vragen en ook nog eens heel snel. Levering is ook erg snel, in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Alleen de grote plastic afval van grote potten is nog een aandachtspuntje...
Janny Sterling  | 04/03/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is 100% betrouwbaar en heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Jan Van Nood  | 24/02/19  08:39:25 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop heeft een zeer uitgebreide voorraad preparaten op het gebied van sportvoeding. Uiteraard is de voeding alleen niet voldoende om weer in balans te komen, maar wel een aanzet om weer te gaan te sporten. Prijzen zijn alleszins redelijk!
George Westerhof  | 22/02/19  07:16:33 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit is de moeite waard om eens te bezoeken. Alles voor een strak en gezond lichaam. Wie wil dat nou niet ? Dus ga naar de website en bestel eens wat producten. Over niet al te lange tijd zie je er weer heel erg goed uit !
Ben Thuis  | 18/02/19  19:26:53 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al jaren bij Body & Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren zijn wij enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Bryan van Dellen  | 11/02/19  02:20:51 | Winkelbeoordeling :
Stoppen verkeerde spullen erin zodat het voor hun goedkowpr word en wij verkeerd spullen/stoffen gan binnen krijgen! Geen geld waard deze troep winkel alles om hun meer geld op td leveren enige wat hun zinn is SCHANDE
lion van der wens  | 06/02/19  05:34:25 | Winkelbeoordeling :
Bodi & Fitshop Wij zijn koolhydraatarm gaan eten . Dan heb je wel eens dingen nodig om je baksels lekker te maken zonder suikers en lage koolhydraat dat kun je daar goed bestellen . Je doet je bestelling en de volgende dag heb je het in huis.
M.s Stooo  | 10/02/19  19:46:32 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met goede spullen van prima kwaliteit. Het eiwitpoeder kan je in extra grote hoeveelheden bestellen, hier kan je wel een maand mee vooruit! Verder is het een relatief goedkope winkel en er zijn veel producten. Kortom extra snel fit!
Piet Bander  | 08/02/19  15:58:15 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop is een super webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body & Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Betsie Butsers  | 01/02/19  21:13:07 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop heeft kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body & Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Assumar Gellis  | 05/02/19  06:26:25 | Winkelbeoordeling :
De aanbiedingen zijn prima en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site van Body&Fit is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben.
Bhakti Dharma  | 28/01/19  14:39:02 | Winkelbeoordeling :
Een uitgebreide site met gezondheidsprodukten, sportkleding, vouchers voor wellnessdagen en van alles meer wat te maken heeft met het behouden van een gezond lichaam. Makkelijk te bestellen via de site.
Dave Donk  | 22/01/19  20:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd heel makkelijk bestellen en altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Gio Santana  | 19/01/19  11:15:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel besteld bij Body & Fitshop en altijd ook een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Jane Sterling  | 14/01/19  09:43:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop vind je een fantastische webshop met kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is ook heel goed, daarbij heeft Body&Fitshop een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Hans Veerhuis  | 08/01/19  12:12:55 | Winkelbeoordeling :
Een fijne internetwinkel , met n goed lopende en overzichtelijke site. Ik koop al jaren diverse produkten via Body & Fitshop , en alles wordt Goed en snrl geleverd tegen een gunstige prijs. Kortom, wat mij betreft een aanrader
Jackys  | 07/01/19  23:42:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede winkel om je sportbenodigdheden te bestellen. De levering is snel en vakkundig en de klantenservice erg aardig. Ik ben blij met mijn artikelen. Ik kende de shop nog niet maar ga zeker nog eens bestellen.
Veronique Bam  | 03/01/19  19:26:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nog altijd een snelle levering gehad van Body & Fitshop, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20 euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
Sjaak Swart  | 28/12/18  17:47:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de Body&Fitshop webwinkel. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Buddie Spencer  | 31/12/18  09:56:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede service van Body & Fitshop, telefonisch goed bereikbaar, duidelijke website, zodat je gemakkelijk kunt bestellen. Super producten en vaak combideals waardoor je iets goedkoper uit bent dan wanneer je het los zou bestellen, prima!
Jurgen Vuijk  | 18/12/18  17:28:57 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen in de bestelling snel in huis. De goederen zijn goed verpakt. Ze hebben een goed eigen product. Goede supplementen als aanvulling op je dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen. Erg tevreden over de producten.
Judith van Gelder  | 10/12/18  08:25:02 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig hier besteld. Wordt altijd snel geleverd. Heemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen. Die bestelde k voorheen in de VS. Ik blijf bestellen bij Body en Fit. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Kluk Kluk  | 05/12/18  16:32:46 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kopen wij bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Mayke van den Berg  | 04/12/18  10:22:25 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Body & fit. Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen. Ben zeer tevreden over deze shop. Er zijn veel koolhydraat-arme producten te koop met veel eiwitten en weinig calorieën. Dus voor mij heel veel keuze.
Carola Van der Valk  | 03/12/18  20:23:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de producten van body en fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken. Top producten!
annie deinum  | 01/12/18  13:46:46 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen vergeten om die gratis cadeaus te selecteren. Snel contact opgenomen via Facebook en Ruurd heeft het netjes opgelost om deze producten alsnog toe te voegen. Dit zegt al genoeg over service!
Jaylee Deinum  | 26/11/18  16:12:15 | Winkelbeoordeling :
Body en fit shop is een fantastische webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body en Fit shop ook een fantastische klantenservice die altijd super vriendelijk zijn, goed, duidelijk en snel helpen
Anoniem  | 22/11/18  19:59:54 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop is een grote variëteit in producten. Zowel voor fanatieke sporters als voor mensen die willen afvallen. Er zijn ook vaak interessante aanbiedingen en het is zeker de moeite waard die in de gaten te houden. Levering is zeer vlot en correct.
Lewis Hamilton  | 16/11/18  09:35:10 | Winkelbeoordeling :
Bij mij werkte in eerste instantie de kortingscode van 22% helaas niet. Contact gehad met Body & Fitshop via messenger, heb toen alsnog de korting gekregen, dat is nog eens service! Vriendelijk en behulpzaam, super!
Jan Metaal  | 10/11/18  08:23:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaak wat online besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
antonio ciadamidaro  | 02/11/18  12:01:44 | Winkelbeoordeling :
al jaren fan van whey perfection. Echter is de stracciatella een erg overheersende smaak, dus was een kleinere verpakking misschien beter geweest... De Whey Perfection smaak vanille is erg fijn, de smaak is lekker en de structuur goed.
Marjon Mulder  | 01/11/18  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Kopen bij body en fit kan je doen mits je het product binnen een paar weken op gaat gebruiken. producten worden met korte houdbaarheid datum geleverd. Daarom bestellen wij er eigenlijk niet meer. We hebben contact gehad en worden adgescheepd met dat het nog verkocht mag worden.
Geesje  | 31/10/18  09:04:58 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel voor al mijn vitamines en extra's. De producten worden heel goed uitgelegd met ingrediënten en veel reviews die me helpen om het juiste product te kiezen wanneer ik iets nieuws nodig heb. Kwaliteit en service uitstekend en altijd een kadootje bij je bestelling. Top!
Pieta Bambergen  | 27/10/18  15:17:05 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk besteld en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket, zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot wilt gaan kopen, super!
 | 26/10/18  07:17:55 | Winkelbeoordeling :
mogguh. goede webshop, met verstznd van zaken, goed bereikbaar zoals telefonisch als via de site. het assortiment is meer dsn genoeg, de eigen merken zijn kwalitatief ook goed en prima ook qua smaak!!!!
Olivier  | 24/10/18  23:43:07 | Winkelbeoordeling :
Goed sporten betekent voor mij ook gezond en verantwoord eten. Mijn voedingssupplementen en sportvoeding koop ik bij Body & Fitshop. Hier vind ik het grootste assortiment tegen de scherpste prijs. Vandaag besteld, morgen al in huis. Vanaf 20 EURO gratis geleverd. Fijne webshop!
Melissa  | 23/10/18  13:56:25 | Winkelbeoordeling :
Deze onlineshop is zeer klantvriendelijk er zijn regelmatig kortingen op populaire producten. Als een product niet beschikbaar is kan je instellen om een mail te krijgen als het product terug beschikbaar is. Dit is zeer gemakkelijk. Deze onlineshop is zeker een aanrader.
Harrie Knarrie  | 03/10/18  19:04:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben geweldige ervaringen gehad met Body & Fitshop, bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd met een leuk extra cadeautje. Ik zal hier zeker blijven bestellen, geen enkel negatief puntje toe te voegen, perfecte webwinkel!
sjany mentink-overduin  | 25/09/18  23:43:56 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop verkoopt goede producten tegen een keurige prijs. duidelijke en overzichtelijke pagina en goede productbeschrijving. snelle levering en een geweldige service. nog nooit gebruik gemaakt van producten retournering maar weet bijna zeker dat dat ook geen problemen zal geven.
jan peters  | 12/09/18  21:28:12 | Winkelbeoordeling :
prima aanbiedingen en snelle levering , en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben
Schadi Firuzan  | 26/08/18  21:42:57 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een aantal jaren klant bij Body & Fitshop. In verband met gezondheid en afhankelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen. De kwaliteit van de producten is heel goed en de snelle bezorging waardeer ik sehr.
Harm Raspe  | 29/08/18  11:33:07 | Winkelbeoordeling :
Handig en snelle website de indeling is handig in gebruik en een bestelling heb je in een paar klikken geregeld. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je krijgt. Het is best de moeite waard om een bestelling teplaatsen om het geld hoef je het niet te doen
Hall Abi  | 23/08/18  00:05:31 | Winkelbeoordeling :
Laatst een bidon gekocht, meteen de volgende dag in huis. Daarnaast kreeg ik gratis een zakje Whey protein. Ik heb net Whey protein besteld. Die zal ook morgen in huis komen. Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Suzy Van Nauw  | 18/08/18  15:21:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat body & fitshop deel uitmaakt van IPAY. Het is een heel leuke winkel/site met heel veel produkten. Veel keus en goede prijzen. Alles heel snel geleverd en verzorgd. Bij enkele bestelling krijg je een geschenk.
Sifra Hoogeveen  | 11/08/18  10:12:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
Roland Moolenkamp  | 10/08/18  11:07:52 | Winkelbeoordeling :
Goeie spullen en goeie klantenservice en voormij zeer dichtbij aangezien ik in Steenwijk woon. De levering is ook goed binnen 1 werkdag had ik me voeding al binnen en goed afgeseald in een emmer geleverd
Debora Vermaas  | 06/08/18  17:46:09 | Winkelbeoordeling :
Te zoet , te chemisch, niet gezond voor je lichaam, van de ripped kreeg ik hartkloppingen zo sterk was dat spul, zou deze produkten niet meer gebruiken . De prijzen zijn ook niet fair, eerst betaalde ik voor zak vanille poeder 10€ en de keer erna was het het dubbele, gebeld en kreeg ik al antwoord dat dat met houdbaarheidsdatum te maken had, maar dat klopte niet want er zat nog lange houdbaarheidsdatum op, nogmaals niet aan te bevelen deze webshop.
Mariet Coppers  | 06/08/18  10:48:31 | Winkelbeoordeling :
Body en fit, een fijne webshop voor sportartikelen voor elk wat wils. Er zijn vele sporten te beoefenen zoals, hockey, tennis, badminton, zwemmen, turnen, airobic, voetbal, basketbal, volleybal, wielrennen.
geert Bosgraaf  | 29/07/18  13:31:32 | Winkelbeoordeling :
body en fitshop vind ik super het is natuurlijk gezond voor lichaam en geest en ik zou het iedereen aanbevelen om in ieder geval een ste kijken op hun website je zult verselt staan wat je wel kunt aanschaffen voor je lichaam vit te houden
Poeskin  | 18/07/18  15:19:03 | Winkelbeoordeling :
Onlangs wat aminozuren gekocht bij de webwinkel Body & Fitshop. Dit ter ondersteuning van mijn gezondheid. Ze hebben een groot assortiment en vond het merk wat Ik nodig had. Ze hebben ook hun eigen merk. Niet te duur.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN Body & Fit
visit register click click