KoopJeDeal

Body & Fitshop Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fitshop

Bodyenfitshop.nl verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Bodyenfitshop.nl heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Bodyenfitshop.nl vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fitshop Beoordelingen

Hennie Loriaux  | 17/01/19  17:35:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body&Fitshop. Super happy food. Super clean Protein Bar eiwitrepen zuivere eiwitvezels, weinig calorieen slechts 179Kcal. Ideaal voor fanatieke sporters en erg lekker, ook lekere muffins
Jane Sterling  | 14/01/19  09:43:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop vind je een fantastische webshop met kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is ook heel goed, daarbij heeft Body&Fitshop een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
govers govers  | 12/01/19  12:45:43 | Winkelbeoordeling :
een hele uitgebreide website voor iedereen die met zijn gezondheid bezig is ze hebben voor iedereen wel iets en de prijzen zijn heel schappelijk er is makkelijk te navigeren op de website en er wordt snel geleverd.
Hans Veerhuis  | 08/01/19  12:12:55 | Winkelbeoordeling :
Een fijne internetwinkel , met n goed lopende en overzichtelijke site. Ik koop al jaren diverse produkten via Body & Fitshop , en alles wordt Goed en snrl geleverd tegen een gunstige prijs. Kortom, wat mij betreft een aanrader
Jackys  | 07/01/19  23:42:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede winkel om je sportbenodigdheden te bestellen. De levering is snel en vakkundig en de klantenservice erg aardig. Ik ben blij met mijn artikelen. Ik kende de shop nog niet maar ga zeker nog eens bestellen.
Veronique Bam  | 03/01/19  19:26:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nog altijd een snelle levering gehad van Body & Fitshop, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20 euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
Sjaak Swart  | 28/12/18  17:47:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de Body&Fitshop webwinkel. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Buddie Spencer  | 31/12/18  09:56:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede service van Body & Fitshop, telefonisch goed bereikbaar, duidelijke website, zodat je gemakkelijk kunt bestellen. Super producten en vaak combideals waardoor je iets goedkoper uit bent dan wanneer je het los zou bestellen, prima!
Jurgen Vuijk  | 18/12/18  17:28:57 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen in de bestelling snel in huis. De goederen zijn goed verpakt. Ze hebben een goed eigen product. Goede supplementen als aanvulling op je dagelijkse benodigde vitaminen en mineralen. Erg tevreden over de producten.
Assumar Gellis  | 14/12/18  10:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het altijd wel makkelijk bestellen en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Judith van Gelder  | 10/12/18  08:25:02 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig hier besteld. Wordt altijd snel geleverd. Heemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen. Die bestelde k voorheen in de VS. Ik blijf bestellen bij Body en Fit. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Janny Sterling  | 10/12/18  10:36:22 | Winkelbeoordeling :
Wij halen bij Body&Fishopt al jaren onze fitness goederen, perfecte site, alles is makkelijk te vinden, ruime keuzes in smaken en de producten zijn lekker en hebben een goede samenstelling, de producten worden supersnel geleverd. De klantenservice is héél vriendelijk en behulpzaam.
L.U.C.I.A. Roof  | 13/12/18  09:39:40 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop bezorgen snel, ook een goede klantenservice ik zeg dus DOEN! en let ook op de acties die ze hebben, deze zijn absoluut de moeite waard! Ik ben zelf gek op de extra eiwit shakes en repen.
Kluk Kluk  | 05/12/18  16:32:46 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kopen wij bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen een duidelijk antwoord.
Mayke van den Berg  | 04/12/18  10:22:25 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Body & fit. Altijd snelle levering en leuke aanbiedingen. Ben zeer tevreden over deze shop. Er zijn veel koolhydraat-arme producten te koop met veel eiwitten en weinig calorieën. Dus voor mij heel veel keuze.
Carola Van der Valk  | 03/12/18  20:23:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de producten van body en fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken. Top producten!
annie deinum  | 01/12/18  13:46:46 | Winkelbeoordeling :
Na het bestellen vergeten om die gratis cadeaus te selecteren. Snel contact opgenomen via Facebook en Ruurd heeft het netjes opgelost om deze producten alsnog toe te voegen. Dit zegt al genoeg over service!
Jaylee Deinum  | 26/11/18  16:12:15 | Winkelbeoordeling :
Body en fit shop is een fantastische webshop. Ze hebben kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body en Fit shop ook een fantastische klantenservice die altijd super vriendelijk zijn, goed, duidelijk en snel helpen
Anoniem  | 22/11/18  19:59:54 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop is een grote variëteit in producten. Zowel voor fanatieke sporters als voor mensen die willen afvallen. Er zijn ook vaak interessante aanbiedingen en het is zeker de moeite waard die in de gaten te houden. Levering is zeer vlot en correct.
Fred Gasselich  | 22/11/18  07:25:19 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, 100% betrouwbaar, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Lewis Hamilton  | 16/11/18  09:35:10 | Winkelbeoordeling :
Bij mij werkte in eerste instantie de kortingscode van 22% helaas niet. Contact gehad met Body & Fitshop via messenger, heb toen alsnog de korting gekregen, dat is nog eens service! Vriendelijk en behulpzaam, super!
Jan Metaal  | 10/11/18  08:23:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaak wat online besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Adri Veltman  | 10/11/18  16:29:26 | Winkelbeoordeling :
Door omstandigheden kan ik niet sporten. Toch ben ik fan van Body & Fit. Om een beetje fit te blijven helpen ze mij met extra proteine en voedings supplementen. Daarmee blijf ik zo veel als mogelijk is op de been.
Piet Bander  | 03/11/18  19:26:10 | Winkelbeoordeling :
Ik haal bij Body & Fitshop al jaren mijn supplementen en fitness benodigdheden. Goede producten, supersnelle verzending en bij problemen of defecten altijd snelle vervanging. Een echt uitstekende service!, kan niet beter!
antonio ciadamidaro  | 02/11/18  12:01:44 | Winkelbeoordeling :
al jaren fan van whey perfection. Echter is de stracciatella een erg overheersende smaak, dus was een kleinere verpakking misschien beter geweest... De Whey Perfection smaak vanille is erg fijn, de smaak is lekker en de structuur goed.
Betsie Butsers  | 02/11/18  07:26:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas nog een bestelling gedaan bij de Body&Fitshop echter ging er iets mis en kwam er helemaal geen pakketje maar ben toen goed geholpen door de klantenservice. Dat was pas service. Ook kreeg ik er een extraatje bij voor het ongemak en voor de rest hele goede producten!
Marjon Mulder  | 01/11/18  22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Kopen bij body en fit kan je doen mits je het product binnen een paar weken op gaat gebruiken. producten worden met korte houdbaarheid datum geleverd. Daarom bestellen wij er eigenlijk niet meer. We hebben contact gehad en worden adgescheepd met dat het nog verkocht mag worden.
Geesje  | 31/10/18  09:04:58 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel voor al mijn vitamines en extra's. De producten worden heel goed uitgelegd met ingrediënten en veel reviews die me helpen om het juiste product te kiezen wanneer ik iets nieuws nodig heb. Kwaliteit en service uitstekend en altijd een kadootje bij je bestelling. Top!
Pieta Bambergen  | 27/10/18  15:17:05 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk besteld en ook altijd een snelle levering van Body&Fitshop. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket, zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot wilt gaan kopen, super!
 | 26/10/18  07:17:55 | Winkelbeoordeling :
mogguh. goede webshop, met verstznd van zaken, goed bereikbaar zoals telefonisch als via de site. het assortiment is meer dsn genoeg, de eigen merken zijn kwalitatief ook goed en prima ook qua smaak!!!!
Olivier  | 24/10/18  23:43:07 | Winkelbeoordeling :
Goed sporten betekent voor mij ook gezond en verantwoord eten. Mijn voedingssupplementen en sportvoeding koop ik bij Body & Fitshop. Hier vind ik het grootste assortiment tegen de scherpste prijs. Vandaag besteld, morgen al in huis. Vanaf 20 EURO gratis geleverd. Fijne webshop!
Melissa  | 23/10/18  13:56:25 | Winkelbeoordeling :
Deze onlineshop is zeer klantvriendelijk er zijn regelmatig kortingen op populaire producten. Als een product niet beschikbaar is kan je instellen om een mail te krijgen als het product terug beschikbaar is. Dit is zeer gemakkelijk. Deze onlineshop is zeker een aanrader.
Jeroen  | 21/10/18  19:08:30 | Winkelbeoordeling :
Altijd super snel geleverd, 1x een product waarvan de verpakking kapot was en werd zonder moeite compleet kosteloos vervangen. De producten zijn goed en elke week leuke acties. Nog tot laat in de avond te bestellen en dan toch de volgende dag in huis. Kom hier ongeveer 1x per maand. Aanrader!!
Harrie Knarrie  | 03/10/18  19:04:24 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben geweldige ervaringen gehad met Body & Fitshop, bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd met een leuk extra cadeautje. Ik zal hier zeker blijven bestellen, geen enkel negatief puntje toe te voegen, perfecte webwinkel!
sjany mentink-overduin  | 25/09/18  23:43:56 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop verkoopt goede producten tegen een keurige prijs. duidelijke en overzichtelijke pagina en goede productbeschrijving. snelle levering en een geweldige service. nog nooit gebruik gemaakt van producten retournering maar weet bijna zeker dat dat ook geen problemen zal geven.
jan peters  | 12/09/18  21:28:12 | Winkelbeoordeling :
prima aanbiedingen en snelle levering , en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben
Henrie Nak  | 11/09/18  14:49:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd makkelijk bestellen en altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Schadi Firuzan  | 26/08/18  21:42:57 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een aantal jaren klant bij Body & Fitshop. In verband met gezondheid en afhankelijkheid van bepaalde voedingsmiddelen. De kwaliteit van de producten is heel goed en de snelle bezorging waardeer ik sehr.
Harm Raspe  | 29/08/18  11:33:07 | Winkelbeoordeling :
Handig en snelle website de indeling is handig in gebruik en een bestelling heb je in een paar klikken geregeld. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je krijgt. Het is best de moeite waard om een bestelling teplaatsen om het geld hoef je het niet te doen
Hall Abi  | 23/08/18  00:05:31 | Winkelbeoordeling :
Laatst een bidon gekocht, meteen de volgende dag in huis. Daarnaast kreeg ik gratis een zakje Whey protein. Ik heb net Whey protein besteld. Die zal ook morgen in huis komen. Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Suzy Van Nauw  | 18/08/18  15:21:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat body & fitshop deel uitmaakt van IPAY. Het is een heel leuke winkel/site met heel veel produkten. Veel keus en goede prijzen. Alles heel snel geleverd en verzorgd. Bij enkele bestelling krijg je een geschenk.
Gio Santana  | 10/08/18  10:50:29 | Winkelbeoordeling :
Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, had direct contact opgenomen met de klantenservice via de live chat en onmiddellijk werd mijn fout aangepast en nog een artikel nagezonden. Zeer vriendelijke en goede service van Body & Fitshop!
Sifra Hoogeveen  | 11/08/18  10:12:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, vaak de volgende dag al. Veel producten om uit te kiezen, van sportsupplementen tot afvalproducten. Vanaf 20euro geen verzendkosten. Cadeaus bij je bestelling om andere producten uit te proberen en handig gadgets.
Roland Moolenkamp  | 10/08/18  11:07:52 | Winkelbeoordeling :
Goeie spullen en goeie klantenservice en voormij zeer dichtbij aangezien ik in Steenwijk woon. De levering is ook goed binnen 1 werkdag had ik me voeding al binnen en goed afgeseald in een emmer geleverd
Debora Vermaas  | 06/08/18  17:46:09 | Winkelbeoordeling :
Te zoet , te chemisch, niet gezond voor je lichaam, van de ripped kreeg ik hartkloppingen zo sterk was dat spul, zou deze produkten niet meer gebruiken . De prijzen zijn ook niet fair, eerst betaalde ik voor zak vanille poeder 10€ en de keer erna was het het dubbele, gebeld en kreeg ik al antwoord dat dat met houdbaarheidsdatum te maken had, maar dat klopte niet want er zat nog lange houdbaarheidsdatum op, nogmaals niet aan te bevelen deze webshop.
Mariet Coppers  | 06/08/18  10:48:31 | Winkelbeoordeling :
Body en fit, een fijne webshop voor sportartikelen voor elk wat wils. Er zijn vele sporten te beoefenen zoals, hockey, tennis, badminton, zwemmen, turnen, airobic, voetbal, basketbal, volleybal, wielrennen.
Chanel West Coast  | 04/08/18  14:53:28 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren besteld bij Body & Fit en bij elke bestelling de volgende dag het pakketje mogen ontvangen. Altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op de chat ook snel gereageerd.
geert Bosgraaf  | 29/07/18  13:31:32 | Winkelbeoordeling :
body en fitshop vind ik super het is natuurlijk gezond voor lichaam en geest en ik zou het iedereen aanbevelen om in ieder geval een ste kijken op hun website je zult verselt staan wat je wel kunt aanschaffen voor je lichaam vit te houden
Poeskin  | 18/07/18  15:19:03 | Winkelbeoordeling :
Onlangs wat aminozuren gekocht bij de webwinkel Body & Fitshop. Dit ter ondersteuning van mijn gezondheid. Ze hebben een groot assortiment en vond het merk wat Ik nodig had. Ze hebben ook hun eigen merk. Niet te duur.
Dima van Doorn  | 10/07/18  07:12:50 | Winkelbeoordeling :
Grote aanrader om hier te bestellen. Levering is vlot en reageren snel bij vragen. Altijd een extra bij u bestelling. De speciale aanbiedingen zijn super in vergelijking met meeste andere site's. Echt top!
Inki Kroon  | 01/07/18  18:28:26 | Winkelbeoordeling :
Bodyfit heeft goede producten en vooral ook nog eens goede service. Bij vragen heb je binnen de kortste tijd vriendelijk en een duidelijke uitleg van de medewerkers. De producten zijn tot nu toe dik in orde elke keer en ik ben bij hun terecht gekomen via vrienden.
Remy Epskamp  | 23/06/18  14:26:30 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop heeft op fitness- en gezondheidsgebied alles wat je nodig hebt. Ze hebben een gigantisch aanbod dat alsmaar blijft groeien. Tevens hebben ze een ruime selectie aan vegan en biologische producten.
Tessa  | 23/06/18  10:52:23 | Winkelbeoordeling :
We zijn heel tevreden over de Body&Fitshop online. Een ruim assortiment om uit te kiezen. Bestellen ging gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde.
C T van Welie  | 21/06/18  19:42:01 | Winkelbeoordeling :
Ik had whey, creatine, proteinerepen en superfoods besteld.ik ben uitermate tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De supplementen worden altijd snel geleverd met een gratis sample en een cadeautje. Dit is de beste tent om je sportvoeding te kopen.
Joyce Heideveld  | 21/06/18  07:23:59 | Winkelbeoordeling :
super fijne online shop. Duidelijke product informatie. Snelle levering. Producten zijn vanaf bestelling te volgen tot aan huis. Goede producten voor lage prijzen. Bij iedere bestelling een cadeautje.
Harry Nak  | 14/06/18  20:05:41 | Winkelbeoordeling :
Producten voor tien uur besteld en de volgende dag netjes bezorgd, snelle levering dus. Ik heb nog altijd ontzettend goede service gehad, via Facebook chat super snel te woord gestaan, krijgt altijd antwoord op al je vragen. Echt een top service van Body&Fitshop.!
Rick Ricciardo  | 13/06/18  11:15:27 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij Body&Fitshop en zijn ook erg tevreden over zowel de service als verzending. Het wordt snel geleverd. Ik heb een keer een spray besteld maar deze begon na een aantal weken te lekken, bericht via facebook gestuurd en de volgende dag een nieuwe spray toegestuurd.
Marli Binck  | 02/06/18  18:56:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over body en fit. Je kunt er alles kopen wat je nodig hebt voor een "gezondere" leefstijl. Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties
Lisa Klijnhout  | 01/06/18  12:02:36 | Winkelbeoordeling :
Perfecte site! Heb er regelmatig besteld, altijd op tijd kwam het binnen, prijs was ook altijd uitstekend! En ja ik ben er 10 kg door afgevallen!
elsa fonseca  | 01/06/18  06:35:37 | Winkelbeoordeling :
Hi goedenmorgen.. Ik heb bij de webshop wel eens een paar shakes besteld en de levering was super snel betaling gaat snel. heel tevreden met de webshop. Ze hebben goeie prijzen en goeie aanbiedingen altijd daar ben ik ook super blij mee hahah ga zo door.
gerry van der wens  | 26/05/18  04:43:56 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop een webshop waar je ongelooflijk veel keuze hebt voor gezonde producten . De prijzen zijn ook geweldig als je meerdere artikelen koopt krijg je ook korting dus hoe meer je besteld hoe goedkoper.
the witch haerkens  | 25/05/18  14:27:13 | Winkelbeoordeling :
suikervrije producten heel snel ontvangen en de service van betalen achteraf vindt ik bijzonder prettig zo dat ik zelf kan kijken van welke rekening ik wil betalen en eerst het product kan zien. top site.
Jan Buffel  | 23/04/18  16:58:18 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig producten bij Body&Fitshop en zijn erg tevreden over zowel de service als verzending. Het wordt snel geleverd. Ik heb een keer een spray besteld maar deze begon na een aantal weken te lekken, bericht via facebook gestuurd en de volgende dag een nieuwe spray toegestuurd.
Salih Gundogan  | 23/04/18  07:24:37 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, je kunt geschikte producten vinden waar je ook naar op zoek bent. producten zijn degelijk kwaliteit, wat handig is als je twijfelt of ern product wilt kopen. Website zoekt ook wel makkelijk, ook handig
Rob Dyrdek  | 29/03/18  16:37:36 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen al jaren bij Body&Fitshop, over de kwaliteit van de producten die Body&Fitshop leveren ben ik enorm tevreden. De levering gaat ook enorm snel en het word altijd netjes verpakt. Voor vragen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt ook meteen duidelijk antwoord.
lion van der wens  | 16/03/18  03:46:33 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop is een goede webshop. De keuze is enorm en ook hebben ze wel een goede aanbiedingen. Als je gezonde dingen wilt kopen om gezonde dingen te maken moet je daar zeker eens gaan shoppen .
Mettie .  | 15/03/18  14:10:55 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop altijd wel iets leuks om te bestellen. Een erg leuke site en vooral de shakes zijn overheerlijk De verzending van de producten is supersnel en gemakkelijk ...en de cadeautjes die je er bij krijgt altijd iets leuks!!!
Anouska Poetin  | 12/03/18  09:23:29 | Winkelbeoordeling :
Wij halen bij Body&Fitshop al jaren onze supplementen en fitness benodigdheden. Goede producten, supersnelle verzending en bij problemen of defecten altijd snelle vervanging. Een echt uitstekende service!, kan niet beter!
Dave H  | 02/03/18  21:51:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met scherpe prijzen op het gebied van sportvoeding en suplementen. Aanrader voor iedere sporter die voor een normale prijs toch zijn sportvoeding wilt kopen. Alles wat je zoekt is wel te vinden op Body en Fit!
Laura Kastrova  | 05/03/18  08:17:53 | Winkelbeoordeling :
deze winkel is een reddingsboei voor mensen die beginnen met trainen en voor hun lichaam zorgen. er zijn vitaminen, voedingssupplementen, eiwitproducten. er is alles om op een gemakkelijke en veilige manier gezond voelen, afslanken en spieren en kracht laten groeien.
melanie dam  | 27/02/18  03:51:02 | Winkelbeoordeling :
de body en fit shop vind ik een duidelijke en ook overzichtelijk e site,met een ruime keuze aan producten van verschillende merken. in diverse prijsklassen. mocht er iets niet bij staan. gewoon even contact opnemen en je wordt prima geholpen.
Cindy Kalou  | 23/02/18  10:46:34 | Winkelbeoordeling :
Ik had via een andere site een pakket bij Body&Fitshop besteld, 2 dagen later had ik dit al in huis! Er ontbraken wel 2 items, maar na contact op te nemen via Facebook was dit probleem onmiddellijk opgelost. Een echte top service van Body&Fitshop!
Sabrina Meskes  | 25/02/18  06:57:20 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Body & Fitshop helemaal geweldig. Ze hebben hele goede producten en zijn niet duur. Je krijgt echt waar voor je geld. En bij iedere bestelling ontvang je ook nog eens een leuk cadeautje en proefverpakking naar keuze. Ook is de zending altijd heel erg snel en houden ze je hiervan netjes op de hoogte als het een keer wat later komt.
Rheza Firmansyah  | 22/02/18  11:12:07 | Winkelbeoordeling :
Helemaal top! Prima levering en snel in huis, producten mogen wel iets goedkoper of betere acties. Ook de producten vallen tot hiertoe in de smaak. Zeer gevarieerd assortiment aan supplementen,goed advies ,zeer tevreden.
Ricky Wamboso  | 19/02/18  08:37:22 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben geweldige ervaringen gehad met Body & Fit, bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd met een leuk extra cadeautje. Ik zal hier zeker blijven bestellen, geen enkel negatief puntje toe te voegen, perfecte webwinkel!
Pascal Weijdijk  | 14/02/18  00:47:37 | Winkelbeoordeling :
altijd goede service en qua kwaliteit en prijs geven ze je altijd goed gevoel en vaak kan je ook nog uit verschillende cadeaus kiezen voor mij is er maar 1 BODY&FITSHOP daarom raad ik mensen aan daar te gaan bestellen altijd waar voor je geld
Nancy  | 26/01/18  10:21:47 | Winkelbeoordeling :
Body en fit webshop is erg voordelig en heeft bijna alles voor af te kunnen vallen of wat te maken heeft met sporten. Wat altijd leuk is, is dat je altijd een cadeautje mee krijgt met je bestelling. Verder een hele snelle verzending, volgende dag in huis.
Kyra van der Sluis  | 19/01/18  01:16:27 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop is een goede webshop voor alles wat met sport en gezondheid te maken heeft. Je kan hier veel vinden wat je nodig hebt om gezond en fit te blijven. Voedingssuplementen, sportkleding, sportaccessories.
desiree niemeyer  | 19/01/18  10:40:13 | Winkelbeoordeling :
Hier een keer een bestelling geplaatst. Allerlei gezonde dingen voor in de yochurt zoals chiazaad. Natuurlijk kost dit den beetje, maar ze zijn niet de duurste. Af en toe een aanbieding. Verzending is verder prima
Andrea Bosvelt  | 15/01/18  23:37:54 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Overzichtelijk, handig de producten te vinden die je zoekt. Levering is snel en daarnaast makkelijk af te stemmen naar eigen voorkeuren, gewenste levertijd, locatie of afhaalpunt.
J. van O.  | 14/01/18  15:26:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met de snelle levering. Ik ben een vaste klant. Goede kwaliteit producten en niet te duur. Grote assortiment. Veel verschillende merken. Alles is makkelijk te vinden op de website.
Barney Sledge  | 10/01/18  08:26:22 | Winkelbeoordeling :
Pas nog een bestelling gedaan bij de Body&Fitshop echter ging er iets mis en kwam er helemaal geen pakketje maar ben toen goed geholpen door de klantenservice. Dat was pas service van Body&Fitshop! Ook kreeg ik er een extraatje bij voor het ongemak en voor de rest hele goede producten!
Karin Loon  | 07/01/18  19:26:45 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Telefonisch goed bereikbaar. Duidelijk website zodat je gemakkelijk kunt bestellen. Super producten en vaak combideals waardoor je iets goedkoper uit bent dan wanneer je het los zou bestellen.
Nicole  | 04/01/18  18:04:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk besteld en altijd snelle levering. Leuke extra's of cadeautjes als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot koopt
Lady Gaga  | 29/12/17  14:45:14 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn best wel te spreken over de kwaliteit van de producten die Body & Fitshop leveren. De leveringen gaan ook enorm snel en ze worden altijd netjes verpakt. Voor vragen en opmerkingen kun je makkelijk bij ze terecht en je krijgt dan ook nog duidelijke antwoorden, alles prima dus!
Leonie  | 19/12/17  21:38:26 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering! En het finne is ook nog daf het pakketje bij de buren afgeleverd word als je niet thuis bent, dit was bij mij het geval heel erg fijn. Ik zou hier zo weer wat bestellen als ik weer wat nidig heb.
T. Mani  | 09/12/17  05:48:38 | Winkelbeoordeling :
Body&Fit is absoluut een aanrader! Handig zoeken per categorie, merk of doel; alle acties in één overzicht; meerdere betaalopties en supersnelle bezorging, die bij een bedrag boven de 20 euro gratis is. Ook krijg je altijd een proefverpakking cadeau.
Kim Kimi  | 30/11/17  18:34:02 | Winkelbeoordeling :
Niets dan goed bij Body&Fitshop. Altijd een prima verzorgde en snelle levering en bovendien een erg goede service door vriendelijk en personeel. Erg fijne winkel met een groot assortiment en leuke acties en altijd leuke extraatjes bij je bestelling.
Martijn De Hoogh  | 23/11/17  23:20:43 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website waar ik mijn supplementen altijd koop. Snelle levering .. kwaliteit .. goed service .. staat voorop bij deze winkel. Verder is het assortiment zeer ruim dus kan ik alles vinden wat ik nodig heb.
Chantal Janssens  | 21/11/17  17:34:31 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website en veel producten. Bij alle producten staat ook een duidelijke beschrijving waar het voor is en welke voor- en nadelen er aan kunnen zitten. Bestellen was makkelijk en levering was erg snel met gratis shakebeker erbij.
Sandra Meeter  | 23/11/17  10:57:17 | Winkelbeoordeling :
Al vaak wat online besteld en altijd vlotte afhandeling. Levert meestal de volgende dag. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Beppie Sultana  | 17/11/17  10:35:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de Body& Fitsshop, heb er goede ervaringen mee. Als je met sport of je figuur wilt verbeteren dan ben je bij Body & Fitshop aan het juiste adres, ik kan het iedereen aanraden!
Mario Vis  | 11/11/17  14:26:51 | Winkelbeoordeling :
Body fit levert een ruim en overzichtelijk aanbod aan producten aan en alles tegen een scherpe prijs. Snelle levering en kwaliteit is gegarandeerd. Snel online bestellen en ook lekker ssnel aan huis geleverd,geen moeilijk gedoe met winkelcentra. Zeer zeker aan te raden bij vrienden en kennissen
Rickie Reinders  | 10/11/17  09:02:28 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site, alles is makkelijk te vinden, ruime keuzes in smaken en de producten zijn lekker en hebben een goede samenstelling, de producten worden snel geleverd. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam
Rina Smit  | 08/11/17  16:57:49 | Winkelbeoordeling :
geweldige shop...altijd de goede keuzes aan vitamines voor mij... raad zeker aan....goedkoop of duur dat is allemaal aan uzelf.... ikzelf had n boost vitamines nodig had n slechte eetpatroon maar voelde me aanvullend met mega vitamines weer topp bezorging ook top
T. v d Oetelaar  | 07/11/17  21:13:12 | Winkelbeoordeling :
body&fitshop is echt een geweldige site! Ben nog maar net op deze website , maar ziet er veelbelovend uit! Overzichtelijk vele opties en ben heel erg benieuwd, maar tot nu toe zeer tevreden. Ook kan ik zeker gebruik maken van de vele opties, fijn!
tim van den elsen  | 06/11/17  10:33:49 | Winkelbeoordeling :
hier kunt u alles voor een gezondheid en als u met fitnis bezigt bent en snel wilt groeien op spierherstel bestellen. Ik ben zelf zeer goed over de producten die hier worden aangeboden. Het is van goede kwaliteit en en snelle levertijd.
roy eekelen  | 01/11/17  06:16:25 | Winkelbeoordeling :
Bofy fit is de leuke site die er is met leuke aanbiedingen en acties . Dys kijk met plezier op deze site en ontdek ook de acties en aanbiedingen. Want dit wil je niet missen toch ....
Sophie  | 23/10/17  07:56:25 | Winkelbeoordeling :
Body & fit heeft een enorm assortiment aan fitnessartikelen, maar ook gezonde voeding. De prijs-kwaliteit ben ik erg tevreden over. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan, snel geleverd, goede kwaliteit en betaalbaar!
J.G.M. Helsloot  | 22/10/17  08:59:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij body & fitshop een heel leuk geprijsd en goed uitziend trainingspak gekocht voor hardlopen en fietsen. De levering ging echt hel snel en de kwaliteit is prima. Eeen goeie website met keuze te over
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Monuta
Centraal Beheer Autoverzekering
visit register click click