ONTVANG 6,00% CASHCOINS Painting Expert Van Beekum Specerijen

Body & Fit Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Body & Fit

Body & Fit verkoopt sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten

Body & Fit heeft een groot assortiment, met alleen topproducten op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten. Wil jij afvallen, heb je behoefte aan een specifieke vitamine of ben je aan het trainen? Bij Body & Fit vind je de juiste aanvullingen om jouw doel te bereiken.

Body & Fit Beoordelingen

Berry Stevens  | 26/03/20  12:12:18 | Winkelbeoordeling :
Body&Fit heeft een prima webshop waar je diverse producten kan kopen om af te slanken of om spieren op te bouwen. Met leuke kortingen op de producten uit de categorieën: sportvoeding, eiwit, gezonde levensstijl, afslanken en eten.
Gioia Huizenga  | 21/03/20  13:43:21 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier altijd mijn Isolate eiwit, super product! Het lekkerste vind de smaak vanille of banaan. Ben erg tevreden over dit product. praktisch geen vet en voldoende eiwitten per shake (rond de > 27 gram). Enige jammere is wel dat de banaan vrijwel altijd uitverkocht is! Dus dan ga dan maar voor de vanille. De andere smaken trekken mij weinig. Overigens heette dit vroeger ultra isolate, maar dit is onlangs veranderd naar Isolate.
Sandra Groot  | 01/03/20  21:58:16 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website, met prima spullen. Ik bestel er graag en regelmatig ! No Nonsense. Vooral de producten van Now staan hier in mijn kast, producten met volwaardige inhoud. En de prijs/kwaliteitsverhouding is okay.
Djen nvt  | 21/02/20  17:31:27 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, met goede producten. Verzending is snel, bestelde producten komen binnen 2/3 dagen binnen.
Nadine  | 19/02/20  15:19:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een lekker overzichtelijke website. Er is een ruime keus aan producten die veelal allemaal op voorraad zijn. Nog nooit een misser gehad! Interesante deals en aanbiedingen als je meer dan 1 wilt, maar het word je niet opgedwongen. Goede snelle verzending!
Peter Tosh  | 14/02/20  07:30:23 | Winkelbeoordeling :
Perfecte webshop van Body&Fitshop. Een ruim assortiment om uit te kiezen, het bestellen ging ook heel gemakkelijk en snel. De bezorging was ook snel: de volgende middag al en alles was prima in orde, perfect!
Steelo Brim  | 07/02/20  16:31:28 | Winkelbeoordeling :
Wij kijken elke keer bij Body&FitShop voor nieuwe shakes en repen voor mijn body in shape te houden. Als bedankje krijg je ook een cadeautje wat je erbij mag kiezen. Gelukkig hebben ze vele smaken zodat wij allebei verschillende smaken kunnen kiezen!!
Flash Gordon  | 10/02/20  16:06:13 | Winkelbeoordeling :
Je krijgt meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop, keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima van Body&Fitshop!
Roos Pieters  | 03/02/20  15:04:47 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met vaak kortingen op van alles. Ook fijn om doorheen te navigeren en de webshop is erg compleet: van supplementen tot kleding. Ook de service is goed. Ooit is mijn sportlegging kapot gegaan en heb toen heel netjes een nieuwe ontvangen.
Karel De graaf  | 01/02/20  14:13:48 | Winkelbeoordeling :
Een erg goede webshop waar je diverse producten kan kopen om af te slanken of om spieren op te bouwen. Met leuke kortingen op de producten uit de categorieën: sportvoeding, eiwit, gezonde levensstijl, afslanken, eten & snacks en beauty.
Wil Steegemans  | 29/01/20  08:19:33 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring met dit bedrijf.Goede service en snelle levering. prijs verhouding liggen goed.Je word goed geholpen als het product niet goed is.het kan altijd wel eens voor komen dat een product niet goed is dan kun je het retourneren dan doen ze niet moeilijk en je krijgt je geld terug.
Janine Boer  | 24/01/20  14:45:45 | Winkelbeoordeling :
Altijd al een perfecte figuur willen hebben? Nou dat kan met deze website. Je vindt hier alle producten voor een gezonde levensstijl of om spieren op te bouwen. Met dagelijkse kortingen op: eten & snacks, sportvoeding, eiwitten en beauty.
adil el bergui  | 23/01/20  16:45:07 | Winkelbeoordeling :
veel pluss punten voor het bedrijf wat een snelle levering en kwaliteit voor je geld top dit ik heb vaker bestelt en t leukste is dat je vaak kleine dingtjes erbij krijgt mooi meegenomen zeg ik dan maar !!!
Joyce De Vries  | 14/01/20  09:04:57 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, via de chat goede hulp bij het maken van keuzes en beantwoorden van vragen. regelmatig leuke acties en altijd gratis een probeer verpakking bij je bestelling. De website is duidelijk en eenvoudig in gebruik.
Marmata  | 13/01/20  08:38:45 | Winkelbeoordeling :
Ik koop repen bij deze webshop, die ik gebruik voor onderweg of als ik wil snoepen. Ook noten en dergelijke. Het gaat altijd heel vlot en de producten zijn in orde. Er worden veel rewiews vermeld en dat helpt bij het maken van een keuze.
Carla Reijnhout  | 06/01/20  11:47:38 | Winkelbeoordeling :
Body &Fit heeft een uitgebreid assortiment aan eiwitten. Ik bestel al jaren met volle tevredenheid. De prijsverhouding is gunstig en er wordt snel en correct geleverd. Ook zit er altijd een cadeautje bij de bestelling.
danielle visscher  | 03/01/20  23:50:54 | Winkelbeoordeling :
Erg deskundig personeel. Verkopen goede producten. Alles wat je nodig hebt verkopen ze en is ook zeker waar voor je geld. Bij elke aankoop uitgebreid uitleg zodat alles duidelijk is. Echt een aanrader!
Roksanne Damen  | 31/12/19  21:13:15 | Winkelbeoordeling :
Goede website, een positieve ervaring en een goede klantenservice. Iedereen die een sportdoel en/of afvaldoel voor ogen heeft kan hier terecht. Ze hebben namelijk ook een uitgebreid assortiment. Top!
Wendy Stroo  | 02/01/20  11:18:33 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webwinkel leveren ze vrij snel, snelle service. Soms hebben ze mooiw aanbiesingen en d prijzen zijn sowieso schappelijk. De kwaliteit van de producten is volgens mij goed, en voor zo ver dat met zekerheid vast te stellen is, betrouwbaar.
Jacks Teller  | 30/12/19  18:37:18 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit heeft een super fijne webshop! Kwalitatief goede producten, leuke aanbiedingen, snelle service en netjes verpakt. Zeker een aanrader! Nog nooit problemen ondervonden met Body & Fit, ruime keuze aanbod van suikervrije eiwitrijke producten! Kortom ik ben tevreden!
Tim Knaapen  | 25/12/19  12:42:00 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een fantastische webshop, kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Monique van der Zanden  | 23/12/19  17:30:37 | Winkelbeoordeling :
Hier heb ik pas voor de eerste keer mijn spullen besteld maar alles was top geregeld ik kreeg het snel binnen en ook communicatie met wat er niet op voorraad was en kwam op afgesproken datum binnen..
Bianca ter Morsche  | 18/12/19  23:19:24 | Winkelbeoordeling :
Veel keus in voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten. De levering is snel. Volgende dag is het binnen. Voedingssupplementen zijn erg goede kwaliteit en goedkoop. Erg tevreden over de verschillende producten.
Minakshi Soekhoe  | 18/12/19  05:00:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben grote fan van Body&Fit. jarenlang trots en gezegend dat deze bedrijfje bestaat..echt een absolute aanrader. bereid om vrienden en mensen te woord te staan en ze te helpen met het vinden van een perfecte combinatie waar men blij en vrolijk van word.
Marieke Slettenhaar  | 17/12/19  10:30:15 | Winkelbeoordeling :
laatst besteld, snelle en goeie service! ik betaalde een proefpakket met verschillende shakss, heel leuk om zo verschillende smaken te kunnen proberen. de een natuurlijk beter dan de andere maar ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden
Carmen  | 10/12/19  03:02:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor het bestellen van allerlei sport artikelen en meer. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook supplementen. Vaak leuke aanbiedingen waardoor de prijs laag blijft. Vaak met een cadeautje bij je bestelling
Hennie Loriaux  | 07/12/19  15:53:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Body&Fit Ze bestaan al sinds 1995 en zijn werkzaam op het gebied van sport en voedingssupplementen en dieetproducten een van de grootste assortimenten met alleen topproducten.
 | 01/12/19  15:47:12 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe klant. 10 dagen chalange Binnen 1 dag bestelling binnen. Shake is wat korrelig tov andere merken. Smaak is prima. Vult goed. Had wat meer uitleg bij.mogen zitten en ook een maatlepel zou handig zijn.
Sjaak Swart  | 29/11/19  07:09:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fit heb je meestal leuke extra's als je producten besteld, Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is ook het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima geregeld!
Henrie Nak  | 22/11/19  20:35:54 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, bestellingen van Body&Fit heb je meestal al een dag later binnen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
wim speelberg  | 16/11/19  09:11:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, verzorgde en aantrekkelijke website met veel aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Ik zeg dus vooral doen.
Jannine  | 16/11/19  20:29:17 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fit webshop heeft werkelijk waar een super assortiment, voor mensen die willen afslanken zijn er voldoende opties te verkrijgen, tevens heeft Body & Fit mooie en goede kwaliteit sportkleding voor mannen en vrouwen.
Adri Veltman  | 14/11/19  16:12:38 | Winkelbeoordeling :
als je door omstandigheden niet alle vitamientjes en mineralen binnen krijgt is er Body & Fit. Je bent niet duurder uit dan in de drogisterij maar wel betere kwaliteit en goed garantie. Ik ben er helemaal blij mee.
Kluk Kluk  | 11/11/19  07:45:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop kun je makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering, ook leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook andere smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super geregeld allemaal.
Melody  | 01/11/19  13:44:08 | Winkelbeoordeling :
Bij body Shop elke keer opnieuw kijken voor shakes en repen voor mijn body in shape te houden. Als dankje krijg je ook een cadeautje wat je erbij mag kiezen. Gelukkig hebben ze vele smaken zodat wij beide diverse smaken kunnen kiezen!!
Ben Thuis  | 04/11/19  11:37:29 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit geeft goed advies bij vragen en ook nog eens heel snel. Levering is ook erg snel, in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Alleen de grote plastic afval van grote potten is nog een aandachtspuntje!
remond reichwein  | 27/10/19  20:28:34 | Winkelbeoordeling :
zeer goede web winkel met verstand van lichaam en onderhoud er van perfecte producten voor een goede balance van je lichaam snel bezorgt vriendelijke klanten service makkelijk retouren van het product
Ilja Van bremen  | 22/10/19  20:07:42 | Winkelbeoordeling :
Wil jij gewoon een heel stuk lekkerder in je vel komen te zitten en wil je gewoon lekker fit zijn en blijven? Dan ben je bij deze webshop op het juiste adres. Body en Fit heeft namelijk alles op het gebied van gezondheid.
K Hermsen  | 17/10/19  20:41:02 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel heeft een erg volledig assortiment, fijn dat alle labels/info van producten ook online staan. Snelle verzending. Wel is het heel jammer dat de optie voor het maken van een favorietenlijst niet meer bestaat, en dat de verzendkosten nu pas gratis zijn bij een bedrag van 35 euro ipv 20...
Gio Santana  | 16/10/19  20:10:55 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop! Kwalitatief goede producten, leuke aanbiedingen, snelle service en netjes verpakt. Zeker een aanrader! Nog nooit problemen ondervonden met Body & Fit, ruime keuze aanbod van suikervrije eiwitrijke producten! Kortom ik ben tevreden!
Freddy Maertens  | 17/10/19  06:36:51 | Winkelbeoordeling :
Body&Fit heeft een snelle levering, grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerk producten zijn ook van heel goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service!
Martijn Reuvekamp  | 15/10/19  15:35:58 | Winkelbeoordeling :
Body & fit zorgt voor een snelle en correcte levering, precies gekregen wat ik besteld heb + een extra cadeautje bij iedere levering. volgende bestel ik ook zeker hier weer. spullen zijn van uitstekende kwalitiet keep up the good work
Harry Webber  | 14/10/19  19:02:51 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop heeft een fantastische webshop, kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body&Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Anouska Poets  | 10/10/19  08:03:18 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn erg tevreden met de producten van Body & Fit. Ze werken fantastisch, maar je moet er uiteraard zelf ook wel het een en ander voor doen. De prijs is erg goed. Je kunt voordelig producten kopen in vergelijking met andere vergelijkbare producten van andere merken, top producten!
Esther Roodenburg  | 03/10/19  13:03:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Ria van Delen  | 19/09/19  16:22:30 | Winkelbeoordeling :
de webshop van body & fit word geregeld door mij bezocht, ook al diverse keren er iets besteld, voornamelijke gluten vrije producten en biologisch, ze hebben leuke acties,ook zijn ze niet extreem duur,
Manuela V Renswoude  | 06/09/19  18:54:19 | Winkelbeoordeling :
erg fijne onlineshop goede produkten en snelle levering en de prijs/produktverhouding is ook goed..ik heb hier al vaak produkten besteld en ben zeer tevreden en zou deze online shop dan ook aan iedereen aanraden!
Fred Bonaparte  | 09/09/19  06:55:40 | Winkelbeoordeling :
Meestal leuke extra's als je producten besteld bij Body&Fitshop. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Christini Induzzi Lopes  | 09/09/19  20:00:29 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag in deze winkel. Ik hou van de biologische en natuurlijke producten. Alles voor mijn dieet vind ik in deze winkel. Ik koop online. en bevelen de kwaliteit aan. ik vind super leuk. hart bedankt.
Esmee de Bruijn  | 04/09/19  19:40:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel!, supersnelle levering van mijn producten. Ruilen geen enkel probleem. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als je op zoek bent naar supplementen voor een gezonde levensstijl. Prima prijs en kwaliteits verhouding.
Jolanda Schuitemaker  | 24/08/19  12:53:57 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit velen goede kwaliteits producten, voor iedereen is er wel wat, snelle levering. goede prijzen en je merkt dat hetgene je koopt ook echt help, dat kun je niet van veel supplementen zeggen.
Reinno Booij Flokstra  | 24/08/19  22:05:26 | Winkelbeoordeling :
Body en Fit ruime keuze in Low carb eten, heerlijke repen en pannenkoeken met proteïnen om af te vallen of op gewicht te blijven. Ruime keuze in verschillende merken vitamines en mineralen in verschillende prijs klasses. Daarnaast is er snelle levering voor 22.00 besteld de volgende dag in huis
gerry van dinther  | 14/08/19  02:34:38 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop allerlei soorten granen en voedingsstoffen die je nodig hebt om een gezonde levenswijze te kunnen naleven . Verschillende soorten pitten en noten om koolhydraatarm brood en lekkere cake te bakken . Bestellen en de volgende dag in huis .
Bert Visser  | 07/08/19  07:20:59 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van Body&Fit heb je meestal al een dag later binnen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen of kortingcodes. Ook als je de klantservice nodig hebt zit het goed. Op mails werd snel gereageerd en overdag werd er op chat ook snel gereageerd.
Veronika Kalou  | 05/08/19  20:56:50 | Winkelbeoordeling :
Wat je nodig hebt voor een goede leefstijl kun je bij Body&Fitshop kopen, Ook de service is prima, de levering is snel en iets retourneren kan altijd. De prijzen zijn wel redelijk hoog vind ik, maar er zijn heel vaak leuke acties bij, ik ben erg tevreden over Body&Fitshop!
Peter Voogt  | 05/08/19  10:25:05 | Winkelbeoordeling :
Voor al jou lifestyle producten ga je snel naar Body&Fitshop. Als je voor 22 uur bestelt heb je morgen je producten al in huis. En als je voor meer dan 40 euro bestelt krijg je ook nog eens een gratis cadeau.
Chanel West Coast  | 04/08/19  08:24:08 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en je hebt altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, super!
Hans Kazan  | 02/08/19  19:26:28 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop is mijn winkel. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Miriam piccini  | 31/07/19  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind deze website helemaal geweldig. Je vind er talloze producten die goed zijn voor lichaam en geest, Wil je een topconditie neem een kijkje op de website,ik kan het zeer aanbevelen ,helemaal top.
Myrthe Reek  | 28/07/19  12:39:30 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels een aantal producten bij deze shop gekocht. De producten zitten altijd netjes verpakt en zijn snel binnen. Daarnaast doen dr producten waarvan er beloofd wordt wat ze moeten doen. Kort samengevat: topsite!
mevr jacobs  | 27/07/19  02:46:49 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site en als je jezelf registreert onthoud je aankopen.dat is makkelijk voor de volgende keer dan vind je je produkten snel. Maar ook het bestellen gaat makkelijk en voor 22 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis.
 | 14/07/19  21:57:58 | Winkelbeoordeling :
body&fit is een betrouwbare webwinkel met goede producten. Ze leveren de bestelde producten snel en op het moment dat ze beloofd hadden. Ook antwoorden ze snel op eventuele vragen die je hebt over een bepaald product. Een aanrader dus!
Elisabeth de Jong  | 30/06/19  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Af en toe plaats ik een bestelling bij Bodyenfitshop mijn favoriet is de Egg White Powder deze bevat alleen pure eiwitten heb tot nu toe deze nergens anders kunnen vinden, ideale start van de dag ik meng deze met wat Ultra Fine Oats, spirulina, tarwegras, water en amandelmelk.
Yvonne Douwenga  | 27/06/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering, als je vandaag besteld is het morgen binnen, goed verpakt en heerlijke producten. Wij gebruiken vooral de eiwit shakes en vinden de cook & creamy, aardbei, banaan en chocola het lekkerst. Dikke dikke prima !!
Sophie S Steijvers  | 19/06/19  11:27:23 | Winkelbeoordeling :
Veel en ruim keuze in assortiment. Kwalitatief goede producten! Zeer snelle levering van bestelling en altijd netjes verpakt! Ook leuk dat er altijd 1 of 2 ‘cadeautjes’ bij gegeven worden, waar je wat aan hebt!
Nirmala Vredenburg  | 17/06/19  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie uitgebreide webshop met een heel ruim assortiment. Body en fit is écht van alle markten thuis op het gebied van sport en gezonde life style. Ook zijn er geregeld aantrekkelijke kortingsacties. De levering is altijd snel. Wij zijn al jaren klant
Henriette  | 09/06/19  06:14:16 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je een produkt nodig hebt om je huid te verzorgen biedt deze webshop je de mogelijkheid daartoe. Er is namelijk keuzemogelijkheid genoeg dus daarvoor hoef je het niet te laten. Het bestellen is ook niet moeilijk.
Remco  | 11/06/19  10:47:11 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze in veel merken. De order wordt altijd de volgende dag geleverd. Heel handig is dat Body&Fit ook aflevert aan de Pakettenautomaat van Postnl. Ook altijd leuk extraatje aan het einde van de bestelling.
Maurice Remy  | 04/06/19  21:13:11 | Winkelbeoordeling :
Deze site ziet er zeer professioneel en fris uit, de artikelen zijn zodanig op de site gepresenteerd dat het de bezoekers een uitnodiging geeft om de artikelen te gaan proberen en de winkelwagen te gaan vullen.
emma govers  | 02/06/19  08:58:08 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Fred Gasselich  | 24/05/19  06:38:32 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit heeft prima aanbiedingen en een snelle levering, je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site is prettig en overzichtelijk en er zijn veel producten die met gezondheid en (sport)voeding te maken hebben.
emma govers  | 23/05/19  05:52:31 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webwinkel als je voor je gezondheid wilt shoppen ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en alles is heel erg makkelijk te vinden, een snelle levering en als er iets niet goed is een goede klantenservice.
Bianca  | 13/05/19  11:22:06 | Winkelbeoordeling :
Soms kan het handig zijn om van deze webshop gebruik te maken. Wil je op je gemak thuis een product van deze webshop uitzoeken dan biedt deze webshop de mogelijkheid daartoe. Geen gedoe om naar een winkel te gaan, en dat bespaart weer de nodige tijd voor leukere zaken.
Ilonka  | 09/05/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeker een aanrader als je gezonde voeding en supplementen wil kopen. Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en je krijgt vaak goodies bij. Dit is mijn go-to website en kan het zeker aanraden om te bestellen!
J.A. Oijen  | 09/05/19  08:51:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Grote keuze en goede kwaliteit producten voor een scherpe prijs. Huismerkprodukten zijn ook van heel gede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over deze webshop. Ik bestel daar regelmatig en heb nooit problemen gehad. Top service,
Roelfiena Aukema  | 25/04/19  21:23:45 | Winkelbeoordeling :
body & fitshop heeft goede producten tegen goede prijzen. Ook leuke acties met leuke kortingen erbij. er is een ruim assortiment. Ik koop graag voedingssuplementen via body&fitshop en kan het zeker aanbevelen!
Celine Rusch  | 08/04/19  04:28:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service en een uitstekend overzichtelijke webshop. Ik bestel hier vaak mijn producten. Het is mij altijd erg goed bevallen. Hier weinig tot niks op aan te merken. Goede kwaliteit, en goede service
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:00:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede site als je productenzoekt voor het sporten of wilt afvallen snelle levering en goede producten, heel veel keus pillen, maaltijd vervangers sport drinks enz. betaalbare producten. vaak leuke aanbiedingen waar je wat aan hebt,
Secoiya Haagen  | 02/04/19  09:13:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering! Alle producten waren goed ook verpakt. De website biedt de mogelijkheid om online een chatgesprek te starten met een medewerker, dit is fijn, de medewerker heeft veel kennis van de producten en kan een goed advies geven.
L.U.C.I.A. Roof  | 18/03/19  18:49:10 | Winkelbeoordeling :
top shop goede producten, veel ook van wat ik nodig heb. Dat zijn extra eiwitten. Goede klantenservice ook, snel en correct. Vaak ook leuke acties, kortom.. Kijk daar ook eens. Vitamines, afvallen, spier opbouw. Zelfs vegan producten hebben ze.
Jacqueline M  | 16/03/19  20:25:05 | Winkelbeoordeling :
super webshop!! goeie produkten voor scherpe prijzen!super snelle verzending!! vaak mooie acties altijd een presentje bij elke bestelling!! vriendelijk contact ook met vragen word je vakkundig geholpen
Rink Mink  | 14/03/19  21:04:04 | Winkelbeoordeling :
De Body & Fitshop heeft ruime keuze aan allerlei voeding supplementen waar ik altijd wel kan vinden naar waar ik op zoek ben. Proteïne indiverse smaken, vooral chocolade smaakt er goed. Ik heb verschillende producten gekocht via de website waaronder creatine, altijd direct effect als ik dit gebruik veel beter dan de creatines dan van een jaar of 5 terug. De pre workout en testo boosters zijn ook top Tevreden klant, zou iedereen aanbevelen om hier eens te kijken voor voedings supplementen
Richard Storm  | 13/03/19  13:02:18 | Winkelbeoordeling :
Body&fit shop is precies wat ik zocht. Zo beetje alles wat ik nodig heb op sportief gebied heb ik hier gevonden. Ook heel klantvriendelijk.Een aantal weken geleden heb ik hier nog een product aangeschaft waar ik dik tevreden over ben.
Ferry Swinkels  | 13/03/19  15:30:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Body & Fitshop, altijd een snelle levering, helemaal top dat ze ook producten van Swanson verkopen, die bestelde k voorheen in de USA, ik blijf bestellen bij Body & Fitshop. Wat ook altijd een leuk extraatje is, is dat je een Kadootje bij je bestelling kan invullen.
Marianne Hiemstra  | 12/03/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd mijn Omega 3 bij de Body & Fitshop. Een gezonde aanvulling voor mijn lichaam en bij de Body & Fitshop ook nog eens goedkoop voor mijn portemonnee! Heel snel en ook nog eens een cadeau bij elke bestelling
Arnold Smit  | 12/03/19  20:50:57 | Winkelbeoordeling :
Body and Fitshop is the way to go!!!! lekker sporten voor een goedkope prijs met alle denkbare moderne apparatuur wat je maar kan verzinnen en daarnaast ook een zeer relaxen omgeving en dat voor die prijs !!! ik ben al jaren trouw lid en kan ik ook iedereen aanbevelen
Harry Webber  | 11/03/19  20:02:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best wel veel artikelen besteld bij Body & Fitshop en altijd een vlotte afhandeling, het word meestal de volgende dag al geleverd. Groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen (dus ook verschillende kwaliteit) met veel bekende merken maar ook eigen merk-producten.
Jeroen  | 10/03/19  09:46:12 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier al jaren. Geven goed advies bij vragen en ook nog eens heel snel. Levering is ook erg snel, in de avond besteld en de volgende dag al in huis. Alleen de grote plastic afval van grote potten is nog een aandachtspuntje...
Janny Sterling  | 04/03/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Body&Fitshop is 100% betrouwbaar en heeft een prima site! Overzichtelijk en goede betaalmogelijkheden, veel producten, veel smaken, veel korting en uitstekende service! Je hoeft niet verder te kijken naar een andere shop, er is geen betere dan Body & Fitshop.
Jan Van Nood  | 24/02/19  08:39:25 | Winkelbeoordeling :
Body en Fitshop heeft een zeer uitgebreide voorraad preparaten op het gebied van sportvoeding. Uiteraard is de voeding alleen niet voldoende om weer in balans te komen, maar wel een aanzet om weer te gaan te sporten. Prijzen zijn alleszins redelijk!
George Westerhof  | 22/02/19  07:16:33 | Winkelbeoordeling :
Body & Fit is de moeite waard om eens te bezoeken. Alles voor een strak en gezond lichaam. Wie wil dat nou niet ? Dus ga naar de website en bestel eens wat producten. Over niet al te lange tijd zie je er weer heel erg goed uit !
Bryan van Dellen  | 11/02/19  02:20:51 | Winkelbeoordeling :
Stoppen verkeerde spullen erin zodat het voor hun goedkowpr word en wij verkeerd spullen/stoffen gan binnen krijgen! Geen geld waard deze troep winkel alles om hun meer geld op td leveren enige wat hun zinn is SCHANDE
lion van der wens  | 06/02/19  05:34:25 | Winkelbeoordeling :
Bodi & Fitshop Wij zijn koolhydraatarm gaan eten . Dan heb je wel eens dingen nodig om je baksels lekker te maken zonder suikers en lage koolhydraat dat kun je daar goed bestellen . Je doet je bestelling en de volgende dag heb je het in huis.
M.s Stooo  | 10/02/19  19:46:32 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met goede spullen van prima kwaliteit. Het eiwitpoeder kan je in extra grote hoeveelheden bestellen, hier kan je wel een maand mee vooruit! Verder is het een relatief goedkope winkel en er zijn veel producten. Kortom extra snel fit!
Betsie Butsers  | 01/02/19  21:13:07 | Winkelbeoordeling :
Body & Fitshop heeft kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is hier goed. Daarnaast heeft Body & Fitshop ook een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Assumar Gellis  | 05/02/19  06:26:25 | Winkelbeoordeling :
De aanbiedingen zijn prima en je krijgt altijd een gratis extraatje bij de bestelling zoals een proefzakje voor een eiwit shake, een proteinereep . De site van Body&Fit is prettig en overzichtelijk en er zijn heel veel producten die met gezondheid en (sport ) voeding te maken hebben.
Bhakti Dharma  | 28/01/19  14:39:02 | Winkelbeoordeling :
Een uitgebreide site met gezondheidsprodukten, sportkleding, vouchers voor wellnessdagen en van alles meer wat te maken heeft met het behouden van een gezond lichaam. Makkelijk te bestellen via de site.
Dave Donk  | 22/01/19  20:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd heel makkelijk bestellen en altijd een snelle levering van Body & Fitshop. Leuke extra's als je producten besteld. Keuze uit veel verschillende smaken. Handig is het proefpakket zodat je ook verschillende smaken kunt testen voordat je een grote pot gaat kopen, prima!
Jane Sterling  | 14/01/19  09:43:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Body&Fitshop vind je een fantastische webshop met kwaliteitsproducten voor goede prijzen. Kwaliteit-prijs verhouding is ook heel goed, daarbij heeft Body&Fitshop een perfecte klantenservice die altijd supervriendelijk is, goed, duidelijk en snel helpen en altijd met een oplossing komen.
Hans Veerhuis  | 08/01/19  12:12:55 | Winkelbeoordeling :
Een fijne internetwinkel , met n goed lopende en overzichtelijke site. Ik koop al jaren diverse produkten via Body & Fitshop , en alles wordt Goed en snrl geleverd tegen een gunstige prijs. Kortom, wat mij betreft een aanrader
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,50% CashCoins
Krijg tot 20% korting op gezonde snacks bij Body & Fit
Code:SNACK
ONTVANG 6,00% CASHCOINS Painting Expert ACER
visit register click click