ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Blokker

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Deborah meun  | 08/07/20  06:47:55 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel! je kan er alles bestellen en het is er de volgende dag al dat is het meest ideale van bol.com. Als je even snel wat nodig hebt dan bestel je het gewoon op bol.com en is het er binnen no time.
Mieke Drost  | 07/07/20  18:42:57 | Winkelbeoordeling :
Bestel graag bij Bol.com. Altijd snel verzonden en op tijd geleverd. Een enkele keer gehad dat het wat langer duurde maar netjes geïnformeerd hierover en het pakketjes kwam toen één of twee dagen later binnen. Heel blij met Bol.com
Greta Burema Doll  | 07/07/20  17:34:09 | Winkelbeoordeling :
Bol.com, fijne webshop om te winkelen, duidelijke en overzichtelijke product informatie. Levering vaak snel. Ook de service van bol.com is uitstekend...bij problemen worden er passelijke oplossingen gezocht.
Angelina Hieselaar  | 07/07/20  19:42:05 | Winkelbeoordeling :
het is altijd prettig bestellen bij bol.com, vaak hele goede aanbiedingen en de levering is heel snel met een laag drempel bedrag voor verzendkosten is dit altijd mooi meegenomen. de webshop is overzichtelijk kan hier met vrijwel alles slagen.
Mariska Koele  | 06/07/20  06:50:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne website waar je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt. Vaak geen verzendkosten, alles tijdig geleverd en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Prijzen en reviews kun je makkelijk vergelijken. Met Ladychashback verdien je ook nog wat met winkelen.
Floortje Hack  | 05/07/20  22:06:52 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk alles heeft deze webwinkel! Van boeken tot cd’s, spullen voor in huis/de tuin, electronica, maar ook op het gebied van verzorging. Altijd goed geprijst en vaal al de volgende dag al in huis!
Denise Van doorn  | 03/07/20  23:58:46 | Winkelbeoordeling :
Een heel erg fijne en handige webshop. Soms is het wel heel erg duur. Ook zijn er soms leuke acties. Als je iets wilt bestellen via het internet zou ik het via bol.com doen! Echt een top website!
Clint Eastwood  | 02/07/20  10:45:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com echt de beste Nederlandse webshop! Niks op of aan te merken, gewoon de beste webshop van Nederland. Zeer betrouwbaar en altijd snelle en goede levering. De klantenservice is ook vriendelijk en behulpzaam, topper!
Joanna Sz  | 02/07/20  10:04:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer grote selectie, alles zoals beschreven en met foto's Gratis levering en zeer snel, zelfs in het weekend. Snel en handig. Retourneren van goederen zonder enig probleem. Vriendelijke klantenservice. interessante tips en inspiraties
Marscha Stubbe  | 01/07/20  23:10:00 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden met de service van bol.com. Bij problemen bieden ze snel een oplossing, klantenservice is altijd vriendelijk. En ze bieden een goeie oplossing, tevens sturen ze leuke mails terug waar je vrolijk van word.
Kimberly postema  | 01/07/20  15:36:39 | Winkelbeoordeling :
Goed aanbod, goede service, ook bij de klantenservice word je goed geholpen, mocht er iets mis zijn. Snelle verzending en gratis verzending vanaf 20 euro. Makkelijk betalen en ook achteraf betalen is mogelijk.
Igor Colic  | 31/03/20  22:37:39 | Winkelbeoordeling :
Bol is een goeie webshop en heeft ook een app waar je ook achteraf betalen kan waar ik ook gebruik van maak en de bestelde producten heb u snel in huis vervolgens kan je in de app de factuur betalen ik ben ook tevreden over het uitgebreide assortiment van de shop en is altijd leuk en up to date
Leonie scholten  | 31/03/20  20:30:26 | Winkelbeoordeling :
Een zeer fijne online winkel. Voor iedereen goed te bereiken en een duidelijke lay-out. Daarnaast veel informatie over de aangeboden producten, zodat iedere aankoop een succes is! een goede klantenservice die snel reageert en helpt.
Veloc  | 30/03/20  14:05:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Staat levertijd duidelijk aangegeven. Ook verschillende opties qua levering. Houden je goed op de hoogte van de bestelling. Heldere website. Zeker een aanrader om je aankoop te doen!!!
Margreet Rolink  | 31/03/20  09:49:26 | Winkelbeoordeling :
Vandaag mijn bestelling eerder dan verwacht ontvangen. Bezorger hield voldoende afstand. Het was nu ook extra goedkoop door de cashback van ipay.nl Volgende week ga ik weer bestellen. Het beviel mij namelijk goed.
Kees Veerman  | 31/03/20  09:23:29 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk alles is te vinden bij Bol.com. Etenswaren en specifieke produten zijn hier voor lage prijzen te krijgen. Nu met Ipay.nl is het nog goedkoper! Alle producten worden op gepaste afstand thuis bezorgt! Erg fijn!
Frans Riemens  | 31/03/20  08:02:20 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is altijd optijd en een mooie prijs/kwaliteit verhouding, ik bestel hier regelmatig mijn spullen aangezien het een erg fijne website is en goed overzichtelijk, bestel je boven de 20 euro zijn de verzendkosten gratis is ook wel altijd fijn
 | 30/03/20  04:54:55 | Winkelbeoordeling :
erg blij met bol.com, service is goed, alles wordt zo snel mogelijk geleverd, verzend kosten erg jammer wanneer je super veel besteld hebt en dan ook nog verzendkosten
Ilona van Achteren  | 30/03/20  00:08:45 | Winkelbeoordeling :
een leuke webshop met allerlei dingen. oorbellen maar ook laptops, makeup en speelgoed. tweehands spullen voor een leuk prijsje. snelle levering en gratis bij huis bezorgd. bestel graag spullen bij bol.com.
Whit91  | 29/03/20  19:53:29 | Winkelbeoordeling :
Algemeen Zeer goede webwinkel. Ik bestel vaak bij bol.com. Mijn bestellingen arriveren altijd op tijd. De klantenservice service is snel en goed. Ik ben zeer tevreden. Bestellen en verzenden bij Bol.com werkt prima en meeste artikelen volgende dag in huis. Goed verpakt altijd
Maaike  | 30/03/20  10:11:20 | Winkelbeoordeling :
Naar mijn ervaring de beste webshop die er is. Fantastische klantenservice, goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Snelle levering en eenvoudig bestelproces. Bol.com heeft altijd mijn voorkeur boven andere webshops!
Hinsje van der Klift  | 29/03/20  14:42:36 | Winkelbeoordeling :
Als het enig zins kan bestel ik altijd bij Bol.com. Ik weet dat de garantie altijd goed zit en je wordt snel geholpen.Klachten worden snel en prima opgelost. De communicatie, download documenten en retour instructies zijn snel en duidelijk
Mies1  | 29/03/20  11:44:56 | Winkelbeoordeling :
Het is eg fijn dat je naast nieuwe producten ook tweedehands producten kan kopen. Op deze manier is bol.com ook nuttig voor mensen die van hun spullen afwillen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd mijn spullen kan retourneren! Top webshop
Carla Visser  | 30/03/20  07:47:19 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop snelle levering Artikelen meestal binnen 1 a 2 dagen geleverd . Artikel wordt goed omschreven, dus qua ontevredenheid niets om aan te merken. Bijna alle artikelen zijn op voorraad. Ik zelf een aantal keren besteld bij Bol.com variërend van dvd tot tuinset. Alles van goeie kwaliteit dus ik beveel Bol.com zeker aan als je iets nodig hebt.
Lisa Van Ewijk  | 30/03/20  09:15:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com een hele fijne website met ontzettend veel producten. De service is erg goed en de verzending super snel geregeld. Wat je ook zoekt ze hebben het. Als je niet tevreden bent wordt het ook keurig netjes opgelost.
Jesse schot  | 29/03/20  17:45:01 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop! Met een goede service waarbij je goed geholpen word bij vragen. Goeie prijzen niet duur
Alex Keulen  | 29/03/20  14:25:58 | Winkelbeoordeling :
Snel en vertrouwd bestellen bij bol.com, geldt neit altijd voor de partners dus hoeu je de gaten dat je bij bol.com zelf besteld. Gratis retouren en boven de 20 euro gratis verzenden.heb er nog geen probelemen mee gehad. Je kan goedkoper zoeken maar bij aanbiedingen is bol.com ook goedkoop.
Danny Van Malsen  | 29/03/20  07:00:41 | Winkelbeoordeling :
Het is al lang een Goede site. Ze hebben ook hele snelle en Goede service. En dan de Snelle levering die ze hebben met de producten die eigenlijk ook altijd op voorraad zijn. Echt top. Met vriendelijke groet.
Lynn Van Zundert  | 26/03/20  21:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com echt een top winkel. Jw kunt er alles vinden wat je nodig hebt. Zelf koop ik er me make-up, cadeaus, luchtjes, siraden en noem zo maar op. Verschillende prijzen en de volgende dag in huis. Ook vind ik het heel fijn dat als iets niet naar wens is je het gratis en gemakkelijk kan retouren.
Veerle  | 25/03/20  10:35:20 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt er nou niet van bestellen bij Bol.com? Je krijgt snel en makkelijk alles thuis bezorgd. Soms gebruiken ze wel iets teveel verpakkingskarton door aparte pakketten te versturen. Je betaald verzendkosten tot een bepaald bedrag. Er zijn kleine aankopen die je kunt doen daar boven te komen.
Karin Gerritsen  | 25/03/20  04:27:33 | Winkelbeoordeling :
Is en blijft mijn favo webshop! Onlangs was er wat negativiteit bij Radar over leveranciers van Bol maar ik kan mij hier niet in vinden. Ze hebben een ruime keuze, bezorgen precies op de tijd zoals aangegeven en wordt prima op de hoogte gehouden van de zending.
jacky kroon  | 24/03/20  17:38:56 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben werkelijk waar alles. Het is snel zoeken en dan vervolgens jezelf verliezen in alle keus die je hebt. Fijn is dat je direct ziet of een artikel ook 2e ahnds wordt aangeboden. En je kan keizen voor grote winkels, kleine winkels of particulieren. Maar net wat je het leifst hebt.
Larissa van der Zande  | 24/03/20  10:30:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak iets op Bol.com. Het is echt super handig. Je kan typen welk product je zoekt, filteren naar biijvoorbeeld je maximum prijs, je maat, de juiste kleur of het materiaal waar het van gemaakt moet zijn. Echt top!
Tanja  | 24/03/20  17:07:10 | Winkelbeoordeling :
altijd een goede service. zowel met verzenden en ontvangen als met retourneren. betalen gaat makkelijk, dat is ook een voordeel. ook de klantenservice app is makkelijk,dan hoef je niet te bellen. ik bestel er vaker.
Erwin De Boer  | 23/03/20  20:20:31 | Winkelbeoordeling :
Een super fijne web winkel waar bijna alles kan vinden wat je wilt zoeken en ze hebben echt bijna ook alles wat je zoekt en ook echt niey duur het product wat je hebt besteld woord ook echt snel geleverd dus je hoefd nooit lang te wachten
Katinka Geerling  | 22/03/20  18:01:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne, zeer uitgebreide website. Makkelijk om te bestellen en snel en goed verpakt bezorgd. Verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder ook achteraf betalen. Als iets niet in orde is, wordt het prima opgelost door de klantenservice.
Desiree Van Sundert  | 23/03/20  11:40:21 | Winkelbeoordeling :
een hele goede site voor als je iets wilt bestellen. snelle levering en goede kwalliteit. ook hele mooie producten met zowel hoge als lage prijzen. ik heb er bijvoorbeeld mijn kookboekken gehaald. erg goede site dus
Ronnie Aarts  | 22/03/20  07:04:02 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,altijd alles op tijd in huis.je kunt er kopen wat je ook maar wilt , van de allerkleinste dingen tot de allergrootste dingen.Van hobby tot huishoudartikelen kortom alles is er te koop.Bol.com is een webshop waar je alles kunt kopen.
Michelle De visser  | 21/03/20  22:16:01 | Winkelbeoordeling :
veel keuze qua artikelen en ruim assortiment verder heeft bol.com een snelle levering en een duidelijke website waar alles goed is aangegeven en verder is bijna alles op voorraad en veel keus voor jong en oud
Hans Kazan  | 21/03/20  19:00:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel dingen bestelt bij Bol.com, altijd netjes op tijd ontvangen en in goede staat. 1 keer heb ik een kapotte spiegel ontvangen, toen kon ik hem terugsturen en kreeg ik een vervangend product! Goede klantenservice!
Jesse Schaap  | 21/03/20  18:40:23 | Winkelbeoordeling :
bol.con is enirm handig ze zijn aangesloten op heel veel winkels dus in plaats van alle website afzoeken kan je net zo goed op bol.com kijken en dan vind je alles wat je zoekt op 1 website ook kan je de helpdesk bellen als je vragen of klachten hebt over n gekocht item
Gitte Van Gelderen  | 22/03/20  17:27:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd netjes en super snel verzonden! Mogelijkheid om na ontvangst te betalen en avond bezorging. Verder 24/7 helpdesk aanwezig. (Evt in het Engels). Groot fan van Bol.com.
lisa van den berg  | 21/03/20  18:54:50 | Winkelbeoordeling :
Ik had een Robotstofzuiger gekocht bij Bol.com, na een half jaartje gaat is stuk - werkt niet meer -. Gratis opgestuurd naar Bol.com ter reparatie/nazicht.. . Een paar dagen later krijg ik een splinternieuwe toegestuurd! Top service!! Ook altijd vriendelijke telefoonmedewerkers (Dikke pluim voor jullie allemaal!) En dit is zeker niet de eerste fantastische service-ervaring met Bol.com. Vandaar deze review, want dat doe ik normaal nóóit!!
Amancio Hartman  | 21/03/20  13:01:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel met een Top service. Wij bestellen hier graag onze spullen. Meeste van de tijd ook gewoon een dag later in huis
Chantal Kuiper  | 23/03/20  11:22:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier graag, je kunt de prijzen vergelijken waardoor je voor de goedkoopste kunt gaan. ook vindt ik de reviews wel prettig. Bezorg optie zijn ook handig ik was een keer te laat maar met select was het als nog op tijd binnen.
David Meijer  | 19/03/20  22:14:36 | Winkelbeoordeling :
een hele goede webshop met heel veel keuze aan dingen en je kan er achteraf betalen en er is ook een goede service je wordt altijd direct te wordt gestaan en het wordt snel afgehandeld als er iets niet goed is.
David Meyer  | 19/03/20  22:15:20 | Winkelbeoordeling :
een hele goede webshop met heel veel keuze aan dingen en je kan er achteraf betalen en er is ook een goede service je wordt altijd direct te wordt gestaan en het wordt snel afgehandeld als er iets niet goed is.
Anne Mulder  | 18/03/20  19:51:38 | Winkelbeoordeling :
Ik koop nu al een redelijke tijd bij Bol.com en ben daar zeer tevreden over,ik kan hetdan ookiedereen van harte aanbevelen,de keuzes zijnoneindig groot,en de bestelling is vrijwel altijd de dag na bij je thuis.aanrader dus
Aimad Troudi  | 18/03/20  08:12:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb afgelopen week wat gekocht van bol .com en is heel soepel gegaan kon mijn pakket via track and trace volgen en kreeg het op tijd ik sprak ook een medewerker aan de telefoon die was ook heel goe
Laura Brandt  | 17/03/20  11:23:45 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, vriendelijke bezorgers. Erg fijn dat ze hulp bieden als je vragen hebt over een product of zelfs een product terug wilt sturen omdat het kapot is. Per chat goed bereikbaar. Per mail en telefoon minder
Jannelie Jacobs  | 17/03/20  22:19:48 | Winkelbeoordeling :
Echt een super winkel, een uitgebreid assortiment, hele nette bezorging, erg goede en snelle hulp, de prijzen zijn soms wat hoog maarja. Maar verder echt een supershop! Wij zijn heel erg tevreden klanten!
Kimberley Evertsen  | 17/03/20  19:55:45 | Winkelbeoordeling :
Service van bol.com is echt top! Vandaag telefonisch contact gehad over mijn bestelling van draadloze oortjes, werd enorm goed geholpen. Ik zou zeker aanraden om bij bol.com te bestellen, aangezien zij voor je klaar staan en het is top dat je bijna nooit verzendkosten hoeft te betalen
Melanie Salarie  | 17/03/20  16:16:56 | Winkelbeoordeling :
ben erg voorzichting met online aankopen maar dacht toch eens proberen kreeg helaas een defecte stofzuiger maar werd zonder problemen vervangen door een nieuwe.. ben er erg blij mee.. bestel hier vaker
Lia Kesojan  | 17/03/20  18:31:04 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een grote aanbod en veel verschillende merken. Echter is de prijs van bol.com altijd hoger dan elders. Ook komen de verzendkosten overheen mits je onder een bepaald bedrag besteld hebt.
Zumaya de Zeeuw  | 15/03/20  14:46:24 | Winkelbeoordeling :
Een veelzijdige webshop met een ontzettend breed assortiment. Als je iets zoekt, dan kan je het op bol.com vinden. Daarnaast zijn de leveringen over het algemeen ontzettend snel. Er is een speciaal bol.com pickup punt in de Albert Heijn om de hoek. Hierdoor hoef ik niet op mijn pakketjes te wachten, maar ka ik ze na het werk ophalen bij de supermarkt.
Kadija Attaya  | 16/03/20  09:52:37 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant. Koop vaak spullen via BOL en altijd een snelle levering. Ook het retourenen is goed geregeld. Je kan direct een nieuwe bestelling plaatsen en vaak ook de mogelijkheid om later te betalen.
Sybje de vries  | 15/03/20  21:19:54 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik hier iets en altijd snel geleverd. Ze hebben veel op voorraad en ze werken samen met kleinere bedrijven. Hierdoor hebben ze een groot assortiment. Daarnaast heb ik een select account, hierdoor heb ik bijna altijd gratis verzenden of gratis in de avond geleverd.
Natasja Kuipers  | 14/03/20  10:20:14 | Winkelbeoordeling :
Prima site. Veel te koop. Prima levering. Zowel voor de verkoop als om te kopen. Retouren ook goed geregeld.
connie corne  | 13/03/20  07:52:16 | Winkelbeoordeling :
Leukste winkel! Sinds ik Bol.com heb ondekt heb ik hier alleen maar leuke spullen kunnen vinden. Vooral in speelgoed voor de kleinkinderen hebben ze hierin een zeer ruime keuze. Voor ons, de grootouders zijn de puzzels van Jan van Haasteren de favoriet!
Em Stakenburg  | 12/03/20  12:54:22 | Winkelbeoordeling :
Wanneer ik een aaschaf wil doen ga ik meestal eerst naar Bol.com. Dat geeft een goed overzicht. Kopen bij Bol.com is prettig omdat ze erg snel kunnen verzenden, en dat heb ik wel eens nodig. Ik heb een aantal malen van de klantenservice gebruik moeten maken.,en die is prima.
Noa Cato Schrier  | 12/03/20  13:13:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fijne webshop. Alles is duidelijk en overzichtelijk en het assortiment enorm! Ik bestel regelmatig bij bol.com en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Snelle levering.
Berry Stevens  | 12/03/20  17:16:28 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Bol.com is uitstekend, Alles wordt altijd best heel snel verstuurd. En bij vragen is de vriendelijke klantenservice ook altijd bereikbaar Ze hebben veel diverse spullen. Soms ook echt voor een leuk prijsje.
Karin Gerritsen  | 11/03/20  11:01:49 | Winkelbeoordeling :
mooie, duidelijke en overzichtelijke website met erg veel aanbod. Mijn favoriete website. Ook erg fijn dat je met een 1malig bedrag de rest van het jaar geen verzendkosten betaald. Leuke aanbiedingen, betaalbaar en de optie om 2e hands te kopen en verkopen.
Steffi van den Bogaard  | 11/03/20  09:41:36 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een ruim en gevarieerd aanbod, voor ieder wat. Bijna alles wat je nodig hebt, kan je op Bol.com vinden. Bol.com heeft ook een snelle bezorging, het fijne is dat je bijna altijd het pakket de volgende dag in huis hebt.
Harry Nobbe  | 10/03/20  07:29:15 | Winkelbeoordeling :
Plezierig om te shoppen en goede leveringsvoorwaarden je kunt het niet bedenken of het is wel te vinden op de site of de app en mochten er toch problemen zijn worden die vakkundig opgelost ik ben er heel blij mee met bol.com
marin parlevliet  | 09/03/20  15:33:49 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedlope aanbiedingen en elke dag een email om je op de hoogte te stellen van leuke producten.Ook kan je via Ladycash bol kaarte ontvangen en gebruiken bij Bol.com, zo een leuke aanwinst na het bekijken van all de betaalde mailtjes van Laducash
Steelo Brim  | 10/03/20  07:13:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben eigenlijk altijd dik tevreden over Bol.com, niet altijd alles klopt met de externe verkopers van Bol.com maar dat is meer dan gewoon. Bol.com lost altijd alle problemen heel goed op en daardoor vind ik het 5 sterren waard! Doen niet moeilijk en staan altijd paraat!
Renske Van Slooten - van der Wal  | 07/03/20  08:56:16 | Winkelbeoordeling :
Erg veel keuze en zeker betaalbaar! Alles wat je nodig hebt in een huishouden kun je er vinden. Goede service en super handig dat ze het thuis bezorgen. Problemen worden heel erg snel opgelost door kundige mensen.
Hans de Zeeuw  | 09/03/20  10:48:41 | Winkelbeoordeling :
Mooi assortiment. Vlotte bezorging. Goed toegankelijke en overzichtelijke website. Goede en veilige betaling wijze. Onderwerpen zijn goed ingedeeld. Assortiment is altijd up to date. Met name de boeken en DVD/CD zijn actueel. Hobby spullen ruim voldoende. Kortom topsite!
Michel Branderhorst  | 08/03/20  21:38:55 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. en veel keus. Mijn eerste keus als ik iets nodig heb of ergens naar op zoek ben. Daarnaast heb ik zeer goede ervaringen met de service als ik niet tevreden ben of als er iets aan het product mankeert.
Chevelle  | 08/03/20  17:45:56 | Winkelbeoordeling :
al een lange tijd besteld ik hier altijd prima verlopen goede service. nooit problemen gehad. super goede service. bedankt voor de klantenservice. Ben zeer tevreden. als er een probleem is wordt ie altijd opgelost
 | 08/03/20  09:40:12 | Winkelbeoordeling :
Dit is een super winkel. De kwaliteit van de producten is top en de verhouding tot de prijs is goed. De bezorging is goed op tijd en de producten kun je ook makkelijk weer retourneren als ze toch niet bevallen.
Myron Vos  | 07/03/20  21:57:54 | Winkelbeoordeling :
Deze geweldige webwinkel gebruik ik nu al jaren, en heb er nog steeds geen spijt van. Een echte aanrader altijd betrouwbaar en snelle levering
Tijmen Hornstra  | 06/03/20  16:38:08 | Winkelbeoordeling :
top website om dingen te kopen als bv de winkels dicht zijn. ik koop bijvoorbeeld altijd mijn mobiel en oortjes hier. door 2 jaar garantie weet ik dat ik goed zit. het is een aanrader als je snel iets nodig hebt van het internet maar bv geen verzendkosten wil betalen.
Karin Van der lippe  | 08/03/20  14:24:30 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Snelle levering, eventueel ook op zondag. Site is overzichtelijk en makkelijk bestellen
Froukje Zuidema  | 06/03/20  16:04:00 | Winkelbeoordeling :
Vandaag besteld en bijna altijd morgen al in huis, superhandig natuurlijk als je iets kapot hebt en het zo snel mogelijk wilt vervangen. Verzendkosten zijn boven de 20 euro gratis en retour zenden is nooit een probleem.
Astrid Jansen  | 09/03/20  11:36:00 | Winkelbeoordeling :
Dit is een fantastische webshop met een fantastische service. Ik beveel iedereen aan om bij bol.com te shoppen. De kwaliteit is goed, De klantenservice behulpzaam en de bezorging is stipt. Als ik online bestel bestel ik bij bol.com zeker weten!!!
Dennis Vuyk noorland  | 08/03/20  13:21:03 | Winkelbeoordeling :
hallo zeer goed uitgebreid en top assortiment van alles en nog wat hebben ze er zijn er niet veel die zo ver gaan je kunt het de zelfde dag al in huis hebben soms en zelfs op zondag is het hier nog mogelijk.. toppers
Lisanne Welmers  | 05/03/20  13:22:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je van alles kan bestellen, van huishoudelijke spullen tot babyspullen en vaak de volgende dag al geleverd.
Marian de Vries  | 05/03/20  23:34:25 | Winkelbeoordeling :
Je kan er bijna alles vinden wat je maar online wilt kopen. Van 2de hands tot nieuwe spullen en bij verschillende fabrikanten en winkels. Keuze uit verschillende prijzen en ook uit voordeel verpakkingen. Betaal mogelijkheden ruime keuze en bezorging kun je ook in stellen.
anonymouuss  | 04/03/20  20:03:50 | Winkelbeoordeling :
Top service! Ik had mijn pakketje prima op tijd gekregen de volgende dag. Heel fijn hoe je op de hoogte word gehouden via de mail. Kreeg een mailtje waarin stond dat de bezorger onderweg was waardoor ik er makkelijk rekening mee kon houden.
Sarah Hermine  | 05/03/20  11:05:17 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop waar je echt van alles kan kopen. En er komt steeds meer bij. Vooral de stapelweken of bulkacties zijn het leuks dan krijg je veel voor weinig en als je op tijd besteld heb je het de volgende dag al binnen.
Mirelle Keur  | 04/03/20  13:46:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben eigenlijk altijd wel tevreden over mijn ervaring met bol.com Alles wordt altijd best snel verstuurd. En bij vragen zijn ze ook altijd bereikbaar Ze hebben veel diverse spullen. Soms ook echt voor een leuk prijsje.
Benita Woerdeman  | 04/03/20  12:18:49 | Winkelbeoordeling :
een fijne webshop , waar ook persoonlijk contact mee mogelijk is. Duidelijke omschrijving en reviews, simpele retourmogelijkheden, zelf wegbrengen of thuis oplaten halen is gewoon mogelijk. Ieder te bedenken artikel is haast mogelijk om te bestellen.
Majda Azdoud  | 03/03/20  20:40:12 | Winkelbeoordeling :
dit is een geweldige webshop, hier kan je werkelijk terecht voor alles de service is super de levertijden zijn ook super snel het assortiment is super groot het maakt niet uit wat je zoekt bol.com heeft het!
Wouter De graaf  | 03/03/20  20:03:44 | Winkelbeoordeling :
heb een cadeau bon gehad. goede en snelle service. ontzettend veel keuze op de website van bol.com. de klanten service daar zijn ze erg vriendelijk en spontane medewerkers. Ben zeer tevreden over de levertijden. Mvg Wouter
 | 03/03/20  09:41:58 | Winkelbeoordeling :
egt een hele fijne winkel een hele goede service snelle levering en een vriendelijke klantenservice Ik ben erg blij met de winkel Ik kan er altijd bijna alles vinden en zelfs tweedehands gewoon een keer mijn ding doen
Rien Pale  | 02/03/20  20:06:23 | Winkelbeoordeling :
ze hebben hier bij bol. com een snelle retour-afhandeling. product voldeed niet aan de eisen, dus gelijk retour gestuurd en geld netjes terug gestort gekregen. het ging om een traphek. ook kan de 2e kans afdeling wel leuke kortingen bieden.
Bianca Bosscha  | 03/03/20  13:05:32 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke site. alles wat je zoekt is bijna te vinden. ook de mogelijkheid om eventueel later te betalen. Ik mag er graag even rond kijken. je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestellingen.
Quinn Leemhuis  | 03/03/20  12:29:56 | Winkelbeoordeling :
Ik koop nooit iets bij bol. Com ik vind het geen goede organisatie omdat gewoone winkels minder omzet maken door al die grote web winkels. Het is niet eerlijk en er worden maar een paar mensen super rijk van
willemijn gerrits  | 02/03/20  20:38:02 | Winkelbeoordeling :
Goede service en altijd vriendelijke mensen als je iets geregeld wilt hebben of als je vragen hebt ,
Aruna Sewnath  | 02/03/20  13:20:06 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, fijn verkopers platform. Wij maken nu sinds een jaar gebruik van verkopen op bol.com en dat gaat verassend goed. Snelle levering mogelijk met select en de medewerkers van bol staan je altijd prima te woord.
jet kientz  | 02/03/20  08:19:33 | Winkelbeoordeling :
snelle leveringen veel kortingen klant vriendelijk ze maken bijna nooit fouten maar als dat gebeurt maken ze het gauw goed met de klant wat ze beloven doen ze ook vandaag besteld morgen in huis en ze hebben bijna alles
 | 02/03/20  12:54:41 | Winkelbeoordeling :
Je krijgt precies wat er staat in de advertentie, routeren is helemaal gratis en je krijgt binnen 1 dag het volledige bedrag teruggestort! Ik ga blijven bestellen op bol.com, want het is snel en goedkoop!
 | 01/03/20  20:36:16 | Winkelbeoordeling :
Er is veel keuze en zeer snelle leveringen. betrouwbaar eenvoudig online bestellen en betalen uitgebreide en duidelijke productomschrijving met vaak meerdere en duidelijke afbeeldingen. aan te bevelen.
ron Hendriks  | 01/03/20  17:23:21 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met bol.com. altijd alles prima en op tijd bezorgd. Mocht dit niet zo zijn dan wordt het altijd verholpen. Ik zou zeggen bol.com is aan te raden voor iedereen. Dit blijft mijn favoriete website!
Sander Van der  | 28/02/20  20:07:17 | Winkelbeoordeling :
Top webshop ze hebben alles. Als je cashback wil krijg je dat na een paar dagen en ze laten je daadwerkelijk zien wat de voordeligste leverancier per product is. Erg fijn dit. Verzend kost zijn niet te hoog.
Nienke Kroeze  | 01/03/20  21:19:39 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering en ruilen gaat prima. geld staat snel weer op de rekening. telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen. bol.com is zeker aan te raden. een volgende keer zeker weer.
Amy Zinger  | 01/03/20  21:11:36 | Winkelbeoordeling :
wij zijn zeker zeer tevreden over www.bol.com. Dit is omdat wij geregeld bestellen via deze site. De bestelde producten komen snel en goed aan, ook retourneren is duidelijk en cashback altijd snel weer geregeld.
 | 28/02/20  13:18:53 | Winkelbeoordeling :
Goede wepshop, maar is naar mijn mening vaak wel aan de dure kant. Verder heb ik nooit wat te klagen over producten die ik hier besteld heb. Ook geven ze een goede indicatie over de aankomst datum van je product.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Drogisterij.net
visit register click click