ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN Wijnvoordeel

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Agnieszka  | 18/08/19  18:55:34 | Winkelbeoordeling :
shopping at bol.com is always successful. Only once happened that mine the order was incomplete. I contacted the seller immediately and the missing product was sent to me without any unnecessary questions. The package with the missing product was in my home the next day since I sent my complaint.
Anouk  | 18/08/19  14:56:37 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website! Bol.com heeft erg snelle bezorging. Meestal de volgende dag in huis. Klantenservice goed bereikbaar en retouren is erg makkelijk. De verzendkosten zijn heel laag en vanaf een bepaald bestelbedrag zelfs gratis.
Heidi Eijk  | 15/08/19  18:24:46 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging, duidelijke website en heel veel verkrijgbaar. Bij problemen snel contact en deze problemen worden dan snel weer opgelost. Als ik iets nodig heb, wat dan ook dan ga ik eerst kijken of bol.com dit te koop heeft want er is heel veel te verkrijgen bij bol.com
John Chin Fo Sieeuw  | 15/08/19  16:57:47 | Winkelbeoordeling :
top webshop een boek besteld en de volgende dag in huis, ook het achteraf betalen vind ik een voordeel zal zeker vaker bestellen via deze site, het aanbod is zeker heel erg veelzijdig te noemen dus surfen en kijken ..en dan bestellen
anita dirx  | 15/08/19  06:39:34 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel erg tevreden over bol.com. Snelle levering en goede kwaliteit. Het word met zorg verpakt en netjes verzorgd. En ook geen verzendkosten. Ook de service als er iets noet klopt word netjes opgelost. Ik zal hier beslist veel vaker gaan bestellen.
Anna Hoek  | 15/08/19  11:36:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com paar opbergboxen voor een superprijs besteld. Duidelijke beschrijving en goede recensies. Artikelen werden dag erna al bezorgd. Zal zeker nog eens zo'n zelfde aankoop te doen. Zeker als je me zo'n aankoop ook nog verdiend via IPay.
Els Veldt-de Keijzer  | 15/08/19  10:43:41 | Winkelbeoordeling :
Super webshop iets duurder maar met het voordeel dat wat je ook besteld het meeste heb je dan binnen 24 uur in huis!! Je kunt er op rekening bestellen altijd fijn als je even krap zit en ze hebben bijna alles wat je hebben wil!
Manon Radewijk  | 13/08/19  12:46:48 | Winkelbeoordeling :
Negen van de tien keer bestel ik toch wel via Bol.com. Nooit geen gezeik, leveren vaak gewoon op tijd! en ik heb 1 keer dat ik een spoedbestelling had gedaan wat fout ging maar desondanks werd ik wel heel fijn geholpen en kreeg de extra kosten weer terug via een vergoeding.
Samuel kom  | 14/08/19  12:33:49 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site, vriendelijke klantenservice. Daarnaast een uitgebreid assortiment en uitstekende levering (meestal een vroegere aankomst van de levering). Bol.com is zeker aan te raden als je kwalitatief hoogwaardige producten wilt hebben voor een goede prijs
simone lanser  | 13/08/19  23:41:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren tevreden klant bij bol.com , de pluspunten vind ik dan ook zeker het grote aanbod op de website maar ook de snelle levering wanneer je iets besteld. Ook klantenservice staat je vriendelijk te woord kortom dit zijn de redenen dat ik altijd terug blijf komen.
Inge Arts  | 13/08/19  20:05:30 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fijn site om diverse artikelen te zoeken en kopen. Ze hebben een breed assortiment en goede service. Terugsturen is erg gemakkelijk en goed geregeld. Het is overzichtelijk en met iedere dag nieuwe en goede acties.
Patricia Harreman  | 14/08/19  03:37:34 | Winkelbeoordeling :
Super goede site snelle levering toppie. Alles is duidelijk te lezen en te begrijpen op de site. En makkelijk vind baar
Marion Drongelen  | 14/08/19  07:21:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diverse keren wat besteld bij bol.com en meestal kreeg ik mijn bestelling ook de volgende dag in huis. Eenmaal bleek mijn bestelling toch niet op voorraad, maar kreeg daar netjes een melding van wanneer ik mijn pakketje tegemoet zou zien.
Mevrouw T  | 14/08/19  07:43:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Bijna alles wat je zoekt is hier te koop. Ben nu een jaar select-lid en dat is zo ontzettend handig, je betaald geen verzendkosten meer als je een bezorgtijd aan wilt geven, en je hebt allerlei extra opties. Een echte aanrader dus!
Simone Hendriksen  | 10/08/19  10:51:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een fijne winkel, snelle levering met mijn select account. Bestel er regelmatig artikelen voor fotografie, en alles komt altijd heelhuids aan. Ik zou bol.com aanraden aan familie en vrienden.
Marloes  | 11/08/19  00:13:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending. Veel keuze aan producten. Klantenservice goed bereikbaar, ten alle tijde. Als er een probleem is word dit goed opgelost. Tot nu toe ben ik altijd heel tevreden, ik doe wekelijks aankopen via Bol.com. Ik kan de webshop van Bol.com aan iedereen aanbevelen.
Christopher James Spiers  | 11/08/19  08:08:48 | Winkelbeoordeling :
it is wonderful that you can pay after delivery. sometime one buys things without being sure of the items. it will encourage you to buy more. I like bol.com, since they started the systme of later payment.
Bertine Fieret  | 11/08/19  14:16:55 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed geholpen. Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken. Als je wat bestelt heb je het ook snel binnen. Anders krijg je snel van ze bericht als het later binnen komt. Alles wat ik besteld heb tot nu toe zag er goed uit niks stuk of beschadigd
Arend Poepjes  | 10/08/19  13:59:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site , goede service en snelle levering! Erg goede ervaringen met de site, en bovendien is de klantenservice erg goed. Er word goed geluisterd en gejandeld. Ik zou zo weer bij BOL gaan kopen!
Gina van Ooijen-Klasens  | 10/08/19  14:25:11 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele fijne webshop, omdat het een heel groot assortiment aan artikelen heeft tegen zeer betaalbare prijzen. Mocht je vragen hebben wordt je heel vriendelijk en accuraat te woord gestaan.
Samantha van der Kwaak  | 10/08/19  21:23:06 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel. Waar je naast elektronica ook allerlei andere dingen kunt kopen. Ik heb hier al zeer regelmatig wat gekocht, van agenda tot aan smartwatch. Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen bij vrienden.
Malaika Prijn  | 10/08/19  09:40:51 | Winkelbeoordeling :
Meestal snelle levering en nette service , soms ook wel wat minder . Makkelijk te vinden wat je zoekt en in diverse prijsklasse . producten retouren doen ze niet moeilijk over mits het volgens de regels is
nyreen schepel  | 09/08/19  12:18:25 | Winkelbeoordeling :
er is bijna niets dat je niet kunt vinden op bol.com. wat het ook is dat je zoekt, bij bol.com ben je meteen geslaagd! al mijn electronica, boeken, babyspullen, muziek collecties, speelgoed komt hier vandaan. het word snel geleverd en je kan zelfs achteraf betalen. bol.com is mijn favoriete webshop
Jose Cobussen  | 09/08/19  23:11:13 | Winkelbeoordeling :
Een superfijne webshop. Alleen is in sommige gevallen de prijs veel hoger dan bij andere winkels. Hun service is goed en reageren erg snel.
Vanessa Leman  | 08/08/19  08:32:38 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com bestel ik best Héél graag. de levering na bestelling bij bol.com verloopt héél snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij bol.com, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is ook een héél goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij bol.com, zonder enige twijfel.
Larissa Nelissen  | 08/08/19  14:15:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij bol.com. Ze hebben zo'n breed aanbod, je kunt meteen prijzen vergelijken reviews lezen. Ook wanneer iets niet goed blijkt te zijn is het geen probleem, binnen enkele dagen heb je je geld terug op je rekening. Iets nodig bol.com heeft het gegarandeerd
Dianne Van merm  | 08/08/19  16:06:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden mijn telefoon en telefoon hoesje hier gekocht. Ik vond het een fijne site. Prima service. Wordt gevraagd of je pakketje aangekomen is dat vind ik super fijn en de site is ook erg overzichtelijk ze verkopen veel dat is ook erg fijn en. Handig.
Sylvia Janse  | 08/08/19  20:09:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com vind ik een hele goede webshop. Ze zijn snel met leveren en je word keurig op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind. Ook de producten zijn goed en zijn precies zoals je ze op de site ziet..
Lotus Pijloo  | 09/08/19  00:45:55 | Winkelbeoordeling :
Ik doe zo goed als al me internet bestellingen bij bol.com. Goed snel betrouwbaar Klantvriendelijk, snelle correcte leveringen geen gedoe met ruilen terugsturen. Ze komen na met wat ze zeggen. De beste online winkel
Hans Breith  | 09/08/19  09:45:56 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke website, waar je van alles en nog wat kunt bestellen en al vanaf 20 euro gratis bezorgd krijg. Hebben regelmatig super gunstige aanbiedingen. Bezorging is meestal al de volgende dag. Deze website is echt een aanrader!
Erwin Beijer  | 07/08/19  20:51:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne snelle webwinkel met erg veel keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met vele verschillende leveranciers. Als het een keer niet goed gaat, even chatten met de helpdesk en het wordt geregeld. Betalen kan op vele manieren, alleen ontbreekt PayPal naar mijn mening.
Rita verbeek  | 08/08/19  08:25:33 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst een beetje huiverig om te bestellen bij bol.com maar daar ben ik van terug gekomen. Prima winkel, snel on huis vaak een stuk voordeliger. Ik kan het iedereen aanraden. Wat wel jammer is dat er verschillende bezorgdiensten zijn.
diana liefhebber  | 06/08/19  18:08:26 | Winkelbeoordeling :
Snel met leveren, goede service,klantvriendelijkheid, vaak mooie acties met heel veel kortingen Bezorgen wanneer het jou uitkomt En wat ik ook fijn vind is dat je bijna van alles daar kunt bestellen, van kleding tot boeken enz
Jangel Van Leeuwen  | 06/08/19  13:15:06 | Winkelbeoordeling :
BOL.COM Heeft een goede service en snelle levering, ook de producten zijn meest van goede kwaliteit en ook altijd netjes wat er besteld word echt heel tevreden. Alleen de mensen die de pakjes tot aan de deur komen mogen iets vriendelijker en beleeft doen.
Marjan Van veen  | 05/08/19  15:32:15 | Winkelbeoordeling :
Super veel keus en snel. En terug sturen gaat ook erg makkelijk. Achteraf betalen en nooit geen gezeur. Het bevalt echt super goed. Ik heb de app nu en dat werkt ook prima en je kan dus snel zien wat ze allemaal hebben voor welke prijs.
Cor van Dalen  | 05/08/19  13:22:25 | Winkelbeoordeling :
Snel bestelling geleverd via Bol niets 0p aan te merken, de leveransier leverde ook snel uit gelukkig niet beschadigt nu staat het water ornament mooi in de tuin dus Bol echte aanrader en cashback ook veel kortingen
Marwien Ibrahim  | 05/08/19  14:02:47 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er altijd van alles vinden en/ of ideeën op doen voor als je zoekende bent naar kado’s. De bezorging is ook altijd op tijd. Maar prijzen kunnen soms wel duurder vallen dan elders.
tina Van de Oudeweetering  | 05/08/19  15:24:11 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een hele fijne winkel je kan er alles vinden. Of het nou speelgoed of elektrische apparaten of iets voor in de huishouding of kleding Ze hebben het allemaal zelfs mijn wasverzachter die nergens mee te kopen is hebben ze en snel geleverd. Je kan zelfs kiezen wanneer jij het wil bezorgd wil hebben.
jurian bax  | 03/08/19  22:57:04 | Winkelbeoordeling :
een fijne webshop waarbij verzending vaak gratis is. daarnaast heeft bol.com een groot assortiment. op deze manier is een andere webshop bezoeken vaak overbodig en kan ik hier al mijn gewenste producten kopen
George Westerhof  | 03/08/19  07:21:43 | Winkelbeoordeling :
Voor alles wat je nodig hebt ben je bij Bol.com aan het juiste adres. Ga naar de website en bestel ! Vandaag besteld, morgen in huis, mits anders vermeld. En je betaalt nooit teveel. Waarom zou je langer wachten ?
Corrie van de Haar  | 02/08/19  17:22:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enorm tevreden over Bol.com, bestel er regelmatig en nooit klachten gehad. Hele fijne site. Ook voor grotere dingen bestel ik bij Bol.com het wordt netjes thuis bezorgd en hoef dus zelf niks meer te sjouwen.
Francis Spijkers  | 04/08/19  10:01:14 | Winkelbeoordeling :
altijd snelle en goede service. nooit problemen met de levering van spullen. klantgerichte klantenservice en als er problemen zijn worden ze altijd netjes opgelost. ik bestel vaak bij bol.com je kunt er nagenoeg alles kopen
Maaike kooij  | 05/08/19  12:16:09 | Winkelbeoordeling :
zeer fijne webshop om spullen te kopen. uitgebreid assortiment om uit te kiezen. ook klantenservice is heel erg goed. duidelijke communicatie betreftvde bezorging. echt een aanrader om bij te shoppen.
Vincent van Buuren  | 05/08/19  10:10:18 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbare webshop met super prijzen. Snelle levering en de producten goed verpakt. Ook de klantenservice is top vriendelijke personeel. Ook als je iets wilt vragen over een product geven ze goed advies. Top winkel.
Zakia Shady  | 01/08/19  16:04:28 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete webshop, ik winkel hier regelmatig. Uitgebreid assortiment, goede en vriendelijke klantenservice, snelle levering. Bij retour staat het geld zeer snel weer op je rekening. Hele fijne aanbiedingen.
Laura Faasse  | 01/08/19  20:46:45 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en goede producten altijd! Nog nooit een klacht gehad over bol.com. Alles kun je hier wel vinden
dandy koc  | 01/08/19  10:23:49 | Winkelbeoordeling :
super goeie service en snelle levering klantvriendelijk betaal baar goede kwalietijd leuke winkel leuk artiekelen dus een aanrader voor iedereen voor jong en oud dus goed bezig ga zo door groetjes dandy koc
Huub Fest  | 31/07/19  13:57:31 | Winkelbeoordeling :
Diverse keren bij Bol.com besteld en ze geven een uitstekende service. Het artikel is meestal op voorraad en wordt snel verstuurd. Je kan zelfs partner worden van Bol.com wat ook weer zijn voordelen heeft voor jezelf. Retourneren is totaal geen probleem, maar meestal is dit niet nodig.
Heidi Hofsink  | 30/07/19  19:37:38 | Winkelbeoordeling :
heel snelle nette levering, ook nooit problemen bij een retourverzending als je een verkeerd product besteld he bt. altijd betrouwbaar. ook ruilen is geen probleem. Bestellen altijd graag via bol.com.
Marlyn Leerentveld  | 31/07/19  10:04:35 | Winkelbeoordeling :
Dit is een fantastische webshop met een fantastische service. Ik beveel iedereen aan om bij bol.com te shoppen. De kwaliteit is goed, De klantenservice behulpzaam en de bezorging is stipt. Als ik online bestel bestel ik bij bol.com zeker weten!!!
Joost Sluiter  | 30/07/19  07:25:56 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een betrouwbare webshop. krijg altijd mijn bestelling op de datum zoals is afgesproken. Ook is er veel variatie in de producten die ze hebben. Daardoor kun je iets zoeken in je prijsklasse.
Osman Canbolat  | 28/07/19  22:12:36 | Winkelbeoordeling :
Bol com is een van de grootste online winkel. Kan alles goedkoop kopen. Voorbeelden kleding, schoenen, boeken, films en video’s. Ik ben heel vaak bij bol com iets bestellen en heel veel tevreden met hun.
Nylaika rosa  | 27/07/19  19:21:21 | Winkelbeoordeling :
de beste winkel dat ik ken van nederland snel en nooit vertraging altijd op tijd met hoge kortingen en goed kwaliteit ik raad iedereen om een kijkje te nemen en dan kun je zelf zien bedankt. tot ziens en doen.
Jolan ten Bolscher  | 28/07/19  22:48:23 | Winkelbeoordeling :
Gewoon TOP. Makkelijk zoeken naar producten. De winkel heeft veel. Snelle levering. Mocht er iets niet goed zijn wordt er snel naar een passende oplossing gezocht. Ik ben meer dan tevreden over Bol.com.
 | 28/07/19  16:36:26 | Winkelbeoordeling :
goede webshop veel keuze snelle levering goede prijzen. altijd goed geholpen en ik raad iedereen aan om bij bol.com te bestellen. veel weinig of net genoeg geld alles kan bij bol.com 24 uurs levering en als je iets besteld voor 12 uur dezelfde dag nog bezorgd
 | 28/07/19  14:38:43 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop waar je echt van alles kan kopen. En er komt steeds meer bij. Vooral de stapelweken of bulkacties zijn het leuks dan krijg je veel voor weinig en als je op tijd besteld heb je het de volgende dag al binnen.
Pinar Sen  | 28/07/19  08:28:29 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete webwinkel. Ze hebben we zeer groot en divers assortiment. Met gemak bestel ik hier en de levering is snel. Sommige artikelen heb ik zelfs de volgende dag in huis. Ook erg belangrijk de klantenservice is makkelijk te bereiken en vriendelijk
Tineke Leegwater  | 29/07/19  12:08:22 | Winkelbeoordeling :
Steeds weer blijkt deze winkel in staat me te verrassen met goede bruikbare aanbiedingen en als je wat bestelt wordt het keurig geregeld. Zeer tevreden elke keer. Het is ook zeer prettig om te merken dat het assortiment voldoende groot is. Je grijpt niet snel mis.
lisanne Lagerwerf  | 27/07/19  12:50:07 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop met een hele goede service en ze leveren altijd snel en op tijd! Indien er klachten of problemen zijn wordt het direct voor je opgelost en ze zijn altijd bereikbaar. Gelukkig kan je ook gewoon nog contact opnemen met een medewerker en niet alleen met een robot.
Leo Heijkoop  | 27/07/19  09:29:30 | Winkelbeoordeling :
Super,alles te koop wat je maar wenst en tegen een goede prijs. Snelle service en gratis verzendkosten maken bol.com tot een goede online winkel en avondjes shop plezier. Duidelijk 1 van de betere online winkels die er zijn
Iris Bethlehem  | 28/07/19  15:55:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com super! altijd snel met bezorgen en duidelijk. Ze hebben veel verschillende dingen in het assortiment. erg handig ook voor verjaardagen, sinterklaas, kerst etc. voor mij geen negatieve punten.
Carina Westerhof  | 27/07/19  06:51:47 | Winkelbeoordeling :
Voor bijna alles wat je nodig hebt ben je bij Bol.com aan het juiste adres. Je kan het zo gek niet bedenken of Bol.com heeft het. Ga naar de overzichtelijke site en bestel. Vandaag besteld, meestal morgen in huis ! Waarom zou je nog langer wachten ?
Mar Bak  | 26/07/19  10:49:10 | Winkelbeoordeling :
De website is overzichtelijk, vaak leuke acties. Soms iets teveel e-mails na het plaatsen van een order. Klantenservice snel bereikbaar en goed op de hoogte van de producten. Wellicht wel iets persoonlijks aan toevoegen i.p.v. een algemeen antwoord. Verder netjes!
Marloes Fröling  | 25/07/19  19:37:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne en duidelijke webwinkel met een enorm breed assortiment. Levertijden en voorwaarden zijn uitstekend. Ik kan altijd super snel vinden wat ik zoek en het is er dan ook altijd snel. Ook voor tweedehands artikelen een goed platform.
Ayoub El Mariami  | 24/07/19  23:41:29 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een goedkope en fantastische winkel om je spullen te halen je krijgt je product binnen 1 werkdag. ook is de achteraf betalen functie handig. de klantenservice neemt ook direct op als je wat nodig hebt.
Wouter Dekker  | 25/07/19  06:03:35 | Winkelbeoordeling :
Bol.com was al een fijne webshop maar nu je er ook geld mee kan sparen via de website van Nucash is het helemaal leuk. Kocht er al vrij vaak wat maar kan nu ook geld besparen. Fijne webshop met vlotte levering.
monique rolink  | 24/07/19  09:56:00 | Winkelbeoordeling :
Vind de service top bij bol. Ik bestel er vaak. Is altijd op tijd binnen. Bij klachten wordt het altijd erg snel opgelost. Super service . Bij vragen komen ze altijd proffessioneel over. Ik kijk altijd eerst bij bol.com voor ik elders bestel
JT Veen  | 23/07/19  11:17:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com kan men van alles kopen en wat fijn is je hebt boven de 20 euro geen verzendkosten. Als je onder het bedrag zijn de verzendkosten laag en je kunt achteraf betalen dat vind ik ook wel prettig.
Pascal Gijsen  | 23/07/19  06:16:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel geleverd, veel keus door levering via andere leveranciers. Prijs kwaliteitsverhouding hierdoor altijd prima. Nooit problemen gehad met leveringen, of iets terug moeten sturen. Ook mogelijkheid tot gebruik van cadeaukaarten is top.
Johan Schoofs  | 22/07/19  16:26:45 | Winkelbeoordeling :
Superfijne webshop. Groot assortiment en bemiddelaar met heel veel aanbieders. Heeft dagelijks aantrekkelijke aanbiedingen. Levert zeer snel en je kan zelf je afleveradres bepalen, zodat je ook afleveren op afhaallocatie kan kiezen. TOP
Carine De koekkoek  | 22/07/19  03:11:16 | Winkelbeoordeling :
Nu bol.com heb je een zeer ruim assortiment. Erg veel keus Na je bestelling zyn je bestelde producten vry snel by je in huis. Leuke aanbiedingen. en betaalbaar. Bol.com vind ik een extra aanrader. De service is erg netjes de verzendkosten zyn ook betaalbaar..
Mounia  | 20/07/19  11:58:12 | Winkelbeoordeling :
mijn nr1 webwinkel! Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst hier. Weliswaar soms iets duurder dan bij een normale winkel maar voor het gemak is het me dat wel waard. Als select member ook nog standaard gratis bezorging!
Joke Lam  | 20/07/19  20:26:08 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte levering. Retour zendingen leveren geen probleem op! Als het pakket te laat komt ligt dit aan de bezorg bedrijven. Als je dan contact op neemt met Bol.com. komt het meestal snel binnen
Vanessa Gravekamp  | 19/07/19  21:43:12 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com is een leuke site met veel keuze, ze hebben ook hele goede aanbiedingen en kortingen. De levering is ook erg snel, meestal al de volgende dag geleverd. Ik ga zeker vaker kopen op bol. con.
 | 19/07/19  16:35:19 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een goede site! je kan er alles op kopen en vinden en je kan er ook je eigen dingen op zetten. en levering is snel vaak binnen 1 dag al bezorgt. voor ouderen ook een makkelijke site om dingen te vinden.
Ellen Hoed  | 21/07/19  21:59:17 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is the place to be voor nagenoeg alles. Waar deze shop bij mij eerder vooral bekend stond om haar boeken kan je nu terecht voor cosmetica, sieraden, gereedschap en nog veel meer. De suggesties en ideeën voor cadeautjes zijn ook handig!
Sonja de Cecco  | 20/07/19  11:45:51 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak bij Bol.com. Ze hebben zeer veel keus en verzenden snel en goed. Blij mee! En mocht het eventueel toch een keertje mis gaan, dan wordt het snel en goed hersteld. Meestal zijn verzendkosten gratis.
Antoinet van Veen  | 19/07/19  20:26:37 | Winkelbeoordeling :
Goede website heeft tot nog toe alles wat ik nodig had in het assortiment. Fijn dat je achter af kunt betalen als je de bestelling hebt ontvangen. Eerst testen dan pas betalen. Als er iets stuk is zoeken ze samen met jou voor een oplossing
Belinda  | 18/07/19  16:23:32 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een Leuk en zeer uitgebreid assaortiment, mooie prijs kwaliteits verhouding en goede service , snelle verzending met mogelijkheid om bij ophaalpunt te laten bezorgen, website goed en overzichtelijk
Cornelis Jansen  | 18/07/19  19:33:35 | Winkelbeoordeling :
dat bol.com in de tijds bestek dat ze met hun bedrijf zijn begonnen.vind ik dat bol.com werkelijk een naam heeft op gebouwd.waar de meesten bedrijven van kunnen dromen. een zeer goed comuseel bedrijf.
johan land  | 17/07/19  21:25:19 | Winkelbeoordeling :
geweldige site. goede service! bestel er al jaren en dat gaat nog zeker jaren door! laatst een koelkast gekocht. super. optijd geleverd en geen klachten! ik raad het zeker een ander iemand aan!! klasse geregeld!
Sandra Krings  | 17/07/19  16:51:50 | Winkelbeoordeling :
Prima, webshop. Veel keus. Duidelijke omschrijving en feedback. Product werd veel eerder verzonden dan in eerste instantie vermeld. Kreeg op de dag van bezorging 's morgens een mail dat het product verzonden was. DHL heeft het toen in mijn tuin achtergelaten. Dat was erg jammer.
 | 17/07/19  02:00:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer blij met bol.com! Als je vragen hebt dan kan je de klantenservice gerust bellen, zij willen je graag helpen naar mijn idee. Is er iets voorgevallen dan zijn ze ook niet te beroerd om je helpen.
Erik Smeding  | 16/07/19  22:00:24 | Winkelbeoordeling :
goede online winkelsite met alles wat je nodig heb is er te vinden vandaag bestelt mogren in huis veel aanbod op de site goeie spullen om te shoppen prijs is soms beter dan in de winkel zelf geen klachte
Dennis Fleijsman  | 16/07/19  22:02:13 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel thuis gestuurd en een goede contact mogelijkheid. Echter vind ik het jammer dat je iets van 19,99 moet kopen om de bezorgkosten niet te krijgen, maar verder is het wel goed. Ook terug sturen is geen probleem
Sander den Dekker  | 16/07/19  10:37:00 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, fijne service, heel overzichtelijk. Leuke manier van marketing; de vette knipoog hier en daar bezorgen mij een lach op mijn gezicht. Ook veel extra opties, zoals tweedehands spullen. Ik kijk meestal eerst op Bol.com of het product wat ik zoek hier te vinden is.
Leonie A  | 16/07/19  04:24:32 | Winkelbeoordeling :
Er zijn zo veel producten te vinden op bol.com. zelf gebruik in de webshop het meest voor boeken en games te bestellen. Fijn ook dat je bij een geselecteerd boek een voorstel krijgt voor zelfde soorten boeken. Door door te klikken stuit je zo op nieuwe pareltjes!
Mezelf  | 15/07/19  21:44:20 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft een super snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. De prijs viel ook echt mee, ik had een vraagje over het product en had binnen de 24 uur antwoord. Zeker een aanrader als je snel iets nodig hebt.
Henriette van der Meer  | 15/07/19  14:05:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een Supersnelle service, hele duidelijke mails met informatie. Zeker aan te raden bij hier te shoppen Ook de webshoppagina is makkelijk in gebruik. Je kunt er ook artikelen op je wensenlijstje zetten.
Jonno Fijn  | 15/07/19  21:59:36 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een geweldig assortiment en heeft goede aanbiedingen en sale. Aankopen worden snel verzonden en er vindt een vlotte cashback plaats. De verkoop via partners (dit staat aangegeven) duurt vaak wat langer dan in eerste instantie medegedeeld, dat is een puntje ter verbetering.
Germaine de Groot  | 14/07/19  17:57:56 | Winkelbeoordeling :
erg fijne winkel waar je voor veel dingen kunt slagen. Als er eens iets misgaat dan krijg je een goede service van de medewerkers. De verzending is altijd correct en vlot. Hier best ik zelf erg vaak naar volle tevredenheid.
Cheyenne Westerweele  | 12/07/19  22:08:07 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een hele goede service bol heeft ook een hele goede snelle bezorging ze hebben heel veel producten zowel voor binnen als voor buiten en voor jou en voor oud ze hebben ook een goede prijs kwaliteits verhouding
Johan van Uffelen  | 14/07/19  16:23:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne zaak met zeer overzichtelijk website waarmee je eenvoudig producten kunt vergelijken en reviews kunt lezen. De bestellingen worden snel en netjes geleverd. De klantenservice reageert doorgaans snel op vragen.
Katja Horck  | 14/07/19  15:52:16 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod en snelle levering. Van speelgoed tot huishoudelijke, beddengoed tot babyluiers, je kunt het zo gek niet bedenken of bol.com heeft het wel. Vandaag besteld, morgen in huis service. Fijne online winkel.
Pieter Emmen  | 15/07/19  12:08:21 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Bol.com en vind altijd datgene wat ik nodig heb terug in het assortiment, of het moet zijn dat het artikel pas na een aantal weken uitkomt, dan is er zelfs de mogelijkheid om dingen te reserveren.
Charlotte Naujoks  | 12/07/19  13:11:11 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke en uitgebreide webshop. Snelle bezorging. Goede en vriendelijke klantenservice. Bij klachten of vragen over de bestelde artikelen is het personeel vriendelijk en geduldig.
Jan Van Nood  | 14/07/19  09:39:34 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com de grootste webshop van ons land zal het toch wel in huis hebben. Van elektronica tot kleding en alle producten tegen zeer redelijke prijzen en van goede kwaliteit. De levering bij u aan huis vindt z.s.m. plaats en de klantenservice is zeer behulpzaam!
Joyce Nederkoorn  | 12/07/19  20:17:14 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een fijne website met veel keus, ook hebben ze snelle bezorgtijden en snelle terug betaling. Nooit geen problemen met bol.com gehad gehad. de prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed. duidelijke emails
Tom Gilst  | 12/07/19  12:33:57 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijk kwalitatieve medewerkers die met je meedenken. Een goede site waarin je met zoekmogelijkheid je snel tot resultaat leidt. Nadat je je keuze hebt bepaald heb je snel het bestelde in huis Retouren worden ook goed verwerkt waarna je snel je geld terug krijgt.
Monique  | 12/07/19  08:12:15 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer veelzijdige, duidelijke website. Je kunt er van alles vinden, en vaak voor een leuke prijs aanschaffen. Ze hebben regelmatig interessante (dag)deals, misschien is dat een goede tip om die evt in de gaten te houden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle nowGo Inboedelverzekering
visit register click click