Schuurman Schoenen

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Inge Kok  | 26/06/19  19:39:42 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel, heel veel keus. Jammer genoeg geen airmiles meer. Verzending erg snel en word goed op de hoogte gehouden ontrent de verzending. Vaak besteld van uiteenlopende goederen en altijd nog netjes met 1 dag binnen gehad.
Debbie Tigelaar  | 26/06/19  11:58:52 | Winkelbeoordeling :
Top winkel! 9 van 10 keer als je iets besteld dan heb je het de volgende dag al in huis en dat vindt ik echt ideaal!
DIANA Lenting  | 25/06/19  16:13:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel waar je bijna alles kan kopen. Vaak geen verzendkosten, wat natuurlijk ideaal is. Kijk altijd eerst bij bol.com als ik iets nodig heb Snelle levering Dus zeer tevreden over bol.com Echt een aanrader. Dikke Prima
Jacek Galazka  | 26/06/19  09:33:38 | Winkelbeoordeling :
Na vergelijking met andere sites kwam bol.com er het beste af, de prijs was gunstiger, levering al de volgende dag en precies op de aangegeven tijd. Bol.com is een top winkel met een extreem grote variëteit aan artikelen.
Berry Stevens  | 26/06/19  08:24:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is handig ivm gratis verzenden en terug sturen. Echter een klein minpuntje omdat ze vaak wel duurder zijn dan andere sites. Voor ik iets koop vergelijk ik dan ook eerst andere sites. Levering is meestal wel snel, maar ligt aan de winkel. Ze zijn eigenlijk een platforum met allerlei winkels.
kevin broecke  | 25/06/19  22:36:07 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en snelle levering ik ben al paar jaar klant met hun en altijd klant vriendelijk als er een probleem is helpen hun je altijd 24/7 bezorgen zelfs op zondag ochtend althans paar keer gehad dit jaar fantisch
E Heidbuurt  | 25/06/19  21:05:34 | Winkelbeoordeling :
Prima site nooit geen probleem mee gehad, prijs is redelijk en spullen zijn van goede kwaliteit. u kunt gerust hier shoppen. ook de service is goed geregeld. De levertijden zijn ook plausibel. veel plezier bij bol.com
Sylvia aardema  | 25/06/19  06:30:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldige shop waar ik maandelijks bestel. Vooral nu met een kleine is het ideaal om de pampers etc online te bestellen. Ook de service is altijd goed als er onverhoopt toch iets mis is gegaan met de bestelling.
Renate Hoevenaar  | 25/06/19  10:10:04 | Winkelbeoordeling :
De service is super snel en veilig De prijzen zijn normaal en de advertenties zijn overzichtelijk verder is de levering op de tijd dat aangegeven staat Heel betrouwbare en concrete webwinkel vergeleken met andere
Kyomi Heuverling  | 22/06/19  19:16:30 | Winkelbeoordeling :
ik vind de service heel goed en krijg altijd alles optijd binnen. ik bestel best vaak wat en als er iets niet goed is kun je het zonder moeite terug sture. en achteraf betalen vind ik zelf heel fijn dat dat kan.
Jeroen Varwijk  | 23/06/19  10:24:18 | Winkelbeoordeling :
prettige webshop, overzichtelijk en zoveel kortingen! fijn dat je tegenwoordig overal cadeau kaarten van bol.com kan krijgen/verdienen/kopen. De app moet ik nog installeren, die zal misschien nog handiger zijn maar qua privacy weer gevoeliger
 | 24/06/19  14:09:17 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een top site. ook als je via een hun bij een andere verkoper iets koopt en dat gaat fout dan geeft bol.com gewoon je geld terug. Er is veel te vinden en als ik snel iets moet hebben kijkt ik als eerste bij hun.
ilona Gianoudis  | 24/06/19  12:43:25 | Winkelbeoordeling :
Wij vinden dit een prima webshop, ze hebben veel keuze! en ze leveren snel! ook een leuke bijkomstigheid is dat ze samenwerken met gekkengoud, ...... zo kunnen we wat extra's sparen!
Marja Stenfert  | 21/06/19  23:33:56 | Winkelbeoordeling :
Een breed assortiment, ook door andere aanbieders, met bol. com als tussen persoon altijd een goede afhandeling en garantie en goede voorwaarden en de service is altijd goed, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en mocht er een probleem zijn dan helpen ze je die op te lossen.
Ben Thuis  | 23/06/19  17:00:17 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een prima webwinkel om je producten aan te schaffen, je kan nog tot laat bestellen bij Bol.com en het toch de andere dag nog ontvangen, dat is echt ideaal. Ik heb er een paar keer boeken gekocht. Het word altijd keurig op tijd bezorgd en altijd netjes verpakt.
Miriam Piccini  | 23/06/19  01:33:52 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik ben helemaal weg van Bol.com. ik koop er regelmatig en ben er zeer tevreden over. De klantenservice is ook zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Ik zou zeggen,neem ook eens een kijkje op de website .
Carola van der Waal  | 20/06/19  18:18:22 | Winkelbeoordeling :
Fijne website. Snelle levering en een zeer groot assortiment in verschillende producten (van boeken tot oogschaduw etc.) Ook kunnen er tweede hands boeken over worden gekocht voor een lagere prijs via bol.com
Mariella Krielen  | 21/06/19  09:27:47 | Winkelbeoordeling :
Winkel waar je voor bijna alles terecht kunt, eerlijke prijzen en verzendkosten en super klantenservice. Kortom een absolute aanrader! Voor mij alleen al een topwinkel omdat he daar tenminste ook engelse boeken kunt kopen, die zie in boekenwinkels amper.
Frits  | 21/06/19  08:08:55 | Winkelbeoordeling :
Het maakt niet uit wat je bij Bol.com bestelt, het wordt altijd snel en vakkundig verpakt geleverd. Zelfs tweedehands boeken krijg je altijd op tijd en goed verpakt thuisbezorgd. Het is ook fijn dat er steeds meer artikelen in het assortiment komen, Bol.com is een vertrouwd adres.Klasse!
Lianda Massar  | 20/06/19  15:43:44 | Winkelbeoordeling :
goede duidelijke overzichtelijke webshop snelle levering en altijd goed verpakt als er iets niet naar wens is wordt je ook prima en vriendelijk geholpen zeer hoge service .het is ook handig dat er meerder verkopers in bol zitten.
Eduard Middelkoop  | 19/06/19  19:40:41 | Winkelbeoordeling :
hallo Ik vindt Bol.com best wel een goede zaak. Ze hebben geregeld leuke en interessante aanbiedingen. Ik heb daarom laatst ook een boek gekocht een zogenaamde whisky almanak die ik erg graag inkijk. Ik zal hier wel weer eens wat kopen als ik iets nodig heb.
 | 19/06/19  19:09:02 | Winkelbeoordeling :
leuke website voor veel dingen. ik koop het meeste elektrische apparaten bij bol.com en vaak ook de voordeligste. ik geef daarom bol.com ook vijf sterren voor hun webshop. ik ga zeker meer kopen. bedankt
Mark Van Gils  | 19/06/19  15:57:36 | Winkelbeoordeling :
Goede service en klantvriendelijk zeer behulpzaam personnel prima prijs kwaliteit verhouding ik Ben een tevrede klant ook design kadobonnen zijn heel handing te verzilveren en je kunt voor weinig geld Al slagen
M. van Hees  | 18/06/19  16:32:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd top! Ik heb al heel vaak besteld bij bol.com en ben nog nooit teleurgesteld. Razendsnelle verzending, een heel groot assortiment. Boeken koop ik alleen nog hier. Echt heel tevreden!
Fred Veer  | 19/06/19  09:08:13 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele fijne webshop met lekker veel keuze. Daarnaast worden de producten altijd snel geleverd. Meestal heb ik het de dag erna al in huis! Ook hebben ze regelmatig aanbiedingen, dus lekker voordelig shoppen bij bol.com.
Wiljo  | 17/06/19  16:01:35 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop, uitgebreide webshop. Eigenlijk alles te koop, dit ook nog vaak goedkoper dan in de winkel zelf. Dus het is nog voordeliger om via de enqueteclub in te loggen en nog mooie cashbackkorting te ontvangen!
Bert Bourgonje  | 17/06/19  14:25:54 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met veel keuze. Ze hebben gewoon alles wat je eigenlijk nodig hebt en dat in één webshop. Altijd goede service en altijd een snelle levering. Ze hebben ook vaak leuke aanbiedingen en dat is altijd mee genomen:)
Myrthe Postma  | 17/06/19  09:59:13 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te gebruiken website waar je eigenlijk alles kunt vinden. Ik haal hier van boeken tot make-up en er zijn vaak interessante acties en aanbieding. De levering is ook ontzettend snel, vaak heb je je bestelling de volgende dag
Sandra van Outersterp  | 15/06/19  08:15:11 | Winkelbeoordeling :
Je bestellingem worden altijd op tijd geleverd en tevens kun je achterac betalen.....wat voor mij een pré is. Artikelen zijn goed en betaalbaar. Erg tevreden over deze leverancier. Vaak besteld en nooit problemen.
 | 15/06/19  23:16:23 | Winkelbeoordeling :
Als ik iets nodig heb, kijk ik vaak op Bol.com. Alles is bij elkaar en de website is makkelijk in gebruik. Qua prijs vind ik het soms erg tegenvallen. Sommige producten zijn namelijk duurder dan bij de concurrent. Ik snap dat Bol.com dit niet bij kan houden maar dat blijft voor mij een “aandachtspunt”. Voor de rest ben ik erg tevreden.
Kaylee Timmerman  | 17/06/19  20:43:50 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor verschillende producten, zeker een aanrader om van Select lid te worden, hier heb je namelijk altijd bezorging onder de 20 euro. ik heb ongeveer 15 euro bespaard op een jaar tijd...
Heidy Bosman  | 15/06/19  14:37:25 | Winkelbeoordeling :
ze hebben veel keus ik heb via Bol.com jaren 70 kleding besteld voor een feest van mijn werk mooie stof en vrolijke kleuren en iedereen vroeg waar ik het gekocht hebt. en snelle levering en ik hen nog wel meer dingen besteld via Bol.com
Reiziger  | 17/06/19  11:48:38 | Winkelbeoordeling :
Erg handig ivm gratis verzenden en terug sturen. Echter geen 5 sterren omdat ze vaak wel duurder zijn dan andere sites. Voor ik iets koop vergelijk ik dan ook eerst andere sites. Levering is meestal wel snel, maar ligt aan de winkel. Ze zijn eigenlijk een platforum met allerlei winkels.
Karin Cok  | 17/06/19  10:30:00 | Winkelbeoordeling :
Prima site voor echt van alles. Van sokken tot boeken, ik kan er altijd goed slagen. Service is echt goed! Leveringen snel en correct! Kortom zeer tevreden! Je kunt t zo gek niet bedenken of ze hebben t bij Bol.com.
Theo Berendse  | 16/06/19  02:32:48 | Winkelbeoordeling :
is een goeie site makkelijk te vinden wat je zoekt en overzichtelijk plus duidelijk als artikel voorradig is en een flinke assortiment van spullen van dvd's tot baby spullen en ze laten precies weten hoe lang levertijd is
Willem de jong  | 12/06/19  16:43:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen met online bestellingen , ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren
 | 12/06/19  12:11:04 | Winkelbeoordeling :
Goede en overzichtelijke webshop. Ruime keuze uit producten, accessoires, cosmetica, kleding en speelgoed. Ook de klantenservice reageert snel op je vragen en helpen je zo goed mogelijk. Bij een probleem komen ze met een snelle en goede oplossing. De levering van de producten is meestal binnen 1 dag. De betaal mogelijkheden zijn heel goed. Ook kan je gebruik maken van achteraf betalen.
ali Kar  | 11/06/19  17:02:21 | Winkelbeoordeling :
goede snelle levering en veel vverschillende producten. Echt een aanrader ik heb hier 2 producten voor mij zoon gekocht en het kwam echt snel binnen en gratis levering ook nog! iedereen zou hier moeten shoppen
 | 11/06/19  15:35:14 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop, heeft vrijwel alles dat je maar nodig mocht hebben, is makkelijk afrekenen en je product is snel in huis. Een super klantvriendelijke webshop. Ook erg makkelijk bereikbaar mocht je ergens een vraag over hebben.
Marlene Monsanto  | 12/06/19  10:16:27 | Winkelbeoordeling :
prima webshop. je kunt er van alles kopen. snelle verzending en ook retour als het product niet bevalt of als het defect is verloopt naar tevredenheid. Al met al prima webshop, makkelijk te begrijpen. cashbacksnelheid ook best snel op je rekening terug gestort.
Maria Dalia Mestre D'Oliveira  | 08/06/19  21:29:52 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedkope en snel levering. ik heb 5 keer gekocht en altijd erg goed ervaring met de producten en de website. Zeker ik ga andere keer kopen. De volgende keer ik ga een elektrische scooter bestellen, als ik krijg mij vakantie geld
Ralph van delft  | 08/06/19  08:51:09 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel maandelijks bij BOL. Het is een hele fijne webshop waar echt alles te vinden is. Ook het abonnement bij Select is top! Zo hoef je geen bezorgkosten te betalen voor ca 10 euro per jaar! Perfect!
Floor van Summeren  | 08/06/19  20:03:28 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site, goede zoekfunctie. Groot aanbod, snelle levering. Sommige producten zijn wat duurder dan op andere webshops, maar het komt ook vaak voor dat bol.com de enige aanbieder van het product is.
Shirley van der Bilt  | 07/06/19  16:16:34 | Winkelbeoordeling :
Het assortiment is groot, vaak de volgende dag in huis en met het select abonnement veel flexibiliteit in bezorging en retourneren! Ook kan je producten herhalend laten bezorgen waardoor je ook nog eens extra korting krijgt.
Danny Koersvelt  | 08/06/19  00:31:17 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden over bol.com. Snelle verzending, 24/7 degelijke klantenservice met altijd een terugkoppeling. Al tientallen bestellingen gedaan sinds mijn eerste in 2007 en op die eerste keer na, nooit iets te klagen gehad. Ruim assortiment, optie voor select met snelle levering, gewoon top!
Folkert Tolsma  | 09/06/19  19:40:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een heel complete webshop, die snel len goedkoop levert. Wat ik ook een voordeel vindt is dat je met bol bonnen kan kopen, die je op verschillende manieren kan krijgen. Ook kan je een pakketje bij AH laten bezorgen, als je niet thuis kan zijn.
Siham  | 07/06/19  14:28:58 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is mijn favoriete webshop omdat je er vrijwel alles kunt krijgen. De levering is ook fantastisch, vóór 23:59 besteld, morgen in huis en met select, vóór 14:00 besteld, zelfde dag in huis voor maar 10 euro per jaar!!. Wat wil je nog meer.
Riek Muijen  | 11/06/19  13:40:00 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keer besteld ben zeer tevreden. Zou zeker binnenkort weer wat bestellen. Snelle levering, netjes verpakt en terug sturen gaat ook gemakkelijk daar doen ze niet moeilijk over. Vind de webshop ook overzichtelijk.
Kelly Schrijver  | 07/06/19  04:08:31 | Winkelbeoordeling :
Bol.com blijft een goede webshop, levering is ook mogelijk in de avond wat het beter maakt! Plus retouneren is gemakkelijk en word zelfs in stappen uitgelegd. Als er wat met een product aan de hand is zullen de medewerkers dit begrijpen en naar een passende oplossing zoeken.
N.J Lousberg  | 05/06/19  14:04:09 | Winkelbeoordeling :
geweldige webshop, koop er al jaren, ik kijk eerst hier en vind altijd wel wat ik nodig heb, zeker makkelijk dat je digitale cadeaubonnen al van tevoren kan toevoegen en dat eerst die gebruikt worden bij het betalingsproces
Wilma Marsman  | 05/06/19  00:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Bol.com een ruime sortering heeft, goede kwaliteit van de artikelen, een duidelijke website, een snelle levering en een goede service. Voor ieder is er wel iets te vinden.Ik ben dan ook zeer tevreden met Bol.com.
AAH Beekhuis  | 03/06/19  13:29:32 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig producten - vooral boeken en huishoudelijke artikelen - bij Bol.com en de service is uitstekend. Snelle bestelling en snelle bezorging . Ik gebruik soms codes, die ik bij spaarprogramma's heb gekregen en ook dat loopt vlot. Ik ben blij met het bestaan van Bol.com
Gillian De bijl  | 03/06/19  18:49:40 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site waar je alles snel kan vinden, hebben zeer grote aanbod en altijd supper snel met leveren, de site is simpel maar goed en niks is tegek natuurlijk bij bol.com heb der gewoon geen woorden meer voor zo goed
L.J. La Heij - Dijksman  | 03/06/19  12:47:20 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over bol.com omdat je er een goede service, snelle levering en goede produkten. In mijn gezin koop iedereen via bol.com. Groot assortiment. Ik raad iedereen om daar te gaan kopen.
Diana Lakerveld  | 02/06/19  15:38:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een te gekke online shop! Ze hebben echt alles wat je ongeveer kunt bedenken. Ook is het binnen no time bij je in huis! Mocht er toch een probleem voordoen dan helpt de klantenservice jou uitstekend! Ik winkel er heel graag
Ilonka  | 01/06/19  20:21:26 | Winkelbeoordeling :
Mijn favourite webshop. Snelle levertijd, groot assortiment en hele goede service. Klantenservice is snel bereikbaar en komt altijd gelijk met een oplossing. Ik bestel hier regelmatig en kijk altijd op de website als ik op zoek ben naar een cadeau
Anthony Ide  | 02/06/19  14:53:01 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kan je altijd terecht.Besef je dat je plots iets nodig hebt? Surf vlug naar bol.com en de volgende dag wordt het geleverd. Verkeerde bestelling gedaan? Terugzenden is een makkie. Onbeperkte keuze.. Supersnel antwoord op al je vragen. Dit is een absolute topper.
Jacqueline Kroon  | 02/06/19  09:01:30 | Winkelbeoordeling :
Bol heeft alles wat je zoekt. De site is logisch ingedeeld en er staat veel produktinformatie en reviews van kopers op. Heet nuttig. Ze herrineren je er ook aan als je nog een bol cadeaukaart hebt liggen met saldo erop.
Nathalie Maes  | 01/06/19  17:36:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol heb je een hele ruime keuze, je vindt er alles, voor alle budgetten. De website heeft een goede zoekfunctie en is overzichtelijk. Een bestelling plaatsen is heel simpel, de betalingsmogelijkheden ook, alleen jammer dat er geen paypal is. Supersnelle levering ook! Top
Wim van Buijtene  | 02/06/19  07:15:11 | Winkelbeoordeling :
Communicatie BOL.COM prima maar 'externe' webshop (die het artikel leverde) matig en dit ook aangegeven. Deze haalt BOL.COM wat mij betreft naar beneden qua beoordeling. NOTE BIJ BEOORDELING HIERONDER: Cashbacksnelheid is niet van toepassing.
Marjanne Gosink  | 31/05/19  05:16:28 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, goede service en snelle levering. Goede afspraken voor retourneren. Ben echt tevreden. Geen gezeur. Weinig tot geen verzendkosten. Vriendelijke mensen aan de telefoon . Zou mensen bol.com wel aanraden voor andere mensen
John Verrees  | 31/05/19  05:48:45 | Winkelbeoordeling :
Goede service Vandaag besteld morgen in huis. Gratis verzending en retour Veel keuze of groot assortiment. Met de bovenstaande punten wil ik aangeven dat het een mooi bedrijf is met veel verschillende artikelen
Mark Gruijters  | 28/05/19  17:44:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben persoonlijk zeer tevreden met bol.com. De webshop is gemakkelijk in gebruik en alle bestellingen komen snel en goed verzorgd bij mij thuis aan (vaak binnen één of twee werkdagen). Echt een aanrader! .
Yvonne Dergent  | 28/05/19  15:02:25 | Winkelbeoordeling :
Prima overzichtelijke site! Erg gebruiksvriendelijk en alles heel makkelijk op te zoeken! Makkelijk retourzenden.
Mandy Kuipers  | 28/05/19  22:18:22 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een gebruikersvriendelijke website waar bijna alles op te koop is. Het is ook fijn dat je dingen tweedehans kan kopen. Soms zijn de prijzen aan de dure kant, maar iver uet algemeen tevreden!
M.t.g Nijpels  | 28/05/19  15:40:48 | Winkelbeoordeling :
Bol.com.... Geeft een goeie service en snelle levering... Binnen 12 a 24 uur is je bestelling geleverd.... Het is een goed internet winkel daar krijg je ook alles van een washandje tot hondenvoer ....
Kees Kivits  | 27/05/19  18:56:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diverse keren besteld bij bol.com en de producten waren altijd goed van kwaliteit ,dus wij waren altijd tevreden over de bestelde producten,dus wij zullen nog wel meer gaan bestellen.Dus tot volgende keer.
Drudea  | 27/05/19  19:30:33 | Winkelbeoordeling :
De website is overzichtelijk. Voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis. Select voordeel heeft velen voordelen waar je echt iets aan hebt. Klantenservice is goed te bereiken en medewerkers zijn behulpzaam.
Wendy Beek  | 27/05/19  15:08:12 | Winkelbeoordeling :
ik ben super tevreden met bol.com altijd snelle services. snel geleverd en de klantenservice ook top. wil je producten ruilen? geen probleem bol.com is daar ook in de beste.. of liever geld terug kan ook !
Linda van de Bunt  | 27/05/19  20:53:13 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en betalen. Wordt ook bijna direct klaargezet voor verzending. Snelle en goede levering
Lorain Steens  | 26/05/19  20:53:27 | Winkelbeoordeling :
fijne duidelijke website, veel keuze aan producten voor jong en oud. snelle verzending en als je iets wil retourneren gaat dat ook erg gemakkelijk. ik ga hier sowieso vaker een bestelling plaatsen!!!!
Roxane Vredeman  | 25/05/19  14:38:23 | Winkelbeoordeling :
als bestel altijd op tijd en bij problemen helpen de medewerkers mij goed met een oplossing. dus ik blijf bestellen bij bol.com en raad iedereen aan daar ook te bestellen. heb een oogcreme van nivea vitamine c besteld.
henk achterberg  | 26/05/19  18:44:42 | Winkelbeoordeling :
Heeft goede aanbiedingen en veel keus. Vlotte verzending en veilig betalen. De artikelen goed op te zoeken en te selecteren.
Kim van der Panne  | 26/05/19  14:58:30 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site. En heel overzichtelijk. En als je spullen koopt heb je ze ook snel en netjes in huis
Harmen Duine  | 24/05/19  05:05:36 | Winkelbeoordeling :
het is de meest complete winkel die ik ken, ik vind altijd wat ik nodig heb en tegen scherpe prijzen, tevens vaak net gratis verzendkosten dus dat scheelt weer een slok op een borrel en ze hebben een heel vriendelijke klantenservice
A. Terpstra  | 23/05/19  14:07:57 | Winkelbeoordeling :
Altijd erg tevreden over de service en levering van Bol.com. Producten zijn altijd op voorraad en ik kan ook altijd vinden wat ik zoek, inclusief leuke cadeautjes voor de familie! Nog nooit problemen gehad met het eventueel retourneren van producten of kortingscodes!
Hans Kazan  | 23/05/19  06:52:26 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel om je producten aan te schaffen, je kan nog tot laat bestellen bij Bol.com en het toch de andere dag nog ontvangen, dat is echt ideaal. Ik heb er een paar keer boeken gekocht. Het word altijd keurig op tijd bezorgd en altijd netjes verpakt.
Marieke Van Voorst  | 22/05/19  16:15:19 | Winkelbeoordeling :
Fijne site met snelle bezorging en tegenwoordig voor elk wat wils, van boeken tot elektronica. ook de zoekfunctie op de site vind ik heel erg plezierig en de mogelijkheid om ook tweedehands artikelen te kunnen kopen.
Eveline de Koning  | 22/05/19  14:30:25 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne site. Overzichtelijk. Met een zoekbalk, zodat je meteen bij het juiste product komt dat je zoekt. Fijn dat er meerdere manieren van betalen zijn. En het wordt altijd netjes en snel geleverd
Willeke Van Der Vlist  | 21/05/19  18:51:21 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Bijna alles wat ik zoek vind ik hier. Snelle levering en afhandeling van betaling. Pakketten komen altijd ongeschonden en vlug aan. Fijn dat er meerdere bezorg en betalingsmogelijkheden zijn.
Pimjl  | 21/05/19  11:08:59 | Winkelbeoordeling :
volledig assortiment goede bereikbaarheid klantenservice snelle levering ze maken hun beloften waar door op bovenstaande punten uit te blinken. Eerste site waar ik zoek wanneer ik spullen via Internet bestel.
Caspar de Bruijn  | 21/05/19  20:45:23 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan spullen in vrijwel alle afdelingen en in vrijwel alle prijsklassen.. Ook fijn met veel verschillende betaalmogelijkheden inc.achteraf betalen. Goede en snelle levering die je kunt track en tracen
 | 19/05/19  08:58:32 | Winkelbeoordeling :
je kan alles vinden wat je zoekt voor een mooie prijs, verzending van de pakketjes gaat snel en de service is top. het is een overzichtelijke site om je spullen te zoeken wat je nodig hebt helemaal top
Hillie De Jonge  | 19/05/19  13:44:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een duidelijke webside.Het aantal producten dat te koop wordt aangeboden is enorm. Eenmaal iets besteld dan wordt de levering snel uitgevoerd.echt een aanrader.je zult niet snel iets tevergeefs bij Bol.com zoeken
Sander Sleijpen  | 18/05/19  09:27:27 | Winkelbeoordeling :
hele goede ervaringen met bol.com. ze hebben een groot assortiment en leveren altijd heel snel.. Ook als er problemen zijn altijd goed geholpen en snel ook. vriendelijk personeel bij de klanten service. hele fijne winkel. aanrader voor ieder!
Peggy Hulsteyn  | 17/05/19  16:07:49 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een leuke winkel om rond te neuzen.,ik heb al veel tegoed bonnen bij elkaar gekregen en er leuke dingen mee gekocht. Ik raad iedereen aan om er eens te haan neuzen. Goede klantenservice en leuke cashback actief..
marion renneberg  | 18/05/19  07:18:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede ervaringen met het kopen bij bol.com. Het aanbod is enorm groot en de verzending gaat snel en goed..Al een paar keer speelgoed besteld en er is nog nooit iets kapot aangekomen. Ook bij mijn dochter niet die echt mega vaak wat besteld. Petje af voor deze online winkel
Mark Bakker  | 16/05/19  19:35:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jarenlang bekend met dit online warenhuis! Door de jaren heen ben ik frequenter gaan bestellen! Bol.com heeft een enorme hoeveelheid aan goederen en de betalingen en eventueel terugzendingen zijn prima geregeld! Ik beveel dit warenhuis van harte aan!
Norma Pothof  | 17/05/19  05:01:21 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een ontzettend fijne website, heel overzichtelijk en snelle levering wat ook heel mooi is. Altijd goede aanbiedingen, ik ben fan. Of je nu een boek of een broek nodig hebt, je kan het bij bol allemaal vinden.
Kim Duin  | 15/05/19  20:14:45 | Winkelbeoordeling :
Altijd erg tevreden over bol.com webshop. Je kan geweldig goed zoeken met de opties aan de linker kant. Als je je zoekopdracht intikt krijg je ook altijd goede resultaten. Eigenlijk is alles te koop bol.com!
ML Damwijk  | 14/05/19  16:57:08 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel bij bol.com best veel keukens tot bankstel en babys en kinderen vaak ook prijsvergelijken En vaak zie ik dat bij bol.com ook meeste dingen ook goedkoper is dan elders soms ook wat duurder maar ze zeggen ook duur koop is goed koop
Esther Drie  | 12/05/19  10:49:39 | Winkelbeoordeling :
goede web winkel snelle levering goede service koop graag bij ze. Bestellen is vaak dat het de volgende dag in huis is ook handig dat je de bezorgtijden en dagen zelf kan kiezen heel handig. Ook een duidelijke overzichtelijke website waar het makkelijk zoeken is naar wat je wil hebben
Henriette  | 12/05/19  09:01:49 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop om snel en op eenvoudige wijze aan je gewenste spullen te komen. Door het veelzijdige aanbod is er altijd wel iets wat je kunt gebruiken zonder daar al te veel moeite te hoeven doen.
mary-lou stofferis  | 12/05/19  13:43:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop vaak bij Bol, snelle levering, groot assortiment, goede prijs kwaliteit. Bij vragen wordt je snel en correct te woord gestaan, eventuele problemen worden netjes opgelost. Aankoop is veilig, ik raad dan ook aan als je iets online wilt kopen eerst op de site van Bol.com te kijken.
Romaissae Oallal  | 12/05/19  10:55:29 | Winkelbeoordeling :
tevreden over alles levering en producten krijg altijd alles netjes geleverd en betaal achteraf ik heb vaker gebruik van gemaakt en mijn zoon ook en zal zeker blijven gebruik maken en door geven aan vrie
Michael Kiesenberg  | 13/05/19  10:15:57 | Winkelbeoordeling :
altijd goede service. vriendelijke mensen aan de telefoon. levering is vaak heel snel. ook als je via een externe handelaar koopt bemiddeld Bol op een goede manier. En heel belangrijk je vind producten in diverse prijs categorieën
Harry Oosting  | 11/05/19  17:37:02 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keren iets besteld en altijd keurig afgeleverd. Makkelijk te bestellen via site en duidelijk. Via de boekenmarkt meerdere boeken verkocht. Heel eenvoudig en duidelijke uitleg omtrent de verkoop.
CINDY Morra  | 10/05/19  12:45:08 | Winkelbeoordeling :
een top winkel met een top service en met top levering.met een heel groot assortiment aan alles wat je maar wil.met een erg goede klantenservice.een echte AANRADER!ik shop er zelf heel vaak en achteraf betalen is erg makkelijk
Gina van Ooijen-Klasens  | 10/05/19  11:55:15 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele fijne winkel. Ze hebben een ruime keuze en als je een bestelling doet wordt het keurig verzorgd en afgeleverd. Bovendien kun je je gedane bestelling volgen en zo weet je precies wanneer je het kunt verwachten. Heel tevreden!
Angelique Greven  | 10/05/19  15:31:09 | Winkelbeoordeling :
heel veel keuze voor kinderen baby dames heren bestel daar vaak wat zoals voor me kind maar ok voor mezelf heel veel keuze daimond painting parfum alles en soms heel voordellige en vrij snel bezorgd kortom heel tevreden met bol.com
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ah.nl
visit register click click