ONTVANG TOT 2,25% CASHCOINS HEMA Van Beekum Specerijen

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Berry Stevens  | 01/01/20  11:22:22 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete site om een hotel te boeken is Booking.com, een perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals.
Gio Santana  | 08/01/20  20:25:03 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een goede website met uitgebreid assortiment reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Chanel West Coast  | 30/12/19  19:05:11 | Winkelbeoordeling :
Héle overzichtelijke site van Booking.com met een zeer ruim aanbod aan voornamelijk hotelkamers. Over het algemeen heb ik ondervonden dat de prijs aan de goede is. Betalen gaat verder heel soepel en tot nu toe heb ik nog nooit problemen ondervonden met mijn boekingen.
Freddy Maertens  | 18/12/19  07:26:22 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en een heel overzichtelijke site van Booking.com, boeken is bijna nergens zo goedkoop en de gratis annulering is een extra pluspunt! Als je ergens een kamer wilt boeken is het dus echt de moeite om eerst op deze site eens een kijkje te komen nemen.
Harry Webber  | 09/12/19  18:27:28 | Winkelbeoordeling :
Heel veel betaalbare hotels, appartementen of villa's kun je vinden bij Booking.com, het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
Jacks Teller  | 17/11/19  08:55:16 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel veel hotels vinden bij Booking.com en andere verblijfplaatsen. Op de site kun je ze gemakkelijk zoeken en snel boeken. Binnen enkele minuten heb je een hotel geboekt en mogelijk flink wat geld bespaart! prima site!
Sjaak Swart  | 08/11/19  07:29:02 | Winkelbeoordeling :
Prima website en inmiddels heb ik al heel vaak geboekt via Booking.com en tot op heden altijd goede ervaringen gehad met de organisatie. Een bijkomend voordeel is dat ze ook vaker kortingscodes aanbieden.
Kluk Kluk  | 04/11/19  11:43:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kun je een vlucht, hotel of vakantieverblijf gerust boeken, ze hebben een ruim assortiment. Je kunt heel snel en gemakkelijk zoeken op de site en krijgt een aantal opties te zien. Vaak hebben ze ook prima aanbiedingen.
Ben Thuis  | 14/10/19  19:06:31 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een hele handige website om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze doorgaans veel goedkoper dan dat je het een reisorganisatie laat doen bijvoorbeeld. Een toppertje dus!
Harry Nak  | 06/10/19  10:33:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kun je altijd snel en betrouwbaar een hotelkamer boeken. Altijd het actuele aanbod zichtbaar en de prijs is erg redelijk. Het is bij mij nog nooit fout gegaan, betalen hoeft pas in het hotel (wel met een creditcard).
Laurent Quaden  | 23/09/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
we zijn al jaren klant van booking .com goed geregelde hotel en we komen altijd uitgerust op het vakantie adres aan dank zij booking .com. ik raad het iedereen aan om uitgerust op vakantie te gaan ,zeer goede voorzieningen en vriendelijk personeel
RJ Van Geest  | 20/04/14  10:52:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren via deze site een hotel geboekt op Booking.com. Zowel de reservering is altijd probleemloos verlopen. De site werd perfect en als je aan de andere kant van de wereld in het hotel aankomt, klopt alles ook. Als je dan nog vervolgens nog wat geld terug krijgt via Shopbuddie is dat toch weer mooi meegenomen!
Dinie Vrielink  | 27/05/13  16:56:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site die ook nog geld oplevert
SPME Goessens-Toonen  | 17/01/14  07:23:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer prettige site om te zoeken en te boeken. We boeken al jaren via Booking.com en hebben nog nooit enig probleem gehad.
Miranda Grispen  | 03/05/13  08:19:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel zoekmogelijkheden. Makkelijk om een accomodatie te boeken, veel keuze. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt en ben er zeer tevreden over.
sha bhulai  | 17/01/14  11:54:36 | Winkelbeoordeling :
Er zijn veel aanbiedingen op deze site maar deze zijn niet altijd goedkoop. Op internet kun je gemakkelijk zoeken en betere aanbiedingen treffen. De site zelf heeft veel aanbiedingen en je kunt gemakkelijk boeken.
anke plomp  | 19/01/14  15:49:33 | Winkelbeoordeling :
Goede site, alles word keurig verzorgd, gelijk een bevestiging in je mailbox. Heel tevreden over booking.com.
Fons van der Hart  | 20/01/14  10:43:53 | Winkelbeoordeling :
Zoek en boek via Booking.com een website waar je meer informatie vindt over hotels dan waar ook ter wereld. Duizenden bestemmingen waar je uit kan kiezen en gelijk kan boeken en dat nog eens voor de laagste prijs. Boek je via deze site, krijg je nog eens extra korting !
Els van Oortmerssen  | 20/02/14  13:30:33 | Winkelbeoordeling :
Bijna een half miljoen hotels, villa's en appartementen. En heel veel leuke aanbiedingen, ook qua prijs. Veel stedentrips en wat ik erg plezierig vind: geen reserveringskosten! Hier kan iedereen iets naar zijn gading vinden.
Tom Vandenbosch  | 22/02/14  15:52:36 | Winkelbeoordeling :
Wow, de ruimste keuze aan hotels, en steeds aan interessante prijzen! In elke stad en regio van de wereld. Kleine pensionnetjes, grotere hotelketens, en luxeverblijven, je vindt het allemaal op booking.com
Ferre Jacobs  | 02/03/14  00:44:20 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een duidelijke en overzichtelijke site. Overnachtingen boeken is bijna nergens zo goedkoop en de gratis annulering is een extra pluspunt! Als je ergens een kamer wilt boeken is het dus echt de moeite om eerst op deze site eens een kijkje te komen nemen.
Daphne van den Berg  | 30/03/14  23:00:40 | Winkelbeoordeling :
altijd een groot aanbod van diverse soorten accomodaties. Nooit een goedkoper alternatief aanbod gevonden op een andere site, dus altijd een goede deal. Goede service bij klantenservice via telefoon en email.
kelly klinge  | 02/04/14  09:04:32 | Winkelbeoordeling :
de site is erg duidelijk, en goed mooi opgemaakt. de kwaliteit is super met andere leden, en het aanbod is erg groot. mensen moeten zeker op deze website komen kijken, want het is het zeker waard. de service is erg goed
Annemieke Wiegers  | 04/05/14  19:00:56 | Winkelbeoordeling :
De site is goed opgesteld, het is duidelijk en overzichtelijk. Je kan zonder in te hoeven loggen gelijk op de hoofdpagina een hotel of villa opzoeken met de datum enz. er allemaal bij. Ook een goed punt is dat je zelf een beoordeling kan invullen en de ervaringen van andere mensen kan lezen.
theo doorn  | 18/05/14  01:04:29 | Winkelbeoordeling :
ik heb er zelf nog geen ervaring mee maar mijn buurvrouw is er erg over te spreken dus vandaar dit berichtje van mij makkelijk te vinden allemaal op de site alles echt duidelijk zichtbaar geen addertjes enzo dus best rendabel gr theo
Gerrit Vink  | 29/06/14  22:03:00 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een goede organisatie met een webshop. Hier kunt u alles aangaande het aanbod van Booking.com regelen. Het aanbod is zeer uitgebreid en ook de kwaliteit en service zijn goed. Dus boek bij deze organisatie uw hotel.
Double Trouble  | 27/07/14  22:59:58 | Winkelbeoordeling :
verschillende keren met Booking.com op reis geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken
emma govers  | 19/10/14  13:14:27 | Winkelbeoordeling :
pure oplichterij je zoekt een hotel op een bepaalde bestemming en er is altijd nog maar 1 kamer beschikbaar als je vervolgens naar het hotel zelf belt of mailt zijn er nog meer kamers vrij en nog goedkoper ook
john de doelder  | 03/11/14  10:27:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de deze online winkel, Ook vind ik het mooi dat ze zo'n groot assortiment hebben. Dus voor iedereen is er wel een ticket, waar je ook naar toe wilt. En een zeer goede service.
anja van vessem  | 15/11/14  10:09:49 | Winkelbeoordeling :
hoe gemakkelijk wil je het hebben! niet je luie stoel uit om een vakantie te boeken geen wachttijden en overzichtelijk aanbod daarbij de voordelige prijzen en aanbiedingen succes verzekerd! ik kies voor gemakkelijk en zie in een paar klikken de gewenste bestemming
Lisa Lin  | 17/11/14  12:15:04 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website! Boek hier regelmatig mijn verblijven. Van de zomer tijdens het backpacken de avond voor aankomst bij nieuwe bestemmingen wezen boeken en dat is ook goed uitgepakt. Simpel in gebruik en heel erg effectief.
wendy schipper  | 09/01/15  13:29:03 | Winkelbeoordeling :
Bij de site van booking .com kun je altijd zo heerlijk surfen, alles staat duidelijk aangegeven dus wat je ziet krijg je. wij boeken altijd een overnachting voor de heen en terugweg als we naar het buitenland op vakantie gaan via booking.com en dat bevalt erg goed.
rodney zwaard  | 25/01/15  06:40:04 | Winkelbeoordeling :
Op deze site kan je heel goedkoop tickets kopen. De site is heel overzichtelijk en je kan er heel erg veel bestemmingen vinden. Het bestelproces is heel simpel en je kan erg veel extra opties kiezen.
Margo de Wit  | 25/01/15  12:57:12 | Winkelbeoordeling :
Van Amsterdam tot Kaapstad, bedenk een plaats en Booking.com toont jouw de hotels die er zijn en laat je de scherpste prijzen zien. Allemaal op één overzichtelijke website zonder rare toeslagen of fratsen. In één keer duidelijkheid.
ward kwaspen  | 14/02/15  17:23:47 | Winkelbeoordeling :
de perfecte site voor al mijn vakanties en al mijn citytripjes! op deze site kan ik precies vinden wat ik zoek door de geweldige en gedetailleerde zoekfunctie! bedankt, jullie hebben mijn leven een stuk gemakkelijker gemaakt.
Chrystel Kamphof  | 25/02/15  14:46:09 | Winkelbeoordeling :
Op booking.com vind je goede deals voor het vinden van hotels, appartementen of villa's in de regio die je zelf wilt. Als je je nu inschrijft op de site, krijg je 10% korting op je boeking die je via de site plaatst.
Joyce van der Hart  | 01/03/15  16:03:52 | Winkelbeoordeling :
Op booking.com kan je meteen iets boeken in de stad waar jij bent of heen wil gaan! Je vind alle slaapplekken bijvoorbeeld in Amsterdam of Rotterdam.Noem het maar op! Daarbij kan je sorteren van goedkoop tot duurkoop! Handig!
Orsola Melis  | 06/03/15  12:05:34 | Winkelbeoordeling :
Ik denk dat dit de grootste online warenhuis is, je kunt er van alles kopen. Het assortiment is zeer uigebreid, voor iedereen is er wel wat te kopen, in alle prijsklassen en soorten. Voor de groetere aankopen kan je in termijnen betalen.
Debora Cossu  | 12/03/15  07:35:30 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch. Je krijgt hetgeen je boekt en ook voor de prijs waarvoor je het boekt. Geen gezeur achteraf. Heb weleens de reserveringscentrale nodig gehad en daar werd ik keurig geholpen. Mijn wens is dat ik nog vaak van de betrouwbare service van Booking.com gebruik mag maken.
Bianca Saalbrink  | 14/03/15  14:05:18 | Winkelbeoordeling :
Gebruik ik vaak als ik een hotel nodig heb. Ze hebben een enorm assortiment en verschillende kortingssystemen als je vaker via hun site boekt. Verder krijg je aanbevelingen per email waardoor je vaak op leuke ideeën wordt gebracht voor een weekendje weg.
hilda schouten  | 18/03/15  05:37:20 | Winkelbeoordeling :
booking.com is heel handig , vooral voor jongere mensen. je kunt er op je gemakje van alles bekijken en zo eenvoudig boeken. persoonlijk vind ik het fijner om het via een boekingskantoor te doen. maar ieder zijn ding , gewoon een keer proberen.
Harry Nak  | 24/03/15  19:53:32 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
José van Ansem  | 26/03/15  17:09:07 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Angel de Wit  | 30/03/15  12:41:59 | Winkelbeoordeling :
Van Rome tot Parijs en van Lissabon tot Kopenhagen, overal ter wereld kan je via Booking.com voordelige hotelkamers bestellen. En het grootste voordeel is natuurlijk dat je pas betaald als je er bent.
Stephanie van der Hart  | 02/04/15  15:48:30 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een fijne vakantie? Ga dan eens kijken op booking.com want daar vind je zeker iets! En daarbij boek je ook je hotel.Eigenlijk alles in één hoe makkelijk en handig is dat.Daarbij is booking.com ook voordelig!
Alma Selimovic  | 03/04/15  01:19:37 | Winkelbeoordeling :
Boek nu alvast jouw kamer bij Booking.com in Amsterdam, Londen of een van de andere bestemmingen en betaal pas bij aankomst! Zo ben je altijd zeker van een kamer op jouw bestemming.Primaaaaaaaaaaaaaaaaa
huub stolle  | 13/04/15  20:46:40 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar een accommodatie hier in Nederland of daar buiten, kijk dan eens bij boeking.com. Alles simpel en online te regelen. Geen last van overboekingen en de prijzen zijn billijk. Je kan het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Echt een aanrader!
Hilda Schouten-honkoop  | 15/04/15  07:07:42 | Winkelbeoordeling :
booking.com is een hele leuke en makkelijke site.niet duur ze hebben veel keus in hotels appartementen villas en nog veel meer. en je krijgt nog eens 50% korting op je volgende boeking en dat is mooi meegenomen . ze zijn ook zeekr
p. ramautar  | 17/04/15  12:37:47 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel veel hotels en andere verblijfplaatsen aan. Op de site kun je gemakkelijk zoeken en snel boeken. Binnen enkele minuten heb je een hotel geboekt en mogelijk flink wat geld bespaart.
Jeroen van Lieshout  | 17/04/15  17:12:48 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een brede internationale website om een reis te boeken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een zakelijke reis en een vakantie. Daarnaast worden wordt er een lijst met aanbevolen bestemmingen weergegeven en zijn er veel reviews terug te vinden.
Sabrina Schuurman  | 26/04/15  09:38:24 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een fijne site. Ze hebben veelal goedkope hotelaanbiedingen. Overzichtelijke website, veel mogelijkheden per land of stad en ook reviews aanwezig. Boek altijd zonder problemen via booking.com, maak zeker in de toekomst nog vaak gebruik van hun site.
louis roodenburg  | 28/04/15  08:37:49 | Winkelbeoordeling :
Als ik een reis ga boeken,wil ik niet dat ik uren moet zoeken bij diverse aanbieders,nu vindt ik de beste deals bij Booking.com en zo simpel,je geeft je bestemming op en je krijgt direct de beste huizen /appartementen te zien. Bij Booking.com is het heerlijk relaxt boeken.
Shaarla Soekhlal  | 13/05/15  11:25:37 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een online reis buro waar je rustig op je gemak kan vergelijken naar maar hotel waar door je heel voordelig uitkomt ik had mijn bedenkingen maar na het invullen zag ik het verschil en super voordelig
Vincent Holthaus  | 16/05/15  10:40:50 | Winkelbeoordeling :
goede website voor je vakantieboekimgen heb hem al twee x gebruikt
Pamela Vermeij  | 24/05/15  09:50:34 | Winkelbeoordeling :
zo gemakkelijk vanuit je stoel en goed geregeld dacht ik! het is helemaal mis gelopen met de boeking, wel excuses gekregen maar daar koop je niet veel voor, moest in aale haast ergens anders boeken, niet mijn ding
Ria Vink  | 25/05/15  09:28:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een heel leuke onderneming om een hotel te boeken over de hele wereld. Ze hebben een zeer uitgebreid aan hotels. Alle hotels zijn via de web shop te boeken en worden betaald met creditcard. Mijn ervaringen zijn goed. De kwaliteit en service ook.
Avanka Besten  | 26/05/15  21:50:37 | Winkelbeoordeling :
Als je op de site Booking.com kijkt wil je het liefst direct weg! De site is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt de juiste filters instellen om de beste vakantie eruit te vinden. Ze hebben echt leuke vakanties!
dinesh bhulai  | 27/05/15  20:47:17 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com tref je een assortiment met vele duizenden reizen aan. De site werkt heel snel en je kunt gemakkelijk je reis boeken. Soms zijn de reizen zelfs goedkoper dan de vliegmaatschappijen zelf.
Bud Spencer  | 31/05/15  14:51:46 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Harm Raspe  | 08/06/15  11:57:30 | Winkelbeoordeling :
Prima site.Ik heb zelf zeer goedeervering met deze site.heb al regelmatig voor mijn werk hier een hotel etc geboekt.Betrouwbaar en het is vrij vlot geregeld en geboekt.zal hier nog vaker mijn zakenreizen boeken
Shalini Bhulai  | 12/06/15  22:31:21 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je vele duizenden hotels en andere verblijven. Je kunt heel snel en gemakkelijk zoeken. Het boekingsproces is ook gemakkelijk en snel. Binnen enkele minuten heb je een relatief goedkope hotel geboekt.
Annie Deinum  | 15/06/15  19:52:26 | Winkelbeoordeling :
De voordelen van Booking.com zijn de lage prijzen, geen reserveringskosten en de besteprijsgarantie. Je beheert je reserveringen online en je kunt gemakkelijk annuleren, wijzigingen aanbrengen of een verzoek sturen naar de accommodatie
wil van oudheusden  | 02/07/15  04:32:37 | Winkelbeoordeling :
Heb laatst een boeking gedaan voor een hotel op Samos dit was prima. Bij aankomst was alles goed geregeld. de volgende keer zeker weer bij Booking.com. Ik zal het zeker aanraden bij vrienden en Familie
gerry Herbold  | 04/07/15  12:49:30 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is aan te raden voor een goedkope hotelovernachting te boeken . Vaak is het gratis te annuleren. En je hoeft niet direct te betalen. Als je annuleer is dat makkelijk te doen en je krijgt er direct een email van.
nosa oreavbiere  | 27/08/15  15:13:25 | Winkelbeoordeling :
booking.com - mijn beoordeling over booking.com okey eerste - hou ik van vacantie en zou ook eimand anders willen aanraden om tijd te geven aan ze zelf som,s as hi of ze naar het buiten land gaat door te booking bib booking.com thanks
p. ramautar  | 26/09/15  10:35:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com vindt je vele duizenden hotels die je kunt boeken. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa en andere landen. Soms heb je hele leuke aanbiedingen. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken.
s. bhulai  | 05/10/15  22:33:16 | Winkelbeoordeling :
Een heel groot scala aan hotels tref je aan op Booking.com. Vaak heb je ook leuke aanbiedingen en last minutes er tussen zitten zodat je veel goedkoper uit bent dan andere sites. De site is snel en gemakkelijk.
Denise Verbakel  | 06/10/15  14:59:03 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
melis wagensveld  | 23/10/15  17:48:23 | Winkelbeoordeling :
Een mooie website met alle goedkope hotels in de wereld. En je betaald pas tijdens je verblijf. Echt gemakkelijk en een ruime keus aan goede hotels, waar je ook maar wilt zijn. En elke dag nieuwe aanbiedingen voor elke budget.
Joyce Van Kerkoerle  | 02/12/15  18:45:34 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke site met vele leuke hotel in verschillende landen. De stappen die je moet doorlopen worden goed beschreven en zijn duidelijk. Je kunt leuke en goede hotels uitzoeken voor een mooie prijs.
John wagensveld  | 19/12/15  11:57:28 | Winkelbeoordeling :
Wat en geweldige website is dit. Je kan hier appartementen, vakantiehuizen en hotels boeken. Goede hotels voor iedere budget. Met accommodaties over de hele wereld en elke dag nieuwe deals. Gemakkelijk annuleren en wijzigingen aanbrengen.
Raoul Cruysberg  | 07/01/16  03:33:04 | Winkelbeoordeling :
Ook al begrijp ik de klachten van de hoteliers, als ik snel iets moet boeken dan is een site als booking.com een uitkomst. In iedere stad vind je snel een geschikt logement, ook voor ouderen en jongeren.
Christian Weber  | 10/01/16  16:17:29 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.com heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Iedere dag met goede en goedkope aanbiedingen voor jullie vakantie!! Dus kijk regematig op BOOKING.com en laat je verrassen.. DUS DOEN !!
Johan van de Put  | 15/01/16  18:29:59 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk graag op booking.com, ik vind daar naast complete vakanties ook hotels die ik voor een dag of langer kan boeken, leuk als je houdt van stedentrips, kortom booking.com is een hele overzichtelijke site om op te snuffelen.
Marya Astakhova  | 26/01/16  14:06:12 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige service, als er problemen zijn met betaling komt de booking direct ertussen en lost snel op. Goede prijs kwaliteit verhouding, precies zoals op de website staat vermeld is het ook in het echt.
s. ram  | 01/02/16  22:46:24 | Winkelbeoordeling :
Op booking.com vindt je verschillende verblijfplaatsen (zoals hotels en vakantieparken) en tickets. De prijzen zijn goed en vaak heb je ook nog leuke aanbiedingen. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken.
Erik Geldermann  | 27/02/16  08:34:08 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Ralph Merken  | 27/02/16  12:15:41 | Winkelbeoordeling :
Ik boek al haren via de ze ideale online hotel boekingssite en goede, duidelijke informatie. Ook kun je lid worden en daardoor secret deal tarieven boeken. In geval van problemen met de aanbieder helpt Booking.com uitstekend om dit op te lossen.
Karin Derks  | 01/03/16  21:59:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking,com vind, zoek en boek je de beste deals wereldwijd. Zoals vliegtickets, hotels, huizen en appartementen. Autohuur behoort ook tot de mogelijkheden. Bestemmingen die de reizigers geweldig vinden.
Piet Bandiet  | 07/03/16  09:25:13 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
nusca rosa  | 13/03/16  21:20:51 | Winkelbeoordeling :
hallo ik zou iedereen om een kijkje te nemen ik heb zelf al een kijkje genomen er liggen veel aanbieden aan een het ziet goed uit om naar eventjes tussen uit moet je daar boeken het is goed voor je portemonee doet het.bedankt
Marianne Gommers  | 18/04/16  12:13:53 | Winkelbeoordeling :
Super goede ervaring bij Booking. com gehad. Erg goedkoop hotel in het centrum van Londen geboekt en was erg goed. Ze hebben alles goed geregeld omdat we een late vlucht hadden dus laat aankwamen. Makkelijk contact mee op te nemen.
Wil Trouwborst  | 14/05/16  09:32:54 | Winkelbeoordeling :
al jaren is booking.com mijn favoriete site om 'er even tussenuit' te piepen. Een heldere site, duidelijk aanbod en niet te vergeten: voordelig!!. Je ziet ook direct wat er wanneer beschikbaar is en de foto's die erbij staan geven echt een goede indicatie.
Kel Pro  | 15/05/16  19:35:50 | Winkelbeoordeling :
Een paar weken geleden geboekt. Alles was geregeld. Echt niks op aan Te merken.ik zou weer bij booking.com boeken
Jorn Van Essen  | 15/05/16  23:11:49 | Winkelbeoordeling :
hier boek je gemakkelijk en snel je reizen. Het nadeel is alleen wel van deze site dat je niet kan betalen met een overschrijvingskaart waardoor het voor de ouderen mensen minder aantrekkelijk is om een vakantiereis te boeken omdat het via internet noodzakelijk is.
d. bhulai  | 16/05/16  23:47:28 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je velle tienduizenden hotels en andere verblijven aan over Europa en andere landen. Vaak hebben ze leuke (last minute) aanbiedingen waardoor je extra geld kunt besparen. Je kunt gemakkelijk boeken.
Vivian Goverde  | 08/11/13  08:35:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne, duidelijke site. Je kan je voorkeur voor verschillende facetten aangeven, om op die wijze voor ieders eigen behoefte een verblijf te vinden. Betalen bij aankomst en beoordelingen van klanten lezen over de accommodaties.
Jeroen Peters  | 20/05/14  12:05:31 | Winkelbeoordeling :
Als je op vakantie of zelfs gewoon even een wekendje weg gaat kun je al niet meer zonder booking.com lijkt me. Ze hebben geweldige deals en zijn zeer bekend. je kunt je goed orienteren door middel van reviews en daarna direct boeken!
Claudia De Buck  | 05/08/14  18:49:12 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om een hotel of hostel te boeken. Dit is op een makkelijke en snelle manier. Op die manier kun je lastminute nog iets boeken, ook tijdens je reis. Ook staan er recensies, die kunnen helpen een keus te maken.
Mariska sylvana  | 12/08/14  09:05:06 | Winkelbeoordeling :
Prettige duidelijk website waar je diverse hotels kan boeken. Je ziet meteen hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn en wat andere mensen er van vinden. Daarnaast verdien je er een leuk bedrag mee terug wanneer je het via deze website doet.
Daniël Lock  | 25/05/15  22:54:11 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een uitstekende website om bijvoorbeeld een goedkope hotelovernachting op een bestemming op te zoeken. Ik ben erg blij met deze aanbieder, want ik heb er zelf altijd heel veel aan, als ik op vakantie ga!
Leo Paans  | 12/07/15  07:48:12 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kun je over de hele wereld een hotel zoeken en al je wensen invullen over de accamodatie. Bovendien kun je als je via deze site een reservering doet tot wel 70% besparen op de totaalprijs
Mark Bouwhuis  | 30/07/15  16:52:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer betrouwbare site om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een breed assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze hierdoor veel goedkoper dan dat je het een reisorganisatie laat doen bijvoorbeeld. Aanrader.
Bhakti Dharma  | 09/10/15  08:05:10 | Winkelbeoordeling :
Een van de betere sites om hotels on line te boeken. Groot aanbod in bijna alle plekken op de wereld. Sommige deals hebben wel voorwaarden, goed opletten dan met name over het annuleren en wijzigen, maar die zijn dan meestal ook goedkoper.
marie jansen  | 22/10/15  11:18:26 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
Foeke Kuiper  | 22/10/15  15:48:27 | Winkelbeoordeling :
Dit is een mooie site om te zien met direkt al een paar aardige foto's van mooie steden. Het is heel makkelijk om een hele goede deal te vinden. Je ziet ook dat anderen (zonder toenaam) vanuit de hele wereld deze site gebruiken. Ik zou deze site echt aanraden.
Kim Sprengelmeijer  | 22/10/15  18:26:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om hotels te boeken. Makkelijke zoekfunctie en vaak een lagere prijs dan andere sites. Je kan er op verschillende manieren betalen en ook de reviews zijn handig om een keuze te maken. Ook een prima klantenservice.
Fedde feelders  | 25/10/15  10:46:58 | Winkelbeoordeling :
je hebt altijd wel iets in huis wat je niet meer wilt hebben en dan is het altijd leuk en handig als je daar je medemens blij mee kan maken en er zelf ook nog wat mee opschiet door het te verkopen ruilen of weggeven op marktplaats
Martine Eecloo  | 02/11/15  11:28:07 | Winkelbeoordeling :
BOOKING COM help om de goedkoopste ovenachting te vinden Oook in Belgie kan men boeken zonder vooraf te betalen en goede kwaliteit beschikbaar. Leuk om ervaringen te delen Handig om beschikbaarheid te controleren
Daan Cleeren  | 05/11/15  15:54:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,50% CashCoins
Ontvang 15% korting bij Body & Fit
Code:GOAL
ONTVANG TOT 2,25% CASHCOINS HEMA Yours Clothing
visit register click click