Leen Bakker

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Jacob Mulder  | 17/01/19  07:11:51 | Winkelbeoordeling :
Als je een hotel zoekt waar dan ook op de wereld is dit de place to be. Lage prijzen en vooral ook geen risico omdat je vaak pas bij aankomst in het hotel betaald. Ik maak er tientallen keren per jaar gebruik van met grote tevredenheid.
Carina Nocera  | 13/01/19  16:47:51 | Winkelbeoordeling :
Super site, overzichtelijk,gebruiksvriendelijk en alles is zo geregeld! goeie en mooie hotels en verblijven. ook wijzigingen zijn super snel geregeld zonder gedoe. Dus voor ons DE SITE om boekingen te doen!
Jan Metaal  | 11/01/19  10:55:10 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een makkelijke site, Na het boeken kun je een kennis of familielid aanmelden die dan een flinke korting krijgt. Zelf krijg je 10%. Boeken en zoeken gaat heel makkelijk. Neem alleen de meldingen zoals, nog 1 beschikbaar, met een korreltje zout.
George Westerhof  | 11/01/19  08:01:25 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kan je jouw reis heel gemakkelijk boeken. En dat voor wel heel voordelige prijzen. Ga naar de website en bekijk alle mogelijkheden. Nu is de tijd om jouw reis vast te leggen. En weer wat om naar uit te kijken !
Jane Sterling  | 07/01/19  08:54:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel goede manier om zeker te zijn dat je een kamer in bv een bed&breakfast hebt geboekt, duidelijke reviews. Ook bij een vraag word het direct aan de eigenaar doorgegeven en krijg je antwoord. Je kan bij Booking.com direct via Ideal betalen. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Lisah de Koning  | 07/01/19  11:12:30 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft mij meerdere malen geholpen aan een hotel, o.a. in Parijs en Mumbai. In Parijs was het hotel een keer overgeboekt, maar ik werd direct naar een ander, goed, hotel gebracht. De service en het gemak van boeken heb ik als positief ervaren.
Janny Sluiter  | 05/01/19  22:37:24 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een van de meest duidelijke en beteouwbare sites om overnachtingen of vakanties in hotels te boeken. Ik ben bij een bed and breakfast geweest en die was ook zeer goed. ik zal als ik op vakantie ga eerst kijken op booking.com
Eveline Kersten  | 03/01/19  18:39:38 | Winkelbeoordeling :
Tijdens vakanties boek ik vaak via booking.com en dan krijg ik altijd waar voor wat ik verwacht. veel verschillende soorten accommodatie waarop te filteren is. bij iedere vakantoe vind je wel iets gepast
Marc Houtepen  | 28/12/18  08:10:31 | Winkelbeoordeling :
Prettige website met een uiterst breed aanbod, waarop je makkelijk kan zoeken en filteren. Als ik een overnachting ga boeken doe ik dit vrijwel altijd op Booking.com. Ze rekenen geen boekingskosten en hebben af en toe zelfs extra aanbiedingen.
RPP Lemlijn  | 21/12/18  20:38:07 | Winkelbeoordeling :
Je vind er heel veel hotels voor een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Zoekopdrachten kun je makkelijk instellen, waardoor je snel alle hotels van jouw keuze vindt. Betalen gaat daarba snel en heel gemakkelijk. Kortom, fijne site!!
Harry Nak  | 24/12/18  14:40:04 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken al jaren Booking.com om onze vakantie of een weekend te boeken, altijd duidelijk en overzichtelijk te zien wat de prijs is. Geen verborgen bedragen. Meestal is het mogelijk om tot op het laatste moment nog te annuleren, wat ook wel eens ooit handig kan zijn.
Hendrik  | 27/12/18  15:30:23 | Winkelbeoordeling :
Maak nu maar eens die welverdiende reis en boek via Booking.com. Voordelig en handig, want alles is overzichtelijk te vinden op de website. Ga nu naar Booking.com en boek je mooiste reis ! Waarom zou jew nog langer wachten ?
Betsie Butsers  | 02/01/19  18:26:53 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben onze heerlijke (hopelijk) vakantie alweer geboekt via Booking.com. Het was erg eenvoudig en alle stappen waren simpel te doorlopen en bij de volgende boeking krijg je ook nog eens korting, top. Als ik nu weer een reisje, hotel oid ga boeken ga ik zeker eerst bij Booking.com kijken!
Veronique De La Croix  | 23/12/18  20:36:27 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk in gebruik. Overzichtelijk, voordelig en correct. Alle hotels op 1 oogopslag zichtbaar.
S.M.J. Kelner  | 25/12/18  09:18:34 | Winkelbeoordeling :
Via bookings.com kan je snel een leuke overnachting boeken zonder reserveringskosten en veel keuze. Meldt je aan voor genus loyalitietprogramma en krijg extra korting hoe meer je wat boekt. Keuze genoeg aan overnachting plaatsen en over de hele wereld
Charlie Klijn  | 21/12/18  23:46:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne duidelijke site, waar je prima hotels kunt vergelijken en de beste prijs kunt vinden. Heel makkelijk te gebruiken en prettig dat je keuzes goed bewaard blijven. Raad deze site echt iedereen aan
Els Jonker  | 30/12/18  12:30:21 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen najaar heerlijk op vakantie geweest in Italie. In Puglia het zuiden van het land hebben we via Booking.com een aantal fantastische hotels en B&B geboekt. We gingen voor apart en goed, dat is goed gelukt. We sliepen op het platteland en in trullie's. Super!!!
Everliene Maas  | 19/12/18  09:05:10 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com een weekend geboekt. Dit verliep heel soepel en alles was goed geregeld. Heb een account aangemaakt en krijg nu regelmatig super goede aanbiedingen. Dit is een echte aanrader. Dus wat let je om dit dan te doen.
Natasja  | 15/12/18  16:22:57 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke website met veel filters om je ideale hotel te vinden. Vaak goedkoper dan andere aanbieders. Eenmaal nare ervaring in buitenland gehad met geboekt hotel. Klantenservice heeft dezelfde dag nog bemiddeld en voor een gepaste oplossing gezorgd.
Jeffrey Riggeling  | 09/12/18  11:37:26 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kan ik altijd mijn hotel na keuzen kiezen. Waar ik het snelst mijn kamer kan boeken. Zodat ik de volgende dag snel op mijn bestemming kan zijn. Booking.com is zeer overzichtelijk. Het blijft mijn nummer 1 !
Jacks Teller  | 12/12/18  14:22:30 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een prettige website waar je met veel korting en zonder vooruit te betalen je hotel kunt boeken. Wij maken er elk jaar een paar keer gebruik van. Goede en duidelijke zoekmogelijkheden. Gaan we weg, kijken we altijd eerst wat Booking.com ons kan bieden.
Ingrid Fernandes  | 06/12/18  21:25:47 | Winkelbeoordeling :
nare ervaring met deze site.. . Ik heb een reservering gemaakt in Zeeland en de computer gaf datum verkeerd aan van available rooms.. geld kreeg ik niet terug.. mailtjes mochten niet baten.. ze stuurde mijn naar het hotel terwijl deze website het geld had ingehouden...niet mijn fout. sneaky website
Attema  | 05/12/18  19:49:25 | Winkelbeoordeling :
Heel goede site om een vakantiehuis te boeken over de hele wereld, goede ervaring met booking.com Ook als je zelf een vakantiehuis hebt dan kan je dit verhuren via booking.com. Hier hebben we ook goede ervaring mee
Jaylee Deinum  | 04/12/18  15:49:23 | Winkelbeoordeling :
Meestal boek ik mijn hotels via booking. Ze zijn niet altijd de goedkoopste. 1 x heb ik mijn teveel betaalde geld teruggehad toen de kamer goedkoper bleek dan bij booking. Dit kost wel wat inspanning maar ze doen het wel. Let op, geldt niet in alle landen.
Gj Pleiter  | 06/12/18  09:49:46 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com is voor ons een goede web winkel. Goede service . Ook als er iets niet goed is, stuur je het zonder enig probleem weer retour. Wij hadden vorig jaar iets wat kapot aan kwam ,weer retour gedaan bracht geen enig probleem met zich mee.
Corine Timmer  | 06/12/18  20:49:14 | Winkelbeoordeling :
Super goede site. Alle hotels die je zoekt zijn te vinden. Goede filter dat je vind wat je zoekt. Erg tevreden over deze site.
BnBteR  | 28/11/18  19:24:15 | Winkelbeoordeling :
Wat is er nou leuker dan lekker shoppen in vakantie-modus. Alles goed gespecialiseerd en keus uit zoveel mogelijkheden dat er altijd wat bijzit waar je precies naar op zoek was. Ik ken geen makkelijkere site om vakanties te boeken!
Anoniem  | 30/11/18  09:50:21 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is mijn favoriete website als het gaat om het vinden en boeken van hotels. Er is een enorme keuze aan hotels, er staat per hotel veel informatie vermeld en de prijzen zijn over het algemeen lager dan bij andere boekingswebsites.
Orson Harms  | 23/11/18  10:38:19 | Winkelbeoordeling :
booking.com dat is werkelijk niet zomaar in enkele zinnen uit te leggen, maar wat ik wel weet is dat ik met geen enkele organisatie in zee meer wil gaan, top mensen en ook zeer klantvriendelijk gericht.
Veronika Kalou  | 21/11/18  07:59:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een geweldige en prettige website om een leuk hotelletje te zoeken voor je weekendje weg of vakantie. Er staat voldoende informatie over de hotels op en ook over de ligging en de omgeving. Echt een aanrader voor als je een of meerdere overnachtingen zoekt.
Hennie Oosterink  | 22/11/18  15:34:03 | Winkelbeoordeling :
Goede site. Heb 4 jaar geleden een keer een weekend geboekt. Heb er goede ervaringen mee.Er ging niks fout en zelf contact via de site ging goed. Ze zijn qua prijs nog redelijk goedkoop. Alles wordt goed en uitgebreid uitgelegd. Voor vakantie binnen en/of buitenland boek ik via Booking.com.
Chantal Saijoen  | 19/11/18  12:57:53 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een ruime keuze in accommodaties met aantrekkelijke prijzen. Helaas heb ik meerdere keren ervaren dat ik geen reactie kreeg na het melden van een klacht.
Daisy Vermeulen  | 14/11/18  00:22:18 | Winkelbeoordeling :
Hele goede site voor het boeken van goedkope hotels. Je kunt makkelijk vergelijken, bovendien is de informatie zeer betrouwbar. Er staan foto's bij zodat je gelijk een beeld hebt. Kortom; duidelijk, betrouwbaar en makkelijk...
Adri Veltman  | 12/11/18  20:11:54 | Winkelbeoordeling :
Even snuffelen op de site van Booking.com. Wat een verrassing! Ze hebben weer allerlei hotels met leuke kortingen. Morgen snel contact zoeken met onze vrienden om een datum te prikken. Misschien zelfs een korte Kerstvakantie.
Loes v  | 09/11/18  18:44:24 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is mijn favoriete website voor het boeken van hotelovernachtingen. De keus is groot en Booking.com heeft bijna altijd de beste aanbieding. Bij veel hotels hoef je niet vooruit te betalen, je rekent eenvoudig ter pkaatse af.
Stefanie Stooker  | 06/11/18  10:56:53 | Winkelbeoordeling :
booking.com ideaal om op vakantie te gaan in een hotel of appartement in het buitenland of gewoon in nederland voor een nachtje of een lekkere vakantie naar de zon ze zoeken ook de beste prijs uit ik boek er graag en je krijgt de laagste prijs
Inge Nauta  | 05/11/18  11:30:00 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende website. Makkelijk boeken en eventueel annuleren of veranderen van de boeking. De informatie op de website is voldoende en realistisch en voor vragen kun je altijd contact opnemen. Veel foto's die een goede indruk geven van de accommodaties.
Cindy Slikkerveer  | 03/11/18  12:58:50 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vaker via booing.com. Goede site, overzichtelijk, goede zoekfunctie en met een account heb je soms weer extra voordelen, zoals nog scherpere prijzen. Soms ontvang je ook een extra kortingscode. Ik kreeg alleen geen cashbackkorting?
Dianne Teulings  | 30/10/18  17:23:43 | Winkelbeoordeling :
Geweldig GeweldigGeweldig Geweldig . Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd Snel snel snel bezorgd . Goede kwaliteit Goede kwaliteit Goede kwaliteit . Goede service Goede service Goede service
Cynthia Kampers  | 29/10/18  18:23:18 | Winkelbeoordeling :
k boek al jaren al mijn vakanties bij Booking.com Snel en eenvoudig. Ruime keuze in uitstapjes en hotels. Voor ieder wat wils. Voor mij is Booking.com een vertrouwd begrip, dus ik zal niet zo snel bij een ander boeken.
Ecm Vlaar  | 26/10/18  09:27:58 | Winkelbeoordeling :
ik vindt booking.com een heerlijke site. Snelle afwikkeling en als de accommodatie je echt tegenvalt heb je dat in een mum van tijd kosteloos geannuleerd. een telefoontje is voldoende. En dat geeft een zorgeloos en prettig gevoel. Chapeau voor Booking.com.
Marianne Gommers  | 22/10/18  12:53:56 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com leuke hotels met redelijke prijs. Heb goedkoop hotel in Londen gehad via hun echt goed en in het centrum. Goede service en heel betrouwbaar ze regelen alles ook super goed dus aanrader
Theresia Blom  | 18/10/18  16:10:41 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben het allemaal,de klant staat centraal,kwaliteit en kwantiteit is voor mij belangrijk,hun blijven voor mij op de eerste plaats,er is geen ander die zo voor je klaar staat,ze zorgen dat je tevreden bent,ze mogen wel in het zonnetje worden gezet,je boekt altijd succes!
Chanel West Coast  | 12/10/18  13:30:45 | Winkelbeoordeling :
Voor herhaling vatbaar! een superleuke vakantietrip gemaakt naar Praag, een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. We hebben dit steden tripje geboekt via Booking.com, heel simpel zowel de vliegreis erheen en het hotel via hun geboekt, perfecte site!
Jan Van Nood  | 07/10/18  12:25:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een internationale website voor het boeken van accommodaties en reizen en deze zijn zeer zeker aan te bevelen. De prijzen zijn alleszins redelijk en de klantenservice staat 24/7 voor je klaar. Echt aan te bevelen.
janneke visser  | 30/09/18  17:22:01 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke vakantie geboekt via booking.com. Het was erg eenvoudig en alle stappen waren simpel te doorlopen en bij de volgende boeking krijg je ook nog eens korting, top. Als ik nu weer een reisje, hotel oid ga boeken ga ik zeker eerst bij booking.com kijken. Ik kan het iedereen aanraden!
Roos Stam  | 27/09/18  11:20:01 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favoriete wegshops ever! De manier waarop je korting spaart is voor een veelvuldig reiziger als ik de perfecte shop om hotelboekingen te maken. Op deze manier hebben ze voor mij gecreëerd dat ik bijna nooit ergens anders een hotel boek. Tenzij het via booking.com is uitverkocht.
Lewis Hamilton  | 21/09/18  09:32:19 | Winkelbeoordeling :
De website van Booking.com werkt uitstekend, Wij hebben een zeer goede vakantie gehad. Geweldige service van Booking.com, omdat wij goed geholpen werden bij de Klantenservice. Boeking kon eigenlijk niet gewijzigd worden maar ze hebben dat toch gedaan voor ons, helemaal top!!
DerRoe  | 18/09/18  17:26:38 | Winkelbeoordeling :
Prettige website waar je met veel korting en zonder vooruit te betalen je hotel kunt boeken. Wij maken er elk jaar een paar keer gebruik van. Goede en duidelijke zoekmogelijkheden. Gaan we weg kijken we altijd wat Booking.com ons kan bieden.
Anne-Fleur van Marle  | 17/09/18  22:21:13 | Winkelbeoordeling :
Via Booking.com heb ik al meerdere keren een leuke accommodatie kunnen boeken op een handige en makkelijke manier. Ideaal dat op alles wat je maar kan bedenken ook gesorteerd kan worden tijdens het zoeken.
Svegt  | 16/09/18  10:48:04 | Winkelbeoordeling :
Ze bieden voornamelijk hotels aan, soms ook wat kleinschaligere accommodaties. Een paar keer per jaar hebben ze leuke promoties, bijvoorbeeld $40 korting bij een boeking vanaf $80. Je moet dan wel een creditcard aan je account koppelen en krijgt het geld na je verblijf daarop teruggestort.
Corrie Stoffers  | 17/09/18  09:40:27 | Winkelbeoordeling :
een zeer goede website om overzichtelijk te zoeken naar een overnachting, zowel voor één nacht als voor langere periode. De begeleiding tussen huurder en verhuurder wordt prima geregeld. ook de prijzen zijn aantrekkelijk.
Ellen Westenberg  | 14/09/18  12:32:55 | Winkelbeoordeling :
TOP. Altijd makkelijk te boeken, gegevens bij de hand en indien nodig makkelijk te annuleren. Regelmatig kamers geboekt, zowel zakelijk als prive. Voor op vakantie makkelijk te selecteren hotels waar honden zijn toegestaan. Booking.com vindt ze en voor een goede prijs.
Miranda Janse  | 11/09/18  12:56:59 | Winkelbeoordeling :
Dit is een erg goede en overzichtelijke website. Je kan makkelijk en goedkoop dingen vinden zoals hostels of hotels voor een hele lage prijs. Ook kan je erna de reviews lezen van de mensen die er al zijn geweest.
Teuni Sonnevelt  | 11/09/18  06:29:57 | Winkelbeoordeling :
Hotel via booking.com in België geboekt. Snel geregeld. En alles was precies zo als op de site vermeld stond. Ik kon het hotel tot een paar dagen voor vertrek ook nog gratis annuleren. En ook zou ik bericht krijgen als het hotel goedkoper werd. Dat is toch super.
Kluk Kluk  | 05/09/18  11:37:28 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken Booking.com al jaren. Waar ik ook ben te wereld weet je dat je kan vertrouwen op deze site. doordat het een wereldbrede dekking heeft qua accomodaties & beoordelingen, van klanten weet je dat een 7 ook echt een 7 waard is.
Kim Nieuwenhuis  | 04/09/18  17:20:59 | Winkelbeoordeling :
handige en overzichtelijke site. hier boek ik altijd onze weekendjes weg en weet dan zeker dat t goed geregeld is en niks geen dubbele boekingen of andere ellende. ook qua prijs zit je bij booking gewoon goed!
Gio Santana  | 31/08/18  09:29:46 | Winkelbeoordeling :
Meestal is het mogelijk om tot op het laatste moment nog te annuleren bij Booking.com, wat ook wel handig kan zijn als je bijvoorbeeld een weekend naar zee wilt gaan en is het slecht weer, dan is het geen probleem om te annuleren! Het zoeken op de site is eenvoudig en altijd overzichtelijk.
Sander Vendrig  | 31/08/18  08:49:56 | Winkelbeoordeling :
What a easy nice and flexible method to book an hotel when you are on holiday travel and don't know in advance how far you can go on a day :). Just find a nice place in the neighbourhood, book and sleep :)
Annette Blok  | 30/08/18  17:07:10 | Winkelbeoordeling :
Wil je nog even de zon opzoeken, of er eventjes tussen uit komende maand(en), kijk dan eens bij Booking.com, hier vind je werkelijk een groot aanbod appartementen en hotels voor diverse prijzen van hoog tot laag!
Harry Nak  | 27/08/18  06:41:19 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een site die ik al jaren gebruik om mijn vakantie of een weekend te boeken, altijd duidelijk en overzichtelijk te zien wat de prijs is. Geen verborgen bedragen. Meestal is het mogelijk om tot op het laatste moment nog te annuleren, wat ook wel handig kan zijn.
Martin  | 27/08/18  15:50:49 | Winkelbeoordeling :
Booking.com werkt echt superhandig, Na het boeken kun je een kennis of familielid aanmelden die dan een flinke korting krijgt. Zelf krijg je 10%. Boeken en zoeken gaat heel makkelijk. Neem alleen de meldingen zoals, nog 1 beschikbaar, met een korreltje zout.
Veronique Bam  | 20/08/18  11:23:26 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke website van Booking.com. Wij moesten helaas onze boeking annuleren wegens ziekte in de familie. We konden met 1 klik via de mail annuleren en hadden binnen 2 dagen ons volledige bedrag terug. Echt helemaal geweldig en dat zonder verklaring te hoeven geven.
Sander Verbeek  | 15/08/18  19:53:38 | Winkelbeoordeling :
Voor het boeken van een hotel vind ik dit de ideale site. Heb er al vaak gebruik van gemaakt, voor verschillende hotels in mooie steden in Europa. Ook is het fijn dat je een hotel vaak gratis kunt annuleren.
 | 12/08/18  20:00:57 | Winkelbeoordeling :
Goede website voor het vergelijken van diverse hotels. Altijd wel een optie in de buurt waar je zoekt. Wel opdringerige rode berichten die je het gevoel moeten geven dat hotels bijna uitverkocht zijn.
Petronella Smit  | 13/08/18  08:21:34 | Winkelbeoordeling :
Bokking.com is een fijne side waarop het gemakkelijk zoeken is naar jouw droomvakantie maar ook als je alleen maar een stedentripje wilt boeken ben je daar op het juiste adres. Goede klantenservice en prettig personeel, kortom al met al een prima webwinkel.
Chantal Jansen  | 06/08/18  04:00:30 | Winkelbeoordeling :
Getipt door familie omdat zij razend enthousiast waren. Dat begrijp ik, je betaalt geen boeking- of reserveringskosten en kunt bij veel boekingen kosteloos annuleren, twee voordelen. Plus 24/7 bereikbaar voor vragen en hulp. De keuze is reuze van knusse B&B tot grote hotels. De prijzen zijn bovendien zeer acceptabel. Een prettige aanbieder voor elke eeg korte en erg lange vakantie.
M.a Van De Vrie  | 06/08/18  10:30:22 | Winkelbeoordeling :
Niet altijd de goedkoopste prijzen wel overzichtelijk, het laden duurt soms erg lang dat is jammer voor de rest prima site duidelijk overzichtelijk gewoon prima, verbeter punt zou kunnen zijn daad werkelijk de goedkoopste prijzen
Frein  | 07/08/18  11:03:12 | Winkelbeoordeling :
Het assortiment is erg groot bij Booking.com, maar het is wel veel gericht op hotels en minder op kleinere accommodaties en apartementen. Van tijd tot tijd zijn er extra promoties, waarbij je via een speciale link leuke kortingen op je boeking kan krijgen. Wat dat betreft aanrader.
Jacky Scholtens  | 01/08/18  16:39:07 | Winkelbeoordeling :
heb al veel boekingen gemaakt bij booking.com vaak voor een zeer aangename prijs. het is super handig en ze leveren wat ze beloven. Dus daarom verdient booking.com de volle 5 sterren en zijn het meer dan waard. ben zeer tevreden en is de 1ste keus voor het maken van een hotel boeking
Assumar Gellis  | 25/07/18  14:28:45 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken bijna altijd onze hotels via Booking.com, ook vaak als er via Trivago toch nog een hotel een paar euro goedkoper aangeboden wordt bij een andere boekingssite, alleen maar omdat de service en voorwaarden bij Booking.com véél beter zijn als bij andere sites.
Irma de Roos  | 22/07/18  09:30:14 | Winkelbeoordeling :
Boeken via booking.com is erg makkelijk en de informatie is duidelijk en correct. Ik heb inmiddels al meerdere maken via hun een hotel geboekt. Ze komen dan ook regelmatig met de laagste prijs als je op de bekende prijsvergelijkingsites kijkt.
Joop de Visser  | 22/07/18  14:15:54 | Winkelbeoordeling :
Deze site is makkelijk te bekijken. Ben je snel aan gewend hoe het werkt. Er is makkelijk op te boeken en dan krijg je ook direct bericht dat je boeking is gelukt. Mooie overzichtelijke site waar je met plezier naar terug gaat kijken.
Elianne Brouwer  | 17/07/18  07:46:38 | Winkelbeoordeling :
Goeie site met groot aanbod. Bevat veel tips over dingen die je in de buurt kunt doen en makkelijk te boeken. Verder heeft het een duidelijke app waar je ook vanaf kunt boeken. Voor iedereen is er wel een plekje
Sanne de Bruijn  | 12/07/18  18:24:50 | Winkelbeoordeling :
booking.com is een hele fijne app waarbij je je een nachtje weg kunt boeken maar ook een hele vakantie. alles is goed geregeld en staat duidelijk vermeld en als je vaker via booking.com boekt kun je zelfs korting krijgen op je verblijf.
Inki Kroon  | 09/07/18  15:37:18 | Winkelbeoordeling :
de perfecte plek om te reserveren en even rond te neuzen. het was allemaal makkelijk te vinden en uit te voeren. oftewel duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk! hier ga ik vaker gebruik van maken.
 | 05/07/18  02:49:17 | Winkelbeoordeling :
zeer mooi ontworpen website. de opmaak is duidelijk, en goed leesbaar. de site laat langzaam en de zoek functie is wat. weg gestopt veel mensen hebben het maar ik niet weet jij meer zeg het dan er is van
Tessa  | 24/06/18  12:14:01 | Winkelbeoordeling :
Geweldige website om een leuk hotelletje te zoeken voor je weekendje weg of vakantie. Er staat voldoende informatie over de hotels op en ook over de ligging en de omgeving. Echt een aanrader voor als je een of meerdere overnachtingen zoekt.
janne albort  | 22/06/18  10:28:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een goeie site. Er staan heel veel hotels op hun site, naar vele landen, dus keuze genoeg. Bij sommige hotels moet je zelfs niets vooraf betalen maar alles als je aankomt in het hotel. Soms moet er wel een voorschot betaald worden en de rest bij aankomst.
Rob Dyrdek  | 20/06/18  10:02:27 | Winkelbeoordeling :
In een lange zomer vakantiereis vind ik het steeds meer nodig om onderweg een overnachting te nemen. Meestal deden we dat op de bonnefooi. Ik het hoogseizoen kwam dat niet altijd goed uit. Daarom boeken we dat voortaan eerst bij Booking.com, wat wel zo prettig is!
Jessica de Kock  | 13/06/18  05:42:48 | Winkelbeoordeling :
Beste site voor het boeken van je hotel. Super overzichtelijk en zoekt altijd de beste prijs voor je uit! Echt een aanrader. Wij boeken er altijd onze hotels, waar we ook naartoe gaan. Makkelijk te zoeken op een hotel wat bij je past, duidelijk omschrijvingen, voor de beste prijs.
Buddie Spencer  | 05/06/18  11:26:25 | Winkelbeoordeling :
Al jaren boek ik mijn hotels via Booking.com, ook vaak als er via Trivago een hotel een paar euro goedkoper aangeboden wordt bij een andere boekingssite.puur omdat de service bij Booking.com steengoed is. Als ik moet annuleren terwijl dat volgens het hotel niet kan, Regelt Booking.com dat wel!!
gerry van der wens  | 02/06/18  05:46:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is heel erg handig . Je wilt weg met familie of vrienden dan ga je daar zoeken alles op een site . Zeer handig zoveel hotels in wereldsteden . Ga er met zijn allen voor zitten en zoek een leuke bestemming.
christina Verschoor  | 30/05/18  08:24:34 | Winkelbeoordeling :
Heel goede manier om zeker te zijn dat je een kamer in bv een b&b hebt geboekt. Duidelijke reviews . Ook bij een vraag word het direct aan de eigenaar doorgegeven en krijg je antwoord. Je kan direct via ideal betalen. Voor mij voor herhaling vatbaar
Manon Doeve  | 24/05/18  20:57:31 | Winkelbeoordeling :
Soms erg rommelige site door veel verschillende kleuren (bij aanbiedingen van hotels). Geen fijn overzicht van een hotel met verschillende kamers. Welke foto hoort bij welke kamer? Voor de rest een fijne site, eerste site waar ik op kijk als ik een hotel zoek.
Harrie Knarrie  | 15/05/18  19:12:20 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een erg gebruiksvriendelijke en een overzichtelijke site, en tot nu toe perfecte hotels gekregen. Goede uitleg over wat er wel of niet bij inbegepen is. Ook de dichtstbijzijnde hotels die kamers vrij hebben worden vermeld. Bij aankomst betalen wat ik wel zo prettig vind !!
jacq zwiers  | 14/05/18  00:33:47 | Winkelbeoordeling :
als ik een hotel boek, doe ik dat via deze site omdat het overzichtelijk is en betrouwbaar. je kan zien welke hotels populair zijn op dat moment en of je dus snel moet boeken voor de beste deal. ook handig aangegeven halfpension of allinclusive bijvoorbeeld en wat voor kamer je kan verwachten.
lion van der wens  | 13/05/18  06:26:37 | Winkelbeoordeling :
Booking.com het is een gezellige webshop waar je naar hartelust reizen uit kunt zoeken . Ruime keuze van hotels goedkope duurdere je kunt het zo uitzoeken. Het is niet de duurste webshop . In ieder geval het bekijken waard.
Corinne Sluijk  | 07/05/18  11:34:05 | Winkelbeoordeling :
prima vakantie voor een nette prijs gehad. vorig jaar rondreis gemaakt door Luxemburg en hotels bij booking.com geboekt! alles was top geregeld! keurig nette hotels hebben zij in het bestand waar je tevens voor een fatsoenlijke prijs kon dineren.
Lieve Calhem  | 29/04/18  00:28:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke webhop met veel aantrekkelijke aanbiedingen tevens krijg je e bestellingen snel en volledig veilig thuis bezorgd vind alleen dat bol de betaling via paypal moet overwegen dan zou het helemaal een topshop zijn
JJM Antwerpen  | 27/04/18  17:02:47 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is op zich een hele prima site om een slaapplaats te vinden. Er is overal genoeg te vinden, vaak ook op hele leuke locaties. Het is een nadeel dat je niet overal met Ideal kunt betalen, soms heb je een creditcard nodig. Ook kloppen de reviews lang niet altijd met mijn ervaringen, zowel in goede als minder goede zin.
Ron Veltman  | 28/04/18  14:41:06 | Winkelbeoordeling :
Vroeger reden wij zonder probleem ruim 1000 km op een dag met de auto. Daar hebben we nu geen zin meer in. Tegenwoordig zoeken we via Booking een leuk klein hotel voor halverwege de reis. En dat bevalt ons prima.
Salih Gundogan  | 14/04/18  07:58:47 | Winkelbeoordeling :
Simpel, eenvoudig, gebruikers vriendelijk. Je hebt veel keuze en je kunt makkelijk middels filters je gewenstehotel selecteren, zoals een goedkoop kamer of luxe kamer of kamers met speciale wensen die je hebt.
Nadine Elshof  | 09/04/18  17:13:03 | Winkelbeoordeling :
Goede website voor het vinden van reisdeals. Soms laat de website echter andere prijzen zien voor verschillende mensen, terwijl je eenzelfde aantal sterren in je account hebt. Booking.com heeft een handige doorgeefdeal, waardoor jij en je vrienden geld kunnen verdienen. Dit is een goeie actie.
Carola Vriezen  | 06/04/18  15:08:07 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Sandra  | 06/04/18  15:45:33 | Winkelbeoordeling :
Ik boek altijd hotels via booking.com. vorig jaar naar Zuid Afrika geweest en de hotels hier in Nederland geboekt. Alles ging perfect. Ook als ik hotel in Nederland boek doe ik dat via deze site. Nooit geen probleem en raad iedereen te boeken via booking.com.
Steelo Brim  | 06/04/18  08:38:54 | Winkelbeoordeling :
Site van Booking.com is zeer gebruiksvriendelijk, ook de app, een paar klikken en je hebt al geboekt. De app is ook duidelijk en overzichtelijk. De filters die je kan gebruiken zijn erg handig. Zoals goedkoopste eerst of populair. Er is zeer veel aanbod met scherpe acties, oké dus!
Vy Nguyen  | 28/03/18  16:31:24 | Winkelbeoordeling :
Snel overnachtingen boeken zonder extra gedoe. Nu reserveren en later betalen, handig en simpel! Heb meerdere overnachtingen geboekt voor mijn vakantie in Zuid-Korea en Booking.com herkende meteen mijn reis en wist wanneer ik waar heen ging. Dit is ook erg handig om je vakantieplanning te tracken!
Gretha van Holten  | 24/03/18  06:13:55 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een prettige website waar ik bij ben aangesloten. Via Booking.com heb ik al vaak hotels en andere accommodatie kunnen boeken tegen zeer schappelijke prijzen. De site is internationaal en verschijnt in ruim 40 talen. Het boeken gaat heel gemakkelijk en er is veel keuze.
Van Holten  | 24/03/18  07:07:41 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een website waar je wereldwijd hotelkamers en andere accommodatie kunt boeken. Geen boekingskosten en de service is prima. Ze hebben meer dan 40 talen ter beschikking en hun reviews zijn meer dan lovend. Ik boek graag bij hen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Monuta
Monuta
visit register click click