ONTVANG TOT 103,50 CASHCOINS Staatsloterij ah.nl

Brand New Day - Open nu een Kinderrekening Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Brand New Day - Open nu een Kinderrekening

Brand New Day - Open nu een Kinderrekening. Eerst maak je een berekening. Als die helemaal naar wens is, kun je direct de rekening openen.

Brand New Day - Open nu een Kinderrekening Beoordelingen

Annie Deinum  | 18/03/15  03:42:38 | Winkelbeoordeling :
Een mooie manier om wat extra's voor bijvoorbeeld de studie van je kind, de aanschaf van een autootje of wat dan ook opzij te leggen. Iedereen mag geld storten op deze rekening, het kind kan er pas na zijn 18de verjaardag gebruik van maken.
Huub Stolle  | 22/02/15  15:55:33 | Winkelbeoordeling :
Brand new day doet inderdaad wat men belooft. Hun poliskosten zijn laag en ze hanteren vrijwel geen provisie kosten.Hierdoor is het rendement op je beleggingspolis stukken hoger dan elders. Hun service stat op een eenzaam hoog peil. Echt top!!!
Elena Vasilescu  | 20/01/15  10:15:29 | Winkelbeoordeling :
Niet alleen met ongekend lage kosten. Of met een doordacht product zonder allerlei beknellende voorwaarden. Maar vooral met een on-Nederlandse service. Ouderwets hard rennen voor je klant alsof je leven er vanaf hangt. Die service vinden hun erg belangrijk.
Nicole L Espoir  | 23/08/14  12:00:24 | Winkelbeoordeling :
boek uw polis heel gemakkelijk over naar brand new day,want de kosten zijn lager dan bij andere verzekeraars ze zijn n prijsvechter stuur de polis naar hun en ze kijken of t de moeite waard is om over te stappen naar hun
Carina Ruijsch Kerzaan  | 29/04/14  08:27:55 | Winkelbeoordeling :
Via brand New day een aanvullende pensioen afgesloten. Ze zijn helder en duidelijk. Je kunt ze makkelijk bereiken via de telefoon en ze geven goed antwoord op vragen. En bij de belasting aangiften was het opgebouwde tegoed ook al automatisch ingevuld voor ons! Wij zijn zeer te vrede over ze.
wil koster  | 26/04/14  11:41:59 | Winkelbeoordeling :
Bij Brand New Day kun je een gratis ontwoekerpakket aanvragen. Want er zijn miljoenen Nederlanders die een woekerpolis hebben! Hebt u dat ook? Laat dan uw verzekeringen nakijken, misschien kunt u veel geld besparen!
jim lehmler  | 25/04/14  09:48:25 | Winkelbeoordeling :
fijn dat je toch nog ergens wat kan verdienen ik zit maar thuis afgekeurd en wil wel werken maar mag niet helaas en dan hebben wecashback om toch nog iets te verdienen het is niet veel maar zeg maar alle beetjes helpen
Christiaan Boezerooij  | 03/04/14  18:36:24 | Winkelbeoordeling :
ik heb geinvesteerd bij deze maatschappij ze hadden mijn woekerpolis overgenomen dat koste me wel aardig wat centen maar dat blijkt het waard te zijn want de polis word steeds hoger terwijl bij die ander de waarde hard achteruit liep
Didi Didi  | 30/03/14  07:49:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Brand New Day. Ze hebben banksparen, pensioensparen en je kunt zelf zeer overzichtelijk zien wat er gebeurd met je geld, wat het heeft opgeleverd en wat de kosten zijn. Aanrader.
Jolanda den Engelse  | 30/03/14  17:01:04 | Winkelbeoordeling :
Brand New Day denkt goed met haar klanten mee en heeft o.a. het ontwoekerpakket, zodat je je goedkoper kunt verzekeren. Als je veel premie betaalt voor je verzekeringen, is het de moeite waard om het ontwoekerpakket aan te vragen en te vergelijken met Brand New Day.
Henriët van Wieren  | 24/03/14  16:18:17 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een pensioenrekening bij Brand New Day en ben zeer tevreden over de gang van zaken tot nu toe. Alles is online te regelen en ik kan op elk moment van de dag inloggen en kijken wat de stand tot nu toe is.
Bhakti Dharma  | 20/03/14  10:03:01 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke aanbieder van een wellicht nieuw product, alle mogelijkheden goed overzichtelijk, wel zal natuurlijk goede informatie nodig zijn, deels al te vinden op de site. Nodigt voor de geintereserden uit om te lezen.
Frank Smid  | 18/03/14  19:34:10 | Winkelbeoordeling :
Brand new day heeft mij heel goed geholpen met mijn ontwoekerpakket. Ik ben ze heel erg dankbaar voor hun snelle en prettige manier van helpen bij deze ontzettend moeilijke klus die wij te klaren hadden
Roy Willms  | 16/03/14  05:50:11 | Winkelbeoordeling :
Brand New Day opent de aanval in de financiële wereld van pensioenen, beleggingen en verzekeringen. Daarbij hanteert ze op overtuigende wijze het credo calvinistisch in kosten, bourgondisch in service. Een prijsvechter met topdiensten!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 5,00% CASHCOINS Scotch & Soda Outlet ACER
visit register click click