ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Hennepolie.nl

Bristol Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bristol

Shop met korting mode bij Bristol

Een modewinkel voor het hele gezin? Bekijk de webshop van Bristol. Bristol richt zich namelijk op dames, heren, tieners en kinderen. Het staat bekend om haar uitgebreide assortiment tegen scherpe prijzen. Je kunt bij Bristol terecht voor kleding, (mode)accessoires, schoenen en sport- en vrijetijdsartikelen. Verander meteen van top tot teen, dankzij Bristol!

Bristol Beoordelingen

Regina  | 24/08/18  10:45:58 | Winkelbeoordeling :
Schoenen en mode voor het hele gezin. Gratis verzending vanaf € 24,99. Snelle levering. Scherpe prijzen. Ik kreeg bij mijn bestelling een kortingsbon van €5,= cadeau. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt meteen €5,= korting!
Nicole L  | 30/08/16  07:21:21 | Winkelbeoordeling :
de laatste trend betaalbaar betrouwbaar van klein tot groot goede kwaliteit prima service vriendelijk en behulpzaam personeel ook bekende merken heeft ook schoenen en vrijetijdskleding gratis verzending vanaf € 24,99 en gratis afhalen en terug brengen
Adil A  | 30/08/16  07:34:56 | Winkelbeoordeling :
de laatste trend op kleren,schoenen en vrijetijdskleding ook van bekende merken betaalbaar goede kwaliteit voor dames,heren en kinderen prima service vanaf €24,99 is de verzending gratis leuke acties zoals nu 70 % korting
Mariska Sylvana  | 19/10/16  12:56:37 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijk webshop met leuke kleding/schoenen voor een leuke prijs. Vanaf 25,00 betaal je geen verzendkosten en wanneer je via deze website shopt, krijg je er nog een leuke vergoeding voor ook.
Nines  | 16/01/17  06:14:19 | Winkelbeoordeling :
Bristol heeft leuke mode voor het hele gezin zoals kleding, schoenen, tassen en sportkleding. Goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij Bristol kun je gewoon lekker shoppen en ze hebben regelmatig leuke kortingsacties.
Olivier  | 11/02/17  06:58:14 | Winkelbeoordeling :
Bristol heeft leuke mode voor het hele gezin zoals kleding, schoenen, tassen en sportkleding. Goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij Bristol kun je gewoon lekker shoppen en ze hebben regelmatig leuke kortingsacties.
Wendy Visser  | 15/02/17  19:46:06 | Winkelbeoordeling :
Bristol is een webshop met veel betaalbare kleding, schoenen en accesoires voor het hele gezin. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen waardoor het helemaal fijn shoppen is. Vanaf 25 euro betaal je ook nog eens geen verzendkosten.
Inge Kramer  | 02/03/17  18:32:49 | Winkelbeoordeling :
Bij Bristol kun je ook terecht voor hele leuke en betaalbare sportkleding, voor zowel kinderen als volwassenen. En ze hebben ook ontzettend leuke en hippe tassen.maar vooral mooie schoenen en laarzen tegen zeer betaalbare prijzen.
Leo Paans  | 19/03/17  05:25:52 | Winkelbeoordeling :
Bristol is de winkel waar je voor een betaalbare prijs kleding en schoenen kunt kopen voor het hele gezin, en kwalitatief gezien een goede koop. In de webshop is nagenoeg alles voorradig en binnen twee dagen geleverd.
Anke Plomp  | 05/05/14  13:34:53 | Winkelbeoordeling :
Bristol is al jaren de goedkope aanbieder van kleding , schoenen, sportkleding enz. Heel veel keus hebben ze , de service is goed, en de verzending heel snel. Zeker een aanrader als je voor weinig geld iets leuks zoekt.
stacy Schaafsma  | 18/06/14  02:27:43 | Winkelbeoordeling :
ben goed geslaagd bij bristol ...leuke kleren schoenen etc klantvriendelijke personeel en een hele leuke winkel kom er graag koop dan in sale en zelf 2 x zelfde driekwarts jogging broek in 2 verschilldende kleuren en leuke schoenen en tas te gek
Jeroen Peters  | 29/10/14  08:12:54 | Winkelbeoordeling :
Alom vertegenwoordigd in Nederland, maar niets is zo lekker dan toch je favoriete artikelen bestellen vanuit je comfortabele stoel. Iedereen weet het eigenlijk al, Bristol is goed en goedkoop. Je vindt er altijd iets naar je zin!
Rijk van Laar  | 19/02/16  20:04:11 | Winkelbeoordeling :
Bristol is al jarenlang een uitstekende winkel voor mijn kleding en schoenen. Ze hebben een groot assortiment, uitstekende service en lage prijzen. Absoluut een een aanrader als je iets leuks zoekt voor weinig geld.
Yvonne van Laar  | 21/05/16  19:05:07 | Winkelbeoordeling :
Bristol is al jaren een fijne winkel met kwaliteitsmode en schoenen voor een lage prijs. Ze hebben ook een groot assortiment sportkleding en kinderschoenen. Prima webshop met snelle verzending. Ik kan Bristol zeker aanraden.
tessy van der burgt  | 06/08/14  09:56:30 | Winkelbeoordeling :
Bristol is een fijne winkel, met name voor de basic shirts en schoenen. Ze hebben een ruim aanbod en de prijzen zijn ook goed. Het bestellen via de webshop gaat snel en gemakkelijk en ze hebben regelmatig kortingsacties!
Marijke Boersma  | 18/06/15  18:12:03 | Winkelbeoordeling :
Bristol is dé winkel om kleding te kopen. Er zijn altijd leuke aanbiedingen en daarnaast is de kleding helemaal niet duur. Ook een leuke bijkomstigheid is dat je meer dan 2% weer terug krijgt wanneer je met de link van NuCash een aankoop doet. Kortom, een echte aanrader.
Lena Terra  | 04/08/14  15:06:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Bristol kun je terecht voor het hele gezin voor leuke schoenen, voor sportkleding en assecoires en dat alles voor een leuk prijsje. Je kunt ook naar de winkel gaan om te passen, dan heb je zekerheid. Ook ruilen kan er. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Ada de Jong  | 06/06/15  21:01:01 | Winkelbeoordeling :
Bristol heeft veel leuke kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Ook is het een erg goede kwaliteit bij Bristol. En het is er niet zo heel erg duur. Ze zijn zeer klantvriendelijk bij Bristol
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen EasySwitch.nl
visit register click click