ONTVANG 5,00% CASHCOINS ONTVANG 5,00% CASHCOINS
Essent

Bureaustoelshop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bureaustoelshop.nl

Geschikte bureaustoelen voor kantoor vind je bij Bureaustoelshop.nl

Heb je er wel eens bij stilgestaan (of in dit geval stilgezeten) hoeveel tijd je in jouw bureaustoel zit? Dit is vaak meer tijd dan je zelf denkt. Daarom is een geschikte bureaustoel heel erg belangrijk. Bij Bureaustoelshop.nl vind je altijd de stoel die perfect bij jou past. Bureaustoelshop.nl is al 15 jaar de aanbieder van bureaustoelen voor kantoren.

Bureaustoelshop.nl Beoordelingen

Klus Klus  | 20/11/20  18:28:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke bureaustoel! Mijn dochter is er super blij mee. Het is een degelijke stoel, die makkelijk in elkaar te zetten is. Het enige nadeel is dat hij nogal snel naar voren kan klappen als je op het randje van de zitting gaat zitten. Maar zolang je dat gewoon niet doet, is het een prima stoel!
Jesse James  | 11/11/20  16:33:24 | Winkelbeoordeling :
Keurige bureaustoel gekocht bij Bureaustoelshop, snel geleverd en gemakkelijk te monteren. verstelbare zitting en armleuningen, tevens degelijk materiaal zoals verwacht van de foto. Thuiswerkplaats is daarmee bij mij compleet.
Sjaak Swart  | 06/11/20  16:19:09 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site met veel keuze, waar alles te vinden is voor je thuiswerkplek. Levering zoals aangegeven, degelijk verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Werk je 8 uur per dag kies dan wel een stoel met veel instelmogelijkheden, heb ik niet gedaan en heb daar achteraf wel spijt van.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 5,00% CASHCOINS ONTVANG 5,00% CASHCOINS
Zalando Lounge
visit register click click