ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott Zooplus
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

DealDonkey Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over DealDonkey

Voordelig de beste dagdeals bij DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs, nergens anders goedkoper! De aanbiedingen van DealDonkey verrassen elke dag weer! De ene dag een super hoge korting op merkkleding, de volgende dag een knalaanbieding met een mediaspeler! Elke dag een andere aanbieding die u niet kan laten schieten. DealDonkey is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op!

DealDonkey Beoordelingen

Xantippe de Wit  | 03/11/21  17:03:04 | Winkelbeoordeling :
N'a een snelle levering bleken wij een gebruikt toestel te hebben ontvangen. We hebben meteen de avond zelf nog contact opgenomen met DealDonkey, er werden ons 2 oplossingen voorgesteld en 8 dagen later lag er een compleet nieuw toestel op onze mat, zeer snel en correct opgelost!
Frank de Boer  | 18/10/21  11:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service en snel geleverd en duidelijke comminucatie van DealDonkey, Alles is prima verlopen van bestelling tot levering en de producten zijn zoals omschreven. DealDonkey is een echte aanrader!
Farce Majeur  | 13/10/21  19:35:59 | Winkelbeoordeling :
Heb bij DealDonkey besteld en betaald ,vandaag bestellen en morgen leveren ging niet zat een zondag tussen maar maandagmorgen om kwart over acht stond het pakket voor de deur. Dus alles naar behoren afgewerkt ben zeer tevreden over de gang van zaken bij DealDonkey!
Bor de Wolf  | 24/09/21  19:36:42 | Winkelbeoordeling :
Goede, snelle en prettige webshop van Dealdonkey. Goede en heldere communicatie. Mooi overzichtelijk in de mail. Snelle levering en what you see is what you get. Goede kwaliteit en juiste beschrijving van de producten op de site.
Jos Thi  | 27/08/21  17:46:43 | Winkelbeoordeling :
Ik had een bestelling gedaan bij DealDonkey (waar ik nog helaas nooit van gehoord heb) van een kookpan tegen een zeer concurrende prijs en perfect supersnel toegeleverd, volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden over DealDonkey!
Toon Gesink  | 20/08/21  15:36:00 | Winkelbeoordeling :
Toen ik DealDonkey ontdekte was ik meteen enthousiast. Leuke deals voor zeer aantrekkelijke prijzen. Heb er al meerdere malen iets gekocht en alles word zeer netjes en op tijd geleverd. Nu een kookpan tegen een zeer concurrende prijs en perfect toegeleverd volgens afspraak, zeer tevreden!
Bernd Maylander  | 09/07/21  09:00:45 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een eReader aangeschaft en de volgende dag geleverd. Tot nu toe dik tevreden! Toen ik DealDonky ontdekte was ik meteen enthousiast, leuke deals voor zeer aantrekkelijke prijzen. Heb er al meerdere malen iets gekocht en alles word zeer netjes en op tijd geleverd.
Heinz Friedrichs  | 31/05/21  10:46:24 | Winkelbeoordeling :
Echt zo snel als beloofd, maar helaas was mijn produkt wel beschadigd (naar mijn idee door de post en niet door Deal Donkey) maar gelijk gemeld en meteen keurig opgelost door de klantenservice, door noog een exemplaar op te sturen, compliment!
Fred Heineken  | 21/05/21  16:01:02 | Winkelbeoordeling :
Een combi douche besteld bij DealDonkey maar bij aankomst bleek er een onderdeel niet in de verpakking te zitten, binnen 2 werkdagen was het ontbrekend onderdeel thuis in de bus. hartelijk dank voor de goede service!
Klus Klus  | 26/02/21  21:20:36 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service van DealDonkey. Zeer goed bereikbaar, prima informatie over de producten. Scherpe prijzen. Heel goed geholpen ook in service na verkoop. Kortom, zeker een echte aanrader! Hier kom ik nog zeker een keer terug!
Anton Gesink  | 01/02/21  19:36:44 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer tevreden over DealDonkey, website is fijn in gebruik. De bezorging verliep ook prima. De douchekop ging mankementen vertonen, gemaild en dat hebben ze keurig opgepakt, nieuwe douchekop verstuurd. Dus echt een aanrader voor wie er nog twijfelt
Sjaak Swart  | 29/01/21  19:10:39 | Winkelbeoordeling :
De service van DealDonkey is uitstekend! Na het ontvangen van mijn artikel, heb ik nog een aantal keren contact gehad i.v.m. een defect onderdeeltje. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden en het keurig opgelost, dikke pluim voor DealDonkey!
Veronica Veronica  | 13/01/21  19:17:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij DealDonkey, had mijn wereldstekker heel snel binnen en kreeg snel terugkoppeling op mijn vragen. Was eerste keer dat ik iets bestelde bij DealDonkey, maar ga dat zeker nog vaker doen in de toekomst!
Steelo Brim  | 30/12/20  19:50:40 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop! Ik was op zoek naar een bepaald product en DealDonkey was veruit de goedkoopste aanbieder. Het bestelproces verliep vlot. Je wordt per mail keurig op de hoogte gehouden wat de stand van zaken is. DealDonkey is zeker een aanrader!
Rob Dyrdek  | 21/09/20  20:37:30 | Winkelbeoordeling :
Top service van DealDonkey! snelle verzending en een goede service,deze keer had ik pech want het koelelement was kapot bij ontvangst heb dit direct gemeld en heb de volgende dag alweer een nieuwe mogen ontvangen! Top van DealDonkey!
Hans Kazan  | 20/07/20  19:47:51 | Winkelbeoordeling :
Super deal bij DealDonkey! 1e maal hier gekocht, dus altijd beetje afwachten. Maar dit was niet nodig ! Snelle levering, goed verpakt. Had prijzen vergeleken en hier was het voordeligst. Ik ben alvast overtuigd van DealDonkey!
Clint Eastwood  | 16/07/20  15:34:15 | Winkelbeoordeling :
Een super leuke site van DealDonkey. Er staan mooie aanbiedingen in en het is betrouwbaar. Het was ook snel in huis. Er is maar 1 nadeel: je koopt vaak meer dan je nodig hebt omdat ze zoveel leuke dingen hebben (!)
Peter Tosh  | 15/07/20  20:52:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 16 meter dakgootborstel besteld bij DealDonkey, dat was snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachting. Mijn (test) toepassing was om vogelnesten onder de zonnepanelen en onder dakpannen te weren en dat lijkt goed te werken, terwijl de ventilatie blijft.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
15% korting op alle Tastea Thee Blends
Code:Probeer15
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott Drogisterij.net
visit register click click