ONTVANG TOT 30,00 CASHCOINS KPN Thuis Greetz.nl

Decathlon Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Decathlon

Shop voordelig sportartikelen bij Decathlon

Decathlon heeft een uitgebreid assortiment sport- en outdoor artikelen. Je kan hier voor verschillende sporten terecht zoals: verschillende teamsporten, fitness, ruitersport, precisiesporten, watersporten en hengelsport. Sportmerken zoals Nike, Adidas, GoPro, Puma en Asics zijn onder andere te vinden bij Decathlon.

Decathlon Beoordelingen

Fred Bonaparte  | 07/10/19  07:46:38 | Winkelbeoordeling :
Na jaren kies ik nog steeds regelmatig Decathlon als eindbestemming voor fietskleding, -accessoires e.d. Tot op heden altijd nog tevreden geweest over het verloop vanaf het bestelproces t/m de levering van de producten -- die altijd nog naar wens zijn geweest!
 | 15/09/19  21:04:44 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel met kwaliteit spullen voor een niet al te grote prijs.goede service,en vriendelijke werknemers .altijd een ruim assortiment. alleen is de retour terug betaling wel laat binnen helaas.maar voor de rest een top winkel
Joyce Tegenbosch  | 05/08/19  16:08:47 | Winkelbeoordeling :
Mooie en grote winkel waar je goede kwaliteit sport en vrije tijds spullen kan kopen voor een goede prijs.
Marianne Gommers  | 09/07/19  07:49:51 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan sportartikelen en camping artikelen goed en goedkoop. Ook fietsen van goede kwaliteit. Bezorgen vanaf 50 euro gratis. Snelle levering en goede service. Gelijk cashcoins verdienen
Ferry Swinkels  | 19/06/19  07:12:12 | Winkelbeoordeling :
Best al veel besteld bij Decathlon, ze hebben wel wat langere levertijd dan gebruikelijk (producten moeten uit buitenland komen). Helaas enkele weken geleden wel iets fout gegaan met mijn bestelling en daarna was het artikel uitverkocht. Via webcare geholpen met een prima oplossing!
Freddy Maertens  | 29/05/19  10:33:39 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaker besteld bij Decathlon, een fijne webwinkel, waar je ook alles kunt vinden. Ik koop er altijd mijn paardrijkleding. Goede kwaliteit! En als er iets niet goed is of niet past, dan wordt dat allemaal goed geregeld door de snelle en fijne klantenservice!
Jane Sterling  | 20/05/19  08:56:49 | Winkelbeoordeling :
Na jaren kies ik nog steeds regelmatig Decathlon als eindbestemming voor fietskleding e.d. Tot op heden altijd tevreden geweest over het verloop vanaf het bestelproces t/m de levering van de producten -- die altijd nog naar wens zijn geweest. kwalitatief goede merken tegen een betaalbare prijs!
Harco Heldoorn  | 03/04/19  07:53:30 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke winkel , waar je een ruim assortiment aan treft voor elke sport en andere activiteiten. de keuze is reuze zeg maar. En de prijs is ook nog eens goed. het personeel is vriendelijk en behulpzaam. gewoon een topzaak!
Fred Gasselich  | 06/03/19  08:56:55 | Winkelbeoordeling :
Goede producten voor ook hele nette prijzen heb je bij Decathlon. Enige nadeel zijn de wat langere levertijden, maar dit komt waarschijnlijk omdat producten vanuit Duitsland o.i.d. worden verzonden, verders prima webshop!
Eveline Kersten  | 19/02/19  06:03:38 | Winkelbeoordeling :
ik heb online een fiets besteld die conform alle verwachtingen is geleverd. Veel informatie op de site over en bij het artikel en komt overeen met wat ik geleverd heb gekregen. Ik ben er erg blij mee.
lenie Van Buuren  | 30/12/18  13:39:09 | Winkelbeoordeling :
we hebben een gps besteld. deze werd heel snel geleverd. de prijs die we moesten betalen was nergens goedkoper. En met een terugstuur garantie van een jaar is ook nergens te krijgen. dus een aanrader voor iedereen.
Magda Roos  | 04/12/18  12:44:23 | Winkelbeoordeling :
ik heb afgelopen maand een mountainbike gekocht na een hoop gezeur met een vorig bedrijf. ik ben zeer tevreden over de service. ik mag over een half jaar een gratis service beurt voor de bike krijgen. levenslange garantie op niet slijtende onderdelen en garantie 2 jaar over het algemeen. dolgelukkig met mijn bike. prijsklasse fiets geweldig.
Tamara Bouwman  | 06/12/18  17:49:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een zweep besteld voor mijn dochter voor bij de paarden. Zelf sqaush ik sinds kort en had nog geen schoenen. Op de site hele leuke Asics gevonden. Snel bestel en betaald en het hele pakket was
Brenda Van Der Aar  | 25/11/18  13:06:21 | Winkelbeoordeling :
Iets opzoek qua maat, geslacht gaat niet altijd goed. Bij het opzoeken van schoenen ook al geef je een kleur of maat aan krijg je alles te zien.
Assumar Gellis  | 10/09/18  07:37:40 | Winkelbeoordeling :
De artikelen die ik online besteld had, werden netjes verpakt op de juiste datum afgeleverd (2 dagen). Nadat ik besteld had zag ik dat ik iets was vergeten,via de chat werd ik netjes geholpen en een dag later de bevestiging gekregen dat het onderdeel kosteloos naar mij verstuurd werd. Top service!
Nicole  | 21/07/18  16:13:52 | Winkelbeoordeling :
Recent een helm gekocht bij Decathlon. In de winkel diverse modellen getest. Ruimte winkel, spiegels in de gangpaden. Alles kan gepast/getest worden. Ideaal. Als jou kleur of model er niet bij zit kun je het in de winkel bestellen en thuis of in de winkel laten bezorgen. Super handig
Chanel West Coast  | 02/07/18  10:33:30 | Winkelbeoordeling :
Nu al 4 keer wat besteld bij Decathlon en steeds goed gegaan netjes een mailtje met dag van verzending komt ook uit Duitsland dus kan een dagje langer duren maar altijd op de aangegeven dag nog bezorgd, zelfs de tijd klopte, zeer tevreden klant en goede kwaliteit spullen.
Natascha Luiten  | 12/06/18  15:53:50 | Winkelbeoordeling :
Wat een positieve verassing. Veel keus in verschillende sporten en outdoor spullen. door de aankleding en naam dacht ik dat het duurder zou zijn maar de prijzen zijn echt laag. het is een Frans bedrijf dus bij de kleding heb je soms een maat groter nodig maar dit geven ze zelf netjes aan. super
Rob Dyrdek  | 25/04/18  09:11:51 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al sinds jaar en dag bij Decathlon in Rotterdam en de laatste jaren ook op de site en op de vestiging aan de Coolsingel in Rotterdam. De keuze is breed. De kwaliteit ook van hun huismerken is goed. De prijs is fair. De kennis in de winkel is ook heel goed.
Steelo Brim  | 23/04/18  17:18:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zwarte Halters voor mii besteld. Op de site van Decathlon stond al aan gegeven dat het pas later werd verzonden. Als klant weet je dan waar je aan toe bent. Goed verpakt. Orderbevestiging en factuur in mijn mailbox, je kon de bestelling volgen in je account van PostNL maar ook in je mailbox.
Gio Santana  | 18/04/18  08:51:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een redelijke bestelervaring bij Decathlon. Wel wat langere levertijd dan gebruikelijk (producten moeten uit buitenland komen). Helaas vorige week wel iets fout gegaan met mijn bestelling en daarna was het artikel uitverkocht. Via webcare geholpen met een uitstekende oplossing!
Jan Buffel  | 16/03/18  08:14:48 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Halters zwart voor mezelf besteld. Op de site stond al aan gegeven dat het pas op 28 februari werd verzonden. Als klant weet je waar je dan aan toe bent. Goed verpakt. Orderbevestiging en factuur in mijn mailbox, je kon de bestelling volgen in je account van PostNL, Aanrader!
Miryea Verheul  | 08/03/18  18:02:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren bij Decathlon besteld een fijne webwinkel, waar je vanalles kan vinden. Ik koop er altijd mijn paardrijkleding. Goede kwaliteit! En als er iets niet goed is of niet past, dan wordt dat allemaal goed geregeld door de snelle en fijne klantenservice!
Ron Veltman  | 08/03/18  11:09:33 | Winkelbeoordeling :
Ik april is mijn kleindochter jarig. Dan gaan we altijd samen naar Decathlon om een verjaardags cadeau voor haar te kopen. Omdat paardrijden nog steeds haar grote liefde is valt de keuze meestal op een nieuwe broek of cap. Altijd goed.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG TOT 30,00 CASHCOINS KPN Thuis Superwinkel.nl
visit register click click