ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS De Bijenkorf OTTO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

John Wayn  | 06/12/21  15:56:19 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, bestelling geplaats op zaterdag en werd al de zondag voor 12:00 uur bij mij bezorgd....top. En ook hun klantenservice is helemaal top, ik was namelijk bij mijn bestelling de code vergeten te vermelden voor mijn gratis dekbed. Even gebeld met klantenservice en meteen in orde!
Jeannerie Breen  | 29/11/21  14:39:14 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit materiaal viel tegen, ik had meerdere dekbedhoezen besteld en ze slijten echt enorm snel, de stof is dun en bijna doorschijnend, bij de donkere kleuren (donkergrijs) was dit nog veel erger dan bij de lichte kleuren (lichtroze)
Henk Gesink  | 24/11/21  16:20:37 | Winkelbeoordeling :
Al het gene wat we gekocht hebben bij Dekbed-Discounter was van prima kwaliteit en we bevelen het anderen van harte aan, besteld en razend snel geleverd ik vind het klasse! Voor de derde keer hier een bestelling gedaan, telefonisch uitstekend advies en service gekregen, een echte aanrader!
Denise van Helfteren  | 23/11/21  07:44:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop voor dekbedden en dergelijke die betaalbare en mooie producten aanbied, vaak met leuke kortingsacties. Ik bestel al mijn dekbedovertrekken al enige tijd in deze webshop en ben altijd blij wanneer mijn pakket van jullie bezorgd word.
Leroy Hamilton  | 17/11/21  08:04:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de website van Dekbed-Discounter. Makkelijk in gebruik, goede prijzen en makkelijk zoeken. Je wordt goed op de hoogte gebracht over je bestelling en levering. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!
Lara Norris  | 16/11/21  12:47:46 | Winkelbeoordeling :
Ik had een dekbed en overtrekken besteld bij Dekbed-Discounter. Volgende dag had ik ze al in huis. Dekbed omruilen voor een andere was ook geen enkel probleem. Heel fijn geholpen door de klantenservice!
Joanni  | 10/11/21  11:18:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met geregeld goede deals voor overtrekken , soms even de reviews checken maar in het algemeen een goede prijs/kwaliteit verhouding vooral als je vaker besteld , dan weet je precies wat goed gaat bevallen :) ideale en makkelijke site met snelle verzend service
Kim Kimich  | 06/11/21  08:54:47 | Winkelbeoordeling :
De site is overzichtelijk van Dekbed-Discounter, werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, en het werd snel bezorgd. Kwaliteit van de producten is zoals omschreven, prima dus! Ik zal zeker hier weer bestellen!
Tim Valk  | 01/11/21  20:48:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier al een aantal keren dekbedhoezen gekocht. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen waarbij je drie hoezen voor een leuke prijs krijgt aangeboden. Ze hebben keuze uit veel patronen. De levering is ook snel !
jet kientz  | 01/11/21  08:15:41 | Winkelbeoordeling :
Een hele mooie webwinkel ook fysiek is het een mooie winkel.ik heb tot drie keer een heerlijk dekbed besteld lekker zacht is hij.en mooie dekbed overtrekken met kussen slopen met mooie dieren printen en New York printen
sjoerd Krul  | 28/10/21  15:09:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een dekbed hoos bestelld bij dekbeddiscounter kreeg ereen dekbed bij kado binnen 2 dagen in huis en van een zeer goede kwaliteit slaapt heerlijk en je hoeft het niet te strijken ik ga dit aanbevelen perfect
Sam Stappenbeld  | 26/10/21  14:23:11 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webwinkel kun je dus echt voor alles wat je zoekt op slaapkamer gebied slagen. In elke stof is er wel wat te vinden. Ook voor dekbedden, kussens en plaids kun je hier terecht en slaag je altijd. Ik zou echt nooit geen andere webwinkel meer willen nu is dekbed discounter heb ontdekt.
Tom Dumoulin  | 24/10/21  09:54:19 | Winkelbeoordeling :
2 dekbedovertrekken 's avonds besteld, de volgende dag al in huis! Beide overtrekken van goede kwaliteit, toch zeer aantrekkelijk geprijsd, superservice van Dekbed-Discounter, heb hier al vaker besteld en verwacht niet anders, ik ben vaste klant!
Gea Huykman  | 21/10/21  14:34:11 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de artikelen die ik heb gekocht bij dit bedrijf. De bestelling verloopt heel soepel net als de verzending en de berichten die je krijgt voor wat betreft de status van je zending. Meestal wordt het eerder bezorgd dan er op de website staat.
Angelique Groeneweg  | 18/10/21  08:38:06 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site met veel keus. Alles wat je nodig hebt voor de slaapkamer en meer vindt je hier. Vaak leuke aanbiedingen en/of cadeautjes. Verzenden gaat snel en keurig volgens afspraak, ik koop nergens anders meer beddengoed.
Loise Hamilton  | 13/10/21  19:48:02 | Winkelbeoordeling :
Ik had een dekbed besteld met dekbedovertrek, keurig op tijd bezorgd, alles in orde. Ik heb nu echt het gevoel dat ik elke dag wakker word in een hotelbed. Ga zeker voortaan al mijn producten bij Dekbed-Discounter bestellen!
Astrid Terlouw  | 13/10/21  14:12:41 | Winkelbeoordeling :
Al weer een paar jaar terug bij Dekbed-Discounter een paar mooie dekbed-overtrekken gekocht. Na heel veel wasbeurten zien ze er nog uit als nieuw. Omdat ze ook goed betaalbaar zijn heb ik er nog een paar bijgekocht om zo te kunnen afwisselen.
Charley Brown  | 08/10/21  16:51:14 | Winkelbeoordeling :
Na ontvangst van mijn bestelling wilde ik iets wisselen en dat is super gegaan. Kreeg een gratis retourticket en erna meteen weer het goede toegestuurd zonder extra kosten. Ik ben meer dan tevreden over Dekbed-Discounter!
Harry Bellafonte  | 25/09/21  09:14:38 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch snelle levering en een prachtige kwaliteit hoeslakens. Er was een klein probleempje met de betaling ivm een kortingsactie maar dat werd onmiddellijk opgelost door de klantenservice. Ik geef Dekbed-Discounter een dikke 10!
Jan Boer  | 18/09/21  10:30:02 | Winkelbeoordeling :
Als je opzoek bent naar dekbedden of dekbedovertrekken dan moet je zeker naar dekbed-discounter.nl gaan. Zij hebben het grootste aanbod in kwalitatieve dekbedden en overtrekken. Ze geven uitstekende service en een goede kwaliteit die lang mee gaat. Nu maar 1 betalen en drie krijgen!
kim brink  | 19/09/21  20:32:14 | Winkelbeoordeling :
Leuk veel keuze’s binnen de webshop. Snelle verzending en de pakketjes komen altijd heel aan. Goede service en fijn bedrijf. De prijs kan soms een beetje tegenvallen maar een goede kwaliteit dekbed krijg je er zeker weten voor terug.
Pieter Nell  | 17/09/21  09:21:48 | Winkelbeoordeling :
Matras snel geleverd op de afgesproken tijd. Binnen anderhalve week terwijl er 4-6 weken levertijd was. Ook een paar weken terug een dekbedovertrek besteld en er was een naadje los. We kregen meteen een nieuwe toegestuurd! Topservice van Dekbed-Discounter!
Anita Zantingh  | 15/09/21  06:13:55 | Winkelbeoordeling :
Super leuke aanbiedingen en goede kwaliteit aan beddengoed. Heb hier vaak besteld en blijf dat ook doen. Ga zo door dekbed discounter!! Vaste klanten heb je aan ons zeer zeker. Zijn al aan het kijken voor onze zoon voor leuke dekbeddensets
Hans van Bruggen  | 10/09/21  12:06:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel dekbed-discounter, lekker gezellig, je kan er ook lekker uitproberen of de veringen in de matrassen goed zijn. Ze hebben een persoons ook twee persoons matrassen ook speciale naar eigen wens.
C.Visser Visser  | 02/09/21  19:25:21 | Winkelbeoordeling :
leuke webwinkel waar je makkelijk is kunt bestellen, hele mooie dekbedovertrekken, boxspring, dekbedden etc. De prijzen zijn ook top vaak acties ,3 halen 1 betalen, en mooie dekbedovertrekken echt mooi. De verzendkosten zijn normaal. De service is ook heel goed, je krijgt snel antwoord, top!! De cashbacksnelheid is ook prima in orde.
Xantippe de Wit  | 31/08/21  11:28:53 | Winkelbeoordeling :
Onze bestelling was niet goed verlopen en daarom contact gezocht met dekbed discounter. Zij hebben ons super geholpen en alles “recht” gezet wat er mis was gegaan. Super fijne maar vooral ook snelle reactie van Dekbed-Discounter, TOP!
Chantal Jansen  | 26/08/21  17:28:56 | Winkelbeoordeling :
Een zeer ruim assortiment en bijna continu interessante acties zoals gratis producten bijvoorbeeld kussens, dekbedden of 3 halen 1 of 2 betalen. Een fijne en vriendelijke klantenservice die echt bereid zijn je verder te helpen zodat je het juiste artikel koopt. Snelle levering.
Frank de Boer  | 23/08/21  17:34:49 | Winkelbeoordeling :
Zondag besteld maandag in huis, supersnelle service en goede kwaliteit Blij met de nieuwe vrolijke dekbedden. Van goede kwaliteit. Keurig netjes verpakt en snel bezorgd, nu kunnen we weer een poos vooruit en een heerlijk zomerdekbed cadeau. Die bevalt ook erg goed, super van Dekbed-Discounter!
Hans Bazoer  | 15/08/21  10:48:16 | Winkelbeoordeling :
Omdat de geleverde dekbedovertrekken niet voldeden aan de beschrijving heb ik contact gezocht, Na toezending van een foto werd gelijk actie ondernomen, kon iets nieuws uitzoeken; de geleverde overtrekken hoefden niet geretourneerd te worden. Levering opnieuw binnen 1 dag! Geweldige service, top!
Henk van Dorp  | 12/08/21  09:31:49 | Winkelbeoordeling :
Op zondag een bestelling geplaatst en maandag al geleverd. Toen ik de doos opende, zag ik een vlek op mijn dekbedovertrek. Na mail met foto’s heb ik een nieuwe dekbedovertrek gekregen. Snelle service en vriendelijke medewerkers die heel behulpzaam zijn. Dekbed-Discounter is zeker een aanrader!
Bor de Wolf  | 23/07/21  09:54:42 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is een prima webwinkel. Mooie aanbiedingen. Waaronder 3=1, ik ben erg blij met de 3 dekbedovertreksets die ik voor weinig heb kunnen bestellen! Ook is er een snelle levering, zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen. Top!
Thomas Koster  | 28/06/21  12:39:27 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter.nl is een overzichtelijke website met een groot assortiment in kwalitatieve dekbedden, kussens en matrassen. Ze leveren uitstekende service en de producten worden op tijd geleverd. Veel betaalbare prijzen en gratis verzending vanaf 75 euro.
Nicole Molenberg  | 16/06/21  20:44:08 | Winkelbeoordeling :
Nette afhandeling van zaken. De producten worden snel en netjes afgeleverd. Bij vragen/klachten zijn ze goed bereikbaar en zoeken ze naar een oplossing. Goede prijs kwaliteit verhouding! Hele duidelijke website en leuke producten, voor jong en oud!
Fred Heineken  | 11/06/21  19:10:59 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al vaker besteld bij Dekbed-Discounter. Altijd goed en snel geleverd. Laatste keer een overtrek met een verkeerde kleur ontvangen. Dit werd super snel opgelost, Wij zijn zeer tevreden over Dekbed-Discounter!
Toon Gesink  | 10/06/21  16:59:13 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit van het bestelde beddengoed bij Dekbed-Discounter, alles gekregen zoals besteld en binnen een aantal dagen had ik het al in huis. Goede update over de mail met betrekking tot verzending, prima dus!
Jos Thi  | 28/05/21  11:49:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke actie met gratis dekbed bij een bestelling vanaf 59,99. Ik kwam iets tekort maar door tussenkomst van de klantenservice krijg ik mijn dekbed toch meegeleverd met de komende bestelling, toffe service! Al veel slaapkamer spulletjes besteld, de prijs is altijd scherp en het wordt snel geleverd!
Vero Nica  | 25/05/21  09:59:48 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter heeft super mooie materialen voor super leuke prijzen/aanbiedingen. In de afgelopen maanden veel leuke overtrekken besteld voor mezelf tot aan verjaardagscadeau toe. Snelle leveringen en altijd top verpakt, perfect dus!
Anna Kournikova  | 23/05/21  00:28:54 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, echt een onwijs fijn dekbedovertrek gekocht van goede kwaliteit bij Dekbed-Discounter. De katoen-satijnen varianten hebben echt een super zachte stof welke goed ademt echt een aanrader. De prijs vind ik ook nog leuk aangezien wij ook een lits-jumeauxs dekbed hebben.
Jos Verstappen  | 19/05/21  14:45:17 | Winkelbeoordeling :
Wat een mooie dekbedovertrekken van Dekbed-Discounter, vlot geleverd na bestelling, maar een te kleine maat besteld, via de chat netjes geholpen met omruilen voor een grotere maat. Ik ben zeer tevreden. Dank voor de goede service!
Yvanka Goedhart  | 10/05/21  11:23:06 | Winkelbeoordeling :
super fijne webshop. alles is heel duidelijk aangegeven en je kan precies vinden wat je nodig hebt. ook in de sale zijn vaak super gave dingen voor een klein prijsje. ik raad deze webshop zeker aan en heb er een hele goede ervaring mee
Maris van den Bovenkamp  | 10/05/21  08:02:55 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop met veel leuke dekbedovertrekken in allerlei verschillende maten. Super veel keuze, wat erg fijn is. Natuurlijk ook diverse andere benodigdheden te koop. Goede service, aanrader!
Bernd Maylander  | 06/05/21  17:55:36 | Winkelbeoordeling :
Prachtig elektrische boxspring gekocht bij Dekbed-Discounter. Super voor mijn rug, zeer tevreden en snel opgezet door monteurs. Echt geweldig! Het dekbedovertrek wat we erbij besteld hebben slaapt echt lekker en zijn er zeer tevreden over, echt een aanrader!
Bianca Zuijdam  | 05/05/21  09:28:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vond het een prima service, een redelijk snelle levering. Goede verhoudingen tussen de prijs en de kwaliteit. Een heel groot assortiment, voldoende keuze uit kleur, afmetingen en kwaliteit van de materialen. Fijne webshop, ik kon snel vinden wat ik nodig had.
Akio Kaminaga  | 21/04/21  12:42:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor het eerst een dekbedhoes en een hoeslaken besteld bij Dekbed-Discounter. Hele mooie kwaliteit en prachtig van kleur. Boven verwachting en dat voor die prijs. Heb ook heerlijk geslapen onder het lente dekbed wat ik er gratis bij heb gekregen. Echt een aanrader!
henry de groot  | 18/04/21  15:32:09 | Winkelbeoordeling :
hier een geweldig dekbed gekocht. deze samen met mijn vriendin uitgezocht en door de grote en ruime keuze duurde dat even. uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten. en deze besteld. snelle en goede afhandeling maakte deze ervaring helemaal af.
Istrelia Winklaar  | 16/04/21  12:07:11 | Winkelbeoordeling :
WAUW... Hele mooie overtrekken voor dekbedden! En snel geleverd. Ik zal zeker nog een keer bestellen in de toekomst! Ook de dekbedden zijn aantrekkelijk in kwaliteit en prijs. De website is heel makkelijk om uit te zoeken wat je wilt hebben.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:12:46 | Winkelbeoordeling :
Vorige week bestelling gedaan en ging goed. Netjes verpakt en snel verstuurd en producten zijn goed van kwaliteit. Win actie zat erbij €250 shoptegoed met een foto plaatsen op insta en Facebook.
Karin Aarts Verwijst  | 10/04/21  07:52:28 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit, snelle levering binnen 2 dagen in huis. De prijzen zijn echt goed wat betreft dekbedovertrekken. Bij een bestelling boven de € 60 ontvangt men een dekbed gratis. Goede service. maar vooral betrouwbaar
Vladimir Bepnikov  | 05/04/21  15:14:43 | Winkelbeoordeling :
Bij levering zag ik dat er een vlek in zat, foto gemaakt en gechat met de klantenservice. Na het sturen van de foto werd direct aangegeven dat dit niet de kwaliteit is die zij willen bieden. Zonder verdere moeilijke vragen kreeg ik de toezegging een nieuw product te ontvangen. Top service!
Danielle Maas  | 04/04/21  23:02:13 | Winkelbeoordeling :
Een leuke website, met erg veel keuze voor elke portemonnee. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuw beddengoed. Zeker omdat er voor ieder wat wils is, qua prijs en sortering. Ook voor jong en oud.
Anouska Bepnikova  | 04/04/21  13:12:16 | Winkelbeoordeling :
Hele warme dekbedden vanaf dag één hebben we heerlijk geslapen, makkelijk te wassen en ook zo weer droog en zo weer het bed op. Daarom weer 2 dekbedden gekocht een ander kleurtje een andere slaapkamer. Geweldige site!
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:22:39 | Winkelbeoordeling :
Dekbeddiscount. Wow wat een keus! Echt ze hebben van alles,van super luxe tot alledaags. Van zwart tot alle kleuren van de regenboog. De levering is ook top,lekker snel,zodat je snel heerlijk weg kan dromen
Hans Kuin  | 23/03/21  15:03:48 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk slapen onder mijn nieuwe dekbed,plus gratis hoes en kussens,daar hoef je dus niet voor wakker te liggen,plus snelle levering,en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten liggen,kortom veel voor weinig!
no_nuts  | 19/03/21  21:16:11 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, je moet alleen wel even goed opletten op de prijzen. We hebben er 3 dekbedhoezen besteld en wij zijn zeer tevreden. Snelle levering en zeer goede kwaliteit. We vonden het alleen jammer dat een favoriet niet verkrijgbaar was, deze was opeens van de site af. Maar al met al zeer tevreden.
Joyce Nederkoorn  | 21/03/21  14:25:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zelf erg tevreden over de service van dekbed- discounter. Ik vind de prijs - kwaliteit verhouding erg goed en ik ben erg tevreden over de snelheid van de levering. Ook hebben ze vaak leuke acties!
Marith Kloe  | 08/03/21  08:45:48 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit spullen voor een goede prijs, geven snelle en prettige responses bij het contact opnemen met de klantenservice. Al met al is de de juiste plek om te shoppen voor luxe en warm beddengoed etc.
Kim Boenne  | 25/02/21  12:58:43 | Winkelbeoordeling :
ben jij op zoek naar een hip, modern of gewoon leuk dekbed overtrek? bij dekbed-discounter vind je de allerleukste exemplaren. Ze zijn leuk geprijst, van hele goede kwaliteit en bovendien super snel in huis
Veronica Veronica  | 20/01/21  21:04:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Dekbed-Discounter, Bestel hier regelmatig hoezen ed. Nu zat er de vorige keer één tussen die heel slecht was, daar een mail over gestuurd en de volgende dag al een reactie dat er een nieuwe hoes onderweg is. Geen vervelend gesteggel hierover maar direct correct handelen.
Mark Webber  | 15/01/21  18:23:08 | Winkelbeoordeling :
Zoals altijd weer zeer tevreden over Dekbed-Discounter. Mooie hoezen uit de outlet voor heel weinig geld en evengoed een waanzinnige kwaliteit. Koop al mijn dekbedhoezen hier en altijd is het super, echt een aanrader deze webshop, ook een prima prijs/kwaliteit en een snelle levering!
Marjanne Doornwaard  | 11/01/21  19:54:29 | Winkelbeoordeling :
Heeft leuke spullen en niet alleen dekbedden. Deze zomer een arico voor op mijn slaapkamer gekocht wat een goed product was De bestelling kwam op de afgesproken tijd. De prijskwaliteitsverhouding is goed.
Lance Hamilton  | 11/01/21  08:43:19 | Winkelbeoordeling :
Fijn dekbedovertrek en lekker zacht! Mooi print, zoals op het plaatje. Ik ben er blij mee! Een duidelijke bestelprocedure, goede prijzen en een vlotte levering. Materialen waren goed verpakt voor verzending, én kwalitatief, prima!
Anoniem  | 05/01/21  12:10:47 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod is altijd breed en de kwaliteit hoog. Jij hebt altijd veel van om te kiezen. Met aanbiedingen mogelijk ook een gratis cadeau krijgen of een zeer aantrekkelijke korting. Jij krijgt duidelijke informatie over bestelling status.
Thomas Vonk  | 04/01/21  02:02:03 | Winkelbeoordeling :
Fantastische service, sturen af en toe ineens een verkeerde mail maar dan krijg je wel die korting zo netjes. De levering is ook supersnel en de servicemedewerkers hebben kennis van de producten. Als er wat is dan kan je altijd ff op bellen
Nylaika rosa  | 15/12/20  18:51:33 | Winkelbeoordeling :
ja hierbij vind ik deze site leuk is mooi en anders ik vindt dat jullie ook een kijkje moeten nemen om zelf te beoordelen ik geeft het een 8 is best handig je hoeft je huis niet uit vanaf je luie stoel gewoon doen.
Erica Postma  | 14/12/20  09:27:12 | Winkelbeoordeling :
Weer bij dekbeddiscounter besteld. Altijd goede producten gehad, maar dit keer was de overtrek stuk. Na te hebben gemaild, kregen we snel reactie en krijgen een nieuwe toegestuurd .Goede service, bedankt
Wilfried Van Droogenbroeck  | 07/12/20  18:10:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier voor de eerste keer deze website ondekt en ook een bestelling geplaatst met zeer veel korting erbovenop. De levering van mijn dekbed was supersnel en kwalitatief zeer hoog. Ik zal nog gebruik maken van deze website
Jos Maagdenberg  | 28/11/20  10:35:40 | Winkelbeoordeling :
Dekbed Discounter heeft een groot assortiment aan dekbedden in allerlei kleuren,dessin en heeft goede kwaliteit en bovendien zijn het betaalbare prijzen. Ook het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk
Sjaak Hof  | 12/11/20  16:49:18 | Winkelbeoordeling :
bij deze webwinkel zijn de outlet en de speciale aktie"s zeer aantrekkelijk omdat de advies prijzen van bijv de dekbedovertrekken nogal hoog zijn,maar heb jij een bestelling geplaatst?dan is er ook erg snel een bezorging aan huis of ander adres mogelijk.
monique vink  | 06/11/20  18:39:16 | Winkelbeoordeling :
bij dekbed discounter heb ik een prachtig dekbed overtrek gekocht, hele mooie zware kwaliteit en prachtige kleuren die ook na een paar keer wassen nog mooi zijn en dat allemaal voor een hele voordelige prijs
Erica  | 07/11/20  08:11:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie dekbedovertrekken voor een prima prijs. Mooie kleuren en prima designs, voldoende keuze en met de black friday actie ook nog 4 kussens gratis. De dekbedden werden snel geleverd en alles naar tevredenheid.
Sharm  | 06/11/20  22:12:58 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen altijd bij dekbed discounter. Ik heb toevallig een bestelling gedaan van 2 dekbedovertrek setten en daarbij 4 anti stress kussen gratis erbij gekregen. Super gaaf! Ze liggen ook heel comfortabel. Super snelle bezorging ook! Ik ben helemaal tevreden!
Esther de Wit  | 29/10/20  22:22:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu een aantal keren bij dekbeddiscounter besteld. De producten komen altijd op tijd en netjes verpakt binnen. De kwaliteit van de dekbedovertrekken zijn uitstekend en houden de kleur goed vast. Ze hebben leukeen acties En zijn voordelig
Jax Teller  | 14/10/20  18:53:26 | Winkelbeoordeling :
Ik had een probleempje met een oude levering. En ondanks dat het overtrek al enkele maanden geleden geleverd was, is het zonder moeilijk doen toch omgeruild. Klasse apart van Dekbed-Discounter!! Hier win je klanten mee.
Paula De wit  | 08/10/20  20:57:52 | Winkelbeoordeling :
Dekbed- discounter heeft een ruime keuze uit heel veel mooie dekbedden en is echt niet duur . Ook krijg je wel eens gratis producten bv gratis kussens of een dekbedset bij een bed wat je daar ook kunt kopen. Is echt een aanrader
Louise Sinnige  | 06/10/20  06:54:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een ruim assortiment en redelijke prijzen. Af en toe ook leuke aanbiedingen. Goede zoekfilters. Eigenlijk vind je altijd wel wat je nodig hebt. Heb meerdere keren besteld en nog nooit iets teruggestuurd of problemen gehad met producten of verzending.
Ricky Wamberto  | 30/09/20  08:18:31 | Winkelbeoordeling :
Het kopen van een boxspring bij Dekbed-Discounter plus de bijpassende materialen zoals een dekbedhoes, onderlakens enz. Was perfect. Het leveren aan huis plus het in elkaar zetten was ook perfect, snel, netjes en alle rommel werd meegenomen, zeker een aanrader !!
Priscilla Ras  | 28/09/20  00:43:58 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter heeft een mooie webshop en leuk om in te neuzen. Ik heb er zonder problemen een matras gekocht. Met de hoeslakens had ik wel een probleem wat keurig opgelost werd. Dus de klantenservice is goed . Veel shop plezier
Bep De Koning  | 21/09/20  20:24:28 | Winkelbeoordeling :
ik bestel daar zelf hele duidelijke website ik beveel het aan mooie en niet dure spullen service is ook goed bestelling online heel makkelijk na3 dagen thuis via dhl je kan daar ook leasen boxspring
Diana Van Eck  | 14/09/20  13:39:57 | Winkelbeoordeling :
een erg ovezichtelijke website met veel mooie dekbedden echt heel veel keus maar je kunt er ook terecht voor woonaccessoires vaak leuke aanbiedingen eventuele klachten worden snel opgelost, een top service als je het mij vraagd ik raad deze webshop zeker aan
Klus Klus  | 20/08/20  19:27:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen op toch al scherp geprijsde artikelen, prijs kwaliteit verhouding is top, wij hebben inmiddels een goede ervaring met Dekbed-Discounter, nu weer een gratis dekbed met 2 hoofdkussens mogen ontvangen. De dekbedhoezen die ik bestelde zijn ook top!
Berry Wagensveld  | 18/08/20  15:09:04 | Winkelbeoordeling :
Een leuke website met top aanbiedingen voor al je dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussen-slopen, bad textiel, kussens, moltons, matrassen, boxspringen en nu ook aicro's. Met goede deals, zoals nu een gratis zomerdekbedset.
Piet Vettel  | 11/08/20  16:40:15 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke ervaring bij Dekbed-Discounter, de bestelling en betaling verliep vlot. Direct mail voor leverdatum. Netjes geleverd op het afgesproken uur, bed slaapt enorm goed. Wij zijn zeer tevreden over onze eerste aankoop hier.
Floortje Hack  | 13/07/20  19:07:31 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie dekbedovertrekken voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ruime keuze in allerlei stylen, ook voor de wat minder standaard mate. Snelle verzending en goede hulp van de klantenservice bij vragen.
Femmy Smand  | 13/07/20  00:04:00 | Winkelbeoordeling :
super fijne mooie artikelen al vaak besteld goede service Snelle afhandelingen Kwaliteit en prijs prima Ruime keuze in dekbedovertrekken en lakens mooie dessins en de hoeslakens prima kwaliteit En de gratis dekbedden of kussens gratis ook super mooie acties telkens
Kyra van der Sluis  | 01/07/20  16:03:53 | Winkelbeoordeling :
Heel erg leuk beddengoed! Mooie dekbedden en kussenslopen van goede kwaliteit. Een ruime keuze aan assortiment en regelmatig goede aanbiedingen. Goede klantvriendelijke service en snelle levering.
Jose lamers  | 23/06/20  11:14:52 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit voor een heel gunstige prijs. Diverse keren hoeslakens besteld. Voldoen prima. Aantrekkelijke aanbiedingen nodigen uit om een paar extra setjes beddengoed aan te schaffen. Krijgt je slaapkamer toch telkens weer een andere uitstraling
anne zundert  | 12/06/20  08:35:44 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne webshop met zeer uitgebreide keuze. zeer nette klantenservice. dekbedovertrekken van goede kwaliteit. het verzenden gaat vlug en het product is goed verpakt. Tevens zijn er altijd leuke aanbiedingen
Nicky Schoenmakers  | 26/05/20  18:59:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke nieuwe dekbedhoezen besteld en een gratis topper erbij gekregen Dik tevreden en de kinderen blij Ze waren ook snel geleverd en fijn verpakt Goeie service dus Zal er zeker vaker nog bestellen Dikke aanrader!!
Jeroen  | 26/05/20  08:41:18 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke website. Je ziet hem ook vaak op tv, maar het is echt fijn. Hier kun je ook eindelijk een keer alle maten bestellen, wat vaak in de winkel niet kan. Dan heb je alleen standaardmaten. Mooie kwaliteiten ook, vooral satijnkatoen!
Jenny Kans  | 25/05/20  12:48:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij deze firma een aantal keren iets besteld en ben hier zeer tevreden over. Het waren dekbedovertrekken en de kwaliteit was prima voor een goede prijs. Ze hebben ook geregeld aanbiedingen, bijvoorbeeld een gratis dekbed bij de overtrekken. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.
André Van Dillen  | 21/05/20  09:08:43 | Winkelbeoordeling :
Heb het ontdekt... Dekbed-Discounter !! Nog niet zo lang geleden kwam ik bij toeval op de site Dekbed-discounter, daar vond ik een geweldig assortiment dekbed overtrekken en de designs zijn voor elk wat wils, heb de site meteen als favoriet gemerkt.
Clint Eastwood  | 17/05/20  17:11:47 | Winkelbeoordeling :
Twee hele mooie dekbedovertrekken besteld bij Dekbed-Discounter, precies zoals omschreven. Mooi, snel en er zelfs een gratis dekbed bijgekregen, vanwege de prijs /kwaliteit gekozen voor Dekbed-Discounter, dit was dus een super ervaring!
jose peeters  | 11/05/20  08:55:17 | Winkelbeoordeling :
afgelopen week voor de eerste keer iets besteld, prima service, fijne site om te zoeken, prijs kwaliteit gunstig. levering lijkt ook snel te gaan, al met al tevreden. zal er waarschijnlijk wel vaker gaan bestellen.
Johan Peters  | 02/05/20  14:50:32 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter is de ultieme website voor dekbedden en hoeslakens. Met een groot assortiment in de volgende categorieën: hoes-lakens, dekbedden, kussens, kussenslopen, dek-bedovertrekken, moltons en matrasbeschermers.
L.U.C.I.A. Roof  | 29/04/20  12:17:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, snel bezorgd. Maar vooral de echt speciale aanbiedingen zijn vett. De gratis dekbed en kussen actie. Of de 2 plus 1 gratis. Dus hou deze webshop in de gaten mensen. En ja ik ben tevreden ook over de producten
Samantha van Haalen  | 28/04/20  02:32:57 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbeddiscounter.nl vind je een ontzettend ruim aanbod van mooie dekbedovertrekken, kussens en spreien. Als er toch een probleem is met de bestelling dan kan je zonder problemen ruilen. Een aanrader!
Sjaak Swart  | 24/04/20  11:01:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant, Uitstekend voorzien van bestel info en netjes gebeld een dag van te voren door de bezorgservice hoe laat ze zouden komen. Top geregeld en top matrassen van Dekbed-Discounter!!
Ferry Swinkels  | 27/04/20  09:57:33 | Winkelbeoordeling :
Mooi en fijn bed besteld bij Dekbed-Discounter, Ligt goed niet te hard en niet te zacht. Ziet er ook heel mooi uit en eerder geleverd als aan gegeven, prima ingepakt en een fikse korting, allemaal top!!
Jeanet V Ramshorst  | 24/04/20  19:49:10 | Winkelbeoordeling :
lekker goedkoop en fijne overtrekken.goede kwaliteit.meerdere keren besteld. satijn/katoen zo droog buiten en ligt ook nog eens heerlijk.onze kinderen slapen er heerlijk onder en willen geen andere stof meer hebben.!!
Linda Boord  | 22/04/20  10:00:47 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hier alle soorten dekbedden. Ze hebben ook goede acties waardoor je veel goedkoper uit bent. Er zijn veel verschillende merken waardoor je ook veel verschillende prijsklassen hebt. Voor ieder wat wils.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 11,25 CASHCOINS Independer Zorgverzekering Thuisbezorgd.nl
visit register click click