ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Dyson Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dyson

De beste huishoudapparaten vind je bij Dyson

Dyson biedt een assortiment aan van (snoerloze) stofzuigers, kruimelzuigers, haarverzorging, luchtbehandeling, verlichting en accessoires. Naast de apparaten verkoopt Dyson ook onderdelen, voor eventuele reparatie. Bij Dyson draait het al jaren om inventiviteit en verbetering. Daarom vind je bij Dyson huishoudapparaten volgens de nieuwste technologie. Kies jij ook voor technologie in jouw huishouden? Kies dat ook voor een Dyson.

Dyson Beoordelingen

Jennifer Hoekstra  | 24/06/22  07:01:08 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, de stijltang met mooie koffer bevalt mij heel goed. voor de priks kon ik het niet laten schieten. de klantenservice is zeer vriendelijke, behulpzaam en goed bereikbaar
Harry Webber  | 09/08/21  11:34:12 | Winkelbeoordeling :
Nu heb ik eindelijk mijn eigen Dyson draadloze steel stofzuiger, Via whatsapp wat vragen besteld en telkens binnen 24 uur een duidelijke reactie. Hoop dat de service in de toekomst ook blijft zoals nu als er wat is want dit is service waar je blij van wordt, dinsdag besteld, woensdag al in huis!!
Adri Veltman  | 17/10/18  15:04:36 | Winkelbeoordeling :
Een ventilator voor frisse lucht die geen ventilator is. Dan moet je bij Dyson kijken. Zo kwam ik relaxed de zomer door, met frisse lucht. De winter komt er aan en nu wordt het tijd voor een nieuwe stofzuiger. Dyson natuurlijk.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS ONTVANG TOT 3,25% CASHCOINS
visit register click click