ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile Pricewise Energie vergelijker

eBay Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over eBay

Op eBay nieuwe en tweedehands spullen met cashback kopen

eBay is een van de grootste online sites voor het aanbieden van nieuwe of tweedehands spullen. Je kunt er van alles kopen en verkopen: elektronica, auto's, mode, verzamelobjecten, sportartikelen, digitale camera's en nog veel meer.

eBay Beoordelingen

Clint Eastwood  | 09/07/20  15:16:00 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig artikelen via eBay in het buitenland en ik betaal altijd met paypal voor de zekerheid. Ik kijk wel eerst naar de feedback van de verkoper voordat ik er zaken mee ga doen, dat geeft een redelijke indicatie van de betrouwbaarheid van de verkoper.
Rob Dyrdek  | 08/03/18  12:06:28 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod vanuit NL vind ik erg mager, gelukkig is het verzenden van producten uit de UK en Duitsland en zelf de USA prima te betalen. Met Paypal ben je bovendien verzekerd dat je je aankoop ontvangt, anders je geld terug, ook ben je wat marge kwijt aan eBay maar dat is het mij waard.
Fred Atilla  | 14/12/16  15:49:36 | Winkelbeoordeling :
Winkel al jaren hier: geweldig en goedkoop! Aanbod is ruim en gratis verzending voor de meeste producten. Enige nadeel is verzend tijd, maar met wat cashback als bonus bij elke aankoop is het het zeker waard! Nr. 1 voor mij
Kees van der Aart  | 31/05/17  18:55:46 | Winkelbeoordeling :
Al meer dan 13 jaar koop ik zeer veel dingen op ebay. Het is voor mij de perfecte site voor nieuwe en tweedehands spullen. De site werkt makkelijk en je hebt inzicht in de beoordelingen van degene met wie je zaken doet. Helemaal top!
Marianne Hiemstra  | 21/02/16  07:36:46 | Winkelbeoordeling :
Ebay is een fantastische site. Zeer overzichteljik en vertrouwd. Ik koop en verkoop er al jaren. Er gaat zeer zelden iets mis. Betalen gaat makkelijk met creditcard. Ze hebben tegenwoordig ook nog eens een hele handig app.
Ada de Jong  | 05/03/16  10:26:16 | Winkelbeoordeling :
Op ebay vind je echt van alles! Van mode tot elektronica of voor huis en tuin. De site is overzichtelijk en je vind gemakkelijk wat je moet vinden. Er staat duidelijk bij waar het vandaan komt en de verzendkosten.
Siedo Henstra  | 05/05/16  21:43:08 | Winkelbeoordeling :
De internationale marktplaats laat je niet begrenzen door landsgrenzen. Wanneer je iets wilt mag van over de hele wereld zijn. Betrouwbaar en goede site waar ik regelmatig iets koop voor de verzamelingen
kim Boënne  | 29/03/16  13:12:04 | Winkelbeoordeling :
eBay is een van de grootste online veilingen voor het kopen of verkopen van nieuwe of gebruikte spullen. Neem er gerust eens een kijkje ze hebben zoveel spullen in allerlei categoriën. De verzending is snel!
Nicole L'Espoir  | 19/06/16  11:12:27 | Winkelbeoordeling :
op deze site koop je nieuwe en tweedehandsspullen betrouwbaar ruim aanbod dus voor ieder wat wils je kunt er ook spullen op verkopen,maar je betaald wel n percentage erover ongeacht of je t verkoopt wereldwijd bereikbaar
Adil  | 19/06/16  11:25:54 | Winkelbeoordeling :
één van de grootste online veiligingssites waar je spullen kunt verkopen of kopen zowel nieuw als tweedehands ruim aanbod betrouwbaar betaalbaar zeker de moeite waard om eens te bezoeken wil je iets verkopen betaal je er wel n percentage over
Veronique Bam  | 06/05/18  07:58:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al honderden cartridges bij eBay gekocht, veel goedkoper als waar dan ook, meestal komen deze dan uit Duitsland of Engeland. Ik heb daarover ook nog nooit een probleem ervaren, alles dik in orde allemaal!
Jan Buffel  | 12/03/18  09:27:44 | Winkelbeoordeling :
eBay is een van de grootste online site waar je gebruikte en nieuwe spullen kunt kopen en verkopen, Ik koop en verkoop al jaren bij eBay, ruim aanbod dus voor ieder wat wils betaalbaar betrouwbaar je betaald wel plaatsingskosten ongeacht of je product verkocht word.
Harrie K  | 26/02/18  06:37:09 | Winkelbeoordeling :
Van kleding tot elektronica, je kunt het allemaal vinden bij eBay! De site is heel overzichtelijk en je vind gemakkelijk wat je moet vinden. Er staat duidelijk bij waar het vandaan komt en wat de verzendkosten zijn, ik betaal altijd met Paypal om toch verzekerd te zijn van mijn aankopen!
Lady G  | 23/02/18  09:56:13 | Winkelbeoordeling :
Met regelmaat snuffel ik op eBay naar artikelen in het buitenland, voornamelijk nu in Engeland. Ik koop altijd met paypal omdat mijn aankopen dan ook verzekerd zijn. Ik kijk altijd naar feedback van de verkoper,dat geeft toch een redelijke indicatie over de betrouwbaarheid.
Kim Kimi  | 16/02/18  10:45:54 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik dagelijks eBay, ik zoek vooral cd's en lp's. Na jaren op de Nederlandse sites van Marktplaats en Speurders actief geweest te zijn is Ebay een verademing als je kijkt naar transparantie en het systeem wat erachter zit. Je ziet welke verkoper betrouwbaar is en bieden is bieden.
Cindy Kalou  | 25/09/17  08:34:03 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site heeft Ebay, ik ben er al jaren lid van. Zeer overzichteljik en vertrouwd. Er gaat zeer zelden iets mis. Betalen gaat makkelijk met Paypal en je bent dan ook nog eens verzekerd als er iets mis gaat. Prima producten ontvangen en zeer snel. Ben erg blij met deze site!
F.Vos  | 19/03/17  09:10:09 | Winkelbeoordeling :
Op eBay kun je van alles en nog wat vinden. Denk hierbij aan nieuwe en 2e hands artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook gewoon leuk om op de site te kijken/sneupen. De site werkt supersnel en is overzichtelijk en ik kan iedereen aanraden om deze site te bezoeken.
Noe Kia  | 08/09/16  07:05:31 | Winkelbeoordeling :
De spulletjes van Ebay zijn goedkoop, omdat ze vaak van ver weg moeten kopen. Het enige nadeel van Ebay daardoor is dat je niet altijd exact kunt weten wanneer je spulletjes aankomen. Ook is de levertijd gemiddeld iets langer. Voor de rest prima website.
Raymond Ceuleers  | 07/09/16  18:47:39 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuzes uit allerlei verzamel objecten en gebruiks objecten. Inschrijven is zeer eenvoudig en het bieden op de items is gebruiksvriendelijk. De aanbieders worden door de kopers zelf beoordeeld. Dus zeer betrouwbaar. Ook zelf verkopen is mogelijk en gemakkelijk.
Benedikte Spiessens  | 11/08/16  16:17:14 | Winkelbeoordeling :
De App van E-bay op je smartphone is zeer handig voor mensen die graag iets willen verkopen, maar niet de tijd hebben om hier veel aandacht aan te besteden. Dit systeem houdt je ook regelmatig op de hoogte wanneer er nieuwe biedingen zijn.
Kornelis .J Heemskerk  | 26/08/16  15:29:02 | Winkelbeoordeling :
Ebay is een fantastische site. Zeer overzichteljik en vertrouwd. Er gaat zeer zelden iets mis. Betalen gaat makkelijk met Paypal en je bent ook nog eens verzekerd als er iets mis gaat. Prima produkt ontvangen en zeer snel. Erg blij mee.
Jolanda Hartmann  | 11/08/16  15:57:56 | Winkelbeoordeling :
Ebay is 1 van de meest betrouwbare, goedgekeurde, beste site, waar je nieuwe, goede en tweedehandse artikelen kan vinden. Je kan er ook je eigen artikelen op plaatsen wat je zou willen verkopen. Je kan er van alles vinden. Grote en kleine dingen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile GSMWEB.nl
visit register click click