ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott GSMWEB.nl
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Emma Matras Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Emma Matras

Slaap op het matras van je dromen met een Emma Matras

Met een echt Emma matras zul je voortaan altijd fijn en uitgerust wakker worden. Een Emma matras past zich helemaal aan, aan jouw lichaam waardoor het jou zowel ondersteunt als laat ontspannen. Daarom is het matras zo zacht als je wilt en zo hard als je nodig hebt. Naast een geweldig matras heeft Emma ook een Emma kussen en boxspring met dezelfde eigenschappen als het matras.

Emma Matras Beoordelingen

Piet Bazoer  | 24/11/21  15:50:43 | Winkelbeoordeling :
Ik was toe aan een nieuw matras en ik kwam bij Emma Matras uit, de klantenservice en de levertijd zijn prima van Emma want gelukkig was mijn matras meteen te leveren. Het matras is zelfs nog te vroeg geleverd. Ik ben tot nu toe zeer tevreden!
Dik Advocaat  | 19/10/21  11:11:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb het Emma Hybrid matras besteld en dat is een heerlijk matras, maar ik had de verkeerde maat besteld en kon zo mijn matras weer gaan retourneren, zonder problemen overigens! Als ik mijn geld retour heb kan ik wel het goede matras kopen!
Harry Bellafonte  | 11/09/21  09:28:35 | Winkelbeoordeling :
Perfect matras ondanks dat er een fabrieksfout in het matras zat. Contact gezocht met de klantenservice foto's gemaild en ik wacht nu op een nieuw matras. Wel een eerlijke en perfecte service van het Emma team!
Farce Majeur  | 01/09/21  09:39:56 | Winkelbeoordeling :
De matrassen medium liggen uitstekend. Mijn echtgenote vindt het echt top vergeleken met de voorgaande matrassen. Alles bij elkaar een zeer goede keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering, prima!
Leroy Hamilton  | 14/07/21  09:56:33 | Winkelbeoordeling :
De eerste ervaring was even slikken. Het matras was erg hard. Gelukkig kwam daar na een paar weken kosteloos een comfort toplaag bij die de naam eer aan deed. Inmiddels zijn de 100 dagen verstreken en slapen we heerlijk. Wellicht een idee om de comfort toplaag er standaard bij te doen.
Mark Webber  | 18/06/21  20:35:49 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe vind ik de matras heel goed, alleen weet ik niet of hij lang vlak blijft ik zie nu al een ligplaats in het midden anders had ik beslist 5 sterren gegeven. ik slaap er wel goed op ondanks mijn rug klachten.
Harry Webber  | 24/05/21  15:39:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijdje getwijfeld of deze matras geschikt is voor mij (altijd een matras gekocht bij een beddenspeciaalzaak) daarom was ik wat sceptisch over de opmerking 1 type matras geschikt voor iedereen. Maar ik heb geen seconde spijt gehad en slaap heerlijk en ik kan deze zeker iedereen aanbevelen!
Toon Gesink  | 11/05/21  10:38:43 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch bed. Zeer korte levertijd in verhouding tot andere bedrijven. Bed is zeer comfortabel en stevig, maar niet te hard. Stijve rugpijn was met een dag verdwenen, levering was wel onduidelijk omdat bed en matras apart geleverd werden, en dat het bed in twee pakketten geleverd werd.
Freddy Maertens  | 31/03/21  09:04:34 | Winkelbeoordeling :
Op een zondag een Emma O2 matras besteld, de vrijdag daarna al in huis. Stuk sneller dan verwacht. Helaas bleek al snel het matras veel te hard te zijn voor ons, hierover gechat en we kregen kosteloos een comfortlaag opgestuurd die we in de tijk konden doen, dat is wel een super service!
Marianne Hiemstra  | 24/05/18  14:20:44 | Winkelbeoordeling :
We hebben op dit moment een matras van Emma om proef te slapen en eigenlijk waren we er na een paar dagen al uit. Wat een kwaliteit! Ik heb veel rugklachten en daar is dit matras ideaal voor. Na een paar dagen waren de klachten weg. Niet te zacht en niet te hard. Wij houden de matras. Zeker weten!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
5,00% CashCoins
12% korting bij Bongo
Code:BONNL-DEC21B
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
visit register click click