ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl OTTO

Energiedirect.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Energiedirect.nl

Krijg korting bij Energiedirect.nl, de energieleverancier van Stroom & Gas vast tarief 1 jaar groene stroom.

Energiedirect.nl heeft een simpel en duidelijk doel: energie voor een lage prijs. Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van Nederland. Ze voorzien ongeveer 350.000 mensen van energie. De zekerheden van Energiedirect.nl zijn klant worden zonder gedoe, service en keuzevrijheid, altijd eerlijk over kosten en je hebt je energiezaken zelf in de hand.

Energiedirect.nl Beoordelingen

dex burggraaf  | 23/02/19  22:59:13 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf jullie zijn lekker bezig ga zo door denk dat jullie veel nieuwe klanten gaan krijgen en veel winst gaan maken ook de service prima geregeld allemaal kunnen veel bedrijven nog iets van leren
Ron Veltman  | 21/10/18  19:20:34 | Winkelbeoordeling :
Toen mijn contract bij Energiedirect na 2 jaar afliep ben ik mij gaan orienteren. Het schijnt dat sommige bedrijven veel goedkoper zijn. Ook vergelijkigssites konden mij niet verder helpen. Energiedirect is nog steeds voor mij de beste. Ik blijf!
Adriana Stouten  | 21/07/18  09:25:48 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant en heb goede ervaring met energie direct goed bereikbaar voor informatie vlotte afwerking van betalingen ook einde jaars afrekening . ook duidelijkheid over de nieuwe energie verhoging en opstelling van mijn nieuw contract
Miriam piccin  | 23/06/18  00:17:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Energie Direct. nl de goedkoopste energie leverancier. Ik heb via de site meer informatie gekregen en ben daarom overgestapt omdat ik goedkoper uit ben. Toen ik mijn jaarafrekening kreeg was ik blij want was de eerste keer dat ik wat terug kreeg bij een Energie leverancier.
J.A. Oijen  | 22/06/18  17:58:43 | Winkelbeoordeling :
Sinds enkele maanden klant geworden van Energiedirect. Overstap was goed en snel geregeled. Alles verloopt naar wens en ik ben een tevreden klant. Ik kan zelf veel online regelen en inzicht in kosten krijgen.
Mitchell  | 18/06/18  22:48:46 | Winkelbeoordeling :
Ben niet tevreden met deze energiemaatschappij. Werd veelvuldig gebeld en gestalkt. Ik zei dat ik al lid was van een andere maatschappij en ze bleven toch bellen. Daarnaast is het te duur ook en slechte klantenservice
Krijn Schepers  | 14/06/18  12:53:21 | Winkelbeoordeling :
Goede energie maatschappij. Energie direct zorgt er voor dat hij zijn afspraken na komt zoals deze zijn afgesproken volgens de afgesproken afspraken. Tijdens het de periode dat ik gebruik heb gemaakt van energie direct lekker frisse stroom ontvangen.
George Westerhof  | 28/05/18  16:47:54 | Winkelbeoordeling :
Voor voordelige energie ent u bij Energidirect aan het juiste adres. Betaal niet te veel en stap over. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Zij regelen de overstap, dus het kost slechts een paar minuten !
S.W. Kalaykhan  | 01/05/18  16:45:22 | Winkelbeoordeling :
In 2014 is mij door een van de medewerkers van E.D. een contract aangesmeerd, terwijl ik dat absoluut niet wilde. Ik heb daarna een aantal keren contact gehad met diverse medewerkers van het contactcenter en men kwam niet klantvriendelijk en professioneel over.
Hennie Loriaux  | 21/04/18  08:34:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Energiedirect. Ze hebben groene stroom enneutraal gas co2. Overstappen is vlot en eenvoudig, leuke interessante prijzen en leuke cashback acties klantgemiddelde waardering 8,3
Barbara  | 13/04/18  18:05:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf goede ervaringen met Energiedirect ik zit er al heel lang en steeds als mijn contracttijd over is verleng ik het weer omdat ze goede aanbiedingen hebben En Je kan ze gewoon bellen als je iets wil weten Geen lange wachttijd en er word wel de tijd voor je genomen
Michelle Sibbing  | 26/03/18  19:57:50 | Winkelbeoordeling :
Een leuke energiemaatschappij die groene stroom Beats ze maken goede reclames hebben een goed tarief en is goed voor het milieu Ik heb vrienden die er heel tevreden over zijn en een goede service geen gezeur
Wim Speelberg  | 15/03/18  09:08:00 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Fouzia Benboubker  | 05/03/18  20:38:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Energiedirect.nl een van de beste energieproviders in Nederland. Overzichtelijke site, aantrekkelijke prijzen, kortingen op contracten. Duurzaame energie, Een contract afsluiten gaat heel makkelijk, goede klantenservice, je kan ook op de site vragen om teruggebeldt te worden en dat doen ook.
Harm Raspe  | 04/03/18  11:27:03 | Winkelbeoordeling :
Prima website de indeling en de uitstraling van de website is goed. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor wat je kan verwachten het loont de moeite om de website te bekijken en een product af tenemen
Ruud Arends  | 25/02/18  18:03:22 | Winkelbeoordeling :
energie direct schijnt vrij populair met de zonnepanelen te zijn en dat klinkt heel interessant ,want ik ben heel druk bezig om zelfvoorzienend te worden ,want dat is heel goed voorr onze aarde denk ik dan ,maar ook goed voor onze portomonee,Cheers, Ruudo..!..
Annie Deinum  | 19/02/18  16:12:17 | Winkelbeoordeling :
Superfijn dat ik nu nog kon overstappen met energie, ik was het in alle drukte van december helemaal vergeten!! Heb een veel goedkoper contract nu, ben ik heel blij mee want het geld groeit mij niet op de rug......
Robbin Iseger  | 05/02/18  02:15:24 | Winkelbeoordeling :
Geweldig..goed bezig..duidelijke site en veel aanbiedingen voor weinig geld. Ga zeker nog een x terug komen via deze app. Omdat de kortingen groot zijn. En energiedirect een van de beste energieleveranciers is
Patrick Schaijk  | 25/12/17  22:08:51 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, goedkoop en duidelijk met eens prima service. Energie Direct heeft mij telefonisch benaderd en vrijblijvend mijn verbruik tegen de gehanteerde prijzen vegeleken met die van hen en vervolgens mijn overstap van A tot Z geregeld. Tot noch toe ben ik uiterst tevreden over Energie Direct!
Sabrina Meskes  | 19/11/17  21:02:35 | Winkelbeoordeling :
Al jaren heb ik een contract bij Energiedirect.nl. Het is een erg fijne organisatie. Bij vragen heb je altijd snel antwoord. Alles wordt per e-mail gecorrespondeerd en op de site is alles inzichtelijk en makkelijk aan te passen. Geen moeilijke en omslachtige vragen. Goede service.
Peter Ottjes  | 03/11/17  13:42:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben niet zo tevreden met energie direct.nl want De Nieuwe Doelen aan de klus voor mij de eerste keer dat ik in huis heb en ik probeer ook maar het beste en ik denk maar gewoon wat en blijkbaar ben ik niet gemachtigd om te tekenen zijn feiten ik weet niet wat er aan de hand is
Adri Veltman  | 19/09/17  19:48:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al meerdere keren van energie maatschappij gewisseld. Telkens ben ik iets voordeliger uit. Laatst liep mijn contract af en dacht ik het opnieuw te doen. Nee, nu niet. Het blijkt bij energiedirect toch het voordeligst.
Adri Veltman  | 08/07/17  18:35:02 | Winkelbeoordeling :
Ruim een jaar geleden ben ik overgestapt naar Energiedirect. Daar heb ik tot nu toe geen spijt van gehad. Waar ik wel moe van wordt is alle telefoontjes van bedrijven die denken dat ze nog veel en veel goedkoper zijn. Dacht het niet.
Yvonne van Laar  | 14/05/16  20:15:17 | Winkelbeoordeling :
Goede service, lage prijzen, uitstekende klantenservice waarbij je snel geholpen wordt. Kortom een prima leverancier om je gas en stroom onder te brengen. We zijn nu vele malen voordeliger uit en het overstappen ging heel gemakkelijk.
Linda van der Haar  | 26/03/16  07:16:51 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar zijn wij overgestapt naar energie direct. We zijn nu vele malen voordeliger uit en het overstappen ging heel gemakkelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijke en helpen je goed. Absolute aanrader!
Janine van Laar  | 02/03/16  07:20:26 | Winkelbeoordeling :
Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, ga dan naar Energiedirect.nl Zij hebben een simpele boodschap: energie voor een lage prijs. En daarbij een goede service en een fijne helpdesk waarbij je snel geholpen wordt.
Rijk van Laar  | 02/11/15  06:32:14 | Winkelbeoordeling :
Als je voor energie wilt profiteren van een goede service en een scherpe prijs , dan moet je overstappen naar Energiedirect.nl Hun boodschap is: energie voor de laagste prijs. De vriendelijke mensen van de helpdesk hebben mij uitstekend geholpen bij mijn overstap. Pluim!
Leo Paans  | 06/10/15  05:52:03 | Winkelbeoordeling :
Energiedirect.nl is 1 van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij aanmelding krijg je al meteen een BOL cadeaubon van € 100,= en een aantrekkelijk aanbod. Bovendien kun je je maandtermijn aanpassen.
Leo Paans  | 06/10/15  04:30:29 | Winkelbeoordeling :
Energiedirect.nl is 1 van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij aanmelding krijg je al meteen een BOL cadeaubon van € 100,= en een aantrekkelijk aanbod. Bovendien kun je je maandtermijn aanpassen.
Samantha Van de merbel  | 05/05/15  19:03:22 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort zitten wij bij energiedirect. Hiervoor zaten we bij een concurrent. Wij kochten bij klein iets en als we dan overstapte naar energiedirect, gaven ze ons 100 euro korting. Daarbij besparen we nu ook per jaar geld. Alles werd netjes geregeld! Super!
Olivier van Laar  | 28/04/15  20:53:31 | Winkelbeoordeling :
Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier, ga dan naar Energiedirect.nl Zij hebben een simpele boodschap: energie voor een lage prijs. En daarbij een goede service en een fijne helpdesk waarbij je snel geholpen wordt.
Nicole L'Espoir  | 11/04/15  10:43:36 | Winkelbeoordeling :
makkelijk om over te stappen kies de beste deal online betrouwbaar betaalbaar dagelijks stappen vele mensen over naar energie direct zijn goedkoper dan anderen de moeite waard om eens te vergelijken met u huidige energiemaatschappij
Fijko Vos  | 25/03/15  20:01:32 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar overgestapt naar energie direct. Ben nu vele malen voordeliger uit en het overstappen ging heel gemakkelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijke en helpen je goed. Daarnaast een dochter van Essent! Absolute aanrader!
mariska sylvana  | 17/03/15  14:46:32 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar zijn wij overgestapt naar energie direct. We zijn nu vele malen voordeliger uit en het overstappen ging heel gemakkelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijke en helpen je goed. Absolute aanrader!
Tim Van Dongen  | 11/10/14  09:51:32 | Winkelbeoordeling :
Goede service, goede prijzen, snel geholpen als je de klantenservice belt en niet van die super lange wachtrijen zoals je vaak ziet. Kortom eigenlijk wel een hele goede partij om je gas en electra onder te brengen
Jeroen Peters  | 03/09/14  08:14:18 | Winkelbeoordeling :
Ben hier al jaren vaste klant en het bevalt goed. Je hoort er nooit wat van eigenlijk (dus ook geen verkoopmedewerkers die bellen voor hun nieuwste product). En dat vind ik zelf wel zo prettig. Goede tarieven en een gemakkelijk online panel om je instellingen te regelen
germaine de groot  | 30/11/13  21:54:42 | Winkelbeoordeling :
Een erg duidelijke en overzichtelijke website. Geen moeilijke uitleg en veel kleine lettertjes.
Nieske v.d Wal  | 01/12/13  13:21:53 | Winkelbeoordeling :
Ben Nu al 5 jaar bij Energie direct, erg klantvriendelijk en ik vind dat ze niet duur zijn, tot nu toe krijg ik jaarlijks geld terug! Prima toch?
willemien van haaren  | 23/11/13  22:33:26 | Winkelbeoordeling :
Pagina ziet er goed uit
Maurice van der Laar  | 22/11/13  16:14:33 | Winkelbeoordeling :
Prima no nonsens energieleverancier. Heeft scherpe tarieven, is transparant inzake levering en facturatie. Komt de afspraken na.
christian weber  | 15/11/13  20:10:39 | Winkelbeoordeling :
Prima info. Duidelijk en goed !!
Robin Kuiper  | 08/11/13  12:30:03 | Winkelbeoordeling :
Sinds een tijdje overgestapt op EnergieDirect, en dit bevalt prima! Altijd netjes bericht als er veranderingen zijn. En ze zijn natuurlijk spotgoedkoop in vergelijking met anderen
Marion Simons  | 11/11/13  08:07:53 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over deze energiedirect
Wil Jansen  | 05/11/13  09:04:27 | Winkelbeoordeling :
Hier krijgt u 3 jaar zekerheid voor de lage prijs van 1 jaar! Kenmerken van hun vaste energietarieven: Altijd een vast laag tarief Beschermd tegen tariefsstijgingen Voor mensen die graag zekerheid hebben!Meer dan 700.000 mensen gingen je voor!
Ton Schilperoort  | 04/11/13  20:51:04 | Winkelbeoordeling :
Lekker goedkoop!
appeltje eitje  | 17/10/13  23:36:22 | Winkelbeoordeling :
GOEDE ENERGIELEVERANCIER DIE LEVERT VOOR EEN LAGE PRIJS EN EEN MOOI STARTAANBOD HAD. DE KLANTENSERVICE IS PERFECT.
g j f m kolks  | 20/10/13  12:03:45 | Winkelbeoordeling :
Heel goede energieleverancier. Lage prijs en nog goede korting. Ook erg klantvriendelijk als er iets is.
Leo Paans  | 17/10/13  04:56:28 | Winkelbeoordeling :
Simpele, maar zeer overzichtelijke site. Snelle afhandeling en zeer snelle reactie van klantenservice. Ben er sinds 2 jaar tevreden klant.
Daniël Lock  | 09/10/13  12:52:17 | Winkelbeoordeling :
Energiedirect is een prima energieaanbieder voor een scherpe prijs! Ik ben er ook klant, en ik ben zeer tevreden over hun diensten!
f.h. lichtenberg  | 09/10/13  13:00:17 | Winkelbeoordeling :
hoop dart deze nog steeds de gekopste is
rinske koopmans  | 08/10/13  20:50:53 | Winkelbeoordeling :
super goede energie en prima service
Heidy Bergman  | 04/10/13  01:34:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb veel aandacht en tijd besteed aan het vinden van een goed en betrouwbaar energiebedrijf. In vergelijkingssites kwam daar steeds EnergieDirect uit. Ik ben nu 2 jaar lid en het bevalt me uitstekend. Ik zou zeggen: Waag de overstap! Je zult er geen spijt van krijgen....
chaib rahmouni  | 02/10/13  18:53:03 | Winkelbeoordeling :
een goede bedrijf dat na 2 jaar weg te zijn bij hun en toch een bedrag terug te krijgen die ik nog te goed had
marina londerman  | 01/10/13  21:00:50 | Winkelbeoordeling :
Overgestapt naar Energie Direct. Hebben alles geregeld, oude contract opgezegd enzo, en dat alles zonder problemen.
Henk Splint  | 01/10/13  21:17:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een jaar lang stroom afgenomen bij Energie Direct. De overgang was goed geregeld en de prijs was op dat moment de beste prijs. Echter na verlenging bleek de prijs niet meer de beste te zijn en ben ik wederom overgestapt.
lony visscher  | 02/10/13  06:22:28 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar overgestapt naar energie direct, dit verliep heel soepel , via de mail kreeg ik steeds bericht, De afrekening heb ik nog niet ontvangen maar ik verwacht dat dit net zo soepel verloopt
foeke kuiper  | 01/10/13  11:11:22 | Winkelbeoordeling :
Energiedirect is vaak het goedkoopst en je hebt een goed overzicht van je verbruik en kosten en dergelijke via je persoonlijke pagina.
Herman Schoonewille  | 01/10/13  11:15:38 | Winkelbeoordeling :
Een zeer betrouwbare leverancier van energie. Ik ben al dik 5 jaar lid van Energiedirect. Altijd een correcte behandeling en geen problemen gehad
erik van der veer  | 01/10/13  11:27:48 | Winkelbeoordeling :
lekker makkelijk, alles geregeld via internet makkelijker kan niet. En een van de goedkoopste en betrouwbaar.
Barbara Plucinska  | 01/10/13  11:58:02 | Winkelbeoordeling :
ben ik klant aal 10 jaar.Hebben goede tariefen.blijf ik klant.
Peggy Haakmeester  | 01/10/13  13:51:07 | Winkelbeoordeling :
Prima service en niet al te duur althans voorlopig
Erik Stronks  | 25/09/13  13:58:00 | Winkelbeoordeling :
Ben pas klant bij energiedirect.nl, maar het bevalt me nu al goed. Word goed te woord gestaan en ze houden zich aan hun afspraken! Ik ga ze zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen!
Jacqueline Goris  | 12/09/13  15:52:13 | Winkelbeoordeling :
Sinds januari dit jaar ben ik overgestapt op Energie Direct en ben zeer tevreden. Heb ook al mijn zoon aangemeld.
JA Ka-ching  | 14/09/13  19:34:41 | Winkelbeoordeling :
Direct een heldere offerte op uw scherm. Goed vergelijken loont!
Didi Didi  | 15/09/13  07:52:46 | Winkelbeoordeling :
Sinds 2 jaar klant van EnergieDirekt. Zeer tevreden.
Debora Cossu  | 09/09/13  21:46:12 | Winkelbeoordeling :
Goede energiemaatschappij. Lage prijzen, ik ben nu bijna een jaar overgestapt en ben er heel tevreden mee!
Ilona Beaard  | 28/08/13  00:15:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt naar EnergieDirect en ben zeer tevreden over de gemakkelijkheid van het overstappen. De klantenservice is klantvriendelijk en helpt meekijken als er ergens een probleem is.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG TOT 6,00% CASHCOINS adidas OHRA Reisverzekeringen
visit register click click