ONTVANG 3,00% CASHCOINS adidas HEMA

Epine Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Epine

Een groot assortiment IP-camera's en beveiligingscamerasets vind je bij Epine

Je huis goed beveiligen? Ga dan langs Epine. Bij deze webshop vind je een ruim assortiment aan IP camera's en beveiligingssets. Wil je er eentje voor binnen of buiten, bedraad of draadloos? Epine heeft de juiste IP camera en kennis in huis!

Epine Beoordelingen

emma govers  | 10/07/19  09:41:23 | Winkelbeoordeling :
Door het uitblijven van levering van nieuwe camera heeft Epine mij als alternatief de duurdere camera aangeboden voor dezelfde prijs en uiteraard heb ik van dit genereuze voorstel gebruikgemaakt. zeer klantvriendelijk en een mooie oplossing.
lion van der wens  | 10/07/19  03:49:03 | Winkelbeoordeling :
Epine een shop die je tegenwoordig wel nodig hebt om je veiligheid te waarborgen . De mooiste systemen om in en rond je huis de zaken in de gaten te houden . Verschillende soorten camera's en opname apparatuur .
Bhakti Dharma  | 04/07/19  15:27:56 | Winkelbeoordeling :
Een zeer uitgebreide site en winkel voor allerlei buitencameras. Voor beveiliging maar ook andere gerelateerde doelen. Best veel variatie zie ik op de site en ook duidelijk omschreven met doel en plaatsingsmogelijkheden.
emma govers  | 23/05/19  05:19:36 | Winkelbeoordeling :
Door het uitblijven van levering van nieuwe camera heeft Epine mij als alternatief de duurdere camera aangeboden voor dezelfde prijs en uiteraard heb ik van dit genereuze voorstel gebruikgemaakt. zeer klantvriendelijk en een mooie oplossing.
Harry Webber  | 08/04/19  21:14:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb kunnen genieten van een snelle levering en een geweldige ondersteuning van Epine bij mijn installatie van de camera, erg goede website. Erg tevreden en klantvriendelijk, Ik ben hiermee super goed geholpen, perfect!
Cindy Kalou  | 23/12/18  08:44:54 | Winkelbeoordeling :
Ik had een buitencamera 2013 gekocht, contact opgenomen met Epine want deze nam geen beelden op, werd geweldig geholpen, kreeg het nummer van de TD, gebeld en op mijn pc werd alles ingesteld, prima opgelost door Epine, die hebben echt wel kennis van Zaken!!
Buddie Spencer  | 22/10/18  08:02:43 | Winkelbeoordeling :
Ik had Epine gebeld omdat ik meer technische info wilde mbt een outdoor camera, het technische advies was van een dusdanig niveau dat dit indruk gemaakt heeft. Heldere uiteenzetting en ook eerlijk want zijn advies scheelde hem omzet maar was beter voor mij, klasse van Epine!
Mariet Coppers  | 30/09/18  08:03:42 | Winkelbeoordeling :
Epine, een fijne webwinkel met veel produkten van hoge kwaliteit, voor jong en oud, veel spulletjes waar je vanalles mee kunt doen. Toch leuk om eens te bekijken in je vrije tijd, vindt U niet? We naderen nu de sinterklaastijd.
Anoniem  | 26/09/18  20:31:55 | Winkelbeoordeling :
Een goede website. Erg tevreden. Dit is een aanrader ook gezien hoe sociaal betrouwbaar en een goede contact met de medewerker. Mis het niet. Denk aan de positieve dingen. Klantvriendelijk, sociaal enzovoort
Assumar Gellis  | 24/09/18  15:43:53 | Winkelbeoordeling :
Perfecte oplossing door Epine bedacht en uitgevoerd voor mijn probleem met betrekking tot mijn gekochte camera systeem. Dit is de service die je verwacht bij firma Epine. Ik ben hiermee super goed geholpen, perfect!
Harry Nak  | 24/09/18  16:04:52 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en een geweldige ondersteuning van Epine bij mijn installatie van de camera! Een verbetering zou wezen dat de app voor de camerabesturing voor telefoon en tablet ook een playback functie krijgen. En de Desktop versie ook door de grootste browser (Chrome) ondersteund gaat worden.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen OTTO
visit register click click