ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Drogisterij.net

Etsy Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Etsy

Kopen en verkopen op Etsy

Etsy biedt jou de mogelijkheid om te kopen en te verkopen. Jij als creatieve ondernemer kan jou eigen onderneming starten, laten groeien en verkopen. Etsy biedt producten in de volgende categorieën: Kleding & Accesscoires, Sieraden, Craftmaterialen & Gereedschappen, Bruiloften, Entertainment, Huis & Wonen, Kinderen & Baby en Vintage.

Etsy Beoordelingen

Sjaak Swart  | 07/06/19  18:41:25 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keer iets gekocht bij Etsy. Altijd ben ik super tevreden geweest. En, de ene keer dat er een probleempje was omdat de verkoper zijn winkel had gesloten en ik Etsy een mail stuurde, kreeg ik de melding dat ik terug betaald zou worden, wat 5 dagen later ook is gebeurd.
Veronique Bam  | 16/11/18  08:39:18 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een klok gekocht, met de hand gemaakt van gerecycled metaal bij brokenfaces.com via Etsy, gisteren binnengekregen een hele mooie klok. De klok was goed en met veel zorg ingepakt een begeleidend schrijven zat erbij over de klok. Wij zijn zeer tevreden over Etsy!
Eric Bogaards  | 25/09/18  15:59:56 | Winkelbeoordeling :
De items zijn makkelijk te bestellen en de levering is vrij vlot. Betaling is makkelijk en veilig te doen met PayPal of CreditCard. Communicatie is vrij snel met goede informatie over het track&trace gebeuren.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Yours Clothing
visit register click click