ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott OHRA Inboedelverzekering
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Eurojackpot Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Eurojackpot

Speel mee met Eurojackpot en maak kans om on-Hollands rijk te worden!

Meld je nu aan bij Eurojackpot, speel mee en maak iedere vrijdag kans om on-Hollands rijk te worden! De prijs is minimaal €10 miljoen en kan oplopen tot wel €90 miljoen.

Eurojackpot Beoordelingen

Christini Induzzi Lopes  | 15/08/21  16:59:04 | Winkelbeoordeling :
Ik speelde altijd de loterij door naar de supermarkt te gaan. Nu doe ik alleen online loterijen. En het is veiliger en betrouwbaarder. Ik speel voor de grote kans die ik heb om te winnen. Deze loterij is super leuk en biedt vele prijzen voor vele smaken. Van de kleinste tot de grootste prijs.
Sandra Stolker  | 18/07/21  10:22:20 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot heb je een grote winkans!! Ze hebben vaak aanbiedingen waarbij je een lot cadeau krijgt. Zelf heb ik ook meegespeeld met loten van de Eurojackpot. k heb toen losse loten gekocht. Het is leuk om mee te spelen bij Eurojackpot en ik zou iedereen willen aanbevelen om loten te kopen.
Iris BT  | 04/05/21  11:24:34 | Winkelbeoordeling :
Echt een superloterij om aan mee te doen. Voor slechts 2,- euri per lotje maak je kans op geweldige miljoenenprijzen! Zo wil iedereen toch wel het weekend ingaan, elke vrijdag-avond is er een trekking! Echt Te leuk om niet aan mee te doen!
Dirk Klinkeberg  | 29/04/21  20:18:37 | Winkelbeoordeling :
Leuk spel, flinke prijzen te winnen en natuurlijk korting via cashbackkorting, iedere vrijdag de uitslag, zo wil ik wel een gokje wagen, het zal je maar gebeuren minstents 10 miljoen rijker, een aanrader!
Froukje Rooy de  | 02/04/21  08:44:17 | Winkelbeoordeling :
Op mijn verjaardag had ik van mijn oudere zuster een lot gekregen van de eurojackpot loterij,ik had geen prijs gewonnen,maar het was wel heel spannend om kans te maken op een beloning.
Jos Maagdenberg  | 16/01/21  09:42:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot kun je kleine maar ook grote prijzen winnen en op elk moment van de dag als je wilt stoppen kan dat. Als je een prijs hebt gewonnen dan wordt het heel snel op je giro- of bankrekening gezet.
Jaqueline Aqui No Santos Santos  | 12/01/21  23:24:46 | Winkelbeoordeling :
Muito bom o site vc pode fazer várias compras uma plataforma cheia de novidades e fácil de comprar eu adorei em baixar o aplicativo e iindico a todos aquele que querem vão lá no eurojackpoint e muito bom msm
karin gerritsen  | 24/12/20  03:52:06 | Winkelbeoordeling :
Zo handig om online een lot te kopen. Je hebt een wallet, kun je via je bank gemakkelijk het geld opwaarderen wat je nodig hebt, kies je lot en afrekenen gaat snel. Bevestiging per mail en eventuele gewonnen bedrag komt op je bank of in je wallet
Rico Berveling  | 07/11/20  09:47:30 | Winkelbeoordeling :
Ik speel met enige regelmaat mee met de Eurojackpot. Het is een fijne website waar je ook nog mee kan spelen met allerlei andere spelen. Alleen de goede cijfers uitkiezen is en blijft lastig. Maar de cashback maakt het weer extra aantrekkelijk om mee te spelen.
Gilbert Van Dongen  | 28/10/20  12:08:39 | Winkelbeoordeling :
doe er graag aan mee. omdat de win kansen erg groot zijn waardoor het plezierig is. vind het belangrijk dat ik inderdaad de mogelijkheid hebt om te winnen. ik beveel euro jackpot zeer aan bij vrienden.
sea janssen  | 04/10/20  16:10:34 | Winkelbeoordeling :
Hele snelle afhandeling in de webshop, bij een aankoop van een of meerdere loten., wordt direct doorgestuurd., duidelijk in hoeveel de aankoop kost, betaling gaat ook zeer snel en er is direct een aankoopmail naar je email gestuurd door hun.
Antwan van Summeren  | 16/09/20  13:11:32 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een loterij met waanzinnige prijzen. Doordat er over heel Europa wordt meegespeeld loopt de jackpot iedere week met een flink bedrag op. Voor maar 2 euro per lot kun je al meespelen en dromen over een mooie hoofdprijs. Eurojackpot is een leuke loterij om aan mee te doen
Anita Nieskens  | 21/08/20  17:28:21 | Winkelbeoordeling :
Lot gekocht van eurojackpot voor 2 euro en ik spaar ook nog coins en prijs gewonnen, proberen waard voor 2 euro per lot, vind het te gek, lot kopen is makkelijk en gewonnen geld word in de wallet geplaats, direct opvraagbaar, probeer het ook en veel succes
L.U.C.I.A. Roof  | 24/08/20  19:06:02 | Winkelbeoordeling :
Ik ga weer meedoen. Leuk, niet duur en heel spannend. Een verantwoorde keuze dus. En een leuke kans ook om iets te winnen. Ik doe graag mee, zeker op deze manier. Nog goedkoper en dus nog leuker en leuker.
demi dessart  | 16/08/20  20:36:52 | Winkelbeoordeling :
goed tv programma maar ook goede prestatie neergezet. vind het super tof van dit programma dat ze geld weg geven aan mensen. hoeveel het ook is altijd maken ze mensen blij. lieve groeten Demi D uit oosterbeek
Anita Nieskens  | 06/08/20  14:29:19 | Winkelbeoordeling :
Lot gekocht van 2 eurobij eurojackpot,daar kan je wel eens voor proberen, je verdient er coins mee en kan ook nog winnen,site is gemakkelijk, zou zeggen succes allemaal, gewonnen geld word meteen in de wallet gestort
minke postma  | 02/08/20  20:04:13 | Winkelbeoordeling :
Om deel te nemen aan Eurojackpot moet je inloggen, tegoed toevoegen aan je account en een lot van €2,00 per trekking kopen. Deelname wordt bevestigd per mail en een video van de trekkingsuitslag is te zien op de site. Mijn gewonnen bedrag werd na een week overgemaakt.
Marilicia Rivero  | 21/06/20  21:09:07 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot voordeel van online een accoutn aanmaken en lotnummers kopen! Met je account altijd en overal toegang tot je loten en bovendien kan je meteen checken of je gewonnen hebt. Geen verplichting maar lekker meedoen anner het je uitkomt.
Sander Verbeek  | 13/05/20  15:14:02 | Winkelbeoordeling :
Voor maar 2 euro maak je kans op mooie geldprijzen. De jackpot stijgt iedere week vrij snel als hij niet valt, oplopend tot maximaal 90 miljoen euro! En als je helaas niet wint, steun je toch nog verschillende goede doelen.
Carla Visser  | 03/05/20  11:23:53 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot leuk om te spelen simpel De prijs is 2 euro per lot dus niet duur! Elke vrijdagavond een trekking. De service is ook goed als je een account aanmaakt kun je alles snel terug vinden. wat je gespeeld hebt en of je wat gewonnen hebt. De cashback gaat ook redelijk snel. Dus leuk om te doen.
geert Bosgraaf  | 28/04/20  17:31:24 | Winkelbeoordeling :
ik vind euro jackpot nu toch zo verswchrikkelijk spannend en het gaat me toch om een geweldig bedrag 90 miljoen die dat gaat winnen in een famielie die hoeft een paar generaties geen slag werk meer te doen wou dat ik het won
Ilja Van bremen  | 25/04/20  10:45:37 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is echt werkelijk waar de beste site met de grootste, dikste prijzen die je jezelf voor kunt stellen. Het is niet duur om deel te nemen, dus proberen kan altijd lijkt mij. En een gokje wagen is leuk.
Nance Tender  | 15/04/20  11:26:01 | Winkelbeoordeling :
altijd spannend meestal geen prijs zoals veel lotterijen maar is en blijft leuk om mee te doen wie niet waagt die niet wint speel al heef lang mee , denk dat ik hier nog heel lang mee door ga ik zou zeggen dit is een aanraader
Ben Thuis  | 15/04/20  09:30:41 | Winkelbeoordeling :
Voor 2 euro op de eerste rang zitten! de Eurojackpot heeft waarschijnlijk de hoogste prijzenpot van Europa, dit maakt het zeer aantrekkelijk om hier aan deel te nemen. Ook de website van Eurojackpot is overzichtelijk en uitdagend, wat de speler uitnodigt om eens een gokje te wagen !
danielle visscher  | 27/03/20  16:14:49 | Winkelbeoordeling :
Leuk om met dit spel mee te doen. Betaalbaar en zorgt voor spannende momenten. Ook leuk om cadeau te geven. Geschikt voor elke doelgroep. Die hier regelmatig aan mee en zal dit ook blijven doen. Een van de beste spellen om aan mee te doen.
Martijn Boterman  | 24/03/20  09:40:53 | Winkelbeoordeling :
account aan maken gaat heel gemakkelijk loten kopen gaat ook heel gemakkelijk als je een bedrag wint kan je kiezen : dat het bedrag automatisch in de portemonnee van je account wordt gestort of op je eige bankrekening
Harry Nak  | 22/03/20  08:58:22 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een leuke jackpot die wekelijks plaats vind en wat ik heel fijn vind is dat een lot niet meer dan 2 euro kost. Hierdoor kan je af en toe wat vaker meespelen. Tot nu toe nog niks gewonnen, maar voor die prijs maakt dat ook niet zoveel uit.
lion van der wens  | 19/03/20  03:13:48 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot heel gemakkelijk en verleidelijk om er aan mee te doen . Elke week proberen en nooit geen prijs is wel eens frustrerend maar toch blijf je het proberen wie weet valt de grote prijs ooit op dit adres .
Steelo Brim  | 17/03/20  13:31:25 | Winkelbeoordeling :
Ik doe regelmatig mee met de Eurojackpot, Je hoopt elke keer weer op een grote prijs maar ik heb zelfs nog nooit een kleine prijs gewonnen, maar ja als je niet meedoet kun je nooit wat winnen! Dus blijf ik het maar proberen!
Freddy Maertens  | 02/03/20  08:26:51 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe beter dan welke loterij waar ik ook ooit aan meegedaan heb, bijna iedere week waag ik wel een kansje bij de Eurojackpot. Een lot kost je niet meer dan 2 euro, daarvoor heb je iedere week kans op een flinke geldprijs en kleinere bedragen.
wim speelberg  | 22/02/20  08:21:38 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2020. Ik zeg dus vooral doen.
Bianca  | 18/02/20  10:46:59 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop nodigt uit om deel te nemen door een enorme hoge geldprijs in het vooruitzicht te stellen van miljoenen euro's. Het vervelende is echter dat de kans om een hoge prijs te winnen absurd klein is.
John Duivesteijn  | 09/01/20  13:04:07 | Winkelbeoordeling :
Sinds een aantal maanden speel ik wekelijks mee met euro jackpot. De re- den hiervoor is de enorme hoofdprijs die kan oplopen tot 90 miljoen euro. voor 2 euro per week kan ik heerlijk wegdromen. Wat als.....
Berry Stevens  | 18/12/19  07:30:44 | Winkelbeoordeling :
Bij de Eurojackpot heb je de mogelijkheid om een enorm geldbedrag te winnen. Het enige nadeel is dat de kans om te winnen gigantisch klein is, maar dat moet je maar voor lief nemen als je meedoet aan dit kansspel.
remond reichwein  | 21/11/19  23:48:55 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke loterij je kunt er zeer leuke kleine tot zeer grote prijzen mee winnen serieuze prijzen worden snel uitbetaald bij een prijs een zeker leuke loterij van Nederland snel lid worden mensen anders mis je wat
Peter Tosh  | 17/11/19  09:59:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waar ik bijna iedere week wel een kansje aan waag. Voor de prijs van maar 2 euro, wat ik een nette prijs vind voor een lot, iedere week kans flinke geldprijs en kleinere bedragen. Ik heb tot nu toe 10 x meegespeeld in 3 maanden en heb verschillende keren wat gewonnen.
Jeroen  | 30/10/19  09:32:13 | Winkelbeoordeling :
De meest Hollandse loterij die je onHollands rijkt maakt. Helaas heb ik nog nooit een hoofdprijs gewonnen, maar je kunt er af en toe toch een leuk centje aan overhouden. Bovendien is het voornamelijk spannend!!
Wilfred Bakx  | 30/10/19  10:46:19 | Winkelbeoordeling :
Een goede site waar je ook loten van andere loterij kan kopen zo als staatsloterij toto lotto...... het is simpel en snel te bestellen. alles onder een dak. en krijgt je loten via de mail toe gestuurd.
Henriette  | 24/10/19  10:34:16 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop biedt je de mogelijkheid om in een klap multimiljonair te worden. De kans om die extreem hoge prijs te winnen is echter miniem dus stel je er niets van voor. Het zou beter zijn de prijzen wat lager te maken zodat er meer mensen een mooi bedrag kunnen winnen.
Bert Visser  | 23/10/19  08:21:34 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is niet te duur waar je dan ook gerust eens aan mee kunt doen! Je krijgt er een leuke spanning voor terug van het afwachten of je iets wint, elke vrijdag kun je meedoen. Er zijn best wel grote prijzen en dan maar hopen dat het geluk een keer met je is!
JanCornelis Kleingeld  | 16/10/19  09:12:06 | Winkelbeoordeling :
Dit i nu zo'n spel waarbij je voor de trekking heerlijk kan wegdromen met wat je/ik allemaal gaat doen als je de jackpot wint. speel nu al enkele maanden mee en win in ieder geval mijn cashback terug hier. verder nog niets gewonnen maar wacht op de klapper
Corrien Volleberg  | 15/09/19  11:34:37 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot een prachtige kans om een leuk of enorm geldbedrag te winnen. Elke vrijdag op het puntje van je stoel te zitten en kijken of je een van de gelukkige winnaars bent. Alles makkelijk regelen via je computer
Ilonka  | 12/09/19  08:40:31 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om aan mee te doen met een minimale inzet. Zo loop je weinig risico om mee te doen. Ik koop zo af en toe een lot, wat het leuk maakt om mee te spelen. Kan het zeker aanraden om mee te spelen!
Harm Raspe  | 07/09/19  11:01:22 | Winkelbeoordeling :
Prima website die snel en gemakkelijk te gebruiken is Hier kan je in een paar stappen je aanmelden om mee te spelen. De kans dat je een prijs wint is redelijk te noemen. Ga gewoon een keer naar deze website en probeer je geluk eens.
Jacks Teller  | 18/08/19  08:56:36 | Winkelbeoordeling :
Wie een kans wil maken op een extreem hoog geld bedrag biedt EuroJackpot je deze kans voor een betrekkelijk lage inzet. Je moet dan wel extreem veel geluk hebben maar dat moet je dan maar op de koop toe nemen.
koen blok  | 13/08/19  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
Het openen van de site krijg je gelijk te zien hoeveel je kunt winnen. Staat zoveel loten voor de prijs van €2 per lot maar tot eind augustus 10% korting. Je moet eerst op het aantal klikken voordat tevoorschijn komt. Wel duidelijk trekking, speluitleg.
Gerry van der wens  | 14/08/19  02:43:55 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot ja regelmatig doe ik mee . Je hoopt elke keer weer op een grote prijs maar ik heb zelfs nog nooit een kleine prijs gehad . Maar als je niet meedoet kun je nooit wat winnen . Dus maar proberen .
Ilonka  | 08/08/19  06:25:43 | Winkelbeoordeling :
Een leuke jackpot die wekelijks plaatsvind en wat ik heel fijn vind is dat een lot maar 2.- kost. Hierdoor kan je af en toe wat vaker meespelen. Tot nu toe nog niks gewonnen, maar voor die prijs maakt dat ook niet uit.
Poeskin  | 11/07/19  20:37:41 | Winkelbeoordeling :
Wie graag een gokje wilt wagen, kan meespelen met de eurojackpot. Er zijn grote geldprijzen te winnen. Eén lot kost maar twee euro en de jackpot staat nu op 17 miljoen. Dit is de hoogste jackpot van Nederland.
Peter Voogt  | 10/07/19  19:08:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot maak je kans op een grote prijzenpot. Je hoeft de deur niet uit, want je bestelt je loten simpel online. Met een paar klikken heb je jouw lot bestelt. Als je wint wordt je prijs snel bijgeschreven op je rekening.
Roelfiena Aukema  | 02/07/19  22:34:20 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om voor een vast bedrag een kans te wagen, duidelijke website waarin alles goed wordt uitgelegd. Overzichtelijk over aantal loten etc. Geen problemen met incasso"s . Ook kan eenvoudig opgezegd worden
christian te lintelo  | 20/06/19  08:03:43 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is DE loterij van niet alleen Nederland maar heel Europa. Winnen is ook echt winnen hier. Voor een lage prijs heb je al een grote kans om Multi-muljonair te worden en een zorgeloze leven te leiden in luxe. Ik zeg:DOEN!
ah.smid Smid  | 17/06/19  09:14:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een acc maar gebruik het meest staatsloterij Ik heb even automatisch gedaan daar was ik erg Tevreden mee je hoeft niet iedere x te denken als je wel een lot hebt, ik heb 1 x meegedaan aan eurojackpot dit was leuk
George Westerhof  | 15/06/19  08:12:45 | Winkelbeoordeling :
Bij Eurojackpot kan jij geweldige prijzen winnen ! Voor een klein bedrag doe je mee om kans te maken op geweldige prijzen. Waag een gokje, want je weet: niet geschoten is altijd mis ! Ga naar de website en doe mee !
Maurice  | 12/06/19  13:58:58 | Winkelbeoordeling :
De Eurojackpot heeft waarschijnlijk de hoogste prijzenpot van Europa, dit maakt het zeer aantrekkelijk om hier aan deel te nemen. Ook de website van Eurojackpot is een overzichtelijke en uitdagende site, welke de speler uitnodigd om eens een gokje te wagen !
Taner Alishev  | 12/05/19  18:33:23 | Winkelbeoordeling :
Het grootste geluksprijzen van Europa, kun je spelen allen met 2 euro per lot. Dat doen ik elke week spelen en elke week krijg ik groot kans om rijk te worden .Ik zelf altijd met 2 loten spelen, daarom ben ik blij
Rink Mink  | 07/05/19  00:47:15 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een leuke loterij waar ik bijna iedere week wel een kansje aan waag. Voor de prijs van maar E 2 wat ik een nette prijs vind voor een lot, iedere week kans flinke geldprijs en kleinere bedragen. Ik heb tot nu toe 10 x meegespeeld in 3 maanden en sta ruim E 40 in de plus. Tot nu toe beter dan welke loterij waar ik ook aan meegedaan heb.
Laura Kastrova  | 27/04/19  19:46:17 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de jackpot. Deze is minimaal 10 miljoen en kan oplopen tot wel 90 miljoen. Je kunt gewoon hier je lot kopen of bij een van de verkooppunten.
Veronika Kalou  | 25/04/19  12:47:09 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een leuke loterij met leuke prijzen en hoge jackpotten en het is helemaal niet duur, als je wat wint kan je hele leuke prijzen winnen, ik doe er graag aan mee en hoop iedere vrijdag dat ik echt iets een keer win!
Gio Santana  | 20/04/19  16:20:59 | Winkelbeoordeling :
Je kunt elke vrijdag meedoen met de EuroJackpot, de meest lucratieve Jackpot van Nederland en dat al voor 2 euro. Het zal niet iedere keer prijs zijn, maar ik heb er al meerdere prijzen mogen ophalen.
Assumar Gellis  | 16/04/19  06:40:05 | Winkelbeoordeling :
Ik speel altijd online en via mijn bank mee met de Eurojackpot. Ik heb al een keer een prijs gewonnen. Ik speel graag loterijen omdat je altijd de kans hebt om een prijs te winnen. en hoe meer ik speel, hoe meer kans ik heb om te winnen, prima loterij!
maxime  | 11/04/19  12:43:54 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en overzichtelijke website. Je kan alles snel vinden wat je zoekt en kan ook makkelijk meespelen. Daarnaast is de prijs ook goed en kan je vele leuke geldprijzen winnen. Ook is het eenvoudig om aan te geven hoe lang je wil meespelen.
Robert  | 09/04/19  12:22:42 | Winkelbeoordeling :
Als je kans wil maken op een extreem hoog geld bedrag biedt deze webshop je deze kans voor een betrekkelijk lage inzet. Je moet dan wel extreem veel geluk hebben maar dat moet je dan maar lief nemen.
Claudette Gesser  | 07/04/19  10:27:19 | Winkelbeoordeling :
Over de Eurojackpot kan ik alleen zeggen altijd proberen voor die 2,00 heb je altijd een win kans en ik probeer het altijd en een maand geleden bij Bruna een lot gekocht en stel mijn verbazing € 300,00 daar doe ik het voor. Doen
Arnold Smit  | 03/04/19  22:05:22 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot De Ultieme Belevenis van legaal gokken voor een paar centen speel je al mee en maak je kans op geweldige prijzen ! Ik speel zeker al een jaartje mee en heb mijn geld er dubbel en dwars uitgehaald ik heb zelfs een leuke winst overgehouden aan de Eurojackpot!: buitenom om dat het leuk is om geld te winnen is het gewoon echt super leuk en spannend om mee te spelen! Voor mij is er geen andere Loterij dan Eurojackpot en ik kan het echt iedereen aanbevelen
Hennie Loriaux  | 23/03/19  18:40:43 | Winkelbeoordeling :
iK HEB GOEDE ERVARING MET EUROJACKPOT ELKE VRIJDAG ON HOLLANDS RIJK WORDEN VOOR 2 EURO PER LOT 5 GETALLEN KIEZEN UIT 1T/M 10 alles goed Jackpot 12 prijscategorieen met veel prijzen 50% prijzengeld.
Marianne Dumont  | 09/03/19  09:47:04 | Winkelbeoordeling :
Lastig dat je altijd minimaal € 10,00 moet storten, terwijl je misschien maar 2 loten wilt kopen. Verder alles prima. Duidelijke site en nooit geen problemen gehad. Zou natuurlijk leuk zijn als ik eens iets zou winnen, dan kon ik ook de uitbetalingssnelheid beoordelen.
emma govers  | 04/03/19  09:36:53 | Winkelbeoordeling :
Ze beloven je gouden bergen maar als je zelf eens je winstkansen na gaat rekenen valt dat heel erg tegen er is maar 1 winnaar. voor mij hoeft dit niet meer elke keer dat je niet mee speelt heb je al gewonnen op voorhand,
Ellen Groes. Vlaar  | 24/01/19  11:19:07 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is leuk om mee te spelen. Het kost je maar 2 euro. En je krijgt een leuke vergoeding als je bestelde bij enquête club. Het blijft spannend. Ik hou wel van een gokje op de eurojackpot. Niet dromen maar doen past hIer leuk bij. Dus voorwaarts blijven gaan. Alle lof voor eurojackpot.
emma govers  | 21/01/19  08:45:59 | Winkelbeoordeling :
het lijkt heel erg interessant maar als je eens goed verder gaat kijken is de winstkans heel erg klein dat is natuurlijk bij alle loterijen wel zo maar bij eurojackpot wel heel erg, ik zou dit dus niet aanbevelen.
Mohammed Mechchate  | 09/01/19  20:34:04 | Winkelbeoordeling :
en een zeer goede ik heb niet duur en kan veel prijzen winnen en ik heb al zoveel prijzen gewonnen en het is iets wat ik elke vrijdag graag speel we kunnen altijd een storting doen op de website en we kunnen altijd spelen zonder te verhuizen en direct thuis betalen
Nel Koopmans  | 05/01/19  06:53:32 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Komt niet schreeuwerig over. De kosten worden goed weer gegeven. Ook als je verder klikt blijft alles goed te vinden. Het is een loterij en ze geven je wel het gevoel alsof jij all.een kunt winnen.
Gretha van Holten  | 21/12/18  22:37:08 | Winkelbeoordeling :
Eurojackpot is een Europees kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Iedere vrijdagavond is er een trekking. De Jackpot is altijd minimaal 10 miljoen.. Je kiest eerst 5 getallen uit 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen uit 1 t/m 10..Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot!
G.M van Holten  | 21/12/18  22:09:38 | Winkelbeoordeling :
Er zijn in Euro jackpot 12 prijsklassen. Selecteer vijf hoofdnummers van 1 tot 50 en vervolgens twee extra euro nummers van 1 tot 10. Iedereen die alle vijf hoofdnummers en beide euronummers in de trekking goed heeft, wint een deel van de jackpot, die bij € 10 miljoen begint.
Roy W  | 01/01/19  18:47:52 | Winkelbeoordeling :
Ik speel graag mee met Eurojackpot omdat het tenminste een betaalbare vorm van een gokje wagen is. En leuk bovendien. En wie weet word ik binnenkort wel multimiljonair ;) Dat zou pas echt fantastisch zijn.
Marjon  | 25/12/18  12:23:04 | Winkelbeoordeling :
ik heb me aangemeld bij Eurojackpot en meegedaan omdat je voor een heel klein bedrag al kunt deelnemen dus je merkt het niet zo en hopelijk win je dan ook nog een grote prijs, het is makkelijk om mee te doen en je krijgt cashback
simone dekker  | 16/12/18  23:07:17 | Winkelbeoordeling :
Euro jackpot is super leuke loterij er vallen veel prijzen in Nederland! Ik doe elke vrijdag mee voor 2euro! En daarbij maak je kans op vele miljoenen! Haal je lot online of bij winkels in de buurt. Soms staat de jackpot op 90 miljoen!!!! Veel geluk voor allen!
Jan Van Nood  | 16/12/18  12:23:51 | Winkelbeoordeling :
De Eurojackpot biedt de mogelijkheid om iedere vrijdag mee te doen aan de meest lucratieve Jackpot van Nederland en dat al voor 2 euro. Het zal niet iedere keer prijs zijn, maar ik heb er al meerdere prijzen mogen ophalen.
marinus brinkers  | 10/12/18  16:27:04 | Winkelbeoordeling :
Goede site zeer overzichtelijk en als jij wild gokken kun jij dit voor een vrij klein bedrag,waarmee jij ook nog veeele zeer groootte geldprijzen kunt winnen speel nu een paar maanden mee en regelmatig kleine prijzen gewonnnen
daria dahlke  | 11/12/18  09:53:47 | Winkelbeoordeling :
geweldige site met veel, je kunt altijd iets winnen iedereen vindt iets leuks voor jezelf elke week nieuwe trekkingen kopen gewoon een loterijkaartje en geluk kan glimlachen voor ieder van ons goed eurojackpot
Ra Frauenfelder  | 04/12/18  16:48:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop wekelijks loten via ipay bij eurojackpot. De cashback word vaak niet bijgeschreven. Ik hoop dat ipay dit corrigeert. Kan hier naar gekeken worden aub? ..........................................
Stefanie Stooker  | 16/11/18  12:29:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met leuke prijzen en hoge jackpotten en het is hellemaal niet duur als je wat wint kan je helle leuke prijzen winnen ik doe der graag aan mij iedere vrijdag hoop dat ik echt iets een keer win
Diona Kohlbrugge  | 16/06/18  10:00:31 | Winkelbeoordeling :
Met zo'n hoge jackpot heb ik de verleiding niet kunnen weerstaan en mij voor het eerst verwend door een lot te kopen voor die mega jackpot. want wie droomt er nu niet van die te winnen... Nu nog afwachten of het mij gegund is maar het dromen is al mooi
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
10% extra korting op alle merken bij Plutosport
Code:WINTER21NL
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott Leen Bakker
visit register click click