ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo Dekbed-Discounter

Expedia.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expedia.nl

Boek met extra korting goedkope hotels, vliegtickets, huurauto's en vakanties bij Expedia.nl

Expedia.nl is één van de grootste online reisbureaus. Op Expedia.nl zoek en boek je ruim 88.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen, goedkope vliegtickets, autohuur en diverse scherpe reisaanbiedingen. Combineer jouw reis, boek zowel de vlucht, het hotel als de huurauto bij Expedia.nl en bespaar flink wat geld. Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, bij Expedia.nl vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Het hotelaanbod varieert van budgetaccommodaties tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland. Twijfel je welk hotel je moet boeken? Bekijk de ruim 280.000 hotelbeoordelingen van reizigers die je zijn voorgegaan en maak je keuze.

Expedia.nl Beoordelingen

Patrick Roberts  | 10/01/21  11:33:27 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik altijd Expedia voor het boeken van mijn vluchten. Naar mijn mening is het de beste website voor het vergelijken van vluchtprijzen. Geef aan naar welk vliegveld je wilt reizen en wanneer en Expedia geeft je een overzicht van alle beschikbare vluchten (met of zonder tussenstops). Ideaal.
Sjaak Swart  | 03/01/20  19:58:35 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden onze vakantie geboekt met expedia.nl en ik heb echt de vakantie van mn leven gehad, het was echt de beste vakantie ooit en dat voor weinig! Wat wil je nog meer? Wow! Dit is voor mij de beste site ooit nu! Als ik de tijd kon terugdraaien had ik precies hetzelfde gedaan!
Flash Gordon  | 13/01/20  08:08:02 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden in de herfstvakantie geboekt via Expedia, mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het voorjaar kijken of er weer iets voor ons bij zit.
Bert Visser  | 25/12/19  19:31:47 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia.nl kan je heel makkelijk vliegtickets vergelijken, ook zijn de boekingskosten vaak wat lager dan bij de concurrenten. Ik heb bij mijn laatste boeking 10 euro per ticket kunnen besparen vergeleken met als ik op andere websites had geboekt.
Anouska Poets  | 20/12/19  15:07:53 | Winkelbeoordeling :
Ben 2 keer naar Australie geweest via Expedia, het leuke is dat je punten kan verdien voor kortingen. En je krijgt regelmatig een mail met boekingskorting, ook krijg je snel bericht of de boeking akkoord is. En je kan ook een vliegticket bij boeken. Dat maakt het ook makkelijk.
Kluk Kluk  | 23/12/19  18:12:59 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia.nl heb je de mogelijkheid om gemakkelijk een vakantie te boeken! Of het nu een zon- of skivakantie, een stedentrip is of lastminuteboeking het kan allemaal! Soms wel 10 % korting! Kijk voor de voorwaarden op de site, registreer en profiteer!
Chanel West Coast  | 16/12/19  08:11:32 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken bijna altijd Expedia.nl om onze vakanties te plannen en te boeken. Veel keus, veel expertise, en natuurlijk tal van klantenbeoordelingen zodat ik de juiste bestemming en dito hotel kan uitkiezen. Zo kom ik tenminste niet bedrogen uit.
Berry Stevens  | 11/12/19  09:26:21 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar boekten we via Expedia in Leuven een reis met 4 dagen verblijf tijdens september in Inverness (Sch). Gastheer verwelkomden ons zeer hartelijk en deden er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, prachtige kamer in een rustige buurt, uitgebreid en verzorgd ontbijt.
annie deinum  | 01/01/18  12:36:04 | Winkelbeoordeling :
Als ik op reis wil regel ik eerst mijn vervoer. Per vliegtuig? Dan combineer ik dat vaak met de vlucht via Expedia. Met de trein naar Parijs? Dat regel ik zelf zo'n 3 maanden vooraf bij NSHispeed. Maar Expedia helpt me aan het hotel
Betsie Butsers  | 01/01/18  12:26:23 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben verschillende keren bij Expedia.nl geboekt, het is een goede boekingssite voor bijna alles wat je maar wilt. Zijn nog wel boekingskosten die er bij komen. Verder veel keuze voor iedereen wel iets te kiezen. Prijzen zijn wel oké.
Johan van Uffelen  | 29/12/17  13:51:19 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia kan je hotels, vliegreizen, complete reizen en huurauto's boeken. De hotels worden uitgebreid beschreven. Dit te samen met de gebruiker reviews maak het gemakkelijker een juiste keuze te maken.
Cindy Kalou  | 30/12/17  20:31:13 | Winkelbeoordeling :
In de herfstvakantie geboekt via Expedia, mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het voorjaar van 2018 kijken of er weer iets voor mij bij zit.
Tim Knaapen  | 17/12/17  22:49:00 | Winkelbeoordeling :
tja, wie kent expedia tegenwoordig niet. N.a.v. een reclame op tv begon ik er mee en ben heel erg tevreden met hun zoek functionaliteit die voor mij overal de laagste prijs bij de mooiste reizen zoekt. Al een paar leuke vakanties aan gehad!
Sylvia derksen  | 16/12/17  03:18:41 | Winkelbeoordeling :
Hier de mogelijkheid om snel en makkelijk een vakantie te boeken! Of het nu een zon- of skivakantie, een stedentrip is of lastminuteboeking het kan allemaal! Soms wel 10 % korting! Kijk voor de voorwaarden op de site! Registreer en profiteer:)
Patrick Merkus  | 14/12/17  11:27:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er al twee vakanties geboekt, het leuke is dat je punten kan verdien voor kortingen. En je krijgt regelmatig een mail met boekingskorting. Wat ik wel erg goed vind. Ook krijg je snel bericht of de boeking akkoord is. En je kan ook een vliegticket bij boeken. Dat maakt het ook makkelijk.
Harrie Knarrie  | 11/12/17  09:51:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hele goede ervaringen met Expedia.nl, ze hebben leuke aanbiedingen en heel goedkope prijzen. Echt een aanrader voor iedereen die graag voor interessante prijzen en goedkoop op reis of vakantie wil.
anoniem  | 07/12/17  22:30:09 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar je vliegtickets kan vergelijken. Ook zijn de boekingskosten vaak ietjes lager dan concurrenten. Ik heb bij mijn laatste booking 10 euro per ticket kunnen besparen vergeleken met als ik op andere websites had geboekt.
Judith Van de Kuijt  | 04/12/17  22:08:36 | Winkelbeoordeling :
Expedia.NL ik heb er vaak op gekeken maar ik weet niet zo goed wat ik met deze site moet. Het is niet goedkoop en ook niet overzichtelijk. Er zijn zo veel vakantie sites dit is niet de fijnste of goedkoopste
Jeroen  | 30/11/17  19:06:20 | Winkelbeoordeling :
Tja, simpel eigenlijk. Als je een leuke vakantie wilt start je hier. Met een breed aanbod en goede prijzen steken ze er altijd met kop een schouder boven uit. Goede beschrijvingen van de reizen ook en handige reviews!
Beppie Sultana  | 24/11/17  16:32:01 | Winkelbeoordeling :
Ik moet zeggen toen ik de reviews van Expedia.nl las schrok ik. Maar ik moet zeggen alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook inchecken in de Filippijnen . Geen nare verassingen achteraf. Ik ben supertevreden over Expedia hoe het is gegaan.
Natasja Collast  | 22/11/17  14:07:59 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar wilt. Zijn nog wel boekingskosten die er bij komen. Verder veel keuze voor iedereen wel iets te kiezen. Prijsrange is wel oke.perfect dus.
Harm Raspe  | 17/11/17  11:49:50 | Winkelbeoordeling :
Prima website, en de indelingen ziet er ook verzorgd uit. vakantieboeken heb je in een paar klikken geregeld en om de prijzen hoef je het niet te doen. Want ze hebben echt hele leuke en goede aanbiedingen.
Rens Plaschek  | 16/11/17  13:39:56 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische website is dit. Je kan hier boeken: hotels, vliegtickets, zonvakanties, vakantie-huizen, autoverhuur, stedentrips en last minutes. Met elke dag leuke kortingen op de bekende vakantiebestemmingen.
ancilla kessely  | 15/11/17  15:12:11 | Winkelbeoordeling :
De website ziet er zeer goed uit en de diverse links wijzen je precies naar de juiste vakantie of informatie. Ik denk dat ik hier wel een reis zal gaan bestellen. De prijzen vindt ik een nornale prijs
Anouska Poetin  | 14/11/17  12:59:58 | Winkelbeoordeling :
De site van Expedia ziet er goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kunt je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanmeldingen je klant moet zijn. Dit kan heel makkelijk en is gratis.
Frits Flinkenfleugel  | 30/10/17  16:43:06 | Winkelbeoordeling :
Voor onze reis afgelopen zomervakantie in Thailand hebben wij meerdere hotels geboekt via Expedia, alles werd perfect geregeld, en ook het aanpassen van onze boekingen was geen enkel probleem. Eerst gingen wij altijd bij Booking.com kijken, maar nu vergelijken we toch ook zeker even met Expedia!
Maria Kanters  | 28/10/17  14:03:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben op vakantie gegaan via expedia.nl en ik heb echt de vakantie van mn leven gehad!!! Het was echt de beste vakantie ooit!!! En dat voor een habbekrats!!! Wat wil je nog meer??? Wow!!! Dit is voor mij de beste site ooit nu!!! Als ik de tijd kon terugdraaien had ik precies hetzelfde gedaan!!!
Harry van de Sunweb  | 25/10/17  07:53:22 | Winkelbeoordeling :
Zojuist met Expedia.nl vlucht Amsterdam-Nagpur/India geboekt met KLM+ AirIndia: ging perfect. Bij KLM-site kon je slechts boeken tot Mumbai en helaas niet tot Nagpur en dan zou je dus apart de 2e vlucht nog moeten regelen. Ik heb voorkeur voor boeken bij maatschappij zelf (ivm eventuele mutaties).
wim speelberg  | 22/10/17  09:12:16 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van hetjaar 2017 kijken of er iets voor mij bij zit.
Miriam Piccini  | 13/11/19  10:52:47 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Expedia een geweldige website, de reden dat ik dat vind is dat ze snel, efficiënt en klantvriendelijk te werk gaan. Ze hebben vele aanbiedingen en volgens mij kun je nergens goedkoper uit zijn dan bij Expedia. Ik kan u aanraden om ook eens een kijkje op de website van Expedia te nemen. Beslist de moeite waard.
Rob Lisman  | 15/01/18  09:58:12 | Winkelbeoordeling :
We hebben een reis geboekt via Expedia naar Aberdeen (Schotland). Dit is ons uitstekend bevallen. Goede hotelaccommodatie in het centrum. De boeking verliep vlot en soepel. Ik beveel deze organisatie aan.
Pieta Bambergen  | 17/01/18  09:54:42 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met Expedia.nl. Voor onze reis afgelopen zomervakantie in hadden wij meerdere hotels geboekt via Expedia, alles werd perfect geregeld, geen enkel probleem. Eerst gingen wij altijd bij Booking.com kijken, maar nu vergelijken we toch ook zeker even met Expedia!
Phyllis Richoux  | 18/01/18  08:51:30 | Winkelbeoordeling :
Goede, overzichtelijk website. Soms maken ze wel foute reclame. Je zou met hen goedkopere vliegtickets kunnen kopen maar als je er dan op klikt is het even duur als bij al de andere maatschappijen/websites. Makkelijk om te vergelijken
Jan Buffel  | 20/01/18  17:14:42 | Winkelbeoordeling :
De site van Expedia.nl ziet er heel goed uit en lijkt mij ook heel goed up-to-date, je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanmeldingen je klant moet zijn.
H Edani  | 23/01/18  11:48:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Expedia, ik heb de website van Expedia (namelijk Expedia.nl) al een meerdere keren gebruikt, de website werkt heel goed, een beetje snel, betrouwbaar en ziet goed uit, verder daar kun je beste combinatie vlucht en hotel vinden.
K J K Koopman  | 24/01/18  16:32:52 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide website waar je reizen kunt boeken over de hele wereld. Expedia berekent geen extra wijzigings- of annuleringskosten en Onpartijdige hotelbeoordelingen. Bij elke potentiële boeking is een lijst met reviews zodat je en indruk krijgt van de bestemming.
Lady Gaga  | 26/01/18  08:37:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia.nl kun je bijna alles boeken, de site van Expedia ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kunt je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanbiedinge je klant moet zijn, maar dat is gratis.
Mc Veen  | 27/01/18  18:16:38 | Winkelbeoordeling :
van de week een huurauto geregeld voor de zomervakantie, goed en duidelijke site en best betaalbare prijzen, nu nog afwachten van de zomer of we de juiste auto hebben en alles naar wens is, met afhalen en terug brengen
Jean..  | 29/01/18  14:06:42 | Winkelbeoordeling :
Super fijne vlucht met AL Italia heen en KLM terug. Vijf dagen prachtig weer en een adembenemende stad. Één groot openluchtmuseum. Mooi hotel in hippe wijk Trastevere te Rome. Expedia is een aanrader.
Jan Van Nood  | 04/02/18  10:02:17 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft een zeer ruime hoeveelheid hotels te huur en tegen zeer scherpe prijzen. Ik heb zelf diverse keren via Expedia een hotelkamer gehuurd in diverse Europese steden en het is me altijd prima bevallen dankzij Expedia.
Steelo Brim  | 05/02/18  09:56:10 | Winkelbeoordeling :
De website van Expedia.nl ziet er goed uit, ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanmeldingen je klant moet zijn. Dit kan heel makkelijk en is gratis, al verschillende keren hier geboekt na alle tevredenheid.
Alexandra Bendlage  | 06/02/18  19:32:03 | Winkelbeoordeling :
Fijne vergelijking van verschillende hotels in verschillende plaatsen. Je kunt goed kiezen uit wat je wil. Door middel van recensies van andere mensen kun je beoordelen wat je van het hotel vindt. Wanneer je een goedkope vakantie wil, dan is deze site erg handig.
Pieta Bambergen  | 10/02/18  16:21:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorige maand nog op vakantie gegaan via Expedia.nl en ik heb echt de vakantie van mijn leven gehad! Het was echt de beste vakantie ooit! Wow!!! Dit is voor mij de beste site ooit nu, de site werkt perfect. Als ik de tijd kon terugdraaien had ik precies hetzelfde gedaan!!!
koen blok  | 23/02/18  07:19:17 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede site. Je moet even opletten dat je het juiste blokje aantikt van alleen hotel of met vlucht. Voor mij hoeft het niet dat ook op de hoofd pagina reclame wordt getoond. Het zoeken naar hotels is gemakkelijk en je ziet gelijk wat je er mee kunt sparen.
Britney S  | 23/02/18  10:20:04 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen. Prijs is wel oké, eigenlijk perfect dus.
Adri Veltman  | 24/02/18  20:15:21 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik Expedia heb ontdekt verzin ik steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet wel waar ik kan slapen.
Hennie Loriaux  | 26/02/18  10:43:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Expedia.nlLeuke aambiedingen, goedkope prijzen.Echt een aanrader voor iedereen die graag voor interessante prijzen goedkoop op reis wil.Met vri8endelijke groeten Hennie Loriaux
Roy W  | 06/03/18  09:53:17 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Expedia graag om mijn vakantie te plannen en te boeken. Veel keus, veel expertise, en natuurlijk tal van klantenbeoordelingen zodat ik de juiste bestemming en dito hotel kan uitkiezen. Zo koop ik tenminste geen kat in de zak.
Yvonne Kooij  | 11/03/18  18:59:16 | Winkelbeoordeling :
Kijk met regelmaat eens op de site van expedia.nl ze hebben vaak hele leuke aanbiedingen voor als je onverwachts een paar dagen er tussen uit wil ik kijk ook altijd op expedia.nl voor mijn zoon en schoondochter die tussen door wel eens een paar dagen weg willen en ook voor de zomervakantie kijk ik altijd eerst op de site van expedia.nl het fijne van expedia vind ik als je reis annuleer dat er geen extra kosten bij komen dus de site van expedia.nl krijg van mij een dikke
Ans Klaassen  | 13/03/18  18:30:26 | Winkelbeoordeling :
ze zijn wel redelijk goed maar niet echt de goedkoopste om een vliegticket of een vakantie te boeken zou pettig wezen als ze zeggen dat ze het goedkoopste kunnen vinden dat ze dat dan ook nakomen
Ricky Wamboso  | 26/03/18  09:15:48 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een goed werkende website, de site ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt, als je klant bent zie je nog meer hele scherpe aanbiedingen!!
Rob Dyrdek  | 30/03/18  08:23:03 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl is een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar wilt, website ziet er ook goed uit. Er komen nog wel boekingskosten bij. Verder veel keuze, voor iedereen wel iets te kiezen. Prijsrange is wel oké, perfecte site dus.
Veronique Bam  | 07/04/18  17:37:25 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen winter via Expedia op vakantie gegaan, wat heel goed is bevallen! Het was echt de beste vakantie ooit, en dat niet voor de hoofdprijs! Wat wil je eigenlijk nog meer, voor een prikkie toch een hele goede vakantie, volgende keer weer via Expedia!
Nathalie Maes  | 12/04/18  17:59:05 | Winkelbeoordeling :
Voor een hotel en/of vlucht aan hele voordelige prijzen is Expedia zeker aan te raden! Knalprijzen, ruim aanbod en heel betrouwbaar. Reeds enkele keren geboekt en geen enkel probleem ondervonden! Je spaart ook telkens punten bij elke boeking die je dan kan gebruiken bij een volgende boeking!
Assumar Gellis  | 21/04/18  18:17:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb erg vaak via Expedia een reis geboekt, van alleen een accommodatie tot een volledige reis inclusief vliegticket. Nooit problemen gehad die aan Expedia te wijten waren. Soms gaat er iets mis, maar dat ligt dan aan accomodatie of vliegmaatschappij. Dat is niet altijd schuld van Expedia.nl
Gio Santana  | 02/05/18  07:53:05 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vaak een reis voornamelijk voor mijn werk via Expedia.nl, heb nog nooit een probleem ervaren met Expedia. Als ik dan ooit een probleem tegenkom, is het meestal de vliegmaatschappij. Expedia heeft een prima site voor boeken van reizen.
Rick Ricciardo  | 23/05/18  20:26:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in het verleden 3 keer geboekt via Expedia.nl, het leuke is dat je punten kan verdien voor kortingen. En je krijgt regelmatig een mail met boekingskorting. Wat ik wel erg goed vind. Ook krijg je snel bericht of de boeking akkoord is. En je kan ook een vliegticket daarna nog bij boeken.
Laurens Jansen  | 25/05/18  09:15:11 | Winkelbeoordeling :
Enkele dagen geleden nog een tweetal hotels in Cambodja geboekt via Expedia. Goede hotels, goede reviews en een lage prijs voor de hotelkamers. De website werkt goed en het bedrijf is betrouwbaar. Ik kan Expedia.nl dan ook ten zeerste aanbevelen.
lion van der wens  | 27/05/18  07:09:38 | Winkelbeoordeling :
Expedia de webshop waar je naar toe moet als je een vakantie wilt boeken . Of voor een paar dagen weg met familie en vrienden . Keuze uit heel veel hotels of appartementen je vind er zeker wel een leuk hotel .
Jessica de Kock  | 20/06/18  06:41:23 | Winkelbeoordeling :
Expedia is de ideale website voor het boeken van je (vakantie)tripjes. Voor alleen het boeken van je hotel of je vlucht plus hotel. Super makkelijke en overzichtelijke site. Geeft je altijd de beste prijs. Echt een aanrader!
Karen van Rossum  | 30/06/18  13:40:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vlot en gemakkelijk via de website van Expedia een hotel kunnen boeken voor een goede prijs. De bevestiging was er snel via de mail en alles verliep tot volle tevredenheid. Nog niet in het hotel geweest (pasr weken wachten nog) maar ik ga ervan uit dat dat ook heerlijk zal zijn.
Cornelia Giffard  | 01/07/18  15:44:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over jullie leuke boekingen kan je doen en als je belt word je zeer goed geholpen personeel os ook zeer vriendelijk ja wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer tevreden bent
Buddie Spencer  | 03/07/18  08:46:19 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al een paar keer onze vakantie geboekt Expedia.nl en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Je kunt ook veel besparen om op de aanbiedingen te letten!
Mariet Coppers  | 08/07/18  11:03:02 | Winkelbeoordeling :
Expedia, een vliegmaatschappij met grote bekendheid, niet al te duur, voor een fijne vakantie met z'n tweeen of met uw gezin, eindelijk vakantie, daar zijn we aan toe en het is echt zomer nu met goed weer.
Anjo Lamberts  | 14/07/18  13:14:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor het eerst via Expedia.nl een reis geboekt voor deze zomer. Ze hebben een heel groot en divers aanbod. En ik heb er moeiteloos DE REIS gevonden die precies bij mij (en mijn gezinnetje) past!
Petronella smit  | 21/07/18  06:50:18 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een hele mooie site met de meest uiteenlopende reizen naar alle bestemmingen die je maar bedenken kunt. Ook heeft Expedia.nl fijne medewerkers bij wie je voor al je vragen terecht kunt.
George Westerhof  | 31/07/18  07:22:43 | Winkelbeoordeling :
Toch nog even snel die reis boeken ? Ga naar Expedia.nl en binnen no time vind je wat je zoekt. Waarom het hele internet afstruinen, terwijl je bij Expedia.nl de reis kan boeken zonder veel moeite te doen !
Froukje Rooy  | 03/10/18  08:27:41 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft een perfect aanbod geselecteerd aan hotelaccomodaties.De arrangementen die mij bereiken zijn in prijs gehalveerd.De prijs kwaliteitverhouding is hierdoor gunstig te noemen.De restauratie is van de drie sterrenklasse.
annie deinum  | 03/11/18  12:10:08 | Winkelbeoordeling :
Aanradertje! Super handig om zowel je hotel en vlucht in 1 pakket te boeken. Hierdoor bespaar je meer geld. Ook is er een helpdesk die je helpt bij vragen. En eigenlijk vindt je ieder hotel waar ook ter wereld - altijd goedkoper dan wanneer je direct via een hotel boekt,
Henrie Nak  | 06/11/18  18:41:25 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen. Prijs is wel oké, eigenlijk perfect dus.
Jacks Teller  | 25/11/18  09:10:03 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben pas onze eerste reis met Expedia achter de rug, tot mijn grote verrassing moet ik zeggen dat het uitstekend was, nog nooit eerder een reis gehad die zo goed geregeld was! Het was wel wennen dat ik geen papieren vouchers nodig had voor het hotel en dat ik niet zelf online moest inchecken.
Leen van Soest  | 02/12/18  08:47:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel informatie en beoordelingen over de reiswereld. Het helpt je zeker met het vinden van de juiste locatie in het binnen en buitenland. Ook kan je er zelf recensies kwijt door je ervaringen te delen
Jo39 van Soest  | 16/12/18  18:35:40 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met allemaal goede hotels. Er is voor elk wat wils en iedereen kan hier een hotel naar zijn of haar wensen / prijsklasse vinden. Boeken gaat zeer eenvoudig. Wat ook een pluspunt is zijn de scherpe prijzen
Wilfried Van Droogenbroeck  | 29/12/18  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb deze website toevallig ontdekt omdat ik naar een hotel op zoek was regio rotterdam. Ik kan deze aan iederen aanraden omdat zij zeer scherpe prijzen handteren voor het boeken van hotels en zelfs vluchten.
Fred Gasselich  | 04/01/19  18:33:09 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben voor de aankomende zomer, het eerst via Expedia.nl een reis geboekt! Ze hebben een heel groot en divers aanbod. En we hebben er moeiteloos DE REIS gevonden die precies bij ons gezinnetje past!
G.M van Holten  | 04/01/19  23:34:10 | Winkelbeoordeling :
Dankzij Expedia's klantvriendelijke boekingssysteem boek je heel eenvoudig goedkope vliegtickets naar duizenden bestemmingen wereldwijd. Expedia is één van de grootste online reisbureaus. Zoek op je gemak bij Expedia.nl en zit vast wat tussen
Gretha van Holten  | 04/01/19  23:38:41 | Winkelbeoordeling :
Zoek bij Expedia.nl Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Je kunt een weekendje weg, een all-inclusive of een complete trip mat vlucht, hotel en auto gemakkelijk boeken!. De combi maakt de reis vaak goedkoper.
Janny Sterling  | 21/01/19  15:28:13 | Winkelbeoordeling :
Reviews van Expedia.nl zijn niet altijd heel goed, maar ik moet zeggen dat bij ons nu na enkele keren geboekt te hebben via Expedia.nl alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook incheckten, Geen nare verassingen achteraf, wij zijn super tevreden over Expedia.
Freddy Maertens  | 23/01/19  18:25:41 | Winkelbeoordeling :
Toen we voor de eerste keer Expedia.nl hadden gevonden, verzonnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet perfect waar je kunt slapen voor weinig geld!
Melyana Hasan  | 23/01/19  21:17:54 | Winkelbeoordeling :
Snel nog even een zomervakantie boeken met extra kortingen dan is Expedia.nl zeer zeker een aanrader met een laag prijsgarantie, en een uitmuntende service, Daarom nu snel even boeken voor uw droomreis en met uw cocktail in uw hand genieten van alle kortingen van Expedia.nl
Wendy van Mansom  | 24/01/19  08:40:10 | Winkelbeoordeling :
Laatst heb ik een vakantie geboekt bij Expedia.nl. Het is een makkelijke site waar veel info op staan. De reizen zijn goed geregeld voor een mooie prijs. Zeker een aanrader om hiermee op vakantie te gaan.
trudy ree  | 05/02/19  13:05:42 | Winkelbeoordeling :
we hebben een paar keer via Expedia een hotel geboekt en dat bevalt ons heel goed .netjes geregeld en goede kamers en goed overzicht op je account op hun site. en je bouwt ook nog eens een korting op wat aardig wat centjes scheelt en dat is mooi in deze dure tijd toch. prima Expedia.
Jaylee Deinum  | 16/02/19  13:23:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keren met Expedia geboekt en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Het is ook de moeite waard om te letten op de aanbiedingen.
Jane Sterling  | 18/02/19  19:11:50 | Winkelbeoordeling :
Toen we destijds Expedia.nl hebben gevonden, verzinnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia.nl weet perfect waar we kunnen slapen voor weinig!
Ilonka  | 14/03/19  07:22:56 | Winkelbeoordeling :
Geregeld boek ik mijn vakanties en weekendjes weg via Expedia. Het grote voordeel, je kan hotels en tickets boeken via deze website. Zo kan je een verzorgde vakantie via 1 website regelen wat heel fijn is!
Ben Thuis  | 01/04/19  07:54:18 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een goede vakantieboekingssite met prima prijzen en voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen, eigenlijk perfect dus!
Marijke Brugman  | 01/04/19  08:21:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne en overzichtelijke site. Gunstige prijzen, die vaak nog gunstiger worden als je je als lid aanmeldt. Omschrijvingen van bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties altijd helder. Expedia heeft een Prijsgarantie.
Sjaak Swart  | 05/04/19  20:06:00 | Winkelbeoordeling :
Reviews van Expedia.nl zijn blijkbaar niet zo goed. Maar ik moet zeggen dat bij ons nu na 2 keer geboekt te hebben via Expedia.nl alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook incheckten, Geen nare verassingen achteraf, wij zijn super tevreden over Expedia.
Ron Veltman  | 09/04/19  20:15:29 | Winkelbeoordeling :
Normaal boek ik het bed & breakfast voor onderweg naar mijn vakantie adres rechtstreeks via internet. Maar laatst waren alle kamers al verkocht. Gelukkig had ik bij Expedia nog alle keuze en kon een fijne kamer boeken.
Ferry Swinkels  | 24/04/19  09:19:20 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen voor iedereen die er eens voordelig tussenuit wil, is Expedia.nl een echte aanrader, of je nu alleen een hotel zoekt in Nederland, een citytrip wil maken of echt ver weg wil, het kan allemaal gemakkelijk bij Expedia.nl.
R Sylvester  | 28/04/19  19:47:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een jaar geleden gebruikt gemaakt van expedia voor mijn reis naar Parijs. Expedia is een hele fijne site waar ik uren op kan surfen en dromen. Ze zijn goed bereikbaar en altijd behulpzaam als je vragen hebt.
Peter Voogt  | 01/05/19  16:28:51 | Winkelbeoordeling :
Ga je binnenkort op een stedentrip? Boek dan voordelig je overnachtingen bij de beste hotels via Expedia. Als je via MyFlavours boekt dan krijg je ook nog eens een mooie cashback bijgeschreven. Die kun je weer inwisselen voor mooie cadeaubonnen.
Hans Kazan  | 02/05/19  08:18:00 | Winkelbeoordeling :
Ooit eens een keer via Google bij Expedia.nl uitgekomen, nu verzinnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet perfect waar we kunnen slapen voor weinig!
Dave Donk  | 10/06/19  08:33:11 | Winkelbeoordeling :
Heb destijds deze website heel toevallig ontdekt omdat ik naar een hotel op zoek was in de regio Rotterdam, nu kan ik Expedia.nl aan iedereen aanraden omdat zij zeer scherpe prijzen hanteren voor het boeken van hotels en zelfs vluchten!
Aylin Koca  | 03/07/19  11:39:57 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl is voor mij de website bij uitstek om goedkoop een hotelkamer of een vlucht te boeken. Geen gedoe en superbetrouwbaar. Ze komen hun beloften altijd goed na. Aanbevelenswaardig en snel te boeken.
Maurice  | 07/07/19  19:49:25 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een aantrekkelijke website met vele aanbiedingen. Het aanbod is enorm. Zo hebben ze de dagdeals, welke zeer interessant zijn, bijv. een kwalitatief goed hotel voor een actieprijs, wat wil je nog meer.
Danielle Maas  | 17/07/19  13:43:46 | Winkelbeoordeling :
leuke site waar je leuke aanbiedingen kunt vinden voor een bij uitje. je kunt zoeken op plaats of bezienswaardigheden. voor bijna elk budget wat wils. duidelijke informatie over het hotel, appartement of b&b.
Fred Bonaparte  | 19/07/19  22:45:17 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een fijne en overzichtelijke site. Gunstige prijzen, die vaak nog gunstiger worden als je je als lid aanmeldt. Omschrijvingen van bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties altijd helder. Expedia.nl heeft ook een prijsgarantie!
Christopher James Spiers  | 04/08/19  07:05:00 | Winkelbeoordeling :
I like Expedia.nl very much. it is so easy to book and cancel if necessary. I did not use other agency for my travelling, since I started to book things on expedia.nl . of course, the reward points are wonderful useful. it saves your pocket as well.
Suzy Van Nauw  | 22/08/19  11:10:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs Expedia ontdekt en was heel aangenaam verast. Je kunt gemakkelijk vluchten zoeken en alle mogelijke opties vergelijken. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt en heb je een overzicht van alle beschikbare vluchten
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo Wijnvoordeel
visit register click click