ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Dekbed-Discounter

Expert Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expert

TV, audio, witgoed en huishoudelijke apparaten koop je met korting bij Expert

Expert heeft naast haar fysieke winkels ook een online shop, waar je met korting kan kopen. Het ruime assortiment in de online shop van Expert bestaat onder andere uit TV's, audio, computers, witgoed, huishoudelijke apparaten en verzorgingsproducten. Een complete online shop voor alle apparaten die je in huis nodig hebt. Met scherpe prijzen en wekelijks zeer interessante aanbiedingen.

Expert Beoordelingen

Bert Visser  | 28/08/19  07:04:30 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een uitgebreid assortiment met duidelijke productomschrijvingen. Prima leveringsservice, snelle afhandeling en eventueel montage. Goeie en overzichtelijke website met nu en dan geweldige aanbiedingen, een echte aanrader!
lion van der wens  | 10/04/19  04:04:28 | Winkelbeoordeling :
Expert is een super shop waar je alles voor je keuken kunt kopen . Wasmachine's en drogers . Ovens magnetron's en machine's om je te helpen in de keuken voor te bakken en te braden . Zelfs laptop's en printers wat hebben ze niet .
Leendert Kreuk  | 02/04/19  12:54:00 | Winkelbeoordeling :
Pas een vriezer gekocht. Deze is snel afgeleverd. Had niet voor servicekosten betaald maar werd door de mannen netjes de trap op gebracht. (moest het alleen niet zeggen) Dus netjes afgeleverd en doet het prima.
Gio Santana  | 09/02/19  10:02:21 | Winkelbeoordeling :
Wij komen al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doen we dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Expert is een prima (web)winkel!
Marianne Hiemstra  | 01/01/19  08:10:30 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een nieuw strijksysteem en ik wilde goed advies, dus dan ga je naar (een) expert. Online werd ik prima geholpen en daar het product besteld en in de winkel (redelijk) dichtbij opgehaald. Ook daar nog wat advies. Ik kan aan de slag!!
annie deinum  | 17/01/17  17:32:35 | Winkelbeoordeling :
Stofzuiger kapot, opgezocht welke Miele het best uit de test in de consumentengids stond. Deze was het laagst geprijsd bij Expert. Snel gevonden, in een paar klikken besteld. Bezorgen kon dezelfde avond nog.
Leo Paans  | 14/11/15  07:48:00 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Leo Paans  | 14/11/15  07:47:02 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Marianne Boek  | 18/02/15  13:38:52 | Winkelbeoordeling :
Een winkel met vertrouwde merken en service. Snelle levering en goede aanbiedingen. Wat wel jammer is; de online shop is niet heel gebruiksvriendelijk. Hopelijk wordt dit in de toekomst beter. Maar het houdt niet tegen om te bestellen
Leo Paans  | 14/11/15  07:53:24 | Winkelbeoordeling :
Expert is de laatste jaren tot een van de grootste leveranciers geworden op het gebied van audio, witgoed, huishoudelijke apparatuur e.d. En je kunt kiezen of je wilt winkelen of online shoppen waarbij je meer korting krijgt
Nicole L'Espoir  | 20/06/15  08:05:24 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit goede service ruim aanbod in huishoudelijke apparaten,maar ook tv's,telefoons etc. expert is n klantgerichte vakspecialist en heeft n persoonlijk advies voor je heeft 140 winkels in Nederland,maar je kunt ook online bestellen
Rob van Schooten  | 26/05/15  12:38:43 | Winkelbeoordeling :
Expert mijn favoriete winkel in zowel electronica als huishoudelijke artikelen en spullen. Het assortiment van Expert is dan ook heel breed, als je naar iets op zoek bent moet je hier haast wel slagen!
gea wildeboer  | 19/09/13  13:05:46 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze
Jeroen Peters  | 28/05/15  21:21:04 | Winkelbeoordeling :
Expert is een geweldige elektronicawinkel! Ze hebben veel spullen, goede winkels maar ook een hele goeie webshop! Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak voor een goeie prijs ook!
Ricky Wamboso  | 03/04/17  10:36:39 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar een wasmachine gekocht bij Expert. Erg naar wens allemaal. Maar maakte ineens een vreemd geluid. vrijdag gebeld, en vanochtend is er direct iemand langs gekomen. De desbetreffende meneer was erg vriendelijk en had het probleem binnen 15 minuten opgelost!
Gerrit Vink  | 31/03/17  20:49:05 | Winkelbeoordeling :
De laatste keer dat ik naar de site van Expert ging was voor de aanschaf van een computer en ik ben geslaagd voor een goede prijs. Het aanbod is heel uitgebreid en alles is online te bestellen. De kwaliteit en service zijn goed.
Ria Vink  | 31/03/17  20:38:57 | Winkelbeoordeling :
Als ik aan Expert denk dan is dat een goed en vertrouwt adres voor alles op het gebied van elektronica. Het aanbod aan artikelen is uitgebreid en worden bij online bestellen thuis bezorgd. Kwaliteit en service zijn goed.
Beppie Sultana  | 31/03/17  07:31:03 | Winkelbeoordeling :
Een koptelefoon (als aanbieding in een reclamefolder) online besteld en daarna afgehaald in een door mij gekozen winkel, in dit geval Expert Eindhoven. Na bestelling een sms gekregen dat de koptelefoon klaar lag. Een dag later afgehaald. Prima zaken doen op deze manier.
Hennie Loriaux  | 30/03/17  19:17:22 | Winkelbeoordeling :
Ik hebzeer goede ervaring met Expert Veel korting op TV,'s ,audio, witgoed en huishoudelijke apparaten ruim assortiment', en wekelijks nieuwe scherpe aanbiedingen. Met vriendelijk groeten Hennie Loriaux.
Harm Raspe  | 30/03/17  08:32:22 | Winkelbeoordeling :
Het is een mooie website, maar ik vindt Expert vrij duur met hun goederen.De indeling van de links werken snel en de beschrijvingen er bij zijn duidelijk en helder.jammer dat ze zo duur zijn met hun producten en de service laat ook nog wat te wensen over.
Rensina Vink  | 29/03/17  20:56:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaringen met de web site van Expert zijn heel goed. Ik ga daar altijd als eerste heen als ik iets nodig heb op het gebied van elektronica. Het aanbod is uitgebreid en wordt thuis bezorgd. Kwaliteit en service zijn goed.
Ron Veltman  | 23/03/17  10:41:32 | Winkelbeoordeling :
Ook als ik niets nodig heb stap ik graag de winkel van Expert binnen. Dat heeft toch mijn voorkeur boven de online shop. Even rondkijken en eventueel advies vragen van de altijd vriendelijke verkopers.
Jan Sterlong  | 20/03/17  10:59:10 | Winkelbeoordeling :
Een koptelefoon (als aanbieding in een reclamefolder) online besteld en daarna afgehaald in een door mij gekozen winkel, in dit geval Expert in Deurne. Na bestelling een sms gekregen dat de koptelefoon klaar lag. Een dag later afgehaald. Prima zaken doen op deze manier.
Frieda Flinkenfleugel  | 19/03/17  11:03:49 | Winkelbeoordeling :
Wij komen al jaren bij Expert in Eindhoven. De service is hier echt geweldig. Ze helpen je met je aankopen tot je echt 100 procent tevreden bent. Hoe vaak je ook bij hun komt voor vragen over producten, ze staan je altijd vriendelijk en vakkundig te woord.
Rian Meertens  | 17/03/17  20:30:35 | Winkelbeoordeling :
Expert is een vertrouwende winkel, ze hebben al vele jaren een stenen winkel en nu ook een website. Ze geven een goede service en hebben witgoed van bekende merken. Snelle service en levering, Mooie website,
Therese Brouwer  | 17/03/17  18:58:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij expert een nieuwe Vrieskist gekocht. Deze bleek na installatie niet te werken. Een monteur is langs geweest om te zien wat er aan de hand was. Keurig opgelost door expert en netjes een nieuwe geleverd
Maria Catharina Van Rijn  | 15/03/17  06:55:35 | Winkelbeoordeling :
Expert is een goede elektronica winkel met een ruime keuze aan merken en goede prijzen. Heel vaak hebben ze aanbiedingen onder kostprijs. Tevens een goede klantenservice en persoonlijk advies tijdens het kopen.
I. Zijlmans  | 12/03/17  10:46:27 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een goede webshop. Het assortiment is uitgebreid en je kunt gemakkelijk door het assortiment gaan. De prijzen zijn bovendien gunstig. De afhandeling van je bestelling gaat snel, evenals de levering.
A C Parijs  | 11/03/17  21:16:11 | Winkelbeoordeling :
laatst een nieuwe telefoon gekocht ben zeer goed geholpen met dank aan expert in den bosch zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen voor een nieuwe tv en koelkasr die van mij zijn overjarig maar komt goed
Jeannet Helsloot  | 11/03/17  11:28:47 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service. Aantrekkelijke aanbiedingen. Altijd ergens een fysieke winkel in de buurt. Dus bij eventuele vragen/problemen kan je daar altijd terecht. Een medewerker is zelfs bij ons thuis geweest om het e.e.a. over de computer uit te leggen.
Pieter  | 11/03/17  11:06:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een koelkast besteld op de website. Hij werd keurig op afspraak geleverd. Toen hij uit de doos kwam bleek er een ander model in te zitten. Ik heb direct met expert contact opgenomen en binnen drie dagen ruilde Expert hem met om. Super service.
Bart Smit  | 09/03/17  17:58:32 | Winkelbeoordeling :
Expert is een hele goed zaak vind ik. Ik doe er al jaren zaken mee en kom er graag, zowel in de winkel als online. betrouwbaar en vriendelijk personeel, veel diversen mooie en goedkope spullen en zeker ook de moeite waard te bekijken.
Wim Speelberg  | 06/03/17  09:44:55 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2017 kijken of er iets voor mij bij zit.
Alma Selimovic  | 06/03/17  00:25:17 | Winkelbeoordeling :
Een koptelefoon (als aanbieding in een reclamefolder) online besteld en daarna afgehaald in een door mij gekozen winkel, in dit geval Expert Naaldwijk. Na bestelling een sms gekregen dat de koptelefoon klaar lag. Een dag later afgehaald. Prima zaken doen op deze mani
emma govers  | 05/03/17  11:09:43 | Winkelbeoordeling :
een en al lof over expert ze hebben een heel mooi aanbod en veel keuze aan heel democratische prijzen het bestellen gaat heel erg gemakkelijk en het wordt ook nog een snel geleverd met een goede service.
Bhakti Dharma  | 04/03/17  15:04:25 | Winkelbeoordeling :
Goede site voor elektronica met bekende goede service. Van laptops tot koffiezetapparaten en televisies. Advies op persoonlijke basis mogelijk in een van de winkels te vinden via intoetsen van je postcode.
dinesh bhulai  | 01/03/17  10:41:33 | Winkelbeoordeling :
Expert.nl biedt verschillende soorten apparatuur, huishoudspullen, enz. aan. De prijzen zijn niet altijd laag zoals ze beweren. Je kunt wel gemakkelijk en snel je producten bestellen en thuis laten bezorgen.
Fouzia Benboubker  | 19/02/17  09:46:51 | Winkelbeoordeling :
Expert.nl is een overzichtelijke site, elk week de beste aanbiedingen, goede klantenservice, levering en retour van producten zonder gedoe of extra kosten. Goede en gevarieerde kwaliteitsproducten. ik zou gewoon een kijkje nemen op de site.
Jean..  | 15/02/17  10:57:55 | Winkelbeoordeling :
Echte service, vriendelijke hulp, duidelijke taal, dat beetje extra! Miele wasmachine gekocht, uitstekende machine!! Pluspunten: Klantvriendelijk, Meedenkers, Dat beetje extra aandacht, Snelle service, Lokaal
Piet Bandiet  | 15/02/17  08:07:19 | Winkelbeoordeling :
Expert is 1 van mijn favoriete winkel in zowel electronica als huishoudelijke artikelen en spullen. De service is van de beste die ik ken.Het assortiment van Expert is dan ook heel breed, als je naar iets op zoek bent moet je hier haast wel slagen!
Kim Kimi  | 13/02/17  10:25:16 | Winkelbeoordeling :
Expert is één van mijn favoriete winkels in zowel electronica als huishoudelijke artikelen en spullen. Het assortiment van Expert is dan ook heel erg breed, als je naar iets op zoek bent moet je hier haast wel kunnen slagen!
Joyce van der Hart  | 13/02/17  15:06:19 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een koelkast of wasmachine.Ga da eens naar Expert.Daar vind je zeer zeker iets naar jou keus! Maar ook dekstop's , laptop ,tablet noem maar op.Dus ik zou zeggen ga eens naar Expert.Daar vind je zeker wat.
emma govers  | 13/02/17  09:27:49 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke bezorging. Maar verder bij online verkoop slecht bereikbaar, het moet in hun straatje passen. bellen op bij bezorging, en b.g.g. gebeurt er helemaal niks meer. Bij de expert kom ik niet meer. en adviseer dit ook naar andere toe.
Adri Veltman  | 09/02/17  15:24:47 | Winkelbeoordeling :
Wel eventjes wennen. De pc gebruiken om iets bij Expert te bestellen. De winkel is namelijk niet zo ver weg en ik kom er al jaren. Nog nooit een miskoop bij ze gehad en altijd goed advies. Dan moet het per mail ook goed kunnen gaan.
Jan Sterling  | 08/02/17  11:54:41 | Winkelbeoordeling :
Expert is een geweldige elektronica winkel! Ze hebben veel spullen, goede winkels maar ook een hele goeie webshop en een perfecte service. Dat is erg handig, dan kun je even kijken en toch het product direct thuis laten bezorgen. En vaak voor een goeie prijs ook!
Fred Bonaparte  | 06/02/17  18:33:50 | Winkelbeoordeling :
Expert is een van de bekende electronische & huishoudelijke winkels in nederland. Ze verkopen allerlei producten. De prijs is ook relatief goed, service is perfect. Het is wel aan te raden om eerst vergelijking maken met andere winkels voordat je een bestelling plaatst.
Boo Boo  | 03/02/17  14:07:55 | Winkelbeoordeling :
Goede service, leuke gadgets en snel geleverd. De verzendkosten mogen wel wat omlaag. Dat maakt het doen van online aankopen doen makkelijker. Verder mag de website wel wat geüpdatet worden. Voor de rest ben ik heel tevreden.
Betsie Butsers  | 03/02/17  07:22:47 | Winkelbeoordeling :
Heb eerst op de webshop gekeken ,zeer overzichtelijk met een ruime keus. Ik heb toen besloten om naar de winkel in Deurne te gaan. ik ben daar zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Een zeer goede uitleg gehad. en alle vragen zijn keurig beantwoord. ze nemen de tijd voor je, Perfect!
Marion Helsloot  | 01/02/17  07:40:08 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doe ik dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Exrert: Prima!
j.g.m helsloot  | 01/02/17  07:34:38 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al heel lang bij expert in de winkel. Nu ze een webshop hebben, doe ik dat ook via internet. Artikelen zijn degelijk en goed geprijsd en ook daar is de klantvriendelijkheid heel goed. Exrert: Prima!
Lewis Hamilton  | 01/02/17  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar een wasmachine gekocht bij Expert. Erg naar wens allemaal. Maar maakte ineens een vreemd geluid. Gisteren gebeld, en vanochtend is er direct iemand langs gekomen. De desbetreffende meneer was erg vriendelijk en had het probleem binnen 15 minuten opgelost! Wat een vakkennis en ervaring!
frank smid  | 27/01/17  22:16:40 | Winkelbeoordeling :
Expert is best een fijne winkel. Ze zijn een van de weinigen oudere winkelketens op elektronika gebied in nederland die nog steeds bestaan, dat betekent dat ze toch iets goed doen, dus ik ben wel klant van expert
Erica Harms  | 27/01/17  09:15:04 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid assortiment met duidelijke productomschrijvingen. Prima leveringsservice, snelle afhandeling en eventueel montage. Goeie en overzichtelijke website met nu en dan geweldige aanbiedingen. Aanrader
S.K.C.  | 27/01/17  06:40:58 | Winkelbeoordeling :
Een van de weinige overgebleven fysieke electronica winkel, naast BCC, Mediamarkt etcetera. Heb er in het verleden wel eens wat gekocht, maar de inrichting van de winkel sprak me niet aan, waardoor ik elders ben gaan shoppen. Kwa prijs-/kwaliteit redelijk.
Petra Jansen  | 26/01/17  10:24:36 | Winkelbeoordeling :
Super grote webwinkel met heel heel keus! Leuke aanbiedingen en stunts! Kijk regelmatig op de site of in de folders en doe uw voordeel ermee! Bezorging is ook fantastisch: Voor 13.00 besteld kan dat als u wilt, zelfs dezelfde dag nog:) Aanbevolen!
Wilma Jansen  | 26/01/17  09:41:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Expert kun je terecht voor al uw elektrische apparaten. U kunt in de webwinkel bestellen maar er is ook altijd wel een winkel in de buurt! Super veel keus! Altijd aanbiedingen, let ook op de dagstunt! Kijk en vergelijk en maak uw keus:)
Wendy Visser  | 24/01/17  19:32:38 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel is echt een expert op het gebied van elektronica en witgoed. Ze bieden een uitstekende service en ze geven een professioneel en deskundig advies. Vaak heeft Expert ook erg goede aanbiedingen.
frank smid  | 20/01/17  18:53:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn eerste ervaring Expert gehad en ik moet heel erg eerlijk zeggen en bekennen dat dit niet geheel onverdeeld ongunstig als ervaring heeft uitgepakt gezien mijn eerdere ervaringen met Expert..
Nizar Abdat  | 20/01/17  15:06:03 | Winkelbeoordeling :
Dit is een van de bekende electronische & huishoudelijke winkels in nederland. Ze verkopen allerlei producten. De prijs is ook relatief goed. Het is wel aan te raden om eerst vergelijking maken met andere winkels voordat je een bestelling plaatst.
erik geldermann  | 20/01/17  14:01:22 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is erg goed en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar op mobiel telefoon gebied kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Adri Veltman  | 16/02/17  21:23:07 | Winkelbeoordeling :
Bij expert ben je echt niet duurder uit dan bij een andere webshop. Tevens hebben ze heel kundig en aardig personeel waar je terecht kunt als iets niet helemaal duidelijk is of als je niet weet hoe je iets moet aansluiten..
Hendrik Gertjan Dekker  | 12/02/17  15:48:55 | Winkelbeoordeling :
Expert is echt de leukste elektronicawebwinkel die er bestaat met altijd verrassende acties en aanbiedingen. Prijs -kwaliteit is prima en altijd snel geleverd. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Moraim Anzola  | 24/01/17  11:12:10 | Winkelbeoordeling :
Expert heeft een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke apparaten . Daarnaast bieden zij een ruime keuze in camera's, laptops en overige elektronica. Zij bieden een goede service en hebben een snelle levertijd
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen HEMA
visit register click click