ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Flinndal Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Flinndal

Geef je gezondheid een boost en bestel met korting de dagelijkse benodigde voedingssupplementen bij Flinndal

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Bij elke levensfase kan een specifieke behoefte horen. Daarom heeft Flinndal een breed assortiment, waardoor je op een gemakkelijke manier wat extra's kunt doen voor je gezondheid. Flinndal biedt producten in de categorieën energie en weerstand, geheugen en concentratie, hart en bloedvaten, ouder worden, afvallen en sport. Kinderen groeien hard, maar lusten vaak niet alles. Flinndal heeft producten met de juist voedingsstoffen die je kind nodig heeft. Ook voor ouderen, mannen en vrouwen zijn er voedingssupplementen voor een prettige prijs. Het assortiment van Flinndal bestaat uit supplementen die een aanvulling bieden op de dagelijkse voeding, met onder meer multivitaminen, omega 3 (visolie), calcium magnesium, cranberry en glucosaminesupplementen.

Flinndal Beoordelingen

mariska sylvana  | 25/03/16  12:30:55 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig supplementen bij Flinndal. De spullen worden gratis en snel geleverd.Je krijgt er ook een bewaardoosje bij, super handig. Bestel via deze website en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook
Christiaan Fousert  | 19/07/13  16:19:52 | Winkelbeoordeling :
Bij Flinndal worden de spullen snel en gratis geleverd. Netjes een bewaardoosje er bij en betaling via acceptgiro. Het opzeggen van de zendingen is zeer eenvoudig via de website te regelen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click