ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Wijnvoordeel

Geld.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Geld.nl

Geld.nl is dé vergelijkingssite voor autoverzekeringen

Bij Geld.nl kun je autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Bij deze webwinkel wordt het aanbod overzichtelijk en begrijpelijk gemaakt, zodat jij de juiste beslissing kunt nemen! Daarnaast profiteer je van de laagste prijsgarantie, bespaar je tot wel €300,- per jaar en helpen de experts van Geld.nl je graag.

Geld.nl Beoordelingen

Diana Van Dort  | 08/08/19  09:43:55 | Winkelbeoordeling :
Super goede site. In het verleden met onze mitschu vaak gebruikt om toch steeds goedkoper voor het zelfde pakket uit te zijn! Voor vragen altijd kunnen bellen of als iets onduidelijk was altijd de juiste informatie gehad en vriendelijk geholpen !
Mohamed Boukich  | 17/07/19  04:13:11 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site om geld te lenen. Het was makkelijk en snel duidelijk dat de geleende geld snel en eenvoudig te lenen was en snel overgemaakt wordt. De rente is zo laag mogelijk te houden , en je kan snel terug betalen
Jessica Vrijvogel  | 26/06/19  03:05:15 | Winkelbeoordeling :
Super goede site. In het verleden met onze mitschu vaak gebruikt om toch steeds goedkoper voor het zelfde pakket uit te zijn! Voor vragen altijd kunnen bellen of als iets onduidelijk was altijd de juiste informatie gehad en vriendelijk geholpen !
Naomi Miranda  | 13/06/19  03:37:58 | Winkelbeoordeling :
Tevreden erg overzichtelijk zeker een aanrader Site is overzichtelijk en duidelijk. Voor de toekomst zal ik zeker werr gebruik maken van de site. De service is uiteraard goed . Geld.nl krijgt van mij een goede waardering
Charlotte Kuiper  | 08/03/19  08:19:42 | Winkelbeoordeling :
heeft u geld te kort geen punt u kunt geheel makkelijk geld lenen vraag online geld aan voor u weet heeft u een droom badkamer staan of een nieuwe auto die u al altijd wilde hebben maar geldlenen kost ok geld
Debora Vd Boogaard  | 15/01/19  15:54:06 | Winkelbeoordeling :
Op zich een hele goede site is mss wel handig om alles bij elkaar te doen in plaats van voor elk ding andere verzekering zeker over nadenken
Elianne Brouwer  | 06/12/18  00:00:02 | Winkelbeoordeling :
overzichtelijke site en snel en gemakkelijk in gebruik. vanalles mogelijk van standaard tot all risk. duurt niet lang voor je alles vind, weet wel niet hoe onafhankelijk het is en ze dus niet worden gesponsord
Anne-Fleur van Marle  | 23/08/18  21:32:59 | Winkelbeoordeling :
Goede vergelijkingssite voor diverse onderwerpen om objectief te kunnen vergelijken. Fijn dat een duidelijk overzicht per mail toegezonden kan worden inclusief een duidelijk advies dat voldoet aan de wensen van de klant.
Ferdy Tien  | 21/08/18  13:02:34 | Winkelbeoordeling :
goede site heb er best wel wat aan gehad. is makkelijk in gebruik en binnen no time heb je een goed overzicht van wat je voor een verzekeringen kan afsluiten daar. op deze site goede site heb er best wel wat aan gehad. is makkelijk
Deborah Baljet  | 28/04/18  06:08:14 | Winkelbeoordeling :
goeie site met goed advies ze leggen alles goed uit stap voor stap de vragen die je stelt worde. top en netjes behandeld nee ik heb me antwoorden gevonden helemaal toppie zeker een aanrader kwa advies gebied
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,50% CASHCOINS Bose Pricewise Energie vergelijker
visit register click click