ONTVANG 3,50% CASHCOINS C&A Dekbed-Discounter

Greetz.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Greetz.nl

Verras iemand op een unieke en persoonlijke manier met Greetz.nl

Er is niks leuker dan het ontvangen of versturen van een verrassing. Wie ga jij verrassen? Maak het extra persoonlijk en verras iemand met Greetz.nl. Je vindt hier verrassingen voor oud & jong, zowel grote als kleine verrassingen en voor iedere gelegenheid. Kies direct jouw verrassing uit zoals een kaart, boeket, ballon, chocolade of ander cadeau.

Greetz.nl Beoordelingen

Vanessa Leman  | 22/05/19  07:43:45 | Winkelbeoordeling :
bij Greetz bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Greetz verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Greetz, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Greetz
Arnold Smit  | 14/05/19  01:25:21 | Winkelbeoordeling :
greetz.nl is de leukste en de simpelste manier om een mooie en grappige kaart te versturen greetz.nl is echt helemaal in een kaart versturen is met deze service een eitje ! leuk voor verjaardagen bruiloften andere feestdagen! en ook nog een keer super goedkoop ik zweer erbij en kan het echt iedereen aanraden
Jane Sterling  | 13/05/19  06:41:40 | Winkelbeoordeling :
Verzorgde levering en goede klantenservice van Greetz, Ik had problemen met het aanduiden van de Moederdag datum maar werd snel geholpen via de chat van Greetz. Moederdag ballonnen zijn mooi en op tijd bezorgd door een koerier die zijn werk met een glimlach deed. Mama was super blij!
George Westerhof  | 11/05/19  08:03:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz.nl slaag je altijd. Ga naar de website en bekijk al die leuke kaarten ! En heb je de juiste kaart gevonden, dan is het heel simpel om hem op te sturen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit !
Karin Gerritsen  | 13/05/19  06:00:54 | Winkelbeoordeling :
Het sturen van een kaartje is toch leuker dan een appje en dan is Greetz echt een aanrader. Gewoon een kaartje of een bloem, ballon erbij maakt het allemaal net wat specialer. Fijne website, wat je wilt versturen komt mooi op tijd, ik vind het een prettige site. Top!
T. Mani  | 11/05/19  11:07:46 | Winkelbeoordeling :
Of je nou iemand wilt verrassen met een bloemetje of een kaartje wilt versturen, bij Greetz is de keuze aan bedankjes, romantische boodschappen en Moederdag cadeaus erg ruim. Ook krijg je als nieuwe klant eenmalig een kortingscode voor gratis verzending.
Bianca de ruiter  | 09/05/19  23:54:17 | Winkelbeoordeling :
leuke kaarten veel keuze van alles wat eigen ontwerp kan je ook nog kiezen geheel naaar eigen smaak met eigen foto en tekts alles kan klanteservice heb ik goede ervaring mee goed geholpen om probleem op te lossen raad het aan hier een kaartje te kopen
Ilonka  | 09/05/19  14:17:01 | Winkelbeoordeling :
Bloementje besteld voor moederdag en er was een leuke actie met een gratis kaart. Veel opties om uit te kiezen en de volgende dag bezorgd. Had er al veel van gehoord, maar vanaf nu ben ik vaste klant!
Peter Voogt  | 08/05/19  16:36:06 | Winkelbeoordeling :
Is er iemand jarig of wil je nog een kaartje sturen voor moederdag? Dat kan snel en eenvoudig via greetz. Als je dat doet via ipay dan spaar je ook nog eens voor een leuke cashback. Die kun je inwisselen voor geld of webshopcadeaubonnen.
Poesin  | 08/05/19  19:23:04 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is er voor de momenten als je een leuke kaart wil sturen naar iemand. Je kunt hem helemaal persoonlijk maken. Naast kaarten kun je ook bloemen, ballonnen en andere leuke dingen bij iemand laten bezorgen. Moederdag komt er aan. Ook dan kun je daar terecht.
Berry Stevens  | 08/05/19  07:48:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het nog steeds leuk om iemand te verassen met een cadeautje of een kaartje, een duidelijke site met normale prijzen, Veel keuze, leuk om ook zelf kaarten te maken ik heb al meerdere kaarten gemaakt en wijn, bonbons e.d. in het verleden gestuurd altijd op tijd en onbeschadigd, Super!
emma govers  | 07/05/19  05:25:26 | Winkelbeoordeling :
Super website Als je iemand een leuk en origineel kaartje wil sturen en ook prijs valt reuze mee. Ik heb hier al vaak gebruik van gemaakt En heel veel goede reacties op gehad Ik kan dit Iedereen aanraden
Pasviool Welbergen  | 03/05/19  16:20:39 | Winkelbeoordeling :
super leuke site. ..en heel makkelijk om even een 'vergeten' kaartje te sturen die dan ook nog eens op tijd komt..of een bos bloemen sturen.. erg leuk.. ik ben er fan van ..kan het iedereen aanbevelen..
Freddy Maertens  | 01/05/19  14:17:07 | Winkelbeoordeling :
De kwaliteit bloemen van Greetz.nl is prima, een ontvangen boeket heeft 14 dagen gestaan en ook prima berichten over de bezorging van mijn bestelling bij de buren, ook de eigen gemaakte kaart gaat handig en makkelijk!
Ben Thuis  | 22/04/19  06:45:43 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende service van Greetz, er wordt gedaan wat er beloofd is en heb dit al meerdere keren ervaren bij het laten bezorgen van bloemen en elke keer prima verzorgd! Ook een kaartje versturen via Greetz gaat elke keer prima, prima site!
Harry Nak  | 14/04/19  11:04:23 | Winkelbeoordeling :
Vorige week heb ik nog Greetz gebruikt en dat was perfect! Een boeket bloemen en een kaart met persoonlijke boodschap besteld, die daarna netjes bij de betreffende persoon is afgeleverd. Het bestellen ging makkelijk, en het persoonlijk maken van de kaart was erg gebruiksvriendelijk.
Piet Bander  | 12/04/19  14:23:10 | Winkelbeoordeling :
Prima herinnering aan Greetz, waardoor mijn moeder echt op haar verjaardag zelf kunnen verrassen met niet alleen een kaart maar ook nog een bos rozen door de brievenbus! Perfect, zo hoef je iemand niet om 8:00 uit bed te laten bellen en de rozen waren in een mooie feestelijke doos verpakt.
Jacks Teller  | 20/03/19  06:54:25 | Winkelbeoordeling :
Goede services,wordt op de hoogte gesteld waar je bestelling is en/of het goed is aangekomen en een fantastische klantenservice, Greetz heeft mij zo goed geholpen om van de kaarten voor mijn beste vriendin een feestje te maken, hartelijk bedankt Greetz!
Ferry Swinkels  | 27/02/19  09:34:40 | Winkelbeoordeling :
Nadat ik mijn teleurstelling had gemeld over het verkeerd geleverde bosje bloemen met Valentijnsdag, en contact te hebben gehad met Greetz, heb ik alsnog het originele bosje bloemen mogen ontvangen met een geweldige tegoed bon, geweldige service, dank je wel Greetz!
Fred Gasselich  | 22/02/19  09:32:36 | Winkelbeoordeling :
Met een kaart van Greetz kun je iemand heel leuk verassen, duidelijke site en normale prijzen ik heb al meerdere kaarten en wijn bonbons e.d. in het verleden gestuurd altijd op tijd en onbeschadigd. Ook per bode is het gemakkelijk, prima!
Jan Metaal  | 08/02/19  15:19:11 | Winkelbeoordeling :
Greetz is heel ideaal, er is een leuk assortiment voor allerlei gelegenheden. Ook leuke cadeaus. Groot voordeel je hoeft zelf geen postzegels te kopen en je kan aangeven wanneer je kaart bezorgt moet worden.
wendy boot  | 18/01/19  15:00:00 | Winkelbeoordeling :
prima servies leuke keuzes uit kaartjes en kadotjes. er zit altijd wel wat tussen voor ieder wat wils. wil je iemand echt verrassen dan moet je hier echt even gaan kijken en zekker dat je slaagt voor een verrassend kado/kaartje
Janny Sterling  | 14/01/19  10:11:05 | Winkelbeoordeling :
Perfect, als je een kaartje wilt versturen met Greetz, geweldige online service om kaarten te versturen en eventueel met cadeaus, ook een geweldige service! Ik heb er bloemen met een vaas besteld, super tevreden, geweldig cadeau is het geworden. Mijn vriendin is er heel blij mee!
gerry van dinther  | 02/01/19  03:36:27 | Winkelbeoordeling :
Greetz . nl zo leuk om daar een kaartje te bestellen en gemakkelijk je hoeft niet naar de supermarkt . je zoekt een leuke kaart en mooiie tekkst erop en hoppa hij wordt netjes afgeleverd bij de jarige .
Kluk Kluk  | 02/01/19  18:44:50 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een aanrader, Zo’n leuke verrassing als je die mooie grote doos ziet en er komt een prachtige ballon uit, ook de kaarten kun jezelf zo leuk maken als je zelf wilt met bijvoorbeeld een foto en erg gebruiksvriendelijk!
Assumar Gellis  | 18/12/18  07:18:17 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel kaarten versturen met Greetz.nl, Topsite! Wat is het heerlijk en handig dat je snel een kaartje in het buitenland kunt laten bezorgen via Greetz! Echt super goed en snel gemaakt en afgeleverd!
Sjaak Swart  | 25/11/18  06:37:47 | Winkelbeoordeling :
Het is een mooie manier om iemand te verassen met Greetz, duidelijke site en normale prijzen ik heb al meerdere kaarten en wijn bonbons e.d. in het verleden gestuurd altijd op tijd en onbeschadigd. Ook per bode is het gemakkelijk, prima!
Veronique Bam  | 17/10/18  10:50:25 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Greetz meestal zakelijk voor bloemen en kaarten. Rond kerst is het ook erg makkelijk, uitgaven overzichtelijk in kaart door maandelijkse facturatie goede en snelle verzending. Ik ben heel tevreden over Greetz!
Gio Santana  | 12/10/18  14:26:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz kaart besteld 2,5 week voordat de ontvanger jarig was. De kaart kwam jammer genoeg een dag te laat. De kaart zag er verder heel mooi uit, maar wel contact opgenomen, omdat ik het niet fijn vond. Via de chat, fijn gesprek gehad en mijn geld een dag later terug gekregen maar toch jammer!
Betsie Butsers  | 03/10/18  19:14:07 | Winkelbeoordeling :
Een fles wijn met eigen etiket en een bos bloemen besteld met kaartjes drie dagen voor bezorging Er werd keurig voor gezorgd dat alles tegelijk bij de persoon aankwam, zag er keurig uit en de bloemen nog in knop allemaal, ze was blij verrast hiermee, perfect van Greetz!
MARION SIMONS  | 25/09/18  07:32:15 | Winkelbeoordeling :
Mijn dochter en schoonzoon waren deze maand 10 jaar getrouwd, dus een kroonjaar. Maar omdat ze ver weg wonen wou ik deze bijzondere dag niet voorbij laten gaan. Heb toen bij Greetz een boeket bloemen besteld
Lewis Hamilton  | 24/08/18  14:58:15 | Winkelbeoordeling :
Heel ideaal om met Greetz zelf een kaart te maken. Leuk assortiment voor allerlei gelegenheden. Ook leuke cadeaus. Groot voordeel je hoeft zelf geen postzegels te kopen en je kan aangeven wanneer je kaart bezorgt moet worden.
Tilly  | 14/08/18  05:14:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, zeer gebruiksvriendelijk. Veel mogelijkheden en variatie van kaarten. Bezorging wordt keurig volgens afspraak gedaan. Na betaling krijg je bevestiging van bestelling. Ook ecards makkelijk te bestellen
Buddie Spencer  | 06/08/18  14:25:59 | Winkelbeoordeling :
Ik had zelf een kaart naar mijn zin kunnen maken bij Greetz.nl en die werden ook keurig op tijd bezorgd. Kreeg heel veel complimenten voor de mooie kaarten. Kon ze s’avonds in alle rust maken en adresseren. Thx Greetz!
kim sijbring  | 02/08/18  20:18:40 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het Super origineel om bijvoorbeeld iemand te verassen op zijn verjaardag. greetz heeft een Ruime keuze aan bijvoorbeeld kaartjes en de website is makkelijk ingedeeld. De levering is vlot en netjes op tijd
Tracy  | 25/07/18  20:18:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst een ballon laten bezorgen bij een vriend. De ballon is netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Het product is van goede kwaliteit. Ze hebben ook geregeld diverse acties. En de cashback is ook zeker Mooi meegenomen!!
Chanel West Coast  | 25/07/18  13:18:54 | Winkelbeoordeling :
Het is een mooie manier om iemand te verassen duidelijke site en normale prijzen, Veel keuze, leuk om ook zelf kaarten te maken ik heb al meerdere kaarten gemaakt en wijn, bonbons e.d. in het verleden gestuurd altijd op tijd en onbeschadigd, Super!
Rick Ricciardo  | 18/07/18  15:48:39 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort gebruik ik Greetz , het grootste voordeel vind ik dat je niet naar de winkels hoeft om een kaart en postzegels te halen en er is keuze genoeg. Er is de mogelijkheid om kaarten persoonlijk te maken met een foto of eigen tekst, erg makkelijk allemaal dus deze site is gebruiksvriendelijk.
jill storm  | 08/06/18  10:08:30 | Winkelbeoordeling :
als ik iemand een kaartje stuur gaat deze altijd via greetz. goede prijs en onwijs veel leuke keuze uit kaartjes en met evt kadotjes, ook regelmatig hebben ze een leuke actie. zou het iedereen aanraden.
Anouska Poetin  | 07/05/18  19:28:58 | Winkelbeoordeling :
De aflevering van bestelde bloemen liep mis; ipv express levering ging deze met de gewone koerier. Over mijn klacht werd even heen-en-weer gemaild waarna Greetz aanbood het volledige bedrag met een waardecoupon te vergoeden. Overigens, de te laat ontvangen bloemen waren van uitstekende kwaliteit!
Ricky Wamboso  | 23/04/18  17:12:32 | Winkelbeoordeling :
Top, op laatste moment nog een cadeau besteld voor een verjaardag! Kwam gewoon ook nog ochtend erna..heel bijzonder Top service :-) Ik heb nu weer kaarten en een cadeau besteld, kom graag terug bij Greetz!!
Rob Dyrdek  | 20/04/18  15:17:50 | Winkelbeoordeling :
De producten van Greetz zijn mooi en ook van goede kwaliteit. De eigen gemaakte kaarten zijn ook altijd een geslaagde verrassing bij Greetz! Ik heb al meerdere keren besteld bij Greetz, nooit problemen gehad.
Cindy Kalou  | 30/03/18  08:28:05 | Winkelbeoordeling :
Mooie service van Greetz.nl, waardoor je nu ook iemand kunt verassen met niet alleen een zelf gemaakte kaart maar ook nog eens een bos rozen door de brievenbus! Vorige week nog voor 2 verjaardagen gedaan, super makkelijk allemaal!
Nicole  | 08/03/18  18:25:21 | Winkelbeoordeling :
Als jaren schrijf en verstuur ik kaarten via Greetz. Soms vanuit gemak of vanuit het buitenland snel nog een kaartje sturen. Zowel het zelf maken van de kaart als de standaardkaarten zijn altijd van hoge kwaliteit.
Pieta Bambergen  | 03/03/18  10:17:34 | Winkelbeoordeling :
Fantastische service van Greetz, waardoor mijn moeder echt op haar verjaardag zelf kunnen verrassen met niet alleen een kaart maar ook nog een bos rozen door de brievenbus! Perfect, zo hoef je iemand niet om 8:00 uit bed te laten bellen en de rozen waren in een mooie feestelijke doos verpakt.
Lady G  | 16/02/18  10:32:16 | Winkelbeoordeling :
Ik stuur al jaren via Greetz mijn kaartjes en laatst zelfs een cadeautje. De kaartjes zijn altijd op tijd bezorgd en het cadeautje van laatst was ook netjes verpakt en goed afgeleverd. Ga zo door greetz!!! Bedankt voor de goede service en altijd de leuke kortingen !
Steelo Brim  | 11/01/18  18:19:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Greetz! Ruime keuze en heel leuk dat je de kaarten kunt personaliseren. Het adresboek en de kalender zijn ook erg handig. Fijn dat er regelmatig kortingsacties zijn. 1 klein minpuntje: een lange naam en/of straatnaam past soms niet in zijn geheel op de envelop.
Harrie Knarrie  | 08/01/18  08:43:28 | Winkelbeoordeling :
Slechts één enkele ervaring met Greetz, maar deze was perfect! Een boeket bloemen en een kaart met persoonlijke boodschap besteld, die daarna netjes bij de betreffende persoon is afgeleverd. Het bestellen ging makkelijk, en het persoonlijk maken van de kaart was erg gebruiksvriendelijk.
Barney Sledge  | 03/01/18  08:57:05 | Winkelbeoordeling :
donderdag voor kerst een "kerstballon" besteld, zelfde dag nog verstuurd, bezorgbedrijf heeft verzuimd dit voor de kerst te bezorgen. Contact gezocht met Greetz. Excuses van hun kant en zonder dat ik hier om vroeg boden ze me aan het geld terug te storten, kan Greetz ook niets aan doen!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG TOT 15,00 CASHCOINS MediaMarkt adidas
visit register click click