EasySwitch.nl

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Hennie Loriaux  | 23/03/19  18:58:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met GROUPON Shopping Ik koop geregeld Groupon bonnen en ben hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld, en je kan online reserveren als je gaat eten en word altijd netjes behandeld.
Sjaak Swart  | 22/03/19  15:02:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben goede ervaringen met Groupon!
George Westerhof  | 22/03/19  07:37:43 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon kan je wel heel voordelige dingen aanschaffen. Of het nu gaat om een voorstelling, een weekendje weg of iets anders, bij Groupon betaal je nooit teveel ! Ga naar de website en sla je slag !
Henri Kalle  | 20/03/19  15:02:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prettig om via Groupon aanbiedingen vooraf aankopen te doen, zo heb je altijd leuke aanbiedingen die goedkoop zijn en die je later kunt verzilveren waardoor je op de betreffende dag niet te veel kosten maakt.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:33:36 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
chin-hua chao  | 16/03/19  23:01:28 | Winkelbeoordeling :
Een fijne website heeft Groupon, waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
geert Bosgraaf  | 17/03/19  12:29:42 | Winkelbeoordeling :
groupon vind ik geweldig om dat er heel veel bedrijfen en firma,s bij aangesloten zijn en bij deze bedrijfen en firma,s kan je dus kortingen krijgen zowel op voedsel als kledij en je kan dus ook met een goep vrienden iets organiseren en dan krijg je ooki korting
Helma Brabers  | 16/03/19  05:02:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke deals voor zeer betaalbare prijzen. Al verschillende keren aankopen gedaan. Service op zich goed alleen krijg je soms geen geld terug maar een tegoed voor volgende aankopen
Quirine De Loyer  | 13/03/19  09:41:44 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen verschillende producten via groupon acties besteld. Op groupon is een divers aanbod kwa producten en aanbiedingen zodat er voor ieder wat wils is. Groupon communiceert altijd duidelijk met de klanten en probeert problemen netjes op te lossen
Angele Geenacker  | 11/03/19  11:24:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via Groupon, ook vakanties. Gaat altijd goed. Ze hebben leuke acties tegen goede prijzen. Alleen telefonisch contact verloopt moeizaam. Het is erg lastig om op de site een telefoonnummer te ontdekken.
Wim Speelberg  | 10/03/19  09:11:39 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante en leuke website waarop ik in het jaar 2019 zeker nog regelmatig een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud dus neem vooral de tijd om deze site eens te bekijken. Dus ik zeg ja.
Caroline van tongeren  | 07/03/19  14:29:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke aanbiedingen betaalbaar en zo leer je leuke restaurantjes kennen, meerdere keren al gebruik van gemaakt echte aanrader. Ook als je met kinderen bent lekkere pannekoeken etc en voor elke portomonee is er wat te doen
Ferry Swinkels  | 06/03/19  09:11:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een goede website met de grootste kortingen, niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Assumar Gellis  | 08/03/19  09:04:00 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een fantastische shop! goede service en goede producten voor een goede prijs. Geen op of aanmerkingen! Ga zo door Groupon. Ik vind het super goed hoe jullie de producten en verschillende deals neerzetten.
Poeskin  | 06/03/19  16:29:58 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort heb ik groupon ontdekt. Elke dag zijn er leuke aanbiedingen te vinden. Van reizen, restaurant bezoeken tot je haren laten knippen. Van alles is er mogelijk. De bon wordt naar je email adres gestuurd
Arnold Smit  | 05/03/19  00:31:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon, is voor mij de ideale manier om onder andere goedkope vakantie reisjes dagjes uit, of lekker naar een beautysalon etc etc te gaan! via Groupon krijg je namelijk zulke mooie kortingen dat het echt de moeite waard is om via deze website je dagjes uit of je reizen of wat dan ook te boeken! dit scheelt echt vreselijk veel geld wij weer heel veel andere leuke dingen voor kan doen! Ja ik zweer bij Groupon en kan het echt iedereen aanbevelen
Bert Drukker  | 05/03/19  03:16:12 | Winkelbeoordeling :
altijd perfect geregeld, ook als een deal opeens niet door kan gaan. Aanrader om zo nieuwe ervaringen met oa restaurants op te doen. Ik heb er nu al vele jaren en vele malen gebruik van gemaakt. ik zou zeggen, probeer het ook eens.
dina de vries  | 03/03/19  19:06:10 | Winkelbeoordeling :
super goed. helemaal tevreden over dit bedrijf. goede nette website. aardig personeel. en makkelijk in gebruik. mooie en goedkope acties bieden ze aan. ik ben erg tevreden over dit bedrijf. aanbiedingen zijn goed.
Saskia Bruinsma  | 02/03/19  10:03:57 | Winkelbeoordeling :
na een moeilijke beetje onduidelijke beschrijving en gebruik van de gekochte groupon na telefonisch contact toch geld terug gekregen netjes zeer tevreden over de afhandeling en snelle uitbetaling ga zo door netjes niet verwacht
Harry Webber  | 25/02/19  21:44:08 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een super handige site met leuke aanbiedingen! Groupon is een echte aanrader, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
bianca eekelen v wesel  | 26/02/19  02:59:09 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen en acties voor leuke prijzen niet alleen voor jong maar ook voor oud voor alle leeftijden . dus kijk ook eens op deze leuke site . voor leuke uitje en koopjes groupon is top
Riny Rood  | 20/02/19  20:23:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je altijd de mooiste en goedkope deals. Zelfs als we een vakantie hebben geboekt, kijken we eerst op Groupon of er in de buurt nog een leuke aanbieding van een diner of lunch is of een ander soort deal. Altijd leuk om iets nieuws te ontdekken voor een redelijke prijs.
Jan Metaal  | 22/02/19  09:27:07 | Winkelbeoordeling :
Bijna alle uitje voor ons, komen van Groupon Shopping af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Nika Lemson  | 19/02/19  16:50:17 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping heeft héél veel aanbiedingen op allerlei gebieden: elektronika, kleding, meubeltjes, enz. Als je binnenkort iets nodig hebt dan is het altijd handig om eerst even op Groupon te kijken. Wie weet is jouw product óók in de aanbieding!
Froukje Rooy de  | 16/02/19  10:05:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een webwinkel waar je altijd kunt slagen.Er is een diversiteit van waren te koop.Van levensmiddelen tot aan kleding en sierraden.Swarovski kristal en andere assesoires bij het huis .Het imago van de winkel is jeugdig.
Monique  | 19/02/19  07:29:51 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke en overzichtelijke site, en app, met heel veel veelzijdige aanbod biedingen. Van leuke aantrekkelijke dagjes uit tot heerlijk eten via een mooie aanbieding. De levering van de bon is via mail, dus meteen te gebruiken, echt ideaal!
Piet Bander  | 15/02/19  07:17:49 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel veel voordeel hebben bij Groupon door uiteraard de lage prijs en aanbiedingen, maar het is ook leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher, kwaliteit is goed!
Berry Stevens  | 13/02/19  14:43:16 | Winkelbeoordeling :
Een hele leuke site met leuke aanbiedingen! Groupon is een echte aanrader, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot waar je tenminste wat aan hebt! Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw stad komen, ideaal!
lisanne blokvoort  | 12/02/19  22:32:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en overzichtelijk. Divers aanbod van activiteiten en andere activiteiten. Soms zijn de aanbieders failliet. Eenmaal ervaring mee gehad, daarna wel gelijk het geld terug gekregen dus prima Service van Groupon.
Richard Gerits  | 05/02/19  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, goede app. Erg overzichtelijk en handig ingedeeld. Geen negatieve dingen meegemaakt in alle bestellingen.
Cindy Kalou  | 10/02/19  09:53:19 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site, met vaak enorme kortingen. Een site om in de gaten te houden, want als er op een bepaald moment een leuke aanbieding voorbij komt pak je deze, bijvoorbeeld met entreetickets voor evenementen, uitstapjes etc, in het verschiet.
Fred Gasselich  | 01/02/19  21:36:37 | Winkelbeoordeling :
Je hebt altijd geweldig veel leuke deals bij Groupon, heel veel korting en op deze manier kun je wat vaker uit eten of even lekker weg, en niet alleen in Nederland. Je komt nog eens ergens waar je nooit aan had gedacht, verrassend leuk!
Arianne Leijten  | 28/01/19  12:21:53 | Winkelbeoordeling :
Super fijne site. Met veel mooie en interessante aanbiedingen, voor iedereen zot er wel wat bij. Zijn er vragen of problemen staan ze super snel met deskundige hulp voor je klaar. Ik kijk/ bestel hier regelmatig
Peter Voogt  | 30/01/19  08:29:26 | Winkelbeoordeling :
Een leuk dagje weg? Een overnachting? Hier kun je veel euro's op besparen door te boeken op Groupon. Indien je via Ipay.nl bestelt bespaar je dubbel: een goedkope trip via Groupon en geld verdienen voor je persoonlijk Ipay-saldo. Super!
Janny Sterling  | 28/01/19  11:16:28 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site, waar ik regelmatig een aanbieding mee neem. je kunt er terecht voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Dachna Dekker  | 27/01/19  14:37:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden een aankoop op groupon gedaan voor de actie hunkemoller, in de toekomst zit ik te kijken voor een aanbieding voor een mooi hotel of luxe restaurant. aangezien het bijna valentijn is.
Wendy te h  | 27/01/19  13:01:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke pagina waar ik alles snel kon vinden. Een voorbeeld voor soortgelijke shopping pagina`s. De categorieën staan duidelijk vermeld en er zijn goede onderverdelingen gemaakt. Echt helemaal top!!
Iman Tahtah  | 19/01/19  07:19:58 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met een heel divers aanbod. Zo kan het ook met een klein budget genieten door de grote kortingen. Ik neem veel uit eten deals aan. Lekker sushi eten met 70% korting of een goede italiaanse maaltijd. Als je dagelijks even inlogt kan je de beste deals voor jezelf en familie vinden
Anja Kuperus  | 15/01/19  13:22:00 | Winkelbeoordeling :
Aankoop Hotel het Witte Veen. Goede aankoop voor een weekend.Centraal gelegen. Er zat een 3 gangen maaltijd bij in dat was eenvoudig maar goed. Verder een rustig hotel. Zeer rustig gelegen. Ontbijt was tevens eenvoudig maar goed.
Marianne Hiemstra  | 13/01/19  07:19:33 | Winkelbeoordeling :
Ondanks 1 slechte ervaring (verbouwing keuken) ben ik zeer tevreden over Groupon. We hebben al veel artikelen via hen besteld. Goede klantenservice die ons bij de slechte ervaring ook prima heeft geholpen. Er zijn altijd leuke aanbiedingen!
Joke Eskes  | 12/01/19  21:11:27 | Winkelbeoordeling :
bij groupon kan voordelig kopen en voor een mooie prijs. Bevalt het niet kan je het ook weer retourneren en krijg je aankoop geld terug. Je moet het proberen en oordelen het is gegarandeerd voordelig.
Pieta Bambergen  | 12/01/19  11:28:22 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij komen de meeste uitje voor ons bijna allemaal van Groupon af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Cindy Van Der Kint  | 11/01/19  10:17:59 | Winkelbeoordeling :
Geldige website met de grootste kortingen niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Christini Induzzi Lopes  | 09/01/19  10:10:55 | Winkelbeoordeling :
Ik hou echt van winkelen in deze winkel. Ik vind de beste prijzen en kwaliteit. Ik hou van de variëteit. Ik hou van de garanties. Ik hou van de innovatie van de producten van deze winkel. Ik raad het aan.
 | 04/01/19  19:58:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne app en veel korting. Ik heb er mijn refurbished MacBook gekocht voor een zacht prijsje. Heb deze nu een aantal jaar en hij werkt nog steeds. Ook de communicatie is perfect verlopen. Duidelijke mails
Betsie Kivits  | 06/01/19  14:24:56 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen in allerlei gebieden ,zoals vakanties ,hotels en restaurants.Voor ons hebben wij diversen aanbiedingen gekocht en veel plezier aan beleefd. Ga zo door en wij zullen meer aanbiedingen kopen.
Harry Nak  | 07/01/19  08:12:37 | Winkelbeoordeling :
Heb bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
 | 07/01/19  06:53:05 | Winkelbeoordeling :
Aanrader! Prima webshop, met een varierend aanbod! wij hebben al heel veel leuke uitstapjes op deze wijze op een goedkope manier kunnen doen! jammer alleen dat de verzendkosten vaak aan de hoge kant zijn.
Wendy van Mansom  | 29/12/18  14:35:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een goede plek om leuke dingen te doen voor een goede prijs. Het heeft een goede, duidelijke website. Ook hebben ze een ruim assortiment aan dingen die je goedkoop kan doen. Altijd als ik iets wil gaan doen, dan kijk ik op groupon of er iets tussen zit.
Kluk Kluk  | 26/12/18  11:14:00 | Winkelbeoordeling :
Het blijft leuk om online bij de Groupon webwinkel te winkelen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is prima tot goed.
Danielle Maas  | 22/12/18  01:47:50 | Winkelbeoordeling :
top app met veel diverse aanbiedingen voor hele leuke prijzen . voor ieder wat wils van eten tot producten tot uitjes. echt helemaal top. een aanrader voor iedereen. bij meerdere vrienden en vriendinnen aanbevolen.
Buddie Spencer  | 24/12/18  14:26:14 | Winkelbeoordeling :
Veel voordeel bij Groupon door uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed.
 | 29/12/18  07:05:00 | Winkelbeoordeling :
ik heb vaker bij groupon bestelt en moet zeggen dat er altijd wel een interessante deal tussen zit. goed kunnen slagen voor zowel kerstcadeau's als voor verjaardagscadeau's, zeer aantrekkelijke kortingen
helma hagenaars  | 03/01/19  00:02:01 | Winkelbeoordeling :
Geweldig leuk, die aanbiedingen. Als je er snel bij bent, kun je heel wat geld besparen. Meestal op zaken waar je normaal niet heen zou gaan/ niet zou aanschaffen, omdat het te duur is. Aanbod wisselt bijna iedere dag. Bonnen uitprinten, en klaar!
Leroy Bohms  | 20/12/18  20:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Groupon een erg handige site door het goede overzicht dat ze hebben. Zo kun je makkelijk jouw perfecte uitje vinden voor je vrienden en familie ook zijn ze meestal extra scherp in prijs verlaagt!
Jacks Teller  | 19/12/18  08:18:01 | Winkelbeoordeling :
Wil je leuke aanbiedingen? houd dan de site van Groupon zeker in de gaten houden want daar komen echt hele leuke dingen voorbij, Ik ga vaak naar de sauna met een flinke korting via een aanbieding van Groupon!
Danielle Pronk  | 19/12/18  08:39:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
Leen van Soest  | 16/12/18  11:08:28 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Ann Conaert  | 17/12/18  17:23:20 | Winkelbeoordeling :
leuke site om goedkopere zaken te vinden.al meermaals dingen op gekocht.altijd perfect in orde.je kan er veel voordeel mee doen.als je via mail coupons moet krijgen is het ook altijd vlug en snel in orde
Jane Sterling  | 10/12/18  10:11:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldig veel leuke deals bij Groupon, heel veel korting en op deze manier kun je wat vaker uit eten of even lekker weg, en niet alleen in Nederland. Je komt nog eens ergens waar je nooit aan had gedacht, verrassend leuk!
Corine Edoo Rietveld  | 02/12/18  22:39:36 | Winkelbeoordeling :
Superhandig. Ik maak er regelmatig gebruik van. Lekker voordelig uit eten of naar de sauna. Op deze manier kom je ook op andere plaatsen, wat erg verassend kan zijn. Ik ben erg blij met Groupon, super handig.
annie deinum  | 24/11/18  11:17:07 | Winkelbeoordeling :
Al een maand wacht ik op reactie van photobook shop omdat ik een snijplank heb betaald en het tijdens de order telkens fout gaat. Ik wacht tevens op een oplossing van Groupon en na meerdere mails bieden zij mij geen duidelijke oplossing.
Fanny De Greef  | 20/11/18  06:01:10 | Winkelbeoordeling :
Deze site zit boordevol goede aanbiedingen. Alleen nu al enkele keren zeer lange levertijd gehad, lijkt me alsof ze eerst orders binnenhalen en daarna pas het artikel bestellen. Dus geen eigen voorraad. Als men dan telefonisch contact met ze opneemt dan krijg je een onduidelijke omslachtige uitleg, echt slecht.
Jaylee Deinum  | 19/11/18  15:00:24 | Winkelbeoordeling :
Jammer dat er af en toe met een leverancier iets niet goed gaat, maar de manier waarop Groupon vervolgens met problemen omgaat is uitstekend. Er wordt niet moeilijk gedaan over reclameren van niet-geleverde zaken. Denk wel dat Groupon toeleveranciers beter kan screenen,
Wanda  | 18/11/18  06:56:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Groupon. Ik heb al talloze vouchers gekocht en eigenlijk altijd tevreden. Het is alleen heel lastig om hun telefonischte bereiken, omdat ze het heel moeilijk maken een onbetaald nummer te vinden. Maar dit is uitendelijk wel gelukt
Christini Induzzi Lopes  | 13/11/18  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
Groupon: promoties en kortingen in restaurants, fitness, reizen en hotels Ik hou van deze winkel om alles te kopen. elektronica, huis, tuin, reizen.Ik vind altijd kortingen en garanties. is een Amerikaans merk.Ik raad dit merk aan aan iedereen die variatie en een bonus wil.
Lisanne Oorschot van  | 09/11/18  19:39:00 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop heeft vaak erg leuke aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Zo heb je vaak leuke producten of een dagje weg, hotelovernachting voor weinig geld. Al diverse keren iets gekocht en tot nu toe altijd wel tevreden.
sabine heijman  | 08/11/18  10:58:12 | Winkelbeoordeling :
Nette winkel online, als er een probleem is met je groupon bon lossen ze dit altijd op. Leuke deals staan er tussen. En maak hier altijd graag gebruik van. Als enige minpuntje zou ik wat meer leuke deals willen zien van daagjes uit met kinderen in de buurt van de Randstad
Harm Raspe  | 07/11/18  09:37:22 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er duidelijk en helder uit en de werking van de website is super. Ik kan iedereen aan raden om deze te bezoeken en een leuk product of een uit je te bestellen met een prima korting. Ik maak er zelf ook gebruik van.
Mariska Roos  | 07/11/18  12:06:02 | Winkelbeoordeling :
Heb al aardig wat restaurant bonnen en dagje's uit gekocht via croupon. Heel tevreden met de emails met leuke aanbiedingen, dagjes weg enz Ging makkelijk en makkelijk reserveren via internet. Superblij met Groupon elke vakantie weer
Gretha van Holten  | 05/11/18  21:58:59 | Winkelbeoordeling :
Het grootste voordeel van Groupon is de lage prijs, maar het is ook erg leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed. Ik maak er graag gebruik van
G.M van Holten  | 05/11/18  21:54:21 | Winkelbeoordeling :
Groupon is erg bekend o.a ook in Nederland, dankzij haar lokale deals met groepskorting. Des te meer mensen een aanbieding kopen, hoe hoger de korting wordt! Ze hebben een enorm uitgebreid aanbod, het is zeker de moeite waard om te proberen. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt.
Sarah Kivits  | 06/11/18  08:10:50 | Winkelbeoordeling :
het pakketje Snel binnen gekregen en fijn dat het een brievenbuspakket is. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
Laura Boudewijn  | 05/11/18  11:00:50 | Winkelbeoordeling :
leuke producten voor weinig geld, als er problemen zijn dan helpt de klanten service op een hele vriendelijke wijze om het probleem op te lossen. is het product niet naar behoren , een belletje en alles is zo gepiept. fijne ervaring, dank jullie wel groupon medewerkers
Lewis Hamilton  | 26/10/18  14:34:37 | Winkelbeoordeling :
Het grootste voordeel van Groupon is uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed.
Evelien van Meggelen-Arends  | 21/10/18  07:39:59 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke en gebruiksvriendelijke website met aantrekkelijke deals, makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Ook is goed te zien welke deals er in jouw omgeving zijn! ik maak er vaak gebruik van! zeker een aanrader dus!
Charles Alberto Out  | 18/10/18  13:53:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een goede link om goedkoop acties te bemachtigen. Heb al vaker via Groupon gelocht en ben tevreden. Daarom zou ik een ieder adviseren om te kijken naar Groupon. Restaurants, uitstapjes en dergelijke. Bij groupon kan je dat allemaal vinden
Lukasz Miksztal  | 18/10/18  05:47:09 | Winkelbeoordeling :
super leuk en mooi webshop lekker makkelijk van konvirt van je huis alles kunt bestellen wat je maar wilt heel breed assortiment en natuurlijk ook een goed prijs wat wil je nog meer haha mvg lukasz Miksztal
Mariet Coppers  | 07/10/18  13:38:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon een fijne kortingswebsite vol ideeen voor de kerstmis, veel artikelen, voor groot en klein, toch wel iets om naar uit te kijken nu het weer kouder wordt en we weer binnen moeten zitten nietwaar?
Nusca Rosa  | 04/10/18  19:19:12 | Winkelbeoordeling :
Dit site is goed veel met aanbiedingen en restaurants enz voor een uitje te doen met het hele familie ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie en iets goedkoper voor je portemonnee.dus doen.
Petronella Smit  | 16/09/18  11:59:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon Shopping is een goede en vaak goedkope manier om leuke uitstapjes en heel veel andere leuke dingen te doen die je anders misschien om de prijs zou laten. Groupon Shopping heeft ook vaak lekkere en leuke restaurants in de aanbieding, top!!!
Jessica Docters Van Leeuwen  | 10/09/18  21:01:27 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je een goedkoop uitje zoekt. Ik heb al een paar leuke uitjes met de kinderen kunnen doen met een leuke actie van Groupon. Installeer de app en hou hem in de gaten. Regelmatig heb je dagen waarop je extra korting krijgt op de lopende aanbiedingen.
Gilbert Van Dongen  | 08/09/18  19:40:04 | Winkelbeoordeling :
een goede webshop cq site voor de meest uitlopende actie ze brengen de actie goed onder de aandacht. tevens vind ik de variatie die ze bieden goed samengesteld men zou alleen wat duidelijker moeten zijn met evt uitzonderingen
Meanke Burnet  | 05/09/18  23:16:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen, er is een heel erg breed assortiment gemakkelijk te bestellen. De betaling verloopt altijd prima en zonder problemen. Ik kan Groupon aan een ieder aan bevelen er zit vast en zeker iets voor u bij.
Veronika Kalou  | 04/09/18  20:14:13 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een site waar je heel veel korting kunt krijgen. Ik vind het heel voordelig, voor een dagje weg, een bezoek aan een restaurant, maar ook voor klussen of rijlessen! Heel verrassend. En je kunt instellen dat de aanbiedingen uit je eigen stad komen, wat wel overzichtelijk is.
Gonnie Middelaar  | 01/09/18  21:11:02 | Winkelbeoordeling :
Goeie service. Ik had een keer wat besteld dat na een paar maanden kapot ging. Een belletje en ik kreeg een nieuw artikel toegestuurd zonder dat ik het kapotte artikel terug hoefde te sturen. Beetje onzin dat ik mijn verhaal zo lang moet maken dat ik tussen de tweehonderd en vijfhonderd tekens moet zitten omdat hij dit anders niet plaats. Echt onzin.
Harrie Knarrie  | 29/08/18  08:19:51 | Winkelbeoordeling :
Als je van leuke aanbiedingen houd, moet je de site van Groupon zeker in de gaten houden want daar komen echt hele leuke dingen voorbij, Ik ga vaak naar de sauna met een flinke korting via een aanbieding van Groupon!
Veronique Bam  | 27/08/18  07:37:04 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vele goedkope prijzen en veel lucratieve aanbiedingen, voor de leukste, handigste en mooiste producten, alleen is het niet vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Er kunnen vaak wel een flink aantal dagen overheen gaan, voordat het pakje geleverd is, maar de kwaliteit is wel goed.
Betsie Butsers  | 23/08/18  11:40:08 | Winkelbeoordeling :
Het is bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te winkelen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is prima tot goed.
Kees van Beest  | 23/08/18  07:15:25 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met hele goede deals voor heel weinig geld. Aan te raden voor iedereen. Regelmatig extra kortingscodes waardoor je nog goedkoper kan in kopen. Op producten reizen en lokale deals. Kortingen tot 90% zijn geen uitzondering.
Gio Santana  | 17/08/18  13:35:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Harry Nak  | 13/08/18  11:09:29 | Winkelbeoordeling :
Veel goedkope prijzen voor de leukste, handigste en mooiste producten of lucratieve aanbiedingen bij Groupon. Echter is het niet vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Er gaan vaak wel een flink aantal dagen overheen, voordat het pakje geleverd is, maar de kwaliteit is wel goed.
Kaylee Timmerman  | 12/08/18  17:29:48 | Winkelbeoordeling :
Fantastische shop! goede service en goede pruducten voor een goede prijs. Geen op of aanmerkingen! Ga zo door Groupon. Ik vind het super goed hoe jullie de producten en verschillende deals neerzetten.
Chanel West Coast  | 08/08/18  11:05:44 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel leuk winkelen bij Groupon terwijl je niet de deur uit wilt of kan. Veel geld uitgeven voor leuke dingen is geen kunst. Maar voor een kleinere prijs iets moois scoren kan bij Groupon Shopping heel goed. Ik ben er al heel vaak geslaagd.
klaas derksen  | 07/08/18  13:59:04 | Winkelbeoordeling :
Redelijk overzichtelijk, en leuke aanbiedingen er tussen. Service is soms wel iets minder. Altijd handig voor een dagje uit of een avondje eten. Cashback duurt vaak lang of is lastig, dat is wel vervelend
Tineke Kuper  | 05/08/18  19:37:20 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit, snelle levering, leuke deals/ leuke prijzen. Volgende keer als ik een cadeautje zoek dan zal ik eerst op deze website gaan kijken. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een goede deal voor te vinden.
Goes Jan  | 06/08/18  09:09:24 | Winkelbeoordeling :
Dagelijks kijk ik op groupon voor leuke en voordelige actie... de aanbiedingen zijn zo aantrekkelijk dat ik ook wel wekelijks wat koop. Vooral als je bijvoorbeeld lekker een avond uit eten wilt maar niet te veel wilt betalen.
K.s Lake  | 02/08/18  15:49:42 | Winkelbeoordeling :
Hier koop ik vaak dingen en het is heel betrouwbaar Er zitten altijd goede deals tussen. Nog nooit een slechte ervaring meegemaakt. Ik ben altijd tevreden met de producten. Groupon is zeker een aanrader!
Jantine Jansen  | 30/07/18  07:49:13 | Winkelbeoordeling :
verassende koopjes! van vakanties tot kinderspeelgoed. zeker de moeite waard om een keer te kijken! voor elke portomonnee een aanrader. Lage prijzen maar veelzijdig aanbod! leuk voor jong en oud! prima nette service en klantvriendelijkheid.
Rick Ricciardo  | 04/07/18  06:51:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een erg leuke site, met vaak enorme kortingen. Een site om in de gaten te houden, want als er op een bepaald moment een leuke aanbieding voorbij komt pak je deze, bijvoorbeeld met entreetickets voor evenementen, uitstapjes etc, in het verschiet.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,25% CashCoins
5% korting op bijna alles bij HEMA
Code:TTMARCH19
Blokker
visit register click click