Dekbed-Discounter

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Anja Kuperus  | 15/01/19  13:22:00 | Winkelbeoordeling :
Aankoop Hotel het Witte Veen. Goede aankoop voor een weekend.Centraal gelegen. Er zat een 3 gangen maaltijd bij in dat was eenvoudig maar goed. Verder een rustig hotel. Zeer rustig gelegen. Ontbijt was tevens eenvoudig maar goed.
Fred Gasselich  | 15/01/19  07:18:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vaak erg leuke aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Zo heb je vaak leuke producten of een dagje weg, hotelovernachting voor weinig geld. Al diverse keren iets gekocht en tot nu toe altijd wel tevreden over deze webshop.
Janny Sterling  | 14/01/19  10:16:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het grootste voordeel van Groupon uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed!
Marianne Hiemstra  | 13/01/19  07:19:33 | Winkelbeoordeling :
Ondanks 1 slechte ervaring (verbouwing keuken) ben ik zeer tevreden over Groupon. We hebben al veel artikelen via hen besteld. Goede klantenservice die ons bij de slechte ervaring ook prima heeft geholpen. Er zijn altijd leuke aanbiedingen!
Joke Eskes  | 12/01/19  21:11:27 | Winkelbeoordeling :
bij groupon kan voordelig kopen en voor een mooie prijs. Bevalt het niet kan je het ook weer retourneren en krijg je aankoop geld terug. Je moet het proberen en oordelen het is gegarandeerd voordelig.
Pieta Bambergen  | 12/01/19  11:28:22 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij komen de meeste uitje voor ons bijna allemaal van Groupon af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Hennie Loriaux  | 10/01/19  17:33:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Groupon Shopping.Ik koop geregeld grouponbonnen, en ben hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld.Je kan online reserveren en word altijd netjes geholpen als je bijvoorbeeld komt eten
Cindy Van Der Kint  | 11/01/19  10:17:59 | Winkelbeoordeling :
Geldige website met de grootste kortingen niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Christini Induzzi Lopes  | 09/01/19  10:10:55 | Winkelbeoordeling :
Ik hou echt van winkelen in deze winkel. Ik vind de beste prijzen en kwaliteit. Ik hou van de variëteit. Ik hou van de garanties. Ik hou van de innovatie van de producten van deze winkel. Ik raad het aan.
 | 04/01/19  19:58:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne app en veel korting. Ik heb er mijn refurbished MacBook gekocht voor een zacht prijsje. Heb deze nu een aantal jaar en hij werkt nog steeds. Ook de communicatie is perfect verlopen. Duidelijke mails
Betsie Kivits  | 06/01/19  14:24:56 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen in allerlei gebieden ,zoals vakanties ,hotels en restaurants.Voor ons hebben wij diversen aanbiedingen gekocht en veel plezier aan beleefd. Ga zo door en wij zullen meer aanbiedingen kopen.
Harry Nak  | 07/01/19  08:12:37 | Winkelbeoordeling :
Heb bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
 | 07/01/19  06:53:05 | Winkelbeoordeling :
Aanrader! Prima webshop, met een varierend aanbod! wij hebben al heel veel leuke uitstapjes op deze wijze op een goedkope manier kunnen doen! jammer alleen dat de verzendkosten vaak aan de hoge kant zijn.
Wendy van Mansom  | 29/12/18  14:35:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een goede plek om leuke dingen te doen voor een goede prijs. Het heeft een goede, duidelijke website. Ook hebben ze een ruim assortiment aan dingen die je goedkoop kan doen. Altijd als ik iets wil gaan doen, dan kijk ik op groupon of er iets tussen zit.
Kluk Kluk  | 26/12/18  11:14:00 | Winkelbeoordeling :
Het blijft leuk om online bij de Groupon webwinkel te winkelen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is prima tot goed.
Danielle Maas  | 22/12/18  01:47:50 | Winkelbeoordeling :
top app met veel diverse aanbiedingen voor hele leuke prijzen . voor ieder wat wils van eten tot producten tot uitjes. echt helemaal top. een aanrader voor iedereen. bij meerdere vrienden en vriendinnen aanbevolen.
Buddie Spencer  | 24/12/18  14:26:14 | Winkelbeoordeling :
Veel voordeel bij Groupon door uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed.
 | 29/12/18  07:05:00 | Winkelbeoordeling :
ik heb vaker bij groupon bestelt en moet zeggen dat er altijd wel een interessante deal tussen zit. goed kunnen slagen voor zowel kerstcadeau's als voor verjaardagscadeau's, zeer aantrekkelijke kortingen
helma hagenaars  | 03/01/19  00:02:01 | Winkelbeoordeling :
Geweldig leuk, die aanbiedingen. Als je er snel bij bent, kun je heel wat geld besparen. Meestal op zaken waar je normaal niet heen zou gaan/ niet zou aanschaffen, omdat het te duur is. Aanbod wisselt bijna iedere dag. Bonnen uitprinten, en klaar!
Leroy Bohms  | 20/12/18  20:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Groupon een erg handige site door het goede overzicht dat ze hebben. Zo kun je makkelijk jouw perfecte uitje vinden voor je vrienden en familie ook zijn ze meestal extra scherp in prijs verlaagt!
Jacks Teller  | 19/12/18  08:18:01 | Winkelbeoordeling :
Wil je leuke aanbiedingen? houd dan de site van Groupon zeker in de gaten houden want daar komen echt hele leuke dingen voorbij, Ik ga vaak naar de sauna met een flinke korting via een aanbieding van Groupon!
Danielle Pronk  | 19/12/18  08:39:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
Leen van Soest  | 16/12/18  11:08:28 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Ann Conaert  | 17/12/18  17:23:20 | Winkelbeoordeling :
leuke site om goedkopere zaken te vinden.al meermaals dingen op gekocht.altijd perfect in orde.je kan er veel voordeel mee doen.als je via mail coupons moet krijgen is het ook altijd vlug en snel in orde
Jane Sterling  | 10/12/18  10:11:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldig veel leuke deals bij Groupon, heel veel korting en op deze manier kun je wat vaker uit eten of even lekker weg, en niet alleen in Nederland. Je komt nog eens ergens waar je nooit aan had gedacht, verrassend leuk!
Corine Edoo Rietveld  | 02/12/18  22:39:36 | Winkelbeoordeling :
Superhandig. Ik maak er regelmatig gebruik van. Lekker voordelig uit eten of naar de sauna. Op deze manier kom je ook op andere plaatsen, wat erg verassend kan zijn. Ik ben erg blij met Groupon, super handig.
annie deinum  | 24/11/18  11:17:07 | Winkelbeoordeling :
Al een maand wacht ik op reactie van photobook shop omdat ik een snijplank heb betaald en het tijdens de order telkens fout gaat. Ik wacht tevens op een oplossing van Groupon en na meerdere mails bieden zij mij geen duidelijke oplossing.
Freddy Maertens  | 24/11/18  18:19:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Groupon een fantastische shop, goede service en goede producten voor een goede prijs. Geen op of aanmerkingen! Ga zo door Groupon. Ik vind het super goed hoe jullie de producten en verschillende deals neerzetten.
Fanny De Greef  | 20/11/18  06:01:10 | Winkelbeoordeling :
Deze site zit boordevol goede aanbiedingen. Alleen nu al enkele keren zeer lange levertijd gehad, lijkt me alsof ze eerst orders binnenhalen en daarna pas het artikel bestellen. Dus geen eigen voorraad. Als men dan telefonisch contact met ze opneemt dan krijg je een onduidelijke omslachtige uitleg, echt slecht.
Jaylee Deinum  | 19/11/18  15:00:24 | Winkelbeoordeling :
Jammer dat er af en toe met een leverancier iets niet goed gaat, maar de manier waarop Groupon vervolgens met problemen omgaat is uitstekend. Er wordt niet moeilijk gedaan over reclameren van niet-geleverde zaken. Denk wel dat Groupon toeleveranciers beter kan screenen,
Wanda  | 18/11/18  06:56:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Groupon. Ik heb al talloze vouchers gekocht en eigenlijk altijd tevreden. Het is alleen heel lastig om hun telefonischte bereiken, omdat ze het heel moeilijk maken een onbetaald nummer te vinden. Maar dit is uitendelijk wel gelukt
Christini Induzzi Lopes  | 13/11/18  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
Groupon: promoties en kortingen in restaurants, fitness, reizen en hotels Ik hou van deze winkel om alles te kopen. elektronica, huis, tuin, reizen.Ik vind altijd kortingen en garanties. is een Amerikaans merk.Ik raad dit merk aan aan iedereen die variatie en een bonus wil.
Lisanne Oorschot van  | 09/11/18  19:39:00 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop heeft vaak erg leuke aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Zo heb je vaak leuke producten of een dagje weg, hotelovernachting voor weinig geld. Al diverse keren iets gekocht en tot nu toe altijd wel tevreden.
sabine heijman  | 08/11/18  10:58:12 | Winkelbeoordeling :
Nette winkel online, als er een probleem is met je groupon bon lossen ze dit altijd op. Leuke deals staan er tussen. En maak hier altijd graag gebruik van. Als enige minpuntje zou ik wat meer leuke deals willen zien van daagjes uit met kinderen in de buurt van de Randstad
Assumar Gellis  | 08/11/18  20:02:59 | Winkelbeoordeling :
Een super handige site met leuke aanbiedingen! Groupon is een echte aanrader, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
Harm Raspe  | 07/11/18  09:37:22 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er duidelijk en helder uit en de werking van de website is super. Ik kan iedereen aan raden om deze te bezoeken en een leuk product of een uit je te bestellen met een prima korting. Ik maak er zelf ook gebruik van.
Mariska Roos  | 07/11/18  12:06:02 | Winkelbeoordeling :
Heb al aardig wat restaurant bonnen en dagje's uit gekocht via croupon. Heel tevreden met de emails met leuke aanbiedingen, dagjes weg enz Ging makkelijk en makkelijk reserveren via internet. Superblij met Groupon elke vakantie weer
Gretha van Holten  | 05/11/18  21:58:59 | Winkelbeoordeling :
Het grootste voordeel van Groupon is de lage prijs, maar het is ook erg leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed. Ik maak er graag gebruik van
G.M van Holten  | 05/11/18  21:54:21 | Winkelbeoordeling :
Groupon is erg bekend o.a ook in Nederland, dankzij haar lokale deals met groepskorting. Des te meer mensen een aanbieding kopen, hoe hoger de korting wordt! Ze hebben een enorm uitgebreid aanbod, het is zeker de moeite waard om te proberen. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt.
Sarah Kivits  | 06/11/18  08:10:50 | Winkelbeoordeling :
het pakketje Snel binnen gekregen en fijn dat het een brievenbuspakket is. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
Laura Boudewijn  | 05/11/18  11:00:50 | Winkelbeoordeling :
leuke producten voor weinig geld, als er problemen zijn dan helpt de klanten service op een hele vriendelijke wijze om het probleem op te lossen. is het product niet naar behoren , een belletje en alles is zo gepiept. fijne ervaring, dank jullie wel groupon medewerkers
Lewis Hamilton  | 26/10/18  14:34:37 | Winkelbeoordeling :
Het grootste voordeel van Groupon is uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed.
Evelien van Meggelen-Arends  | 21/10/18  07:39:59 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke en gebruiksvriendelijke website met aantrekkelijke deals, makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Ook is goed te zien welke deals er in jouw omgeving zijn! ik maak er vaak gebruik van! zeker een aanrader dus!
Charles Alberto Out  | 18/10/18  13:53:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een goede link om goedkoop acties te bemachtigen. Heb al vaker via Groupon gelocht en ben tevreden. Daarom zou ik een ieder adviseren om te kijken naar Groupon. Restaurants, uitstapjes en dergelijke. Bij groupon kan je dat allemaal vinden
Lukasz Miksztal  | 18/10/18  05:47:09 | Winkelbeoordeling :
super leuk en mooi webshop lekker makkelijk van konvirt van je huis alles kunt bestellen wat je maar wilt heel breed assortiment en natuurlijk ook een goed prijs wat wil je nog meer haha mvg lukasz Miksztal
Mariet Coppers  | 07/10/18  13:38:52 | Winkelbeoordeling :
Groupon een fijne kortingswebsite vol ideeen voor de kerstmis, veel artikelen, voor groot en klein, toch wel iets om naar uit te kijken nu het weer kouder wordt en we weer binnen moeten zitten nietwaar?
Nusca Rosa  | 04/10/18  19:19:12 | Winkelbeoordeling :
Dit site is goed veel met aanbiedingen en restaurants enz voor een uitje te doen met het hele familie ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie en iets goedkoper voor je portemonnee.dus doen.
Petronella Smit  | 16/09/18  11:59:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon Shopping is een goede en vaak goedkope manier om leuke uitstapjes en heel veel andere leuke dingen te doen die je anders misschien om de prijs zou laten. Groupon Shopping heeft ook vaak lekkere en leuke restaurants in de aanbieding, top!!!
Jessica Docters Van Leeuwen  | 10/09/18  21:01:27 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je een goedkoop uitje zoekt. Ik heb al een paar leuke uitjes met de kinderen kunnen doen met een leuke actie van Groupon. Installeer de app en hou hem in de gaten. Regelmatig heb je dagen waarop je extra korting krijgt op de lopende aanbiedingen.
Gilbert Van Dongen  | 08/09/18  19:40:04 | Winkelbeoordeling :
een goede webshop cq site voor de meest uitlopende actie ze brengen de actie goed onder de aandacht. tevens vind ik de variatie die ze bieden goed samengesteld men zou alleen wat duidelijker moeten zijn met evt uitzonderingen
Meanke Burnet  | 05/09/18  23:16:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen, er is een heel erg breed assortiment gemakkelijk te bestellen. De betaling verloopt altijd prima en zonder problemen. Ik kan Groupon aan een ieder aan bevelen er zit vast en zeker iets voor u bij.
Veronika Kalou  | 04/09/18  20:14:13 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een site waar je heel veel korting kunt krijgen. Ik vind het heel voordelig, voor een dagje weg, een bezoek aan een restaurant, maar ook voor klussen of rijlessen! Heel verrassend. En je kunt instellen dat de aanbiedingen uit je eigen stad komen, wat wel overzichtelijk is.
Gonnie Middelaar  | 01/09/18  21:11:02 | Winkelbeoordeling :
Goeie service. Ik had een keer wat besteld dat na een paar maanden kapot ging. Een belletje en ik kreeg een nieuw artikel toegestuurd zonder dat ik het kapotte artikel terug hoefde te sturen. Beetje onzin dat ik mijn verhaal zo lang moet maken dat ik tussen de tweehonderd en vijfhonderd tekens moet zitten omdat hij dit anders niet plaats. Echt onzin.
Harrie Knarrie  | 29/08/18  08:19:51 | Winkelbeoordeling :
Als je van leuke aanbiedingen houd, moet je de site van Groupon zeker in de gaten houden want daar komen echt hele leuke dingen voorbij, Ik ga vaak naar de sauna met een flinke korting via een aanbieding van Groupon!
Veronique Bam  | 27/08/18  07:37:04 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft vele goedkope prijzen en veel lucratieve aanbiedingen, voor de leukste, handigste en mooiste producten, alleen is het niet vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Er kunnen vaak wel een flink aantal dagen overheen gaan, voordat het pakje geleverd is, maar de kwaliteit is wel goed.
Betsie Butsers  | 23/08/18  11:40:08 | Winkelbeoordeling :
Het is bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te winkelen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is prima tot goed.
Kees van Beest  | 23/08/18  07:15:25 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met hele goede deals voor heel weinig geld. Aan te raden voor iedereen. Regelmatig extra kortingscodes waardoor je nog goedkoper kan in kopen. Op producten reizen en lokale deals. Kortingen tot 90% zijn geen uitzondering.
Gio Santana  | 17/08/18  13:35:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Harry Nak  | 13/08/18  11:09:29 | Winkelbeoordeling :
Veel goedkope prijzen voor de leukste, handigste en mooiste producten of lucratieve aanbiedingen bij Groupon. Echter is het niet vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Er gaan vaak wel een flink aantal dagen overheen, voordat het pakje geleverd is, maar de kwaliteit is wel goed.
Kaylee Timmerman  | 12/08/18  17:29:48 | Winkelbeoordeling :
Fantastische shop! goede service en goede pruducten voor een goede prijs. Geen op of aanmerkingen! Ga zo door Groupon. Ik vind het super goed hoe jullie de producten en verschillende deals neerzetten.
Chanel West Coast  | 08/08/18  11:05:44 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel leuk winkelen bij Groupon terwijl je niet de deur uit wilt of kan. Veel geld uitgeven voor leuke dingen is geen kunst. Maar voor een kleinere prijs iets moois scoren kan bij Groupon Shopping heel goed. Ik ben er al heel vaak geslaagd.
klaas derksen  | 07/08/18  13:59:04 | Winkelbeoordeling :
Redelijk overzichtelijk, en leuke aanbiedingen er tussen. Service is soms wel iets minder. Altijd handig voor een dagje uit of een avondje eten. Cashback duurt vaak lang of is lastig, dat is wel vervelend
Tineke Kuper  | 05/08/18  19:37:20 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit, snelle levering, leuke deals/ leuke prijzen. Volgende keer als ik een cadeautje zoek dan zal ik eerst op deze website gaan kijken. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een goede deal voor te vinden.
Goes Jan  | 06/08/18  09:09:24 | Winkelbeoordeling :
Dagelijks kijk ik op groupon voor leuke en voordelige actie... de aanbiedingen zijn zo aantrekkelijk dat ik ook wel wekelijks wat koop. Vooral als je bijvoorbeeld lekker een avond uit eten wilt maar niet te veel wilt betalen.
K.s Lake  | 02/08/18  15:49:42 | Winkelbeoordeling :
Hier koop ik vaak dingen en het is heel betrouwbaar Er zitten altijd goede deals tussen. Nog nooit een slechte ervaring meegemaakt. Ik ben altijd tevreden met de producten. Groupon is zeker een aanrader!
Jantine Jansen  | 30/07/18  07:49:13 | Winkelbeoordeling :
verassende koopjes! van vakanties tot kinderspeelgoed. zeker de moeite waard om een keer te kijken! voor elke portomonnee een aanrader. Lage prijzen maar veelzijdig aanbod! leuk voor jong en oud! prima nette service en klantvriendelijkheid.
Rick Ricciardo  | 04/07/18  06:51:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een erg leuke site, met vaak enorme kortingen. Een site om in de gaten te houden, want als er op een bepaald moment een leuke aanbieding voorbij komt pak je deze, bijvoorbeeld met entreetickets voor evenementen, uitstapjes etc, in het verschiet.
Mjm Memelink  | 30/06/18  11:53:14 | Winkelbeoordeling :
Het mooie van deze website is, is dat er diverse categorieen zijn waaruit je kunt kiezen. Je bent dan direct bij het onderdeel wat jou interesseert.Daarnaast is de layout duidelijk en heeft een vrolijke uitstraling vanwege de kleuren die op de website worden gebruikt.
Dima van Doorn  | 01/07/18  07:12:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vele prettige ervaringen gehad met de klantenservice. Er zitten vriendelijke mensen die je echt willen helpen. En de restaurants en uitjes zijn van hoge kwaliteit. Van mij krijgt Groupon een dikke pluim..
Remy Epskamp  | 30/06/18  12:12:08 | Winkelbeoordeling :
Leuk aanbod van acties en afgeprijste uitjes en goederen. Gerangschikt per categorie zodat je makkelijk kan zoeken en er altijd wel iets tussen staat voor je. Ik heb zelf al vaak gebruik gemaakt van Groupon en blijf dat ook zeker doen in de toekomst!
Naomi Bertens  | 28/06/18  23:08:45 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel iets leuks te vinden, voor niet te veel geld! Goede service. Vaak zijn de producten ook snel in huis. Enige “nadeel” vind ik de verzendkosten die je er altijd nog bij moet tellen als ik dan toch iets moet verzinnen
Gideon Van der kaap  | 15/06/18  16:57:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had een 40 delig set besteld van glasslock. Er mij slechts een 10 delig set geleverd. Door te vermelden aan Groupon kreeg ik het verschil in bedrag op de site van Groupon vermeld zodat ik bij de volgende bestelling het verschil mocht gebruiken.
George Westerhof  | 18/06/18  07:23:43 | Winkelbeoordeling :
De beste deals maak je bij Groupon ! Kijk eerst op die site, voordat u een aankoop doet. Het kan u veel geld besparen. Dus waarom nog langer wachten ? Ga naar Groupon en sla uw slag. U zult er geen spijt van krijgen !
Regina  | 07/06/18  18:35:23 | Winkelbeoordeling :
Site met koopjes en kortingsdeals. Pas heel goed op als je hier iets bestelt! Enkele voorbeelden: lang niet alles is voordelig, niet alle aanbieders op Groupon zijn bonafide en je moet niet raar opkijken als je een verkeerd product krijgt geleverd of dat het van inferieure kwaliteit blijkt te zijn.
Lies Robbers-Doorhof  | 04/06/18  21:52:25 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties soms zelfs op de lage prijs extra kortingen we hebben al diverse leuke dingen hier gekocht en zijn erg tevreden ook leuk om cadeau te geven de meeste dingen zijn voor twee personen maar ook zijn er voordelige artikelen te koop
Lieve Calhem  | 03/06/18  04:05:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met de site van Groupon. Het bestellen gaat gemakkelijk. De groupons verschijnen niet meteen in je e-mail, maar je kan ze wel meteen inzien in je account. Ik maak vaak gebruik van de vele aanbiedingen van Groupon en zal dat nog lang blijven doen. Zeker een aanrader!
Jacky Scholtens  | 03/06/18  01:53:27 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbevelingen voor ieder wat wils voor een scherpe prijs al op vakantie of een super deal voor de verzorging die je zoekt. alleen niet erg snel met het vergoeden van de cashback snelheid of je nu meteen betaalt of later
Sieta De Vries  | 01/06/18  01:47:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden heb een leuke aanbieding gescoort. Het bieden is leuk om te doen.Het is gemakkelijk afrekenen. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om nog een artikel extra te bestellen. of nog een andere dagdeal.
Susanne Ravenhorst  | 28/05/18  20:02:17 | Winkelbeoordeling :
Groupon een leuke shopping site met veel aanbiedingen/kortingen. Ook hebben ze een snelle levering vandaag besteld vaak morgen al in huis. Ook een zeer vriendelijke behulpzaam personeel bij de klantenservice.
Susanne Ravenhorst  | 28/05/18  20:01:18 | Winkelbeoordeling :
Groupon een leuke shopping site met veel aanbiedingen/kortingen. Ook hebben ze een snelle levering vandaag besteld vaak morgen al in huis. Ook een zeer vriendelijke behulpzaam personeel bij de klantenservice.
Joanna Lahaye  | 26/05/18  18:13:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Groupon al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld. Goede ervaring mee!
Rob Dyrdek  | 23/05/18  20:06:33 | Winkelbeoordeling :
De meeste uitje voor ons komen bijna allemaal van Groupon af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Jan Buffel  | 21/05/18  08:38:46 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een geweldige site waar je soms best wel veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn soms heel groot, soms meer dan 50%. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen. Echt een aanrader!
Cindy Cornelisse  | 17/05/18  20:19:50 | Winkelbeoordeling :
Echt een erg leuke site! Leuke dingen voor erg goede prijzen! Ik houd de website altijd goed in de gaten voor nieuwe dingen. Ik raad iedereen aan om hier eens te kijken. Heb hier al een aantal keren iets leuks kunnen kopen.
Ellen Groes Vlaar  | 17/05/18  06:53:08 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke verrassende site. Heel leuk om cadeaus uit te zo er ken en altijd bij jou in de buurt. je krijgt voldoende tijd om je verzilverde Groupon te verzilveren ik gebruik het veel om altijd een verrassend cadeau voor mijn kinderen in huis te hebben. Ik kan het echt als aanradertje aangeven. Heb al kappersbonnen en beatybonnen gebruikt. En kijk regelmatig voor mijn kleinkinderen ik zou zeggen Kijk en geniet van de leuke dingen in het leven tegen een super goede prijs. Mv Ellen Vlaar.
Wilhelmien Willemsen  | 17/05/18  12:21:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne website om voordelig naar plaatsen te kunnen gaan voor heel weinig .Dan is het ook goed betaalbaar voor de mensen. Ook voor mensen met weinig geld. En dan gaan de mensen ook veel meer met of zonder kinderen eropuit.
Cindy  | 16/05/18  14:44:07 | Winkelbeoordeling :
Een heel fijne site. 2 jaar geleden een parkingvoucher gekocht en ingewisseld. Toen mijn schoonmoeder overleed en wij er dus op dat moment geen gebruik van konden maken, hebben wij hier een vergoeding voor ontvangen. Echt super afgehandeld!
willem ter haar  | 15/05/18  09:28:18 | Winkelbeoordeling :
hierbij wil ik groupon eens beoordelen want ze verdienen een goede beoordeling volgens ons. je kunt er echt goedkoop allerlei dingen kopen en van uitstekende kwaliteit van pedaalemmers tot tuinspullen . alles wordt ook netjes optijd gelevert ik vindt groupon top en mijn vriendin ook.
André Van Dillen  | 12/05/18  20:32:32 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, met vaak enorme kortingen. Eensite om in de gaten te houden, want als er op een bepaald moment een leuke aanbieding voorbij komt pak je deze, bijvoorbeeld met entreetickets voor evenementen, uitstapjes etc, inhet verschiet.
Henriette Langius  | 14/05/18  10:50:29 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk goedkope uitjes, diners etcetera. Kijk en bestel hier vaak op als we wat willen plannen met familie en of vrienden. Zeker aan te raden, zijn nog nooit teleurgesteld geweest. Dus wacht niet langer en gebruik de vouchers om leuk dingen te gaan doen
Angela Noo  | 03/05/18  10:12:28 | Winkelbeoordeling :
mooie acties al naar de wok geweest voor 25 euro voor 2 personen en naar het prachtige Vlieland lekker uitgewaaid. ik zal zeker nog vaker aanbiedingen kopen op deze mooie site. gelukkig bestaan ze! we kwamen aan in een prachtig hotel net gerenoveerd en een heerlijk verzorgd ontbijtje plus gratis fietsverhuur.
Chantal Koning  | 11/04/18  18:51:30 | Winkelbeoordeling :
Super handige site om voordelig leuke uitstapjes te kunnen scoren. Ook overzichtelijk en per stad/regio kun je zoeken naar mooie deals. Aanmelding is kostenloos. Dus als je van leuke activiteiten en lekker houdt dan zul je via deze site mooie deals vinden!
Carola Vriezen  | 30/03/18  12:25:49 | Winkelbeoordeling :
Echt ideaal al die aanbiedingen. Regelmatig bijgewerkt en verschillende opties. Heel makkelijk om te vinden wat je zoekt, door middel van de uitgebreide filters. Is zeker een aanrader voor vrienden, familie en kennissen om hier gebruik van te maken
pris hoogendoorn  | 31/03/18  03:50:44 | Winkelbeoordeling :
goedeavond je ziet voordelige kortingen op groupon. betaalbare bedragen en zeker de moeite waard om even buiten de deur iets leuks te doen. Ik heb ook de app geïnstalleerd. zeker een aanrader. veel plezier
Pieta Bambergen  | 28/03/18  14:20:36 | Winkelbeoordeling :
Groupon Shopping heeft goedkope prijzen voor de leukste, handigste en mooiste producten of lucratieve aanbiedingen. Echter is het niet vandaag voor 4 uur besteld morgen in huis. Er gaan vaak wel een flink aantal dagen overheen, voordat het pakje geleverd is, maar dan heb je wel kwaliteit.
Miloslav Benes  | 21/03/18  19:22:55 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben deze winkel over meerdere jaren gebruikt. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en alle beschrijvingen zijn zo correct als kan worden verwacht. Wij hebben nooit een probleem gehad met de boekingen en de vouchers. Kreeg zelfs een cashback. Kan aanbevelen.
Anouska Poetin  | 19/03/18  08:08:06 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel tevreden voer Groupon. Het bestellen gaat altijd gemakkelijk. De groupons verschijnen niet meteen in je e-mail, maar je kan ze wel meteen inzien in je account. Ik maak vaak gebruik van Groupon en zal dat nog lang blijven doen. Zeker een aanrader!
Chantal Sijtsma  | 08/03/18  20:03:17 | Winkelbeoordeling :
Erg leuk om bijvoorbeeld restaurants etc. uit te proberen op deze manier. Makkelijke app en makkelijk bij het betalen in het restaurant of winkel. Veel keuze en in bijna alle steden en dorpen is wel wat te vinden.
Sumitra Stigter  | 08/03/18  12:29:11 | Winkelbeoordeling :
Dit is weer een leuke app, waar je goedkope uitjes kan betalen voor een leuke prijs. Niet alleen uitjes, maar ook uiteten, weekendje weg of een bed dat je graag wilt kopen. Kan allemaal bij Groupon voor een leuke prijs. Ik koop vaak uit eten via groupon bij verschillende restaurants. Tot nu toe allemaal erg lekker. Het makkelijkste aan groupon is, dat je direct je groupon binnen hebt en direct kan reserveren om lekker uit eten te gaan. Go groupon. Ik zal groupons blijven kopen bij jullie.
Didi N  | 27/02/18  13:50:43 | Winkelbeoordeling :
goede webshop al vaak mijn kortingen gekocht en al velen leuke uitstapjes met de de oppas kids en mijn man gemaakt. zeker een aanrader om eens op deze site te gaan kijken leuk dat je via hier ook nog eens een extra centje kan verdienen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Jumbo
Bonprix
visit register click click