ONTVANG 1,50% CASHCOINS Scapino Essent

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Laura Faasse  | 11/09/19  16:16:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te hanteren app. Veel verschillende mogelijkheden, leuke uitjes voor een stuk goedkoper. Heel fijn
Lorain Steens  | 04/09/19  14:53:31 | Winkelbeoordeling :
hele fijne app. leuke acties en vaak ook super betaalbaar! ik koop hier geregeld en als er iets niet goed gaat staat de klantenservice goed voor je klaar. raad het iedereen zeker aan ook leuk om geld te besparen!
Miriam Piccini  | 31/08/19  19:56:18 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind GROUPON een fantastische website, er staan heel veel aanbiedingen op. Je hebt zoveel mogelijkheden en met zeer aantrekkelijke prijzen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van GROUPON.
miriam piccin  | 31/08/19  22:29:57 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind GROUPON een geweldige website hebben, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van GROUPON.
Miriam Piccini  | 31/08/19  22:25:10 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind GROUPON een fantastische website, er zijn heel veel kortingen en mooie acties te zien op GROUPON, ik maak er regelmatig gebruik van, ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van GROUPON.
maria kola  | 28/08/19  21:23:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een super tevreden Klant. Groupon is echt een aanrader. De laatste tijd heb ik heel mooie producten gescoord met extra korting ..Dat is toch geweldig
Samantha van der Kwaak  | 21/08/19  20:43:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon werkt erg fijn. Ik heb nu al een aantal keer leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/ app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden en familie.
Jeroen Broos  | 18/08/19  17:32:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar veel voordeel te vinden is. Vooral kortingen bij restaurants in de buurt spreken me aan. Wel spot ik soms dingen die bij AliExpress veel voordeliger zijn. Voordeel van Groupon is dan weer dat het artikel zeker aankomt. Daarom toch vijf sterren voor de prijs.
Mar Bak  | 10/08/19  11:39:55 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een duidelijk en overzichtelijke website. Regelmatig leuke aanbieding in verschillende categorieën. Er zitten geen addertjes onder het gras bij de aanbiedingen, zoals andere sites. Enorm leuk initiatief!
Chantal Gestel  | 11/08/19  11:25:18 | Winkelbeoordeling :
zitten super deals bij. zeer de moeite waard.zal iedereen aanraden om en keer te kijken op de site. top deals. leuke site en handig. super super super super bedankt dat jij bestaat Groupon shopping. leuk en makkelijk
Hendrik Westerhof  | 11/08/19  10:22:10 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens bij Groupon en behaal je voordeel. waarom zou je meer betalen dan je bij Groupon kan scoren ? je kan het zo gek niet bedenken of Groupon heeft wel een voordeeltje voor jou in petto ! Ga nu naar de website en behaal jouw voordeel !
Danieck Vreijdenberger  | 11/08/19  02:13:04 | Winkelbeoordeling :
Goed fijne app ook en goede deals. Alleen zouheel erg fijn zijn als er meer van acties van wimpers of gezicht en welniss mogen komen. Als dat zou kunnen.
Fred Gasselich  | 02/08/19  19:08:21 | Winkelbeoordeling :
Aantrekkelijke website met hele goede deals, makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Ook is goed te zien welke deals er in jouw omgeving zijn! ik maak vaak gebruik van Groupon! zeker een aanrader dus!
Jo39 van Soest  | 28/07/19  19:40:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader
Fred Bonaparte  | 26/07/19  13:31:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke site van Groupon, en een app met heel veel veelzijdige aanbod biedingen. Van leuke aantrekkelijke dagjes uit tot heerlijk eten via een mooie aanbieding. De levering van de bon is via mail, dus meteen te gebruiken, echt ideaal!
Belinda  | 21/07/19  09:33:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb via groupon al aan veel verschillende mooie acties mee gedaan, heb bv voor thermalbad arcen entree kaarten gekocht met heel mooie korting en hebben er ook erg van genoten, de prijzen die je moet betalen zijn echt mooi, de entree kaarten krijg je via de mail binnen,
Ilonka  | 22/07/19  07:30:48 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon scoor je de leukste uitjes voor een leuk prijsje. In elke categorie is wel iets leuks te vinden. Vaak zat uitjes naar een attractiepark gescoord of aantrekkelijk aanbiedingen voor een high-tea.
Ben Thuis  | 22/07/19  07:54:45 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben uitstekende ervaringen met Groupon!
Jane Sterling  | 24/06/19  08:35:28 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon kun je hele leuke uitjes voor goede prijzen kopen, Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb in ieder geval goede ervaringen met Groupon!
Hans Kazan  | 21/06/19  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site met aantrekkelijke aanbiedingen, een echte aanrader dus, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
Kees Kivits  | 18/06/19  15:04:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met de groupon deals vooral met etensbonnen bij verschillende restaurants hier in de buurt. Dit doen wij al heel veel jaren tot onze tevredenheid, dat ze nog maar vele aanbiedingen geven.
Gio Santana  | 19/06/19  07:36:08 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site om te bezoeken als je iets wilt ondernemen, doen of aanschaffen. Ze hebben hele mooie en leuke aanbiedingen op diverse vlakken. Volgens mij kun je het niet bedenken en ze hebben het. Je moet het wel goed in de gaten houden want sommige aanbiedingen staan er erg kort op!
EE Ridderstap  | 17/06/19  14:49:42 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een hele creatieve website. Je kan heel veel kortingen ontvangen. Ik heb eerder een boeking gedaan bij een hotel en ook een keukenmachine aangeschaft. Ik was zeer tevreden over de korting die ik heb ontvangen. De service is goed en verder is deze website betrouwbaar en veilig.
Willem De Jong  | 12/06/19  16:47:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen met online bestellingen , ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren
Solita Almeida  | 09/06/19  12:58:27 | Winkelbeoordeling :
goede webshop met heel veel korting voor leuke uitjes zoals zonvakantie's en campings maar kortingen op rijbewijzen en huishoud, kleding, sieraden en noem maar op dan ga snel kijken en pak je kortingen
Carola Haddeman  | 10/06/19  06:06:52 | Winkelbeoordeling :
Ik maak geel vaak gebruik van de aanbiedingen van Groupon. Dit scheelt enorm veel geld. Er is veel keuze. En het bestellen / kopen gaat heel makkelijk. Ik gebruik het vaak voor uitstapjes en reserveren in restaurants!
Diana  | 29/05/19  23:03:00 | Winkelbeoordeling :
Altijd nieuwe acties en producten met hoge kortingen! Net zelf gebruik gemaakt van de actie Duinrell voor 15 euro, met onbeperkte toegang tot Tikibad! Leuk om af en toe te kijken welke acties Groupon heeft.
Diana Lakerveld  | 26/05/19  11:48:22 | Winkelbeoordeling :
ik ben echt dol op Groupon. Er zijn super veel.leuke deals! Zowel op her gebied van uitjes als op het gebied van producten. Ik bestel er regelmatig en het valt eigenlijk nooit tegen. wanneer het tegenvalt is de klantenservice super behulpzaam en krijg je je geld terug!
 | 19/05/19  14:35:27 | Winkelbeoordeling :
Groupon, leuk om te kijken of je iets tegenkomt waar je toch al van plan was heen te gaan. uit mijn eigen ervaring, ik vergeet ook wel eens een bon te gebruiken en dat is zonde, dus let daar extra goed op
Joh van Soest  | 19/05/19  19:06:59 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen
Anna Czub  | 15/05/19  15:26:09 | Winkelbeoordeling :
Jij kan bespaar op heel veel leuke acties in jouw buurt. Heel veel soorten aanbiedingen op restaurants, sauna's, producten, tickets, reizen, eten & drinken, gezondheid, lokale bedrijven en unieke ervaringen.
Patricia Bresijn  | 15/05/19  23:13:44 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon een mooie deal weten te bemachtigen voor Legoland Denemarken, de dag voor de kinderen kon niet meer stuk en met de korting van de kaartjes konden hun net iets extra' s kopen in de lego winkel. Voor goede deals ga je veel ik groupon zeker aan.
Bianca  | 14/05/19  22:11:35 | Winkelbeoordeling :
Af en toe kun je het treffen bij deze webshop. Je kunt soms namelijk een mooie aankoop doen voor een redelijke prijs. Het is een kwestie van goed opletten welke aanbieding de moeite waard is om gebruik van te maken.
Nicky Sumopawiro  | 13/05/19  06:52:40 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer iets gekocht bij deze winkel.Nooit teleurgesteld. Af en toe hebben ze hele goede(goedkope) aanbiedingen. Het enige wat tegenvalt is de levertijd.Voor de rest is dit een zeer goede winkel.
Danielle van den Broek-Fleskens  | 09/05/19  08:40:03 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer leuk om nieuwe aanbiedingen te ontdekken. Een goede reden om eens iets nieuws tegen een goede korting uit te proberen! Iedere dag nieuwe aanbiedingen, vooral de restaurants in je eigen buurt is altijd weer leuk om zo uit te proberen!
Jacks Teller  | 06/05/19  21:36:34 | Winkelbeoordeling :
90 procent van de uitje voor ons, komen van Groupon Shopping af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Caitlin Vear  | 01/05/19  18:00:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, bestel regelmatig iets bij groupon. De voorwaarden staan er altijd duidelijk bij waardoor je goed weet wat wel en niet kan. Ook erg fijne service en de artikel zijn altijd snel binnen.
HENAR Mil  | 26/04/19  10:10:59 | Winkelbeoordeling :
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Soms gaat t mis, maar wel elke keer redelijk tot erg goed en best wel snel met een oplossing gezocht en gekomen. Dus al met al erg tevreden over Groupon Shopping en de aanbiedingen zijn natuurlijk top......
Eduard Middelkoop  | 24/04/19  15:32:55 | Winkelbeoordeling :
vorig jaar zijn wij met een grote groep mensen op stap geweest via Groupon. Het was leuk maar bovenal de korting die wij gehad hebben was zeer aangenaam. Dit opent perspectieven voor andere gelegenheden om weer via Groupon te gaan.
Cindy Meurs-kruijs  | 24/04/19  08:08:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping is een leuke site met veel aan biedingen erop. wanneer je iets wil testen of uitproberen voor een kleine prijs. bij Groupon shopping kun je makkelijk kopen en de vouchers in wisselen voor jou gekochte activiteit of product
Karin gerritsen  | 24/04/19  04:56:50 | Winkelbeoordeling :
Leuk en ook erg handig om te bezoeken voor je iets wilt ondernemen, doen of aanschaffen. Ze hebben hele mooie en leuke aanbiedingen op diverse vlakken. Volgens mij kun je het niet bedenken en ze hebben het. Je moet het wel goed in de gaten houden, sommige aanbiedingen erg kort
M.C Flier  | 19/04/19  12:27:52 | Winkelbeoordeling :
Als ik een dagje uit wil dan kijk ik altijd eerst op groupon of er nog goede acties zijn. Meestal lukt het wel om van de actie te profiteren. Maar ook hebben ze altijd goede acties rondom andere mooie spullen. Een aanrader wat mij betreft.
Veronika Kalou  | 13/04/19  21:40:59 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld grouponbonnen omdat ik goede ervaringen heb met Groupon, en ben hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld.Je kan online reserveren en word altijd netjes geholpen als je bijvoorbeeld komt eten.
C.m. Pothuizen  | 12/04/19  14:07:26 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft hele voordelige aanbiedingsacties i uw eigen buurt. De coupons zijn makkelijk te downloaden en in te wisselen in de beste eetgelegenheden door hen uitgekozen. Alle andere acties zijn ook perfect en ik heb nooit klachten gehad noch gehoord..
Felicia Brugge  | 10/04/19  20:43:34 | Winkelbeoordeling :
Koop regelmatig Groupon restaurant bonnen. Zo probeer ik allerlei restaurants in de buurt uit. Goed eten voor minder dan de helft. Ik kan het iedereen aanraden om ook zo'n bon te kopen of cadeau te doen.
Gabrielle  | 10/04/19  17:53:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel wat leuks te vinden. Informatieverstrekking per coupon zou beter kunnen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen.
Hennie Loriaux  | 09/04/19  17:59:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met Groupon Shopping.Ik heb al vaak gebruik gemaakt van de coupons. En ik heb erg lekker gegeten voor een leuke en zeer aantrekkelijke prijs.Echt een aanrader. Met vr.gr.Hennie
louis roodenburg  | 09/04/19  15:19:56 | Winkelbeoordeling :
Als u plannen heeft voor restaurant , sauna of wat dan ook voor uitje , kijk eerst even op Groupon naar de speciale aanbiedingen, bij Groupon kan dat oplopen tot wel 70 % en wie wil dat nu niet , bedankt Groupon .
Berry Stevens  | 05/04/19  20:31:46 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:43:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is de eerste plek waar ik altijd zoek naar super aanbiedingen die je nergens anders hebt! Vaat was tabletten,tuin benodigdheden,gezondheids producten enz.enz. SPOT GOEDKOPE MEGA AANBIEDINGEN hier!!! Doen!!!
caroline  | 04/04/19  19:34:43 | Winkelbeoordeling :
Als je behoefte hebt om te profiteren van een aantrekkelijk aanbod is de website van Groupon misschien wat voor je. Soms kun je daar profiteren van een mooie korting op verschillende producten of andere zaken.
Bert Visser  | 04/04/19  07:20:23 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site met aantrekkelijke aanbiedingen, een echte aanrader dus, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
Monique  | 03/04/19  08:21:12 | Winkelbeoordeling :
Wat een mooie en afwisselende site en app is Groupon toch! Heb al diverse keren een groupon-actie mogen aanschaffen; de vorkeur gaat tot op heden voornamelijk uit aar lekker uiteten voor een leuke prijs. Wij houden erg van sushi, en dit staat dan ook regelmatig op de site. Altijd goed!
govers govers  | 29/03/19  17:49:42 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben hele erg interessante aanbiedingen voor leuke uitjes Ik heb al verschillende keren iets geboekt en daar enorm van genoten Alleen jammer dat de termijn waarin je in kan wisselen erg kort is verder werkt dit prima
R.K. Aukema  | 30/03/19  18:56:14 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen bij groupon,al vaak iets gekocht en altijd wordt en er snel en correct geleverd. Veel afwisseling in aanbod en keuze van producten. Ik beveel groupon ook regelmatig aan bij familie en vrienden
Magda Loo  | 29/03/19  11:55:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon Shopping hebben wij bijna al onze uitjes aan besteed. Het is een hele ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Peter Voogt  | 26/03/19  20:42:14 | Winkelbeoordeling :
Voordelig een uitje boeken of een mooi restaurant tegen een zacht prijsje? Boek dan via Groupon. Als je jouw Groupon-ticket koopt via Gekkengoud.nl dan krijg je ook nog eens een mooie cashback in je saldo bijgeschreven.
Sjaak Swart  | 22/03/19  15:02:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben goede ervaringen met Groupon!
George Westerhof  | 22/03/19  07:37:43 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon kan je wel heel voordelige dingen aanschaffen. Of het nu gaat om een voorstelling, een weekendje weg of iets anders, bij Groupon betaal je nooit teveel ! Ga naar de website en sla je slag !
Henri Kalle  | 20/03/19  15:02:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prettig om via Groupon aanbiedingen vooraf aankopen te doen, zo heb je altijd leuke aanbiedingen die goedkoop zijn en die je later kunt verzilveren waardoor je op de betreffende dag niet te veel kosten maakt.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:33:36 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
chin-hua chao  | 16/03/19  23:01:28 | Winkelbeoordeling :
Een fijne website heeft Groupon, waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
geert Bosgraaf  | 17/03/19  12:29:42 | Winkelbeoordeling :
groupon vind ik geweldig om dat er heel veel bedrijfen en firma,s bij aangesloten zijn en bij deze bedrijfen en firma,s kan je dus kortingen krijgen zowel op voedsel als kledij en je kan dus ook met een goep vrienden iets organiseren en dan krijg je ooki korting
Helma Brabers  | 16/03/19  05:02:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke deals voor zeer betaalbare prijzen. Al verschillende keren aankopen gedaan. Service op zich goed alleen krijg je soms geen geld terug maar een tegoed voor volgende aankopen
Quirine De Loyer  | 13/03/19  09:41:44 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen verschillende producten via groupon acties besteld. Op groupon is een divers aanbod kwa producten en aanbiedingen zodat er voor ieder wat wils is. Groupon communiceert altijd duidelijk met de klanten en probeert problemen netjes op te lossen
Angele Geenacker  | 11/03/19  11:24:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via Groupon, ook vakanties. Gaat altijd goed. Ze hebben leuke acties tegen goede prijzen. Alleen telefonisch contact verloopt moeizaam. Het is erg lastig om op de site een telefoonnummer te ontdekken.
Wim Speelberg  | 10/03/19  09:11:39 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante en leuke website waarop ik in het jaar 2019 zeker nog regelmatig een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud dus neem vooral de tijd om deze site eens te bekijken. Dus ik zeg ja.
Caroline van tongeren  | 07/03/19  14:29:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke aanbiedingen betaalbaar en zo leer je leuke restaurantjes kennen, meerdere keren al gebruik van gemaakt echte aanrader. Ook als je met kinderen bent lekkere pannekoeken etc en voor elke portomonee is er wat te doen
Ferry Swinkels  | 06/03/19  09:11:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een goede website met de grootste kortingen, niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Assumar Gellis  | 08/03/19  09:04:00 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een fantastische shop! goede service en goede producten voor een goede prijs. Geen op of aanmerkingen! Ga zo door Groupon. Ik vind het super goed hoe jullie de producten en verschillende deals neerzetten.
Poeskin  | 06/03/19  16:29:58 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort heb ik groupon ontdekt. Elke dag zijn er leuke aanbiedingen te vinden. Van reizen, restaurant bezoeken tot je haren laten knippen. Van alles is er mogelijk. De bon wordt naar je email adres gestuurd
Arnold Smit  | 05/03/19  00:31:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon, is voor mij de ideale manier om onder andere goedkope vakantie reisjes dagjes uit, of lekker naar een beautysalon etc etc te gaan! via Groupon krijg je namelijk zulke mooie kortingen dat het echt de moeite waard is om via deze website je dagjes uit of je reizen of wat dan ook te boeken! dit scheelt echt vreselijk veel geld wij weer heel veel andere leuke dingen voor kan doen! Ja ik zweer bij Groupon en kan het echt iedereen aanbevelen
Bert Drukker  | 05/03/19  03:16:12 | Winkelbeoordeling :
altijd perfect geregeld, ook als een deal opeens niet door kan gaan. Aanrader om zo nieuwe ervaringen met oa restaurants op te doen. Ik heb er nu al vele jaren en vele malen gebruik van gemaakt. ik zou zeggen, probeer het ook eens.
dina de vries  | 03/03/19  19:06:10 | Winkelbeoordeling :
super goed. helemaal tevreden over dit bedrijf. goede nette website. aardig personeel. en makkelijk in gebruik. mooie en goedkope acties bieden ze aan. ik ben erg tevreden over dit bedrijf. aanbiedingen zijn goed.
Saskia Bruinsma  | 02/03/19  10:03:57 | Winkelbeoordeling :
na een moeilijke beetje onduidelijke beschrijving en gebruik van de gekochte groupon na telefonisch contact toch geld terug gekregen netjes zeer tevreden over de afhandeling en snelle uitbetaling ga zo door netjes niet verwacht
Harry Webber  | 25/02/19  21:44:08 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een super handige site met leuke aanbiedingen! Groupon is een echte aanrader, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
bianca eekelen v wesel  | 26/02/19  02:59:09 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen en acties voor leuke prijzen niet alleen voor jong maar ook voor oud voor alle leeftijden . dus kijk ook eens op deze leuke site . voor leuke uitje en koopjes groupon is top
Riny Rood  | 20/02/19  20:23:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je altijd de mooiste en goedkope deals. Zelfs als we een vakantie hebben geboekt, kijken we eerst op Groupon of er in de buurt nog een leuke aanbieding van een diner of lunch is of een ander soort deal. Altijd leuk om iets nieuws te ontdekken voor een redelijke prijs.
Jan Metaal  | 22/02/19  09:27:07 | Winkelbeoordeling :
Bijna alle uitje voor ons, komen van Groupon Shopping af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Nika Lemson  | 19/02/19  16:50:17 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping heeft héél veel aanbiedingen op allerlei gebieden: elektronika, kleding, meubeltjes, enz. Als je binnenkort iets nodig hebt dan is het altijd handig om eerst even op Groupon te kijken. Wie weet is jouw product óók in de aanbieding!
Froukje Rooy de  | 16/02/19  10:05:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een webwinkel waar je altijd kunt slagen.Er is een diversiteit van waren te koop.Van levensmiddelen tot aan kleding en sierraden.Swarovski kristal en andere assesoires bij het huis .Het imago van de winkel is jeugdig.
Piet Bander  | 15/02/19  07:17:49 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel veel voordeel hebben bij Groupon door uiteraard de lage prijs en aanbiedingen, maar het is ook leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher, kwaliteit is goed!
lisanne blokvoort  | 12/02/19  22:32:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en overzichtelijk. Divers aanbod van activiteiten en andere activiteiten. Soms zijn de aanbieders failliet. Eenmaal ervaring mee gehad, daarna wel gelijk het geld terug gekregen dus prima Service van Groupon.
Richard Gerits  | 05/02/19  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, goede app. Erg overzichtelijk en handig ingedeeld. Geen negatieve dingen meegemaakt in alle bestellingen.
Cindy Kalou  | 10/02/19  09:53:19 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site, met vaak enorme kortingen. Een site om in de gaten te houden, want als er op een bepaald moment een leuke aanbieding voorbij komt pak je deze, bijvoorbeeld met entreetickets voor evenementen, uitstapjes etc, in het verschiet.
Arianne Leijten  | 28/01/19  12:21:53 | Winkelbeoordeling :
Super fijne site. Met veel mooie en interessante aanbiedingen, voor iedereen zot er wel wat bij. Zijn er vragen of problemen staan ze super snel met deskundige hulp voor je klaar. Ik kijk/ bestel hier regelmatig
Janny Sterling  | 28/01/19  11:16:28 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site, waar ik regelmatig een aanbieding mee neem. je kunt er terecht voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Dachna Dekker  | 27/01/19  14:37:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden een aankoop op groupon gedaan voor de actie hunkemoller, in de toekomst zit ik te kijken voor een aanbieding voor een mooi hotel of luxe restaurant. aangezien het bijna valentijn is.
Wendy te h  | 27/01/19  13:01:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke pagina waar ik alles snel kon vinden. Een voorbeeld voor soortgelijke shopping pagina`s. De categorieën staan duidelijk vermeld en er zijn goede onderverdelingen gemaakt. Echt helemaal top!!
Iman Tahtah  | 19/01/19  07:19:58 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met een heel divers aanbod. Zo kan het ook met een klein budget genieten door de grote kortingen. Ik neem veel uit eten deals aan. Lekker sushi eten met 70% korting of een goede italiaanse maaltijd. Als je dagelijks even inlogt kan je de beste deals voor jezelf en familie vinden
Anja Kuperus  | 15/01/19  13:22:00 | Winkelbeoordeling :
Aankoop Hotel het Witte Veen. Goede aankoop voor een weekend.Centraal gelegen. Er zat een 3 gangen maaltijd bij in dat was eenvoudig maar goed. Verder een rustig hotel. Zeer rustig gelegen. Ontbijt was tevens eenvoudig maar goed.
Marianne Hiemstra  | 13/01/19  07:19:33 | Winkelbeoordeling :
Ondanks 1 slechte ervaring (verbouwing keuken) ben ik zeer tevreden over Groupon. We hebben al veel artikelen via hen besteld. Goede klantenservice die ons bij de slechte ervaring ook prima heeft geholpen. Er zijn altijd leuke aanbiedingen!
Joke Eskes  | 12/01/19  21:11:27 | Winkelbeoordeling :
bij groupon kan voordelig kopen en voor een mooie prijs. Bevalt het niet kan je het ook weer retourneren en krijg je aankoop geld terug. Je moet het proberen en oordelen het is gegarandeerd voordelig.
Pieta Bambergen  | 12/01/19  11:28:22 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij komen de meeste uitje voor ons bijna allemaal van Groupon af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Cindy Van Der Kint  | 11/01/19  10:17:59 | Winkelbeoordeling :
Geldige website met de grootste kortingen niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Christini Induzzi Lopes  | 09/01/19  10:10:55 | Winkelbeoordeling :
Ik hou echt van winkelen in deze winkel. Ik vind de beste prijzen en kwaliteit. Ik hou van de variëteit. Ik hou van de garanties. Ik hou van de innovatie van de producten van deze winkel. Ik raad het aan.
 | 04/01/19  19:58:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne app en veel korting. Ik heb er mijn refurbished MacBook gekocht voor een zacht prijsje. Heb deze nu een aantal jaar en hij werkt nog steeds. Ook de communicatie is perfect verlopen. Duidelijke mails
Betsie Kivits  | 06/01/19  14:24:56 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen in allerlei gebieden ,zoals vakanties ,hotels en restaurants.Voor ons hebben wij diversen aanbiedingen gekocht en veel plezier aan beleefd. Ga zo door en wij zullen meer aanbiedingen kopen.
Harry Nak  | 07/01/19  08:12:37 | Winkelbeoordeling :
Heb bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
 | 07/01/19  06:53:05 | Winkelbeoordeling :
Aanrader! Prima webshop, met een varierend aanbod! wij hebben al heel veel leuke uitstapjes op deze wijze op een goedkope manier kunnen doen! jammer alleen dat de verzendkosten vaak aan de hoge kant zijn.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG TOT 15,00 CASHCOINS MediaMarkt ah.nl
visit register click click