ONTVANG 5,00% CASHCOINS Lenovo Greetz.nl

Groupon Travel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Travel

Elke dag extra korting op hotels & reizen bij Groupon Travel!

Groupon Travel biedt elke dag zowel nationaal als internationaal vakantie aanbiedingen met hoge kortingen. Boek met minstens 50 tot 70% korting hotels of reserveer culinaire arrangementen, spa & wellness, familievakanties en weekendjes weg met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Travel duizenden topdeals voor hotels, reizen en ontspanning dichtbij maar ook verder weg.

Groupon Travel Beoordelingen

Arnold Smit  | 28/05/19  09:45:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon travel is een fantastische reisorganisatie via deze site Kunt u de beste en de goedkoopste reizen vinden en boeken met alles erop en eraan en zeer voordelig Daarbij heeft u wel het gevoel dat u een 5-sterren ervaring beleefd en dat maakt deze website zo bijzonder ik kom je elk jaar en ik kan dit werkelijk iedereen aanbevelen Probeer het uit dit is het beste wat mij ooit overkomen is
Priscilla Angela  | 13/05/19  19:43:39 | Winkelbeoordeling :
de leukste site voor goedkopere aanbiedingen om dagjes weg te gaan of een leuk weekendje weg. de coupons kreeg ik direct binnen in mijn mailbox. ik ben blij met groupon, zeker een aanrader om een kijkje te nemen.
Jettie Beems  | 09/04/19  11:46:39 | Winkelbeoordeling :
Super leuke aanbiedingen , goedkoop en snelle service . Echt een aanrader. Lekker lang de tijd om te besteden . Je kan er hele leuke dingen gaan doen ,pretparken ook wel leuk om te naar centerparks zwemmen
Anoek Verstappen  | 20/11/18  15:28:06 | Winkelbeoordeling :
Super handig vaak gedaan. Vooral de voordeelbonnen van de hunkemoler. Daardoor krijg je super veel korting in de winkel. Tip gebruik hem tijdens de uitverkoop. Zo heb je gelijk voor een heel jaar voldoende lingerie!
Ron Veltman  | 05/06/18  10:38:16 | Winkelbeoordeling :
in tegenstelling tot andere jaren hebben wij nog geen vakantieplannen. Maar toen ik de site van Groupon Travel bekeek, begon het te kriebelen. We gaan in elk geval een paar nachtjes naar de Veluwe. Slechts voor een paar tientjes!
Jacky Scholtens  | 03/06/18  04:10:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met de site van Groupon. Het bestellen gaat gemakkelijk. De groupons verschijnen niet meteen in je e-mail, maar je kan ze wel meteen inzien in je account. Ik maak vaak gebruik van de vele aanbiedingen van Groupon en zal dat nog lang blijven doen. Zeker een aanrader!
Adri Veltman  | 24/02/18  21:31:53 | Winkelbeoordeling :
Ieder jaar gaan wij (broers en zussen met aanhang) met zijn allen een dagje uit. Dankzij Groupon Travel hoeft dat niet te veel te kosten. Je hebt er keuze uit allerlei activiteiten en leuke restaurants.
Adri Veltman  | 01/02/18  15:13:33 | Winkelbeoordeling :
Een huwelijk regelen is veel gedoe. Zeker als er veel familie uit het buitenland komt logeren. Ons huis is te klein voor iedereen. Daarom gaan we kijken of Groupon Travel een leuk hotel arrangement in de aanbieding heeft. Gaat vast wel weer lukken.
sara isa  | 07/04/17  18:40:02 | Winkelbeoordeling :
Ik ben hier zo tevreden mee. Leuke acties tegen weinig prijs. Als ik niks te doen heb zit ik altijd op Groupon. Neem dus een kijkje !!
Rijkerd  | 01/02/17  06:21:11 | Winkelbeoordeling :
Door Groupon Travel te gebruiken kun je heel veel korting krijgen op je vakanties, uitstapjes en stedentrips. De kortingen bij hotels kunnen wel oplopen tot 70%!!! Dus echt wel de moeite waard. Denk eraan als je je vakantie gaat boeken.
Olivier  | 21/01/17  16:24:37 | Winkelbeoordeling :
Door Groupon Travel te gebruiken kun je heel veel korting krijgen op je vakanties, uitstapjes en stedentrips. De kortingen bij hotels kunnen wel oplopen tot 70%!!! Dus echt wel de moeite waard. Denk eraan als je je vakantie gaat boeken.
Nines  | 09/01/17  06:09:48 | Winkelbeoordeling :
Door Groupon Travel te gebruiken kun je heel veel korting krijgen op je vakanties, uitstapjes en stedentrips. De kortingen bij hotels kunnen wel oplopen tot 70%!!! Dus echt wel de moeite waard. Denk eraan als je je vakantie gaat boeken.
Yvonne  | 02/08/16  14:31:42 | Winkelbeoordeling :
Door Groupon Travel te gebruiken kun je heel veel korting krijgen op je vakanties, uitstapjes en stedentrips. De kortingen bij hotels kunnen wel oplopen tot 70%!!! Dus echt wel de moeite waard. Denk eraan als je je vakantie gaat boeken.
Patty Lemson  | 28/12/15  17:10:36 | Winkelbeoordeling :
Wij maken zowel gebruik van Groupon Lokaal als van Groupon Shopping en Groupon Travel. Nooit problemen gehad, eigenlijk altijd tevreden over onze aankopen. De enkele keer dat iets niet door kon gaan, was omboeken geen enkel probleem.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl Voordeeluitjes.nl
visit register click click