ONTVANG 25,00 CASHCOINS ONTVANG 25,00 CASHCOINS
Blokker

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Judith Ditvoorst  | 08/07/20  12:30:13 | Winkelbeoordeling :
Gekozen voor gedrukt papier glanzend. Is van mooie kwaliteit. Kaft van fotoboek is ook erg mooi. Sommige foto's iets donkerder afgedrukt als het origineel. Het bestellen gaat makkelijk en het boek wordt snel thuisbezorgd. Erg tevreden.
Carola Haddeman  | 05/07/20  09:00:33 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Hema, zodat ik zeker weet dat het artikel op voorraad is. Levering is snel. Ook bestellen en ophalen in de winkel is een fijne optie. Communicatie via email is vlot. Topwinkel.
Berry Stevens  | 03/07/20  08:24:47 | Winkelbeoordeling :
Leuk om online van alles te bestellen lekkere wijn, snackje, leuke slippers, hele goeie nagellak en vanaf 25 euro gratis bezorgd. In tegenstelling tot andere webshops was het vaak al binnen twee dagen in huis.Ik werd blij als ik weer een fijne doos met verwennerijtjes kon uitpakken.bedankt Hema!!
Jordan  | 28/06/20  13:52:39 | Winkelbeoordeling :
De service bij de HEMA is altijd uitstekend, de verzendkosten is wel een beetje aan de prijs maar het is te doen. De prijzen van de producten van de winkel zijn altijd goed en de producten zijn altijd fijn en van kwaliteit.
Chantal van Neer  | 29/06/20  00:35:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren fan van Hema en sinds ik kinderen heb al helemaal. Ik koop hier van alles, vooral kinderkleding en kinderondergoed. Ook kijk ik altijd eerst op de website van de Hema als ik een cadeautje koop, kind of volwassen voor iedereen kan ik hier wel iets leuks vinden.
Annelous  | 20/06/20  15:48:15 | Winkelbeoordeling :
Goeie service en prijzen. Ik shop al jaren bij de hema en ben ook een vaste klant. Leuke acties en producten voor een goeie prijs. Wat zo uniek is aan Hema zijn de huismerken de je nergens anders kunt vinden.
M. R.  | 19/06/20  14:30:29 | Winkelbeoordeling :
Een winkel met van alles wat. Leuk om cadeaus te kopen voor vrienden/familie! Ook kan je online bestellen en het ophalen in de winkel, zo betaal je geen verzendkosten. Prima service, al mogen er soms wel meer werknemers beschikbaar zijn om je te woord te staan.
Kees Veerman  | 22/06/20  12:47:50 | Winkelbeoordeling :
Wie kent de HEMA niet ? Het warenhuis voor iedereen die graag goede en voordelige spullen in huis haalt. Nu dankzij IPAY nog voordeliger en snel geleverd aan huis! Vooral het heerlijke gebak en voordelige schoolspullen zijn een aanrader!
Mies K  | 16/06/20  21:17:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Ik vind er altijd weer wat ik zoek. Leuk aanbod, frisse uitstraling. Goede service. De kwaliteit van textiel is erg goed en de artikelen gaan lang mee. Ook het gebak is altijd weer lekker en goed.
Daniel Smits  | 16/06/20  09:48:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel maar ook een fijne webshop. Ik heb een foto mok besteld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima! Een aanrader dus, erg leuk voor op het werk om een eigen mok te hebben of om cadeau te doen voor een collega / vriend/vriendin.
Joke Kuyt  | 15/06/20  08:41:45 | Winkelbeoordeling :
De Hema is een prettige winkel, waar eigen producten besteld kunnen worden. Uitgebreid assortiment en bijna alles wat je zoekt kan je hier vinden. van ondergoed tot pennen. Bestellen gaat super makkelijk en ook bezorgen gebeurt op het afgesproken moment.
Floortje Hack  | 11/06/20  10:43:39 | Winkelbeoordeling :
Groot en divers assortiment met hele leuke prijzen! Bestel regelmatig bij de Hema en laat het dan thuisbezorgen of pik het zelf snel op in de winkel. Vooral fan van de woonspullen en baby- en kinderkleding!
Koopmans  | 10/06/20  19:15:21 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is een super fijne webshop! Genoeg HEMA’s in de buurt om het op te halen en anders snel thuisbezorgd. Leuke variërende producten, er zit altijd iets leuks bij. Regelmatige ook leuke acties en door middel van het sparen van punten, kan je ze af en toe ook inwisselen
danielle maas  | 09/06/20  11:47:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Makkelijk en overzichtelijk. Soms is het niet in de winkel aanwezig en dan kan ik het alsnog g via de webshop bestellen. Zeker een aanrader. Levertijd en service zijn prima. Maar ben niet anders gewend van hema.
M Stam  | 31/05/20  07:18:48 | Winkelbeoordeling :
Heel diverse webshop, van potten en pannen tot kleding. Back to school shopping, en dat alles voor hele redelijke prijzen, en goede kwaliteit. Snel met verzenden, goede verpakking,en normale verzendkosten.
angelique en jessie  | 26/05/20  09:03:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne webshop met een hele prettige en snelle klantenservice. Ik had een fotolijst besteld, daar bleek het glas van kapot. Ik zou het geld terug krijgen, en kreeg een code voor de verzendkosten van de nieuwe die ik ging bestellen. Heb de oude niet eens te hoeven retourneren.
Chris Jacobs  | 23/05/20  10:29:37 | Winkelbeoordeling :
Telkens als ik bij HEMA besteld, wordt er snel en proper geleverd. Je kan ook goede deals doen met hun combinatie promoties! Er is bijvoorbeeld regelmatig de promo 3+2 gratis. Als je goed combineert kan je best wel wat geld besparen.
Marco Vd lee  | 25/05/20  10:38:50 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en duidelijke webshop, onze bestelling werd snel geleverd ondanks de covid-19 crisis. Je zit op zich snel aan de 25 euro om in aanmerking te komen voor de gratis verzendkosten. 1 item was niet in de juiste maat en kon makkelijk retour in de winkel.
Peter Van Gessel  | 25/05/20  10:37:08 | Winkelbeoordeling :
Veelzijdige (web) winkel, die de bestelde producten snel bezorgd. Als het niet goed is kan dit gemakkelijk terug gestuurd worden of omgeruild in de winkel. Daarnaast ben en ze regelmatig leuke aanbieding.
Ed Heinsius  | 21/05/20  10:49:49 | Winkelbeoordeling :
met de regels kunnen ze mee omgaan en de service is op orde, waar ik voor kwam hebben ze op voorraad / het personeel waren correct tegen de klanten, dus het blijft een vertrouwde winkel om je boodchappen te doen
Bianca Zuijdam  | 19/05/20  21:02:04 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering van de producten. Op Enqueteclub ook snel het tegoed te zien in het account. Ik ben zeer tevreden met de aankoop en ik zou het iedereen aanbevelen. Goede mode voor een betaalbare prijs.
Gert Reinders  | 19/05/20  21:25:16 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen gehad met een bestelling, vaak is afhalen bij een lokale vestiging ook mogelijk, scheelt weer verzendkosten bij een kleine bestelling. Fijne webshop en zoals altijd bij de Hema goed geprijsd.
Kelly Ruygrok  | 19/05/20  15:33:25 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwd met bezorgen en een fijne winkel. Als ik iets online bestel haal ik het vaak op in de winkel 1/2 dagen later. Als iets niet goed is is het terug te brengen bij de Hema in jouw buurt. Geld heb je snel weer terug ontvangen en ze denken mee in oplossingen Goede service
Sam van Haalen  | 17/05/20  04:42:43 | Winkelbeoordeling :
Bij hema.nl kun je op een snelle en makkelijke wijze aan diverse producten komen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Het bespaart je veel tijd omdat je thuis op je gemak je keuze kunt maken in plaats van naar een drukke winkel gegaan.
Hans Kazan  | 16/05/20  17:18:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd alles online bij de HEMA, het heeft een perfecte webshop, alles wat je nodig hebt, hebben ze, de voorraad is net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik ook niet thuis te blijven!
Erika  | 15/05/20  10:06:07 | Winkelbeoordeling :
De HEMA online is een fijne en betrouwbare webwinkel. Elk jaar bestel ik gepersonaliseerde taarten voor de verjaardag van onze zoon en deze zijn altijd goed uitgebroed en lekker van smaak. Ook voor kleding, ondergoed en prullaria in huis, kan ik bij der HEMA goed slagen!
Evelien  | 15/05/20  07:55:22 | Winkelbeoordeling :
Een keer een bestelling gedaan (t-shirts). Maar bij ontvangst thuis bleek dit niet de goede maat te zijn. Het retourproces van de Hema is goed ingericht waardoor gemakkelijk de spullen kon retourneren.
A.v.d.G  | 13/05/20  10:16:57 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk opgezette webshop met leuke artikelen. Producten bij HEMA zijn soms vrij prijzig, maar door de vele leuke acties kan er vaak een leuk item voor een goedkoper bedrag gescoord worden! Een nadeel: webshop is soms traag met inladen.
Clint Eastwood  | 08/05/20  20:03:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb weer heerlijke koffie pads besteld bij Hema en ook nog 50% korting op het tweede pak koffie van 46 pads en ook nog de volgende dag bezorgd,,wij hebben inmiddels diversen koffiepads mogen proeven, maar deze van de Hema komen er als beste uit!
Margje Kroes  | 06/05/20  20:06:29 | Winkelbeoordeling :
De bestelling elling was 3 dagen later vanwege COVID19 maar dat was duidelijk vermeld. En vond dit nog op tijd. Alles was verder in orde. Bij de fotoservice was de kwaliteit van de canvas die we hebben laten maken echt goed.
JelllieB  | 06/05/20  08:23:43 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een leuke webshop. Ze hebben veel producten beschikbaar en je kunt zien wat de voorraad is bij de winkels. Het is veelal niet mogelijk om online te betalen met je cadeaubon, dat is wel heel jammer.
Liesbeth De Jel  | 03/05/20  09:17:19 | Winkelbeoordeling :
Goed werkend webshop, paar maal wijn en wat andere losse dingen besteld. Keurig op tijd afgeleverd geen breuk. Alles leuk geprijsd , Ik wacht wel vaak op de aanbiedingen Alles goed verpakt in niet overdreven grote dozen.
Marco Remijnse  | 02/05/20  09:52:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel ouderwetse hollandse kwaliteit voor een lage prijs en tevens ook inruilbaar in het geval het niet goed is krijg je gewoon je geld terug dus zeer goed en netrouwbaar en kwaliteit en service
Beata Bobek  | 24/04/20  18:45:19 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft online grote assortiment, maar ook vaak een SALE! De webshop is overzichtelijk en duidelijk waardoor het makkelijk is om snel de gewenste product te vinden. Er kan ook gekozen worden tussen verzending naar huis of Gratis ophalen bij de winkel in de buurt.
Marijke Blok  | 25/04/20  14:41:57 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst en opgehaald in de winkel. Bij het terugbrengen in d winkel is dat geen enkel probleem. Je krijgt het geld contant terug. En ook de verwerkingskosten. Dezelfde dag een bevestiging per mail dat je retour verwerkt is.
marieke  | 27/04/20  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema.nl vind je echt van alles, van keukengerei tot bedtextiel en van leuke kadootjes tot kleding (dames/heren/kinder). Ze hebben sinds een tijdje hun artikelen een update gegeven, waardoor ze nu meer de huidige trends volgen. Ik kijk regelmatig op de site en vind altijd wel iets leuks!
Ben Thuis  | 22/04/20  09:54:05 | Winkelbeoordeling :
Bij een grote paasbestelling had ik ook een bubbelsap en een fles wijn besteld, maar die 2 waren helaas niet meebezorgd. Zag het gelijk al aan de grootte van de doos, Na berichten hierover heb ik mijn geld al terug gekregen maar ze hebben alsnog de 2 flessen nabezorgd(!) Nette service dus!
RaoulVC  | 20/04/20  20:03:58 | Winkelbeoordeling :
Dezer dagen koop ik regelmatig bij HEMA. Je kunt kiezen tussen ophalen en bezorgen. Bezorgkosten spelen nauwelijks een rol aangezien de minimumbedragen laag zijn. M.n. Witte wijnen in de aanbieding kunnen aantrekkelijk zijn.
Christina  | 20/04/20  08:22:32 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de HEMA biedt soms aardige aanbiedingen naast hun vaste assortiment. In deze coranatijd kun je daarom op een praktische manier winkelen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.
Peter Faber  | 17/04/20  15:40:53 | Winkelbeoordeling :
Bestelling van de HEMA was nu 2 dagen later binnen vanwege COVID19 maar dat was dan ook duidelijk vermeld. HEMA is een fijne winkel, goed assortiment overzichtelijk en prijs/kwaliteit is oké. Personeel in de winkel is ook erg behulpzaam en prettig in de omgang.
Maaike Ploeg  | 20/04/20  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
De Hema is ideaal voor online bestellingen en prachtige (foto) taarten, leuke aanbiedingen voor tickets (pannenkoekenrestaurant, uitjes of vakantie) en nog veel meer. Kadootjes voor kinderen zijn er al voor een minimale prijs en bij kleine bestellingen betaal je slechts weinig verzendkosten.
Ellie Van Den Heuvel  | 18/04/20  17:26:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit fysiek en online een fijne winkel die ik bij iedereen kan aanraden. Het is er niet duur en de kwaliteit is gewoon goed. Kort gezegd een prima prijs kwaliteit verhouding. Ook de klanten service is erg goed .Dus een aanrader
Miranda Kuiper  | 13/04/20  19:29:40 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering, fijne artikelen.Vooral leuk als je de aanbiedingen in de gaten houdt. Rondom Pasen kregen we bij onze bestelling een zakje paaseitjes, lekker en altijd goed! De bestelling was netjes verpakt en compleet.
Peter Tosh  | 10/04/20  10:49:57 | Winkelbeoordeling :
Fantastische winkel! Maandag 6 april een online bestelling gedaan en werd 7 april al geleverd. Mooi verpakt en nog gratis een zak paaseitjes gekregen, altijd wel iets leuks voor een schappelijke prijs. Verzenden, retouren, het personeel, de winkels.. Niets is een probleem - alles netjes!
Nathasja  | 07/04/20  15:20:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke website. Alles is gemakkelijk te vinden en geen verrassingen aan het einde. Er blij om via de website van de hema te bestellen. Plus het kan worden thuis vezorgd maar het kan ook worden afgehaald in de winkel.
Nancy Rijneveld  | 04/04/20  20:44:33 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop die netjes en snel levert wat je besteld. Je kunt het evt afhalen in de dichtsbijzijnde HEMA. Vooral handig voor de plaatsen waar een kleine HEMA is met een klein assortiment. Je kunt dan meer dingen bestellen dan er in je eigen HEMA zijn.
Freddy Maertens  | 06/04/20  08:00:47 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, was er geen enkel probleem. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden over de service van de HEMA.
Anita de Pijper  | 02/04/20  12:36:14 | Winkelbeoordeling :
supergoed, wij hebben kleine tompoezen besteld voor ons huwelijksfeest en alles was tot in de puntjes verzorgd, lekker zag er goed uit en niet duur. Kon makkelijk online alles invullen, vooruit betalen en op de ingevoerde dag en filiaal alles zo ophalen
Bianca  | 03/04/20  08:41:50 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de HEMA biedt in de coranatijd nog de mogelijkheid om op je gemak thuis te bekijken of er een artikel is wat je nodig hebt. Er is keuze genoeg dus dat is handig genoeg om onnodig risico te lopen.
Mark Oosterhof  | 02/04/20  09:06:03 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een prima service en snelle levering en dit in samenwerken met cashback van Enqeuteclub maakt dat ik hier regelmatig mijn dagelijkse spullen bestel en laat bezorgen. Op deze manier spaar ik ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar. Zou het iedereen aanraden.
Remond Reichwein  | 25/03/20  07:01:56 | Winkelbeoordeling :
de beste web site en winkel keten van heel Nederland voor huis houdelijke spullen elektronica en witgoed erotiek keuken kunst en antiek motoren en scooters muziek en films vriendelijk behulpzaam personeel bezorg je zo thuis
J Dijkstra  | 22/03/20  11:10:04 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met producten voor het hele gezin. De producten zijn niet duur en ook van zeer goede kwaliteit. Je kunt de producten ophalen bij de dichtsbijzijnde winkel zodat je geen verzendkosten hebt.
Skye Moerdijk  | 23/03/20  06:58:08 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben leuke en handige producten. De service is er goed. De app en de website zijn duidelijk en overzichtelijk en je krijgt er een betrouwbaar gevoel van. De kwaliteit van de producten verschilt, sommige producten zijn niet fantastisch maar sommige zijn ook heel goed.
Jan Van Nood  | 22/03/20  09:45:33 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is de zaak voor alle huishoudelijke benodigdheden en de producten zijn van goede kwaliteit en tegen zeer schappelijke prijzen. Bezorging vindt plaats conform gemaakte afspraken en de klantenservice is prima. vergaar de rookworst niet!!
Fatima  | 12/03/20  11:32:35 | Winkelbeoordeling :
Een dag voor de verjaardag van mijn dochter een taart besteld. Ik kreeg de volgende ochtend een mail om deze op te halen. Super snelle service, smaak was goed. Al met al top webshop! Wij zullen hier zeker vaker bestellen.
Aisha Van Der Hurk  | 06/03/20  07:19:06 | Winkelbeoordeling :
Wat is de Hema toch een heerlijke webshop. Online en in de gewone winkel vind ik het altijd leuk om lekker te snuffelen. Ze hebben vaak de leukste koopjes en eigenlijk kan je er voor van alles terecht!
Gerard Van Der Leeuw  | 05/03/20  03:57:06 | Winkelbeoordeling :
EEN. PRIMA SITE, Makkelijk in het gebruik, overzichtelijk en snel. Veel keuze, betaalbaar en alles van degelijke kwaliteit. Een aanrader.. Van de verzendmogelijk maak ik geen gebruik: je krijgt jeuïg gericht als e.e.a. klaar ligt in de winkel. Giedkoper en veel leuker.
Wendy Smeets  | 05/03/20  10:06:14 | Winkelbeoordeling :
Net enkele rompertjes gekocht . Zeer tevreden, goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Ook heel veel keuze uit assortiment. Plus het voordeel was dat je nu 2 kopen en er 1 extra gratis bij mocht kiezen. Ben een zeer tevreden klant die Hema zeker aanbeveelt
Suzanne  | 29/02/20  03:33:32 | Winkelbeoordeling :
De webpagina is duidelijk, goede aanbiedingen en zeker de prijs is een reden om te kopen bij Hema. Een oud vertrouwd merk! Ik heb zelf wel eens besteld via het web en vervolgens het opgehaald in de winkel. Fijn dat dat kan, zodat ik toch het persoonlijke contact kan houden.
Flash Gordon  | 02/03/20  10:39:20 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, heb ik geen enkele problemen ondervonden. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden van hun service.
Jeannette Van Gool  | 21/02/20  17:28:51 | Winkelbeoordeling :
Hema een begrip in ons land met een mooi assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is prima en je wordt op een prettige manier geholpen. Ik hoop dat deze zaak nog lang mag blijven bestaan er verdwijnen teveel bekende ketens. Erg jammer.
Chantal Kemp  | 15/02/20  19:12:51 | Winkelbeoordeling :
Wat heeft Hema toch een leuke on/offline winkel. Super grote keuze aan handige dingen voor in huis en ook kleding koop ik er tegenwoordig vaak,en altijd van goede kwaliteit. Ben dus heel erg te spreken over de Hema
Jacks Teller  | 17/02/20  17:46:33 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een perfecte webshop, alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Anna Hoek  | 09/02/20  14:42:55 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft overzichtelijke website met veel keuzes en ook veel lage prijzen c/q aanbiedingen. Prijzen al vanaf 50 cent! En je kunt gelijk sparen voor punten om voor kortingsvouchers in te wisselen. Echt een aanrader! Helemaal top!
Danielle Visscher  | 05/02/20  17:52:53 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel, zowel online als in het echt. Veel keuze uit producten en mooi ingerichte winkels. Kan makkelijk vinden wat je zoekt. Betaalbare prijzen en goede kwaliteit. Ook leuke spullen om je huis mee in te richtten.
 | 28/01/20  07:56:41 | Winkelbeoordeling :
eigenlijk altijd tevreden als ik iets bij de HEMA koop online. vaak snel op te halen en maken geen problemen bij het retouren van producten. kwaliteit is meestal gewoon goed, geen op- of aanmerkingen op
Anoniem  | 26/01/20  14:50:19 | Winkelbeoordeling :
Goede en leuke winkel met veel spulletjes maar de prijzen zijn wel duur en de verzendkosten ook wel duur dus kwa kwaliteit van producte is de winkel soms een beetje te duur. Maar de themas zijn altijd opzich wel leuk.
Manuela V Renswoude  | 21/01/20  12:30:26 | Winkelbeoordeling :
de Hema webshop is een makkelijke fijne en goedkope webshop....ik heb er al vaak bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden met mijn produkten en de snelle nette levering ik zal ook zeer zeker nog vaker bestellingen plaatsen!
Hennie Loriaux  | 18/01/20  06:35:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA. Ze hebben een groot assortiment van veel verschillende artikelen, leuke aanbiedingen , goede service. In winkel laten bezorgen zonder kosten.Interessante klantenkaart met veel voordeel.
Lieve Thoelen  | 19/01/20  08:40:15 | Winkelbeoordeling :
Hema is een heel Ffijne webshop. Je kunt er beddengoed ondergoed kleding vinden voor zowel dames, heren of kinderen.Verder nog allerhande dingen voor de keuken , Kortom teveel om op te noemen. Bezoek zeker deze webshop. Je zult zeker tevreden zijn. En niet tevreden terugsturen geen probleem.
Jose Wiegman  | 02/01/20  12:11:11 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle levering. Duidelijke communicatie en website. Website goed opgedeeld in onderwerpen. Jammer dat ze met DHL werken dit is nl. niet zo'n betrouwbare verzender. Dat zou de Hema service kunnen schaden.
Steelo Brim  | 03/01/20  19:53:17 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een supershop met goede kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs...vriendelijk personeel altijd erg behulpzaam en assortiment met producten die je nergens anders kunt kopen. Exclusiviteit van de Hema is erg belangrijk. Ook de kleding is van goede kwaliteit en zeker niet duur.
Harm Raspe  | 12/01/20  09:32:55 | Winkelbeoordeling :
Uitstekend werkende website en de snelle werking van de website is handig en gemakkelijk te gebruiken. Het is best de moeite waard om een bestelling te plaatsen. De kwaliteit van hun producten zijn uitstekend
El Hatzmann  | 31/12/19  22:47:22 | Winkelbeoordeling :
Hema vind ik een hele fijne webshop hebben, ruim assortiment, goede, vertrouwde produkten, zeer snelle en zorgvuldige levering en bij vragen een vriendelijke en duidelijke klantenservice. Ik bestel er regelmatig en sinds kort bestel ik er af en toe ook taart en dat haal ik dan in de winkel op.
Maud van Londen  | 05/01/20  13:45:08 | Winkelbeoordeling :
Handige website en de snelle werking en de goede indeling van hun producten is handig en overzichtelijk Ik kan iedereen aanraden om deze website te bezoeken en een bestelling te plaatsen. De levering verloop snel en soepel
gaby kramer  | 31/12/19  17:58:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met hema vooral tijdens de sale, online bestellen en ophalen in de winkel. En als het in tussentijd verder is afgeprijsd wordt dat netjes verrekend je loopt nooit een aanbieding mis. Kortom heel handig
Baukje Jellema  | 12/01/20  09:08:24 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit kinderkleding, erg blij mee! Ook na wassen blijft stof goed, maten komen overeen met maattabel. Ruime keuze in zowel jongens als meisjes kleding. Ook goede kwaliteit broeken, goede lengte.
Johan de Ruigh  | 13/01/20  10:01:09 | Winkelbeoordeling :
Weer heerlijke koffie pads besteld bij Hema en ook nog 50% korting op het tweede pak koffie van 46 pads en ook nog de volgende dag bezorgd,,wij hebben inmiddels diversen koffiepads mogen proeven,,maar deze van de Hema komt er als beste uit
Marco de Jonge  | 29/12/19  18:16:37 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk, eenvoudig en snel. Super met de feestdagen en een vergeten verjaardag. Top ! Probeer het en je ervaart het gemak van de webshop Je doet het vanaf je bank en uit je luie stoel, easy en luxe. Shoppen met je laptop of smartphone, gemak dient de mens, probeer het !
Frans van Zuiden  | 28/12/19  15:33:12 | Winkelbeoordeling :
Als kind kwam ik al bij de Hema in mijn geboorteplaats Eindhoven in de Rechtestraat. Het rook er altijd zo lekker naar Rookworst, en de niet te versmaden Tompouce met custardpudding en witte glazuur. In de moderne tijd is het nog steeds om er te winkelen, maar ook online.
Zoe Westerveld  | 30/12/19  19:47:42 | Winkelbeoordeling :
Werknemers helpen met plezier, goed geordend en spullen die ik nodig heb, leuk plekje om langs te lopen en ook om te eten. Grote winkel met een groot keuze aan spullen. Altijd leuk om een kijkje te hebben in de winkel
Cor Veltman  | 24/12/19  21:56:38 | Winkelbeoordeling :
Hema,wie kent het niet,vooral de sappige rookworst.Als kind(ik ben nu 75 jaar) haalde we zo,n heerlijke halve worst.Heerlijk zo uit het vuistje,smullen was dat.Ik heb alleen mssr goede herrinneringen aan de Hema. .
Pinar Yoldas  | 27/12/19  09:09:28 | Winkelbeoordeling :
Een hele leuke winkel. Ke kan er van alles vinden. Van make up tot en met lakens. Altijd goede kwaliteit en breed assortiment. De prijzen zijn ook wel te doen. Je kan er in de ochtend, middag of avond ook lekker eten.
A Alijagic  | 25/12/19  15:31:15 | Winkelbeoordeling :
het blijft een mooi waarenhouse waar je bijna alles kan vinden en voor een redelijke prijs.Bli met een goedkope ontbijtje bij Hema is ook leuk en alles is vers.Bij hema is alles schoonen bijna alles te vinden
Shevenna Selder  | 22/12/19  15:26:27 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema kun je heerlijke taarten bestellen . Die er altijd perfect uit zien en heerlijk smaken . Ook leuke foto cadeautjes zijn te bestellen . Snel en simpel . Nu alleen nog hopen dat er ook ooit lactose vrije taarten te bestellen zijn. Voor nu geef ik een 8 .
Margot Schmit  | 21/12/19  12:49:40 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, heb ik geen enkele problemen ondervonden. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden van hun service.
Mandy Kramer  | 18/12/19  22:17:51 | Winkelbeoordeling :
Hema ,wat is de Hema toch een lekkere winkel ,wat hebben ze een goede website ,je kunt zelfs zien waar een product op voorraad is .Het personeel van Hema is ook altijd vriendelijk.En indien je online besteld snel geleverd .
inge rook  | 14/12/19  14:23:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 2 x gebak besteld bij de Hema. Super lekker, en makkelijk in het bestellen en ophalen op moment wat jou uit komt. Ik zou het iedereen aanraden Daarnaast ook al vaker dingen besteld omdat het in de winkel niet meer op voorraad was. Laten bezorgen in de winkel. Echt top
Stef Stooker  | 10/12/19  05:38:30 | Winkelbeoordeling :
De hema Daar hebben ze echt bijna alles van kleding tot pannen en cd's ga zo maar door. Ook hebben zij de lekkere beroemde hema rookworst en 't wel bekende hema gebak je kan ook bij de Hema online bestellen en 't wordt thuisgestuurd
Kluk Kluk  | 09/12/19  18:35:14 | Winkelbeoordeling :
De fotoservice van de Hema is wat mij betreft nog steeds heel erg goed! Heb een fotojaarkalender 2020 gemaakt op A3-formaat. Mooie afdrukkwaliteit, toegankelijke software en binnen 3 dagen kon ik hem afhalen bij de Hema.
ingeborg Stekelenburg  | 02/12/19  17:52:28 | Winkelbeoordeling :
super website. Heerlijke winkel en webshop. Duidelijk, makkelijk en snel. Het voordeel is dat je de produkten thuis kan laten komen maar ook ophalen in de winkel is erg makkelijk. Vooral omdat de winkel hier ook zo dicht bij zit
Priscilla  | 24/11/19  18:01:46 | Winkelbeoordeling :
Leuk spul voor de kinderen voor een hema prijsje. Gratis bezorging in filialen. Minpunt: ik heb 1 keer mijn bestelling geannuleerd (ik had juist de maat waar ze uitgroeiden besteld) en dat ging niet online. Bestelling werd alsnog geleverd aan het filiaal.
Natalie Peereboom  | 22/11/19  00:28:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met de HEMA is zeer positief. Het personeel vind ik uitermate behulpzaam en representatief. De producten die er worden aangeboden vind ik ik van zeer goede maar tevens ook betaalbare kwaliteit. Dat de HEMA naast al die filialen ook nog eens online te vinden is, vind ik helemaal top!
Henri van Heijningen  | 18/11/19  17:16:17 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel. Alles goed geleverd en goed verpakt. En dat natuurlijk voor een heerlijke prijs. Hebben er al vaker besteld en eigenlijk ging er nooit iets fout. Wij gaan er weer voor als we iets nodig hebben.
Chanel West Coast  | 18/11/19  20:17:40 | Winkelbeoordeling :
Voor mij blijft de HEMA mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Madelyn Rodriguez  | 18/11/19  16:11:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, aantrekkelijke aanbiedingen en producten van goede kwaliteit en duurzaam. Je kan hier van alles kopen voor je, maar ook leuke cadeautjes, ook online makkelijk bestellen en gratis thuisbezorgd
SMC Pijper  | 17/11/19  16:03:03 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop en ook niet te duur, kan goed vinden wat ik nodig heb en voor weinig heb je dan ook best wel veel. Ook de wol die ze verkopen werkt erg fijn ga hier zeker nog veel vaker iets bestellen. Ga zo door
Carmen  | 18/11/19  05:19:27 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke producten met een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Nog nooit een miskoop gedaan bij HEMA. Fijne verzorgingsproducten gekocht die ik gratis heb opgehaald in het filiaal zodat het verzendkosten scheelt!
Sjaak Swart  | 15/11/19  21:02:29 | Winkelbeoordeling :
Hema is een prima winkelketen met zeer leuke aanbiedingen en mooie producten die altijd van pas komen en goed kan gebruiken, zowel in huis als in de tuin. Echt Hema en de kwaliteit is erg goed en milieu vriendelijke producten. Ik wordt blij van Hema!
wim speelberg  | 16/11/19  09:20:47 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, verzorgde en aantrekkelijke website met veel aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Ik zeg dus vooral doen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 25,00 CASHCOINS ONTVANG 25,00 CASHCOINS
Pricewise Energie vergelijker
visit register click click