Leen Bakker

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Raymond  | 21/05/19  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
beste ik vind het nu wel jammer dat deze laatste aktie maar een maand loopt en krijg je nooit alles bij elkaar, je gaat dan nog extra winkelen en de laatste 2 dagen waren er geen stickers meer voorradig dat was een serieuze tegen valler .
Assumar Gellis  | 17/05/19  07:24:14 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel handig en makkelijk!
Henk Andeloe  | 16/05/19  09:44:26 | Winkelbeoordeling :
ik heb twee dagen voor koningsdag een bestelling geplaats op hema.nl alles ging soepel en makkelijk via hun website pakket was precies op tijd als afgesproken plus ik kreeg flinke korting daar was ik zeer blij mee
Fenna Spelde  | 11/05/19  23:07:23 | Winkelbeoordeling :
altijd mooie aanbiedingen, goede kwaliteit van de producten, fijne medewerkers. service is altijd goed, bij klachten wordt er altijd serieus op ingegaan en net zolang gezocht naar een oplossing tot de klacht zo goed mogelijk is afgehandeld.
Dave Donk  | 13/05/19  07:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor van alles terecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel in de winkel en ook online winkelen gaat prima met de verfijnde webshop, super!
Marianne Gommers  | 11/05/19  14:13:33 | Winkelbeoordeling :
Erg makkelijk bij de Hema bestellen. Je moet wel voor 20 euro bestellen anders komen er verzendkosten bij. Maar je kan er ook voor kiezen om het op te halen in de winkel. Erg makkelijk en nog cashback verdienen
Leen van Soest  | 06/05/19  20:21:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke webwinkel van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. De verjaardagstaart is een aanrader.
Mohammed mechchate  | 02/05/19  00:57:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten, klein prijsje voor een redelijk goede kwaliteit. De goede service van de Hema is mijn voornaamste reden om voor producten van Hema te gaan. Meerdere malen hebben zij zulke goede service aan mij geboden die bij menig andere winkels erg ver te zoeken
Anne Baaiman Vd Luijt  | 30/04/19  21:47:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een mega fan van de HEMA toch wel 1 van mijn favo winkels waar je van alles kan kopen. Ik koop er regelmatig van kleding tot ondergoed tot make up . ook schoonmaakmiddelen vind ik super goed . we worden daar ook altijd met respect behandeld en dat vind ik echt heel erg fijn !!!!
Elsje  | 30/04/19  00:09:18 | Winkelbeoordeling :
Een hele duidelijke en makkelijk te gebruiken website. Fijne scherpe prijzen. Vooral de prijs kwaliteit verhouding bij Hema producten zijn zó goed. Met 3 kleine kinderen, was je kinderkleding zoveel, en de kleding van Hema behoudt de kleur, vorm en structuur vd stof. En leuke hippe stofjes!
anita Tijsen-schmidt  | 29/04/19  07:02:55 | Winkelbeoordeling :
Hemarkt is mijn favoriete markt bij de Hema want bijna alles voor de helft van de prijs en als ik de kinderbijslag heb dan ga ik los. Het is ook goede kwaliteit wat ze leveren . Kleding gaat best lang mee. Top
David Ghys  | 27/04/19  12:02:24 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA hebben ze verschillende soorten dekbedden. Van diverse kwaliteiten en gemaakt van verschillende materialen. Van dons bijvoorbeeld, of juist met een synthetische vulling. Om jou te helpen bij het kiezen van het juiste dekbed, hebben ze een overzicht gemaakt van hun verschillende dekbedden.
Saskia Fennis  | 25/04/19  18:31:07 | Winkelbeoordeling :
De hema webshop heeft bijna alles wat je maar nodig kan hebben! De website is erg duidelijk en fijn! Producten worden snel bij je thuis bezorgd en de klantenservice is altijd erg vriendelijk, ze helpen je graag.
Christine  | 21/04/19  11:44:13 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuke winkel. Je kan makkelijk en snel punten sparen bij ze met de app en krijgt ook nog een gratis tompouce op je verjaardag. Verder ook goede webshop, je kan makkelijk iets bestellen en ook ophalen zonder verzendkosten te betalen.
Siedo Henstra  | 20/04/19  14:00:19 | Winkelbeoordeling :
Cover mobiele telefoon uitgezocht met eigen foto erop. Zeer snelle levering en kwaliteit is zeer goed. Ben dus zeer tevreden over de webshop kwalitateit product en de daarbij geboden snelle service. Aanrader
Berry Stevens  | 19/04/19  18:34:13 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij de Hema bijna voor alles terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Judith Van de Kuijt  | 16/04/19  13:11:06 | Winkelbeoordeling :
Sommige artikelen koop ik bij voorkeur bij Hema, omdat de prijs-kwaliteitverhouding daarvan naar mijn mening bijzonder goed is en ze gratis thuis worden bezorgd. Mijn aanbevelingen: vloeibare handzeep, bad- en douchegel en maandverband.
Miriam piccin  | 15/04/19  23:54:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Hema een fantastische winkel omdat er een groot assortiment is. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Ook via de website kun je producten bestellen en de klantenservice is zeer klantvriendelijk. Ik doe al jaren winkelen bij de Hema en daar zal ook geen verandering in komen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van de Hema te nemen.
Rin Drost  | 14/04/19  09:27:11 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen worden netjes en goed verpakt als je bij de HEMA bestelt. Wijn besteld voor een mooie prijs. Er werden stevige dozen gebruikt voor de verpakking. Alles snel en op tijd geleverd. Fijne webwinkel
Janny Sterling  | 15/04/19  09:43:55 | Winkelbeoordeling :
Vorige week voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar een heerlijke taart besteld, die moest ik wel in de winkel ophalen!
Gio Santana  | 13/04/19  17:13:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd hele prima aanbiedingen bij de Hema, ze hebben een prima assortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De Hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Poesin  | 10/04/19  15:53:29 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Hema. Zowel in de winkel als online. Ze hebben mijn favoriete foundation. Laatst heb ik een warm vest bij de Hema gekocht. Heerlijk warm en niet duur. Ik draag hem vaak. De koffiebonen zijn ook top.
Maurice Remy  | 09/04/19  20:44:00 | Winkelbeoordeling :
De HEMA site is een super webwinkel, duidelijke hoofd- en subgroepen.Leuke acties op de midden pagina van de site, ook het bestelproces is prima, snel en efficient ! HEMA al een tijdje in bezit van deze site, ik zou zeggen ga zo door !!
Harry Nak  | 07/04/19  10:11:29 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een leuke, fijne en zeer klantvriendelijke (web)winkel en blijft voor ons gewoon de nummer één! ook de webshop is prima, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Michael kappetein  | 08/04/19  12:16:26 | Winkelbeoordeling :
uitgebreid assortiment, mooie en leuk verzorgde winkels en altijd wel 1 in de buurt en nu ook online. Met alles wat je nodig hebt op of rondom het huis. Maar ook kleding en je kunt er prima lunchen en alles voor een goede prijs
emma van moorsel  | 08/04/19  05:06:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd al een hele mooie winkel geweest ben vroeger vaak geweest maar tegenwoordig ook regelmatig dat ik online eens bestel ze hebben goede producten voor een hele mooie nette prijs met een service die altijd goed is
Ans Hoek  | 03/04/19  17:33:04 | Winkelbeoordeling :
Geweldig dat deze vertrouwde winkel ook een website heeft zodat alles bezorgd kan worden, Altijd wel hele mooie koopjes, en leuke, aparte aanbiedingen. Bezorging is binnen een dag. Dus ideaal als je dringend iets nodig hebt. Aanrader!
Hennie Loriaux  | 02/04/19  14:24:17 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA. Groot assortiment, veel verschillende artikelen,goede service.In winkel bezorgen zonder kosten.Interessante klantenkaart met verjaardag tompouce.Met vriendelijke.groeten. Hennie
Nakijah Jackson  | 02/04/19  14:33:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met HEMA.Leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel makkelijk.
Caitlin Vear  | 30/03/19  17:24:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Ben erg fan van de kleding en koop ook veel kantoorartikelen in de winkel. Elk filiaal waar ik geweest ben had erg vriendelijk personeel. Tip : in de restaurants meer voor de kinderen aanbieden
Denis Plaat  | 31/03/19  08:36:03 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuke winkel en webshop. Wel vind ik de prijs wat duurder in vergelijking tot een action maar alsnog kwalitatief is Hema zeer goed. Producten gaan lang mee dus het is wel waard voor je geld. Zeker een aanrader om daar te shoppen
Patricia van der Made  | 28/03/19  16:47:02 | Winkelbeoordeling :
Taart besteld voor mijn verjaardag. Erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en duidelijk weergegeven. De webshop heeft een kort maar krachtige lay-out waardoor je als klant weet waar je aan toe bent. Ik ben erg positief
Valerie Rison  | 28/03/19  14:37:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop bij de Hema heel vaak kinderkleding en/of rompers ( altijd mooie kwaliteit en een mooie prijs!!) het word altijd heel erg snel geleverd en gratis ( bestellingen boven de 25 euro ) thuisbezorgd.
Karin gerritsen  | 27/03/19  06:53:23 | Winkelbeoordeling :
Van de Hema webshop maak ik eigenlijk alleen gebruik van de gebakservice en de fotoservice. Over beiden ben ik zeer tevreden. Gebak bestellen is gewoon handig, ruime keuze en ophalen wanneer het jou uitkomt
Angelique van der Munnik  | 25/03/19  13:01:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de webshop van HEMA overzichtelijk, duidelijk en het aanbod is ruim. Ik vind het een gebruiksvriendelijke en fijne website. Het aanbod is geschikt voor alle leeftijden en voor ieder is er wat wils. Ik gebruik de site graag!
Ingrid van der Blom  | 24/03/19  14:58:18 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema site een duidelijke en overzichtelijke site. je kan er makkelijk alles vinden. je ziet ook in een oogopslag de aanbiedingen. je kan ook kiezen of je de bestelling thuis laat bezorgen of in de winkel
Fred Gasselich  | 22/03/19  15:15:27 | Winkelbeoordeling :
Een snelle service bij een bestelling vanuit huis om in de winkel op de halen! grote keuze in assortiment. Hema is een fijne winkel en je vind er alles! Klantvriendelijk, werken hard om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken alles te vinden en op voorraad te hebben.
ingrid van delft  | 24/03/19  15:03:39 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema website duidelijk en overzichtelijk. je kan er alles vinden wat je zoekt. je kan in een oogopslag de aanbiedingen zien. je hebt de keuze of je je bestelling thuis laten bezorgen of in de winkel.
Debs Coert  | 25/03/19  07:19:24 | Winkelbeoordeling :
nog een oude en vertrouwde winkel met superleuke aanbiedingen. Genoeg keuze voor iedereen. De website is heel overzichtelijk. Snelle bezorging als je online besteld. Heerlijke winkel om te neuzen. Koop hier altijd de koffie/ bonen / pads. Een aanrader!
Nusca Rosa  | 22/03/19  10:50:38 | Winkelbeoordeling :
ik vindt het leuk om bij hema te winkelen ze hebben goede spullen en netjes maar een minpunt dat ze een beetje te duur vindt voor de portemonne voor de gene die niet te veel heeft om uit te geven maar het is best een goede winkel ik doe altijd mijn koopjes daar dos doen.
Michelle Dolan  | 21/03/19  13:03:28 | Winkelbeoordeling :
Voor allerlei leuke artikelen bent u bij de HEMA aan het juiste adres. En wel voor zeer voordelige prijzen. Met de HEMA-klantenpas bent u nog voordeliger uit. U spaart dan voor hoge kortingen. Er is altijd wel een HEMA in de buurt !
caroline  | 21/03/19  05:33:53 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop waar je allerlei producten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Op deze manier ben je in de gelegenheid thuis op je gemak uit te zoeken wat je nodig hebt zonder last te hebben van drukte om je heen.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:30:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA vind ik toch wel een van de gezelligste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Petronella Smit  | 18/03/19  15:16:28 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een winkel die met zijn tijd meegaat maar waar ik toch een nostalgisch gevoel bij krijg. HEMA heeft een mooie make-up afdeling, stoere kinderkleding, lekker brood, fijne vleeswaren en natuurlijk niet te vergeten de beroemde rookworst.
BnBteR  | 16/03/19  13:00:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne ruim opgezette winkel. Produkten zijn betrouwbaar en goed van kwaliteit. Of het nu gaan om kleding, schoolspullen, make-up, gordijnen of decoratie spulletjes voor in huis. Ik vind de afdeling brood ook altijd goed.
charlotte sips  | 17/03/19  19:55:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt de hema een leuke winkel. Ze hebben veel speulen voor een leuke prijs. Voor je kinderen heb je veel speelgoed zoals kleurpotloden, ondekspeletjes, voetballen enzo. Je kan er ook goedkoop kleren halen en de kwaliteit is zeker goed.
Ben Thuis  | 18/03/19  11:10:06 | Winkelbeoordeling :
HEMA is erg klantvriendelijk en blijft voor ons gewoon een erg fijne en leuke winkel, ook de webshop is prima, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Wim Speelberg  | 17/03/19  16:05:44 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke, nette en verzorgde site voor jong en oud. Zeker een aanrader om daar vaker in 2019 eens een kijkje te nemen. Met andere woorden het is dus een aanrader voor iedereen. Dus ik zeg doen.
Helena van Seters  | 17/03/19  09:48:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor vanballes terrecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Er werkt vriendelijk personeel die je altijd helpen.
ilja van bremen  | 17/03/19  12:03:40 | Winkelbeoordeling :
Naast het algemeen bekende feit dat hema een heel erg goede winkel is met volop keuze, is de webshop van Hema ook nog eens heel erg goed. Vaak heb ik via deze site kleding, kantoorartikelen en meerdere sportartikelen besteld.
Angela der Meer  | 16/03/19  22:04:03 | Winkelbeoordeling :
Op woensdag online gebak besteld voor mijn verjaardag op zondag. Bleek er vanaf donderdag korting te zijn.. beetje vervelend. Maar ik kreeg bij het afhalen meteen netjes het verschil terug betaald! Top service..
Miriam piccin  | 12/03/19  14:44:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ga al van kinds af naar de Hema. Het grote assortiment spreekt mijn zeer aan. Sinds kort kijk ik ook via de website van de Hema en doe daar ook mijn aankopen. Het is overzichtelijk en het groot assortiment geeft je veel keuze,ook de prijs is uitstekend,
Jacks Teller  | 11/03/19  20:08:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema je kan bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Marieke Fabries  | 09/03/19  17:44:22 | Winkelbeoordeling :
de foto service is echt top.ieder jaar maken we een mooi vakantie fotoboek. eenvoudig programma met veel keuze mogelijkheden en super snelle levering. eenvoudig producten zoeken niet duur. goede prijs kwaliteit verhouding.
Silvie Kums  | 11/03/19  08:25:26 | Winkelbeoordeling :
Aangename winkel met leuke hebbedingetjes voor jong en oud. Aantrekkelijk qua prijzen en aanbiedingen. Betaalbare kleding, dochter van 8 snuffelt graag rond tussen het knutselgerief. Vriendelijk personeel en altijd alles netjes in de rekken
Chanel West Coast  | 09/03/19  06:40:29 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is altijd stabiel gebleven, vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan HEMA. Uiteraard vond ik bij de HEMA wat ik moest hebben, leuke kleur samenstelling zoals alleen HEMA dat kan.
Leo Paans  | 05/03/19  03:38:30 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema koop je nog steeds produkten de je alleen daar kunt kopen, met dezelfde kwaliteit als altijd, en bovendien leuk en goed opgeleid personeel die altijd hulpvaardig zijn. En vooral de brood en gebakafdeling zijn een bezoek de moeite waard.
Frank T.  | 05/03/19  12:46:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke, nette, verzorgde en interessante site. Een aanrader voor iedereen dus jong en oud. Zeker een site waarop ik in het jaar 2019 regelmatig eens een kijkje ga nemen. Hoop dat er iets voor mij bij zit.
Eric W  | 05/03/19  14:04:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema tref je altijd een goede aanbieding. Ze hebben het basisassortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Bente de jong  | 03/03/19  09:29:44 | Winkelbeoordeling :
Hema is een geweldige winkel. Iedereen is er denk ik wel bekend mee. Heb er nog nooit nare ervaringen mee gehad. Kom elke zaterdag middag wel in de Hema. Weet inmiddels precies waar alles ligt. Top! Ga zo door Hema!
Patricia  | 02/03/19  08:52:14 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema een leuke winkel, voor zowel kleding als andere hebben dingetjes, ze verkopen er echt vanalles. De kleding is van goede kwaliteit alleen vind ik de kinder meisjes kleding wat aan de brede kant uitvallen. maar wel erg leuke kleding.
emma govers  | 04/03/19  09:05:46 | Winkelbeoordeling :
Echt helemaal mijn winkel zowel fysiek als online een geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs makkelijk besteld snel geleverd nog nooit een tegenvaller gehad dus van fe klantenservice weet ik niks
Melody  | 04/03/19  11:30:42 | Winkelbeoordeling :
Hou van Hema altijd eerlijke en heerlijke producten. Nadat ik besteld had waren de lijsje de volgende dag in huis. Heb ze gelijk op zolder opgehangen, je krijgt wat je ziet op de site. Volgende keer weer via internet makkelijker je weet waar je aan toe bent.
Jitske Domhof  | 03/03/19  09:05:30 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft veel keuze voor iedereen. In de winkel of webshop kun je gemakkelijk je keuze maken. Daarnaast spaar je met de hema cadeaupas voor extra punten waarmee je weer korting krijgt of andere leuke aankopen. Kwaliteit en prijs zijn altijd prima, betaalbaar voor iedereen.
Soof Steijvers  | 24/02/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle serive bij bestelling vAnuit huis om in de winkel op de halen! Reuze keuze in assortiment. Hema is een fijne winkel en je vind er alles! Klantvriendelijk, werken hard om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken alles te vinden en op voorraad te hebben
Jane Sterling  | 25/02/19  10:10:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de HEMA toch wel een van de prettigste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Dian Degenkamp  | 26/02/19  19:44:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel tegenwoordig gebak bij Hema in plaats van bij de duurdere bakkerijen. Ze hebben heerlijke taarten, prima kwaliteit. Zeker de slagroomtaart en appeltaart zijn lekker. De prijs is ook een stuk voordeliger dan bij een bakker.
K J K Koopman  | 26/02/19  21:21:52 | Winkelbeoordeling :
Handige webshop waar je allerlei artikelen kunt betellen die je of thuis kan laten bezorgen of ophalen in een van de vestigingen inde buurt. Je kunt kledingt, schrijfartikelen feest artikelen, gebak, snoep eigenlijk alles wat je in de winkel kan kopen ook online bestellen.
George Westerhof  | 01/03/19  07:35:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema zit je goed wat betreft allerlei snuisterijtjes. Make-up, kleding en allerlei hebbedingetjes zijn daar wel heel voordelig ! En na het shoppen in het restaurant is ook heel gezellig. Ga naar de Hema en sla je slag !
Nathalie van Deijzen  | 20/02/19  16:14:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met vele diverse artikelen. Van kleding tot sieraden en zelfs levensmiddelen.Voor ieder gezinslid wel iets leuks te vinden. Verder hebben ze geregeld goede aanbiedingen. Al met al een aanrader voor iedereen variërend van leeftijd en geslacht!
Rene Markx  | 20/02/19  19:06:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met veel voordelen en aktie's Koop hier geregeld online en in de winkel en ontvang ook nog eens 10 procent korting omdat ik me ziekte kosten verzekering via de Hema heb afgesloten en ontvag de 10procent op nagenoeg alles
Ilonka  | 21/02/19  08:19:57 | Winkelbeoordeling :
Ik was nog op zoek naar versiering voor de verjaardag van mijn zoontje en heb alles kunnen vinden bij HEMA. Ze hebben superleuke slingers, ballonnen maar ook echt alles voor een mooie tafel, borden, bestek, bakjes, cupcakevormpjes. Echt een aanrader en voor een leuk bedrag!!
Pieta Bambergen  | 16/02/19  11:37:54 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, je vind het bij de HEMA!
boris hazenoot  | 19/02/19  08:17:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enorme fan van de Hema al van kleins af aan kom ik er. Vooral de hemaworst is een topper. De prijzen van de Hema zijn goed. Het broodbeleg is altijd vers als ik het koop. En ook weer betaalbaar. Voor mijn kinderen kocht ik ook vaak kleding van de Hema
Sjaak Swart  | 15/02/19  06:53:39 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel! Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan.
Mirjam  | 14/02/19  14:46:55 | Winkelbeoordeling :
heerlijke verse taarten bij de Hema, vooral de slagroom is onze favoriet met verjaardagen. Ook leuk dat je de taarten ook kan aanpassen naar eigen smaak met afbeeldingen en foto's. Gewoon thuis bestellen en de volgende dag afhalen, lekker vers!
Bart Liempt  | 14/02/19  13:33:35 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar heerlijk taart besteld. die moest ik wel in winkel halen
Korstiaan Brouwer  | 11/02/19  19:53:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel, heeft veel te bieden en weet ook wat ze mogen en kunnen verkopen. Heeft veel handige en nuttige dingen in huis en heeft geen overbodige reclames. Aardig en gastvrij personeel die er altijd voor je zijn of je helpen.
Rosalie Duijveman  | 11/02/19  15:36:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Je vind er alles wat je in een huishouden nodig hebt. Goede prjis/ kwaliteit verhouding. Gewoon degelijk spul. Service is prima en het personeel vriendelijk. En ze hebben de allerlekkerste rookworst ;)
samantha  | 11/02/19  18:38:20 | Winkelbeoordeling :
Altijd super lekker gebak en ook heerlijke taarten, (kindertaarten met foto zijn als fondant ook niet te zoet, lekker zacht) echt heel vers en goed gevuld. We halen er al jaren onze taarten en gebak vandaan, echt een aanrader!!
Peter Voogt  | 06/02/19  08:22:28 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit voor een voordelige prijs: dat is Hema. De website werkt snel en ook via de app kun je snel bestellen. Gebruik de gebruiksvriendelijke Hema-app en spaar ook nog eens extra Hema-punten!
r. matray  | 08/02/19  11:24:26 | Winkelbeoordeling :
Veelzijdig aanbod overal en snel te bereiken niet duur Ook voor de kleinere producten goed aanbod en goed betaalbaar waarom ergens anders die producten kopen als het eenvoudig hier mogelijk is voor het geval je snel iets nodig hebt is dit een mooi alternatief om iets te kopen
Rifca Stam  | 10/02/19  19:02:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk shoppen is altijd wel wat naar smaak te vinden letterlijk en figuurlijk. van gebak tot lingerie van een wintermuts tot zwempak noem het maar op. kadobon of beltegoed. service is snel
Monique Vanhees  | 10/02/19  10:26:53 | Winkelbeoordeling :
Een erg leuke winkel met zeer vriendelijk personeel .ik kom er eigenlijk voor van alles ,ik haal er me vleeswaren, en kleding voor mijn kleinkinderen .ik kom hier erg graag , en vergeleken met andere winkels is het erg goedkoop en ze hebben een erg ruim en uitgebreid assortiment
Francine Storms  | 02/02/19  20:32:02 | Winkelbeoordeling :
Koop al heel lang in HEMA. Ben zeer tevreden over de kleding. Altijd leuke spullen en goede kwaliteit. Ook de overige dingen die ik koop zijn heel goed prijs-kwaliteit. Een heel tevreden klant. Ook voor feestdagen heel leuke dingen.
Brenda Van Der Aar  | 01/02/19  23:38:51 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke internetsite. Goed opgebouwd. Mooie producten. De fototaart wordt bij ons thuis altijd vol enthousiasme ontvangen en smaakt ook nog lekker
Monique Lemckert  | 02/02/19  20:21:36 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Bijna alles te krijgen. kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Heerlijke en leuke taarten voor kinderverjaardagen. Leuke kado ideen. Speelgoed van hout, zo leuk voor de kleintjes. Voor ieder wat wils. Ik koop graag bij de Hema en zou het aan iedereen aanbevelen.
Christini Induzzi Lopes  | 01/02/19  00:25:00 | Winkelbeoordeling :
ik vind super leuk te kopen met Hema. Ik vind super leuk de korting van deze winkel. ik vind super leuk de kwaliteit van de producten van deze winkel. ik vind super leuk te delen met mijn vrienden deze winkel
Marc Houtepen  | 30/01/19  10:11:44 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel met ronde prijzen. Je kunt er voor een grote verscheidenheid aan producten terecht en hebben in die catergorieen producten eigenlijk altijd wel iets wat aan je wensen voldoet. Daarnaast werkt er vriendelijk personeel en kan je ook nog een lekker broodje worst scoren.
V. Cremers-Feijen  | 30/01/19  13:37:43 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel met een breed assortiment, van etenswaar tot knutselspullen en van kleding tot make-up. Voor elk wat wils en met goede acties! Fijne service met een glimlach en altijd een vriendelijk prijsje!
Gerry van der wens  | 30/01/19  06:50:16 | Winkelbeoordeling :
Hema een ouderwets goede winkel waar je alles kunt kopen . Voor de kleintjes kleding en nachtkleding . Ook kun je allerlei keukenartikelen kopen zoals handdoeken en theedoeken . Ook allerlei kantoorartikelen . Het is een winkel waar je voor alles terecht kunt .
Charlotte  | 28/01/19  07:40:36 | Winkelbeoordeling :
Heel veel leuke spullen te vinden via de webshop met makkelijke interface. Levering duurt soms iets langer dan wenselijk, maar nog zelden problemen gehad met de geleverde items. Prijs/kwaliteit zeer interessant.
Corrien Volleberg  | 28/01/19  18:39:26 | Winkelbeoordeling :
Hema een winkel waar je werkelijk alles kunt krijgen van brood, vleeswaren, kleding make-up lingerie tot boeken en alles voor een leuke prijs Of je nu de winkel bezoek of online iets besteld altijd vind je iets leuks. Prettig personeel en goede service
T C sne  | 28/01/19  12:07:00 | Winkelbeoordeling :
De Hema je kan er bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Kitty Oostenbrink  | 29/01/19  12:09:32 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, divers assortiment voor goede prijzen en degelijke kwaliteit. Punten sparen is makkelijk bij elke aankoop en daarnaast dus ook nog de cashback, dubbel verdienen dus. Ophalen of verzenden is beide mogelijk, zeker een aanrader
Gerben  | 28/01/19  18:41:39 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Ruime keus en selle levering aan huis of af te halen in een filiaal naar keus. Nog nooit problemen gehad, dus geen erviarng met de klantenservice gehad. Snelle cashback.
Ricco  | 23/01/19  13:48:45 | Winkelbeoordeling :
Hema.nl beveel ik vanwege de prijs en de kwaliteit bijzonder aan wat betreft schrijfwaren, gebak en make-up. Deze artikelgroepen zijn voordelig en kwalitatief erg goed bij de Hema. Wat betreft andere artikelgroepen vind ik: vaak leuke artikelen, maar niet altijd goedkoop!
IngeJ  | 21/01/19  20:03:19 | Winkelbeoordeling :
Wat heeft de HEMA leuke spullen! Mn hele kamer hangt er vol mee. , de meeste cadeautjes voor vrienden en kennissen bestel ik ook zeker hier! Ook de ijsjes en worst zijn erg lekker! Bestellen bij de HEMA gaat snel!
Cindy Cornelisse  | 19/01/19  07:36:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel wel eens bij hema.nl en dan vooral met de aanbiedingen. Dan kan ik voor heel weinig leuke dingen kopen. Ik vind dat ze een leuk aanbod hebben. Ik ben tevreden over de online webshop. Bestelling is compleet en snel.
Cindy Kalou  | 20/01/19  08:10:05 | Winkelbeoordeling :
Ik doe regelmatig online een aankoop bij de Hema. Ook kom ik nog steeds in de Hema zelf als ik ga winkelen. Ik vind het overzichtelijk en keuzes genoeg om een aankoop te doen bij de Hema. De prijzen zijn goed en voor eventuele vragen word je goed geholpen door de klantenservice.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
nowGo Doorlopende reisverzekering
visit register click click