ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Hotels.com

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Manuela V Renswoude  | 21/01/20  12:30:26 | Winkelbeoordeling :
de Hema webshop is een makkelijke fijne en goedkope webshop....ik heb er al vaak bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden met mijn produkten en de snelle nette levering ik zal ook zeer zeker nog vaker bestellingen plaatsen!
Hennie Loriaux  | 18/01/20  06:35:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA. Ze hebben een groot assortiment van veel verschillende artikelen, leuke aanbiedingen , goede service. In winkel laten bezorgen zonder kosten.Interessante klantenkaart met veel voordeel.
Lieve Thoelen  | 19/01/20  08:40:15 | Winkelbeoordeling :
Hema is een heel Ffijne webshop. Je kunt er beddengoed ondergoed kleding vinden voor zowel dames, heren of kinderen.Verder nog allerhande dingen voor de keuken , Kortom teveel om op te noemen. Bezoek zeker deze webshop. Je zult zeker tevreden zijn. En niet tevreden terugsturen geen probleem.
Jose Wiegman  | 02/01/20  12:11:11 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle levering. Duidelijke communicatie en website. Website goed opgedeeld in onderwerpen. Jammer dat ze met DHL werken dit is nl. niet zo'n betrouwbare verzender. Dat zou de Hema service kunnen schaden.
Steelo Brim  | 03/01/20  19:53:17 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een supershop met goede kwaliteitsproducten voor een redelijke prijs...vriendelijk personeel altijd erg behulpzaam en assortiment met producten die je nergens anders kunt kopen. Exclusiviteit van de Hema is erg belangrijk. Ook de kleding is van goede kwaliteit en zeker niet duur.
Harm Raspe  | 12/01/20  09:32:55 | Winkelbeoordeling :
Uitstekend werkende website en de snelle werking van de website is handig en gemakkelijk te gebruiken. Het is best de moeite waard om een bestelling te plaatsen. De kwaliteit van hun producten zijn uitstekend
El Hatzmann  | 31/12/19  22:47:22 | Winkelbeoordeling :
Hema vind ik een hele fijne webshop hebben, ruim assortiment, goede, vertrouwde produkten, zeer snelle en zorgvuldige levering en bij vragen een vriendelijke en duidelijke klantenservice. Ik bestel er regelmatig en sinds kort bestel ik er af en toe ook taart en dat haal ik dan in de winkel op.
Maud van Londen  | 05/01/20  13:45:08 | Winkelbeoordeling :
Handige website en de snelle werking en de goede indeling van hun producten is handig en overzichtelijk Ik kan iedereen aanraden om deze website te bezoeken en een bestelling te plaatsen. De levering verloop snel en soepel
gaby kramer  | 31/12/19  17:58:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij met hema vooral tijdens de sale, online bestellen en ophalen in de winkel. En als het in tussentijd verder is afgeprijsd wordt dat netjes verrekend je loopt nooit een aanbieding mis. Kortom heel handig
Baukje Jellema  | 12/01/20  09:08:24 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit kinderkleding, erg blij mee! Ook na wassen blijft stof goed, maten komen overeen met maattabel. Ruime keuze in zowel jongens als meisjes kleding. Ook goede kwaliteit broeken, goede lengte.
Johan de Ruigh  | 13/01/20  10:01:09 | Winkelbeoordeling :
Weer heerlijke koffie pads besteld bij Hema en ook nog 50% korting op het tweede pak koffie van 46 pads en ook nog de volgende dag bezorgd,,wij hebben inmiddels diversen koffiepads mogen proeven,,maar deze van de Hema komt er als beste uit
Marco de Jonge  | 29/12/19  18:16:37 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk, eenvoudig en snel. Super met de feestdagen en een vergeten verjaardag. Top ! Probeer het en je ervaart het gemak van de webshop Je doet het vanaf je bank en uit je luie stoel, easy en luxe. Shoppen met je laptop of smartphone, gemak dient de mens, probeer het !
Frans van Zuiden  | 28/12/19  15:33:12 | Winkelbeoordeling :
Als kind kwam ik al bij de Hema in mijn geboorteplaats Eindhoven in de Rechtestraat. Het rook er altijd zo lekker naar Rookworst, en de niet te versmaden Tompouce met custardpudding en witte glazuur. In de moderne tijd is het nog steeds om er te winkelen, maar ook online.
Zoe Westerveld  | 30/12/19  19:47:42 | Winkelbeoordeling :
Werknemers helpen met plezier, goed geordend en spullen die ik nodig heb, leuk plekje om langs te lopen en ook om te eten. Grote winkel met een groot keuze aan spullen. Altijd leuk om een kijkje te hebben in de winkel
Cor Veltman  | 24/12/19  21:56:38 | Winkelbeoordeling :
Hema,wie kent het niet,vooral de sappige rookworst.Als kind(ik ben nu 75 jaar) haalde we zo,n heerlijke halve worst.Heerlijk zo uit het vuistje,smullen was dat.Ik heb alleen mssr goede herrinneringen aan de Hema. .
Pinar Yoldas  | 27/12/19  09:09:28 | Winkelbeoordeling :
Een hele leuke winkel. Ke kan er van alles vinden. Van make up tot en met lakens. Altijd goede kwaliteit en breed assortiment. De prijzen zijn ook wel te doen. Je kan er in de ochtend, middag of avond ook lekker eten.
A Alijagic  | 25/12/19  15:31:15 | Winkelbeoordeling :
het blijft een mooi waarenhouse waar je bijna alles kan vinden en voor een redelijke prijs.Bli met een goedkope ontbijtje bij Hema is ook leuk en alles is vers.Bij hema is alles schoonen bijna alles te vinden
Shevenna Selder  | 22/12/19  15:26:27 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema kun je heerlijke taarten bestellen . Die er altijd perfect uit zien en heerlijk smaken . Ook leuke foto cadeautjes zijn te bestellen . Snel en simpel . Nu alleen nog hopen dat er ook ooit lactose vrije taarten te bestellen zijn. Voor nu geef ik een 8 .
Margot Schmit  | 21/12/19  12:49:40 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, heb ik geen enkele problemen ondervonden. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden van hun service.
Mandy Kramer  | 18/12/19  22:17:51 | Winkelbeoordeling :
Hema ,wat is de Hema toch een lekkere winkel ,wat hebben ze een goede website ,je kunt zelfs zien waar een product op voorraad is .Het personeel van Hema is ook altijd vriendelijk.En indien je online besteld snel geleverd .
inge rook  | 14/12/19  14:23:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 2 x gebak besteld bij de Hema. Super lekker, en makkelijk in het bestellen en ophalen op moment wat jou uit komt. Ik zou het iedereen aanraden Daarnaast ook al vaker dingen besteld omdat het in de winkel niet meer op voorraad was. Laten bezorgen in de winkel. Echt top
Stef Stooker  | 10/12/19  05:38:30 | Winkelbeoordeling :
De hema Daar hebben ze echt bijna alles van kleding tot pannen en cd's ga zo maar door. Ook hebben zij de lekkere beroemde hema rookworst en 't wel bekende hema gebak je kan ook bij de Hema online bestellen en 't wordt thuisgestuurd
Kluk Kluk  | 09/12/19  18:35:14 | Winkelbeoordeling :
De fotoservice van de Hema is wat mij betreft nog steeds heel erg goed! Heb een fotojaarkalender 2020 gemaakt op A3-formaat. Mooie afdrukkwaliteit, toegankelijke software en binnen 3 dagen kon ik hem afhalen bij de Hema.
ingeborg Stekelenburg  | 02/12/19  17:52:28 | Winkelbeoordeling :
super website. Heerlijke winkel en webshop. Duidelijk, makkelijk en snel. Het voordeel is dat je de produkten thuis kan laten komen maar ook ophalen in de winkel is erg makkelijk. Vooral omdat de winkel hier ook zo dicht bij zit
Henriette  | 26/11/19  23:20:02 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de HEMA geeft de mogelijkheid thuis op je gemak een van de vele artikelen te bestellen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Het bespaart je zodoende de nodige tijd om op deze manier een aankoop te doen.
Priscilla  | 24/11/19  18:01:46 | Winkelbeoordeling :
Leuk spul voor de kinderen voor een hema prijsje. Gratis bezorging in filialen. Minpunt: ik heb 1 keer mijn bestelling geannuleerd (ik had juist de maat waar ze uitgroeiden besteld) en dat ging niet online. Bestelling werd alsnog geleverd aan het filiaal.
Natalie Peereboom  | 22/11/19  00:28:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met de HEMA is zeer positief. Het personeel vind ik uitermate behulpzaam en representatief. De producten die er worden aangeboden vind ik ik van zeer goede maar tevens ook betaalbare kwaliteit. Dat de HEMA naast al die filialen ook nog eens online te vinden is, vind ik helemaal top!
Henri van Heijningen  | 18/11/19  17:16:17 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel. Alles goed geleverd en goed verpakt. En dat natuurlijk voor een heerlijke prijs. Hebben er al vaker besteld en eigenlijk ging er nooit iets fout. Wij gaan er weer voor als we iets nodig hebben.
Chanel West Coast  | 18/11/19  20:17:40 | Winkelbeoordeling :
Voor mij blijft de HEMA mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Madelyn Rodriguez  | 18/11/19  16:11:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, aantrekkelijke aanbiedingen en producten van goede kwaliteit en duurzaam. Je kan hier van alles kopen voor je, maar ook leuke cadeautjes, ook online makkelijk bestellen en gratis thuisbezorgd
SMC Pijper  | 17/11/19  16:03:03 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop en ook niet te duur, kan goed vinden wat ik nodig heb en voor weinig heb je dan ook best wel veel. Ook de wol die ze verkopen werkt erg fijn ga hier zeker nog veel vaker iets bestellen. Ga zo door
Carmen  | 18/11/19  05:19:27 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke producten met een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Nog nooit een miskoop gedaan bij HEMA. Fijne verzorgingsproducten gekocht die ik gratis heb opgehaald in het filiaal zodat het verzendkosten scheelt!
Sjaak Swart  | 15/11/19  21:02:29 | Winkelbeoordeling :
Hema is een prima winkelketen met zeer leuke aanbiedingen en mooie producten die altijd van pas komen en goed kan gebruiken, zowel in huis als in de tuin. Echt Hema en de kwaliteit is erg goed en milieu vriendelijke producten. Ik wordt blij van Hema!
wim speelberg  | 16/11/19  09:20:47 | Winkelbeoordeling :
Mooie, nette, leuke, verzorgde en aantrekkelijke website met veel aantrekkelijke aanbiedingen voor jong en en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen op deze website. Ik zeg dus vooral doen.
Jolanda den Engelse  | 09/11/19  09:10:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Hema een leuke winkel. Ze hebben er van alles. Ook leuk dat je met je gespaarde punten kopjes koffie voor de voedselbank o.i.d kunt kiezen. Maatschappelijk betrokken dus. Ook het gebruik van duurzaam katoen voor de kleding is goed.
marloes van geffen  | 07/11/19  08:27:44 | Winkelbeoordeling :
De hema is een prima winkel met goede kwaliteitsprodukten voor een redelijke prijs...vriendelijk personeel altijd erg behulpzaam en assortiment met produkten die je nergens anders kunt kopen. Exclusiviteit van de Hema is erg belangrijk. Ook de kleding is van goede kwaliteit en zeker niet duur.
christina Verschoor  | 06/11/19  08:46:08 | Winkelbeoordeling :
Ik had een fotoboek gemaakt bij de hema. die bleek niet goed te zijn na bezorging. Nadat ik kontakt heb gehad met de klantenservice en de foto's ervan gestuurd had. Kreeg ik al snel een nieuw fotoboek .
Shirley Stuijfzand  | 06/11/19  14:10:00 | Winkelbeoordeling :
bij de hema kan je zoveel dingen kopen en je kan er altijd terecht voor verschillende dingen en de prijsis ook niet duur n je kan dan echt goed spul kopen voor kinderen ook en ook gewoon vleeswaren en zo is altijd erg goed
Wendy Kooman  | 04/11/19  17:06:54 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel. Shop graag bij de webshop en haal het op bij de dichtstbijzijnde Hema. Je kan dan of online of bij de kassa afrekenen. De kwaliteit van bijv de kinderkleding is goed. Minimaal krimp en blijft ook na aantal keer wassen mooi
Henrie Nak  | 01/11/19  18:41:33 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service. Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is ook wel heel makkelijk!
Sarah Wennekes  | 01/11/19  14:43:10 | Winkelbeoordeling :
Hema is een van de beste, goedkoopste winkels. Je kunt er van alles vinden; kleren van baby's tot mannen.,cosmetica, decore voor je huis, schoolgeriefen....en nog van alles. de mensen zijn daar vriendelijk
Bert Visser  | 30/10/19  20:53:31 | Winkelbeoordeling :
Hema is een prima winkel waar ik regelmatig wat koop. Daarnaast is het een goede service. En een goedkope prijs. Heel aardig personeel. En een snelle levering als je iets bestelt heb. Het is niet alleen kleding maar ook de foto's die zijn goede kwaliteit.
Arlette Henskens  | 29/10/19  17:43:26 | Winkelbeoordeling :
hele mooie fraaie winkel. heeft zowat alles wat je nodig hebt. ik koop er zo nu en dan welleens spullen. in mijn woonplaats is er ook eentje. deze is alleen niet zo groot, maar kan er wel veel vinden.
Diny Zinsmeister  | 30/10/19  08:50:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema in LEERDAM, heeft een andere uitstraling gekregen j.l ik en vele andere mensen kochten vleeswaren en broodjes, daar zijn ze mee gestopt! en dat vind ik heel erg jammer, goede producten en betaalbaar was het!
Jannine  | 25/10/19  14:06:55 | Winkelbeoordeling :
De Hema website is een geweldige website, welke duidelijk laat zien welke artikelen er bij de Hema te koop zijn en het laden van de pagina's gaat ook super snel. Het assortiment van de Hema is zeer uitgebreid, tevens zijn er leuke acties te vinden, welke uitnodigen om de winkelwagen te vullen !
Ben Thuis  | 28/10/19  12:51:52 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een overzichtelijk en goed geprijsde (web)winkel en zeker voor school spullen. Alle school spullen onder een dak voor een goede prijs. En ook nog snel in huis. Zeker een aanrader om snel en gemakkelijk de school spullen voor de kinderen aan te schaffen.
Emi Collins  | 25/10/19  05:31:32 | Winkelbeoordeling :
hele fijne keten waar je eigenlijk voor al je basis dingen komt. Moet zeggen dat ik de hema in de afgelopen jaren flink heb zien ontwikkelen waardoor hun assortiment is gegroeid en zich hierdoor onderscheid van de rest
Veronika Kalou  | 25/10/19  09:14:47 | Winkelbeoordeling :
HEMA is en blijft mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Jacks Teller  | 23/10/19  07:59:27 | Winkelbeoordeling :
De HEMA biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk, oké dus!
Carolien  | 23/10/19  10:13:27 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf met zeer leuke aanbiedingen en mooie producten die altijd van pas komen en goed kan gebruiken, zowel in huis als in de tuin. Echt Hema en de kwaliteit is erg goed en milieu vriendelijke producten. Ik wordt blij van Hema
Jitske  | 15/10/19  15:20:27 | Winkelbeoordeling :
Al jaren doe ik hier mijn aankopen, van ondergoed tot brood & banket. Met de kwaliteit ben ik zeer tevreden, over retourneren doen ze nooit moeilijk. Het is een leuke winkel, leuke huishoud artikelen voor leuke prijsjes!
Gijs Muller  | 13/10/19  13:16:29 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel mijn witte en zwarte basic t-shirts altijd bij Hema. Via Enquetecashback krijg ik een leuke cashback waardoor shoppen bij Hema nog aantrekkelijker wordt. De t-shirts zijn altijd van goede kwaliteit, snel verzonden en bovenal gratis verzonden. Helemaal tevreden dus!
Shamilla Van wijck  | 12/10/19  11:59:37 | Winkelbeoordeling :
Nu ik zwanger ben opzoek geweest naar een fijne BH om in te slapen, heel snel gevonden bij Hema en zit heerlijk! Shop hier best wel vaak en vind de webshop erg prettig, ook lekker snel geleverd! Een fijn warenhuis met van alles wat, kom eigenlijk nooit met lege handen thuis!
Leny van Soest  | 12/10/19  08:54:37 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader.
Kirstie Pico  | 08/10/19  16:48:29 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel om kleding te kopen of online te bestellen. Goede service & duidelijke website. Ik raadt alles aan om te kopen omdat HEMA gewoon een super goede kwaliteit heeft! Ik bestel altijd met plezier met spullen bij Hema
Bianca  | 05/10/19  08:41:03 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van de HEMA kun je thuis op je gemak je benodigde spullen bestellen. Het kost je weinig moeite en je hoeft dan niet naar een drukke winkel te gaan om daar je spullen te gaan kopen. Er is voldoende keus voor je aankoop.
Miranda Nuismer  | 06/10/19  09:35:14 | Winkelbeoordeling :
goede site leuke winkel met betaalbare spullen en kleding van goede kwaliteit. Ik mag hier altijd graag even rondkijken op de site bij de hemarkt zitten soms best nog wel leuke aanbiedingen tussen. al met al ben ik tevreden over hema.
Lisanne van Oorschot  | 27/09/19  18:56:45 | Winkelbeoordeling :
Hema is een super winkel, hele leuke spulletjes van goede kwaliteit maar ook de nuttige spullen voor de huis - tuin - en keuken benodigdheden. Vaak in leuke kleurtje en voor een leuke prijs. De baby en kinderkleding is ook heel erg mooi, goede kwaliteit en met de leukste printjes en kleurtjes.
Fred Bonaparte  | 30/09/19  08:58:34 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een heel erg goede winkel met volop keuze, maar de webshop van Hema is ook nog eens heel erg goed. Vaak heb ik via deze site kleding, kantoorartikelen en meerdere sportartikelen besteld, altijd probleemloos!
N van Ketel  | 26/09/19  13:47:54 | Winkelbeoordeling :
Moest met spoed foto’s uitlaten printen. Gelukkig kon dat met Hema. Vanuit de luie bank besteld en kwartier later kreeg ik een mail dat ze klaar waren om op te halen. Top service.
Chantal Belshof  | 23/09/19  13:35:55 | Winkelbeoordeling :
Overzicht is goed op de webshop. Kwaliteit van kleertjes zijn daar goed en mooi. Ook de cosmetische producten zijn daar goed. Ik gebruik ze vaak en ze blijven ook mooi zitten een hele dag. Ik ben zeer tevreden.
Robert  | 22/09/19  07:46:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je op handige wijze aan diverse producten komen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Het bespaart je zodoende veel tijd omdat je thuis op je gemak je keuze kunt maken in plaats van naar een drukke winkel gegaan.
André Van Dillen  | 22/09/19  09:50:15 | Winkelbeoordeling :
Vaak shoppen we bij de Hema, een fijne winkel met een groot assortiment. Als je iets specifieks nodig hebt, de Hema heeft het. Als ze het niet in de fysieke winkel hebben bestellen we het vaak online, dat gaat snel en je kunt het vaak de volgende dag ophalen bij een vestiging.
Chila van den Eertwegh  | 25/09/19  17:46:18 | Winkelbeoordeling :
Verschillende zoekbalken, dus wat onoverzichtelijk, maar wel veel verschillende diensten. Heeft een zoete uitstraling. Met het vergrootglas vooral snel waar je zijn moet. HEMA is een fijne winkel, met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Belinda  | 13/09/19  23:57:41 | Winkelbeoordeling :
Doordat ik niet tegen alle graan soorten kan moet ik of glute vrij of speltmee gebruiken, ik ben nu helemaal happy want bij de Hema hebben ze heerlijke speltkruitnoten, goed van smaak en goede prijs, wat zal ik de komende tijd genieten van deze lekkernij, Hema bedankt
petra maas  | 14/09/19  14:19:21 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site zeker met stapelkorting bestel ik bijna altijd.Alles goed te vinden heel duidelijk.Snelle verzending netjes verpakt en je kunt kiezen thuisbezorgen of ophalen in de winkel.Dus hoe makkelijk kun je het hebben.
michel holtman  | 13/09/19  08:54:47 | Winkelbeoordeling :
Koop daar regelmatig de koffiepads, lekker en goedkoop. zeker als ze in de aanbieding zijn, 3 + 1 gratis, dan meteen 9 halen heb ik er 3 gratis :) weer 7.80 euro bespaard :) en als je ook nog 250 punten heb gespaard kun je nog eens 5 euro extra korting krijgen
Marianne de Groot  | 12/09/19  08:05:54 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema verkopen ze de lekkerste koffiepads ooit en nog de goedkoopste ook. Ook de vloeibare wasmiddel is de moeite waard om eens te bestellen. Zie ook de resultaten van de Consumentenbond van het afgelopen jaar!
Wilfred Bakx  | 06/09/19  16:02:51 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijk en goed geprijsde webwinkel en zeker voor school spullen. Alle school spullen onder een dak voor een goede prijs. En ook nog snel in huis. Zeker een aanrader om snel en gemakkelijk de schol spullen voor de kinderen aan te schaffen.
Hans Jorna  | 05/09/19  12:56:21 | Winkelbeoordeling :
biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk.
jacqueline van dijk  | 01/09/19  07:38:41 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een kleinere Hema, ik greep regelmatig mis. Vooral met aanbiedingen. Nu shop ik online en ik laat het bezorgen in de winkel. Dan betaal je geen bezorgkosten. Hema is een prettige winkel, zowwel online als fysiek.
ruth kant  | 30/08/19  10:55:19 | Winkelbeoordeling :
de hema is echt een superleuke winkel waar ze ontzettend leuke spullen verkopen, ze hebben echt unieke dingen te koop van spullen voor je huis tot kleding en make up, en ik vind ze helemaal geweldig nu ze veganistische saucijzenbroodjes verkopen!
Deborah  | 20/08/19  19:09:10 | Winkelbeoordeling :
Een plek waar je veel kunt kopen. Het heeft een goede kwaliteit en is niet duur. Je hebt er van alles en wat en dat is handig als je wat zoekt wat echt nut heeft, zoals gordijnen, fotos', schoolstuff en nog veel meer handige dingen.
Corien  | 18/08/19  09:47:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, de homepagina laat gelijk al de kortingen zien. Als je iets intypt in de balk geeft hij suggesties waar je mogelijk naar zoekt. Bezorgkosten 3,95 is redelijk. Wat je ook kunt doen is het gratis afhalen in de winkel. Duidelijk nummer van de klantenservice aanwezig
Debbie Coert  | 13/08/19  12:36:14 | Winkelbeoordeling :
ga altijd de koffiepads en koffiebonen bij de Hema halen. Zijn veel goedkoper dan bij supermarkt en nog lekker ook. Regelmatig heeft de Hema ook nog extra aanbiedingen van de koffieprodukten. Dus echt een aanrader!
Nikki Nuijens  | 10/08/19  08:33:41 | Winkelbeoordeling :
Vorige maand hebben wij deze camera gekocht voor onze dochter. Ze is gek op allerlei fotografie dus deze camera was zeer welkom. Ook omdat je er gelijk het resultaat in handen hebt en gelijk kan ophangen.
Terrence Weijnschenk  | 05/08/19  11:10:17 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer per jaar laat ik foto's afdrukken via de online service om die dan op te halen bij een filiaal naar keuze. Nooit werd ik teleurgesteld over de kwaliteit en snelheid van de levering. Slechts één keer waren de foto's later klaar dan verwacht.
Hans Neeling  | 03/08/19  15:52:17 | Winkelbeoordeling :
HEMA de bekendste winkel.in heel Nederland.staat bekend om zijn heerlijke rookworst en hun restaurant.hum kwaliteit in goed koop winkelen in alle arsortieme ten.voor iedereen wat wils.staat voor goede servis
Samuel kom  | 31/07/19  13:38:40 | Winkelbeoordeling :
biedt veel producten aan zoals kleding en tegen redelijke prijzen. Na je bestelling worden de producten binnen enkele werkdagen thuis bezorgd. retourneren is ook gemakkelijk. De site is snel en gemakkelijk.
Jacolien Nieuwelink  | 30/07/19  09:10:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel waar ik regelmatig wat koop. Daarnaast is het een goede service. En een goedkope prijs. Heel aardig personeel. En een snelle levering als je iets bestelt heb. Het is niet alleen kleding maar ook de foto's die zijn goede kwaliteit
Jo van Soest  | 28/07/19  19:29:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader.
Nicolet  | 26/07/19  13:03:43 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop en heel veel leuke spullen voor nette prijzen. Leuk ook die nieuwe lijn van Jolanthe voor baby-girls. Heel vrolijk en betaalbaar. Echt HEMA! En voor beddengoed kan ik hier ook altijd goed slagen.
Ria Huyps  | 21/07/19  17:03:47 | Winkelbeoordeling :
Hema is een fijne webwinkel. Ik shop er graag goede service en de kwaliteit is goed en je kan het ook afhalen in de winkel. Dus je shopt thuis en je haalt het later op. En je kunt er ook punten sparen
Jannemiek Ufkes  | 18/07/19  21:13:47 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel en webshop. Ze verkopen er van alles. Ook taarten kan je bestellen en eventueel ontwerpen via de website en dan bij een winkel in de buurt ophalen. Ideaal! Leuke winkel, goede kwaliteit en niet te duur
Sandra  | 17/07/19  14:40:45 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Goede service zoals we van HEMA gewend zijn. Leuke artikelen. Verder snelle levering en vlotte afhandeling van de betaling. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die van goedkoop met kwaliteit houdt.
Kitty  | 17/07/19  10:41:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een prettige en uitgebreide winkel. Met name veel handige spulletjes te koop voor kleine kinderen, leuke speelgoed en andere cadeautjes. Geen verzendkosten als je online bestelt en het zelf in de winkel gaat ophalen.
JT Veen  | 16/07/19  10:11:34 | Winkelbeoordeling :
De Hema is bekend om zijn lekkere rookworst. Nu kan je ook online bestellen en punten sparen met een klantenpas. Als je wat in je winkelmandje hebt. Kan je kiezen om het te laten bezorgen of bij de winkel van jou keuze.
Johan Schoofs  | 15/07/19  12:47:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, makkelijk om te zoeken wat je nodig hebt. Zelf bestel ik altijd foto artikelen en taart bij de Hema. Alles wordt zo gemaakt zoals je het zelf wilt. Je kan kiezen om het thuis te laten bezorgen of ophalen in de winkel.
Marwien Ibrahim  | 11/07/19  08:59:07 | Winkelbeoordeling :
duidelijk, gebruiksvriendelijk en goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ook de fotoshop is heel goed en gemakkelijk te gebruiken, je kan er alle kanten mee op! En niet te vergeten de gepersonaliseerde taarten. Ik bestel altijd van Hema!
Henrike De Graaf  | 10/07/19  14:01:03 | Winkelbeoordeling :
Super winkel en altijd wel wat leuks te bestellen. Ook vaak leuke acties voor bv gratis producten. Via de website is bestellen ook probleemloos. Top winkel! Een van mijn favorieten.
Chris te Lintelo  | 01/07/19  08:31:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema is al jarenlang een vertrouwde winkel in ons mooie landje. De prijs-kwaliteit verhouding is legendarisch en Hema heeft allerlei handige en noodzakelijke producten. Ook de website is makkelijk en overzichtelijk.Dus...Hemaaaa!!!
Christine  | 26/06/19  14:55:14 | Winkelbeoordeling :
Hema is een erg leuke en handige winkel voor veel spullen. Ze hebben een leuk design en hebben veel handige dingen als je iets nodig hebt en ook voor een lage prijs. Ook makkelijk om online te kopen en op te halen, als je moeite hebt met het product te vinden.
Esther Roodenburg  | 25/06/19  08:03:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekocht. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Vanessa Leman  | 22/06/19  22:48:29 | Winkelbeoordeling :
bij Hema winkel ik best wel graag. Een levering adhv een bestelling bij Hema, heb ik nog niet laten uitvoeren. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een bestelling online bij Hema, daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. ik ga dus wel zeker en vast terug winkelen bij Hema. Iedere keer is er wel iets nieuws wat ik ontdek.
Bianca Dongen  | 21/06/19  06:43:19 | Winkelbeoordeling :
Super goed mooi opgesteld goedkoop overzichtelijk duidelijke webshop veel assortimenten het kan niet beter ga zeker op deze manier door dan komt het zeer zeker goed echt een aanrader deze webshop het is voor ieders wil
Danielle Pronk  | 18/06/19  08:01:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader
Samantha Van de merbel  | 18/06/19  08:59:48 | Winkelbeoordeling :
Bij de hema is de site overzichtelijk en mooi vormgegeven. Zelf vind ik het erg prettig om hierop te kijken en ga binnenkort wederom bestellen. De producten worden netjes thuisbezorgd en foto's zijn mooi van kwaliteit.
Janneke  | 15/06/19  07:57:10 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor alle dagelijkse zaken, zoals handdoeken, beddengoed en andere artikelen. Goede prijs/kwaliteit. Mogelijkheid bestelling in de winkel op te halen. Leuke acties en goede en scherpe prijzen.
Lies Robbers-Doorhof  | 11/06/19  21:17:54 | Winkelbeoordeling :
We bestellen regelmatig bij de Hema online de bestelde artikelen komen altijd keurig verpakt de volgende dag bij ons thuis. Bij de Hema gekochte artikelen worden via punten bijgehouden Rn bij elke 50 punten heb je recht op een gratis artikel of korting op aankopen.
Ria van Delen  | 09/06/19  09:21:46 | Winkelbeoordeling :
ik heb al diverse keren bij de hema iets besteld dit is ons als familie zeer goed bevallen, ik wacht meestal als er leuke acties zijn zoals gratis thuis bezorgen, mijn favoriet blijft toch nog steeds de baby kleding en natuurlijk het gebak
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
Elke tweede kaart gratis bij Greetz.nl
Code:GRATISKAART
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Vattenfall
visit register click click