ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
Greetz.nl

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Jannemiek Ufkes  | 18/07/19  21:13:47 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel en webshop. Ze verkopen er van alles. Ook taarten kan je bestellen en eventueel ontwerpen via de website en dan bij een winkel in de buurt ophalen. Ideaal! Leuke winkel, goede kwaliteit en niet te duur
Sandra  | 17/07/19  14:40:45 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Goede service zoals we van HEMA gewend zijn. Leuke artikelen. Verder snelle levering en vlotte afhandeling van de betaling. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die van goedkoop met kwaliteit houdt.
Kitty  | 17/07/19  10:41:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een prettige en uitgebreide winkel. Met name veel handige spulletjes te koop voor kleine kinderen, leuke speelgoed en andere cadeautjes. Geen verzendkosten als je online bestelt en het zelf in de winkel gaat ophalen.
JT Veen  | 16/07/19  10:11:34 | Winkelbeoordeling :
De Hema is bekend om zijn lekkere rookworst. Nu kan je ook online bestellen en punten sparen met een klantenpas. Als je wat in je winkelmandje hebt. Kan je kiezen om het te laten bezorgen of bij de winkel van jou keuze.
Johan Schoofs  | 15/07/19  12:47:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, makkelijk om te zoeken wat je nodig hebt. Zelf bestel ik altijd foto artikelen en taart bij de Hema. Alles wordt zo gemaakt zoals je het zelf wilt. Je kan kiezen om het thuis te laten bezorgen of ophalen in de winkel.
Marwien Ibrahim  | 11/07/19  08:59:07 | Winkelbeoordeling :
duidelijk, gebruiksvriendelijk en goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ook de fotoshop is heel goed en gemakkelijk te gebruiken, je kan er alle kanten mee op! En niet te vergeten de gepersonaliseerde taarten. Ik bestel altijd van Hema!
Henrike De Graaf  | 10/07/19  14:01:03 | Winkelbeoordeling :
Super winkel en altijd wel wat leuks te bestellen. Ook vaak leuke acties voor bv gratis producten. Via de website is bestellen ook probleemloos. Top winkel! Een van mijn favorieten.
Chris te Lintelo  | 01/07/19  08:31:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema is al jarenlang een vertrouwde winkel in ons mooie landje. De prijs-kwaliteit verhouding is legendarisch en Hema heeft allerlei handige en noodzakelijke producten. Ook de website is makkelijk en overzichtelijk.Dus...Hemaaaa!!!
Thijmen  | 28/06/19  15:59:08 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel met veel assortimenten met fijne artikelen! Ook de Hema klantenpas is een aanrader! Je spaart punten voor kortingen. Een keer kostte een taart ongeveer 8 euro en met de Hema klantenpas was die veel goedkoper.
Christine  | 26/06/19  14:55:14 | Winkelbeoordeling :
Hema is een erg leuke en handige winkel voor veel spullen. Ze hebben een leuk design en hebben veel handige dingen als je iets nodig hebt en ook voor een lage prijs. Ook makkelijk om online te kopen en op te halen, als je moeite hebt met het product te vinden.
Esther Roodenburg  | 25/06/19  08:03:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig cadeau gekocht. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Vanessa Leman  | 22/06/19  22:48:29 | Winkelbeoordeling :
bij Hema winkel ik best wel graag. Een levering adhv een bestelling bij Hema, heb ik nog niet laten uitvoeren. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een bestelling online bij Hema, daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. ik ga dus wel zeker en vast terug winkelen bij Hema. Iedere keer is er wel iets nieuws wat ik ontdek.
Bianca Dongen  | 21/06/19  06:43:19 | Winkelbeoordeling :
Super goed mooi opgesteld goedkoop overzichtelijk duidelijke webshop veel assortimenten het kan niet beter ga zeker op deze manier door dan komt het zeer zeker goed echt een aanrader deze webshop het is voor ieders wil
Danielle Pronk  | 18/06/19  08:01:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Met name de foto taarten zijn een aanrader
Samantha Van de merbel  | 18/06/19  08:59:48 | Winkelbeoordeling :
Bij de hema is de site overzichtelijk en mooi vormgegeven. Zelf vind ik het erg prettig om hierop te kijken en ga binnenkort wederom bestellen. De producten worden netjes thuisbezorgd en foto's zijn mooi van kwaliteit.
Janneke  | 15/06/19  07:57:10 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor alle dagelijkse zaken, zoals handdoeken, beddengoed en andere artikelen. Goede prijs/kwaliteit. Mogelijkheid bestelling in de winkel op te halen. Leuke acties en goede en scherpe prijzen.
Lies Robbers-Doorhof  | 11/06/19  21:17:54 | Winkelbeoordeling :
We bestellen regelmatig bij de Hema online de bestelde artikelen komen altijd keurig verpakt de volgende dag bij ons thuis. Bij de Hema gekochte artikelen worden via punten bijgehouden Rn bij elke 50 punten heb je recht op een gratis artikel of korting op aankopen.
Ria van Delen  | 09/06/19  09:21:46 | Winkelbeoordeling :
ik heb al diverse keren bij de hema iets besteld dit is ons als familie zeer goed bevallen, ik wacht meestal als er leuke acties zijn zoals gratis thuis bezorgen, mijn favoriet blijft toch nog steeds de baby kleding en natuurlijk het gebak
Esther Peters  | 09/06/19  14:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met deze webshop. Vorige week was echt geweldig. Ik wilde iets bestellen, wat niet meer op voorraad was in de winkel, maar wel online. Het fantastische was, dat ik het besteld had en amper 3 uur later al een bevestiging ontving, dat het klaarlag in de winkel. Z
Roos Stam  | 03/06/19  17:23:55 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel. Alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te zijn en er zit toch een HEMA om doe hoek.
Ilonka  | 01/06/19  20:25:35 | Winkelbeoordeling :
Beste kwaliteit baby rompers! Koop hier alleen nog maar rompers en ook allerlei andere baby kleding. Ook veel van de baduitzet hier gekocht. En bij HEMA koop ik vaak meer dan ik nodig heb, omdat ze veel leuke woonaccessoires hebben
Marianne Gommers  | 02/06/19  16:57:04 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk om online te bestellen. Vanaf 20 euro gratis verzenden. Maar je kan je bestelling ook in de winkel ophalen dan heb je geen verzendkosten. Ruime keuze online en goede service. Kan gelijk cashback verdienen
gerry van dinther  | 29/05/19  03:51:55 | Winkelbeoordeling :
De Hema een bekende winkel waar van je alles kunt kopen . Heb je een feestje dan kun je de slingers en ballonnen en allerlei leuke dingen aanschaffen om je feest te doen slagen . Ook de taarten en salade's voor op het stokbrood . een vertrouwde winkel
Kim Duin  | 28/05/19  09:43:47 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd op Hema.nl! Het voordeel is dat je geen verzendkosten betaald bij een bestelling boven de 20 euro! Dat bedrag heb je zo bij elkaar. Hema staat bekent om zijn producten met zeer goede kwaliteit
Robert  | 27/05/19  06:45:12 | Winkelbeoordeling :
Van deze webshop kun je af en toe handig gebruik maken om aan je benodigde spullen te komen. Thuis kun je op je gemak uitzoeken wat je graag wil hebben en hoef je dus niet naar een drukke winkel te gaan wat veel tijd bespaart.
maryla machlick  | 21/05/19  12:28:11 | Winkelbeoordeling :
Besteld bij Hema online en in de winkel afgehaald. Site en app werken goed en ophalen in de winkel is ideaal! Het assortiment is groot, de zoekfuntie werkt dan ook fijn, je hebt zo gevonden wat je zoekt.
Remco Schieving  | 22/05/19  00:18:02 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel handig en makkelijk!!!!!!!!!!!!!!!!
Raymond  | 21/05/19  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
beste ik vind het nu wel jammer dat deze laatste aktie maar een maand loopt en krijg je nooit alles bij elkaar, je gaat dan nog extra winkelen en de laatste 2 dagen waren er geen stickers meer voorradig dat was een serieuze tegen valler .
Assumar Gellis  | 17/05/19  07:24:14 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met HEMA, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel handig en makkelijk!
Henk Andeloe  | 16/05/19  09:44:26 | Winkelbeoordeling :
ik heb twee dagen voor koningsdag een bestelling geplaats op hema.nl alles ging soepel en makkelijk via hun website pakket was precies op tijd als afgesproken plus ik kreeg flinke korting daar was ik zeer blij mee
Fenna Spelde  | 11/05/19  23:07:23 | Winkelbeoordeling :
altijd mooie aanbiedingen, goede kwaliteit van de producten, fijne medewerkers. service is altijd goed, bij klachten wordt er altijd serieus op ingegaan en net zolang gezocht naar een oplossing tot de klacht zo goed mogelijk is afgehandeld.
Dave Donk  | 13/05/19  07:04:12 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor van alles terecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel in de winkel en ook online winkelen gaat prima met de verfijnde webshop, super!
Leen van Soest  | 06/05/19  20:21:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke webwinkel van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. De verjaardagstaart is een aanrader.
Mohammed mechchate  | 02/05/19  00:57:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten, klein prijsje voor een redelijk goede kwaliteit. De goede service van de Hema is mijn voornaamste reden om voor producten van Hema te gaan. Meerdere malen hebben zij zulke goede service aan mij geboden die bij menig andere winkels erg ver te zoeken
Anne Baaiman Vd Luijt  | 30/04/19  21:47:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een mega fan van de HEMA toch wel 1 van mijn favo winkels waar je van alles kan kopen. Ik koop er regelmatig van kleding tot ondergoed tot make up . ook schoonmaakmiddelen vind ik super goed . we worden daar ook altijd met respect behandeld en dat vind ik echt heel erg fijn !!!!
Elsje  | 30/04/19  00:09:18 | Winkelbeoordeling :
Een hele duidelijke en makkelijk te gebruiken website. Fijne scherpe prijzen. Vooral de prijs kwaliteit verhouding bij Hema producten zijn zó goed. Met 3 kleine kinderen, was je kinderkleding zoveel, en de kleding van Hema behoudt de kleur, vorm en structuur vd stof. En leuke hippe stofjes!
anita Tijsen-schmidt  | 29/04/19  07:02:55 | Winkelbeoordeling :
Hemarkt is mijn favoriete markt bij de Hema want bijna alles voor de helft van de prijs en als ik de kinderbijslag heb dan ga ik los. Het is ook goede kwaliteit wat ze leveren . Kleding gaat best lang mee. Top
David Ghys  | 27/04/19  12:02:24 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA hebben ze verschillende soorten dekbedden. Van diverse kwaliteiten en gemaakt van verschillende materialen. Van dons bijvoorbeeld, of juist met een synthetische vulling. Om jou te helpen bij het kiezen van het juiste dekbed, hebben ze een overzicht gemaakt van hun verschillende dekbedden.
Saskia Fennis  | 25/04/19  18:31:07 | Winkelbeoordeling :
De hema webshop heeft bijna alles wat je maar nodig kan hebben! De website is erg duidelijk en fijn! Producten worden snel bij je thuis bezorgd en de klantenservice is altijd erg vriendelijk, ze helpen je graag.
Christine  | 21/04/19  11:44:13 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuke winkel. Je kan makkelijk en snel punten sparen bij ze met de app en krijgt ook nog een gratis tompouce op je verjaardag. Verder ook goede webshop, je kan makkelijk iets bestellen en ook ophalen zonder verzendkosten te betalen.
Siedo Henstra  | 20/04/19  14:00:19 | Winkelbeoordeling :
Cover mobiele telefoon uitgezocht met eigen foto erop. Zeer snelle levering en kwaliteit is zeer goed. Ben dus zeer tevreden over de webshop kwalitateit product en de daarbij geboden snelle service. Aanrader
Berry Stevens  | 19/04/19  18:34:13 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij de Hema bijna voor alles terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Judith Van de Kuijt  | 16/04/19  13:11:06 | Winkelbeoordeling :
Sommige artikelen koop ik bij voorkeur bij Hema, omdat de prijs-kwaliteitverhouding daarvan naar mijn mening bijzonder goed is en ze gratis thuis worden bezorgd. Mijn aanbevelingen: vloeibare handzeep, bad- en douchegel en maandverband.
Miriam piccin  | 15/04/19  23:54:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Hema een fantastische winkel omdat er een groot assortiment is. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk. Ook via de website kun je producten bestellen en de klantenservice is zeer klantvriendelijk. Ik doe al jaren winkelen bij de Hema en daar zal ook geen verandering in komen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van de Hema te nemen.
Rin Drost  | 14/04/19  09:27:11 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen worden netjes en goed verpakt als je bij de HEMA bestelt. Wijn besteld voor een mooie prijs. Er werden stevige dozen gebruikt voor de verpakking. Alles snel en op tijd geleverd. Fijne webwinkel
Janny Sterling  | 15/04/19  09:43:55 | Winkelbeoordeling :
Vorige week voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar een heerlijke taart besteld, die moest ik wel in de winkel ophalen!
Gio Santana  | 13/04/19  17:13:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd hele prima aanbiedingen bij de Hema, ze hebben een prima assortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De Hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Poesin  | 10/04/19  15:53:29 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Hema. Zowel in de winkel als online. Ze hebben mijn favoriete foundation. Laatst heb ik een warm vest bij de Hema gekocht. Heerlijk warm en niet duur. Ik draag hem vaak. De koffiebonen zijn ook top.
Maurice Remy  | 09/04/19  20:44:00 | Winkelbeoordeling :
De HEMA site is een super webwinkel, duidelijke hoofd- en subgroepen.Leuke acties op de midden pagina van de site, ook het bestelproces is prima, snel en efficient ! HEMA al een tijdje in bezit van deze site, ik zou zeggen ga zo door !!
Harry Nak  | 07/04/19  10:11:29 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een leuke, fijne en zeer klantvriendelijke (web)winkel en blijft voor ons gewoon de nummer één! ook de webshop is prima, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Michael kappetein  | 08/04/19  12:16:26 | Winkelbeoordeling :
uitgebreid assortiment, mooie en leuk verzorgde winkels en altijd wel 1 in de buurt en nu ook online. Met alles wat je nodig hebt op of rondom het huis. Maar ook kleding en je kunt er prima lunchen en alles voor een goede prijs
emma van moorsel  | 08/04/19  05:06:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd al een hele mooie winkel geweest ben vroeger vaak geweest maar tegenwoordig ook regelmatig dat ik online eens bestel ze hebben goede producten voor een hele mooie nette prijs met een service die altijd goed is
Ans Hoek  | 03/04/19  17:33:04 | Winkelbeoordeling :
Geweldig dat deze vertrouwde winkel ook een website heeft zodat alles bezorgd kan worden, Altijd wel hele mooie koopjes, en leuke, aparte aanbiedingen. Bezorging is binnen een dag. Dus ideaal als je dringend iets nodig hebt. Aanrader!
Hennie Loriaux  | 02/04/19  14:24:17 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA. Groot assortiment, veel verschillende artikelen,goede service.In winkel bezorgen zonder kosten.Interessante klantenkaart met verjaardag tompouce.Met vriendelijke.groeten. Hennie
Nakijah Jackson  | 02/04/19  14:33:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer goede ervaring met HEMA.Leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, zeer groot assortiment van veel verschillende artikelen, goede service.Online bestellen en dan kun je het gratis ophalen in de winkel., is wel makkelijk.
Caitlin Vear  | 30/03/19  17:24:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Ben erg fan van de kleding en koop ook veel kantoorartikelen in de winkel. Elk filiaal waar ik geweest ben had erg vriendelijk personeel. Tip : in de restaurants meer voor de kinderen aanbieden
Denis Plaat  | 31/03/19  08:36:03 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuke winkel en webshop. Wel vind ik de prijs wat duurder in vergelijking tot een action maar alsnog kwalitatief is Hema zeer goed. Producten gaan lang mee dus het is wel waard voor je geld. Zeker een aanrader om daar te shoppen
Patricia van der Made  | 28/03/19  16:47:02 | Winkelbeoordeling :
Taart besteld voor mijn verjaardag. Erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en duidelijk weergegeven. De webshop heeft een kort maar krachtige lay-out waardoor je als klant weet waar je aan toe bent. Ik ben erg positief
Valerie Rison  | 28/03/19  14:37:57 | Winkelbeoordeling :
Ik koop bij de Hema heel vaak kinderkleding en/of rompers ( altijd mooie kwaliteit en een mooie prijs!!) het word altijd heel erg snel geleverd en gratis ( bestellingen boven de 25 euro ) thuisbezorgd.
Karin gerritsen  | 27/03/19  06:53:23 | Winkelbeoordeling :
Van de Hema webshop maak ik eigenlijk alleen gebruik van de gebakservice en de fotoservice. Over beiden ben ik zeer tevreden. Gebak bestellen is gewoon handig, ruime keuze en ophalen wanneer het jou uitkomt
Angelique van der Munnik  | 25/03/19  13:01:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de webshop van HEMA overzichtelijk, duidelijk en het aanbod is ruim. Ik vind het een gebruiksvriendelijke en fijne website. Het aanbod is geschikt voor alle leeftijden en voor ieder is er wat wils. Ik gebruik de site graag!
Ingrid van der Blom  | 24/03/19  14:58:18 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema site een duidelijke en overzichtelijke site. je kan er makkelijk alles vinden. je ziet ook in een oogopslag de aanbiedingen. je kan ook kiezen of je de bestelling thuis laat bezorgen of in de winkel
Fred Gasselich  | 22/03/19  15:15:27 | Winkelbeoordeling :
Een snelle service bij een bestelling vanuit huis om in de winkel op de halen! grote keuze in assortiment. Hema is een fijne winkel en je vind er alles! Klantvriendelijk, werken hard om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken alles te vinden en op voorraad te hebben.
ingrid van delft  | 24/03/19  15:03:39 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema website duidelijk en overzichtelijk. je kan er alles vinden wat je zoekt. je kan in een oogopslag de aanbiedingen zien. je hebt de keuze of je je bestelling thuis laten bezorgen of in de winkel.
Debs Coert  | 25/03/19  07:19:24 | Winkelbeoordeling :
nog een oude en vertrouwde winkel met superleuke aanbiedingen. Genoeg keuze voor iedereen. De website is heel overzichtelijk. Snelle bezorging als je online besteld. Heerlijke winkel om te neuzen. Koop hier altijd de koffie/ bonen / pads. Een aanrader!
Nusca Rosa  | 22/03/19  10:50:38 | Winkelbeoordeling :
ik vindt het leuk om bij hema te winkelen ze hebben goede spullen en netjes maar een minpunt dat ze een beetje te duur vindt voor de portemonne voor de gene die niet te veel heeft om uit te geven maar het is best een goede winkel ik doe altijd mijn koopjes daar dos doen.
Michelle Dolan  | 21/03/19  13:03:28 | Winkelbeoordeling :
Voor allerlei leuke artikelen bent u bij de HEMA aan het juiste adres. En wel voor zeer voordelige prijzen. Met de HEMA-klantenpas bent u nog voordeliger uit. U spaart dan voor hoge kortingen. Er is altijd wel een HEMA in de buurt !
caroline  | 21/03/19  05:33:53 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop waar je allerlei producten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Op deze manier ben je in de gelegenheid thuis op je gemak uit te zoeken wat je nodig hebt zonder last te hebben van drukte om je heen.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:30:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA vind ik toch wel een van de gezelligste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Petronella Smit  | 18/03/19  15:16:28 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een winkel die met zijn tijd meegaat maar waar ik toch een nostalgisch gevoel bij krijg. HEMA heeft een mooie make-up afdeling, stoere kinderkleding, lekker brood, fijne vleeswaren en natuurlijk niet te vergeten de beroemde rookworst.
BnBteR  | 16/03/19  13:00:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne ruim opgezette winkel. Produkten zijn betrouwbaar en goed van kwaliteit. Of het nu gaan om kleding, schoolspullen, make-up, gordijnen of decoratie spulletjes voor in huis. Ik vind de afdeling brood ook altijd goed.
charlotte sips  | 17/03/19  19:55:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt de hema een leuke winkel. Ze hebben veel speulen voor een leuke prijs. Voor je kinderen heb je veel speelgoed zoals kleurpotloden, ondekspeletjes, voetballen enzo. Je kan er ook goedkoop kleren halen en de kwaliteit is zeker goed.
Ben Thuis  | 18/03/19  11:10:06 | Winkelbeoordeling :
HEMA is erg klantvriendelijk en blijft voor ons gewoon een erg fijne en leuke winkel, ook de webshop is prima, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Wim Speelberg  | 17/03/19  16:05:44 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke, nette en verzorgde site voor jong en oud. Zeker een aanrader om daar vaker in 2019 eens een kijkje te nemen. Met andere woorden het is dus een aanrader voor iedereen. Dus ik zeg doen.
Helena van Seters  | 17/03/19  09:48:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor vanballes terrecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Er werkt vriendelijk personeel die je altijd helpen.
ilja van bremen  | 17/03/19  12:03:40 | Winkelbeoordeling :
Naast het algemeen bekende feit dat hema een heel erg goede winkel is met volop keuze, is de webshop van Hema ook nog eens heel erg goed. Vaak heb ik via deze site kleding, kantoorartikelen en meerdere sportartikelen besteld.
Angela der Meer  | 16/03/19  22:04:03 | Winkelbeoordeling :
Op woensdag online gebak besteld voor mijn verjaardag op zondag. Bleek er vanaf donderdag korting te zijn.. beetje vervelend. Maar ik kreeg bij het afhalen meteen netjes het verschil terug betaald! Top service..
Miriam piccin  | 12/03/19  14:44:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ga al van kinds af naar de Hema. Het grote assortiment spreekt mijn zeer aan. Sinds kort kijk ik ook via de website van de Hema en doe daar ook mijn aankopen. Het is overzichtelijk en het groot assortiment geeft je veel keuze,ook de prijs is uitstekend,
Jacks Teller  | 11/03/19  20:08:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema je kan bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Marieke Fabries  | 09/03/19  17:44:22 | Winkelbeoordeling :
de foto service is echt top.ieder jaar maken we een mooi vakantie fotoboek. eenvoudig programma met veel keuze mogelijkheden en super snelle levering. eenvoudig producten zoeken niet duur. goede prijs kwaliteit verhouding.
Silvie Kums  | 11/03/19  08:25:26 | Winkelbeoordeling :
Aangename winkel met leuke hebbedingetjes voor jong en oud. Aantrekkelijk qua prijzen en aanbiedingen. Betaalbare kleding, dochter van 8 snuffelt graag rond tussen het knutselgerief. Vriendelijk personeel en altijd alles netjes in de rekken
Chanel West Coast  | 09/03/19  06:40:29 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is altijd stabiel gebleven, vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan HEMA. Uiteraard vond ik bij de HEMA wat ik moest hebben, leuke kleur samenstelling zoals alleen HEMA dat kan.
Leo Paans  | 05/03/19  03:38:30 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema koop je nog steeds produkten de je alleen daar kunt kopen, met dezelfde kwaliteit als altijd, en bovendien leuk en goed opgeleid personeel die altijd hulpvaardig zijn. En vooral de brood en gebakafdeling zijn een bezoek de moeite waard.
Frank T.  | 05/03/19  12:46:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke, nette, verzorgde en interessante site. Een aanrader voor iedereen dus jong en oud. Zeker een site waarop ik in het jaar 2019 regelmatig eens een kijkje ga nemen. Hoop dat er iets voor mij bij zit.
Eric W  | 05/03/19  14:04:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema tref je altijd een goede aanbieding. Ze hebben het basisassortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Bente de jong  | 03/03/19  09:29:44 | Winkelbeoordeling :
Hema is een geweldige winkel. Iedereen is er denk ik wel bekend mee. Heb er nog nooit nare ervaringen mee gehad. Kom elke zaterdag middag wel in de Hema. Weet inmiddels precies waar alles ligt. Top! Ga zo door Hema!
Patricia  | 02/03/19  08:52:14 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema een leuke winkel, voor zowel kleding als andere hebben dingetjes, ze verkopen er echt vanalles. De kleding is van goede kwaliteit alleen vind ik de kinder meisjes kleding wat aan de brede kant uitvallen. maar wel erg leuke kleding.
emma govers  | 04/03/19  09:05:46 | Winkelbeoordeling :
Echt helemaal mijn winkel zowel fysiek als online een geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs makkelijk besteld snel geleverd nog nooit een tegenvaller gehad dus van fe klantenservice weet ik niks
Melody  | 04/03/19  11:30:42 | Winkelbeoordeling :
Hou van Hema altijd eerlijke en heerlijke producten. Nadat ik besteld had waren de lijsje de volgende dag in huis. Heb ze gelijk op zolder opgehangen, je krijgt wat je ziet op de site. Volgende keer weer via internet makkelijker je weet waar je aan toe bent.
Jitske Domhof  | 03/03/19  09:05:30 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft veel keuze voor iedereen. In de winkel of webshop kun je gemakkelijk je keuze maken. Daarnaast spaar je met de hema cadeaupas voor extra punten waarmee je weer korting krijgt of andere leuke aankopen. Kwaliteit en prijs zijn altijd prima, betaalbaar voor iedereen.
Soof Steijvers  | 24/02/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle serive bij bestelling vAnuit huis om in de winkel op de halen! Reuze keuze in assortiment. Hema is een fijne winkel en je vind er alles! Klantvriendelijk, werken hard om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken alles te vinden en op voorraad te hebben
Jane Sterling  | 25/02/19  10:10:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de HEMA toch wel een van de prettigste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Dian Degenkamp  | 26/02/19  19:44:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel tegenwoordig gebak bij Hema in plaats van bij de duurdere bakkerijen. Ze hebben heerlijke taarten, prima kwaliteit. Zeker de slagroomtaart en appeltaart zijn lekker. De prijs is ook een stuk voordeliger dan bij een bakker.
K J K Koopman  | 26/02/19  21:21:52 | Winkelbeoordeling :
Handige webshop waar je allerlei artikelen kunt betellen die je of thuis kan laten bezorgen of ophalen in een van de vestigingen inde buurt. Je kunt kledingt, schrijfartikelen feest artikelen, gebak, snoep eigenlijk alles wat je in de winkel kan kopen ook online bestellen.
George Westerhof  | 01/03/19  07:35:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema zit je goed wat betreft allerlei snuisterijtjes. Make-up, kleding en allerlei hebbedingetjes zijn daar wel heel voordelig ! En na het shoppen in het restaurant is ook heel gezellig. Ga naar de Hema en sla je slag !
Nathalie van Deijzen  | 20/02/19  16:14:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met vele diverse artikelen. Van kleding tot sieraden en zelfs levensmiddelen.Voor ieder gezinslid wel iets leuks te vinden. Verder hebben ze geregeld goede aanbiedingen. Al met al een aanrader voor iedereen variërend van leeftijd en geslacht!
Rene Markx  | 20/02/19  19:06:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met veel voordelen en aktie's Koop hier geregeld online en in de winkel en ontvang ook nog eens 10 procent korting omdat ik me ziekte kosten verzekering via de Hema heb afgesloten en ontvag de 10procent op nagenoeg alles
Ilonka  | 21/02/19  08:19:57 | Winkelbeoordeling :
Ik was nog op zoek naar versiering voor de verjaardag van mijn zoontje en heb alles kunnen vinden bij HEMA. Ze hebben superleuke slingers, ballonnen maar ook echt alles voor een mooie tafel, borden, bestek, bakjes, cupcakevormpjes. Echt een aanrader en voor een leuk bedrag!!
Pieta Bambergen  | 16/02/19  11:37:54 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, je vind het bij de HEMA!
boris hazenoot  | 19/02/19  08:17:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enorme fan van de Hema al van kleins af aan kom ik er. Vooral de hemaworst is een topper. De prijzen van de Hema zijn goed. Het broodbeleg is altijd vers als ik het koop. En ook weer betaalbaar. Voor mijn kinderen kocht ik ook vaak kleding van de Hema
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
Essent
visit register click click