ONTVANG 4,00% CASHCOINS ONTVANG 4,00% CASHCOINS
Hotels.com

Hoteldeal Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Hoteldeal

Boek je hotel met korting op Hoteldeal!

Hoteldeal heeft een groot aanbod aan hotels en arrangementen. Boek hotels voor de laagste prijs met leuke extra's. Elke dag komt er weer een nieuwe aanbieding online. Naast hotels biedt hoteldeal ook vele arrangementen aan. Boek nu met korting bij Hoteldeal.

Hoteldeal Beoordelingen

Olivier  | 02/10/18  08:55:21 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen weekend zijn we met zijn tweetjes een paar dagen gezellig naar Maastricht geweest. Weer geboekt via Hoteldeal en het was weer uitstekend verzorgd. Wij zijn nu 3 keer via Hoteldeal weg geweest en telkens een succes. Leuke hotels, lage prijzen en makkelijk te boeken. Zeker een aanrader!
M. Zdm  | 11/11/15  10:17:42 | Winkelbeoordeling :
Als je af en toe of regelmatig eventjes weg wilt, dan zou ik zeker op Hoteldeal kijken. Ze hebben steeds weer erg leuke en voordelige aanbiedingen, elke dag wel iets nieuws. Het kan je een hoop geld schelen als je via Hoteldeal boekt ipv bij de aanbieder zelf.
Luigi Pinna  | 10/11/15  17:58:45 | Winkelbeoordeling :
We hebben heerlijk genoten in Maastricht. Het hotel was zeer comfortabel en het personeel was erg servicegericht. We kregen een huwelijkssuite omdat we net waren getrouwd waren. En we hebben heerlijk gedineerd en zijn daar na naar het theater geweest.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL
ONTVANG 4,00% CASHCOINS ONTVANG 4,00% CASHCOINS
NordVPN
visit register click click