ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
AliExpress

ICI PARIS XL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online

Met een assortiment van ruim 13.000 geuren, cosmetica en huidverzorgingsproducten is ICI PARIS XL de beauty specialist van Nederland! Naast de fysieke winkels heeft ICI PARIS XL ook een online shop, waar je altijd profiteert van vaste kortingen tot wel 40% op alle producten. Verwen jezelf met parfums, cosmetica en huidverzorging van alle bekende merken. Check ook de beauty tips en top geuren in de online shop van ICI PARIS XL!

ICI PARIS XL Beoordelingen

Freddy Maertens  | 15/07/20  20:25:12 | Winkelbeoordeling :
Op zaterdag had ik een artikel besteld, verwachte levering was op dinsdag. Echter het werd op maandag al geleverd, sneller dan verwacht! De spullen waren netjes verpakt, ik kreeg een gift en 2 samples erbij. Heel tevreden over de service!
Samantha Haalen  | 11/05/20  02:57:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL kan je al je favoriete geurtjes, crèmes en make-up vinden. Met de klantenkaart spaar je punten bij elke aankoop waardoor je een kortingskaart kan krijgen. Snelle levering en bovendien ook nog eens gratis verzenden. Ik zou deze webshop zeker aanraden!
Samantha van Haalen  | 07/05/20  02:37:25 | Winkelbeoordeling :
De bestellingen op ICIParis.nl zijn altijd netjes verpakt. Ook wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI Paris. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top! Echt een aanrader!
Jellie  | 29/04/20  09:01:36 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL heb je parfum, beauty en andere leuke accessoires. Ze hebben een groot assortiment en als je vragen hebt kunnen ze je online helpen. Ze pakken je producten als je dat wilt heel netjes in en het wordt snel geleverd.
Mandy Kramer  | 29/02/20  19:59:45 | Winkelbeoordeling :
De Ici Paris XL heeft werkelijk echt alles op het gebied van make up en verzorging en een heel groot aanbod aan heerlijke geuren .Net weer een luxe mascara besteld normaal best prijzig maar nu met 40 procent korting heel blij mee .
Samantha Van de merbel  | 16/12/19  15:47:01 | Winkelbeoordeling :
De geuren van ici paris XL zijn heerlijk. Vaak voor een verjaardag of een bijzondere gelegenheid (bijvoorbeeld de decembermaand), haal ik hier verschillende producten. Deze worden altijd met een glimlach ontvangen.
Veronika Kalou  | 19/08/19  08:19:26 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL heeft een zeer uitgebreid assortiment. Klantenservice helpt doorgaans erg goed. Verbeterpuntje zijn de levertijden. Het is meestal niet de volgende dag geleverd, ook al bestel je voor de aangegeven 16:00 uur, maar je hebt je bestelling alsnog snel in huis.
Suzy Van Nauw  | 26/02/19  13:50:27 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI PARIS XL scoor ik altijd. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment, regelmatig acties en ze leveren heel snel. Ook leuk dat er altijd staaltjes in het pakket zitten. Je krijgt een mooie cashback
Arianne Leijten  | 19/02/19  13:50:13 | Winkelbeoordeling :
N zeer goeden site en winkel. Veel keuzes en goede aanbiedingen. Met vragen of advies kun je altijd bij ze terecht. Als je via de site wat besteld gaat de betaling soepel en de levering zeer snel en netjes.
emma govers  | 16/02/19  14:25:58 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige winkel ik ga zo graag naar die winkel toe, je voelt je dan echt helemaal gewaardeerd je wordt altijd vriendelijk geholpen, ook mij ervaring met de webshop is goed met concurrerende prijzen en een goede service
Burcu  | 16/02/19  06:10:13 | Winkelbeoordeling :
Super! Ik shop heel vaak bij Ici Paris XL. Sinds ik mezef bij Nucash heb aangemeld, shop ik alleen maar online. Hierdoor kan ik op mijn aankopen besparen. Ik ben hartstikke tevreden met de service en uitbetalingssnelheid.
govers govers  | 07/02/19  05:21:37 | Winkelbeoordeling :
Dit is helemaal mijn winkel zowel fysiek als online Ze hebben een heel uitgebreid assortiment en voor iedereen wel dat wat Wils Ik kan in deze winkel altijd heel goed slagen Ze hebben hele concurrerende prijzen en een geweldige service
trudy ree  | 29/01/19  12:47:51 | Winkelbeoordeling :
ici paris is voor mij de winkel voor mijn verzorgingsproducten en makeup en parfums . ontzettend veel keuze en goede tips en hulp en uitleg over de producten. je wordt vakkundig geholpen en ze zijn heel vriendelijk in de winkel . prima ici paris .
Germaine V  | 28/01/19  11:44:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de winkels van ici paris xl. Heel uitgebreid assortiment aan de nieuwste en lekkerste luchtjes en je wordt er altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel doet altijd zijn best om het perfecte luchtje te vinden.
Jane Sterling  | 28/01/19  10:52:24 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van ICI PARIS XL zijn altijd netjes verpakt. Verder wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI PARIS. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top!
Kyra van der Sluis  | 24/01/19  22:17:21 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL heeft een heel ruim assortiment aan heerlijke, diverse mannen en vrouwen geuren. Zowel in de winkel als in de online shop kunt u van alles vinden, voor ieder zijn wens. Zeker aan te raden als u op zoek bent naar een nieuw en lekker geurtje!
Christini Induzzi Lopes  | 23/01/19  00:17:01 | Winkelbeoordeling :
ik vind super leuk te kopen in deze ICI PARIS XL. ik vind deze winkel omdat heb variaties. ik vind deze winkel omadt heb kwaliteit. ik vind super leuk deze winkes omdat is prima. ik vind super leuk deze winkel te delen.
Christini Induzzi Lopes  | 23/01/19  00:12:48 | Winkelbeoordeling :
ik vind super leuk te kopen in deze ICI PARIS XL. ik vind deze winkel omdat heb variaties. ik vind deze winkel omadt heb kwaliteit. ik vind super leuk deze winkes omdat is prima. ik vind super leuk deze winkel te delen.
maryla machlick  | 21/01/19  19:55:48 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop!. Groot assortimen parfum, huidverzorging en make-upt, goede service. Als je besteld heb je de bestelling erg snel in huis met nog leuke testers erbij ook. Inpakken is overigens ook geen probleem.
annette blok  | 18/01/19  19:33:22 | Winkelbeoordeling :
Zoek je een lekker geurtje, make up een cadeautje voor jezelf of een ander kijk dan eens bij ICI Paris, hier vind je van heel veel merken en voor verschillende prijzen goede make-up en je krijgt goede informatie. Je cadeautje wordt ook nog mooi ingepakt!
Gretha van Holten  | 11/01/19  20:24:45 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een webshop met artikelen over make-up, verzorging en parfum. Het is een gemakkelijke site en er is ook een leuke folder. Vaak aanbiedingen en leuke kortingen. Bestellen is gemakkelijk en bezorging gaat snel.
Chris te Lintelo  | 10/01/19  07:17:48 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris is al jaren de parfurmerie winkel van Nederland. De prachtige winkels met uiterst deskundige medewerkers maken het winkelen tot een waar genot. Een ruim assortiment met mooie prijzen Maar ook de website is goed.
G.M van Holten  | 11/01/19  19:41:20 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een parfumerie met een paar honderd filialen, verspreid over de Benelux en Duitsland.Hier worden cosmetica-artikelen, parfums en huidverzorgingsproducten verkocht. Handige folder online. Gratis verzending en snel thuisbezorgd.
Yvette Daniëls  | 04/01/19  21:14:01 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen bij ICI Paris worden echt als een cadeautje ingepakt. Je voelt je echt verwend. Bestellen via deze site zorgt dat je ook nog iets terug verdiend. Snelle levering en goede service. Makkelijk retourneren.
Jeroen  | 02/01/19  11:42:21 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL is een geslaagde winkel voor cadeaus. Hier haal ik altijd de cadeus voor mijn vrouw en andere dingen voor Sinterklaas, Kerst en de andere feestdagen. Zeker een aanrader, met goede prijzen!
corrien volleberg  | 29/12/18  15:01:05 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een nieuw geurtje of een beauty product ben je bij ICI PARIS XL aan het goede adres Volop keuze en een snelle levering op je bestelling Ga je liever naar een winkel is er altijd een winkel bij je in de buurt waar je alles kunt ruiken en zien
gerry van dinther  | 26/12/18  07:21:49 | Winkelbeoordeling :
Ici paris een zeer fijne webshop waar je alle geuren kunt bestellen . De prijzen zijn goed nu krijg je zelfs 5 euro korting op je bestelling . Je hebt de pullen ook zeer snel in huis zonder problemen.
John Maas  | 23/12/18  09:45:31 | Winkelbeoordeling :
ik koop regelmatig bij ici paris de prijzen zijn lager er zijn leuke aanbiedingen en je kunt op je gemak rond kijken prijzen vergelijken en dan een keuze maken uit het enorme assortiment en er zijn ook de dure merken tegen een leuke prijs.
wim speelberg  | 22/12/18  07:52:28 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
Yvette van Wier  | 20/12/18  13:51:52 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen ging eenvoudig en vlot. Het pakketje werd vervolgens mooi op tijd afgeleverd en dat vlak voor de feestdagen! Een lekker luchtje voordelig in prijs zonder dat ik de straat op hoef wat in deze drukker periode zeer wenselijk is.
Jo Soest  | 16/12/18  18:28:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader
Leen van Soest  | 16/12/18  10:02:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne proffesionele webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuwe deodorant, aftershave of parfum. Je vind er alle topmerken tegen scherpe prijzen. Bestellen is makkelijk en het leveren gaat vrij rap
lion van der wens  | 05/12/18  08:46:01 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL een winkel waar je heerlijk kunt shoppen er is zoveel keuze daar dat je niet weet welke je moet nemen . Altijd leuke cadeau 's om te geven en natuurlijk ook om te krijgen . Goede aanbiedingen
Caroline van tongeren  | 04/12/18  16:21:00 | Winkelbeoordeling :
de service van ici geweldig was iets niet op voorraad en de dame heeft hemel en aarde bewogen om het toch voor mekaar te krijgen dat ik het produkt in de winkel kon ophalen.Moest 3 werk dagen w achten maar ik werd beloond en ik kreeg nog een super leuke goody bag erbij
Petronella Smit  | 03/12/18  13:02:49 | Winkelbeoordeling :
ICI Parijs XL is een prachtige winkel en heeft ook een mooie website. ICI Parijs XL heeft alleen de allerbeste producten van de allerbeste en toonaangevende merken. ICE Parijs XL heeft ook uitstekend personeel dat verstand van zaken heeft.
Sander Verbeek  | 01/12/18  18:39:21 | Winkelbeoordeling :
Voor lekkere luchtjes bestel ik graag bij ICI PARIS XL. Ze hebben een heel breed assortiment. Vrijwel alle bekende luchtjes hebben ze, en ook in verschillende formaten. Ook de klantvriendelijkheid is erg goed!
Harm Raspe  | 26/11/18  08:52:52 | Winkelbeoordeling :
Prima werkende website de indeling is snel en handig. De assortiment is groot en de leuke aanbiedingen zijn ook goed. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Jacqueline Voetee  | 23/11/18  19:22:18 | Winkelbeoordeling :
Sfeervolle, chique winkel met goede merk make-up en heerlijke parfums, voor man en vrouw. Vriendelijke service en altijd een extraatje in je brievenbus met 5 euro kortings / kadobon. Met je verjaardag is er ook altijd een leuk kadootje.
Bhakti Dharma  | 09/11/18  05:42:23 | Winkelbeoordeling :
De on line website van ICI Paris is een goed alternatief voor de winkels. De bekende en misschien ook minder bekende artieken zijn zo makkelijk te zien en te bestellen, en duidelijk omschreven. Niet iedereen kan naar een van de winkels gaan dus dit is goed.
orson harms  | 07/11/18  18:48:02 | Winkelbeoordeling :
ici-paris is werkelijk een winkel waarin ik direct aan mijn trekken kwam , was wel veel parfum maar dat vond mijn dochter direct totaal niet erg, voor haar was het het uitstapje van haar leven, en ik vond het ook top
Rutger de Groot  | 04/11/18  19:49:08 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij de webshop van Ici Paris XL. Dit is allemaal naar mijn wens verlopen. Zelfs bij een klein bedrag, wordt je bestelling gratis geleverd. En ook nog eens gratis in een zéér luxe cadeauverpakking ingepakt. Ik raadt de Ici Paris XL site zeker aan !
Danielle Pronk  | 02/11/18  14:21:24 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke winkel / webshop waar je als klant gewaardeerd wordt. Er is leuk vakkundig personeel en er zijn veel leuke aanbiedingen terwijl de prijzen normaal ook al laag zijn. Ik ben tevreden over ICI Paris.
PerRoe  | 23/10/18  18:59:23 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke verwenwinkel, alleen al het binnenlopen is een feest. Alles netjes en verzorgd, mooie producten, goede aanbiedingen. Vriendelijk personeel met verstand van de producten. Bij aankoop ook een monstertje. Vind ik super!
Jessica Verhoef  | 09/10/18  09:39:43 | Winkelbeoordeling :
Super fijne en goede winkel voor al je make up en parfum. Zowel online als in de fysieke winkel. Goed advies en een aantrekkelijke prijs. Echt een aanrader. Als je advies in de winkel hebt gehad en je je producten weet, kun je ze daarna heel makkelijk de volgende keer online bestellen
Michelle Sibbing  | 05/10/18  18:19:59 | Winkelbeoordeling :
Iciparis.nl is een hele leuke winkel waar je allerlei leuke en lekkere luchtjes die je niet zomaar bij de reguliere winkel kan kopen zoals Kruidvat en Etos exclusieve geuren vaak ook nog korting alleen personeel is te opdringerig voel me niet lekker in de winkel te veel ogen op me opgericht
laura  | 03/10/18  13:24:41 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel me favoriete geurtje altijd hier,(Alien) lekker zoet. Goeie service gratis proefzakjes zitten er altijd bij. En je bouwt er ook nog eens punten mee op voor korting das ook mooi meegenomen.
Ilham Ait  | 16/09/18  20:57:32 | Winkelbeoordeling :
ik vind ici pari xl zeker een hele goede en leuke winkel met heel veel verschillende keuzes, de producten zijn van een top kwaliteit de service is erg goed en ze hebben ook vaak heel veel leuke acties en kortingen.
Froukje Rooy  | 12/09/18  11:04:37 | Winkelbeoordeling :
De allermooiste winkel op het gebied van make ups en parfums en aanverwante artikelen voor de beauty en het imago.ICI Paris XL is de toonaangevende Tienda op dit gebied in Nederland.De service is excellent.
Roy W  | 07/09/18  18:55:51 | Winkelbeoordeling :
Als ik op zoek ben naar een nieuw geurtje voor mijzelf of als cadeautje voor mijn vrouw, dan koop ik graag op de website van iciparis. Veel aanbod, aantrekkelijke promoties. Ideaal voor de geurtjesfreak.
Jhzsd  | 03/09/18  22:23:45 | Winkelbeoordeling :
Een winkel waar ik graag heen ga of nog vaker bestel online. De geuren zijn heerlijk en vaak is er ook wel een leuke actie en daar ben ik gek op natuurlijk. Ik woon niet in de stad maar als ik er ben neem ik een kijkje.
Mariet Coppers  | 02/09/18  11:18:00 | Winkelbeoordeling :
Ici paris, een webshop voor heerlijke geuren, douchelotions en bodylotions. Ook make-up hebben ze allerlei soorten, soms wel 25% afgeprijsd, toch maar weer een leuk voordeel vinden we maar weer, nietwaar?
Annie Deinum  | 31/08/18  12:54:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb donderdagavond killer queen van Katy Perry besteld via de webshop, deze werd keurig netjes ingepakt en de volgende dag zoals op de site vermeld stond geleverd met een monstertje en een kortingsbon voor een volgende aankoop
Veronique Bam  | 31/08/18  07:58:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling van ICI PARIS XL is altijd netjes verpakt. Verder wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI PARIS. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top!
Nathalie Maes  | 18/08/18  19:46:13 | Winkelbeoordeling :
Een bestelling plaatsen via ici paris Xl is heel simpel, het aanbod is ruim, net zoals in de winkel. Er zijn ook tal van promoties op de website zelf, je spaart ook punten via het systeem net zoals in de winkel. De verzending is heel snel!
George Westerhof  | 18/08/18  07:42:12 | Winkelbeoordeling :
Voor de beste parfums bent u bij ICI Paris aan het juiste adres. Maar ook voor alle make-up artikelen slaagt u het best bij ICI Paris. En de aanbiedingen, zijn ook echte aanbiedingen ! Ga naar de website en bestel !
Fed Daanen  | 17/08/18  08:27:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne en overzichtelijke webshop. ICI Paris XL heeft een groot assortiment aan verschillende beauty producten. Ze hebben erg mooie merken voor een goede prijs. Tevens spaar je voor punten als je besteld bij hun.
stefanie stooker  | 11/08/18  20:48:35 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl ze hebben echt heerlijke luchtjes van de bekende merken dolce en gabanna gucci en ga zo maar even door ook hebben ze goedkopere merken voor hem en haar ook leuk voor cadootjes zomaar of voor je liefde ook hebben ze een uitgebreide makup lijn
cokkie Corné  | 21/07/18  16:21:51 | Winkelbeoordeling :
Ici PARIS. Heerlijk het gemak van shoppen via internet. Zeker nu met deze warme dagen kun je lekker thuiswinkelen en alles wordt keurig volgens afspraak thuisbezorgd. Een frisse deodorant en een zomerse parfum, heerlijk genieten !
Fouzia Benboubker  | 10/06/18  09:29:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind IciParisxl.nl een van de beste parfumeries in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, veel kortingen, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, goede klantenservice, retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
nicole van houwelingen  | 15/05/17  08:42:53 | Winkelbeoordeling :
Super goede webshop super tevreden geen opmerkingen er over niet echt duur en snel geleverd ik zou iedereen aanraden om hier boodschappen te doen geen aanmerkingen ze moeten op deze manier verder gaan
Sibel Cankaya  | 06/05/17  18:51:20 | Winkelbeoordeling :
Ici paris is echt een top winkel ik kan daar echt mezelf zijn ik word heel goed geholpen als ik een vraag heb en als ik geen vraag heb wordt er toch gevraagd of ik nog vragen heb en daar ben ik ontzettend erg blij om mijn cadeautjes worden altijd super mooi ingepakt en zijn altijd veel acties dus ik ben er kortom erg blij om.
Rijkerd  | 28/04/17  06:36:36 | Winkelbeoordeling :
Binnenkort is het weer Moederdag, maar ik heb mijn cadeautje al gekocht. Een heerlijke parfumgeurtje bij ICI Paris XL. Overzichtelijke website, snelle levering en vriendelijke geprijsd. Ik ben al jaren een tevreden klant en kan ICI Paris XL van harte aanbevelen. Echt een fijne winkel!
Riet Baaijens  | 22/04/17  07:06:19 | Winkelbeoordeling :
Bekend...vertrouwd....en bovenal heerlijke geuren! Ici paris is de trend van vandaag... Niet in de buurt? Online shoppend net zo gemakkelijk en snel. Wat kan een mens nog meer wensen? Bestellen allemaal
 | 20/03/17  18:27:14 | Winkelbeoordeling :
hele goede service alle medewerkers zijn klantvriendelijk
sara isa  | 19/04/17  08:17:45 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd hier. Veel keuze en allermooiste is dat je het volgende dag al in huis hebt. Je kunt er zelfs voor kiezen om je kado in te laten pakken. Een 9!
Kelly Mans  | 15/03/17  14:55:30 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel en mooie app, alleen jammer maar me portemonnee is niet zo goed gevuld om duurdere producten te kopen
Tilly  | 22/02/17  11:13:31 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, makkelijk te bestellen en punten worden direct berekend
Jeroen Van Den Oever  | 04/03/17  22:02:09 | Winkelbeoordeling :
goede service snel klaar niets meer aan doen en ik zou het zeker aan raden bij al mijn vrienden en vriendinnen en ik hoop dat iedereen net zoo blij is als ik met deze snelle en makkelijke manier om snel voor een speciale dag als valentijnsdag of de verjaardag van je vriendin
Nines  | 14/02/17  06:11:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb afgelopen week mijn Valentijnscadeautjes op de website van ICI PARIS XL besteld. Binnen 2 dagen werd alles keurig bij mij thuis bezorgd in een feestelijke verpakking. Mooie webshop met regelmatig mooie aanbiedingen en leuke extraatjes. Aanrader !!!
Abigail Thomas  | 10/02/17  10:20:53 | Winkelbeoordeling :
Ici Pairs XL is een hele goede parfumerie met een breed assortiment en ze hebben goede kwaliteit parfun voor elk budget, hoog of laag. daarbij zijn de medewerkers erg vriendelijk. De make-up vsn ici paris xl heb ik niet geprobeerd maar dat zou ook wel perfect zijn
Wendy Visser  | 01/02/17  20:18:28 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL is een hele goede winkel met een groot assortiment aan parfums, make-up en andere verzorgingsproducten. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen en als je iets hebt besteld heb je het meestal erg snel in huis.
Kelly Mans  | 28/01/17  10:13:45 | Winkelbeoordeling :
goede winkel en mooie producten, wel jammer dat het meer is voor degene, die een beter gevulde portemonnee hebben, en helaas behoor ik niet tot diegene
Olivier  | 13/01/17  06:13:10 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL kun je kiezen uit een zeer ruim assortiment aan schoonheidsprodukten, parfums en persoonlijke verzorging. En met een klantenpas kun je tot wel 40% korting krijgen. Hele fijne winkels met zeer deskundig en vriendelijke medewerkers. Aanrader!
Mason  | 17/12/16  07:29:58 | Winkelbeoordeling :
Met Kerstmis en Sinterklaas zo voor de deur is het altijd moeilijk om een cadeau te vinden voor mensen. Bij Ici Paris kun je altijd wel een lekker geurtje vinden waar je altijd wel iemand blij mee kunt maken.
Emma Wijdeven  | 01/12/16  22:05:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met heel veel lekkere geuren! Vooral nu is het leuk met die 25% kortingsactie. Wanneer je iets besteld hebt krijg je het altijd snel binnen. Zeker een aanrader.
Kelly Mans  | 26/11/16  13:12:07 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel, alleen jammer dat het hier om duurdere producten gaat, want had ik meer te besteden, dan wist ik het wel, maar helaas is dat niet het geval. groetjes, Kelly Mans
Jitte Hoogenboom  | 18/09/16  09:52:54 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke winkel waar je heerlijke goedkope geuren kunt kopen. Zo ook de webshop, is de geur niet aanwezig, binnen een dag heb je deze binnen. Zeker een aanrader. Met fantastische prijzen.bij ICI PARIS XL
Janny Jansen  | 07/08/16  07:41:04 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij ICI PARIS XL, je wordt goed geholpen, ze hebben fijne aanbiedingen alles op voorraad zo niet wordt het produkt besteld en duurt het meestal maar 1 werkdag. Deze winkel wordt ook altijd als beste uitgeroepen dus ik blijf mijn aankopen daar doen.
Elly Stöver  | 02/08/16  08:52:09 | Winkelbeoordeling :
Een prima website, net zo goed als de winkel. Ze hebben goed spul en soms ook leuke aanbiedingen. Ze leveren ook goed en dat is ook belangrijk. Ik vind dit echt een aanrader om hier lekkere geurtjes te kopen.
Yvonne van Laar  | 11/06/16  08:30:18 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkels met deskundig en vriendelijk personeel. Online webshop is erg overzichtelijk. Vandaag bestellen betekent morgen in huis. ICI Paris XL heeft regelmatig acties met korting oplopend tot wel 40%. Aanrader !!!
Adje Meijers  | 28/10/15  08:36:33 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris Xl bestel je makkelijk je parfum vanuit je luie stoel. Wanneer je vandaag bestelt heb je het morgen al in huis en je betaalt geen verzendkosten. Betalen doe je via Ideal of met je Ici Paris cadeaucard.
Leo Paans  | 20/09/15  05:46:18 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL kun je kiezen uit een zeer ruim assortiment voor schoonheidsprodukten, parfums, en alles op het gebied van persoonlijke verzorging. En met een klantenpas kun je tot wel 40% korting krijgen
anke plomp  | 02/04/16  09:23:16 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI paris xl kom ik vaak in de winkel,maar ook op de website. Ze hebben heel veel keus. De verzending is altijd snel en keurig verzorgd en de service is altijd erg goed. Zeker een aanrader om er eens tij kijken.
Leo Paans  | 20/09/15  05:34:04 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL kun je tegenwoordig ook online bestellen. Heel hadig als je precies weet wat je wilt hebben, maar ook bij de winkels kun je kiezen uit een ruim assortiment aan schoonheidsprodukten en parfums
Ada de Jong  | 22/02/16  09:14:07 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een hele mooie sfeervolle winkel. Personeel helpt je goed met het kiezen van een geur als je het zelf nog niet zo goed weet. Ook krijg je een leuke feestelijke verpakking mee. Heel erg deskundig!
Leo Paans  | 20/09/15  06:11:47 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL heeft een zeer groot assortiment schoonheidsprodukten in huis, en nu ook online te bestellen. Makkelijk als je een eerder gekocht produkt wilt bijbestellen, en hoge kortingen met een klantenpas
christine brouwers  | 03/12/14  09:54:38 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel / webshop , thuis op je gemak alles bekijken en zeer goede aanbiedingen,zeker rond kerst en sinterklaas,is het ideaal om met de drukke periodes van thuis uit te bestellen online,met altijd een proefmonster.
marianne boe  | 26/08/14  03:30:40 | Winkelbeoordeling :
Alles wat in de winkel te koop is bieden ze ook online aan. Gratis proefmonsters zijn bij de levering inbegrepen, leuk. Bezorgopties zijn ruim en daardoor is het erg aantrekkelijk om online te bestellen. Netjes verpakt.
maite timmermans  | 01/07/13  20:54:52 | Winkelbeoordeling :
heerlijke winkel met leuke aanbiedingen. Vooral met de ici paris klantenkaart want daarmee krijg je altijd nog eens extra korting. TOP!
Melissa Charitos  | 26/02/14  08:45:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met een zeer uitgebreid assortiment. Klantenservice helpt doorgaans erg goed. Verbeterpuntje zijn de levertijden. Het is meestal niet de volgende dag geleverd, ook al bestel je voor de aangegeven 16:00 uur, maar je hebt je bestelling alsnog snel in huis. Verder niets op aan te merken!
Diny Jansen Vd Heuvel  | 01/07/13  18:44:20 | Winkelbeoordeling :
een fyne winkel met uitgebreide parfums
S. Vos  | 01/07/13  06:50:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over ICI Paris XL. Bij bestelling van een artikel hoef je geen verzendkosten te betalen.
Yvette Esselaar  | 01/07/13  11:55:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst een bestelling gedaan via mail, en de service was perfect. Zeker aan te raden bij de klanten.
Claire Schouten  | 30/06/13  22:51:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim aanbod. Bestelde een gezichtscrème die in de winkel moeilijk leverbaar was, na 2 dagen in huis. Top!
I. Noppen  | 30/06/13  09:48:48 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende site waarop je als klant alles kan vinden en die makkelijk te begrijpen is. De site past bij de uitstraling van hun winkels en biedt een keur aan producten. Regelmatig toont de site aanbiedingen waarvan je kunt profiteren. Zonder meer een site die je graag bezoekt.
Fijko Vos  | 09/02/16  22:55:50 | Winkelbeoordeling :
Op de site van IciParis.nl kun je een goede keuze, voor jezelf of iemand anders, maken uit een uitgebreid assortiment met daarbij supervoordelige aanbiedingen! De site is mooi en overzichtelijk en ik ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken.
Patty Lemson  | 12/12/15  22:20:56 | Winkelbeoordeling :
Kennisgemaakt met ICI Paris via een cadeaubon die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Wat me vooral opgevallen is, zijn de brede keus in merken ( ook heel betaalbare) en de stuntaanbiedingen. Nu vaste klant!
Francien van der Valk  | 25/06/15  21:13:45 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs/kwaliteit verhouding. ICI Paris heeft vaak aantrekkelijke acties waar ik met plezier gebruik van maak. Online bestellen gemakkelijk en meestal levering de volgende dag. De fysieke winkels zijn erg aantrekkelijk door het erg vriendelijke personeel met kennis van zaken.
Sanne Scheeres  | 18/06/14  08:56:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL kan je al je favoriete geurtjes vinden en met de kortingspas krijg je extra korting op de verkoopprijs. Snelle levering en bovendien ook nog eens gratis verzenden. Ik zou deze webshop zeker aanraden!
Melyana Hasan  | 02/02/19  11:00:59 | Winkelbeoordeling :
Niks meer dan lof over ICI Paris mooie shops goed webpagina. En de heerlijkste geurtjes voor een goede prijskwaliteit verhouding. En een uitmuntende service, en vakbekwame personeel weet waarover ze het hebben? Gewoon een top winkel nu snel nog even scoren.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
ah.nl
visit register click click