ONTVANG 3,50% CASHCOINS Hunkemöller Zooplus

JAAP.NL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over JAAP.NL

Je huis verkopen of verhuren kun je zelf! Meld je nu aan bij JAAP.NL en krijg korting

Bij JAAP.NL kun je zelf je huis te koop of te huur aanbiedingen. Je kunt alle informatie voor je advertentie zelf invullen of wijzigen. Een makelaar is dus niet meer nodig! Zelf je huis verkopen heeft vele voordelen namelijk: géén makelaarskosten, bereik een miljoenenpubliek, volledige controle en flexibiliteit, géén extra bedrag bij daadwerkelijke verkoop en wekelijks statistieken. Een makelaar is dus niet meer nodig! Doe het nu gemakkelijk zelf bij JAAP.NL.

JAAP.NL Beoordelingen

Yvonne  | 25/06/17  20:59:47 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort zijn wij ons aan het oriënteren op een nieuwe woning. Een fijn hulpmiddel hierbij is jaap.nl . Via de overzichtelijke website hebben wij onze voorkeuren aangegeven. Regelmatig ontvangen wij per mail een update wanneer er nieuwe huizen te koop staan welke aan onze wensen voldoen. Super!!!
Rijkerd  | 18/01/17  06:08:03 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan moet absoluut een kijkje nemen op de site van JAAP.NL Hier vind je het grootste aanbod van koop- en huurhuizen, momenteel ruim 215.000. Daar staat vast jouw droomhuis wel tussen.
Janine van Laar  | 24/02/16  21:22:06 | Winkelbeoordeling :
Jouw nieuwe huis vind je gegarandeerd op JAAP.NL. Wat een aanbod aan woningen hebben ze op hun website. Je kunt ook zelf je woning verkopen zonder tussenkomst van een makelaar, dus hiermee kun je veel geld besparen. Top!!!
Mariska Sylvana  | 12/11/15  09:28:55 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn op zoek naar een nieuwe woning. Op jaap.nl zie je welke huizen er te koop zijn, super handig. Krijg regelmatig via de email een update wanneer er nieuwe huizen te koop staan welke aan onze wensen voldoen.
Agnieszka Starzomska  | 11/06/15  18:42:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb me aangemeld voor een regelmatige e-mail van Jaap.nl over interessante koophuizen in de buurt. Daar hebben we een tijd geleden een boerderij van onze dromen gevonden. Helaas ging de koop niet door, wij zijn nog steeds zoekende, maar met Jaap.nl komt het wel goed, dat weet ik zeker
Olivier van Laar  | 05/05/15  11:46:42 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Dan moet absoluut een kijkje nemen op de site van JAAP.NL Hier vind je het grootste aanbod van koop- en huurhuizen, momenteel ruim 215.000. Daar staat vast jouw droomhuis wel tussen.
Tilly Vries  | 26/04/15  10:13:11 | Winkelbeoordeling :
Lekker voordelig je huis op internet plaatsen op één van de grootste huizensites is makkelijk. De site is overzichtelijk en wordt door velen heel goed bekeken kortom een echte aanrader als je een woning voordelig op internet wilt aanbieden.
Jeroen Peters  | 25/02/15  13:26:45 | Winkelbeoordeling :
Jaap.nl is een hele handige huizensite. Een goede aanvulling op Funda ook naar mijn idee. Ik heb er veel gebruik van gemaakt ijdens het zoeken naar mijn nieuwe huis. Aanrader, niet per se om de layout maar om de goeie zoekfuncties!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 12,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN Robin Mobile
visit register click click