Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Koffievoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Koffievoordeel

Koffievoordeel is de voordeligste koffiewinkel van Nederland

Koffievoordeel biedt jou een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffie gebieden over de hele wereld. Je vindt er topklasse koffie voor de laagste prijs. En je krijgt jouw bestelling altijd helemaal gratis thuisbezorgd!

Koffievoordeel Beoordelingen

Henk Gesink  | 24/07/22  11:11:37 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keuze bij Koffievoordeel, uitgebreide informatie, bijzondere koffies, goede kwaliteit, voordelig, betrouwbaar en snel. En deze keer ook nog een heerlijk gratis exquise extraatje! Wat een fijne service!
Frans van Dusschoten  | 01/08/22  09:10:26 | Winkelbeoordeling :
De door mij bestelde koffie-assortiment overeenkomt met de beschrijving en voldoet aan wat ik er van had verwacht. De smaak is echt geweldig, een heerlijke Italiaanse espresso forte, ik raad Koffievoordeel.nl iedereen aan!
Harry Spot  | 10/07/22  12:51:50 | Winkelbeoordeling :
Goede keuzemogelijkheden van Koffievoordeel.nl, vlotte afwerking van de bestelling, pakketje was deze keer wat langer onderweg. Maar de zending was goed, met een heerlijke verrassingbestelling en vooral: goede Koffie!
Charley Brown  | 17/06/22  14:10:29 | Winkelbeoordeling :
Lekkere koffie en een diversiteit aan smaakbeleving. Snelle levering van bestelde tegen een goede prijs! Ik heb een probeer verpakking bij Koffievoordeel besteld. Ik vind het leuk om eens een nieuwe smaak koffie te testen en dat kon nu, ik ben een tevreden klant!
Henk van Dorp  | 13/05/22  20:52:42 | Winkelbeoordeling :
Goed assortiment met mogelijkheid van combinaties om uit te proberen, redelijke prijs, goede kwaliteit en een snelle levering. Lekkere koffie voor mijzelf (sterke espresso) en mijn partner (cappuccino). Koffievoordeel is voor ons zeker een blijvertje!
Hans Visser  | 25/04/22  19:54:40 | Winkelbeoordeling :
Via kpn een kortingsbon gehad en de kans gehad om deze heerlijke koffie te bestellen, snel bezorgd en lekkere koffie ben erg tevreden. Bestellen en bezorgen ging prima. Wel hoge prijzen, en om van de verzendkosten vrij te zijn, moet je veel pakken koffie bestellen.
Tom Dumoulin  | 24/04/22  09:16:47 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending, betrouwbaar en hele interessante koffiepakketten met verschillende sterktes om uit te proberen bij Koffievoordeel en een korting is altijd meegenomen, lekkere koffie en keuze genoeg!
Xantippe de Wit  | 20/04/22  20:18:54 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Koffievoordeel, snelle levering en een hele snelle en goeie reactie op mijn mail, ik had namelijk problemen met de kortingscode wat heel goed verholpen werd. Hier ga ik zeker nog eens meer bestellen!
Farce Majeur  | 06/04/22  08:49:56 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring bij Koffievoordeel.nl, voor de eerste keer besteld, snel bezorgd, netjes verpakt met daarbij leuke kortingsbonnen en een clip om je zakken koffie goed af te sluiten, zeker voor herhaling vatbaar, top!
Piet Bazoer  | 01/04/22  09:59:59 | Winkelbeoordeling :
Na een klein communicatief misverstand prima geholpen door de klantenservice van Koffievoordeel en alles in no time perfect geleverd, met een attentie bovendien. Heerlijke koffie, goedkoop en altijd op tijd bezorgd, klasse !!
Henk Trabelsi  | 19/02/22  09:18:10 | Winkelbeoordeling :
Mooie website van Koffievoordeel.nl, goed overzichtelijk en een prima snelle levering. Prijzen vind ik over het algemeen nog vrij hoog. Als je het met de supermarkt vergelijkt zeker niet goedkoper maar wel prima koffie!
Lara Norris  | 16/02/22  15:02:37 | Winkelbeoordeling :
De capsules bleven steeds vast zitten in onze Siemens machine. Na contact met Koffievoordeel, het merk gran maestro italiano capsules gaan gebruiken omdat die van aluminium zijn. Gelijk een aantal besteld en deze blijven inderdaad niet meer vast zitten in onze Siemens machine, top service!
John Wayn  | 03/01/22  11:34:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren blij met de koffie en de service van Koffievoordeel. Ze hebben een omplete dienstverlening. Goede koffie, nette prijs, eenvoudig bestellen, snelle levering, top en daarom zeker een aanrader!
Pieter Nell  | 10/12/21  17:16:47 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site van Koffievoordeel.nl, makkelijk een bestelling te plaatsen en een snelle levering. Goede kwaliteit van de koffie en prijs en de service is snel, dus koop ik mijn koffie voortaan bij Koffievoordeel.nl.
Stoffel van Doorn  | 07/11/21  10:08:07 | Winkelbeoordeling :
Koffievoordeel.nl heeft veel keuze en ook de service en bezorgingen inclusief status en bezorgdatum die zijn super snel. Ben echt blij met de geleverde service. Prima producten met scherpe prijzen, vind het alleen minder dat ik post krijg met aanbiedingen.
Harry Bellafonte  | 01/11/21  07:59:57 | Winkelbeoordeling :
Na bestelling direct mail met bevestiging. Volgende dag mocht ik pakketje al ontvangen. Koffie in 3 verschillende smaken als proefverpakking zijn ieder erg lekker en brengen variatie in mijn koffie momentje. Vandaag komt mijn 2de bestelling binnen, ik ben erg te spreken over Koffievoordeel.nl.
Anna Kournikova  | 11/10/21  15:01:29 | Winkelbeoordeling :
De website van Koffievoordeel.nl is zeer overzichtelijk en de bestelling gaat gemakkelijk. Goede koffie voor een prima prijs. Altijd snel geleverd. Kortom voor mij niet meer dat hele dure merk met die mooie winkels!
Jeroen van E  | 23/09/21  16:33:27 | Winkelbeoordeling :
Altijd ons vaste merk op voorraad, dus iedere dag lekkere koffie, aantrekkelijke prijzen nu ook nog extra korting en snelle levering volgende dag of waar je tijdsblok kan kiezen duidelijke website eenvoudig te bestellen
Toon Gesink  | 10/09/21  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
Om te beginnen is het heerlijke koffie! Prijs/ kwaliteit is goed. We hadden een probleem met een soort koffie en toen bleek de uitstekende bereikbaarheid een grote plus. De koffie werdt onmiddellijk kosteloos vervangen en daarnaast kregen we een leuk presentje. Zo hoort het. Wij zijn zeer tevreden!
Frits Ordelman  | 25/05/21  12:37:49 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service, doe wat ze beloven. Een echte aanrader voor de koffie liefhebber. Zeer goede aanbiedingen en een erg ruim assortiment. Ook goed in advies. Tevens een ruim aanbod in onderhoud en reiniging van je koffie machine.
Anouska Bepnikova  | 17/05/21  13:10:21 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod van koffie en de prijs is goed bij Koffievoordeel.nl en de koffie smaakt ook goed, ik zal zeker voordat het op is hier weer nieuwe bestellen, Goed verpakt en snelle en betrouwbare levering. Top!
Lance Hamilton  | 10/05/21  11:55:56 | Winkelbeoordeling :
De site van Koffievoordeel.nl is overzichtelijk, de producten zijn erg snel bezorg en het is ook nog eens goed geprijsd. We hebben inmiddels 9 maanden aan koffiebonen besteld en dat gaan er meer worden!
Vladimir Bepnikov  | 12/04/21  19:18:52 | Winkelbeoordeling :
Mooi pakket ontvangen. Heerlijke koffie en snel in huis. Koffiecapsules lopen ook goed door bij mijn Nespresso apparaat. Duidelijke bestel procedure, goede betaalmogelijkheden en heel netjes verpakt/bezorgd.
Mark Webber  | 09/04/21  13:22:56 | Winkelbeoordeling :
We zijn verrast door de kwaliteit van de koffie. We gebruiken al jaren de koffie van een bekend merk, maar dat is nu verleden tijd. Gewoon heel tevreden over de kwaliteit en de levertijden van Koffievoordeel! Altijd snel geleverd en altijd wel een klein extraatje erbij.
Clint Eastwood  | 26/03/21  08:19:09 | Winkelbeoordeling :
Goede koffie , in ons geval Italiano koffiepads, voor een gunstige prijs. Snelle bestelling plaatsen via de website en de volgende dag al in huis. Een pakket met verschillende soorten koffiebonen. Ik heb nu 3 verschillende soorten geprobeerd. Ik ben erg tevreden over Koffievoordeel.
Harry Nak  | 01/11/20  10:40:26 | Winkelbeoordeling :
Door een tip voor het eerst via Koffievoordeel.nl Nespresso cups besteld. De levering was conform de afspraak en alles was netjes verpakt. De smaak van de Grand Maestro Italiano - Celeste is lekker krachtig en mooi van smaak. De prijs kwaliteit is top!
Rob Dyrdek  | 24/08/20  08:38:31 | Winkelbeoordeling :
De bestelling die we geplaatst hebben was keurig verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Nu kunnen we weer van de koffie gaan genieten! Snel en heel correct afgehandeld door Koffievoordeel.nl, koffie was weer van de vertrouwde kwaliteit, dus tot een volgende bestelling!
Harry Spotter  | 14/08/20  15:38:33 | Winkelbeoordeling :
Koffie bestellen bij koffievoordeel.nl is een aanrader. Heerlijke soorten koffie en een supersnelle levering, snelle overzichtelijke website en ik hoef niet meer te sjouwen en geen lege schappen bij de supermarkt voor mij.
Hans Kazan  | 17/08/20  09:54:01 | Winkelbeoordeling :
het belangrijkste is en blijft natuurlijk de koffie zelf en op dat vlak ben ik nog nooit teleurgesteld door Koffievoordeel.nl. snelle levering en soms ook nog een leuke extraatjes, chocola of iets dergelijks, voor mij zeker een aanrader!
Sjaak Swart  | 10/07/20  19:49:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en heerlijke koffie bij Koffievoordeel.nl De koffie wordt snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. Veel keuze uit koffiesoorten en merken voor een scherpe prijs, zeker een aanrader!
Niels Ammeraal  | 05/07/20  20:26:35 | Winkelbeoordeling :
Koffiecorner heeft een ruimen divers aanbod van kwaliteit koffie tegen een redelijke prijs. Niet de goedkoopste maar zeker niet duur. Bezorging altijd netjes en vlot. Ik koop hier met enige regelmaat en ben een tevreden klant.
Chantal Jansen  | 18/10/18  14:27:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met een ruim assortiment koffie. Producten die je in de supermarkten niet snel zult vinden. Als het goed is zou de levering snel moeten zijn. Bestellen gaat snel en makkelijk, diverse betaalmogelijkheden.
J.a.j van der Velden  | 20/12/17  12:01:15 | Winkelbeoordeling :
Let op mede cashbackleden. Ze geven eenmalig maar de cashbackkorting. Vind ik eigenlijk heel vervelend. Mij zijn ze nu voor 69 cent als klant kwijt. Heel dom van dat bedrijf koffievoordeel !!!. Dus je hoeft niet te rekenen op cashback bij koffievoordeel
Mmmmm  | 05/06/17  12:05:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een apparaat van Dolce Gusto én Nespresso. Ik bestel regelmatig een voorraad koffie van beide soorten bij Koffievoordeel; handig, voordeliger en punten sparen. Bovendien hebben zij soorten smaken die je in de winkel niet gauw tegenkomt, dus nog meer afwisseling. Service is ook uitstekend!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
50% korting op geselecteerde items bij SNIPES
Code:DEAL50
visit register click click