ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Monuta

KPN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KPN

Overal bereikbaar en online met KPN Mobiel

KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatiediensten. Waar je ook bent, met KPN ben je altijd bereikbaar. Sluit jij jouw abonnement af bij KPN? Dan profiteer je van alle voordelen van KPN zoals overal betrouwbaar 4G netwerk, internetten & onbeperkt bellen in Europa en dag & nacht klantenservice.

KPN Beoordelingen

Rene Krimpmann  | 08/08/20  02:08:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie Provider en Website, Makkelijk & Duidelijk overzicht over alle Merken & Modellen van Telefoons, Een ruime keuze aan afsluitingen voor ieder wat wils, Goedkoop en eenvoudig, Perfect voor Prive & zakelijke doeleinden.
Peter Faber  | 10/07/20  20:05:53 | Winkelbeoordeling :
Door het omgooien van een glas drinken was mijn afstandsbediening van de iTV overleden, na contact opgenomen te hebben met de klantenservice van KPN werd er gratis al een gloednieuw exemplaar geleverd, super van KPN!
Stephanie Breukers  | 11/07/20  22:10:23 | Winkelbeoordeling :
Goede internet verbinding! Wel duur! Alleen erg jammer dat je als trouwe klant niet beloond wordt.. Voor nieuwe klanten leuke acties als je vraagt of ze wat voor je kunnen betekenen krijg je als antwoord nee moet je maar eerst voor een jaar naar een andere provider
Steelo Brim  | 03/07/20  08:30:15 | Winkelbeoordeling :
Eergisteren is een monteur van de KPN geweest en deze deskundige man heeft na 2 weken een Wi-Fi probleem eindelijk opgelost. Meerdere keren collega's van hem gehad die het probleem niet konden vinden. Hij heeft het met veel geduld en een goed stel hersens opgelost. Dankjewel KPN!
Berry Stevens  | 24/06/20  16:56:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb internet en bellen, al jaren bij KPN, in al die jaren nooit problemen gehad, internet is zeer stabiel, klantenservice neemt snel op en is professioneel. KPN is wel wat duurder maar ik heb de stabiliteit en kwaliteit liever. 500 MB snelheid wat soms zelfs 550 is, dus mij hoor je niet klagen.
Jacks Teller  | 22/06/20  15:17:30 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nu ook glasvezel maar er scheen een probleem te zijn met het onderliggende glasvezel buiten ons huis. Zijn er 3 dagen mee bezig geweest en hebben echt hun best gedaan. Na dag 3 hadden we eindelijk glasvezel, snel internet, super mooie tv kwaliteit en de klantenservice is ook geweldig.
Sjaak Swart  | 19/06/20  06:35:29 | Winkelbeoordeling :
Heb nu bijna een jaar KPN Compleet (glasvezel), sinds kort KPN Hussel. Technisch gezien werkt het perfect. Geen enkele storing gehad tot nu toe. De beloofde snelheid van 500Mb wordt ruim gehaald.Televisie werkt ook goed en snel.Prachtig beeld en opnemen in de cloud is een verademing t.o.v. Ziggo.
Freddy Maertens  | 10/06/20  10:13:16 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort klant bij KPN. De aansluiting ging prima, daarna heb ik alles netjes zelf aangesloten. Ik had problemen om mijn mail werkend te krijgen maar dat heeft KPN ook geregeld, ben overgestapt van Telfort naar KPN omdat Telfort er mee stopt. Bij ons doet KPN het beter dan andere providers.
Veronika Kalou  | 18/05/20  19:10:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere partijen ervaren, waaronder Telfort en Ziggo, maar ik moet zeggen dat KPN de meest eerlijke en professionele klantenservice heeft, super goede en snelle internet. Zeer goede kwaliteit en ze hebben een zeer goede service bij de KPN.
Bas Den Ouden  | 24/03/20  12:20:14 | Winkelbeoordeling :
ik heb tv en internet van KPN en ben er zeer tevreden mee.. snelle internet en een uitgebreide keuze pakket qua zenders die je zelf met 1 klik kan activeren en als je het weer zat ben zeg je die extra pakket zelf weer op. en heb al ruim 2.5 jaar geen storing of wat gehad.dus 5 sterren zijn wel op zijn plaats
remond reichwein  | 01/03/20  14:49:45 | Winkelbeoordeling :
KPN de best dekkende telefoon maatschappij van Nederlandse bodem echt de best dekkende provider goede vriendelijke betrouwbaar personeel goede service voor televisie internetten en mobile en vaste telefoon verbindingen
Jeannette Van Gool  | 10/02/20  08:40:49 | Winkelbeoordeling :
Heb al.jaren een compleet abonnement via KPN. Ben daar zeer over te spreken. Bij familieleden zie ik bij andere providers nogal eens wat storingen en ik moet zeggen heb daar zelf zelden mee te kampen. De wachttijd bij klantenservice zou m.i. wel kunnen verbeteren maar daarin zijn ze helaas geen uitzondering .
Manuela V Renswoude  | 28/01/20  17:35:36 | Winkelbeoordeling :
kpn krijgt van mij 5 sterren! ..ik ben al jarenlang vaste klant bij hun zowel internet thuis als gsm ...makkelijk te regelen allemaal online en met mooie kortingen als je meerdere kpn produkten hebt echt n aanrader en ook bijna nooit storingen met KPN
Lisette Hendrikx  | 04/09/19  17:09:14 | Winkelbeoordeling :
Sim only abonnement besteld via de website. Het ging gemakkelijk en snel. De simcard werd vlot geleverd en werkte op de afgesproken datum. Vooral de korting die je krijgt als je thuis ook diensten van KPN afneemt is erg interessant
Samantha Van de merbel  | 01/09/19  10:57:38 | Winkelbeoordeling :
Zonet mijn mobiel verlengd met 24 maanden. Wat fijn is dat de site overzichtelijk is en een ruim aanbod heeft. De korting die je krijgt als je 2 dingen van KPN hebt, is erg interessant. Ik zou KPN zeker aanraden!
Jolanda Schuitemaker  | 26/07/19  11:03:21 | Winkelbeoordeling :
al jaren bij kpn mobiel, nooit problemen gehad, via mijn kpn kun je ook alles prima bekijken en of iets veranderen, bovendien zeer vriendelijke klantenservice, netjes geholpen. ik geef knp zeker een 10.
Anne Smit  | 06/07/19  15:56:01 | Winkelbeoordeling :
KPN Daar ben ik helemaal weg van Ze hebben een super snelle internetverbinding zowel upload als download en werkelijk nooit geen storing en daarnaast Full HD televisie en voor op de camping Het Digitenne kastje wat ook zeer mooi beeld oplevert Ik ben er zeer content mee en kan het iedereen aanraden
Brian Rep  | 28/03/19  13:02:22 | Winkelbeoordeling :
inmiddels alweer heel wat jaren ben ik klamt bij kpn. ik ervaar nooit storingen. bij problemen word er goed meegedacht helaas word van afstand nog wel eens het modem herstart waardoor de verbinding wegvalt. verder top.
Tilly  | 04/03/19  11:29:43 | Winkelbeoordeling :
De site van KPN is super handig, alle aanbiedingen en diensten makkelijk te vinden. Als je inlogt kan je zelf alles regelen en inzien. Zeer klantvriendelijke site, zeker een aanrader. Alleen de diensten nog iets goedkoper aanbieden
Gerry van der wens  | 13/02/19  03:10:24 | Winkelbeoordeling :
KPN al jaren hebben wij de abonnementen van kpn naar alle tevredenheid . Hoe langer je lid bent hoe meer korting je krijgt en tevens mag je onderling gratis bellen . Zijn er problemen wordt het direct opgelost .
F. Vos  | 26/01/19  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Sim only abonnement besteld via de website! Het ging supergemakkelijk en snel. De simcard werd vlot geleverd en werkte snel. Daarnaast is via deze website en mooi bedrag aan cashback toegekend! Een echte aanrader!
Miriam piccin  | 22/11/18  19:13:44 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind KPN de beste provider. Zowel voor de telefoon maar ook voor tv Internet. Ze hebben mooie pakketten en goede prijzen. De klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam. Neem ook eens een kijkje op de website van Kpn
Mark Bakker  | 11/11/18  23:15:47 | Winkelbeoordeling :
Deze Hollandse maatschappij is erg degelijk! Recentelijk uitgeroepen tot beste alles in 1 en beste mobiele provider van Nederland! KPN behoord tot de top van Nederland! Met scherpe prijzen en prima aanbiedingen, voor een ieder die van kwaliteit houdt!
Rene Krijgsman  | 09/10/18  10:14:02 | Winkelbeoordeling :
K.P.N. Al jaren zijn we tevreden klant bij KPN. We hebben All in abonnement dan zijn de kosten vrij laag. iedere persoon heeft zijn eigen bundel , maar die kun je na behoeven delen. Ook bellen wij onderling gratis dus we zijn zeer tevreden
Bhakti Dharma  | 18/05/18  05:44:14 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwde site van een van de oudste providers in Nederland voor telecommunicatie. Nog altijd goed voor een abonnement voor mobiele telefoon, televisie en internet met veelzijdig aanbod. On line af te sluiten.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
OHRA Inboedelverzekering
visit register click click