ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle Voordeeluitjes.nl

Leen Bakker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker

Leen Bakker is een woonwinkel met een ruim assortiment meubels, woonartikelen en decoratie. Je vindt hier allerlei soorten meubelen, van boekenkasten tot dressoirs en van salontafels tot eettafels. Wil je je huis inrichten met leuke decoratie artikelen? Bij Leen Bakker vind je mooie vazen, windlichten, spiegels, kussens, gordijnen, kleden en andere woonaccessoires om je inrichting mee af te maken. Ook voor tuinmeubels kun je bij Leen Bakker terecht. Tuinstoelen, tuinbanken, loungesets, kussens, parasols, barbecues, ligbedden, verlichting en tuindecoratie zijn een aantal artikelen uit het grote aanbod.

Leen Bakker Beoordelingen

Ria van Delen  | 14/08/19  19:12:31 | Winkelbeoordeling :
leen bakker is voor mij en mijn gezin best een leuke shop al verschillende malen iets online bij de firma leen bakker besteld niet altijd was het goed maar terug brengen retourneren geen enkel probleem
Christine  | 14/08/19  14:10:18 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is een leuke woonwinkel. Ze hebben goede meubels voor een voordelige prijs. Helaas hoge verzendkosten, dus beter om meubels in de winkel op te halen. Verder ook goede aanbiedingen in de winkel en op de site.
Eduard Middelkoop  | 09/08/19  11:52:35 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Ik heb hier mijn meubels gekocht die er mooi uitzien. de prijs was ook goed maar er kon alleen geen korting af terwijl ik er toch voor een paar duizend euro had gekocht. Dat vond ik een nadeel maar verder was alles goed
Vanessa Leman  | 11/08/19  09:16:32 | Winkelbeoordeling :
bij Leen bakker bestel ik best wel graag. Over een levering bij bestelling bij Leen bakker kan ik niet oordelen, dit heb ik nog nooit gedaan. problemen heb ik dus nog niet gehad bij een online bestelling bij Leen bakker. ik ga liever zelf naar de winkel om eens alles met mijn eigen ogen en handen te bekijken, dat doet mij wegdromen. Ik wandel dus héél graag door de Leen bakker
Hans Kazan  | 19/07/19  22:31:39 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een leuke winkel met leuke moderne producten waar je echt iets aan hebt. Mijn huis staat vol met spullen van Leen Bakker, ik ben er erg tevreden mee, en raad het zeker aan mijn naasten aan. Ik kom zeker vaker langs in de winkel en online!
Henriette  | 19/07/19  10:32:34 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van Leen Bakker kun je van alles vinden voor spullen in je huis. Er is een ruime sortering aanwezig en de prijzen zijn ook redelijk goed. Op deze wijze kun je veel tijd besparen door thuis alvast op je gemak rond te kijken.
Marianne Gommers  | 13/07/19  11:01:51 | Winkelbeoordeling :
Heel goede ervaring bij Leen Bakker. Online besteld en in de winkel opgehaald. Erg makkelijk ook want dan kan je op je gemak uitzoeken en hoeft je niet heel de winkel door. Gelijk ook nog cashback verdienen
Esther Roodenburg  | 08/07/19  10:10:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn leverancier waar ik al zeker meer dan 15 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Bert Visser  | 08/07/19  08:49:24 | Winkelbeoordeling :
Voor iedereen is er wel iets te vinden bij Leen Bakker. Wanneer je graag je woonkamer wil veranderen, kan dat bij Leen Bakker met weinig geld. Altijd is wel iets wat je kan gebruiken of wat leuk is om kado te geven. Mijn tip van deze week: Denk aan Leen en het komt voor de Bakker.
Freddy Maertens  | 03/07/19  15:59:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt goed winkelen bij Leen Bakker in de winkel maar ook online, zelf word je altijd goed geholpen. Online kun je veel producten bestellen dat word dan gratis naar de dichtstbijzijnde winkel gestuurd waar je je product kunt ophalen. Via email word je dan op de hoogte gehouden.
Ben Thuis  | 01/07/19  07:12:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben dik tevreden met mijn online aankopen van Leen Bakker, de website is duidelijk en overzichtelijk en is makkelijk in gebruik. Leen Bakker komt ook netjes zijn afspraken na, wat je ziet krijg je gewoon! Zelf bestelling opgehaald, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Elly Janssen  | 06/06/19  12:54:34 | Winkelbeoordeling :
Heb verschillende aankopen gedaan via de webshop. Om verzendkosten te besparen kun je ook de bestelling plaatsen via de webshop en daarna afhalen in de winkel. Je komt dan niet voor niets want weet zeker dat het artikel op voorraad is.
Lisenka Hartog  | 01/06/19  12:14:31 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een geweldige organisatie. De beste winkel om goede dingen voor je huis aan te schaffen voor een fantastische prijs. Ze werken online zeer goed, maar je kunt het ook in de winkel afhalen...
Jacks Teller  | 03/06/19  07:00:33 | Winkelbeoordeling :
Pas hebben we bij Leen Bakker een geheel nieuwe meubel assortiment gekocht. Het is een schitterend geheel geworden en alles werd goed afgeleverd op de afgesproken dag. Wellicht een aanrader voor als ik in de toekomst weer iets nieuws nodig heb!
Cindy Kalou  | 02/06/19  11:26:23 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, zowel fysiek als online van Leen Bakker, je kan heel makkelijk bestellen Het wordt vlug en keurig geleverd en is er al eens een keer iets mis is , gaat het retourneren heel erg soepel en wordt het snel terugbetaald.
Fred Gasselich  | 31/05/19  08:31:09 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een leuke winkel met leuke moderne producten waar je echt iets aan hebt. Mijn huis staat vol met spullen van Leen Bakker, ik ben er erg tevreden mee, en raad het zeker aan mijn naasten aan. Ik kom zeker vaker langs in de winkel en online!
Tessa  | 26/05/19  07:23:08 | Winkelbeoordeling :
We zochten nog wat leuke spulletjes om onze woonkamer iets meer aan te kleden. Die hebben we gevonden bij Leenbakker. Het assortiment is voldoende om uit te kiezen en alles werd lekker vlot bij ons thuis bezorgd.
ANITA Tijsen-schmidt  | 22/05/19  17:13:57 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker is voir mijn een top winkel. Want ik kan daar bijna mijn hele huis mee in richten. Want van de prijs kan je get meestal niet laten. Mooie dingen van een sierkussrn tot een mooie Badden en kledingkasten. Echt een topper
Ferry Swinkels  | 22/05/19  10:38:26 | Winkelbeoordeling :
2 weken geleden een stapelbed combi bureau besteld bij Leenbakker. Top kwaliteit voor een super goedkope prijs, de bezorging was ook supersnel, een topservice, mijn dochter is heel blij met het geleverde bed met bureau.
Lucas Van Es  | 22/05/19  12:28:53 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel met heeeel veel keuze,vriendelijk personeel en ruime parkeergelegenheid. Ruime openingstijden. Zeer veel aanbiedingen. Geen wachttijden bij de kassa. Iets niet op voorraad geen probleem binnen 24 uur besteld en geleverd.
lion van der wens  | 22/05/19  05:45:10 | Winkelbeoordeling :
Leen bakker wat een keuze je kunt er heel de inrichting van je huis kopen . Ze hebben een grote keuze van gordijnen en verschillende soorten vloerbedekking . Ook hebben ze mooie tuinstellen en accessoires . Leuk om zo eens te shoppen .
Roelfiena Aukema  | 21/05/19  15:11:54 | Winkelbeoordeling :
leen bakker heeft veel keuzemogelijkheden en een groot assortiment, tegen leuke prijzen. Laatst een nieuwe lamp gekocht bij Leen Bakker waar ik erg blij mee ben. Ik kom regelmatig even binnenlopen om te kijken wat er te koop is! Een aanrader
Kitty  | 13/05/19  07:56:49 | Winkelbeoordeling :
Fijne woonwinkel, leuke spullen voor niet te veel geld en prima kwaliteit. Spullen zijn tegenwoordig ook op te halen in de winkel, scheelt verzendkosten, enigste nadeel is dat ze niet savonds open zijn en je alsnog in de drukte van koopavond of weekend moet ophalen!
Fred Bonaparte  | 06/05/19  21:50:36 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, waar je bestellingen kunt doen op het gebied van meubelen en andere zaken met betrekking tot in en om het huis. De prijzen en bezorgkosten zijn goed, je kunt je bestelling laten bezorgen of bij een van de winkels ophalen, ik heb bij Leen bakker nog nooit een probleem ervaren!
Dian Degenkamp  | 01/05/19  10:00:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met kwalitatief goede producten! Ik raad de gordijnen van Leen Bakker zeker aan. Je kunt makkelijk gordijnen mee naar huis nemen om te kijken of het staat in de ruimte en dan krijg je de borg terug zodra je ze terug brengt! Zeer tevreden mee!
Nanette Bielefeld  | 26/04/19  21:20:20 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop met leuke artikelen. Het fijne is dat je je bestelling gewoon in de winkel kan afhalen. Dan zit je niet dagenlang thuis op de postbode te wachten. Het zijn kwalitatief redelijk goede spullen en de prijs is het over het algemeen ook waard.
Assumar Gellis  | 26/04/19  14:15:30 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft één van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, elk week heel veel kortingen, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat makkelijk, goede klantenservice, retourneren zonder gedoe.
Chanel West Coast  | 27/04/19  17:39:02 | Winkelbeoordeling :
Heb een prima ervaring met de webshop van Leen Bakker, prima prijs vergeleken met andere aanbieders en had het product de volgende dag al in huis. Een vriendelijke bezorger aan de deur, en natuurlijk het voordeel dat ik niet naar de winkel hoefde of zelf moest sjouwen met een zware kast!
Piet Bander  | 19/04/19  17:56:28 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft toch wel één van de leukere Nederlandse winkels voor wonen en accessoires. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot maar afhalen kan ook. Geld terug bij retourneren is geen probleem.
emma govers  | 18/04/19  08:07:49 | Winkelbeoordeling :
Leenbakker is een website met hele leuke spullen voor in en om huis voor een hele mooie prijs, je kan makkelijk navigeren op de website en het bestelproces verloop heel erg soepel en het wordt ook keurig netjes geleverd
Harry Webber  | 15/04/19  09:25:29 | Winkelbeoordeling :
Een goede en snelle levering van Leen Bakker en alles degelijk verpakt. Wij zijn er blij mee, de enige die er niet zo blij mee was, was PostNL. Die had liever gezien dat een andere pakketdienst de opdracht had gekregen maar ja dat was dan weer duurder voor ons als klant geweest.
Sjaak Swart  | 12/04/19  13:42:01 | Winkelbeoordeling :
Pas geleden nog een rek voor in de keuken besteld. Werd netjes op tijd geleverd en ondanks dat ik op 1hoog woon, werd het tot aan de voordeur bezorgd. Zonder beschadigingen aan de verpakking, Ik ben zeer tevreden over Leen Bakker!
Corina Van Loon  | 08/04/19  19:39:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met leuke moderne producten waar je echt iets aan hebt. Mijn huis staat vol met spullen van Leen Bakker, ik ben er erg tevreden mee, en raad het zeker aan mijn naasten aan. Ik kom zeker vaker langs in de winkel en online!
Poeskin  | 03/04/19  17:59:34 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik verduistering gordijnen gekocht bij Leenbakker. Goede service. Keuze uit vele kleuren en mogelijkheid. En de prijs is goed. Inmiddels hangen ze voor de ramen. Ik ben er blij mee.
Hennie Loriaux  | 02/04/19  14:41:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Leen Bakker.Heel veel verschillende artikelen onder andere Meubels,decoratie, woon accessoires, en tuinartikelen met veel.korting.Voor 22.00 besteld volgende dag thuisbezorgd.
Berry Stevens  | 27/03/19  08:21:47 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een overzichtelijke webshop waar je bestellingen kunt doen op het gebied van meubelen en andere zaken met betrekking tot je huis. De prijzen zijn goed, je kunt je bestelling laten bezorgen of bij een van de winkels ophalen, ik heb bij Leen bakker nog nooit een probleem ervaren!
Jane Sterling  | 18/03/19  10:55:28 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een betrouwbare winkel voor allerlei soorten meubelen en decoraties voor het huis. Altijd een mooi ruim assortiment en lage prijzen. Kwalitatief hoogstaand. Leen Bakker is de uw winkel voor alles in huis.
Peter Voogt  | 13/03/19  20:30:48 | Winkelbeoordeling :
Jij kent het gemak van online bestellen bij Leen Bakker. Als je dat doet via Gekkengoud.nl dan krijg je naast de scherpe prijs van Leen Bakker ook een mooie cashback bijgeschreven. Wie wil dat nou niet?
Pascalle Klaver  | 13/03/19  11:41:38 | Winkelbeoordeling :
Leuk spulletje voor een goeie prijs in de outlet store ik heb een mooie bank en een heerlijke luier stoel gekocht en helemaal tevreden
emma van moorsel  | 12/03/19  09:50:03 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een hele fijne winkel zowel fysiek als online je kan heel makkelijk bestellen Het wordt vlug en keurig geleverd en is er al eens een keer iets mis is , gaat het retourneren heel erg soepel en wordt het snel terugbetaald
Patty Derks  | 06/03/19  18:36:52 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met goede kwaliteit voor een lage prijs. Zo kun je ook weer eens wat anders kopen. Ik kom er graag er zijn leuke nieuwe trends en ik kom nooit zonder iets leuks thuis. Ze hebben meubels en lekkers, servies en vanalles om te bakken.
Burcu  | 02/03/19  06:45:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eerder een aankoop voor mijn nieuwe huis gedaan. Doordat het hier om een grote aankoop ging, heb ik dit online gedaan. Zo kon ik ook punten sparen. De service van Leen Bakker is top. Ik ben hier tevreden mee.
Froukje De Rooy  | 25/02/19  09:44:55 | Winkelbeoordeling :
De Leen Bakker winkel in Zwolle is gelegen aan de rondweg,je kunt er gemakkelijk parkeren en de gekochte waren meenemen.De shop verkoopt meubelen vers uit het krat,die je thuis zelf in elkaar kunt zetten .
Joyce Tegenbosch  | 20/02/19  14:31:15 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. De levering van het bed van mijn zoon ging snel. Ook de service is goed.
wilma lentink  | 15/02/19  14:42:28 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker bevalt mij uitstekend om de keuze die er is. De bestelling is makkelijk te plaatsen De afhandeling ervan verliep prima en ik had snel mijn product in huis. De betaling ervan ging ook goed. De bezorgkosten zijn wel verschillend per product wat je besteld.
George Westerhof  | 15/02/19  06:42:56 | Winkelbeoordeling :
Heb je iets nodig voor in huis ? Een nieuw bankstel of een tafel ? Kijk eens bij Leen Bakker en laat je verrassen, want bij leen Bakker slaag je altijd. Of het nou in een winkel is of on-line, bij Leen Bakker zit je goed !
Jan van Nood  | 13/02/19  16:45:55 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een leider op het gebied van wonen en interieur. Met kwalitatief goede producten tegen zeer redelijke prijzen altijd de moeite waard voor een kijkje. En ik zag net weer zo'n leuke schemerlamp voor weinig. Zal ik 'm morgen ophalen of laten bezorgen? Heerlijke zaak!
Melyana Hasan  | 13/02/19  16:24:40 | Winkelbeoordeling :
Lieve lieve mensen met bijna de lente en uiteraard de zomer voor de deur is het nu de tijd om uw huis of tuin aan te pakken, en waar kan u het beste slagen en krijgt u de mooiste aanbieden dat is natuurlijk bij Leen Bakker. Daarom hup naar Leen Bakker en pak uw voordeel voor een mooie zomer?!
Marc Houtepen  | 11/02/19  14:50:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel waar je online heel makkelijk alles kan vinden voor een gezellig ingericht huis. De website is overzichtelijk en duidelijk. Je hoeft niet lang te wachten tot een pagina geladen is en je kunt per product online goed zien wat de specificaties zijn. Al met al een goede webshop.
Adrienne Mathijssen  | 31/01/19  18:24:50 | Winkelbeoordeling :
ik kom graag bij Leen Bakker! Voor iedereen is er wel iets. Wanneer je graag mijn woonkamer wil veranderen, kan dat bij Leen Bakker met weinig geld. Altijd is wel iets wat je kan gebruiken of wat leuk is om kado te geven. Mijn tip van deze week: Denk aan Leen en het komt voor de Bakker.
Yvette Daniels  | 26/01/19  13:55:04 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is mijn favoriete interieur winkel. Mooie spullen voor een leuke prijs. Moderne producten die goed in mijn huis passen. Genoeg leuke assecoires. Bestellen via deze site levert je ook nog eens geld op!
Barbara  | 30/01/19  09:58:37 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben veel keus in meubels,behang ed,leuke dingen voor je huis en tuin.En ook nog eens betaalbaar Te minste als je het niet thuis moet laten bezorgen ,want dat kost je 35 euro wat ik erg duur vind .
Mohammed mechchate  | 26/01/19  04:19:56 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit met goed gecertificeerde producten er is evenveel garantie dat het aan de kant van de prijs ligt dat het thuis is Akli twee klanten het is echt perfect voor alle zintuigen er zijn zoveel dingen om uit te kiezen luxe met je 13 dingen heel goede dingen om koopjes te doen
Wim de Jong  | 28/01/19  13:56:38 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Leen Bakker een vloerkleed en 4 kussens voor op onze tweezits banken gekocht en we er heel gelukkig mee. We zijn goed geholpen door een medewerkster. Zij heeft alles duidelijk uitgelegd. Het aanbod is ook voortreffelijk. Wij hadden keuzes uit diverse kussens en vloerkleden.
Henk ten Broeke  | 24/01/19  21:31:24 | Winkelbeoordeling :
Bij Leen Bakker is het moeilijk om niet te slagen. Ga je voor laminaat, tuinmeubels, bedden, gordijnen, ook op maat gemaakt, lampen, klokken, kussentjes, kasten, enz., je slaagt voor een prima prijs, ook online. De bezorging thuis en daar laten monteren van grote stukken maakt de service compleet
annie deinum  | 10/01/19  16:32:06 | Winkelbeoordeling :
Slaapbank aan prima prijs en netjes geleverd. Logeerbed Pantida bevalt ook qua prijs en kwaliteit, hoewel de nalevering van de schroefjes nogal lang op zich liet wachten en hier veel contact voor nodig was.
annie deinum  | 10/01/19  16:24:07 | Winkelbeoordeling :
3 aankopen gedaan de afgelopen 2 maanden. Bij alle drie is er iets flink misgegaan waarvoor ik steeds terug moest naar de leen bakker, terwijl we bezorgkosten hebben betaald. Erg ontevreden over de service
Jaylee Deinum  | 10/01/19  16:30:14 | Winkelbeoordeling :
Laatst heb ik gordijnen op maat laten maken. Het bestelproces op de website was eenvoudig en de gordijnen waren ruim een week eerder klaar! De kleur was ook exact zoals op de website. Ik heb prijzen vergeleken met andere aanbieders, Leen Bakker had de beste deal.
Betsie Butsers  | 09/01/19  09:36:01 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop waar je bestellingen kunt doen op het gebied van meubelen en andere zaken met betrekking tot in en om het huis. De prijzen en bezorgkosten zijn goed, je kunt je bestelling laten bezorgen of bij een van de winkels ophalen, ik heb bij Leen bakker nog nooit een probleem ervaren!
Janny Sterling  | 07/01/19  08:29:15 | Winkelbeoordeling :
Met Kerst voor mijn dochter een stapelbed combi bureau besteld bij Leenbakker. Top kwaliteit voor een super goedkope prijs, de bezorging was ook supersnel, een topservice, mijn dochter is heel blij met het geleverde bed met bureau.
Gio Santana  | 29/12/18  14:08:10 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Leen Bakker,zowel online als in de winkel zelf kun je goed winkelen bij Leen Bakker in de winkel. Online kun je veel producten bestellen dat word dan gratis naar de dichtstbijzijnde winkel gestuurd waar je je product kunt ophalen. Via email word je dan op de hoogte gehouden.
Chayenne Leenders  | 26/12/18  20:21:21 | Winkelbeoordeling :
hele goede service! Ik heb laatst een kast besteld die beschadigt bleek te zijn bij het in elkaar zetten. Ik ben terug naar de winkel gegaan en ze besteldemeteen de kapotte onderdelen opnieuw zonder er een probleem van te maken
Leen van Soest  | 27/12/18  16:18:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels voor wonen en accessoires. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot maar afhalen kan ook. Geld terug bij retourneren is geen probleem.
Priscilla ras  | 21/12/18  07:00:30 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een leuke winkel . Ze hebben ook een website en dat is handig als je niet erg mobiel bent. Er is veel keus en alles word keurig bezorgd en ze zijn niet duur. De website is handig en overzichtelijk.
Pieta Bambergen  | 15/12/18  06:41:38 | Winkelbeoordeling :
Aankoop gedaan via internet, Ik ben zeer tevreden, de website is duidelijk en overzichtelijk en is makkelijk in gebruik. Leen Bakker komt ook netjes zijn afspraken na, wat je ziet krijg je gewoon! Zelf bestelling opgehaald, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Anoniem  | 08/12/18  14:01:14 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met veel keus van meubels tot accessoires. Je kunt laten bezorgen of zelf ophalen. Omdat er bij ons in de buurt een Leen Bakker is, is ophalen een prima optie. Dan betaal je ook geen verzendkosten.
trudy ree  | 03/12/18  16:58:39 | Winkelbeoordeling :
wij vinden leenbakker een leuke zaak en je kunt er mooie spullen van goede kwaliteit en ook nog een goede prijs kopen. heb al van alles gekocht een linnenkast overgordijnen en in between en rolgordijnen en lampen en een zweefstokparasol noem maar op en alles blijft gewoon goed.
Buddie Spencer  | 03/12/18  17:19:12 | Winkelbeoordeling :
Een bank besteld en een leverdatum aangegeven, later werden we gebeld met dat de levering vertraging had en er een andere datum moest worden gekozen. Dat was een beetje jammer. Maar de levering was top en over de bank ben ik ook super tevreden, hij ziet er top uit en zit geweldig!
melissa Devos  | 01/12/18  12:22:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt het spijtig dat er nog maar zo weinig winkels van over blijven. ik vondt deze winkel een goede winkel qua prijs qualiteit voor het aankoop van mijn meubels tapijten en kleine huishoudelijke spullen, deze bij in de buurt is een jaar of 5 geleden gesloten.
Renate Verhelst  | 18/11/18  16:33:44 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke site. Een winkel met een ruim assortiment en producten aan goede prijzen. Je kan zelf kiezen om je bestelling op te halen in een filiaal of om het bij je thuis te laten bezorgen. Goede service en snelle bezorging
Chris te Lintelo  | 20/11/18  06:58:41 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is al jaren een betrouwbare winkel voor allerlei soorten meubelen en decoraties voor het huis. Altijd een mooi ruim assortiment en lage prijzen. Kwalitatief hoogstaand. Leen Bakker is de uw winkel voor alles in huis.
Adri Veltman  | 10/11/18  16:20:20 | Winkelbeoordeling :
De decembermaand komt er weer aan. En daarmee ook cadeautjes maand. Ik heb geen zin de hele stad af te lopen. Daarom ga ik naar Leen Bakker. Een leuk plaid, een kaars, een decoratie, enz, enz. Genoeg keuze voor een goede prijs.
jelke rooks  | 31/10/18  18:55:25 | Winkelbeoordeling :
mooie winkels door het hele land. wat betreft het noorden gaan wij naar de winkel in heerenveen . Goed personeel en veel keus in meubelen en woonspullen. de prijzen zijn bij leen bakker uitstekend evenals de service
susanna Zeeman  | 30/10/18  08:07:45 | Winkelbeoordeling :
Wow De Leenbakker wat hebben ze veel in het assortiment. Van kaarsen tot gordijnen. Echt super! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Stukje verder maar dan heb je ook wat. En niet echt duur.prijs is oke .
Nylaika rosa  | 28/10/18  19:09:20 | Winkelbeoordeling :
als je voor iets mooi en goedkoop gaat is leenbakker de beste goed in grote dingen voor je huis een andere look te geven is prima ik ga altijd eerst aan leenbakker als iets kapot in huis is en het is goedkoop voor je portemonnee dus doen.
Henrie Nak  | 23/10/18  18:46:08 | Winkelbeoordeling :
Leenbakker.nl is een echte aanrader, een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, elk week heel veel kortingen, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat makkelijk, goede klantenservice, retourneren zonder gedoe.
aagje Hogerheide  | 19/10/18  14:09:27 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een winkel waar je gezellig kunt rond wandelen , en leuke en aparte artikelen kunt kopen . ook de meubels in verschillende kleuren hout zijn van goede kwaliteit. ook voor leuke kleine cadeautjes kun je er er echt. Het personeel is vriendelijk en staat je netjes en correct te woord.
Lewis Hamilton  | 12/10/18  14:34:48 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel tevreden over onze bestelling bij Leen Bakker. Een kast was geleverd met een kapotte lade. Na contact met een erg vriendelijke medewerkster van de klantenservice is dit supergoed opgelost, er werd gelijk een nieuwe lade opgestuurd!
Miriam Piccin  | 11/10/18  21:11:31 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ging en nog weleens veel naar Leen Bakker. Tegenwoordig kijk ik veel op de website van Leen Bakker. Voor mij is dat een uitkomst vanwege mijn werk. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen op de website van Leen Bakker.
Elisabeth Schoonhoven  | 05/10/18  08:44:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, gebruiksvriendelijk. Mooi assortiment, heel veel verschillende smaken en kwalitatief goede producten. In mijn huis aanwezig! Enige minpunt vind ik dat je niet achteraf kunt betalen, daardoor kies ik dan soms toch voor een andere winkel.
Veronique Bam  | 05/10/18  10:03:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een hele goede ervaring met de webshop van Leen Bakker, prima prijs vergeleken met andere aanbieders en had het product de volgende dag al in huis. Een vriendelijke bezorger aan de deur, en natuurlijk het voordeel dat ik niet naar de winkel hoefde of zelf moest sjouwen met een zware kast!
anvanvessem  | 27/09/18  08:36:40 | Winkelbeoordeling :
ik kom niet zo vaak bij Leen Bakker. ik was dan ook blij verrast toen ik er laatst was.ze hebben zoveel accesoires en keuze in meubelen. zelfs de afwerking was beter als vroeger. Ik ga hier toch vaker heen
Gretha van Holten  | 28/09/18  07:24:04 | Winkelbeoordeling :
Prettige webshop om te winkelen. Ruime keuze in meubelen, ook tuinmeubelen en decoraties. Snelle levering, vaak al de volgende dag en goede terugstuur-service. Regelmatig prettige kortingen en voordelig geprijsde artikelen.
G.M van Holten  | 27/09/18  22:02:56 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker heeft een prettige webshop. Het is een woonwinkel met een ruim assortiment aan artikelen op het gebied van wonen, ook decoratie en tuinartikelen. Regelmatig zijn er leuke acties met kortingen. Bestel je voor 22.00 uur dan heb je het meestal de volgende dag al in huis.
Miriam piccin  | 22/09/18  18:21:13 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe regelmatig aankopen via de site of in de winkel bij Leen Bakker. Ik kom er al als kind zijnde en kan mij niet voorstellen als ik daar niet meer zou kunnen winkelen of bestellen via de website. Dat zou een groot gemis zijn. Maar gelukkig is daar geen sprake van.
Arnold Smit  | 19/09/18  13:39:11 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige zaak met zeer groot assortiment! Eigenlijk wel voor ieder wat wils! Het is tevens een beetje een rommelige zaak! Maar daar zijn de prijzen ook op ingesteld! leuke meubels en andere goederen voor zeer lage prijzen! Ik kan het aanbevelen!
Harm Raspe  | 19/09/18  10:43:42 | Winkelbeoordeling :
Snelle en handig website te bekijken en een bestelling te plaatsen de indeling is handig en early ook snel in een paar klikken heb je een bestelling geplastst. Alleen de prijzen vindt ik niet goedkoop zoals ze dat between.
Ron Veltman  | 06/09/18  21:05:40 | Winkelbeoordeling :
Als ik aan Leen Bakker denk word ik altijd wat hebberig. Rondlopend in de winkel doe ik ideetjes op en neem kleine artikelen mee. Je betaald toch niet te veel. Grotere artikelen bestel ik via de site en laat ik lekker thuis bezorgen.
Jacky  | 03/09/18  22:39:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel wanneer ik op zoek ben naar meubels en/of accessoires. Ik neus er graag rond om inspiratie op te doen en koop er regelmatig iets om mijn huis op te leuken. De folder spit ik ook vaak door.
Anja Van Steenbergen  | 03/09/18  13:51:51 | Winkelbeoordeling :
Iets besteld bij Leen Bakker. Service erg goed, snelheid ook. Het werd netjes thuis gebracht. We hadden ook de keus om het op te halen. Ook qua betalen erg veel keuzes. Wat wel jammer is, is dat je altijd verzendkosten hebt.
Petronella Smit  | 29/08/18  10:01:12 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is een hele fijne en prettige winkel en webwinkel om rond te kijken op zoek naar iets nieuws om bijvoorbeeld je huiskamer een nieuwe inrichting te geven. Ook op het gebied van slaapkamers heeft Leen Bakker werkelijk alles in verschillende prijsklassen dus voor iedereen. Ook heeft Leen Bakker deskundig personeel, top!
Peet Bos  | 29/08/18  19:04:41 | Winkelbeoordeling :
Moderne winkel met behulpzaam en vakbekwaam personeel. Van bed tot bank, van tuinset tot bloempotten. Met veel plezier kom ik bij de Leenbakker (meestal in Assen). Hebben ze iets niet op voorraad dan wordt het besteld.
Ineke Kaiser  | 16/08/18  10:54:26 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering,goed verzorgd zag alles eruit,zeer degelijk verpakt.Zijn er blij mee,de enige die er niet zo blij mee was was PostNL.Die had liever gezien dat een andere pakketdienst de opdracht had gekregen maar ja dat was dan weer duurder voor ons als klant geweest.
Marianne Jansen  | 11/08/18  13:13:34 | Winkelbeoordeling :
Leenbakker is een van mijn favoriete winkels. Ik koop er graag.Het is niet duur en de kwaliteit is zeer goed. Je kunt er veel kopen voor weinig geld. Decoratie spullen zijn daar ook veel,top. Wij kopen daar ook kasten,zeer goed.
André Van Dillen  | 11/08/18  10:27:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Leen Bakker winkel je met plezier. Met het grote assortiment woonartikelen heb je een enorme keuze. het moet al gek zijn, als je geen bijpassend item kunt ontdekken bij jouw interieur. Het is niet alleen het kopen maar ook inspiratie op te doen.
Suzy Van Nauw  | 07/08/18  18:17:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel blij dat Ipay met Leenbakker samenwerkt. Vorige maand een zetel gekocht aan een spotprijs. Leenbakker, een heel ruim assortiment, je vindt er alles voor in je huis en je tuin aan goede prijzen
Rob Dyrdek  | 08/08/18  11:17:55 | Winkelbeoordeling :
Leen Bakker is tenminste betaalbaar! dekbedovertrekken gekocht voor maar €5,- per stuk! Was daar uiteraard superblij mee. Ook online bestellen is super makkelijk en snel, goede service. Mooie winkel, mooie website en goede aanbiedingen!
Wilfred Bakx  | 05/08/18  11:30:24 | Winkelbeoordeling :
deze site is zeer duidelijk en goed overzichtelijk. als je een product zoekt is de ze makkelijk te vinden. en de prijs is ook lager dan bij vele andere web shops die de zelfde producten verkopen. en ook hebben ze een goede service.
Katarzyna Podbielska  | 01/08/18  21:23:47 | Winkelbeoordeling :
goede winkel met veel meubels, snel bij webshop kan iets vinden. goede kwaliteit,prijs,service ook goed. als ik iets nodig dan ik ga terug elke keer naar de winkel,niet allen meubels kopen maar ook andere goederen
H. Schoenmaker-Mrozewski  | 25/07/18  17:59:15 | Winkelbeoordeling :
Laatst een rek voor in de keuken besteld. Werd netjes op tijd geleverd en ondanks dat ik op 1hoog woon . Werd het tot aan de voordeur bezorgd. Zonder beschadigingen aan de verpakking . Zeer tevreden
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle HEMA
visit register click click