ONTVANG TOT 2,25% CASHCOINS HEMA Hotels.com

Leesmap.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Leesmap.nl

Ontvang wekelijks met korting bij Leesmap.nl een gevarieerd pakket aan tijdschriften

Elke week je favoriete bladen op de deurmat? Bij Leesmap.nl kun je elke week genieten van een pakket tijdschriften voor een klein bedrag. Wanneer je een abonnement neemt bij Leesmap.nl krijg je een leuk welkomstgeschenk cadeau als een Senseo, stofzuiger en digitale camera. Wil je de Leesmap liever eerst een tijdje proberen? Neem dan een proefabonnement.

Leesmap.nl Beoordelingen

Ron Veltman  | 23/09/18  16:07:16 | Winkelbeoordeling :
mijn vrouw en ik hebben allebei een abonnement op een tijdschrift. Dat tikt per jaar aardig aan. Nu gaan we overstappen op de Leesmap.nl. Vanuit je stoel thuis geregeld en voor een paar euro per week een hele stapel tijdschriften voor ons beide.
Adri Veltman  | 25/01/18  19:30:13 | Winkelbeoordeling :
Toen door omstandigheden mijn inkomen kelderde moest ik bezuinigen. Het eerste wat eruit ging waren alle abonnementen op de tijdschriften. Gelukkig maak ik binnenkort gebruik van Leesmap.nl en kan ik lekker doorlezen.
marianne hiemstra  | 28/05/17  16:33:21 | Winkelbeoordeling :
Na een maand een proefabonnement hebben we besloten om de leesmap te nemen. Het hele gezin heeft er iets aan. We hebben niet de allernieuwste, maar dat geeft niet. We kregen ook nog eens senseo cadeau! Hele verrassing!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG TOT 7,50% CASHCOINS ABOUT YOU Vattenfall
visit register click click