ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Zooplus

Lidl-shop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl-shop.nl

Meer dan 3000 producten met cashback bij Lidl-shop.nl

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij Lidl-shop.nl, de webshop van supermarktketen Lidl. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl-shop.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl-shop.nl Beoordelingen

Dounia Douhou  | 02/07/20  15:30:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service en kwalitief prima producten. De verzendkosten vind ik alleen wta minder, want bij de meeste webshops hoef je niks bij te betalen. Voor de rest is het een fijne bedrijf om te shoppen. Tevreden over hun diensten!
Kyra van der Sluis  | 01/07/20  16:06:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Lidl een geweldige winkel!! Goede producten voor een mooie prijs, altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Alle non-food is makkelijk online te bestellen via de webshop en je wordt uitstekend geholpen!
cindy linders  | 24/06/20  08:34:05 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel om je boodschappen te doen met altijd erg leuke nonfood artikelen in de aanbieding. Maar de website is zeker zo leuk! Allerlei leuke en handige artikelen te koop en erg leuk geprijsd! Zeker de moeite waard om ook eens te bezoeken.
Ben Thuis  | 10/06/20  10:48:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb schuifhordeuren besteld bij Lidl-shop voor een goede prijs. De kwaliteit van de deuren is prima. De beschrijving voor het in elkaar zetten van de deuren is goed op één belangrijk ding na, de berekening voor de maten is erg ingewikkeld. De deuren passen prima en schuiven soepel.
Andrea.G. Kleine Jansen  | 09/06/20  19:02:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle levering. Navraag over artikelen worden razendsnel beantwoord en naar tevredenheid.
menno  | 09/06/20  10:34:21 | Winkelbeoordeling :
Lidl is echt een geweldige winkel. Ze hebben fantastische webshop bij. En als iets kapot gaat geven ze ook nog garantie. Ik heb zelf al heel vaak bij de webshop artikelen besteld . Zeker voor herhaling vatbaar..
Ineke Asselman  | 06/06/20  19:45:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering als je iets besteld. Wordt goed op de hoogte gehouden als je iets besteld hebt wat niet op voorraad is wanneer het precies geleverd kan worden. Biij de klantenservice, nemen echt de tijd voor je. Als je iets retour stuur binnen 5 dagen je geld terug zonder vragen.
Harry Spotter  | 06/06/20  16:43:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten en snelle levering, Ik had een kolomboor besteld en het was er 3 dagen later. Het was wel geen Lidl merk Parksite, maar wel een zeer goede kolomboor. Ik ben er erg blij mee, mooi en goed ding.
Floortje Hack  | 03/06/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt. Goedkoop, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit! Ook het non-food gedeelte is altijd aantrekkelijk geprijst en helemaal makkelijk dat je het nu zo online kan bestellen!
Peter Faber  | 29/05/20  16:43:56 | Winkelbeoordeling :
Veel keus, de kwaliteit is prima en de klantenservice van Lidl is fantastisch.Een minpuntje: ik vind de verzendkosten van 5 euro voor een truitje of blouse of zo, iets dat gewoon door de brievenbus kan, erg hoog! Soms is het wel de helft of meer van de aanschaf! Dat moet beter kunnen.
Tako Henstra  | 31/05/20  10:08:27 | Winkelbeoordeling :
Online bij Lidl shop een badkamer kast gekocht helaas bij de 3e levering pas alles onbeschadigd ontvangen maar we snelle herlevering dus toch super tevreden kwaliteit is goed montage is eenvoudig en zeer qua inhoud
Johan Schoofs  | 01/06/20  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
Heb regelmatig bij lidl spullen besteld. Het assortiment is groot, in de webshop is nog meer te vinden dan in de folder staat die wekelijks bezorgd wordt. De prijzen zijn zoals van we van lidl gewend zijn laag. Bezorgen snel.
Frans van Delen  | 26/05/20  11:54:19 | Winkelbeoordeling :
De Lidl-shop heeft een heel mooi aanbod en een hele scherpe prijs! Het aanbod van de producten is heel erg groot. In het verleden hier regelmatig al besteld en van plan hier nog langer mee door te gaan.
Elly AA Moerkerke  | 26/05/20  08:22:09 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden heb ik 2 tuinstoelen (standenstoel) besteld. Deze zijn van uitstekende kwaliteit.De berichtgeving en aflevering van deze stoelen zijn prima verlopen. Deze webwinkel is een aanbeveling waard.
Arvid Eijke  | 22/05/20  06:13:43 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Levertijd is alleen niet echt meer dan deze tijd (minimaal 3 dagen). Ook moet moet standaard verzendkosten betalen wat ook echt niet meer van deze tijd is. Retourneren gaat vrij eenvoudig.
Menyhert van der Haven  | 20/05/20  10:34:32 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een enorm efficient georganiseerde onderneming. Ik kom ook graag bij de winkels, die ruim zijn opgezet. Maar ook online heeft de lidl tegenwoordig veel te bieden: je kan daar alles bestellen wat ze in de winkels ook verkopen, en soms zelfs meer.....
Samantha Van de merbel  | 20/05/20  14:59:46 | Winkelbeoordeling :
Lidl is qua vlees erg goed,vind ikzelf. Nu hebben ze bijv. stickers plakken voor gratis vlees. Dan haal ik vaak veel vlees in 1x en kunnen we weer een hele tijd vooruit. Zeker de BBQ worstjes zijn erg lekker.
Maria Hanssen  | 20/05/20  06:57:07 | Winkelbeoordeling :
Bij vragen meteen antwoord en vriendelijk personeel! Wat er verkocht wordt is van goede kwaliteit en er is een behoorlijk snelle levering. Alleen jammer dat er geen reserve accu's meer te krijgen zijn van mijn 4jaar oude accuboormachine.
Christine  | 18/05/20  16:17:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met heel veel spullen, groot assortiment en van goede kwaliteit voor een lage prijs. Verder lage verzendkosten bij de meeste dingen. Verder is de klantenservice erg goed, behulpzaam en snel.
Carole Adamus  | 18/05/20  19:38:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldig bedrijf. Jammer dat ze niert veel keuze hebben in grote maten. Verder heeft deze winkel zeer goede producten en van goede kwaliteit. Ik koop er graag. Ze gaan met de tijd mee en heeb vaak hele goede acties.
Debs Coert  | 19/05/20  06:14:52 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat de Lidl nu ook een website heeft en je online artikelen kunt bestellen (helaas nog niet de dagelijkse boodschappen). Heel veel keus en aanbiedingen. Schappelijke bezorgkosten en snelle levering. Echt een aanrader!
Freddy Maertens  | 11/05/20  09:44:59 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen iets besteld bij Lidl-shop en de spullen zijn van een uitstekende kwaliteit en op de levering is ook niets aan te merken ik zou het prettig vinden om boven een bepaald bedrag gratis te laten leveren maar dit is mijn mening meegaan met de andere online winkels.
Wartinah Redjokaryo  | 05/05/20  09:14:39 | Winkelbeoordeling :
mooie overzichtelijke site. Na bestellen de volgende dag in huis. De produkten hebben allemaal 3 jaar garantie. Heb meerdere artikelen via Lidll in huis, werken goed, kwaliteit is prima, tegen een heel aantrekkelijke prijs
Sharita Van Homelen  | 04/05/20  06:48:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel om in te lopen. Hebben niet alleen de dagelijkse spullen maar ook vaak kleding, schoenen, elektrische apparaten enz. Ook hebben ze vaak leuke aanbiedingen met van alles en nog wat, zo kan je goed combineren.
Robert van der Veen  | 03/05/20  19:06:24 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een winkelbedrijf die zich met zijn groente afdeling in het zonnetje zet. Artikelen zijn van A kwaliteit met een vrij lage prijs ,dus een plaats om voor weinig geld een gezonde maaltijd te scoren.
Ger Verbrugh  | 02/05/20  07:26:59 | Winkelbeoordeling :
is een goede en goedkope zaak waar je voor heel weinig goede spullen hebt en van goede kwaliteit weinig personeel maar voldoende in voorraad . en waar je ook goed gereedschap kan kopen en thuis kan laten bezorgen .en de verkopers zijn altijd vriendelijk
Johan Peters  | 02/05/20  14:38:15 | Winkelbeoordeling :
Dé website voor de voordeligste supermarkt van Nederland met dagelijkse top aanbiedingen. Met een grootte keuze uit de volgende categorieën: elektronica, speelgoed, klussen, tuin, wonen & slapen, mode, sport & hobby en de gebruikelijke weekdeals.
Nel Koopmans  | 03/05/20  08:07:06 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Wat in de aanbieding is in de week staat groot op de voorgrond dat kan niet gemist worden. Vind het prettig dat er kopjes zijn zodat je snel kunt zoeken. Het is vind ik ook belangrijk wanneer het item te koop is.
Kelly Mans  | 30/04/20  12:59:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg blij met mijn recente bestelling, ik had tuinstoel kussens gekocht, zijn echt hele mooie, de prijs en de kwaliteit ervan zijn hartstikke goed Erg blij mee leuk voor deze zomer dit jaar Bedankt Met vriendelijke groet, Kelly Mans
Priscilla  | 30/04/20  06:33:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eens broeken besteld bij de lidl shop. Het is wel jammer dat alles snel weg is daar kwa maten. Kreeg ze binnen 3/4 dagen al binnen dat vind ik vlug en de broeken waren netjes verpakt en zaten heerlijk!
Nadia Ali  | 29/04/20  22:34:16 | Winkelbeoordeling :
Goede service , ook bij retouren. Duidelijk uitleg over het aanbod. Geen wachttijden. Levering gebeurd binnen gestelde tijd. Geen moeilijkheden , serven op de shop geeft weinig problemen. Inruilen , vervanging van het product gebeurd meteen na klacht . Goede klacht afhandeling
Petronella Smit  | 14/04/20  17:43:47 | Winkelbeoordeling :
Lidl-shop.nl is een fijne webshop met steeds weer heel verrassende items. Het zijn vooral de prijzen waardoor Lidlshop er voor mij uitspringt. De bestellingen gaan gemakkelijk en de levering is lekker snel.
Kelly Deelen  | 09/04/20  10:15:47 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Ze hebben van alles, tegen een gunstige prijs (kwaliteit is oke, niet heel hoogstaand maar dat verwacht je ook niet tegen die prijs). De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer dit gaat plaats vinden. Gratis retourneren.
Harry Nak  | 05/04/20  09:26:39 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer besteld bij de Lidl webshop: een handmixer, voor een zeer lage prijs. Meestal verwacht ik niet echt veel van goedkope keuken apparatuur. Maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe aangenaam verrast ben!
Gerda Veerman  | 02/04/20  08:19:39 | Winkelbeoordeling :
Contact gehad toen mijn pakketje zoek was. Heel netjes geholpen en geld terug gekregen. Bestelling op nieuw gemaakt twee dagen daarna al binnen. Super geregeld goede en snelle service blijf zeker bestellen
Mandy Kramer  | 28/03/20  00:16:38 | Winkelbeoordeling :
De Lidl wat een goede supermarkt is dat ,ben zelf helemaal gek van al die vers gemaakte broodjes .Maar wat ik ook ontzettend leuk vind is de Lidl-shop online .Hier kun je echt van waterkoker tot een mooi jurkje vinden een aanrader !!!
Belinda  | 25/03/20  20:52:42 | Winkelbeoordeling :
Heb via lidl.nl 2 zoutlampen gekocht met zoutballen die opwarmen voor massage, helaas was 1 lamp kapot toen hij aan kwam, maar super snelle reactie toen ik die heb terug gestuurd, ik kreeg meteen mijn geld terug en ook de verzendkosten, zodat ik nieuwe kon bestellen als ik wilde, super gewoon
René Krijgsman  | 26/03/20  10:10:00 | Winkelbeoordeling :
Net als in de winkel is de shop op het internet fraai en goed verzorgd. Hij werkt prima en snel. en de service is prima. En het assortiment top en de prijzen goed tot uitstekend. Hoewel ik moet zeggen dat ze wel steeds beetje bij beetje duurder worden. Maar de aanbiedingen vergoeden veel
Peter Voogt  | 23/03/20  12:57:11 | Winkelbeoordeling :
Een supermarkt die anders is dan anderen, dat is Lidl. Naast je dagelijkse boodschappen kun je er ook voordelig non-food artikelen vinden of een leuke vakantie boeken. En alles tegen de laagste prijzen. De website is handig in gebruik, ook op de Lidl-app.
Danielle Pronk  | 18/03/20  14:22:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop van de grootste discount supermarkt van Nederland. Je kunt hier terecht voor kwalitatief goede nonfood producten tegen de scherpste prijzen. Bezorgen gaat vrij vlot en eventueel retourneren is ook geen probleem.
Jin Van Luijk  | 17/03/20  12:20:44 | Winkelbeoordeling :
Prima online web winkel/shop. Niets mis mee, Ook niet bijzonder goed. Verkoopt oke producten tegen relatief lage prijs. Al heb ik er nog nooit levensmiddelen besteld. Die koop ik toch altijd nog in de winkel.
Beata Bobek  | 11/03/20  09:56:25 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en ook nog goedkoop. Het ook te maken gehad met klantenservice. Geweldig ! Een item uit mijn bestelling kwam beschadigd dus ik kreeg een nieuwe gratis toegestuurd ! Top en vriendelijk .
Hetty Ockeloen  | 09/03/20  12:30:16 | Winkelbeoordeling :
ik winkel graag bij de Lidl omdat de prijzen en de artikelen goed en goed geprijsd zijn en de Lidl dicht bij mijn huis is.Online bestellen is makkelijk en e doen niet moeilijk bij garanties en retour artikelen.
Erik Duit  | 01/03/20  21:00:44 | Winkelbeoordeling :
Nou ik ben zeer te spreken over de webshop van Lidl. je hebt er een ruim aanbod aan producten. De prijs is aangenaam en de kwaliteit wat je ervoor krijgt daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan deze webwinkel jullie allemaal aanraden.
Teddy Zuydendorp  | 29/02/20  08:26:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de lidl.traptreden besteld, ze waren er zo en zijn van stevige kwaliteit, de verrzending duurde best lan en de bestelling kwam.in 2 delen. Maar de prijs was goedkoop en er zit meer treden.in een pakket bij de lidl dan elders. Voor mij een 8'
Mir Eekels  | 01/03/20  14:19:31 | Winkelbeoordeling :
Geweldige online shop. Jammer dat je niet alle boodschappen online kunt bestellen.... Erg voordelig voor zeer goede kwaliteit. De enige winkel die ik tot nu toe heb gevonden die joggingbroek maat xs heeft en dit ook keurig doorvoert in alle broeken d ie nieuw in de winkel komen.
Cindy Kalou  | 01/03/20  08:10:54 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaringen bij de Lidl webshop zijn zeer goed, zowel het bestelproces en het retourproces zijn goed, de prijs/ kwaliteits verhoudingen zijn ook prima, scherp geprijsd en toch een goede kwaliteit, prima!
Esther Roodenburg  | 22/02/20  18:25:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Wim de Jong  | 24/02/20  10:15:16 | Winkelbeoordeling :
Voor mensen met een laag budget voor het aankopen van levensmiddelen en diverse andere artikelen is er bij Lidl heel veel keuze om goedkoop te shoppen. Vooral hun eigen merken zijn vaak in de aanbieding en daardoor zeer voordelig.
Filip Anthonis  | 23/02/20  14:11:36 | Winkelbeoordeling :
De aanbiedingen van de Lidl shop, zoals de waanzinnige winteraanbiedingen, komen altijd van pas, keukenrol, toiletpapier, peren en buxusplantjes, aan een bijkomende korting en van onberispelijke kwaliteit.
Hendrik Westerhof  | 21/02/20  06:03:32 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerlaagste prijs en de beste kwaliteit ga je natuurlijk naar de Lidl ! Alleen al de groenteafdeling is de moeite waard om te bezoeken. Niet voor niets wordt deze bijna jaarlijks al beste uitgekozen !
henk meijer  | 15/02/20  19:57:37 | Winkelbeoordeling :
LIDL IS EEN BETROUWBARE WEB SITE SNELLELEVERING BIJ PRODUCT UIT VERKOCHT BINNEN 5 DAGEN GELD TERUG GESTORT EN EEN GOEDE RETOUR SERVICE BETAALBAREVERZENDKOSTEN MELDING WANNEER HET VERZONDEN IS EN OOK UIT HOEVEEL PAKKEN HET ZIJN
A Alijagic  | 14/02/20  15:50:00 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel, goodkoop en voordelijg, groote assortement, kwaliteit, leuke aanbidingen, van alles van batterijen tot de schoenen en broeken en tuinartikelen, ik kan alles vineden wat ik nodig heb bij lidl
gaby kramer  | 10/02/20  08:07:40 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft leuke aanbiedingen. Hele fijne kinderkleding en relatief lage bezorgkosten. Vaak bestel ik lekkere wijnen mee, want ook die hebben ze te kust en te keur. Ik ben dus erg blij met de Lidl-shop
T. Juginovic  | 07/02/20  04:40:40 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website. Bestellen van product gaat vlot,snelle bevestiging per mail. Betaalbare meubeltjes, gisteren mijn bestelling binnen gehad precies binnen aangegeven tijd. Een ladekast met vier lades, erg makkelijk in elkaar gezet.duidelijke instructies.
Sandy Gosselink-Berends  | 05/02/20  21:56:36 | Winkelbeoordeling :
De levering van de producten zou sneller mogen, maar voor de rest zeer tevreden over de producten en prijs kwaliteit verhouding. Ook doe ik altijd boodschappen bij de Lidl en is de bake-off gedeelte op de broodafdeling echt een aanwinst!
Rachid Hamdani  | 31/01/20  18:19:37 | Winkelbeoordeling :
De supermarkt met goedkope en kwalitatief goede producten. Ze hebben altijd wat in de smaak valt. meerdere keren wat besteld en het werd altijd snel geleverd. de service is prima en klantvriendelijkheid is ook heel goed.
christina verschoor  | 01/02/20  09:37:18 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst wat besteld bij lidl online. Moet zeggen het is me niet tegengevallen. Kreeg snel mail met track and trace. Ook snel mail dat het verstuurd was. En het was er ook binnen vier dagen dus prima.
Sophia Roobol  | 02/02/20  10:26:00 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en per mail goed geinformeerd over status van levering. Kwaliteit van de producten is goed van de kledinglijn. En de website is goed overzichtelijk. Koop meer malen per jaar via de webshop.
Arnold Treep  | 02/02/20  12:22:23 | Winkelbeoordeling :
Het is een prima webshop waar ik regelmatig iets bestel maar soms duurt het wel erg lang voor iets weer op voorraad is als het op een bepaald moment is uitverkocht moest laatst wel 6 maanden wachten tot een horgordijn met magneetjes er weer was .
Marc Groen  | 02/02/20  08:28:47 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit van de geleverde artikelen Is goed en zeer goedkoop. Snel bezorgd en in een keer terwijl het in twee keer in de planning stond. We zijn dus heel tevreden en we gaan hier vaker iets bestellen.
Karin gerritsen  | 29/01/20  04:38:00 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft zowel een fijne winkel als webshop. In de winkel hebben ze een beperkt assortiment aan non-food producten. In de webshop enorme keuze. Leuk om rond te kijken. Bestellen gaat snel en eenvoudig
Jan Van Nood  | 26/01/20  08:07:06 | Winkelbeoordeling :
De Lidl is behalve een goede supermarkt ook een prima webshop met veel producten van een goede kwaliteit. De prijzen zijn alleszins redelijk en de bezorging van bestelde producten duurt gemiddeld 1 tot 3 dagen. Tot dusverre heb ik er nooit problemen mee gehad dankzij een uitstekende klantenservice.
Chanel West Coast  | 24/01/20  13:59:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online een stoompan gekocht bij Lidl, die ook op inductie kan, bleek een zeer goede, zwaar en degelijk uitgevoerde pan voor weinig geld. Ik ben sowieso tevreden over al mijn bestellingen bij Lidl, vind het wel jammer dat ze geen wijn meer online verkopen.
Sabine  | 20/01/20  17:42:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een paar keer iets besteld bij de Lidl. Alles werd prima op tijd geleverd en de betaling ging ook keurig. Je wordt goed op te hoogte gehouden van de status van je pakketje en ik had eea snel in huis. Mooie en voordelige skikleding aan over gehouden!
Wendy te h  | 16/01/20  16:31:43 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met groot en afwisselend assortiment. Lage prijzen voor leuke en handige non-food producten. Met regelmaat ook grote sale waardoor de prijzen nog interessanter zijn. Ik koop er vaak!
Manuela V Renswoude  | 14/01/20  18:55:00 | Winkelbeoordeling :
Lidl shop.nl is een hele fijne online shop met heel veel mooie aanbiedingen voor zeer aantrekkelijke prijzen en je bestelling wordt snel thuisbezorgd echt ideaal dus....ik heb er al aardig wat bestellingen geplaatst en ben echt zeer tevreden!
rvdwu  | 15/01/20  00:47:14 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor de eerste keer online besteld. Ondanks de drukte ivm feestdagen was mijn bestelling snel in huis. Werd ook goed via de mail op de hoogte gehouden. Verzendkosten zijn maar 4 euro dus goed te doen. De sale afdeling is leuk, kom je goedkope artikelen tegen. Ga hier vaker bestellen!
Naftali P  | 14/01/20  15:15:31 | Winkelbeoordeling :
Met enige wantrouwen heb ik een stoomkoker, multi-hakker en een handmixer besteld bij de Lidl webshop, voor zeer lage prijzen. Meestal verwacht ik niet echt veel van goedkope keuken apparatuur. Maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe aangenaam verrast ben
heidy Bergman  | 31/12/19  15:18:16 | Winkelbeoordeling :
Deze supermarkt is lekker goedkoop! De offline winkel is overzichtelijk, simpel, maar daar is de prijs ook naar. De online winkel bevat veel non-food producten. Ik was verbaasd toen ik er voor het eerst op keek. Ze hebben er een ruim assortiment en voor een betaalbare prijs.
Clint Eastwood  | 03/01/20  20:17:55 | Winkelbeoordeling :
Af en toe bestel ik online bij Lidl, producten zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding, ook het bestel en (retourneer)-proces is zeer duidelijk. Kortom alle lof voor Lidl.
Ilja Van bremen  | 12/01/20  15:39:14 | Winkelbeoordeling :
Lidl is echt een geweldige winkel en daar hoort dan natuurlijk ook echt een fantastische webshop bij. Ik heb zelf al heel vaak bij de webshop artikelen besteld en dat is altijd uitstekend bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ingrid van Vuuren  | 09/01/20  11:42:24 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop vind je leuke aparte niet al te duren hebbedingetjes. Het is wel jammer dat er soms "web only" staat. Reclamefolder on line is plezierig, maar is onderverdeeld naar regio's. Dat werkt niet altijd perfect bij het aanklikken.
Siham Amraoui  | 02/01/20  12:05:27 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een van mijn favoriete winkels altijd van alles en voor mooie prijs! Ik haal daar mij groenten en fruit. Vaak bestel ook veel dingen voor huis, badkamer en voor de kids. Echt aanrader, mooie prijzen en klantvriendelijk. Levering duurt meestal ongeveer 3 dagen
Ellen Schutte  | 27/12/19  21:38:09 | Winkelbeoordeling :
Goede producten, voor een goede prijs. Word snel geleverd (en fatsoenlijk verpakt). Duidelijke manier van afronden bestelling en ruime keuzemogelijkheden met betalen. Ik zou zeker nog een keer bestellen bij lidl-shop.
Inge Block  | 28/12/19  20:23:35 | Winkelbeoordeling :
ik vind Lidl een hele fijne webshop. Hij is overzichtelijk en duidelijk. er zijn altijd leuke koopjes en sale. De producten komen snel aan en verzenden is slechts 2,99. De aankopen zijn altijd heel goed verpakt en retourneren van producten gaat heel simpel.
John Vd Bogaard  | 26/12/19  12:04:33 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Makkelijk te bestellen, prijs/kwaliteit super! Kwam voor de laatste inkopen voor de vakantie makkelijke, handige dingen tegen die zeker voor fietsvakantie makkelijk mee te nemen zijn.
Christini Induzzi Lopes  | 26/12/19  17:53:28 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in de Lidl-winkel. Ik vind veel internationale producten. een breed scala aan duurzame producten. De prijs en kwaliteit verhouding zijn goed. Ik beveel Lidl ten zeerste aan. ik vind leuk.
Ira van de Giessen  | 24/12/19  08:53:24 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering, mocht een product toch tegen vallen dan makkelijk en snel geld retour ontvangen. Heb daar al meerdere producten naar alle tevredenheid gekocht. Ook als iets tijdelijk uitverkocht is wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer het weer leverbaar is
Hans Breith  | 20/12/19  10:46:19 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat Lidl ook een website heeft waardoor je vanuit je luie stoel de bestelling kunt plaatsen en die tegen een klein bedrag kunt laten thuisbezorgen, veelal binnen twee werkdagen. Degelijk verpakt, en ziet er zo uit als op de foto;s op website.
Madelyn Rodriguez  | 18/12/19  07:54:55 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel met hoge kwaliteit producten, iedere week leuke en nieuwe aanbiedingen en kortingen in heel veel assortiment. Ook online kan je veilig en voordelig winkelen, goede service, bezorging en gratis retourneren
Bert Visser  | 18/12/19  07:55:04 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Lidl met heel veel keuze aan producten. Daarbij is het echt goedkoop vergeleken met andere webshops. Ik heb al een aantal keren besteld bij Lidl-shop.nl en het is prima bevallen, een echte aanrader dus!
Mandy van Binsbergen  | 14/12/19  03:56:45 | Winkelbeoordeling :
Zonet nog wat besteld via deze webshop. Een elektrisch gitaarset en een keyboardset. Bijzonder goedkoop dus ik ben blij. De shop is erg eenvoudig en bestellen gaat snel. Veel dingen zijn ook in voorraad dat scheelt natuurlijk ook heel veel. Je kan echt van alles kopen dus niet alleen je boodschapjes en dat voor weinig geld. Een echte aanrader dus.
Hans Kazan  | 13/12/19  17:58:31 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service/bezorging van de Lidl-shop.nl, prijs/kwaliteit is ook geweldig! Ze zijn ook goedkoper dan de meeste andere shops en het bestellen en betalen ging ook heel makkelijk, verder aantrekkelijke prijzen, prima dus!
Nika Lemson  | 16/12/19  00:50:19 | Winkelbeoordeling :
Ideaal dat heel veel van de non-food artikelen van de Lidl nu via hun website verkrijgbaar zijn. Vroeger moest je op de dag dat de aanbieding inging bij openingstijd in de winkel zijn. Nu bestel je het gewoon vanuit je stoel of je werk!
Carina Westerhof  | 13/12/19  07:29:11 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl ben je wel heel voordelig uit. De verste produkten tegen de laagste prijs, wie wil dat nou niet ? En zoveel variatie in keus ! Onlin bestellen is een fluitje van een cent, maar er is altijd wel een Lidl winkel ook bij jou in de buurt !
Jacks Teller  | 11/12/19  09:46:40 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer nieuwe spullen bij Lidl-shop.nl. Ik had een kerststraat met verlichting op de webshop gekocht. Goedkoop en goed, snelle levering en netjes verpakt! Je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, gewoon goed dus van Lidl.
kitty Boumans  | 04/12/19  17:31:52 | Winkelbeoordeling :
goede goedkope winkel. waar de gekochte artikellen snel worden geleverd tegen lage verzendkosten. goede service van deze winkel als er iets niet naar wens is.met vragen kkun je altijd bij de web shop terecjt
remond reichwein  | 08/12/19  19:49:51 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke webshop van Lidl shop.nl hier staan de dingen die Lidl niet in de winkel heeft liggen makkelijk en snel thuis bezorgd makkelijk retouren van je artikel als het je het niet bevalt of beschadigd
Pieta Bambergen  | 30/11/19  19:57:27 | Winkelbeoordeling :
De producten die ik af en toe online bestel bij Lidl zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding, ook het bestel en (retourneer)-proces is zeer duidelijk. Kortom alle lof voor Lidl.
Fanny De Greef  | 28/11/19  15:09:25 | Winkelbeoordeling :
Deze shop heeft een heel overzichtelijke indeling. Er staan vele artikelen in die je vaak in de winkel niet ziet of die in de winkel snel uitverkocht zijn. Goede aanbiedingen en ook een speciale sale rubriek voor de beste koopjes. Snelle bezorging en gratis retourneren, ze komen hey zelfs ophalen bij he thuis als get artikel te groot is om naar het postkantoor te brengen.
K J K Koopman  | 29/11/19  05:13:13 | Winkelbeoordeling :
De lidl webshop is een webshop waar je allerlei artikelen kunt kopen tegen een lage prijs. Dit betreft elektronische apparaten, huishoudelijke artikelen maar ook reizen. Het assortiment is echt verrassend en goedkoop,
Veronika Kalou  | 29/11/19  07:17:41 | Winkelbeoordeling :
Ik koop best wel vaak online bij de Lidl en ben zeer tevreden over mijn aangeschafte artikelen, de prijzen zijn altijd zeer goed, de kleding enz. zijn zoals het beschreven wordt. Zojuist weer kleding besteld bij de Lidl, heerlijk gemakkelijk!
Roelfiena Aukema  | 26/11/19  15:56:20 | Winkelbeoordeling :
ben erg blij met de producten van de lidl, hun service, en de prijzen. Voor elk seizoen speciale aanbiedingen en vele extra's Ook de Lidl webshop is een prima site om naar de producten te zoeken. Ik kom regelmatig in de winkel , fijne winkels om je weekboodschappen te doen
Jeanet Moes  | 26/11/19  15:37:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een goede webshop en heb dan ook meerdere dingen besteld op de lidl-shop. Fijn dat er een verscheidenheid aan spullen te koop is. Snelle levering en verschillende betaal mogelijkheden. Kortom ik raad de lidl- shop aan.
Carmen  | 25/11/19  18:51:22 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel met kwalitatief goede producten voor een zeer betaalbare prijs! Breed assortiment spullen vergelijkbaar met A merken. Sinds kort ook een app voor de gewone winkel met leuke extra aanbiedingen
G. P. S Vroegop  | 16/11/19  13:02:11 | Winkelbeoordeling :
Supper fijne winkel en personeel ook via de webshop alles goed en duidelijk Zeer tevreden Als er iets niet voorradig is word er altijd naar oplossingen gezocht Zou dus ook zeker de lidl aanbevelen bij vrienden en kennissen.
thamara Rijff  | 02/11/19  23:37:32 | Winkelbeoordeling :
super bedrijf doe daar graag me boodschappen. en nu die nieuwe app er bij echt super. even wennen maar na de 2 de keer ging het automatische erg leuk en zeker de kwaliteit die je nodig hebt en leuke aanbiedingen
Alberdina Lipsius  | 24/10/19  15:15:04 | Winkelbeoordeling :
lidl heerlijke winkel.erg goedkoop fruit is ook kwaliteit en ook goedkoop en lekker vers Vleeswaarde van de Lidl is top wasmiddel is ook goedkoop en lekker fris en de wasverzachter ook heerlijk hoef niet speciaal dure wasmiddel van lidl is net zo goed en schoon wasgoed
Iris Bethlehem  | 30/09/19  16:16:03 | Winkelbeoordeling :
ik vind de lidl shop erg fijn. zo heb ik daar ooit een klein oventje en magnetron gekocht. omdat niet alles in de winkel ligt en kan liggen, is het fijn dat je het zo kan bestellen en het is snel bij je bezorgd.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
GSMWEB.nl
visit register click click