ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen OHRA Inboedelverzekering

NHA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over NHA

Start een thuisstudie met korting bij NHA!

NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in de Benelux. NHA heeft een aanbod van ruim 250 voordelige opleidingen en cursussen: beroeps- en vakopleidingen, taalcursussen, MBO- & HBO-opleidingen, hobbycursussen en meer. Met de thuisstudies van NHA bepaal je altijd zelf je studietempo en je kan studeren wanneer en waar het jou uitkomt. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach en ontvangt een officieel erkend diploma bij het afronden van de cursus of opleiding. Start vandaag nog met een studie bij NHA en breng je carrière in een stroomversnelling!

NHA Beoordelingen

Joost Sluiter  | 07/08/19  17:14:42 | Winkelbeoordeling :
NHA heeft veel keuze aan cursussen en studies. Ze zijn ook goedkoper dan hun concurrenten. Als je een opleiding volgt kun je gebruik maken van de studieplaza om je huiswerk op te sturen. Je krijgt dan meestal binnen een aantal werkdagen een reactie.
Anne Smit  | 29/06/19  09:49:23 | Winkelbeoordeling :
NHA is werkelijk een fantastisch podium om hogerop te komen hier kan je opleidingen volgen hogere beroepsopleidingen middelbaar en tevens allerlei cursussen waar je ook aan het einde en officieel certificaat /diploma haalt! Tevens zijn er opleiding voor mensen die een eigen bedrijf willen volgen en deze daarmee op weg willen helpen. nha staat er om bekend dat ze een hoog slagingspercentage hebben en mensen met een nha certificaat / diploma krijgen voorrang bij bedrijven. ga er voor !!!
Marco Heurter  | 30/04/19  14:02:49 | Winkelbeoordeling :
nha is een goede investering in je eigen toekomst, als je verder wil komen in de maatschappij. je wordt goed begeleid tijdens je studie. het aanbod is enorm en je kan studeren wat je wilt. er is voor iedereen wat.
Amba Booy  | 09/08/18  23:27:29 | Winkelbeoordeling :
In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd via NHA. De service is duidelijk. De site is overzichtelijk en het aanbod is groot. Ik vind de diversiteit en flexibiliteit in hoe je je studie wilt volgen super. Heb de cursus Kinder Psychologie gedaan. De basis cursus boekhouden en de Yoga cursus. Superleuk en betaalbaar. De klantenservice en studie begeleiding zijn altijd bereikbaar. Absolute aanrader om een opleiding of cursus te volgen.
Annette Van Eijk  | 29/07/18  23:57:12 | Winkelbeoordeling :
Goed dit met compleet aanbod. Goede zoekfunctionaliteit. Soms zijn de details wat algemeen en de info over acties wat onduidelijk prijzen zijn duidelijk. Dit vin ik persoonlijk wel wat druk maar het doet niets af aan het overzicht
Barbara Freriks  | 13/03/18  08:22:46 | Winkelbeoordeling :
Paar maand geleden aanvraag gedaan voor opleiding. Kreeg gelijk een antwoord terug met een duidelijk antwoord en heb daardoor besloten om via NHA m'n diploma te behalen. Contact loopt altijd snel en correct en ik ben daardoor zeer tevreden.
shanaya struik  | 11/03/18  10:16:46 | Winkelbeoordeling :
ik heb zelf een goede ervaring met de nha thuisstudie ik kan een pauze nemen zo lamg als ik wil en als ik dan weer wat huiswerk maak dan word het zo weer nagekeken. ik vind het prettig dat je feedback krijgt maar jammer dat je het nie kan vragen tijdens het maken maar het krijgt wanneer je het op stuurt en je cijfer er op krijgt verddr goed
zoe neumann  | 23/02/18  15:06:49 | Winkelbeoordeling :
Vreselijk slecht hoe ze omgaan met de klanten. Meedere keren contact op genomen omdat ze verkeerde cursussen hadden opgestuurd. Het zou wel mijn eigen schuld zijn geweest vertelde mevrouw aan de telefoon en per mail krijg ik gewoon geen reactie. En krijg je toch reactie dan is het met de boodschap dat ik nog maar een keer contact had op moeten nemen. Echt vreselijk
michael peters  | 12/02/18  23:45:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb sinds kort een cursus van nha gekozen niet aan gedacht om dat via ipay te doen maar ik ben blij met de keuze van de cursus het is een fijne manier om je zelf verder te ontwikkelen en de studie op eigen tempo is ideaal online ondersteuning fijn
Wendy Hollemans  | 31/12/17  08:44:22 | Winkelbeoordeling :
Ik doe hier regelmatig een cursus, van hobby tot een nieuwe taal leren. Erg handig als je lid bent van de FNV krijg je extra korting. Ik vind de site overzichtelijk en het benaderen van de mensen die verbonden zijn aan de cursus verloopt prima.
Kyra van der Sluis  | 22/12/17  00:28:25 | Winkelbeoordeling :
NHA is een ideale manier om thuis een studie te volgen. Alles op je eigen tempo en je kan het doen waar en wanneer je het zelf wilt. Ze hebben een hele ruime kuize aan opleidingen en cursussen. Tijdens de gekozen studie wordt je ook goed geholpen daar docenten via de computer.
E.M Martines  | 05/11/17  23:30:15 | Winkelbeoordeling :
Bij NHA kan je van alles en nog wat leren. Met of zonder docent kan je dat doen. Ik vind het heel erg goed. Ik deed al 3 cursus. Ik raad NHA aan. Studeren is voor iedereen. Altijd krijg je een cadeau erbij. Best wel leuk.
Marianne Hiemstra  | 27/08/17  21:55:16 | Winkelbeoordeling :
mijn dochter woont in Parijs en ik ga er regelmatig naar toe. als ik dat ben en alleen op stap ga waas de taal sinds een barrière. dus besloot ik een NHA cursus Frans te doen. inmiddels afgesloten en ik kan mij nu in ieder geval verstaanbaar maken! het is prima bevallen! ik ben al aan het kijken naar een andere taal cursus!
peggy hekman  | 16/05/17  13:10:16 | Winkelbeoordeling :
ik volg de cursus intercedent, hele leuke cursus. leuke docent die goed uitlegt. ik vind het wel jammer dat er in het cursusboek moeilijke woorden worden gebruikt in plaats van andere begrijpelijke woorden.
Monique Jellacic hoogerwerf  | 02/04/17  05:29:43 | Winkelbeoordeling :
heb al verschillende cursussen gedaan en met vlag en wimpel geslaagd ...alles op je eigen tempo is prima te combineren als je werkt of een groot gezin heb .leraren staan altijd online voor je klaar ben zeer tevreden
Adri Veltman  | 17/03/17  20:17:27 | Winkelbeoordeling :
Dankzij NHA spreek in nu al een aardig woordje Pools. Ik leerde een Pools meisje kennen en wilde meer over de taal leren. Naar school gaan was niet handig. Maar met NHA gaat het ook prima. Simpel en stap voor stap.
Carmen Pavon  | 17/02/17  10:35:30 | Winkelbeoordeling :
zou er niet snel weer voor kiezen. veel fouten in de leerstof. Kwam erachter met examentraining. veel niet gehad. kreeg na veel tel eindelijk excuses en vernieuwde leerstof. mijn examen moest ik verzetten of doen met alle risico's. heb zowel de nieuwe als oude lesstof geleerd inclusief de te verwijderen lesstof. goede keus van mij kreeg deze nml WEL in 't examen. schandalig dus. alleen excuses gehad. slechte afhandeling en service dus.
Kimberley Suiskens  | 15/02/17  13:17:54 | Winkelbeoordeling :
Mijn opleiding snel behaald! Huiswerk werd snel nagekeken en kreeg er goede feedback bij. Kritisch en leerzaam maar ook heel positief. Ik raad het iedereen aan.
Sanne Scheeres  | 03/09/16  21:26:36 | Winkelbeoordeling :
Bij NHA kan je tegen een zeer lage prijs verschillende opleidingen en cursussen volgen. Je bepaalt zelf hoe lang je over je studie wil doen en of je begeleiding wil van een docent. Contact met je docent gaat via e-mail dus ideaal. Zeker een aanrader!
Silvena Vuijk  | 22/05/16  15:35:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn mbo opleiding en paar cursussen bij NHA gevolgen. Het was alles goed geregeld. Echt een aanrader.
A.S. Haverlag  | 14/04/16  21:00:09 | Winkelbeoordeling :
keuze uit verschillende opleidingen.er zit altijd wel een.opleiding tussen. , die je zou willen of kunnen volgen....succes !
Jeroen van Lieshout  | 07/12/15  16:22:15 | Winkelbeoordeling :
De NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en opleidingen van Nederland. Als je bij NHA studeert kun je thuis studeren, je hebt ondersteuning van een docent, maar je kunt wel in je eigen tempo studeren.
Shalini Bhulai  | 12/10/15  10:58:57 | Winkelbeoordeling :
NHA biedt verschillende opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus. Je kunt ook thuis studies volgen. Op de site vindt je informatie over de opleidingen en data hiervan. Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven.
Adrienne Mathijssen  | 12/10/15  11:32:41 | Winkelbeoordeling :
Ben je van plan om tijdens de lange avonden een studie te volgen, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij NHA website. Op dit moment diverse aanbiedingen en niet geslaagd, lesgeld terug. De website is heel toegankelijk ! Een studie begint bij NHA!
Mohamed El Faghloumi  | 11/10/15  21:35:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere cursussen bij NHA gekocht. De levering is altijd op tijd gekomen. De stof is helder geschreven en uitgebreid. NHA is zeker een aanrader voor wie op zijn gemak willen leren en niet de tijd of geld heeft om klasikaal naar instituut te gaan
Maureen Naber  | 10/10/15  12:59:50 | Winkelbeoordeling :
NHA biedt de mogelijkheid om door te ontwikkelen en ze hebben een ruim aanbod. Daarnaast geven ze bij aanmelding een tablet weg en krijg je je geld terug als je niet slaagt. Dit geeft een enorme zekerheid. Goed initiatief!
Melinda Zevenbergen  | 06/10/15  22:23:24 | Winkelbeoordeling :
Geel goede service, soms denk ik te goed! Marketing team werkt zeker te hard om iemand zo veel keer terug te bellen. De informatie die ik van NHA binnengekregen was meer dan genoeg om een beslissing te maken.
Lewisa Hamilton  | 05/10/15  15:11:47 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Harry van de Sunweb  | 24/09/15  21:06:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Marianne Hoetmer  | 20/09/15  12:42:20 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je de website opent dan krijg je echt heel veel informatie op een pagina. En dat vind ik ook als je gericht zoekt, je komt wel snel waar je wilt zijn en de informatie over de cursus is uitgebreid. Maar ik vind het rommelig en chaotisch overkomen. Het kijkt echt niet prettig.
Harriet van de Sunweb  | 17/09/15  12:22:47 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Debora Cossu  | 17/09/15  09:30:01 | Winkelbeoordeling :
Ik volg hier een thuisstudie op het moment en in het verleden ook wat kleine cursussen gevolgd. Bevalt goed! Goede lesmateriaal en goede hulp van de docenten. Ben erg tevreden! Wil je thuis gaan studeren dan raad ik NHA aan!
mirelle marinisse  | 02/09/15  09:17:56 | Winkelbeoordeling :
Een opleiding en een cursus bij NHA gevolgd. Informatie op de site is duidelijk. Je wordt netjes te woord gestaan door medewerkers en als je een vraag hebt krijg je binnen paar werkdagen antwoord. De prijs is ook goedkoop. Ik ben zeer tevreden met NHA en raad dit dan ook aan.
Ingrid Kuiper  | 31/08/15  22:35:32 | Winkelbeoordeling :
Twee jaar geleden heb ik met succes de cursus Klinische psychologie afgerond bij NHA. Het lesmateriaal was ondanks op HBO niveau goed te volgen. Het nakijken van het huiswerk verliep vlot en het contact met de leraar was erg positief. Na het afronden heb ik opnieuw een cursus aangevraagd bij NHA.
Marije Smits  | 29/08/15  13:57:53 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke en vriendelijke hulp aan de telefoon met vragen over welke studie bij je past. Gekozen voor studie bij NHA. Goede begeleiding via internet! Vragen kun je stellen via je opdracht. Opdrachten zijn binnen 1 a 2 dagen nagekeken!
Pauline Dam  | 23/08/15  08:53:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een paar keer studies gedaan via de NHA. Blij met de resultaten. Het is heel goed te doen. Heerlijk in je eigen tempo studeren. Tevens is het gespreid betalen ook zeer aantrekkelijk. Er zijn regelmatig zeer scherpe prijzen zodat het studeren nog leuker wordt.
Daan Cleeren  | 21/08/15  05:54:10 | Winkelbeoordeling :
NHA is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Romy Kleij  | 19/08/15  08:29:53 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk een opleiding uitkiezen uit een ruim aanbod. Snel geleverd en mooie spullen. Ik kreeg er een tablet bij en had een flinke korting! De tablet stelt alleen niks voor, snel leeg en moeilijk met wifi. Maar ach, die krijg je er gratis bij voor een opleiding die jij wilt volgen!
Ruudo arends  | 18/08/15  12:20:47 | Winkelbeoordeling :
NHA Opleidingen bestaat al vele jaren. NHA Opleidingen biedt thuisstudies aan. NHA is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen aangewezen. Op grond van de WEO, de WEB en de Wet is dit `n goede schriftelijke curcus. grtoet Ruud Arends..!..
Elly Boon  | 17/08/15  09:22:56 | Winkelbeoordeling :
De NHA is een prima opleidingsinstituut om thuis in je Eigen tijd een cursus te doen met geode begeleiding online! Ik heb een taalcursus gedaan en was daar heel tevreden over. Professioneel material en deskundige docent! Aanrader..
Mandy Tol  | 14/08/15  10:53:59 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke site. Geeft precies aan wat u krijgt voor uw geld. Ik heb een opleiding gevolgd, en ben zeer tevreden over de hulp bij het nakijken van het huiswerk, en ook bij vragen staan ze direct voor je klaar.
Glenn Bosschieter  | 08/08/15  17:10:38 | Winkelbeoordeling :
Helaas vanwege privé-omstandigheden nog niet mijn studie af kunnen maken bij NHA. Echter is deze dankzij uitstekende service tijdelijk stop gezet zodat ik later verder kan gaan waardoor mijn begeleiding via NHA niet vervalt, Top service!
A.m Medendorp  | 03/08/15  01:17:48 | Winkelbeoordeling :
top en erg goed leer materiaal en goede website en uitleg/ helemaal niks mis mee en zeker een aanrader voor iredereen die een thuisstudie wil doen/ of een bij studie naast school en werk. voo ieder wat wils op te vinden
dine bhulai  | 23/07/15  13:53:19 | Winkelbeoordeling :
NHA biedt vele studies op verschillende niveaus aan. Je kunt snel zoeken en informatie opvragen van de cursus of opleiding waarin je geïnteresseerd bent. Vervolgens kun je de cursus of opleiding online aanvragen.
S Bogeski  | 20/07/15  08:36:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er een leuke en leerzame cursus kinderpsychologie gedaan. Je krijgt er ruim de tijd voor en het was niet moeilijk, erg leerzaam, niet duur, fijne begeleiding, en goede service. Geslaagd met een dikke 9
Tessa van der Velde  | 15/07/15  19:27:14 | Winkelbeoordeling :
In het recente verleden enkele cursussen gevolgd bij de NHA. De begeleiding was uitstekend, het cursusmateriaal was prima, aldus was het telkens een peulenschil om voor het examen te slagen. Tenslotte, ook niet onbelangrijk, was de NHA met de betreffende cursussen de goedkoopste.
Nosa Nosa Oreavbiere  | 07/07/15  16:43:51 | Winkelbeoordeling :
NHA studiegids - mijn beoordeling over nha studie gids valt heel goed mee , en ook, om over laat te zeggen, zijn hun last er erg goed bezig nieuw ontwikkeling naar buiten te bringe . en dat is erg goed dus.
Ria van delen  | 05/07/15  19:10:06 | Winkelbeoordeling :
afgelopen dagen deze site meerdere malen intensief bezocht en bekeken kon niet goed vinden wat ik wilde de site is wel goed in orde maar lag gewoon aan mij hoor had niet genoeg inspiratie om wat te vinden wat mij goed aansprak
Carla Duits  | 04/07/15  09:53:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een opleiding massage van NHA gedaan en is zeer goed bevallen. goed ge
Jacqueline Goris  | 01/07/15  09:34:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar begonnen met een cursus bij NHA en vind de service en materialen zeer goed. Daar ik door omstandigheden al geruime tijd niets heb ingestuurd en NHA daar niet moeilijk over doet , vind ik echt super !!!!
Patricia Broeren  | 25/06/15  19:40:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer leerzame studies! Duidelijk, makkelijk te leren en altijd deskundig advies en hulp binnen handbereik. Kortom: aanrader!
Anna Theune  | 21/06/15  21:05:11 | Winkelbeoordeling :
Ik overweeg een HBO studie te volgen via NHA, heb hier veel goede dingen over gelezen en gehoord van andreren. Ik had laatst een studiegids aangevraagd voor de opleiding van mijn keuze en kreeg binnen 2 dagen de studiegids al in huis. Duidelijke informatie!
Hennie Loriaux  | 15/06/15  08:38:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met NHA ze bieden de voordeligste thuisstudies aan van Nederland.Je kunt uit meer dan 350 verschillende cursussen en opleidingen kiezen,en starten wanneer het uitkomt. Met vr.gr.H
Wim Speelberg  | 14/06/15  09:22:23 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Christine Chu  | 08/06/15  06:26:00 | Winkelbeoordeling :
NHA studies is een goede manier voor vmbo'ers enzo om makkelijk een vervolgopleiding te doen. Ze hebben veel keus uit vele opleidingen en de kwaliteit is erg goed. Verder kunnen ze hun eigen tijd goed indelen.
Karin Gerritsen  | 01/06/15  19:26:30 | Winkelbeoordeling :
Het is al een poosje geleden maar heb een cursus gevolgd via NHA. Een prettige manier van studeren, de begeleiding is goed, er is contact met een begeleider/ leraar en zo kun je op je eigen manier aan de slag, incl examen!
Laura  | 01/06/15  15:32:28 | Winkelbeoordeling :
Erg goede site voor thuisstudies, eerlijk duidelijk en vooral gebruiksvriendelijk.
Ria Vink-Jongboer  | 27/05/15  20:24:59 | Winkelbeoordeling :
Bij NHA thuisstudies kan je terecht voor een thuisstudie die je wilt. Het aanbod aan studierichtingen is heel uitgebreid. Alles aangaande het aangaan van een bepaalde studie is via de web shop te regelen. Kwaliteit en service zijn goed.
Avanka Besten  | 26/05/15  21:05:52 | Winkelbeoordeling :
NHA heeft momenteel een flinke aanbieding, veel korting. Je krijgt zelfs een 9 inch tablet kado. Na 15 dagen geld terug en niet geslaagd, geld terug. Nou, als dit geen motivatie is om een studie te beginnen!
Arjen Arends  | 25/05/15  08:17:53 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens naar het uitgebreide cursus aanbod van de NHA. Voor ieder wat wils. Ik heb een cursus gitaar spelen gedaan. Duidelijke instructies, inclusief luister cd's om mee te kunnen spelen. Het kost niks(bijna niks) en ik heb er veel plezier van
frank smid  | 25/05/15  00:22:19 | Winkelbeoordeling :
NHA thuisstudios zijn echt werkelijk waar de meest uitgebreide en overzichtelijkste manier om jezelf en je omgeving slimmer en snellere te maken. Via NHA ontvangt u altijd de meest actuele studies om uw carriere versnelling te geven
Alma Selimovic  | 22/05/15  01:21:22 | Winkelbeoordeling :
Goed te combineren met prive. Duidelijk leerstof, maar liever meer plaatjes/afbeeldingen met toelichting of cd-rom met handelingen. De uitslagen op tijd binnen. Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het is aantrekkelijke want is verkort en betaalbare cursus.
Dima Kutincheva  | 21/05/15  07:10:08 | Winkelbeoordeling :
Goed te combineren met prive. Duidelijk leerstof, maar liever meer plaatjes/afbeeldingen met toelichting of cd-rom met handelingen. De uitslagen op tijd binnen. Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het is aantrekkelijke want is verkort en betaalbare cursus.
Manon Feijter  | 17/05/15  17:19:11 | Winkelbeoordeling :
Nha is een van de aanbieders van thuisstudies. Zelf volgde ik er een studie Italiaans. De begeleiding is echt goed. Je stuurt je opdrachten via mail op en krijgt heel snel respons. Nadeel is dat je spreekvaardigheid lastig schriftelijk kunt leren.
Harry Nak  | 17/05/15  11:35:09 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Love Hartje  | 16/05/15  20:15:10 | Winkelbeoordeling :
Een mooi bedrijf waarbij je van allerlei studies kan volgen! er is voor iedereen wel een leuke opleiding te volgen! er zijn opleidingen voor ondernemers, economische mensen, natuurlijke mensen, zorgzame mensen etc.
Jon Meijer  | 15/05/15  23:46:50 | Winkelbeoordeling :
4 vakken havo ingekocht. Helpdesk vriendelijk, maar niet altijd even efficient. Stof compleet, maar summier. Begeleiding door docent is nakijken van werk, vragenstellen niet mogelijk, geen uitleg. Opmerkelijk: plaatjes zwart/wit, bij vragen als: welk gebied is rood gearceerd. Pluspunt: de prijs.
Stephanie van der Hart  | 14/05/15  16:02:06 | Winkelbeoordeling :
Wil jij nou ook eindelijk eens je studie afronden of gewoon iets totaal nieuws beginnen? Ga dan naar NHA thuisstudie daar vind je allerlei studie's die je eenvoudig kan doen zo vanuit je huis.Hoe fijn is dat!
Annie Deinum  | 13/05/15  15:10:45 | Winkelbeoordeling :
Met NHA Opleidingen kun je op je eigen tempo een erkend diploma halen. Je kan kiezen uit meer dan 400 cursussen en opleidingen. Je krijgt de garantie dat als je niet geslaagd bent je lesgeld terugkrijgt.Klanten beoordelen NHA met een dikke 7.
Angel de Wit  | 11/05/15  20:21:38 | Winkelbeoordeling :
Studeer thuis in uw eigen tempo en behaal een waardevol diploma! Kies uit meer dan 300 thuisstudies. Niet geslaagd? Lesgeld terug!Gratis xl tablet bij elke cursus en opleiding herkend 100%.Onderzoek toont aan dat cursisten NHA beoordelen met rapportcijfer 8!
Sabrina Schuurman  | 10/05/15  10:11:23 | Winkelbeoordeling :
De cursus zelf is ouderwets, de taal zelfs te administratief. Tijd dat iemand de cursus eens herschrijft en daarvoor een vlottere taal hanteert. Men verontschuldigt zich voor de summiere literatuurgeschiedenis. Laat deze dan vallen; daar zijn andere bronnen voor, of andere cursussen.
Leo Paans  | 10/05/15  04:03:39 | Winkelbeoordeling :
NHA is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van opleidingen op alle terreinen. De gehele studie wordt je begeleid door officiele leraren en uiteraard zijn alle examens ook officieel en kun je zelf je tempo bepalen
Lady Vriendig  | 05/05/15  21:43:50 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Anna Bos  | 04/05/15  15:27:36 | Winkelbeoordeling :
Je krijgt een prima en snelle service bij NHA. De studiegidsen die ik had besteld kreeg ik snel in huis. Ik heb ze doorgebladerd en daar ik nog vragen had heb ik telefonisch contact met NHZ gezocht. Uitleg over een evt. vervolgstudie was ook helder, duidelijk en ok.
Harm Raspe  | 04/05/15  07:52:09 | Winkelbeoordeling :
Aardige website.Ik heb hier in het verleden een studie gevolgd.En ben er zeer tevreden over en de begeleiding op afstand is mij ook zeer goed bevallen.ik kan je echt aan raden als je een studie wil doen schrijf je hier dan in .
Double Trouble  | 03/05/15  14:09:01 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Margo de Wit  | 03/05/15  13:57:54 | Winkelbeoordeling :
NHA is voor mij een voor de hand liggende keuze, altijd gunstig geprijsd, onlangs met leuke tablet aanbieding. Maar ook goede online begeleiding en je kunt online huiswerk insturen. wat je na enige tijd weer gecorrigeerd en beoordeeld terug krijgt.
Sanne Hakkens  | 29/04/15  21:28:07 | Winkelbeoordeling :
Mijn moeder is bezig met een thuisstudie van NHA en wat een aanrader is dit! Iemand die eindelijk kan gaan doen wat diegene leuk vindt is altijd geweldig om te zien, maar met de goede begeleiding die je erbij krijgt is het ook nog eens succesvol. Super!
thea weststrate  | 20/04/15  17:39:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele leuke site. Veel keuze in studies. Heb er zelf al heel wat gevolgd. Veel verschillende studies, beroepsgericht, maar ook veel hobbycursussen. Het pakket is altijd compleet, met alle materialen. ga het zelf zien.
Beppie Sultana  | 23/04/15  14:07:27 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Denisli Spor  | 23/04/15  13:57:35 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met NHA: Top Docenten die snel reactie geven op vragen. en een goede feedback geven bij het huiswerk. Een goede opzet van de studie, adequate training voor het examen. Fijne manier van examineren.
Maria van Roessel-Strassner  | 21/04/15  19:32:15 | Winkelbeoordeling :
In deze tijden is een erkend diploma gewoon belangrijk. NHA maakt het je makkelijk: Je krijgt nu veel korting op verschillende opleidingen, een gratis XL-tablet, het is 15 dagen op proef en je krijgt het lesgeld terug, wanneer je niet slaagt. Dus, snel even kijken!
Sabrina Hufkens  | 20/04/15  08:12:33 | Winkelbeoordeling :
Bij NHA kun je terecht voor vele cursussen van korte hobby cursus tot langere studies. Er is veel keus, je kan alleen kiezen voor thuis studie, wat je zelf wilt. Er is veel keus en je kan van thuis uit zelf beslissen welke cursus je wilt gaan doen
Marianne Stil  | 19/04/15  16:59:56 | Winkelbeoordeling :
fijn op je gemakje thuis studeren , jij bepaalt je tempo zelf en je tijden zelf alles in eigen hand.Ook een prettig team achter de schermen die klaar staat om al je vragen te beantwoorden als je ergens tegen aan loopt .
Margot Anink  | 15/04/15  12:21:58 | Winkelbeoordeling :
Een jaartje geleden heb ik Spaans op NHA gevolgd. Ik vond het erg leuk! En ik heb heel veel geleerd. Je krijgt prachtige documentatie. En je lessen worden via e-mails uitstekend nagekeken en gecorrigeerd. Dan krijg je een cijfer Dus ik zal iedereen aanraden om een cursus bij NHA te volgen.
Petra Jansen  | 14/04/15  12:11:35 | Winkelbeoordeling :
De voordeligste thuis-studies van Nederland! Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan word je door de NHA gratis opgeleid voor het volgende theorie-examen! Kijk ook eens op hun site en verbaas je over het aanbod van studies! Goede begeleiding tijdens de studie!
Buket Ertem  | 13/04/15  17:29:17 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt de goedkoopste thuisstudie bedrijf. Alles is erg duidelijk, contact met de site is ook erg goed. Je hebt veel keuze mogelijkheden in vakken en opleidingen die je wil gaan doen. Echt top! Ik zou wel een paar jaar achter elkaar via NHA willen studeren vanwege ziekte.
Leona Paans  | 13/04/15  05:08:04 | Winkelbeoordeling :
NHA is een goed aangeschreven bedrijf dat opleidingenbiedt op alle werkterreinen. Goede begeleiding tijdens de studie, betaalbare prijzen en helemaal up to date. Voldoet geheel aan alle verwachtingen van een opleider
Harm Raspe  | 11/04/15  07:52:30 | Winkelbeoordeling :
Leuke website,Hier kan je een leuke curcus of studie nemen van hobby of talen of specifiek voor je beroep.De prijzen zijn redelijk te noemen en vaak hebben ze ook aanbiedingen.Ik vindt dit zelf een van de betere opleidingen van nederland.
Henriët van Wieren  | 09/04/15  21:29:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het erg fijn dat ik thuis kan studeren, omdat ik ook veel werk, en een druk leven heb is dit ideaal, ik kan mijn tijd mooi zelf inplannen, daarom raad ik NHA zeker aan andere mensen aan, Ik heb er geen spijt van.
hilda schouten  | 08/04/15  04:24:06 | Winkelbeoordeling :
nha thuisstudies is heel fijn . je kunt thuis studeren heel makkelijk en betrouwbaar. de opleidingen zijn van goede kwaliteit , de prijs is prima en de service is ook heel goed. de betalingen gaan ook heel makkelijk . ja ik zou zeker voor nha kiezen voor een studie
Linde Dox  | 07/04/15  09:34:58 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar wilde ik beginnen met een cursus Italiaans via NHA. Na een week heb ik de cursus teruggestuurd omdat ik in de eerste les al twee fouten had ontdekt (kleine typfouten, maar dat leek me genoeg om ermee te stoppen en de cursus terug te sturen).
Ellen Belderbos  | 05/04/15  14:36:44 | Winkelbeoordeling :
Leuk om eens door al de aangeboden cursussen te gaan en wat inspiratie op te doen. Ook een fijne website en makkelijk in gebruik. Ik twijfel echter nog steeds of de cursussen wel als echte opleiding worden gezien en niet alleen als leuke hobby.
Bianca Saalbrink  | 04/04/15  13:20:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb enkele jaren geleden een hbo-opleiding gedaan via het NTI en ben tevreden over de opleiding. Er waren enkele onhandigheden, maar die waren te wijten aan het feit dat de opleiding net nieuw was en ze deden er alles aan om de kwaliteit constant te verbeteren. Prijs zeer concurrerend.
TheFonZzz van der Hart  | 04/04/15  11:33:38 | Winkelbeoordeling :
Je opleiding weer eens ophalen, of aanvullen of een gehele nieuwe opleiding gaan volgen. Bij NHA ben je aan het juiste adres voor een gerichte beroeps opleiding of een hobby opleiding. Maar ook voor allerlei vreemde talen kan je bij NHA terecht.
Robert-Jan de Raad  | 01/04/15  06:12:50 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen wek een informatiepakket op NHA aangevraagd via ipay.nl. Ik ga een cursus Spaans doen. Het pakket ziet er goed uit en nu heb ik de cursus aangevraagd. Best wel spannend. Maar NHA lijkt me goed opleidingsinstituut.
Bianca Robben  | 27/03/15  09:20:09 | Winkelbeoordeling :
Nha studie heeft soms best interessante cursussen.Heel misschien wil ik een cursus servisch gaan doen.Bij de cursus krijg je dan ook een discman en ook nog een tablet.En er zitten heel veel cd`s bij die je moet gebruiken.
Chester Warmerdam  | 25/03/15  13:45:09 | Winkelbeoordeling :
bij de Nha heb je een ruime keus aan studie s voor een aantrekkelijke prijs. je kan ook bij de Nha ook zelf bepalen hoe lang je over een studie doet en hierin word je op afstand goed begeleid door erkende leraren
Theresia Hulskamp  | 24/03/15  08:38:44 | Winkelbeoordeling :
De kwaliteit van NHA is uitstekend, als je wat te vragen heb kan je naar de service desk bellen en mailen, ze geven duidelijke informatie wat je precies wilt weten servicedesk geeft ook de nieuwe aanbod door wat er precies speelt bij NHA
Didi Didi  | 22/03/15  07:18:44 | Winkelbeoordeling :
Alle cursussen die ik tot nu toe allemaal gevolgd heb zijn zeer goed qua opbouw en heel duidelijk. Elke les is per onderwerp en daardoor heel goed begrijpbaar waardoor ze makkelijk te volgen zijn. Kortom een 10.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen Superwinkel.nl
visit register click click